Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene κυκλος

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλή επιτυχία σε όλες μας !!!

Aerox μου όλα θα πανε καλά !!!!! Εγω πήγα 22 στον γιατρό και έκανα την ένεση , είχα 2 ωαρια περίπου 18 εκατοστά και ένα 20 . Επαφές είχαμε μέρα παρά μέρα κ απο τις 22 καθημερινά μέχρι και τις 27 . Τώρα πάλι μέρα παρά μέρα .... εννοείτε ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα ακόμα .......

Να σας πω ότι παίρνω και duphaston 2 χάπια καθημερινά !

Δεν θα πρεπε να χα συμπτώματα ;;;;

Μην καθεσαι και περιμενεις τα συμπτωματα!!!!!!!! Άσε να κανεις χοριακή και να σου βγει θετική και ας μην εχεις κανενα συμπτωμα!!!!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία!!!

Τα duphaston είναι για το ενδομητριο;

Πόση κλομιφαίνη πήρες; 2χάπια/ημερα για 5μερες;

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου υπομονη, εύχομαι να κρατάμε όλες σε 9 μήνες χοντρα και γερά μωρακια, εγω εχθές έκανα την ένεση κ ήρθα κ σ επαφή αλλα η γυναικολογοσ μ είπε ν μην έκανα εχθές ν ξεκουραστεί τ σπερμα κ να κανω σήμερα αλλα δεν κρατιομασταν χαχαχα ε θα κανω κ σήμερα κ αύριο τ πρωι να πιάσω κ τις 24 ώρες κ της 36 μετα την ενεση

τι κανετε βρε κουκλες??? πως πατε??? ολες στην αναμονη ειμαστε???

Αναμονή και Αγιος ο Θεός !!! Σε μια εβδομάδα θα μάθω ,περιμένω περιοδο γύρω στις 10 οπότε κ θα δούμε......

Καμία κοπέλα έχει αποτελέσματα ?

Βρες τα υλικά των ονείρων στον θυσαυρό της καρδιάς σου...

Αναμονή και Αγιος ο Θεός !!! Σε μια εβδομάδα θα μάθω ,περιμένω περιοδο γύρω στις 10 οπότε κ θα δούμε......

Καμία κοπέλα έχει αποτελέσματα ?

και εγω περιμενω απο 8 εως 20 ιουλιου αφου εχω αστατο κυκλο, η γιατρος ειπε 20 τ μηνα να κανω τεστ αν δεν ερθει. εχεις κανενα συμπτωμα???

Διαφημίσεις

και εγω περιμενω απο 8 εως 20 ιουλιου αφου εχω αστατο κυκλο, η γιατρος ειπε 20 τ μηνα να κανω τεστ αν δεν ερθει. εχεις κανενα συμπτωμα???

Aerox μου δυστυχώς τιποτα το ιδιαίτερο !

Προσπαθώ να μετράω και θερμοκρασία αλλά δεν καταλαβαίνω κ πολλά μιας κ πρώτη φορά το κάνω . Κατα τ αλλα έχω κάποιες ψιλό ενοχλήσεις όπως οταν περιμένω περίοδο ! Διαβάζω εδώ κ γ αλλα κορίτσια αλλα δεν έχω τις δικές τους ενοχλήσεις , ούτε το στήθος μου πριστηκε ούτε αίμα εμφυτευσης έχω δει όπως διάβασα να λένε ούτε τιποτα .....

Εσυ έχεις κανένα συμπτωματακι...???

Βρες τα υλικά των ονείρων στον θυσαυρό της καρδιάς σου...

Aerox μου δυστυχώς τιποτα το ιδιαίτερο !

Προσπαθώ να μετράω και θερμοκρασία αλλά δεν καταλαβαίνω κ πολλά μιας κ πρώτη φορά το κάνω . Κατα τ αλλα έχω κάποιες ψιλό ενοχλήσεις όπως οταν περιμένω περίοδο ! Διαβάζω εδώ κ γ αλλα κορίτσια αλλα δεν έχω τις δικές τους ενοχλήσεις , ούτε το στήθος μου πριστηκε ούτε αίμα εμφυτευσης έχω δει όπως διάβασα να λένε ούτε τιποτα .....

