Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

Ψάχνω το μέλος ζώπυρον που είχε κάποιο θέμα (νομίζω του παιδιού της) με ανοσολόγο. Προσπαθώ με πμ αλλά δεν παίρνει το μύνημα. Θα εκτιμούσα απάντησή της, σε παρόμοιο δικο΄μου πρόβλημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα αυξημένα ΝΚ, διορθώνονται με τα εμβόλια? Eγώ στο φόρουμ είδα ότι διορθώνονται με τις γ-ανοσοσφαιρίνες και κάποιες απλές αντιβιώσεις που "ρίχνουν" το ανοσοποιητικό σου και αφήνουν "ήσυχο" το έμβρυο να αναπτυχθεί! Πρόσεχε! Δες στο φόρουμ τί κάναν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Σου γράφω και την εμπειρία κάποιας κοπέλας από Αγγλία που απέβαλε 20 φορές γιαυτό το λόγο και την λύση που βρήκαν!! http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz2ql2i5f3U.

Καλή τύχη!

Θα παιρνει λεμφοκυτταρα απο τον αντρα μου, θα τα επεξεργαζονται και θα μου τα βαζουν. Δεν ξερω για τις γ- ανοσοσφαιρινες, ο Δανηιλιδης μου ειπε οτι αυτη ειναι η λυση. Βασικα βρηκα κ πολλες παρα πολλες περιπτωσεις που εκαναν τα εμβολια δουλεια, μεχρι και στην κολλητη της ξαδερφης. Με εστειλε ο γυναικολογος μου που τον εμπιστευομαι πολυ και επιτελους 1 χρονο μετα ηρεμησα.. Ειχα ασχημη εμπειρια απο γυναικα γυναικολογο στην 1η εγκυμοσυνη και δεν εμπιστευομουν κανεναν.

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

• Ενδοφλέβια χορήγηση ανοσοσφαιρίνης («εμβόλια»)

Οι θεραπείες αυτές δεν είναι εγκεκριμένες από τους παγκόσμιους οργανισμούς ιατρικού ελέγχου, καθώς δεν υπάρχει καμία ευρέως αποδεκτή επιστημονική εξήγηση για τυχόν οφέλη που μπορούν να έχουν στην αναπαραγωγική ιατρική.

Τα «εμβόλια» αυτά (δεν πρόκειται για εμβόλια) αποτελούνται από ορό και λεμφοκύτταρα του αίματος του συντρόφου για να επιτευχθεί δήθεν ανοσοποίηση της γυναίκας στα έμβρυα που προέρχονται από το σπέρμα του. Εάν αυτό δεν πετύχει μερικοί προχωρούν ακόμα και στη χρησιμοποίηση αίματος από άλλες γυναίκες ή άλλους άνδρες.

Η χρήση των «εμβολιών» αυτών μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες, όπως πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, πυρετό, ρίγη, οσφυαλγία, θρόμβωση (θρόμβοι αίματος), νεφρική ανεπάρκεια και αλλεργία. Αν έχει γίνει χρήση αίματος δότη, υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης με ηπατίτιδα, AIDS ή νόσο CJW (νόσο των τρελλών αγελάδων).

Τόσο το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (RCOG) [link], όσο και η Βρετανική Εταιρεία Γονιμότητας (BFS) [link] έχουν δημοσιεύσει οδηγίες σχετικά με τις ανοσοθεραπείες και την έλλειψη τεκμηρίωσης στη διενέργεια αυτών. Και οι δύο φορείς καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η παρασκευή και χρήση των θεραπειών αυτών:

Δεν έχει επαρκή επιστημονική βάση

Δεν είναι πιστοποιημένη διεθνώς

Δεν έχει στατιστικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Επιτρέπεται μόνο στα πλαίσια πιστοποιημένων ερευνητικών πρωτοκόλλων όπου οι ασθενείς ενημερώνονται για τους κινδύνους και υπογράφουν επίσημη συγκατάθεση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για πιθανές παρενέργειες.

