Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διδυμακια βάπτιση HELP!

mutty

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια καταρχίν να χαίρεσται τα παιδάκια σας πραγματικά σας θαυμάζω θα ήθελα κι εγώ τρίτο παιδάκι αλλά λίγο δύσκολο όταν δεν έχεις βοήθεια, δουλεύεις και ήδη πληρώνω και γυναίκα για την μικρή.

Ελπίζω πως αν μεγαλώσουν λίγο τα ζουζούνια θα τα καταφέρω να κάνω άλλο ένα, φανταστείτε ότι εγώ είμαι μοναχοπαίδι αλλα΄λατρεύω τα παιδιά.

Σας στέλνω μερικές ιδέες από διάφορα σάιτ

http://myasteroskoni.blogspot.gr/2013_01_01_archive.html αστεράκι σαν ιδέα δείτε το γιατί είναι διακοσμητικό

Χριστουγεννιάτικα προσκλητήρια

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=267467670006723&set=a.236918799728277.60043.161739757246182&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=267467693340054&set=a.236918799728277.60043.161739757246182&type=3&theater

στρουμφάκια

Θα σας ανεβάσω κι άλλα από άλλες σελίδες να πέρνετε ιδέες

για το θέμα καρουσέλ μπορώ να βοηθήσω γιατί ήταν το θέμα στην βάφτιση του γιού μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν Δεσποινάκι:

-Εγώ δυστυχώς θα έχω πολλουους περισσότερους καλεσμένους,γιατί είμαστε χωριό και βγαίνει τουλάχιστον 100 άτομα από εδώ.Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται φίλες της μεγάλης από το σχολείο,τα δίδυμα θα πάνε και αυτά το σεπτεμβρη προνήπιο και θα καλέσουμε όλη την τάξη τους,έχουμε και φίλους εκτός σχολείου,και οι δύο μικρότερες αδελφές μου θέλουν και εκείνες να καλέσουν και εκείνες φίλες τους,που ειναι πολύ κοντινές,οπότε δεν μπορώ να πω όχι.Θα θέλουνε να καλέσουνε και οι 3 νονές (την τρίτη δεν την έχουμε βρει ακόμα,μιας και δεν σκεφτόμασταν τριπλή βάπτιση,αλλά μάλλον θα βρούμε κάποιον συγγενή) τα δικά τους σόγια.Τα δικά μας σόγια είναι πολύ μεγάλα,και από αθήνα,και από αχαϊα και οι φίλοι και οι γνωστοί το ίδιο.Και το καλύτερο είναι ότι τουλάχιστον το 90% απο αυτούς που σου λέω είναι κοντινοί και δεν μπορούμε να τους καλέσουμε.Για αυτό κατά 98% θα κάνω τη βάπτιση στη Μυτιλήνη και όχι στο χωριό,για λόγους χώρου.Είναι κιολας επειδή οι περισσότεροι θα έρθουνε από αλλού και δεν θέλω εκτός από το μεγάλο ταξίδι μέχρι το νησί να τους υποχρεώσω να οδηγήσουν και άλλες 2 ώρες μέχρι το χωριό.Επίσης, ο αδελφός της μέλλουσας νονάς της Λιλιάννας έχει ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο εκεί,με πισίνα,παιδική χαρά κτλ,οπότε λέω ν κανω εκεί τη δεξίωση. Και θα μπορούν να μεινουν και εκείνοι όσοι θα έρθουν από αθήνα.

-Ένας άλλος λόγος που θα κάνω την βάπτιση εκεί είναι επειδή εκεί υπάρχει μια πολύ ωραία εκκλησία με έναν πολύ φιλικό ιερέα,ο οποίος απ'όσο ξέρω επιτρέπει τους στολισμούς (δεν νομίζω να έχει αλλάξει μέχρι του χρόνου η νοοτροπία).

-Για τη δεξίωση σου είπα,απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι μεσημέρι ή απόγευμα η βάπτιση.

-Εγώ,επειδή ακριβώς θα μαζευτούν τοσοι πολλοί καλεσμένοι θέλω να κάνω ό,τι γίνεται μόνη μου (μόνη μου:μαζί με συντροφιά παιδιών,αδελφών, μητέρας και κολλητής φίλης,ίσως και συζύγου),και γι αυτό αρχίζω από τόσο νωρίς.Σε αυτά περιλαμβάνονται μπομπονιέρες για όλες τις ηλικιακές ομάδες, προσκλητήρια,κουτία,καλάθια,στολισμός για την εκκλησία και για το τραπέζι,

καμβάς,γλυκά,στολισμός κολυμπήθρας (μητέρα),τραπέζι και βιβλίο ευχών, λίγος στολισμός για το λαδοσέτ (ναι,και αυτό θα το κάνω εγω!),δωράκι αναμνηστικό για τους καλεσμένους και λεμονάδα.Έχω βρει και μια ωραία συνταγή για τούρτα γενεθλίων,αλλά νομίζω ότι αυτό θα το αφήσουμε στο ζαχαροπλαστείο!:D:D:D

Οι τέσσερις θησαυροί μου:Βασιλενια,Λιλιανα,Μαριος και Νεκτάριος!

