Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διδυμακια βάπτιση HELP!

mutty

Recommended Posts

Γιατί δεν ήθελε στην αρχή να τα βαφτίσουμε μαζί,ούτε αυτός ούτε ο πατερας του.Δεν ξέρω γιατί.Πάντως θα το συζητήσουμε όταν γυρίσει από το ταξίδι και την Παρασκευή ή το Σάββατο θα ξέρω σίγουρα.Ουφ,άλλο άγχος κι αυτό!

O οικονομικος δεν ειναι αρκετος λογος... Ρωτα τον αν διαθετει αλλα 2.000 σε 6 μηνες μ ενα 1χρονο για να ξαναβαφτιζετε.

Ειναι κριμα να ειναι τοσο μεγαλο το παιδι και ενω να κανετε βαφτιση να περιμενετε αλλο ενα χρονο σχ.

Εγω το θεωρω παραλογο να χαλασετε αλλα λεφτα ξανα για ντυσιματα-μπομπο και οτι αλλο κανετε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα κι εγώ αυτό λέω.Συν ότι δεν θα μπορώ να ξανακατεβαινω Αθήνα συνέχεια,και να κανω συνέχεια αγορές.Χίλιες φορές καλύτερα να τα βαφτίσουμε μαζί.Αλλά άντρες.Τι να πεις????

Οι τέσσερις θησαυροί μου:Βασιλενια,Λιλιανα,Μαριος και Νεκτάριος!

den einai mono to oikonomiko, mhn estasteis se auto giati einai sa na tou les oti 8elw na to "xepetaxw" kai ap'oso katalava den tou aresei auth h idea.

einai kuriws oti einai paralogo na ginete vafthsh kai na mhn vafthstei to paidi enw mporei. den xerw pws na sto exhghsw alla mou maize sa na les epeidh fetos 8a kanoume party gia ta genne8lia tou megalou aderfou o mikros de 8a exei genne8lia ka8olou

den einai oti einai mwro kai den mporeis na to vafthseis k auto. to mono pou 8a mporousa na katalavw 8a htan na ginei thn epomenh mera h to epomeno savvatokuriako. oxi se ena xrwno! einai olo auto entelos paralogo

good luck me to suzugo

paizei na ginete olo auto mhpws allaxeis gnwmh kai ton vgaleis 8eofanh?

o6oy.png

Εγω για αυτό λέω,δεν θέλω να το ξεπεταξω,θέλω να κάνω τη βάπτιση εκείνη τη μέρα γιατί θέλω και γιατί είναι παράλογο να μην το κάνω εκείνος δεν ήθελε,και όταν του έλεγα γιατί μου απαντούσε "γιατί έτσι!Δεν μου αρέσει!".Θα προσπαθήσω να τον συνετισω και ο Θεός βοηθός!!

Τον μικρό είπαμε από την αρχή ότι θα του δώσουμε άσχετο όνομα και παρεκλινουμε προς το Νεκτάριος.Ούτος η άλλος η αδελφή του άντρα μου έχει βγάλει το γιό της Θεοφάνη.Απλά η πεθερά θέλει να βγάλουμε τη μικρή Θεοφανία αντί για Λιλιαννα και μάλλον θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τη βάπτιση!!!!

Εγω για αυτό λέω,δεν θέλω να το ξεπεταξω,θέλω να κάνω τη βάπτιση εκείνη τη μέρα γιατί θέλω και γιατί είναι παράλογο να μην το κάνω εκείνος δεν ήθελε,και όταν του έλεγα γιατί μου απαντούσε "γιατί έτσι!Δεν μου αρέσει!".Θα προσπαθήσω να τον συνετισω και ο Θεός βοηθός!!

