Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΛΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ ΣΤΟ ΛΟΚΟΥΣ ΜΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 11 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Π.... Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Κ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΔΩ Κ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ.

Γεια σου Λιν! Αν κατάλαβα καλά πήγες στον Δανιηλίδη για εξετάσεις ή όχι? Αν όχι σε ποιόν πήγες, εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι να βρώ κάποιον εδώ, αλλά αν υπάρχει κάποιος και στο διάστημα θα πάω!!:confused:

Αν δεν σε πειράζει, δώσε μου κάποια ιδέα, αν σου τα "ψάξαν όλα" και τί βρήκαν, γιατί έχω την εντύπωση ότι άμα πας στον Δανιηλίδη, σου βρίσκει σώνει και καλά "θέμα" με τα αντιπατρικά και δεν μ`αρέσει!

Σου εύχομαι ολόψυχα Καλή επιτυχία ότι κάνεις από εδώ και μπρος, που σίγουρα θα το κάνεις με καλύτερη ψυχολογία!! :D:D:D

γιατί έχω την εντύπωση ότι άμα πας στον Δανιηλίδη, σου βρίσκει σώνει και καλά "θέμα" με τα αντιπατρικά και δεν μ`αρέσει!

Σου εύχομαι ολόψυχα Καλή επιτυχία ότι κάνεις από εδώ και μπρος, που σίγουρα θα το κάνεις με καλύτερη ψυχολογία!! :D:D:D

marina,

επειδή κι εγώ έχω πάει στο Δανιηλίδη, δεν ισχύει ότι σου βρίσκει σώνει και καλά θέμα με τα αντιπατρικά. Εμένα δε μου βρήκε κάτι! Εγώ θα σου πρότεινα να τον επισκεφτείς. Βέβαια, από το φορουμ έχω διαβάσει διάφορα θετικά και για το locus medicus. Οπότε αν δεν θέλεις το Δανιηλίδη, ίσως να κάνεις ένα ραντεβού εκεί.

marina,

επειδή κι εγώ έχω πάει στο Δανιηλίδη, δεν ισχύει ότι σου βρίσκει σώνει και καλά θέμα με τα αντιπατρικά. Εμένα δε μου βρήκε κάτι! Εγώ θα σου πρότεινα να τον επισκεφτείς. Βέβαια, από το φορουμ έχω διαβάσει διάφορα θετικά και για το locus medicus. Οπότε αν δεν θέλεις το Δανιηλίδη, ίσως να κάνεις ένα ραντεβού εκεί.

Γειά σου smamy! Το locus medicus δεν είναι μόνο Αθήνα? Εχεις άποψη γιαυτό?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Γεια σου Λιν! Αν κατάλαβα καλά πήγες στον Δανιηλίδη για εξετάσεις ή όχι? Αν όχι σε ποιόν πήγες, εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι να βρώ κάποιον εδώ, αλλά αν υπάρχει κάποιος και στο διάστημα θα πάω!!:confused:

Αν δεν σε πειράζει, δώσε μου κάποια ιδέα, αν σου τα "ψάξαν όλα" και τί βρήκαν, γιατί έχω την εντύπωση ότι άμα πας στον Δανιηλίδη, σου βρίσκει σώνει και καλά "θέμα" με τα αντιπατρικά και δεν μ`αρέσει!

Καλημερα!! Κι εμενα ο γιατρος αυτο μου βρηκε, βασικα τα αντισωματα μου επιτιθονται στα εμβρυα γιατι εχουν και το dna του αντρα μου, δεν ξερω αν λεγονται αντιπατρικα! Σε ενα φιλικο ζευγαρι τους βρηκε αλλο προβλημα και ολα καλα με την θεραπεια τους. Εχουν νινακι τωρα!! Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο εξυπηρετηση κ απο αποτελεσματα!!

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ Κ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΗ ΚΥΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ.

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΔΙΝΟΥΝ 70%-80%

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ 420 ΕΥΡΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΚΥΗΣΗ?

8HiKp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ Κ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΗ ΚΥΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ.

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΔΙΝΟΥΝ 70%-80%

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ 420 ΕΥΡΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΚΥΗΣΗ?

Καλή μου ΛΙΝ!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τα εμβόλια γίνονται από το αίμα του άντρα σου ή από αίμα δοτών ? Μιλάς για τις λεγόμενες γ- σφαιρίνες?