Εσυ έχεις κανένα συμπτωματακι...???

εγω μετραω θερμοκρασια απο την μερα που εκανα την ενεση και απο 36,3 που ηταν εγινε 36,8, 36,7 και 36,6 εκει πανω κατω, το πρωι ανεκατευομουν για λιγη ωρα αλλα αυτο δεν μπορω να το παρω σαν συμπτωμα. ουτε εγω εχω αιματακι ή πρισμενο στηθος και φυσικα ειναι κ νωρις. κανενα απολυτως πονακι ή τσιμπηματακι. εχουμε μερες ακομα ειρηνη μου. αν δεν πετυχετε αυτο τον κυκλο θα ξαναπαρεις clomiphene?

να σας ρωτησω κατι??? ολη την ημερα εχω 37,4 και το πρωι που μετριεμαι εχω παντα 36,7 που παλι ειναι υψηλη θερμοκρασια για εμενα. υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? κ αν γνωριζει καποια γτ αλλαζει η θερμοκρασια ετσι?

Κορίτσια καλησπέρα!

Να ρωτήσω αν ξέρετε: πειράζει να κάνω σαλπιγγογραφία την 10η μέρα του κύκλου και να έχω πάρει 2η έως και 6η κλομιφαίνη;;;

Πήγα σήμερα στον γυναικολόγο του τοπικού υποκαταστήματος ΕΟΠΥΥ και μου είπε να σταματήσω την κλομιφαίνη, αν θέλω να κάνω σαλπιγγογραφία λόγω ακτινοβολιών κλπ...

Όμως ο ιδιώτης γυναικολόγος που επισκέφτηκα πρόσφατα, μου είπε ότι δεν πειραζει να κάνω την σαλπιγγογραφία ενώ κάνουμε πρόκληση ωορρηξίας... Τί γνώμη έχετε; Έχει τύχη σε καμία;

Μήπως η κλομιφαίνη κάνει κάτι μέσα στο όλο σύστημα και η σαλπιγγογραφία δεν δείξει αξιόπιστα αποτελέσματα;

Κορίτσια καλησπέρα!

Να ρωτήσω αν ξέρετε: πειράζει να κάνω σαλπιγγογραφία την 10η μέρα του κύκλου και να έχω πάρει 2η έως και 6η κλομιφαίνη;;;

Πήγα σήμερα στον γυναικολόγο του τοπικού υποκαταστήματος ΕΟΠΥΥ και μου είπε να σταματήσω την κλομιφαίνη, αν θέλω να κάνω σαλπιγγογραφία λόγω ακτινοβολιών κλπ...

Όμως ο ιδιώτης γυναικολόγος που επισκέφτηκα πρόσφατα, μου είπε ότι δεν πειραζει να κάνω την σαλπιγγογραφία ενώ κάνουμε πρόκληση ωορρηξίας... Τί γνώμη έχετε; Έχει τύχη σε καμία;

Μήπως η κλομιφαίνη κάνει κάτι μέσα στο όλο σύστημα και η σαλπιγγογραφία δεν δείξει αξιόπιστα αποτελέσματα;

Δεν ξέρω να σ απαντήσω θα πρέπει ν ρωτήσεις σε γιατρο κ να του πεις ακριβώς τι σ είπαν κ οι 2 ! Οπως τ σκέφτομαι εγω δεν βλέπω κακό γτ η σαλπιγγογραφια έτσι κ αλλιώς πριν τις γόνιμες γίνετε απο όσο ξέρω, οπότε τ ν έχεις ωαριο τι να έχεις ωαρια απο κλομιφεν δεν νομίζω να βλάπτει η ακτινοβολία γτ έκανα τον προιγουμενο μήνα την εξέταση κ μ τόνισε ν έχω επαφές μετα!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω να σ απαντήσω θα πρέπει ν ρωτήσεις σε γιατρο κ να του πεις ακριβώς τι σ είπαν κ οι 2 ! Οπως τ σκέφτομαι εγω δεν βλέπω κακό γτ η σαλπιγγογραφια έτσι κ αλλιώς πριν τις γόνιμες γίνετε απο όσο ξέρω, οπότε τ ν έχεις ωαριο τι να έχεις ωαρια απο κλομιφεν δεν νομίζω να βλάπτει η ακτινοβολία γτ έκανα τον προιγουμενο μήνα την εξέταση κ μ τόνισε ν έχω επαφές μετα!