Τον μικρό είπαμε από την αρχή ότι θα του δώσουμε άσχετο όνομα και παρεκλινουμε προς το Νεκτάριος.Ούτος η άλλος η αδελφή του άντρα μου έχει βγάλει το γιό της Θεοφάνη.Απλά η πεθερά θέλει να βγάλουμε τη μικρή Θεοφανία αντί για Λιλιαννα και μάλλον θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τη βάπτιση!!!!

akoma kai an den 8elei mexri tou xronou exeis kairo na ton metapiseis.

malista mporei k o idios o mikros na 8elei. ti 8a tou peite de ginete esu vafthzontai ta aderfia sou twra? kanonise ena 8ema pou na mporei na ginei kai gia 2 kai gia 3 paidakia opote an creiastei na kaneis pros8hkh meta na mporeis. oso gia to onoma sou eipa h monadikh lush einai h onomatodosia. xemperdeveis mia kai kalh!

o6oy.png

Διαφημίσεις

Η ονοματοδοσία όμως που γίνεται??Στο δημαρχείο του δήμου που γεννήθηκε το παιδί η στο δημαρχείο που μένει?

Η ονοματοδοσία όμως που γίνεται??Στο δημαρχείο του δήμου που γεννήθηκε το παιδί η στο δημαρχείο που μένει?

nomizw sto lhxiarxeio pou gennh8hke alla isws an einai dhlwmwno sth merida sas na mporeis na to dhlwseis kateu8eian ekei. pare ena thl na sou poune.

a8hna gennh8hkan ta paidia?

o6oy.png

Αθήνα γεννήθηκαν και τα 4 αλλά εδώ και 5,5 μήνες μενουμε σε ενα χωριό της Μυτιλήνης.

Ελπίζω μην χρειαστεί να γίνει στο Μαρούσι (στο Μητέρα γεννήθηκαν τα μικρά) γιατί τότε η ονοματοδοσία θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Αυγούστο που θα πάμε Αθήνα.

Ενιγουει ευχαριστώ για τις πληροφορίες,θα το ψάξω.

mutty ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις ιδέες.... καταπληκτικά όλα, θα αρχίσω να τα οργανώνω σιγά σιγά....

λοιπόν, πως σε νοιώθω για το όνομα. Με τον άντρα μου είχαμε σκοτωθεί για το όνομα του πρώτου γιού μας, τελικά υποχώρησα, αλλά ευτυχώς με τα υπολοιπα παιδιά θα βγάλω κι εγώ αυτά που θέλω... περίσσεψε κι ένα και θα βγάλουμε το κοριτσάκι μας Αμαρυλλίς. Πως σας φαίνεται;; Γιατί στους δικούς μου δεν αρέσει καθόλου... Φανταστείτε οτι ποτέ δεν μου είχαν πει τίποτα τόσα χρόνια αλλά "βγάλτε οτι θέλετε" (μεταξύ μας είχαμε θέμα) και τώρα που βγάλαμε ένα άσχετο απλά δεν τους αρέσει!!! Δεν πειράζει, τους λέω, αρέσει σε εμάς...

Νατάσσα, μου άρεσε πολύ το αστεράκι για τους μεγάλους που φτιάχνεις. Είναι σε ξύλο;; και αν ναι, κι αυτό απο το ebay το πήρες;;; Είναι αγγλικό site;;; Μένει η αδελφή μου στο Lancaster και μπορώ να της πω να μου φέρει αν θέλω κάτι. Και πάνω σε αυτό πως γράφεις;; ή το χαράσεις;; για πες γιατι μου άρεσε πάρα πολύ... Φιλιά.....

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Σας λατρεύω και τους εφτά......

Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ιδέες μου,και εννοείται ότι θα σε βοηθήσω να τις υλοποίησεις.Εγώ για τη δική μας βαπτιση έχω παρά πολλά σχέδια να κανω,αλλά προεχουν αυτή την στιγμή να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε θέματα (γιατί Αύγουστο και Χριστούγεννα και μπορεί και Πάσχα θα κατέβω Αθήνα με τα παιδιά και θέλω να αγοράσω μερικά πραγματάκια,αν και τα περισσότερα θα τα αγοράσω από το ίντερνετ),να πείσω το άντρα μου για την 3πλη βάπτιση...και αν γίνεται να κάνουμε κάτι με τα μαλλιά των παιδιων.Ο άντρας μου πάλι δεν είχε πρόβλημα για κανένα από τα ονόματα των παιδιων.Ήταν απλό.Όταν μαθαίναμε το φύλο του παιδιού,με ρωτουσε τι όνομα ήθελα να το βγάλουμε και αυτό ήταν.Δεν προσπάθησε ποτέ να με πείσει να βγάλω όνομα από τα σόγια του,ούτε και εγώ από το δικό μου.Η πεθερά μάλλον πειραχτηκε επειδή κανένα εγγόνι (από το γιό της) δεν πήρε το όνομα της.Αλλά από την κορη της το πήρε.

Εγώ να σου πω την αλήθεια το θεωρώ λίγο βλακεία αυτό που πρέπει να παίρνει το παιδί το όνομα παππού/γιαγιάς,για πολλούς λόγους.Αλλά ακόμη χειρότερα όταν οι παππουδογιαγιαδες σε πιέζουν να το βγάλεις κάπως,όπως θέλουν εκείνοι.ΔΙΚΟ ΣΟΥ είναι το παιδί και ΕΣΥ θα αποφασίσεις το όνομα του.Τι είναι αυτό με τους παππουδογιαγιαδες τωρα,νέα μόδα??

Εμείς είμαστε τέσσερις αδελφές,και καμία δεν πήρε το όνομα της μητέρας της μαμάς μας.Η μεγάλη πήρε το όνομα της άλλης γιαγιάς,Κωνσταντίνα.Όταν γεννήθηκα εγώ,η μαμά μου τη ρώτησε αν θέλει να πάρω εγώ το όνομα της.Και εκείνη μόνο που δεν την εκτέλεσε επί τόπου."Το παιδί να είναι καλά,και εσείς μην ασχολείστε όλη την ώρα με τα ονόματα.Οποίο όνομα θέλετε ας βάλετε".Έτσι με ονόμασε Κατερίνα, και στις δύο νεότερες αδελφές μου έδωσε πάλι ονόματα από Κ.Η γιαγιά μου ευτυχώς τωρα μένει ΑΧΑΪΑ μαζί με τον αδελφό τής και τον αδελφό τής μαμάς μου,γιατί αν μάθαινε ότι διαφωνούμε με τα πεθερικά για ονόματα,τι θα τραβαγαμε(!).

Το Αμαρυλλις είναι παρά πολύ ωραίο όνομα,και καθόλου συνηθισμένο.Μου αρέσει παρά πολύ!Και εάν σου πει κανείς ότι δεν του αρέσει,πες του αυτό που είπες και τωρα:Δεν πειράζει, αρέσει σε εμένα,κι όλοι οι άλλοι ας κουρευονται.

Διαφημίσεις

Κατερίνα καλησπέρα!!!!

Ορίστε έμαθα και το όνομα σου.... λοιπόν, ελπίζω να πείσεις τον άντρα σου για την τριπλή βάφτιση. Μα γιατί να μη θέλει;;; Ο μικρός σας θα είναι ήδη αρκετά μεγάλος και θα ήταν ωραία να βαφτιστεί. Εγώ τα δίδυμα δεν τα βάφτισα μαζί με τον τρίτο μου (ο οποίος ήταν τότε 2,5 χρονών) γιατί αυτά τότε ήταν 4 μηνών και σαν πρόωρα βρέφη (γεννήθηκαν την 31η εβδομάδα) ήταν σαν μινιατούρες! Δεν μπορούσες καλά καλά να τα πιάσεις!!! Οπότε το καθυστερήσαμε, ήρθε και ο νέος μπέμπής, την τριπλή δεν την γλυτώσαμε!!!

