Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

10 μηνων κ ακόμα να κοιμηθεί τη νύχτα

Thumber

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα που το λες, οταν ηταν μικρος το αγαπημενο του τραγουδι ηταν το YMCA.

χαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε κοριτσια κατι σχετικο ασχετο που ξεχασα να ρωτησω. Τα μικρα σας κοιμουνται μονο μεσημερι ή κ πρωι;

χαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε κοριτσια κατι σχετικο ασχετο που ξεχασα να ρωτησω. Τα μικρα σας κοιμουνται μονο μεσημερι ή κ πρωι;

εμενα η απαντηση μου βρισκεται εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=130402

εχω χασει τη μπαλα χθες και σημερα

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κανει πισωγυρισματα...εκει που 3 ημερες εκοψε τον ενδιαμεσο και κοιμοταν μεσημερι μονο ανοιξα και θεμα...αντιστοιχο....τωρα που σας γραφω κοιμαται παλι για τον ενδιαμεσο...δεν μλρεσα να την κρατησω γιατι αηκωθηκε στις 7....και θα ξανακοιμηθει το μεσημερι στις 3 με 5....ενω αν σηκωνοταν στις 8 το πρωι θα παρεκαμπτε τον ενδιαμεσο και θα οηγαινε κατευθειαν για μεσημερι αλλα στις 2 περιπου με 5μιση οπως εκανε και τις 3 οροηγουμενες μερες....

Εχω καταλαβει οτι αν σηκωθει νωρις χρεθαζεται ενδιαμεσο εαν σηκωθει λιγο πιο αργα παει κατευθειαν στο μεσημεριανο τουλαχιστον αυτο το στιγμα μου εδωσε λιγες μερες πριν...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

κι εμενα στις 11 κοιμαται με 1.30 και τρωει μεσημεριανο.

οτι να'ναι :P

Εμενα τωρα ξυπνησε....μισαωρο κοιμηθηκε δλδ....και θα ξανακοιμηθει στις 3 το μεσημερι,,,,

Διαφημίσεις

Δοκιμάστε να τα ταϊζετε περισσότερο τη μέρα. Κι εμενα προχτες έκλεισε τους 10 μηνες ο μικρός και ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα μέχρι που προχτές αρχισαμε να του δίνουμε ενα επιπλέον φαγητό τη μερα (τρώει 7 γάλα 9 φρουτο 11 φαγητο 1 φαγητό 4 γάλα και 8 βραδινό και εννοειται το βραδυ οταν ξυπνάει γάλα) και κοιμήθηκε 2 βράδια σερί 10 ώρες!!!Μετά από 10 μήνες!!!Ελπίζω να συνεχιστεί...Πάντως μου το έλεγε ο γιατρος να το ταιζω περισσότερο για να μην πεινάει αλλά εγώ προσπαθούσα στο ιδιο γεύμα να αυξήσω την ποσότητα και δεν ήθελε ..

11 το πρωι ναι! Chrisisred τι ωραια που κοιμαται το μωρουλακι σου...πες του να κανει μαθηματα κ στα δικα μας! :-)))

lol κι εγω ανησυχω :-P

περασαμε ομως ενα ωραιο 20ημερο με αυπνια σε σημειο ζομπιίασης. χαχα

cpVWp3.png

Δοκιμάστε να τα ταϊζετε περισσότερο τη μέρα. Κι εμενα προχτες έκλεισε τους 10 μηνες ο μικρός και ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα μέχρι που προχτές αρχισαμε να του δίνουμε ενα επιπλέον φαγητό τη μερα (τρώει 7 γάλα 9 φρουτο 11 φαγητο 1 φαγητό 4 γάλα και 8 βραδινό και εννοειται το βραδυ οταν ξυπνάει γάλα) και κοιμήθηκε 2 βράδια σερί 10 ώρες!!!Μετά από 10 μήνες!!!Ελπίζω να συνεχιστεί...Πάντως μου το έλεγε ο γιατρος να το ταιζω περισσότερο για να μην πεινάει αλλά εγώ προσπαθούσα στο ιδιο γεύμα να αυξήσω την ποσότητα και δεν ήθελε ..