Λοιπόν κορίτσια καταρχίν να χαίρεσται τα παιδάκια σας πραγματικά σας θαυμάζω θα ήθελα κι εγώ τρίτο παιδάκι αλλά λίγο δύσκολο όταν δεν έχεις βοήθεια, δουλεύεις και ήδη πληρώνω και γυναίκα για την μικρή.

Ελπίζω πως αν μεγαλώσουν λίγο τα ζουζούνια θα τα καταφέρω να κάνω άλλο ένα, φανταστείτε ότι εγώ είμαι μοναχοπαίδι αλλα΄λατρεύω τα παιδιά.

Σας στέλνω μερικές ιδέες από διάφορα σάιτ

http://myasteroskoni.blogspot.gr/201...1_archive.html αστεράκι σαν ιδέα δείτε το γιατί είναι διακοσμητικό

https://www.facebook.com/media/set/?...7246182&type=3 Χριστουγεννιάτικα προσκλητήρια

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater στρουμφάκια

Θα σας ανεβάσω κι άλλα από άλλες σελίδες να πέρνετε ιδέες

για το θέμα καρουσέλ μπορώ να βοηθήσω γιατί ήταν το θέμα στην βάφτιση του γιού μου.

Σε ευχαριστούμε πολυ!!!!Και εγώ έχω υπόψη μου το θέμα καρουσελ,αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα!Όλα όσα έβαλες είναι ωραία,δεν ξέρω πιο να πρωτοδιαλέξω,στο τέλος θα κάνω βάπτιση με θέμα "οι βαπτίσεις των κοριτσιών του φόρουμ''.Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!

Δεσποινούλα μου,εδώ είναι ό,τι ιδέες βρήκα χτες και σήμερα το πρωί:

1.Για προσκλητήριο:(αν θέλετε να κάνετε προσκλητήριο-κάρτα)έχω δει σε εξώφυλλο κάρτας ένα τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο δέντρο,που είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις!Επίσης,έχω δει τρισδιάστατη κάρτα,πολύ εντυπωσιακή!Επίσης μπορείς να φτιάξεις προσκλητήριο από τσόχα,να κόψεις τα σχήματα που θέλεις και να τα συνθέσεις με το βελονάκι ή με κόλλα για ύφασμα.ΑΝ θέλετε να κάνετε προσκλητήριο κρεμαστό-σε στικ,μπορείς να κόψεις μια φιγούρα,ή να φτιάξεις από πηλό την φιγούρα που θες,και με την κατάλληλη κορδέλα να δέσεις την φιγούρα με το κειμενάκι (ωραίο θα ήταν να το κάνεις σαν λίστα του Άη Βασίλη ή σαν παρτιτούρα).Μπορείς επίσης να κάνεις πρόσκληση-έκπληξη.Δεν ξέρω αν θυμάσαι εκείνες τις μεγάλες μπάλες που ανοίγουν και μέσα έχει ένα δωράκι,μπορείς να αγοράσεις και να έχεις μέσα το προσκλητήριο (εδώ μπορείς να εκμεταλλευτείς το αστεράκι της Νατάσας,εάν υπάρχει σε μικρότερο μέγεθος,αλλιώς μπορείς να τυπώσεις σε κορδέλα σαν αυτές των καταστημάτων με τα λογότυπα το κείμενο της βάπτισης και να το τυλίξεις σαν σπείρα).Ξέρω ότι βέβαια αυτές οι μπάλες είναι λιγο ακριβές,αλλά αν πάρεις πολλές μαζί,μπορεί να σου κάνει καλύτερη τιμή ο προμηθευτης.

2.Για διακόσμηση μπορείς να βάψεις κουκουνάρια με ακρυλικά χρώματα,ή να τα ντύσεις άγιο βασίλη,χιονάνθρωπο,τάρανδο κλπ.Αυτά μπορείς να τα έχεις χύμα πάνω στα τραπέζια,ή μέσα σε γυάλες που θα μπορούσες να διακοσμήσεις με λευκό βερνίκι (να σχεδιάσεις χιόνι,στολίδια,ή αυτή την άχνα που δημιουργεί το κρύο στα τζάμια) και γκι ή χαρτί αφής.Μπορείς επίσης να τα διακοσμήσεις με χρωματιστή άμμο στα χρώματα των χριστουγεννων.Ακόμα μπορείς να πλάσεις από πηλο φιγούρες,να τις "ντύσεις'' με σκουφάκια και κασκολάκια και να τις βάλεις στα τραπέζια. Μπορείς να περιλάβεις και τα κλασσικά στεφάνια από γκι ή αλεξανδρινα.Ακόμα,αν θέλεις να αγοράσεις μικρά πήλινα γλαστράκια (τα πιο μικρά που θα βρεις),και να φτιάξεις με πηλό ή χαρτί μέσα σε αυτά μικρά ελατάκια.Κρεμαστά επίσης μπορείς να φτιάξεις συνδιάζοντας ταράνδους και άγιο βασίληδες,χιονάνθρωπους και νιφάδες ή ξωτικά με δώρα.Έχω βρει επίσης κάποιες πολύ ωραίες ιδέες για να τυλίγεις δοχεία (ορθωγώνια ή βάζα) για τα λουλούδια με χαρτί αφής ή κορδέλες,γίνονται πολύ ωραία!Μπορείς να φτιάξεις επίσης κρεμαστά τύπου ονειροπαγίδες,και να κρεμασεις καμπανούλες,γκι και μπαλίτσες.