Όσο για το όνομα που λες, εμάς δεν μας είπε ποτέ κανείς, εννοώ από τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τι ονόματα να βγάλουμε. Μόνοι μας θέλαμε να τους τιμήσουμε. Βγάλαμε την μεγάλη μου Αναστασία την πεθερά μου - άνθρωπος μάλαμα- δεν ζει πλέον, την επόμενη Ουρανία από τη μαμά μου. Μετά κάναμε το γιο και εκεί έγινε ο χαμός. Ο άντρας μου ήθελε τον πατέρα του που τον είχε χάσει πριν 6 χρόνια και τον έλεγαν Αναστάση και εγώ ήθελα τον αδελφό μου που επίσης τον είχα χάσει πριν 5 χρόνια. Έλεγα το Αναστάσης υπήρχε στην μεγάλη μου κόρη και τον πατέρα μου τον λένε Δημήτρη σαν τον άντρα μου, οπότε είπα να αφήσουμε τους παππούδες απέξω και να βγάλουμε τον αδελφό μου που είχε και ωραίο όνομα, Πλάτωνας. Μη στα πολυλογώ, τελικά υποχώρησα μετά από καβγάδες ενός έτους για να βαφτιστεί το παιδί!!!! Μ ετά στα δίδυμα και αφού είχαμε βγάλει και τον μπαμπά του είπα να βγάλω τον πατέρα μου κι ας θα έχουμε κι άλλο Δημήτρη στην οικογένεια. Ο άντρας μου δεν είχε θέμα, μη σου πω το προτιμούσε "θα χαρεί ο πατέρας σου", είπε. Την μικρή θα τη βγάλουμε Αμαρυλλίς γιατί μας αρέσει και ο μπέμπης Πλάτωνας, που το ήθελα τόσο πολύ!!!! Θα τα ξαναπούμε, πάω για τάισμα....

Φιλιά....

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Καλησπέρα Δεσποινακι,

Θέλω να σου πω ότι ολα τα ονόματα που έχεις δώσει στα παιδιά σου μου αρέσουν παρά πολύ!!!Και ειδικά για σένα θα ειναι ακόμα ομορφότερα,γιατί θα σου θυμίζουν ανθρώπους που αγαπάς.Μακάρι και εμάς να συμβιβαζοταν η πεθερά,γιατί πραγματικά το Λιλιαννα μου αρέσει πολύ σαν όνομα (Οχι επειδή ειναι παιδί μου),και με χαλάει ψυχολογικα όταν μου λέει συνέχεια "δεν ειναι όνομα της οικογένειας,βγαλτο Θεοφανία",γιατί είναι σαν να μου λέει"τα ονόματα που σκέφτεσαι εσύ είναι χάλια και αυτό που προτείνω εγώ είναι καλύτερο".Επειδή δεν βγάζουμε το όνομα της δεν θα πει ότι δεν την υπολογιζουμε ή δεν μας αρέσει το όνομα της.Είναι γελοίος ο καβγάς με τα ονόματα,ο γονέας αποφάσιζει,άλλα δεν πρέπει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.Δηλαδή αν αντί για Λιλιαννα την βγάζαμε Θεοφανία,τι θα αλλαζε για εκείνη?Θα την αγαπούσε περισσότερο?

Πάντως την Παρασκευή που θα γυρίσει ο σύζυγος έχουμε να αποφασίσουμε και για τη βάπτιση και για την ονοματοδοσία.Για να πάρει το παιδί το όνομα του και να τελειώνουμε με τις διαφωνιες..

kale tti uperoxa onomata einai auta! den katalava vevaia despoina an exeis telika k gio dhmhtrh h oxi.

to platwnas kai to Anastasia latremena kai an kanw 2o gio to skeftomai polu san onoma

loipon to ebay einai pagkosmio site. analoga me ton polhth stelnei kai ellada h oxi

ta xulina asterakia pou agotasa egw toa evapsa kai meta egrapsa epanw me markadoraki

an mou steileis to email sou me pm mporw na sou steilw fwto apo ti exw ftiaxei alla den xerw na kanw upload fotografies oso k na to h8ela gia na akousw k gnwmes/kritikes

o6oy.png

Δέσποινα,έκανα μια νεα έρευνα το απόγευμα σε σάιτ και σε βιβλία της αδερφής μου.Βρήκα,πολύ ωραία πραγματάκια,και για εσένα και για εμένα.Αλλά επειδή πολλά είχαν πεταλούδες,λουλούδια κτλ,μου κόλλησε τωρα,το θέμα άνοιξη για βαφτιση.Αλλά το θεωρώ πολύ κοριτσιστικο.