οχι, θελει οντως πιο μικρα αλλα συχνα γευματα αλλιως βαρυστομαχιαζουν.

εμενα τρωει 4 γευματα την ημερα, 1 μπουκαλι γαλα και 2-3 σνακς.

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

11 το πρωι ναι! Chrisisred τι ωραια που κοιμαται το μωρουλακι σου...πες του να κανει μαθηματα κ στα δικα μας! :-)))

Καιμετα ποτεθαξανακοιμηθει?????

Παραπανω γευμα; Δεν μου δειχνει να πειναει..γενικα τρωει μες στη μερα. Το πρωι ξυπναει 8 η ωρα, θα θηλασει, θα πιει 150 γαλα. Στις 10 κ κατι θα φαει φρουτοκρεμα που βγαινει γυρω στα 300ml. Μια κ κατι ολο το φαγητο που μπορει να ειναι απο 400μλ εως 500μλ! Απογευμα γιαουρτακι ή κρεμα 150μλ κ βραδυ κατα τις 9 παρα θηλαζει κ γαλα 210-240μλ κ κοιμαται κατα τις 9 κ μιση. Μετα απο καμια ωρα αρχιζει τα ξυπνηματα....

Παραπανω γευμα; Δεν μου δειχνει να πειναει..γενικα τρωει μες στη μερα. Το πρωι ξυπναει 8 η ωρα, θα θηλασει, θα πιει 150 γαλα. Στις 10 κ κατι θα φαει φρουτοκρεμα που βγαινει γυρω στα 300ml. Μια κ κατι ολο το φαγητο που μπορει να ειναι απο 400μλ εως 500μλ! Απογευμα γιαουρτακι ή κρεμα 150μλ κ βραδυ κατα τις 9 παρα θηλαζει κ γαλα 210-240μλ κ κοιμαται κατα τις 9 κ μιση. Μετα απο καμια ωρα αρχιζει τα ξυπνηματα....

Δλδ δεν ξανακοιμαται ολη την ημερα?????

εμεις τρωμε φαγητο 2 φορες την ημερα.

πινει 240μλ γαλα, μετα πρωινο με 150μλ γαλα και δημητριακα, μετα μεσημεριανο, μετα κανα μπισκοτακι (χωρις ζαχαρη) η καμμια φρυγανια (βρεφικα παντα), απογευματινο με φρουτο και το υπολοιπο γαλα, 90μλ, και μετα βραδυνο (κανονικο φαγητο οπως το μεσημεριανο).

αλλα δεν του δινω μεγαλα γευματα γιατι βαρυστομαχιαζει. τωρα εχει αρχισει και κατι ρουκετες :(

cpVWp3.png

Δλδ δεν ξανακοιμαται ολη την ημερα?????

Ναι κατι ξεχασα, εχεις δικιο! Αυτο θα πει εχω ξεχασει τι εστι υπνος...κοιμαται γυρω στις 11 το πρωι για μιση με μια ωρα κ το μεσημερι ξανακοιμαται κατα τις 3 παλι για μιση με μια ωρα εκτος απο πολυ πολυ σπανιες φορες που θα κοιμηθει παραπανω

Καλημέρα σας,

είμαι νέο μέλος αλλά διαβάζω καθημερινά τις ανησυχίες σας και τις συμβουλές σας... Έχω ένα κοριτσάκι 10 μηνών αλλά ευτυχώς για εμένα είναι όλα εύκολα προς το παρών... Δηλαδή από 40 ημερών την πήγα στο δωματιό της και από 3 μηνών κοιμάται όλο το βράδυ χωρίς να ξυπνάει, δηλαδή πέφτει στις 9 και ξυπνάει στις 7 το πρωί (αναγκαστικά γιατί την πηγαίνω στην μαμά μου επειδή δουλεύω)... Η συμβουλή μου είναι ότι δεν πρέπει να παιρνουμε τα παιδιά στο κρεβάτι ειδικά 10 μηνών που καταλαβαίνουν τα πάντα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή όλες οι στιγμές ακόμα και αυτές είναι τόσο ωραίες, θα περάσουν... Εγώ τις έβαλα φωτάκι στο δωμάτιο της γιατί ξυπνούσε το βράδυ και έκλαιγε, μάλλον φοβόταν... Σταμάτησα να την ταΐζω όταν ξυπνούσε για να μην συνηθίσει, της έλεγα είναι βράδυ ακόμα (απο βρέφος που ήτανε) κοιμήσου, την έπερνα λίγο αγκαλιά και κοιμότανε... Καλό κουράγιο σου έυχομαι..