3.Για δωράκια καλεσμένων,αν δεν θες τα σουπλά και σουβέρ που σου πρότεινα,μπορείς να φτιάξεις μαγνητάκια με χριστουγεννιατικη διακόσμηση και μια φωτογραφία των μωρών σου.ΕΠίσης έχω δει βοτσαλάκια ζωγραφισμένα με ακρυλικά χρώματα και στην πίσω πλευρά να έχουν μια ευχούλα, αναλόγως τι απεικονίζουν.Μπορείς επίσης να κάνεις μια κατασκευή που έκανε η αδελφή μου την προηγούμενη βδομάδα,με γύψο γλυπτικής:διαλύεις τον γύψο σε νερό και μετά έχεις δύο επιλογές.

Ή να πάρεις πέντε κουταλιές και να φτιάξεις ένα επίπεδο κυκλάκι και να ζωγραφίσεις ό,τι θες πάνω εκεί,ή να φτιάξεις το περίγραμμα της φιγούρας που θες με πλαστελίνη (σαν ένα καλούπι και να χύσεις το γύψο εκεί.Όταν στεγνώσει,το ζωγραφίζεις με ακρυλικά χρώματα.Μπορείς πριν στεγνώσει ο γύψος να χώσεις και ένα κρεμασταράκι μέσα.Και αν θες να το διακοσμήσεις και με σύρμα,κλωστές κλπ.(Φυσικά αν σου αρέσει κάποιο από αυτά που σου ανέφερα,πες μου να σου πω αναλυτικα πως να τα φτιάξεις,γιατί εδώ απλά στα αναφέρω).

Φυσικά έχω και αλλα πολλά να σου πω (συγγνώμη αν σε κουράζω με τις ιδέες μου),αλλά σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί θα είμαι έξω από το σπίτι για δουλειές και θα συνεχίσω αύριο το απόγευμα με τις ιδέες.Ελπίζω να σου αρεσαν οι προτάσεις μου.

Φιλιά και στα έξι παιδάκια σου!

Τι καταπληκτικές ιδέες είναι αυτές!!!! Πωπω!!! Έχεις πολύ φαντασία κορίτσι μου...

Λοιπόν θα τις πω στις κόρες μου για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και θα σου ζητήσω αναλυτικές λεπτομέρειες...

Το χαρτί αφής που λές, τι ακριβώς είναι;; το κανσόν, το γκοφρέ ή κάποιο άλλο;;;

Joan7 ευχαριστώ για τα links... θα τα δω αναλυτικά... όσο για το παιδάκι μην αγχώνεσαι, αλλά αν το θες πολύ να το κάνεις... Φαντάσου εγώ το τρίτο το έκανα με εξωσωματική γιατί προσπαθούσαμε 3 χρόνια και δεν ερχόταν... και τελικά υπήρχε πρόβλημα, απλά στο λέω γιατί το ήθελα πάρα πολύ και όλοι με έλεγαν τρελή που έκανα εξωσωματική για 3ο παιδί.... σε καταλαβαίνω απόλυτα... τα παιδάκια σου τι ηλικίες έχουν;;;

καληνύχτα κορίτσια....

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Σας λατρεύω και τους εφτά......

Διαφημίσεις

Η "φαντασία μου" που λες Δεσποινακι είναι δικαιολογημένη!Φταίει το πρώην επάγγελμα (αρχιτέκτονας-Διακοσμητρια),το ότι έχω 2 έφηβες αδελφές που τους αρέσει η χειροτεχνία και ότι έχω και παιδάκι αυτής της ηλικίας του νηπιου που θέλει να άρχισει να δημιουργεί.Το χαρτί αφής: http://www.abalaz.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=39 (δεν είναι κάνσον,αλλά ούτε και γκοφρε). Χαίρομαι παρά πολύ που σου αρέσουν αυτα που σου προτείνω,αλλά σήμερα το απόγευμα όταν γυρίσω από τις δουλειές μου θα σου γράψω κι αλλα,για μπομπο,βιβλίο ευχών,γλυκά,δωράκια καλεσμένων, λίγο ακόμα στολισμό στην εκκλησία και ο,τι άλλο θυμηθώ.

Καλημέρα σε όλες!!!

Τι καταπληκτικές ιδέες είναι αυτές!!!! Πωπω!!! Έχεις πολύ φαντασία κορίτσι μου...

