Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

10 μηνων κ ακόμα να κοιμηθεί τη νύχτα

Thumber

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Εχω έναν μπεμπούλη 10 μηνών ο οποιος ακομα δεν μας εχει κανει τη χαρη να κοιμηθει! Εχω να κοιμηθω απο την μέρα πριν τον τοκετο! Δεν λεω να το παρει σερι αλλα να ξυπναει εστω 2 φορες μονο.... Αντιθετως ο μικρος ξυπναει καθε νυχτα πανω απο 5 φορες κ ακομα κ στο κρεβατι μας να τον παρουμε συνεχιζεται η ιδια κατασταση. Τι να κανω....; Εχω απελπιστει....:(

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κορίτσια καλημέρα! Εχω έναν μπεμπούλη 10 μηνών ο οποιος ακομα δεν μας εχει κανει τη χαρη να κοιμηθει! Εχω να κοιμηθω απο την μέρα πριν τον τοκετο! Δεν λεω να το παρει σερι αλλα να ξυπναει εστω 2 φορες μονο.... Αντιθετως ο μικρος ξυπναει καθε νυχτα πανω απο 5 φορες κ ακομα κ στο κρεβατι μας να τον παρουμε συνεχιζεται η ιδια κατασταση. Τι να κανω....; Εχω απελπιστει....:(

στην κόρη μου έκανα να κοιμηθώ σερί 18 μήνες. τον πρώτο καιρό ξυπνούσε κάθε 10 λεπτά γιατί έχανε την πιπίλα. κοντά στο χρόνο, ξύπναγε μέσα στη νύχτα και καθόταν 1.5-2 ώρες ξύπνια. τελικά, την αφήναμε να κοιμηθεί μόνο 1 ώρα το μεσημέρι και μετά την ξυπνούσαμε. κάπως έτσι ψιλοέστρωσε. μετά δεν ήθελε την κούνια και ήθελε να είναι στο κρεβάτι μας. τελικά, με το που την βάλαμε σε μονό κρεβάτι, μόνη της, έστρωσε.

βασικά, έχω να ευχαριστηθώ ύπνο, 6 χρόνια.

6 χρόνια;;;; Πω, πω....καλα κουραγια! Εμενα ο μικρος ουτε μες στη μερα κοιμαται πολυ για να πω να τον ξυπνησω...

πάντως σε αυτή την ηλικία επειδή αρχίζουν να περπατάνε και να κατακτούν μόνα τους κινητικές δεξιότητες, έχουν μια υπερδιέγερση το βράδυ και κάνουν ανήσυχο ύπνο. μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάζεις πιό αργά για ύπνο?

αλλιώς κάντε βάρδιες εναλλάξ με το σύζυγο. εμείς κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια. το ένα βράδυ καραούλι ο άντρας μου το άλλο βρ΄δυ εγώ. και το πρωί στη δουλειά...:cool:

Καλη μου και εγω μια απο τα ιδια...πανω που στρωσαμε δλδ να ξυπναμε ανα τριωρο για 2 εβδομαδεσ κρατησε αυτο ξεστρωσαμε παλι....αλμα αναπτυξης περναμε....και μπουσουλαει την ημερα μπουσουλαει και στον υπνο της.....κοιμαται πανω στα γονατα με τουρλωμενο ποπο....στριφογυρναει σαν σβουρα....πεφτει στον ποδοσακο πααααρα πολλες φορες γιατι κοιμαται στο καροτσι (την εχω κουβερτες και παπλωματα για να ειναι ****** κατω).....οποτε καταλαβαινεις....

Αφου δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου το πρωι....εμεις ομως το μεσημερακι κοιμομαστε πλεον....και με την αλλαγη του προγραμματος παμε καλα....

Κοιμαστε στην κουνια?????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Τα αστερακια στην παρενθεση δεν τα εβαλα εγω....ηθελα να γραψω απαλα αλλα εγραψα αλλαη λεξη και μαλλον ο διαχειριστης για ευνοητους λογους το διορθωσε....

Βρε κοριτσια εγω που δεν εχω συζυγο τι θα κανω????? εννοω οτι ζει αλλου...

Κουραστηκααααααα......η αληθεια ειναι με το ξενυχτι....μονη μου!!!!!