Αν κατάλαβα καλά το συνολικό κόστος των εμβολίων είναι 4200 ευρώ?

Θεέ μου τι μας περιμένει ακόμη!!

Καλή μου ΛΙΝ!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τα εμβόλια γίνονται από το αίμα του άντρα σου ή από αίμα δοτών ? Μιλάς για τις λεγόμενες γ- σφαιρίνες?

Αν κατάλαβα καλά το συνολικό κόστος των εμβολίων είναι 4200 ευρώ?

Θεέ μου τι μας περιμένει ακόμη!!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ Η ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΔΟΤΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΤΗΚΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΕ Γ-ΣΦΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΚΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΑ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Το ψάχνω και γω ανοσολογικώς μου βρήκαν αυξημένα ΝΚ αλλά με τρομάζει η ιδέα του εμβολίου, ειδικά από αίμα δοτών....

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΩΤΗ. ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΟΚΚΙΝΗΛΕΣ-ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΦΟΒΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΝΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

8HiKp2.png

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΩΤΗ. ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΟΚΚΙΝΗΛΕΣ-ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΦΟΒΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΝΚ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

Νόμιζα ότι εμβόλια δίνουν μόνο για αυξημένα ΝΚ

Αγαπητή ΛΙΝ

Εψαξα πολύ στο φόρουμ, αλλά και μίλησα και με γυναίκες που έκαναν τα εμβόλια και το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι θέμα τύχης! Δεν μένουν όλες εγκυες αμέσως και όταν μένουν αργότερα δεν ξέρεις αν είναι από τα εμβόλια! :confused:Δύο γνωστές μου, έκαναν τα εμβόλια, η πρώτη πέτυχε δύο κιόλας εγκυμοσύνες (με αρκετή απόσταση μεταξύ τους) 4 χρόνια μετά τα εμβόλια! :eek:

Η άλλη που είναι φίλη μου, έκανε τα εμβόλια, έκανε και εξωσωματική (εμβρυομεταφορά), και το "έχασε", μία εβδομάδα μετά! Ο Δανιηλίδης στην πρώτη είπε: "Δεν περίμενα πια να μείνεις έγκυος!", στη δεύτερη που συνεχίζει ακόμη να παίρνει τα εμβόλια, της λέει υπομονή και προσπάθεια! Μία τρίτη, ξαδέρφη γνωστής μου, έκανε τα εμβόλια, αλλά πέτυχε εγκυμοσύνη μετά από βελονισμό! Πολύ φοβάμαι ότι, μάλλον πρέπει να κάνει κανείς τα εμβόλια και να τα "ξεχνάει", να αφήνει τον οργανισμό του να αναδιαρθρωθεί σε αυτό το ζήτημα, να κάνει ομοιοπαθητική και διαλογισμό για να διώχνει τις επίμονες σκέψεις σε αυτό το θέμα και φυσικά πολύ προσευχή και θετική σκέψη! Ολα αυτά μοιάζουν μπούρδες που λέω, αλλά εγώ που είμαι 42, και δεν ξέρω που να πρωτοκοιτάξω, μου φαίνονται σαν την τελευταία μου ελπίδα!

Οσον αφορά το κόστος των εμβολίων, αν έχεις "χρόνο" κλείσε ραντεβού στον Δανιηλίδη (στο Ιπποκράτειο Θεσ/νίκη) ή στο Νοσ. Αλεξάνδρας στην Αθήνα και δες αν μπορείς να τα κάνεις εκεί με κόστος γελοίο πχ16?/το καθένα! Κάτι τέτοιο είδα ότι κάναν στο Αλεξάνδρας με τον Δρακάκη (ψάξε στο φόρουμ). Ο Δανιηλίδης σε εφημερίδα λέει ότι έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να κάνουν παιδιά μέσω του Ιπποκρατείου! Κλείσε και ένα ραντεβού εκεί, κι ας πάρει μήνες. Επίσης κλείσε και στο Παπαγεωργίου στο τμήμα καθ` εξιν αποβολών (πες στο τηλ. ότι είχες 3 αποβολές για να σε πάρουν!), μήπως βγάλεις άκρη! Εγώ θα πάω και στα 3 προκειμένου να δώσω τόσα λεφτά. Επίσης κάνε όσες εξετάσεις μπορείς περισσότερο! Καλή τύχη!