Λοιπόν θα τις πω στις κόρες μου για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και θα σου ζητήσω αναλυτικές λεπτομέρειες...

Το χαρτί αφής που λές, τι ακριβώς είναι;; το κανσόν, το γκοφρέ ή κάποιο άλλο;;;

Joan7 ευχαριστώ για τα links... θα τα δω αναλυτικά... όσο για το παιδάκι μην αγχώνεσαι, αλλά αν το θες πολύ να το κάνεις... Φαντάσου εγώ το τρίτο το έκανα με εξωσωματική γιατί προσπαθούσαμε 3 χρόνια και δεν ερχόταν... και τελικά υπήρχε πρόβλημα, απλά στο λέω γιατί το ήθελα πάρα πολύ και όλοι με έλεγαν τρελή που έκανα εξωσωματική για 3ο παιδί.... σε καταλαβαίνω απόλυτα... τα παιδάκια σου τι ηλικίες έχουν;;;

καληνύχτα κορίτσια....

Εννοείται πως κάποια στιγμή θα το κάνω!Τα παιδάκια είναι 3 ετών ο γιός και 14 μηνών η κόρη μου.

Μπράβο όντως είναι περίεργο να κάνεις εξωσωματική για 3ο παιδάκι αλλά εφόσον το ήθελες τόσο πολύ καλά έκανες και εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου θα το έκανα!

Καλησπέρα κοριτσάκια!Επιτέλους σπίτι μετά από μια πολύυυυυυυυ δυσκολη μέρα!Δεσποινάκι μου, ορίστε όσα δεν σου ανέφερα χτες!Ελπίζω να σε βοηθήσουν!

1.Βιβλίο ευχών:Εαν δεν θέλεις να πάρεις ένα έτοιμο δεμένο,έχεις δύο επιλογές:Να φτιάξεις ένα μόνη σου,ή να πάρεις ένα τετράδιο δεμένο και να το διακοσμήσεις μόνη σου.Για την πρώτη επιλογή (έχω και εκει οδηγίες),μπορείς να το φτιάξεις σε σχήμα δώρου,αστεριού ή χιόναθρωπου (αν θέλεις εύκολα),ή Αηβασίλη,έλατου ή αγγέλου (αν θες πιο σύνθετα).Αλλιώς μπορείς να διακοσμήσεις μόνη σου ένα έτοιμο,με τσόχα,χαρτί αφής,κανσόν,διάφορα διακοσμητικά.Σε αυτό μπορείς επίσης να εκμεταλλευτείς τρισδιάστατα σχήματα όπως και στην πρόσκληση.Ακόμα,μπορείς αντί για βιβλίο ευχών,να κάνεις δέντρο ευχών:παίρνεις ένα ψεύτικο δέντρο,από αυτά που κρεμάνε τις κρεμαστές μπομπο στις βαφτίσεις,και έχεις δίπλα έτοιμα φύλλα γκι,αλεξανδρινά ή μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα,φτιαγμένα από χρωματιστά χαρτιά και μια χρυσή κλωστίτσα για να γράφουν οι καλεσμενοι τις ευχές τους και να τις κρεμάνε στα κλαδάκια.Αν δεν θέλεις να αγοράσεις ψεύτικο δέντρο,μπορείς να βάλεις σε ένα γλαστράκι κατάλληλα διακοσμημένο,ένα μεσαίου μεγέθους κλαδί από αληθινό δέντρο (αν βάλεις και κάτι ώστε να μοιάζει με ψεύτικο χιόνι θα γίνει ακόμα πιο όμορφο!).

2.Γλυκά:εδώ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.Εγώ σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου 4 ειδών μικρά γλυκάκια,για να έχουμε ποικιλία:μους σοκολάτας,κουκις,τσιζκέικ και κρέμα πορτοκάλι.Είδα πρόσφατα σε ένα σάιτ κάτι πολύ ωραίες μαρέγκες,σε δάφορα χρώματα!Επίσης μπορεις να φτιάξεις γλυκό του κουταλιού (ή να αγοράσεις,αν και το γλυκό του κουταλιού ταιριάζει καλύτερα στην άνοιξη),και με τσόχα και κορδέλες να φτιάξεις <<καπάκια>> χριστουγεννιάτικα για τα βαζάκια.ΑΚόμα μπορείς να φτιάξεις lollicakes (είναι πολύ ωραία και ιδιαίτερα) που μπορείς να διακοσμήσεις με τρούφα,ζαχαρωτά ή σμάρτις http://www.sintagespareas.gr/sintages/kekakia-se-ksilaki-choco-lollicakes.html Έχω επίσης πολύ ωραίες (και δοκιμασμένες) συνταγές για καπκέικ και μπισκότα,ενώ την διακόσμηση μπορείς να την αναλάβεις ή μόνη σου,ή να αγοράσεις μερικά πράγματα από ειδικά μαγαζιά.Τέλος,μπορείς να έχεις σοκολάτα σαν αυτήν που πρότεινε η ΝΑΝΟΥΚΑ με το ανάλογο περιτύλιγμα.