Και εγώ το ίδιο νομίζω. Το θέμα είναι ότι ζω σε μικρή πόλη και ήδη έχω πάει για γνώμες σε 3 γυναικολόγους!!! Με παρακολουθούσε από 2011 ο ένας, αλλά είναι πολύασχολος και με ξεπετάει στα ραντεβού και κοφτά μου είπε να μείνω στις 2 προσπάθειες με κλομιφαίνη και να κάνω την διαδικασία μέσω ΕΟΠΥΥ για ενέσεις πρόκλησης ωορρηξίας έχοντας να κάνουμε έστω ένα ορμονικό έλεγχο από το 2011!!!! Πήγα σε δεύτερο ιδιώτη και μου είπε να το πάμε πιο σιγά και βλέπουμε...

Ο τρίτος, αυτος του υποκαταστηματος ΙΚΑ, μου είπε τα χθεσινά.

Θα ακολουθήσω την γνώμη του δεύτερου γιατρού που μου είπε να κάνω σαλπιγγογραφία και να πάρω κλομιφαίνη για 3η προσπάθεια...

:lol:

Και εγώ το ίδιο νομίζω. Το θέμα είναι ότι ζω σε μικρή πόλη και ήδη έχω πάει για γνώμες σε 3 γυναικολόγους!!! Με παρακολουθούσε από 2011 ο ένας, αλλά είναι πολύασχολος και με ξεπετάει στα ραντεβού και κοφτά μου είπε να μείνω στις 2 προσπάθειες με κλομιφαίνη και να κάνω την διαδικασία μέσω ΕΟΠΥΥ για ενέσεις πρόκλησης ωορρηξίας έχοντας να κάνουμε έστω ένα ορμονικό έλεγχο από το 2011!!!! Πήγα σε δεύτερο ιδιώτη και μου είπε να το πάμε πιο σιγά και βλέπουμε...

Ο τρίτος, αυτος του υποκαταστηματος ΙΚΑ, μου είπε τα χθεσινά.

Θα ακολουθήσω την γνώμη του δεύτερου γιατρού που μου είπε να κάνω σαλπιγγογραφία και να πάρω κλομιφαίνη για 3η προσπάθεια...

Και εγω αυτο πιστεύω ότι ειναι το καλύτερο! Καλή επιτυχία μα έχεις με την εξέταση, την έκανα τον προιγουμενο μήνα κ μ είπαν να έχω επαφές κ ότι τους 6 μήνες μετα ειναι πιο εύκολο ν μεινω

:lol:

Και εγω αυτο πιστεύω ότι ειναι το καλύτερο! Καλή επιτυχία μα έχεις με την εξέταση, την έκανα τον προιγουμενο μήνα κ μ είπαν να έχω επαφές κ ότι τους 6 μήνες μετα ειναι πιο εύκολο ν μεινω

Μακάρι!!!!!! Με την σαλπιγγογραφία να βοηθηθεί η κατάσταση!

Ηλιοβασίλεμα, μπορεί ο γιατρός σου να σου το είπε αυτό γιατί για τη σαλπιγγογραφία χρησιμοποιείται σκιαγραφικό υγρό. Η εξέταση αυτή μας δείχνε αν οι σάλπιγγες είναι ανοιχτές και αν είναι όλα καλά στη μήτρα. Θεωρείται ως ακτινογραφία γι΄αυτό και ο άλλος γιατρός σου μίλησε για ακτινοβολία. Το υγρό μετά διαχέεται στην κοιλιά και αφαιρείται σιγά σιγά από τα ούρα. Παρόλα αυτά, ρώτα και τον γιατρό του forum. Εμένα με βοήθησε πολύ η απάντησή του στο να επιλέξω τον σωστό γιατρό, γιατί κι εγώ είχα τις ίδιες αμφιβολίες με σένα, όσον αφορά ποιον γιατρό να επιλέξω.