Το ψάχνω και γω ανοσολογικώς μου βρήκαν αυξημένα ΝΚ αλλά με τρομάζει η ιδέα του εμβολίου, ειδικά από αίμα δοτών....

Αγαπητή Miria

Τα αυξημένα ΝΚ, δεν διορθώνονται με τα εμβόλια! Διορθώνονται με τις γ-ανοσοσφαιρίνες και κάποιες απλές αντιβιώσεις που "ρίχνουν" το ανοσοποιητικό σου και αφήνουν "ήσυχο" το έμβρυο να αναπτυχθεί! Πρόσεχε! Δες στο φόρουμ τί κάναν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αν είσαι από Β. Ελλάδα, κλείσε ένα ραντεβού με την κ Λευκού, στο Ιπποκράτειο, 2313 312643-4, 2310 892 815, να σου γράψει μία σειρά εξετάσεων ανοσολογικών, ορμονικών κλπ και από εκεί και ύστερα, θα σου δώσουν κάποια θεραπεία! Επίσης στο Παπαγεωργίου υπάρχει τμήμα καθ`έξιν αποβολών, στο οποίο κλείνεις σχετικά σύντομα ραντεβού τηλ 14741, για πρωινό ραντεβού, δεν έχω πάει, όταν πάω θα παραθέσω την εμπειρία μου!

Εδώ όμως στο φόρουμ, έχω ακούσει για θεραπεία αυτών των κυτάρων νομίζω με ανοσοσφαιρίνες, μία άλλη με λιπαρά τυριά κλπ. Σου γράφω και την εμπειρία κάποιας κοπέλας από Αγγλία που απέβαλε 20 φορές γιαυτό το λόγο και την λύση που βρήκαν!! http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz2ql2i5f3U.

Μόνο από αυτό θα καταλάβεις πολλά και κυρίως πρέπει να δώσεις μάχη! Οχι με το Θεό, όπως έκανα εγώ, αλλά με τους άσχετους!!

Για Αθήνα είδα στο φόρουμ για κάποιον Δρακάκη στο Αλεξάνδρας.

Οτι λύση βρεις, γράψε την στο φόρουμ για να βοηθηθούν και άλλες και κυρίως μη το βάζεις κάτω!!

Καλή τύχη και μη χαθούμε!

Διαφημίσεις

Αγαπητή ΛΙΝ

Εψαξα πολύ στο φόρουμ, αλλά και μίλησα και με γυναίκες που έκαναν τα εμβόλια και το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι θέμα τύχης! Δεν μένουν όλες εγκυες αμέσως και όταν μένουν αργότερα δεν ξέρεις αν είναι από τα εμβόλια! :confused:Δύο γνωστές μου, έκαναν τα εμβόλια, η πρώτη πέτυχε δύο κιόλας εγκυμοσύνες (με αρκετή απόσταση μεταξύ τους) 4 χρόνια μετά τα εμβόλια! :eek:

Η άλλη που είναι φίλη μου, έκανε τα εμβόλια, έκανε και εξωσωματική (εμβρυομεταφορά), και το "έχασε", μία εβδομάδα μετά! Ο Δανιηλίδης στην πρώτη είπε: "Δεν περίμενα πια να μείνεις έγκυος!", στη δεύτερη που συνεχίζει ακόμη να παίρνει τα εμβόλια, της λέει υπομονή και προσπάθεια! Μία τρίτη, ξαδέρφη γνωστής μου, έκανε τα εμβόλια, αλλά πέτυχε εγκυμοσύνη μετά από βελονισμό! Πολύ φοβάμαι ότι, μάλλον πρέπει να κάνει κανείς τα εμβόλια και να τα "ξεχνάει", να αφήνει τον οργανισμό του να αναδιαρθρωθεί σε αυτό το ζήτημα, να κάνει ομοιοπαθητική και διαλογισμό για να διώχνει τις επίμονες σκέψεις σε αυτό το θέμα και φυσικά πολύ προσευχή και θετική σκέψη! Ολα αυτά μοιάζουν μπούρδες που λέω, αλλά εγώ που είμαι 42, και δεν ξέρω που να πρωτοκοιτάξω, μου φαίνονται σαν την τελευταία μου ελπίδα!