Οι θεραπείες αυτές δεν είναι εγκεκριμένες από τους παγκόσμιους οργανισμούς ιατρικού ελέγχου, καθώς δεν υπάρχει καμία ευρέως αποδεκτή επιστημονική εξήγηση για τυχόν οφέλη που μπορούν να έχουν στην αναπαραγωγική ιατρική.

Τα «εμβόλια» αυτά (δεν πρόκειται για εμβόλια) αποτελούνται από ορό και λεμφοκύτταρα του αίματος του συντρόφου για να επιτευχθεί δήθεν ανοσοποίηση της γυναίκας στα έμβρυα που προέρχονται από το σπέρμα του. Εάν αυτό δεν πετύχει μερικοί προχωρούν ακόμα και στη χρησιμοποίηση αίματος από άλλες γυναίκες ή άλλους άνδρες.

Η χρήση των «εμβολιών» αυτών μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες, όπως πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, πυρετό, ρίγη, οσφυαλγία, θρόμβωση (θρόμβοι αίματος), νεφρική ανεπάρκεια και αλλεργία. Αν έχει γίνει χρήση αίματος δότη, υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης με ηπατίτιδα, AIDS ή νόσο CJW (νόσο των τρελλών αγελάδων).

Τόσο το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (RCOG) [link], όσο και η Βρετανική Εταιρεία Γονιμότητας (BFS) [link] έχουν δημοσιεύσει οδηγίες σχετικά με τις ανοσοθεραπείες και την έλλειψη τεκμηρίωσης στη διενέργεια αυτών. Και οι δύο φορείς καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η παρασκευή και χρήση των θεραπειών αυτών:

Επιτρέπεται μόνο στα πλαίσια πιστοποιημένων ερευνητικών πρωτοκόλλων όπου οι ασθενείς ενημερώνονται για τους κινδύνους και υπογράφουν επίσημη συγκατάθεση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για πιθανές παρενέργειες.

Τα ειχα διαβασει αυτα. Εχω πολλα παραδειγματα που ειχαν αυτο το προβλημα οι γυναικες και τελικα εκαναν παιδια με τα εμβολια

Παντως νομιζω αξιζει η προσπαθεια.

αλλο ανοσοσφαιρινη και αλλο αντιπατρικα εμβολια.Μηπως τα μπερδευεις?εκανα ανοσοσφαιρικη και γεννησα διδυμα ας μου πει καποιος γιατι δεν εμενα 4 χρονια πριν και απο την ωρα που εκανα ανοσοσφαιρινη (μου ειχαν πει μεσα στο χρονο θα εχω αποτελεσμα)και τελικα στο 6 μηνο ειχα θετικο αποτελεσμα με διδυμη κυηση

Διαφημίσεις

αν σας ενδιαφερει ο γιατρος που βρεθηκε στο δρομο μου και βρηκαμε την εμβριοτοξικοτητα ειναι στη βορεια ελλαδα και συνεργαζεται με τον καθηγητη Rouzzev ο οποιος υπογραφει τα αποτελεσματα και τη θεραπεια .http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12516655

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Roussev%20R[Author]&cauthor=true&cauthor_uid=12516655

αλλο ανοσοσφαιρινη και αλλο αντιπατρικα εμβολια.Μηπως τα μπερδευεις?εκανα ανοσοσφαιρικη και γεννησα διδυμα ας μου πει καποιος γιατι δεν εμενα 4 χρονια πριν και απο την ωρα που εκανα ανοσοσφαιρινη (μου ειχαν πει μεσα στο χρονο θα εχω αποτελεσμα)και τελικα στο 6 μηνο ειχα θετικο αποτελεσμα με διδυμη κυηση

Καλησπέρα.

Τι εννοείς τα μπέρδεψα? Και τα 2 εμβόλια είναι από αίμα συζύγου????

Καλησπέρα.