3.Δωράκια καλεσμένων (συνέχεια):μπορείς να κάνεις σελιδοδείκτες.Όχι χάρτινους απαραίτητα.Με γλωσσοπίεστρα,που μπορείς να τα βάψεις,να κολλήσεις στην άκρη κάποια φιγουρίτσα,να γράψεις και ένα μήνυμα και έτοιμο!Αλλιώς μπορείς να φτιάξεις σελιδοδείκτες αηβασίληδες,ελατα,δώρα κτλπ από αφρώδες υλικό ή χάρτινους και να τους πλαστικοποιήσεις.Επίσης υπάρχουν κορνίζες φτηνές, που μπορείς να τις διακοσμήσεις,και μάλιστα έχω πολλές προτάσεις:με μαλλί πλεξίματος,με αφρώδες υλικό,με τσόχα ή άλλο ύφασμα,με χαρτί περιτυλίγματος ή αφής,με μεταξόχαρτα και φυσικά με την απαραίτητη διακόσμηση!Μπορείς ακόμα να φτιάξεις τρισδιάστατα στολίδια που θα κρέμονται από το ταβάνι.Επίσης μπορείς να φτιάξεις και ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό πόρτας,με κουδουνάκια και κουμπάκια!

4.Στολισμός:αν θες,μπορείς να φτιάξεις γιρλάντες από ό,τι είδος χαρτιού ή τσόχας θέλεις,σε ό,τι σχήμα θέλεις.Μπορείς να σχηματίσεις και κάποιο κειμενάκι βάζοντάς τες στη σειρά.Επίσης μπορείς να στερεώσεις κορδέλες στον τοίχο,πάνω στις οποίες θα έχεις καρφώσει ζαχαρωτά,ή πουγκάκια με σμάρτις και καραμελίτσες.Αν το τραπέζι είναι βράδυ,μπορείς να πάρεις πορτοκάλια,να ανοίξεις ένα κυκλικό κομμάτι στο πάνω μέρος και να τοποθετήσεις μέσα κεράκια αναμένα.Αυτά μπορείς να τα βάλεις είτε σε γυάλες,είτε σε πιάτα πάνω στο τραπέζι.Φυσικά,στη διακόσμηση μπορείς να συμπεριλάβεις λούτρινους άη βασίληδες και χιονάνθρωπους κτλπ...

5.Μπομπονιέρες (για όλες τις ηλικίες):Εκτός από τα κλασσικά πουγκάκια,κουτάκια κτλπ,μπορείς να κάνεις μπρελόκ,με έναν κρίκο μπρελόκ και μια φιγούρα,που θα φτιάξεις από φελλο,πηλό, γλωσσοπίεστρα,σύρμα πίπας,πομ πομ,και ό,τι άλλο φανταστείς!Μπορείς να φτιάξεις επίσης <<τσαντάκια>>,τα οποία θα διακοσμήσεις με στάμπες ή με ελεύθερη ζωγραφική.Φυσικά και τα καμβαδάκια είναι μια πολύ ωραία ιδέα (αυτά τα 10Χ10 ή τα 8Χ:cool: http://shop.paperartsy.co.uk/box-canvas-10x10-inch-4068-p.asp .Κρεμαστές μπομπονιέρες μπορείς να φτιάξεις με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια,(έτοιμα ή σαν αυτά που σου ανέφερα σε προηγούμενα μηνύματα),τούλι και κορδέλες,και ίσως καμία καμπανούλα,αγγελάκι,τυμπανάκι,χιονονιφάδα http://www.xantres.gr/shop/product_info.php?cPath=30&products_id=1029&osCsid=8cf7do93vt6amnka7tubb80ap2 κτλ..Αν θέλεις να ξεφύγεις επίσης από τα συνηθισμένα κουτάκια, μπορείς να φτιάξεις κουτάκια από τσόχα.

Εγώ θέλω να φτιάξω και τα μαρτυρικά μόνη μου (οι νονές δεν έχουν πρόβλημα).Έχω δει κάτι καινούρια που είναι σαν μακραμέ,και μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε θέμα έχει η βάπτιση.Και επειδή έχω και οδηγίες για το πως να φτιάξεις μακραμέ βραχιόλια,θα πειραματιστώ και θα δω.Αλλιώς θα φτιάξω μάλλον παραμανίτσες.

Αυτές ήταν οι ιδέες μου.Ελπίζω να σου άρεσαν και για ό,τι θες λεπτομέρειες ρώτα με!

Διαφημίσεις

kalispera na rwtiso kati??

ακούω την ερώτησή σου...

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Κατερίνα μου με μια γρήγορη ματιά που έριξα οι ιδέες σου είναι φανταστικές... Θα τις δω αργότερα με την ησυχία μου... λες να σκεφτώ να κάνω τα μαρτυρικά;;; μου έβαλες ιδέες....

Παω να μπανιάρω τα βλαστάρια μου τώρα... Θα τα πούμε αργότερα....

Φιλιά....