Ενιγουει,ας περιμένουμε μέχρι την άλλη βδομάδα,για εμένα,εσύ όμως αν θες να σου πω κι άλλες ιδέες πες μου να στα γράψω,γιατί είναι και μπόλικα.Αλλά ολα μου άρεσαν πολυ!!!(ελπίζω κ σε εσένα).Καληνύχτα!!!

Koρίτσια καλησπέρα...

Νατάσσα, ναι τελικά θα βγάλουμε το δίδυμο αγόρι Δημήτρη, οπότε έχω πατέρα Δημήτρη, άντρα Δημήτρη και γιό Δημήτρη....χαχα!!! Έτσι, έχουμε βγάλει τις δυο γιαγιάδες, τους δυο παππούδες, ένα άσχετο που μας αρέσει "Αμαρυλλίς", και τον αδελφό μου "Πλάτωνα".... έτσι είμαστε και εγώ και ο άντρας μου ευχαριστημένοι...

Θα σου στείλω το e-mail μου για να στείλεις φωτο. Χίλια ευχαριστώ... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά μου άρεσε πολύ σαν ιδέα γιατί μπορούμε να σκεφτούμε διάφορες φράσεις να γράψουμε με τα παιδιά. Αν το αποφασίσω θα σε ενοχλήσω για τα υλικά. Το ξύλινο αστεράκι έτσι το αγόρασες, εννοώ σε μορφή αστεριού ή έκανες και ξυλογλυπτική και το έκοψες μόνη σου;;; και από τιμή πόσο σου κόστισε;;; πιο πολύ μου αρέσει γιατί πιστεύω θα ξετρελαθούν τα μεγάλα μου για να τα φτιάξουν......

Κατερίνα για την πεθερά σου μην αγχώνεσαι... θα λέει ο,τι λέει μέχρι το παιδί να πάρει το όνομα του, μετά θα το συνηθίσει οπότε και θα το ξεπεράσει.... χαχαχα!!! εσύ κάνε υπομονή μέχρι να γίνει αυτό, αν κάνεις και ονοματοθεσία τότε καθάρισες!!!!

Το θέμα της άνοιξης έχεις δίκιο είναι πολύ κοριτσίστικο, μπορείς όμως να το συνδυάσεις με κάτι άλλο, πχ. λουλούδια, φρούτα ή τα Στρουμφ... έχω κολλήσει γιατί μου αρέσουν πολύ... θα μπορούσες να βάλεις Στρουμφίτα για το κοριτσάκι και για τα αγόρια δυο στρουμφ που να τους ταιριάζουν ανάλογα το χαρακτήρα τους, πχ. Γκρινιάρης, Χαχανούλης, Μελένιος, Κοιμήσης, τώρα δε μου έρχονται άλλα......

Φυσικά και θέλω ιδέες για Χριστουγεννιάτικα πραγματάκια, γενικά θέλω να ξεκινήσουμε να τα φτιάχνουμε, θέλω να σκεφτώ κατι πρωτότυπο για προσκλητήριο, να σκεφτώ κειμενάκι κλπ. Περιμένω τις ιδέες σου.....

Καλά, δεν περίμενα να βρω άλλη μαμά στην ίδια φάση με τη δική μου... άντε μακάρι να το αποφασίσει κι ο άντρας σου για την τριπλή βάφτιση..... Φιλάκια κορίτσια, νυστάζω.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Νατάσα μου μου αρέσουν κι εμένα τα αστεράκια πάρα πολύ,και αν μπορείς να στείλεις και για μένα μια τιμούλα με π.μ.