Τι εννοείς τα μπέρδεψα? Και τα 2 εμβόλια είναι από αίμα συζύγου????

ΕΓΩ εκανα ανοσοσφαιρινη δεν πηραμε τιποτα απο τον ανδρα μου απο φαρμακειο τα παρηγγειλα//.και μου εβαλε ενα ορο ο γιατρος

Τα ειχα διαβασει αυτα. Εχω πολλα παραδειγματα που ειχαν αυτο το προβλημα οι γυναικες και τελικα εκαναν παιδια με τα εμβολια

Παντως νομιζω αξιζει η προσπαθεια.

Irenoulini έχεις π.μ.!

ΕΓΩ εκανα ανοσοσφαιρινη δεν πηραμε τιποτα απο τον ανδρα μου απο φαρμακειο τα παρηγγειλα//.και μου εβαλε ενα ορο ο γιατρος

Kalhspera ...

Signomi gia ta greeklish exo provlima me ton ipologisti.

Sto arthro pou anevasa grafei gia emvoleia apo to aima sizigou. Gia auta milisa.

Den anaferei pouthena auto pou les esu, den milisa gia auto.

Kai den katalaveno pragmatika giati to eipes.

Διαφημίσεις

Kalhspera ...

Signomi gia ta greeklish exo provlima me ton ipologisti.

Sto arthro pou anevasa grafei gia emvoleia apo to aima sizigou. Gia auta milisa.

Den anaferei pouthena auto pou les esu, den milisa gia auto.

Kai den katalaveno pragmatika giati to eipes.

εγραψες Ενδοφλέβια χορήγηση ανοσοσφαιρίνης(εμβολια) δεν εχει καποια σχεση η ανοσοσφαιρηνη με τα εμβολια τα αντιπατρικα μαλλον θα αναφερεσαι.

γεια σου μαρθα, να σε ρωτησω για την ενεση ανοσοσφαιρινης που εκανες, και για ποιο λογο αν επιτρεπεται?

εγω εχω πολλες αποτυχιες, και σκεφτομαι να παω σε ανοσολογο, γιατι δεν εχουν μεινει εξετασεις που δεν καναμε, εκτος απο τα ΝΚ, και γενικα θελω να ψαξω λιγο το θεμα.

βεβαια, τα λεγομενα αντιπατρικα δεν προκειται να τα κανω ποτε για καθαρα οικονομικους λογους, αλλα τουλαχιστον θα θελα να μαθω τι αλλο θα μπορουσα να κανω

ευχαριστω

εγραψες Ενδοφλέβια χορήγηση ανοσοσφαιρίνης(εμβολια) δεν εχει καποια σχεση η ανοσοσφαιρηνη με τα εμβολια τα αντιπατρικα μαλλον θα αναφερεσαι.

To ekana copy apo ena arthro.

Τα «εμβόλια» αυτά (δεν πρόκειται για εμβόλια) αποτελούνται από ορό και λεμφοκύτταρα του αίματος του συντρόφου για να επιτευχθεί δήθεν ανοσοποίηση της γυναίκας στα έμβρυα που προέρχονται από το σπέρμα του.

Malon gia antipatrika anaferete.

Sorry an sas mperdepsa.

Exeis Rh arnitiko kai to ekanes???

γεια σου μαρθα, να σε ρωτησω για την ενεση ανοσοσφαιρινης που εκανες, και για ποιο λογο αν επιτρεπεται?

εγω εχω πολλες αποτυχιες, και σκεφτομαι να παω σε ανοσολογο, γιατι δεν εχουν μεινει εξετασεις που δεν καναμε, εκτος απο τα ΝΚ, και γενικα θελω να ψαξω λιγο το θεμα.