Κοριτσια μου εμεις ακομα δεν μπουσουλαμε....εχουμε 2-3 ημερες που μπουσουλαμε λιγο στο κρεβατι αλλα οχι κατω ακομα γιατι κανουμε βουτιες κ φοβαμαι....λετε να ειναι οντως τα καινουρια κατορθωματα; Γιατι αυτες τις ημερες ειναι αλλο παιδι απο θεμε κινητικοτητας

Τα αστερακια στην παρενθεση δεν τα εβαλα εγω....ηθελα να γραψω απαλα αλλα εγραψα αλλαη λεξη και μαλλον ο διαχειριστης για ευνοητους λογους το διορθωσε....

Βρε κοριτσια εγω που δεν εχω συζυγο τι θα κανω????? εννοω οτι ζει αλλου...

Κουραστηκααααααα......η αληθεια ειναι με το ξενυχτι....μονη μου!!!!!

Η μαμα σου ειναι κοντα; Κανας αδερφος, αδερφη;

Κοριτσια μου εμεις ακομα δεν μπουσουλαμε....εχουμε 2-3 ημερες που μπουσουλαμε λιγο στο κρεβατι αλλα οχι κατω ακομα γιατι κανουμε βουτιες κ φοβαμαι....λετε να ειναι οντως τα καινουρια κατορθωματα; Γιατι αυτες τις ημερες ειναι αλλο παιδι απο θεμε κινητικοτητας

Ναι πολυ πιθανον να ειναι αλμα αναπτυξης αλλα δεν θελω να σε απογοητευσω γιατι εμεις μπουσουλαμε εδω και 2 μηνες περιπου και ακομα να το περασουμε αυτο το αλμα....αστα να πανε!!!!!

Η μαμα σου ειναι κοντα; Κανας αδερφος, αδερφη;

Αδερφια οχι....μονο η μαμα μου ειναι εδω αλλα προσεχει την αρρωστη γιαγια μου....και μεχρι πριν 4 ημερες που συγχωρεθηκε η αλλη μου γιαγια προσεχε και τις 2....δουλευει κιολας οποτε φυσην αδυνατον να με βοηθησει και οποτε το θελει δεν την αφηνω πολυ απλα γιατι πρεπει να ξεκουραζεται...

Διαφημίσεις

Ναι πολυ πιθανον να ειναι αλμα αναπτυξης αλλα δεν θελω να σε απογοητευσω γιατι εμεις μπουσουλαμε εδω και 2 μηνες περιπου και ακομα να το περασουμε αυτο το αλμα....αστα να πανε!!!!!

μου φαινεται ειναι το τριπλουν που εχουμε ξαναπει κοαλακι! :wink:

Αδερφια οχι....μονο η μαμα μου ειναι εδω αλλα προσεχει την αρρωστη γιαγια μου....και μεχρι πριν 4 ημερες που συγχωρεθηκε η αλλη μου γιαγια προσεχε και τις 2....δουλευει κιολας οποτε φυσην αδυνατον να με βοηθησει και οποτε το θελει δεν την αφηνω πολυ απλα γιατι πρεπει να ξεκουραζεται...

σε ποιά περιοχή είσαι?

ειμαι στην ιδια κατασταση μονο που εμενα εχει εξαφανιστεί ο μπαμπας του μικρού οπότε κι απο οικονομικα είμαι... ασ'τα να πανε.

cpVWp3.png

μου φαινεται ειναι το τριπλουν που εχουμε ξαναπει κοαλακι! :wink:

Ακριβως!!!!!

σε ποιά περιοχή είσαι?

ειμαι στην ιδια κατασταση μονο που εμενα εχει εξαφανιστεί ο μπαμπας του μικρού οπότε κι απο οικονομικα είμαι... ασ'τα να πανε.

Ουπς!!!! Αυτο ειναι πιο ασχημο!!!!

Απο δραμα ειμαι...

Και τα καταφερνεις μοναχουλα σου????

Ουπς!!!! Αυτο ειναι πιο ασχημο!!!!

Απο δραμα ειμαι...

Και τα καταφερνεις μοναχουλα σου????

τρελό ζόρι τραβάω και χάνω την υπομονή μου που και που αλλά σε γενικές γραμμές είμαι καλά.

πριν λιγο καιρό ειχα ενα αυπνο μωρό για 20 μερες σερι. έπρεπε να δεις τα ματια μου, ημουν λες και εφαγα ξυλο χαχα

μεσα σ'ολα προσπαθώ να γραφω και μουσική και να ηχογραφώ στο σπίτι αλλα ειναι πολυ δυσκολο κι απο ηχομονωση -χάλια.