Κορίτσια καλημέρα !!!ειμαι και πάλι εδω.δεσποινα τα διδυμάκια μου είναι κοριτσάκια !εγω σε θέμα μάλλον κατέληξα στο carousel!θα βάλω ροζ αλογάκια στο θέμα τησ βάπτισης.και προσκλητήρια θα κάνω τελικά την σοκολάτα γιατί πήγα την είδα και μου άρεσε πολύ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα !!!ειμαι και πάλι εδω.δεσποινα τα διδυμάκια μου είναι κοριτσάκια !εγω σε θέμα μάλλον κατέληξα στο carousel!θα βάλω ροζ αλογάκια στο θέμα τησ βάπτισης.και προσκλητήρια θα κάνω τελικά την σοκολάτα γιατί πήγα την είδα και μου άρεσε πολύ.

Καλημέρα Νανουκα!!!Το καρουσελ μου αρέσει πολύ σαν θέμα,καλά τη σοκολάτα δεν την σχολιάζω!!Σλουρπ!!!

http://www.delfinakia.gr/categories/vaptiseis/mpomponieres/mpomponieres-karoyzel

http://www.galle.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=53&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=44

Σου έβαλα και εγώ μερικές ιδέες,ελπίζω να βοηθήσουν!

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Κατερινάκι έχω απορίες...

Οι σελιδοδείκτες που είπες μου αρέσουν σαν ιδέα... τα γλωσσοπίεστρα τι είναι ακριβώς;; δεν γνωρίζω..

Τώρα για τα γλυκά... θα ήθελα να κάνω μια ποικιλία από γλυκά γιατί μου αρέσει πολύ να τα φτιάχνω... Τσιζκέικ θα κάνω οπωσδήποτε, είναι εύκολο και το είχα κάνει και στη βάφτιση του Αναστάση και ξετρελάθηκαν όλοι... μους σοκολάτας δεν έχω κάνει ποτέ. Έχεις συνταγή;;; Επίσης θα ήθελα να κάνω μπισκότα, αλλά θα το δω. Πορτοκαλόπιτα κάνω πολύ ωραία, και είναι και αυτό μια επιλογή... Για τα γλυκά είναι το μόνο που δεν αγχώνομαι, απλά πρέπει να αγοράσω τα κουτάκια για να τα βάλω μέσα.. εσύ από που θα πάρεις κουτάκια για γλυκά;;; εγώ είχα αγοράσει απο το Σωφρονά στην Βουλιαγμένης αλλά θα ψάξω και στο ιντερνετ μήπως βρω κάτι πιο φτηνό γιατί θα θέλω και αρκετά...

Για τα μαρτυρικά που είπες θέλω πληροφορίες, τι είναι το μακραμέ;;; αυτά που είναι σαν βραχιολάκια;;; ή κάτι άλλο;;;

Άντε περιμένω νέα σου... Ήρθε ο άντρας σου;; του είπες για την τριπλή βάφτιση;;;;

Αθήνα πότε έρχεσαι;; κερνάω καφεδάκι να τα πούμε με την ησυχία μας από κοντά.... φιλιά....

Τώρα σκεφτόμουν τι είδους μπουμπουνιέρες να κάνω και κόλλησα... Λέτε να πρέπει να κάνω κάτι σχετικό με Χριστούγεννα;; Ή και κάτι άλλο;;; Γενικά μου αρέσουν οι παιδικές μπουμπουνιέρες στις βαφτίσεις. Στην πρώτη μου κόρη είχα κορνιζούλες για τους μεγάλους και λουτρινά φρούτα σε 6 διαφορετικά είδη και όλοι ξετρελάθηκαν με τα λούτρινα και ήθελαν τέτοια να πάρουν...

Τώρα που θα είναι γιορτές τι να κάνω;;; πείτε καμιά ιδέα...

Καλημέρα κοριτσάρα μου!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!Ο άντρας μου ηρθε χτες το απόγευμα ψόφιος απ'την κούραση,έκανε ένα μπάνιο και κοιμήθηκε.Και μετά το βράδυ,όταν βλέπαμε τηλεόραση, προσπάθησα να φέρω την κουβέντα στην βάπτιση,και τον ρώτησα πότε θα βαπτίσουμε το Νεκτάριο.Εκείνος έμεινε λίγο σκεφτηκός,και μετά από πέντε λεπτά (που νόμιζα ότι τον είχε πάρει ο ύπνος,γιατί πολλές φορες αποκοιμιέται στην μέση της συζήτησης),μου λέει "Ρε συ Κατερίνα,μήπως να τον βαφτίσουμε τον μικρό μαζί με τα μεγάλα?" Δεν πίστευα σε αυτά που άκουγα!!!!!!!!!Το ταξίδι του έκανε τόσο καλό????Τόσο γρήγορα???Και μάλιστα μετά κάθισε και μου εξήγησε γιατί θα ήταν καλό να κάνουμε κάτι τέτοιο,λες και εγώ παλιά άκουγα για τριπλή βάπτιση και αφήνιαζα!Κάτω από άλλες συνθήκες θα θύμωνα μαζί του,αλλά αφού τελικά τον έπεισα,ή μάλλον πείσθηκε,ποιος νοιάστηκε!Πραγματικά,ένιωσα μεγάλη ανακούφιση.