βεβαια, τα λεγομενα αντιπατρικα δεν προκειται να τα κανω ποτε για καθαρα οικονομικους λογους, αλλα τουλαχιστον θα θελα να μαθω τι αλλο θα μπορουσα να κανω

ευχαριστω

Καλημερα! Ο γιατρος σου δεν σου εδωσε καποια εξηγηση η να σου προτεινει ανοσολογο;

Εμενα στην 1η αποβολη η γιατρος χτυπιοταν για χρωμοσωμικη ανωμαλια κ να μην ψαχτω. Στην 2η αλλαξα γιατρο λεει ειναι ακριβες οι ανοσολογικες κλπ του λεω ναι αλλα αν ξανα αποβαλω θα τα φαω σε ψυχιατρο φιλε μου. Κ με εστειλε στον Δανηιλιδη.

γεια σου irenoulini, εγω εχω αλλαξει πολλους γιατρους, κανενας δεν μου ειπε για ανοσολογο. μονη μου διαβαζα διαφορα, δεν ξερω τι αλλο να κανω. ολοι οι γιατροι για καθε μου αποτυχια λεγανε - τυχαιο γεγονος, και βαρεθηκα να το ακουω αυτο.

ενα ραντεβου με τον δανιηλιδη θα κλεισω και θα κανω και καποιες εξετασεις, αλλα τα εμβολια, αν χρειαστουν, αδυνατω να τα κανω εκ των πραγματων.

θα ηθελα να σε ρωτησω αν σε εχει βοηθησει ο ανοσολογος, και αν επιτρεπεται, πως. ειμαι τοσο σκασμενη, ολοι μου συμβουλευουν διαφορα πραγματα, - να παω σε ομοιοπαθητικο, να κανω προεμφυτευτικο, και δεν ξερω τι αλλο.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε πια να πληρωσουμε τιποτα, αλλα καποιες εξετασεις θελω να κανω, γιατι τοσα χρονια κουραστηκα πια, δεν ξερω τι φταει και τρελαινομαι.

αν μπορεις, γραψε μου και ευχαριστω

Διαφημίσεις

γεια σου irenoulini, εγω εχω αλλαξει πολλους γιατρους, κανενας δεν μου ειπε για ανοσολογο. μονη μου διαβαζα διαφορα, δεν ξερω τι αλλο να κανω. ολοι οι γιατροι για καθε μου αποτυχια λεγανε - τυχαιο γεγονος, και βαρεθηκα να το ακουω αυτο.

ενα ραντεβου με τον δανιηλιδη θα κλεισω και θα κανω και καποιες εξετασεις, αλλα τα εμβολια, αν χρειαστουν, αδυνατω να τα κανω εκ των πραγματων.

θα ηθελα να σε ρωτησω αν σε εχει βοηθησει ο ανοσολογος, και αν επιτρεπεται, πως. ειμαι τοσο σκασμενη, ολοι μου συμβουλευουν διαφορα πραγματα, - να παω σε ομοιοπαθητικο, να κανω προεμφυτευτικο, και δεν ξερω τι αλλο.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε πια να πληρωσουμε τιποτα, αλλα καποιες εξετασεις θελω να κανω, γιατι τοσα χρονια κουραστηκα πια, δεν ξερω τι φταει και τρελαινομαι.