Aerox, εγώ σήμερα αδιαθέτησα και από αύριο ξεκινάω clomiphene, πρώτη φορά, μέχρι την 6η μέρα του κύκλου, 2 χαπάκια των 50mg ημερησίως. Έχω πολύ αγωνία!!!!

Ηλιοβασίλεμα, ξέχασα να σου πω ότι κι εμένα μου τόνισαν να έχω επαφές μετά τη σαλπιγγογραφία. Βοηθάει πολύ αν οι σάλπιγγες δεν είναι διαβατές γιατί με το υγρό ανοίγουν. Στη δική μου περίπτωση βέβαια δε βοήθησε γιατί απλά δεν κάνω ωορρηξία. Οπότε δεν είχε καμία διαφορά.

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα, ξέχασα να σου πω ότι κι εμένα μου τόνισαν να έχω επαφές μετά τη σαλπιγγογραφία. Βοηθάει πολύ αν οι σάλπιγγες δεν είναι διαβατές γιατί με το υγρό ανοίγουν. Στη δική μου περίπτωση βέβαια δε βοήθησε γιατί απλά δεν κάνω ωορρηξία. Οπότε δεν είχε καμία διαφορά.

FLOWERS80 Καλημέρα!!! Ρώτησα την καινούργια γιατρό του φόρουμ και μου απάντησε ότι είναι οκ να μείνεις έγκυος έστω και αν έχεις κάνει σαλπιγγοργραφία. Οπότε τα παίρνω κανονικά μέχρι και αύριο τα clomiphene. Κάνω την 3η μου προσπάθεια.

Περιμένω απάντηση και από τον κ. Μιχαλόπουλο, τον άλλο γιατρό του φόρουμ για το ίδιο θέμα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, να κάνεις ωραίο ωράριο και να πιάσεις το "σποράκι" σου και να γίνει όμορφο λουλουδάκι!!! Δεν κάνεις ωορρηξία καθόλου;;;το έχεις ελέγξει με υπερηχους για πόσο καιρό;;; Ή έχεις ωορρηξία και δεν την καταλαβαίνεις; Έχεις πολυκυστικές; Εγώ είμαι με συνδρομο πολυκυστικών και αντίσταση στην ινσουλίνη και από αρχές 2011 παίρνω Glucophage.

Παρόλα αυτά είμαι μαμά ενός υπέροχου κοριτσιού 4χρόνων που την έπιασα φυσιολογικά, χωρίς φάρμακα, από την τελευταία μου περίοδο είχαν περάσει 45 μέρες και εκεί που έλεγα να πάρω πριμολουτ για να αδιαθετήσω, είχα μείνει έγκυος!!! Την ωορρηξία μου που είναι σπάνια....ευτυχώς έχω υγρά και νομίζω την καταλαβαίνω!!!

Ηλιοβασίλεμα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Να είναι πάντα γερό και καλότυχο! Είσαι πολύ τυχερή που έμεινες εύκολα έγκυος στο 1ο σου παιδάκι. Θα δεις που θα έρθει και το 2ο σύντομα. Ωορρηξία τελευταία φορά έκανα το Μαίο του 2012, 45 μέρες αφού σταμάτησα τα αντισυλληπτικά. Από τότε έκανα υπέρηχο κάθε 2μηνο και δε μεγάλωνε τίποτα.1,5 χρόνο κανένα σύμπτωμα ωορρηξίας. Παίρνω κι εγώ τα glucophage από τον Ιανουάριο. Δεν έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα. Αλλά λένε ότι κάνουν πιο ποιοτικά ωάρια όταν παίρνεις κλομιφαίνη. Αληθεύει άραγε; Θα δείξει. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν κάνω ωάριο ούτε με την κλομιφαίνη. Κατά τ' άλλα είμαι χαρούμενη που ξεκινάω αυτή τη διαδικασία.