Don't worry για τις απορίες.Λοιπόν,τα γλωσσοπίεστρα είναι αυτό τα πράγματα σαν ξυλάκι παγωτού που εξετάζει ο γιατρός τους λαιμούς http://www.germanos-medicals.gr/index.php?_a=viewProd&productId=521 ,αλλά αν τα χρωματισεις και κάνεις αυτό που σου είπα θα βγουν πολύ ωραία.Αν δεν σου αρέσουν,σου πρότεινα και άλλες λύσεις για σελιδοδεικτες.

Μους σοκολάτας έχω τουλάχιστον 10 συνταγές,απ'τις οποίες οι έξι είναι δοκιμασμένες.Στα γενέθλια των διδυμων είχα κάνει μους σοκολάτας,και τελικά την μισή τη φάγανε τα μικρά,και οι μεγάλοι μετά ερχόντουσαν συνέχεια στην κουζίνα και ρωτούσαν αν έχει άλλη.Μπορώ να σου πω συνταγή,αλλά πες μου,θες σκέτη μους σοκολάτας,ή μους σοκολάτας άσπρης ή γαλακτος,με μπισκότα,με πορτοκάλι κλπ..

Μπισκότα έχω επίσης συνταγή πολύ ωραία,η οποία περιελαμβάνει και το γλάσο.

Τα κουτάκια δεν τα σκέφτηκα καθόλου,ή μάλλον,δεν τα έχω σκεφτεί ως τώρα,αλλά σίγουρα θα τα πάρω από το ίντερνετ.Θα ψάξω και εγώ γι'αυτά,αλλά αν μπορείς πες μου (δημόσια ή με π.μ,αν δεν επιτρέπεται) την τιμή του μαγαζιού που τα πήρες για να ξέρω να συγκρίνω.Α,και εννοείτε αν βρεις πρώτη από εμένα πιο φτηνά κουτάκια ενημέρωσέ με αμέσως για να ξέρω!

Για τα μαρτυρικα:τα μακραμέ είναι είδος βραχιολιού (το πρώτο που σου δείχνω είναι απλό μακραμέ βραχιόλι και το δεύτερο μακραμέ μαρτυρικό) https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9JCpUeO0F8nTswbt3YG4Ag&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1366&bih=588#hl=el&tbm=isch&sa=1&q=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC&oq=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC&gs_l=img.3...37319.40657.0.41068.10.9.0.1.1.0.215.1449.1j7j1.9.0...0.0...1c.1.15.img.RX4dDB_HgJU&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.Yms&fp=24b428ffe0d03b2e&biw=1366&bih=588&facrc=_&imgrc=G7fOoA0ewx8aFM%3A%3BvSvb1Ry37_GUuM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-ZQ4QvYS144c%252FUNyYDGD3OsI%252FAAAAAAAABcY%252FPww-jh1B498%252Fs1600%252F%25CE%259C%25CE%25B1%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BC%25CE%25AD%252B%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%258D%25CF%2581%25CE%25B9.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fartkunsttexni.blogspot.com%252F%3B300%3B300 και https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9JCpUeO0F8nTswbt3YG4Ag&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1366&bih=588#hl=el&tbm=isch&sa=1&q=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC&oq=%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC&gs_l=img.3...37319.40657.0.41068.10.9.0.1.1.0.215.1449.1j7j1.9.0...0.0...1c.1.15.img.RX4dDB_HgJU&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.Yms&fp=24b428ffe0d03b2e&biw=1366&bih=588&facrc=_&imgrc=EkrX0loDNZCrCM%3A%3BdVYSakKNnfe5RM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.craftzbay.com%252FImageThumbHandler.ashx%253FproductImageID%253D4093%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.craftzbay.com%252FItemDetails.aspx%253FproductID%253D2188%3B170%3B135

Ορίστε η κλωστή http://www.bostonmoda.com/product_category/269/%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5.html .Αν ενδιαφέρεσε να το φτιάξεις,πες μου να σου δώσω οδηγίες.

Οπότε,είναι πλέον και επίσημο ότι θα κάνουμε τριπλή βάπτιση.Όσο για Αθήνα,προσπαθούμε να βρούμε εισητήρια για πέντε Αυγούστου,για να μείνουμε μέχρι τις 25,γιατί δύο μέρες μετά παντρεύεται στην Καλαμάτα μια ξαδέλφη του άντρα μου,και έτσι θα είναι πιο εύκολο για μας να φύγουμε απευθείας από Αθήνα για Καλαμάτα,παρά από Μυτιλήνη για καλαμάτα.Άσε,όλο το καλοκαίρι γάμους έχουμε και βαπτίσια!Το τριήμερο του Αγίου πνεύματος έχουμε γάμο στη Ζάκυνθο,τον Ιούλιο έχουμε δύο βαπτίσεις, και οι δύο στην Θεσσαλονίκη,και τον Αύγουστο το γάμο που σου είπα!