αν μπορεις, γραψε μου και ευχαριστω

Αν επιτρεπεται ειχες αποβολες; Εγω ειχα 2. Στην 1η πηγαινα σε μια γυναικολογο που το χιλιομετανιωσα. Τυχαιο γεγονος λεει, χρωμοσωμικη ανωμαλια. Στην 2η ο γιατρος αψογος με εστειλε για ανοσολογικες. Βεβαια δεν ηταν σιγουρος γιατη μετα την 1η αποβολη η αλλη μου κανε αποξεση κ επρεπε να περασουν 3 μηνες για να ξαναμεινω εγκυος και εμεινα στον 1 κ κατι. Ο Δανιηλιδης μου βρηκε οτι τα κυτταρα φονιαδες επιτιθονται στα εμβρυα επειδη τα βλεπουν ως ξενο σωμα. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει "τυχαιο γεγονος" γιατι για να αποβληθει ενα εμβρυο παντα κατι υπαρχει. Οσο για την χρωμοσωμικη ανωμαλια ετριβε τα ματια του γιατι ειμαι 24 και μου λεει 1 στο δισεκατομμυριο. Τετοια συνανταει 1-2 φορες τον χρονο κ σε ηλικιες πολυ μεγαλυτερες που τα ωαρια εξασθενουν. Μου ειπε να κανουμε τα εμβολια λεμφοκυτταρων με το αιμα του αντρα μου και θα τα ξεκινησουμε σε λιγο καιρο. Τωρα εχω 30% πιθανοτητες να μην αποβαλλω ενω με τα εμβολια 75-80%. Για το οικονομικο συμφωνω ειναι παρα πολυ, εμεις ευτυχως εχουμε βοηθεια. Δες αν γινονται σε δημοσιο νοσοκομειο στην περιπτωση που σου βρει κατι τετοιο. Πιο κατω σε ενα μηνυμα βρηκα αυτο. Στο κανω αντιγραφη

"Αν είσαι από Β. Ελλάδα, κλείσε ένα ραντεβού με την κ Λευκού, στο Ιπποκράτειο, 2313 312643-4, 2310 892 815, να σου γράψει μία σειρά εξετάσεων ανοσολογικών, ορμονικών κλπ και από εκεί και ύστερα, θα σου δώσουν κάποια θεραπεία! Επίσης στο Παπαγεωργίου υπάρχει τμήμα καθ`έξιν αποβολών, στο οποίο κλείνεις σχετικά σύντομα ραντεβού τηλ 14741, για πρωινό ραντεβού, δεν έχω πάει, όταν πάω θα παραθέσω την εμπειρία μου!"

γεια σου irenoulini,

σ'εμενα δεν προχωραει η εμφυτευση, δηλαδη κανω πρωιμες αποβολες (στις 10 μερες), και η χοριακη μου ειναι μικρη, δλδ κατι παει να γινει αλλα σταματαει στην αρχη. ποσες φορες!!!

εχω διαβασει για την κα λευκου, θα κλεισω ενα ραντεβου οπωςδηποτε, τωρα για τα εμβολια ξερω οτι δεν τα κανουν σε νοσοκομειο τουλαχιστον στη θεσσαλονικη, και πρωτα ας κανω τις εξετασεις να δω αν εχω αυξημενα ΝΚ κιολας, γιατι δεν το ξερω ακομα.

σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και το ενδιαφερον σου, να εισαι παντα καλα.

γεια σου irenoulini,

σ'εμενα δεν προχωραει η εμφυτευση, δηλαδη κανω πρωιμες αποβολες (στις 10 μερες), και η χοριακη μου ειναι μικρη, δλδ κατι παει να γινει αλλα σταματαει στην αρχη. ποσες φορες!!!

Κοριτσάκι μου,πώς το γνωρίζεις ότι έχεις τόσο πρώιμες αποβολές; Κάνεις χοριακή τόσο νωρίς;

Είσαι σε διαδικασία εξωσωματικής;

γεια σου rosemaraki,

εχω κανει 5 προσπαθειες, και σε ολες σχεδον γινεται το ιδιο, δεν το καταλαβαινα στην αρχη, και την χοριακη την εκανα παντα την 14 - 15η μερα μετα την μεταφορα.

εδειχνε πολυ χαμηλη τιμη, 6, 10, 4. οταν ρωτουσα τους γιατρους γιατι ηταν θετικη, αν και τοσο χαμηλη, δεν μου εδωσε κανενας καποια απαντηση, δεν ειναι τιποτα λεγανε και δεν εδινα και εγω σημασια.

μπορει και να μην ηταν τιποτα, αλλα θελω να το ψαξω. ειμαι 42 πια και αν ξανακανω προσπαθεια, θα ειναι η τελευταια μου, θα'θελα να ξερω τι μπορει να φταιει.