Ηλιοβασίλεμα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Να είναι πάντα γερό και καλότυχο! Είσαι πολύ τυχερή που έμεινες εύκολα έγκυος στο 1ο σου παιδάκι. Θα δεις που θα έρθει και το 2ο σύντομα. Ωορρηξία τελευταία φορά έκανα το Μαίο του 2012, 45 μέρες αφού σταμάτησα τα αντισυλληπτικά. Από τότε έκανα υπέρηχο κάθε 2μηνο και δε μεγάλωνε τίποτα.1,5 χρόνο κανένα σύμπτωμα ωορρηξίας. Παίρνω κι εγώ τα glucophage από τον Ιανουάριο. Δεν έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα. Αλλά λένε ότι κάνουν πιο ποιοτικά ωάρια όταν παίρνεις κλομιφαίνη. Αληθεύει άραγε; Θα δείξει. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν κάνω ωάριο ούτε με την κλομιφαίνη. Κατά τ' άλλα είμαι χαρούμενη που ξεκινάω αυτή τη διαδικασία.

Είμαι πολύ τυχερή που έγινα μαμά και δεν αντιμετώπισα τότε δυσκολίες σύλληψης!!! Πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό!!!

Τώρα για το 2ο μας ήρθε λίγο βαρύ το όλο θέμα!!! Αδιαθέτησα 3/2 μετά από την τελευαταία φορά που πήρα αντισυλληπτικά. Μετά από 62 μερες, τον Απρίλιο αδιαθέτησα αφού πήρα πριμολουτ. Έπειτα Μάϊο πήρα πρώτη φορά κλομιφαίνη, έκανα 1 ωάριο, ενεση pregnyl κλπ αλλά αδιαθέτησα. Πήρα για 2η φορά κλομιφαίνη, κανένα ωάριο. Ο γιατρός μου λέει να μην ξαναπάρω κλομιφαίνη και να κάνω ενέσεις για ωορρηξία που χρειάζεται επιτροπή ΕΟΠΥΥ για να συνταγογραφηθούν!!! Πάω σε άλλο γιατρό, μου λέει μέχρι να κάνεις το επόμενο στάδιο, μπορείς να ξαναδοκιμάσεις κλομιφαίνη έως 6 φορές συνολικά!!! Έτσι δοκιμάζω για τρίτη φορά ελπίζοντας τουλάχιστον να κάνω ωάριο! Παράλληλα θα κάνουμε για πρώτη φορά σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα για να ψαχτούμε λίγο παραπάνω. Εσείς έχετε κάνει σπερμοδιάγραμμα; Η σαλπιγγογραφία σου καλή; βγαίνουν αμέσως τα αποτελέσματα;

Α! εκτός του glucophage, πίνω και φολικό και ινοφερτ (βιταμίνες για πολυκυστικές) που τα συστησε ο παλιός γιατρός και από δική μας πρωτοβουλία, σχεδόν 1 μήνα τώρα πίνει και ο άντρας μου wellman protection για ενίσχυση του ανδρικού συστήματος.

Η σαλπιγγογραφία μου ήταν μια χαρά. Φαίνονταν ένας πολύποδας στην είσοδο της μήτρας, έκανα υστεροσκόπηση για να τον αφαιρέσω αλλά τελικά δεν είχα τίποτα. Ήταν το σχήμα της μήτρας μου και η σαλπιγγογραφία ήταν τελείως παραπλανητική. Το σπερμοδιάγραμμα βγήκε σούπερ!!!! 7 φορές πάνω από το φυσιολογικό τα σπερματοζωάρια και η κινητικότητα πολύ καλή. Αυτό μου έδωσε ελπίδες γιατί εγώ έχω πρόβλημα αλλά ο άντρας μου τουλάχιστον είναι πολύ καλά, οπότε αυτό μπορεί να εξισορροπεί τα πράγματα. Πάντως, να ξέρεις ότι η σαλπιγγογραφία δεν πονάει, νιώθεις μόνο πόνους περιόδου, κρατάει 5 λεπτά το πολύ και τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως, σαν της ακτινογραφίας!

