Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διδυμακια βάπτιση HELP!

mutty

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες!tzaki,από το 123μπομπονιέρες θα πάρω μάλλον τα υλικά,γιατί μένω και εγώ επαρχία,θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου,και ακόμα και η πρωτεύουσα του νησιού,που απέχει 2 ώρες απτό χωριό που ζούμε,δεν έχει πολλές επιλογές!Mpouli,οι ιδέες σου μου άρεσαν πολύ,τα έκανες μόνη σου ή έτοιμα?Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!

Οι τέσσερις θησαυροί μου:Βασιλενια,Λιλιανα,Μαριος και Νεκτάριος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαίνω,κι εγώ μέχρι πρότινος με τέσσερα παιδιά στο σπίτι δεν είχα πολύ χρόνο.Ο σύζυγος λείπει συνέχεια λόγω δουλειάς,και ευτυχώς που έχω μαμά και αδερφές στο διπλανό σπίτι.Τώρα που πάνε τα τρία πρώτα σχολείο έχω χρόνο,γι αυτό θέλω να τα κάνω με τα χεράκια μου,να βοηθήσουν και τα παιδια!

Κορίτσια καλησπέρα.Συζητούσαμε με τον άντρα μου και προέκυψε ένα θεματάκι.Οι καλεσμένοι στη βάφτιση είναι πολλοί,καθώς έχουμε πολλούς στενούς συγγενείς,φίλους των παιδιών,γνωστούς,κτλπ,και φτάνουν τους 400+.Περίπου οι μισοί μένουν εκτός Μυτιλήνης,ΑΘήνα,Πάτρα και μερικοί στην Κρήτη.Η βάπτιση θα γίνει στην Μυτιλήνη,καθώς εκεί έχουμε χώρο για δεξίωση (αδελφός μιας νονάς) και μια πολύ όμορφη εκκλησία.Το πρόβλημα είναι το εξής:για να έρθουν τόσοι άνθρωποι στην Μυτιλήνη (απ'τους οποίους οι περισσότεροι είναι στενοί συγγενείς και φίλοι,από πριν μετακομίσουμε εδώ),δεν ξέρω πόσα λεφτά θα φύγουν.Πρέπει να τα πληρώσω εγώ,ή να αδιαφορησω και να πω "να τα πληρώσουν μόνοι τους"????:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Κοιτα εγω που το εκανα εκτος αθηνων,πληρωσα μονο ξενοδοχειο στα αδερφια,νονους και των οικογενειων τους.θεωρω οτι οι εποχες ειναι δυσκολες,εσυ εχεις την καλη διαθεση να τους καλεσεις,αν δεν μπορουν αυτοι που ειναι μακρυα πιστευω οτι ουτε εσυ φυσικα δεν θα τους παρεξηγησεις.προσωπικη γνωμη παντα .

Δεν είναι το πρόβλημα μου τόσο η διαμονή των καλεσμένων,γιατί ο χώρος που θα κανω τη δεξίωση είναι το ξενοδοχείο του αδελφού της μιας νονας.Πιο πολύ με προβληματίζει η μεταφορά από και προς στο νησί,η οποία είναι πολύ ακριβή!!!

Γονεις και αδερφια εφοσον ερχονται απο τοσο μακρια θα τους φιλοξενησεις, οποτε εκεινοι θα πληρωσουν τα εισιτηρια τους. Τους υπολοιπους απλα δεν τους καλεις, ετσι κι αλλιως το βρισκω μαλλον απιθανο να ερθουν. (Μα 400 ατομα δεν ειναι παρα πολλα ?? Βαπτιση ειναι!) Εαν εχεις την δυνατοτητα ομως να πληρωσεις εισιτηρια για 200 ατομα καλεσε τους ολους θα περασετε ομορφα. Με το καλο!

Γονείς κ αδέρφια είναι ήδη εδώ,κάποιοι άλλοι στενοί συγγενείς και φίλοι μένουν Αθήνα. Μερικοί οσφερθηκαν να πληρώσουν τα εισιτήρια τους,άλλοι δεν ξέρω.Θα το ψάξουμε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...