γεια σου irenoulini,

εχω διαβασει για την κα λευκου, θα κλεισω ενα ραντεβου οπωςδηποτε, τωρα για τα εμβολια ξερω οτι δεν τα κανουν σε νοσοκομειο τουλαχιστον στη θεσσαλονικη, και πρωτα ας κανω τις εξετασεις να δω αν εχω αυξημενα ΝΚ κιολας, γιατι δεν το ξερω ακομα.

σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και το ενδιαφερον σου, να εισαι παντα καλα.

Καλημερα! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο κ να βρειτε κατευθειαν τη λυση και να αποκτησετε το μωρακι σας!!!

γεια σου rosemaraki,

εχω κανει 5 προσπαθειες, και σε ολες σχεδον γινεται το ιδιο, δεν το καταλαβαινα στην αρχη, και την χοριακη την εκανα παντα την 14 - 15η μερα μετα την μεταφορα.

εδειχνε πολυ χαμηλη τιμη, 6, 10, 4. οταν ρωτουσα τους γιατρους γιατι ηταν θετικη, αν και τοσο χαμηλη, δεν μου εδωσε κανενας καποια απαντηση, δεν ειναι τιποτα λεγανε και δεν εδινα και εγω σημασια.

μπορει και να μην ηταν τιποτα, αλλα θελω να το ψαξω. ειμαι 42 πια και αν ξανακανω προσπαθεια, θα ειναι η τελευταια μου, θα'θελα να ξερω τι μπορει να φταιει.

Εύχομαι να βρείτε σύντομα τι φταίει και να το θεραπεύσετε!

Σήμερα έχω κι εγώ το πρώτο μου ραντεβού με ανοσολόγο και έχω μεγάλη αγωνία....

Εύχομαι να βρείτε σύντομα τι φταίει και να το θεραπεύσετε!

Σήμερα έχω κι εγώ το πρώτο μου ραντεβού με ανοσολόγο και έχω μεγάλη αγωνία....

Rosemaraki πως πηγε?? Τι σου ειπε??

Rosemaraki πως πηγε?? Τι σου ειπε??

Λοιπόν φιλενάδες...

Χθες είχα το πρώτο μου ραντεβού στο locus medicus με τον κ. Τσιλιβάκο. Από πού να αρχίσω να σας τα λέω δεν ξέρω....

* Λοιπόν σχετικά με τα ANA μου που ήταν "ασθενώς θετικά 1/80¨και που ήταν ο κύριος λόγος που πήγα σε αυτόν... Δεν τους έδωσε καμία απολύτως σημασία! Ξεπέταξε στα γρήγορα το χαρτί με το αποτέλεσμα λέγοντάς μου ότι "όλοι τέτοια αποτελέσματα έχουμε και είναι φυσιολογικά"

*Σχετικά με την TSH μου που ήταν 1,5 το Μάιο, 1,32 το Δεκέμβρη και 2,63 το Φεβρουάριο, επίσης δεν έδωσε σημασία και μου είπε ότι είναι φυσιολογική, ότι η αύξηση μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε και ίσως σε στρες και αν θέλω να το ξαναδώ σε 6 μήνες. Υποστήριξε βέβαια ότι θα πρέπει να είναι κάτω από 2,5 σε περίπτωση εγκυμοσύνης και ότι θέλει προσοχή γιατί οι ενδοκρινολόγοι μέχρι 4-5 το θεωρούν φυσιολογικό.

* Μου είπε ότι τα αποτελέσματα της ιστολογικής από την απόξεση ήταν ασαφή και δε μπορούσε να βγάλει ακριβώς άκρη αλλά ίσως... ούτε εγώ κατάλαβα τί. Αλλά πιθανόν να φταίνε ιοί ή μικρόβια...