Δεσποινάκι μου,ουτε εγώ πίστευα ότι θα βρω μια άλλη μαμά σαν εμένα,και μάλιστα τόσο γρήγορα (το θέμα το άνοιξα πολύ πρόσφατα).Φαντάσου να μέναμε και στην ιδια περιοχή!Ονοματοδοσία μου είπαν ότι κάνεις στο τόπο γέννησης του παιδιού,δηλαδή το Μαρούσι,οπότε αναγκαστικά αν θα την κάνουμε,θα την κάνουμε τον Αύγουστο,γιατί δεν μπορούμε να κατέβουμε ΑΘήνα πιο νωρίς.Αχ,έχω δει τόσα πράγματα,που τελικά θα καταλήξω να κάνω βάπτιση με θέμα "όλες οι υπόλοιπες βαπτίσεις που έχω δει"!

Λοιπόν,τώρα,επειδή θα πρέπει να πάω και τη μεγάλη στο σχολείο,θα σου γράψω ελάχιστα,το απόγευμα όμως θα γράψω περισσότερα.

Για το κειμενάκι,εκτός από αυτά που σου είπα πιο κάτω,μπορείς να πάρεις τους στίχους από ένα χριστουγεννιατικο τραγούδι (πχ το Τρίγωνα Κάλαντα),να τους τροποποιήσεις λιγάκι και έτοιμο!Επίσης,μπορείς να κάνεις ότι μιλάει ο Άη Βασίλης,ότι δήθεν έχει αργήσει να πάει στη βάπτιση,και δίνει οδηγίες στους ταράνδους πως να πάνε κτλ.

Επίσης,αν δεν θέλεις να κάνεις σουπλά,όπως σου είπα πιο κάτω,μπορείς να κάνεις σουβέρ (και τα δύο πλαστικοποιημένα),τα οποία θα πάρουν οι καλεσμένοι μαζί τους,και θα γράφουν "Ευχαριστούμε που ήρθατε στη βάπτισή μας",ή κάτι πιο χριστουγεννιατικο.

Για να τα οργανώσω λίγο καλύτερα στο μυαλό μου,και να μην σου λέω πράγματα που δεν σκοπεύεις να κάνεις,αν θελεις,μπορείς να μου απαντήσεις:

-Έχετε υπολογίσει πόσοι περίπου καλεσμένοι θα είναι,και πόσα πιτσιρίκια, μωρά,έφηβοι κτλ.

-Έχετε σκεφτεί την εκκλησία και αν επιτρέπει στολισμούς;

-Σκοπεύετε να κάνετε μετά κάποια δεξίωση,τραπέζι,κέιτερινγκ?

-Τι πράγματα θέλεις να κάνεις μόνη σου (μόνο μπομπό,προσκλητήρια κ στολισμό,ή και τα γλυκά,τα μαρτυρικά,τα κουτία κτλ)?

Θα σου γράψω πιο πολλά αργότερα!Φιλιά!

Καλησπέρα κορίτσια ,είμαι νέα στο site και ψάχνω και εγώ για βάπτιση διδύμων.Δήμητρα επειδή βλέπω ότι ψάχνεις για βάφτιση Δεκέμβρη και για δίδυμα, εχω να σου προτείνω μια πολύ ωραία ιδέα για προσκλητήριο διδύμων που είδα και μου άρεσε !είναι σοκολάτα και το είδα σε αυτό το site

http://www.3stigmes.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%83/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-/prb500

πήρα τηλεφωνο και μου είπαν τιμή 1,10 που είναι η πιο οικονομική που έχω δεί μέχρι τώρα.απο εβδομάδα θα περάσω να την δω και από κοντά!

εγώ σκέφτομαι στολισμό ιβουάρ - ρόζ και ψαχνω κάτι να μου αρέσει!