Οσον αφορά το κόστος των εμβολίων, αν έχεις "χρόνο" κλείσε ραντεβού στον Δανιηλίδη (στο Ιπποκράτειο Θεσ/νίκη) ή στο Νοσ. Αλεξάνδρας στην Αθήνα και δες αν μπορείς να τα κάνεις εκεί με κόστος γελοίο πχ16?/το καθένα! Κάτι τέτοιο είδα ότι κάναν στο Αλεξάνδρας με τον Δρακάκη (ψάξε στο φόρουμ). Ο Δανιηλίδης σε εφημερίδα λέει ότι έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να κάνουν παιδιά μέσω του Ιπποκρατείου! Κλείσε και ένα ραντεβού εκεί, κι ας πάρει μήνες. Επίσης κλείσε και στο Παπαγεωργίου στο τμήμα καθ` εξιν αποβολών (πες στο τηλ. ότι είχες 3 αποβολές για να σε πάρουν!), μήπως βγάλεις άκρη! Εγώ θα πάω και στα 3 προκειμένου να δώσω τόσα λεφτά. Επίσης κάνε όσες εξετάσεις μπορείς περισσότερο! Καλή τύχη!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΔΗΛ. ΑΝ ΠΕΤΥΧΩ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 70% Κ 10% ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΟΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

8HiKp2.png

Αγαπητή Miria

Τα αυξημένα ΝΚ, δεν διορθώνονται με τα εμβόλια! Διορθώνονται με τις γ-ανοσοσφαιρίνες και κάποιες απλές αντιβιώσεις που "ρίχνουν" το ανοσοποιητικό σου και αφήνουν "ήσυχο" το έμβρυο να αναπτυχθεί! Πρόσεχε! Δες στο φόρουμ τί κάναν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αν είσαι από Β. Ελλάδα, κλείσε ένα ραντεβού με την κ Λευκού, στο Ιπποκράτειο, 2313 312643-4, 2310 892 815, να σου γράψει μία σειρά εξετάσεων ανοσολογικών, ορμονικών κλπ και από εκεί και ύστερα, θα σου δώσουν κάποια θεραπεία! Επίσης στο Παπαγεωργίου υπάρχει τμήμα καθ`έξιν αποβολών, στο οποίο κλείνεις σχετικά σύντομα ραντεβού τηλ 14741, για πρωινό ραντεβού, δεν έχω πάει, όταν πάω θα παραθέσω την εμπειρία μου!

Εδώ όμως στο φόρουμ, έχω ακούσει για θεραπεία αυτών των κυτάρων νομίζω με ανοσοσφαιρίνες, μία άλλη με λιπαρά τυριά κλπ. Σου γράφω και την εμπειρία κάποιας κοπέλας από Αγγλία που απέβαλε 20 φορές γιαυτό το λόγο και την λύση που βρήκαν!! http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz2ql2i5f3U.

Μόνο από αυτό θα καταλάβεις πολλά και κυρίως πρέπει να δώσεις μάχη! Οχι με το Θεό, όπως έκανα εγώ, αλλά με τους άσχετους!!

Για Αθήνα είδα στο φόρουμ για κάποιον Δρακάκη στο Αλεξάνδρας.

Οτι λύση βρεις, γράψε την στο φόρουμ για να βοηθηθούν και άλλες και κυρίως μη το βάζεις κάτω!!

Καλή τύχη και μη χαθούμε!

O Τσιλιβάκος, πάντως, εμβόλια από το αίμα συζύγου δίνει για αυξημένα ΝΚ

καλησπερα κοριτσια!θα ηθελα να μαθω αν ξερετε σε ποιες περιπτωσεις ψαχνεις ανοοσολογο?μονο για αποβολες η και για την ανεξηγητη υπογονιμοτητα?

καλησπερα κοριτσια!θα ηθελα να μαθω αν ξερετε σε ποιες περιπτωσεις ψαχνεις ανοοσολογο?μονο για αποβολες η και για την ανεξηγητη υπογονιμοτητα?