* Στο σπερμοδιάγραμμα του συζύγου βρήκε πρόβλημα στην κινητικότητα, κάτι που δε μας είχε πει κανένας από τους 2 γυναικολόγους που το είχαν δει. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε ιούς/ μικρόβια. Όταν τον ρώτησα γιατί κανείς άλλος γιατρός δεν το αξιολόγησε, μου απάντησε ο εμβρυολόγος που ήταν μέσα στο ραντεβού μαζί μας ότι το πρόβλημα της κινητικότητας καλύπτεται από τον μεγάλο όγκο του σπέρματος, εκτός αν υπάρχουν ιοί/ μικρόβια που τελικά είναι κι αυτό δώρο άδωρο.

* Μου έκανε πάρα πολλές φαινομενικά ή πραγματικά άσχετες/ κουλές ερωτήσεις (π.χ. για τα καφετιά στην περίοδο, για το αν πονάω στο σεξ), ερωτήσεις για το ιστορικό της οικογένειας, για το πώς ξεκίνησε και τελείωσε η παλίνδρομη που είχα κτλ

Γενικά, είδε με πολύ προσοχή όλες μας τις εξετάσεις και ασχολήθηκε πολύ ώρα μαζί μας. Τελικά, μας ζήτησε να επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα (για να μην έχουμε την εικόνα μίας μόνο ημέρας), την καλλιέργεια κολπικού (γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στο πολύ γνωστό διαγνωστικό που την έκανα), τις FSH, E2 και LH (για να έχει εικόνα κι άλλου ενός κύκλου). Επιπλέον ζήτησε καλλιέργεια σπέρματος κ έλεγχο dfi και κυτταρομετριά από το σύζυγο και NK cells από εμένα.

Συμπέρασμα: Πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση γιατρού (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες) που δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Με τον άνδρα μου συμφωνήσαμε (αν και είδαμε διαφορετικά αρχικά τα πράγματα) ότι πρόκειται είτε για ιδιοφυΐα είτε για παντελώς άσχετο. Μέση λύση ίσως να μην υπάρχει... Θα κάνουμε ασφαλώς τις εξετάσεις που μας είπε και θα δούμε.... Πάντως είναι γενικά ιδιαίτερα προσανατολισμένος στο θέμα ιοί και μικρόβια και πολύ φοβάμαι ότι όλο και κάτι θα μας βρουν τα εργαστήριά του...

Εντύπωση μου έκανε που δε μου ζήτησε να κάνω την PCR περιόδου (που την είχα σίγουρη), δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη θρομβοφιλία (θεώρησε ότι δε χρειάζεται λόγω προσωπικού και οικογενειακού ιστορικού) και με ομοκυστεϊνη, αντιπηκτικό λύκου, πρωτείνη S και καρδιολυπίνη. Το περίεργο είναι που ο Μαντούδης μου είχε ζητήσει αυτές ακριβώς τις εξετάσεις, εκτός από τα NK που τα θεώρησε υπερβολή σε αυτή τη φάση. Τα ακριβώς αντίθετα δλδ!!!

Στα θετικά της υπόθεσης ότι και αυτός κλίνει στο να προσπαθήσουμε για ένα χρονικό διάστημα μόνοι μας χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση, παρά μόνο αν χρειαστεί να θεραπεύσουμε τυχόν μικρόβια.

ΟΥΦ χίλια συγνώμη για το τεράστιο ποστ. Εύχομαι να βοηθήσει κάποιους από εσάς!!

γεια σου rosemaraki,

απο αυτα που εγραψες, μου φανηκε σωστος, τετοια εντυπωση εχω.

ερωτησεις που σου εκανε, καθολου ασχετες δεν ειναι, καπου διαβασα οτι στην υπογονημοτητα παιζει ρολο, καλο ειναι να μην ξεκιναει η περιοδος με καφετια.

λεπτομερειες δεν θυμαμαι, μονο αυτο.

και να μην επιμενει σε κατι αλλο εκτος απο το να δειτε πρωτα τα μικροβια, και αυτο σωστο μου φαινεται.

τωρα εγω δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο καθολου, αν ημουν αθηνα ομως, οπωσδηποτε θα πηγαινα να τον δω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...