μονο υπομονη!και μενα 10 μηνων ειναι!Κ γω κουτουλαω απο την νυστα αν και κοιμαται καλυτερα πλεον!αλλα απο προγραμμα μηδεν:rolleyes:.Καθε μερα διαφορετικη ειναι η μπεμπα μας,για να μην πληττουμε φαινεται:lol:.Και γω αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος αλλα ρε κοριτσια η λεξη ρουτινα δεν την αγγιζει καθολου την μπουμπου μου.Και δεν ειναι μονο το θεμα υπνου ειναι οτι ολη την ημερα ειναι στην υπερενταση κι ολο φωναζει αν παω να κανω κατι!ευτυχως εγω εγω βοηθεια αλλα διχως καλο υπνο ρε μαμωτο νιωθω οτι δεν δινω το 100 τοις 1οο στην μπεμπα κ νιωθω ενοχεσ!Οσο για τις δουλειες του σπιτιου δεν το συζηταω καθολου....αραχνεσ θα επιανα αν δεν ερχοταν βοηθεια

Mary μου δυστυχως δεν αντεχω να μην τον βαλω στο κρεβατι γιατι απο ενα σημειο κ μετα οταν η ωρα ειναι 3 κ εχω σηκωθει απο τις 12 ηδη 5 φορες κλαταρω....οποτε ετσι ξυπναω μεν αλλα δεν σηκωνομαι. Βιβη εσεις ουτε προγραμμα;;; Πω, πω πως γινεται αυτο;;

thumber μου,τι να πω?αλλα ντ αλλων.Και ετσι χανουμε και την μπαλα με τα γευματα αλλα ευτυχως ειναι αρκετα καλα στην αναπτυξη(10450γρ 81εκ).

Προσπαθω να τησ φτιαξω ρουτινα αλλα αδικα!Και γω την παιρνω απο νεογεννητη στο κρεβατι,μεχρι τωρα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα με αυτο,κοιμαται κ στην κουνια τησ.

μονο υπομονη!και μενα 10 μηνων ειναι!Κ γω κουτουλαω απο την νυστα αν και κοιμαται καλυτερα πλεον!αλλα απο προγραμμα μηδεν:rolleyes:.Καθε μερα διαφορετικη ειναι η μπεμπα μας,για να μην πληττουμε φαινεται:lol:.Και γω αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος αλλα ρε κοριτσια η λεξη ρουτινα δεν την αγγιζει καθολου την μπουμπου μου.Και δεν ειναι μονο το θεμα υπνου ειναι οτι ολη την ημερα ειναι στην υπερενταση κι ολο φωναζει αν παω να κανω κατι!ευτυχως εγω εγω βοηθεια αλλα διχως καλο υπνο ρε μαμωτο νιωθω οτι δεν δινω το 100 τοις 1οο στην μπεμπα κ νιωθω ενοχεσ!Οσο για τις δουλειες του σπιτιου δεν το συζηταω καθολου....αραχνεσ θα επιανα αν δεν ερχοταν βοηθεια

Εμενα εχει ρουτινα αλλα κοριτσια νυσταζωωωωωωω!!!!!!!!

Κλαιω που δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου το πρωι...δε λεω κοιμαμαι αλλα το πολυ 5 ωρες...και αυτο εχει λιγο διαστημαπου γινεται και ενιοτε χαλαει και δεν κοιμαμαι παλι καθολου...

Πως ομως να αναπληρωθει ο υπνος σχεδον ενος ετους που εχω να κανω εγω????

Αλλες μανουλες εχουν περισσοτερο να κοιμηθουν!!!!!!

Κουραγιοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...