Φιλάκια!!!

Δεσποινακι μου,τωρα είδα την υπογραφή σου...ειναι παρά πολύ ωραία και συγκινητική, μου αρέσει που κάνει και ομοιοκαταληξία!!!

http://pgs.com.gr/category/products/plastic-confectionary-containers/

Δεν ξέρω αν σου κάνουνε δεσποινακι,αλλά αυτά βρήκα. (κυπελλακια)

Κοίτα και τις 3 σελίδες,γιατί έχει διάφορα σχέδια,χρώματα και χωρητικότητες.

Για παρουσίαση των γλυκων μπορείς να φτιάξεις μόνη σου (έχω ιδέες), και μπορείς να δεις και στο 123-mpomponieres. Νομίζω αν ζητήσεις και σε ζαχαροπλαστείο για ενοικίαση ή αγορά θα σου δώσουν.

Φιλιά!!

Κατερίνα θα σου γράψω το βράδυ με την ησυχία μου, γιατί τώρα τρέχω και δε φτάνω... πολύ χάρηκα που τελικά θα κάνετε κι εσείς την τριπλή βάφτιση!!! Ξεκινάμε και επίσημα μαζί τις προετοιμασίες...

φιλάκια....

Κατερινάκι έχω πάθει πλάκα!!!!

Τα μακραμέ είναι καταπληκτικά!!! Είναι δύσκολο να το φτιάξεις;; Παλιά έφτιαχνα βραχιόλια με κόμπους αν ξέρεις.... Θέλω να μου πεις οδηγίες οπωσδήποτε... Το site με την κλωστή που μου έβαλες έχει πολύ ωραία πράγματα, θα τους πάρω τηλ. ελπίζω να πουλάνε λιανική, μην είναι μόνο για εμπόρους...

Θέλω συνταγή για μους σοκολάτας και με μπισκότο και απλή σοκολάτα... να τη φτιάξω να δω αν θα μου πετύχει.. και για μπισκότα θέλω... όλο "θέλω" λέω.... χαχαχα!!! με έχεις εντυπωσιάσει με τις ιδέες σου.. πρέπει να είσαι πολύ δημιουργικός άνθρωπος... εμείς μάλλον τον Αύγουστο θα είμαστε στο χωριό στη Μάνη, οπότε δεν θα συμπέσουμε... κρίμα, ΄θα ήταν ωραία να τα λέγαμε...

Ααα!!! όσο για τα κουτάκια αυτά που είχα πάρει στη βάφτιση του Αναστάση ήταν τα κλασσικά στρογγυλα διαφανή που ίσως έχεις δει σε αρκετές βαφτίσεις με σιέλ ή ροζ καπάκι. Τα είχα αγοράσει την πενηντάδα μαζί με το καπάκι και το αντίστοιχο χρώμα κουταλάκι 9,20 ευρώ.. Το είδα μόλις γιατί μου έχει περισσέψει μια πενηντάδα. Αλλά και το site που έβαλες έχει πολύ ωραία κουτάκια... θα τους πάρω και αυτούς τηλ. και θα σου πω....

Αααχχ!!! Έχω ενθουσιαστεί με όλα αυτά....

Θα τα ξαναπούμε... φιλιά πολλά γιατί νυστάζω... όπως κατάλαβες γράφω μεταμεσονύχτια με την ησυχία μου αφού τελειώσω τις δουλειές μου.... :wink:

Καλημέρα Δεσποινακι!

Χαίρομαι παρά μα παρά πολύ που σου άρεσαν οι ιδέες μου.Ναι,τα, μακραμε ειναι πολύ ωραία και πρωτότυπα,και μπορείς να τα διακόσμησης και πολύ όμορφα.Εγώ θα κανω ή αυτά ή θα φτιάξω παραμανουλες (μόνο αν δεν μου πετύχουν τα βραχιόλια.Δεν είναι πολύ δύσκολα,αρκεί να προσέχεις τον κόμπο,μην δεθεί λάθος.

Αν πάρεις τηλέφωνο στα σάιτ που είπες,να μου πεις και εμένα τιμές, και αν είναι χονδρική/λιανική.Θα τηλεφωνήσω κι εγώ βέβαια,αλλά πρώτα θέλω να δω αρχικές εντυπώσεις.

Σήμερα δυστυχώς έχουμε να πάμε στην κοντινή μας κωμόπολη για δουλειές,και θα λειπουμε μάλλον όλη τη μέρα.Τις οδηγίες για όλα αυτά που μου ζήτησες θα στις δώσω ή το βράδυ,η αύριο,που θα είμαι μόνη μου στο σπίτι,γιατί τα παιδια θα πάνε δίπλα στη μαμά μου.

Όσο για Αθήνα,μην σκας.Θα έρθουμε και το Πάσχα,για τις τελικές προετοιμασιες τις βαπτισης,και τα Χριστούγεννα.

Φιλάκια πολλά σε εσένα και στα ζουζουνακια σου!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...