τι κανετε κοριτσια??? εγω στην αναμονη με αρκετες αναγουλες... τωρα απο κατι αλλο?? κρυωσα?? δεν ξερω... περιμενω απο αυριο περιοδο μεχρι και 20 τ μηνα που μ ειπε η γιατρος αν δεν ερθει να κανω τεστ.

τι κανετε κοριτσια??? εγω στην αναμονη με αρκετες αναγουλες... τωρα απο κατι αλλο?? κρυωσα?? δεν ξερω... περιμενω απο αυριο περιοδο μεχρι και 20 τ μηνα που μ ειπε η γιατρος αν δεν ερθει να κανω τεστ.

Αύριο περιμένεις περίοδο και σου έδωσε όριο μέχρι τις 20/7 να κάνεις τεστ; Γιατί τόσο αργά; Καλή επιτυχία και να μην αδιαθετήσεις!!!!!!!!!!!

Αύριο περιμένεις περίοδο και σου έδωσε όριο μέχρι τις 20/7 να κάνεις τεστ; Γιατί τόσο αργά; Καλή επιτυχία και να μην αδιαθετήσεις!!!!!!!!!!!

Ο κύκλος μ ειναι αστατος, έρχεται απο την 25η μερα εώς και την 37η. Τώρα με την πρόκληση ωορηξιας δεν ξέρω αν έρθει ακριβώς 14 μέρες μετα την pregnyl που δεν πιστεύω γτ pregnyl έκανα κ τον προιγουμενο μήνα κ μ ήρθε μετα απο 9 μέρες κ έπαθα σοκ γτ ήμουν στην 25 η μερα τ κυκλου

Ο κύκλος μ ειναι αστατος, έρχεται απο την 25η μερα εώς και την 37η. Τώρα με την πρόκληση ωορηξιας δεν ξέρω αν έρθει ακριβώς 14 μέρες μετα την pregnyl που δεν πιστεύω γτ pregnyl έκανα κ τον προιγουμενο μήνα κ μ ήρθε μετα απο 9 μέρες κ έπαθα σοκ γτ ήμουν στην 25 η μερα τ κυκλου

Καλά λες... Νόμιζα όμως ότι με τις κλομιφαίνη, pregnyl κλπ η περίοδος έρχεται σε νορμαλ κυκλους 28-30 ημερών..

Εμένα είχε έρθει 16 μέρες μετά την μερα της ένεσης (μετρώντας από την επόμενη της ένεσης). Την είχα κάνει 20/5 και αδιαθέτησα 6/6...Μου είχε πει να κάνω τεστ στις 5/6 , το έκανα και πήρα μια ωραία μηδενική χοριακή...:-(

Καλά λες... Νόμιζα όμως ότι με τις κλομιφαίνη, pregnyl κλπ η περίοδος έρχεται σε νορμαλ κυκλους 28-30 ημερών..

Εμένα είχε έρθει 16 μέρες μετά την μερα της ένεσης (μετρώντας από την επόμενη της ένεσης). Την είχα κάνει 20/5 και αδιαθέτησα 6/6...Μου είχε πει να κάνω τεστ στις 5/6 , το έκανα και πήρα μια ωραία μηδενική χοριακή...:-(

Η ιερμοκρασια μ παραμένει υψηλή οπότε δεν θα αδιαθετησω ακόμα τουλαχιστον

Γεια σας κορίτσια, τί κάνετε;

Σήμερα παίρνω τελευταία μέρα κλομιφαίνη και αύριο το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να δούμε τι γίνεται!

Τα λέμε αύριο

Υ.Γ. Aerox, Ηλιοβασίλεμα κανένα νέο;;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...