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Εμείς ψάχνουμε για βαπτιση τριπλή (δίδυμα αγόρι και κοριτσι και νεότερος αδελφός και οι 2) αλλά και η σοκολάτα ταιριάζει!Εγώ ψάχνομαι ακόμα α θεθέμα (αν διάβασες τα παρακάτω μηνύματα θα καταλάβεις τι εννοώ).

Να χαίρεσαι τα διδυμακια σου!Ποτέ είναι η βαπτιση?

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!η βάφτιση είναι 15 Σεπτεμβρίου οπότε η σοκολάτα μου είπαν ότι δεν θα έχει πρόβλημα να λιώσει και γενικά μου αρέσει πολύ σαν ιδέα!και μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω σε ότι θέμα διαλέξω!!!επίσης και τα στικάκια είναι μια ωραία ιδέα που με εντυπωσίασε με θέμα carousel

http://www.3stigmes.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%83/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-/ts-stik3

Με το καλό λοιπόν η βαπτιση!Εμείς βαπτιζομαστε του χρόνου τον Μάιο στα τέταρτα Γενέθλια τον διδύμων,αλλά εγώ ψάχνομαι από τωρα για πολλούς λόγους και παράλληλα προσπαθώ να βοηθήσω και το Δέσποινακι!Αλλά θα βοηθησουμε εννοείται και εσένα.Τι θέμα σκέφτεσαι να κάνεις?

Νανά καλωσόρισες και εσύ!!!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό η βάφτιση σου... Τα διδυμάκια σου είναι αγόρι-κορίτσι;;; Το καρουζέλ μου αρέσει πολύ σαν ιδέα... Τι λες και για τα Στρουμφ;;;; Εμένα μου αρέσουν πολύ και έχω πρήξει και την Κατερίνα για τη δική της βάφτιση!!!! Ωραία η ιδέα για τη σοκολάτα θα την δω!!! Ευχαριστώ πολύ....

Kατερίνα,

λοιπόν υπολογίζω με μια πρώτη εκτίμηση γύρω στα 120-150 άτομα, πρέπει όμως να δω και πόσοι από αυτούς είναι παιδιά. Θα τα υπολογίσω στο περίπου τις επόμενες ημέρες. Σκεφτόμαστε να κάνουμε και τραπέζι μετά (περιμένουμε τα λεφτά από το επίδομα των παιδιών τότε, οπότε θα μας έρθει κουτί,αλλιώς αποκλείεται να κάνουμε), οπότε θα ήθελα να στολίσω και το χώρο, δεν τον έχω βρει ακόμα αλλά τα τραπέζια θα θέλουν στόλισμα, τα άλλα μόλις κλείσω το μαγαζί...

Σκέφτομαι να κάνουμε μόνοι μας τις προσκλήσεις, τις μπουμπουνιέρες, τα γλυκά οπωσδήποτε, το τραπεζάκι ευχών και ίσως το στολισμό της εκκλησίας αν το επιτρέψει βέβαια. Μέσα στην εβδομάδα θα την κλείσουμε, οπότε θα ξέρω...

Αυτά προς το παρόν,

Φιλιά.....

Νανά μου,κι εγώ αυτό ήθελα να σε ρωτήσω τι φύλο είναι τα παιδάκια σου!Και το καρουσελ μου αρέσει πολύ,και το έχω κι εγώ στα υποψήφια θέματα!Και η σοκολάτα μου αρέσει πολύ,αλλά η δική μου βάπτιση θα γίνει Μάιο και δεν νομίζω να αντέξει.

Δέσποινακι,δεν με έχεις πρήξει καθόλου,ίσα ίσα που με βοηθάς!Εγώ να δεις πόσο θα σε "πρηξω" σε λίγο καιρό,ενώ τους μήνες Μάρτιο και Απριλίο θα περνώ όλη τη μέρα μπροστά στον υπολογιστή!!

Αχ,ξύπνησαν τα μικρά.Έρχομαι σε λιγοοοοοοο!!!

φεύγω για δουλίτσα!!! θα επιστρέψω το βραδάκι!!! φιλιά στα μαμούνια σου....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...