και στα δύο ,

αν και η Ανοσολογία της Αναπαραγωγής είναι σε σχετικά πρώιμο στάδιο κατά τη γνώμη μου

Και για τα δύο, γιατί μάλλον η "ανεξήγητη υπογονιμότητα" είναι αδυναμία σύλληψης και κάποιες αποβολές που δεν τις αντιλαμβανόμαστε! Αν ξεγελαστεί το ανοσοποιητικό σου και προχωρήσει λίγο η εγκυμοσύνη και δεν κάνεις κάτι για να κρατησεις το ανοσοποιητικό σου "κατεσταλμένο", τότε μπορεί να οδηγηθεί σε αποβολή! Υπάρχει δε και η περίπτωση της χρωμοσωμικής ανωμαλίας του εμβρύου, όμως σε κάθε περίπτωση όταν αποβάλεις αν έχεις τα χρήματα, πρέπει να εξετάσεις τον καρυότυπο του εμβρύου!

O Τσιλιβάκος, πάντως, εμβόλια από το αίμα συζύγου δίνει για αυξημένα ΝΚ

Γειά σου miria

Πήγες στον Τσιλιβάκο? Εκανες εξετάσεις? Πες μας την γνώμη σου?

Ο Δανηιλιδης στο ΑΧΕΠΑ ειναι.

Irenoulini, γειά σου!

Εχεις πάει στον Δανηιλίδη στο ΑΧΕΠΑ? Θα πάω τον άλλο μήνα έχοντας όμως εξετάσεις μαζί μου!

Εχθές άκουσα κάτι παράδοξο: μία φίλη κάποιας φίλης μου, δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και με τον πρώτο και με τον δεύτερο σύζυγο, γιατί ήταν συμβατή και με τους δύο!!!:confused: Δεν είναι λίγο παράδοξο αυτό? Μήπως τελικά έχουμε γενικά συμβατότητες με τους άλλους και δεν έχει νόημα να το "ψάχνουμε"?? Θα σκάσω!:oops:

Irenoulini, γειά σου!

Εχεις πάει στον Δανηιλίδη στο ΑΧΕΠΑ? Θα πάω τον άλλο μήνα έχοντας όμως εξετάσεις μαζί μου!

Εχθές άκουσα κάτι παράδοξο: μία φίλη κάποιας φίλης μου, δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και με τον πρώτο και με τον δεύτερο σύζυγο, γιατί ήταν συμβατή και με τους δύο!!!:confused: Δεν είναι λίγο παράδοξο αυτό? Μήπως τελικά έχουμε γενικά συμβατότητες με τους άλλους και δεν έχει νόημα να το "ψάχνουμε"?? Θα σκάσω!:oops:

Πηγαινω στον Δανηιλιδη αλλα στο ιατρειο! Σε λιγο καιρο θα ξεκινησουμε και τα εμβολια για αυξημενα ΝΚ.

Σοβαρα 2 στα 2?? Κριμα τετοιες περιπτωσεις. Εγω ειχα 2 αποβολες 6η βδομαδα και οι 2. Αν θυμαμαι καλα καναμε κ αυτην την εξεταση μαζι με αλλες ποσες, αλλα μονο αυξημενα ΝΚ ειχαμε... Και βρηκε και ενα ακυρο γονιδιακο μου προβλημα που δεν εχει καμια σχεση.

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

Πηγαινω στον Δανηιλιδη αλλα στο ιατρειο! Σε λιγο καιρο θα ξεκινησουμε και τα εμβολια για αυξημενα ΝΚ.

Σοβαρα 2 στα 2?? Κριμα τετοιες περιπτωσεις. Εγω ειχα 2 αποβολες 6η βδομαδα και οι 2. Αν θυμαμαι καλα καναμε κ αυτην την εξεταση μαζι με αλλες ποσες, αλλα μονο αυξημενα ΝΚ ειχαμε... Και βρηκε και ενα ακυρο γονιδιακο μου προβλημα που δεν εχει καμια σχεση.

Τα αυξημένα ΝΚ, διορθώνονται με τα εμβόλια? Eγώ στο φόρουμ είδα ότι διορθώνονται με τις γ-ανοσοσφαιρίνες και κάποιες απλές αντιβιώσεις που "ρίχνουν" το ανοσοποιητικό σου και αφήνουν "ήσυχο" το έμβρυο να αναπτυχθεί! Πρόσεχε! Δες στο φόρουμ τί κάναν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Σου γράφω και την εμπειρία κάποιας κοπέλας από Αγγλία που απέβαλε 20 φορές γιαυτό το λόγο και την λύση που βρήκαν!! http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz2ql2i5f3U.

Καλή τύχη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...