η μαμα μου μενει μαζι μου, αλλά δουλευει αργα και κοιμαται την υπολοιπη μερα. θα βελτιωθει η κατασταση θελω να ελπιζω!

α μεσα σ'ολα εχω και σχεση τρομαρα μου... λολ

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

τρελό ζόρι τραβάω και χάνω την υπομονή μου που και που αλλά σε γενικές γραμμές είμαι καλά.

πριν λιγο καιρό ειχα ενα αυπνο μωρό για 20 μερες σερι. έπρεπε να δεις τα ματια μου, ημουν λες και εφαγα ξυλο χαχα

μεσα σ'ολα προσπαθώ να γραφω και μουσική και να ηχογραφώ στο σπίτι αλλα ειναι πολυ δυσκολο κι απο ηχομονωση -χάλια.

η μαμα μου μενει μαζι μου, αλλά δουλευει αργα και κοιμαται την υπολοιπη μερα. θα βελτιωθει η κατασταση θελω να ελπιζω!

α μεσα σ'ολα εχω και σχεση τρομαρα μου... λολ

Υπομονη καλη μου...μπορω να σε καταλαβω εν μερη...

Και πολυ κανεις και εχεις σχεση....

Συνεχιζεις την ζωη σου και αυτο μετραει....πανω απο ολα....

Μοιραζεσαι σε ανθρωπους και καταστασεις που πρεπει και αξιζουν....στο παιδακι σου, τη μαμα σου και τον συντροφο σου....μοιραζεσαι στη ζωη και αυτο ειναι το καλυτερο και μπραβο σου!!!!!!,

Υπομονη καλη μου...μπορω να σε καταλαβω εν μερη...

Και πολυ κανεις και εχεις σχεση....

Συνεχιζεις την ζωη σου και αυτο μετραει....πανω απο ολα....

Μοιραζεσαι σε ανθρωπους και καταστασεις που πρεπει και αξιζουν....στο παιδακι σου, τη μαμα σου και τον συντροφο σου....μοιραζεσαι στη ζωη και αυτο ειναι το καλυτερο και μπραβο σου!!!!!!,

ειναι πρόσφατο αλλά εχουμε καλή χημεία με τον καλό μου, κι αν δεν ηταν σχεδον τελειος δε θα εμπαινα στη διαδικασία να ειμαι με κανεναν, ειδικα με ολα αυτα που περασα με τον πρωην μου.

προσπαθω να κραταω ισορροπιες και αποστασεις και να μην βλέπει συχνα το παιδι, ομως λειπει ο ενας στον αλλον και περνανε και καλα παρεουλα.

σ'ευχαριστώ :) πάντως η μάνα ειναι παράξενο όν. πολλές φορές (ενώ παντα η προτεραιότητα μου είναι το μωρο μου και ποτε δεν του στερώ τον χρονο και την προσοχη μου) νιώθω τύψεις που έχω σχέση. λολ

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ HIGH-JACKING ΣΤΟ THREAD!!

cpVWp3.png

Χαχα! Γελαω! Δεν πειραζει βρε! Ειναι πολυ ευχαριστο το οτι σταθηκες στα ποδια σου. Μην νιωθεις τυψεις. Στο κατω κατω κ το ιδιο το παιδι σου θελει ενα μπαμπα διπλα του κ αφου ο δικος του ειναι στη κοσμαρα του μην το συζητας καθολου!!! Συνεχισε την ζωη σου

Χαχα! Γελαω! Δεν πειραζει βρε! Ειναι πολυ ευχαριστο το οτι σταθηκες στα ποδια σου. Μην νιωθεις τυψεις. Στο κατω κατω κ το ιδιο το παιδι σου θελει ενα μπαμπα διπλα του κ αφου ο δικος του ειναι στη κοσμαρα του μην το συζητας καθολου!!! Συνεχισε την ζωη σου

ευχαριστώ!

αναγκάστηκα και έφυγα κι απο τη χώρα. ήταν πολύ δύσκολο κι ακόμη είναι... έχω ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Αγγλία, στο σπιτι που μενει ο πρωην μου και δεν μου τα στελνει... :-(

εχω και τα εσωρουχα μου εκει... τυχερός ο νέος-ξεβράκωτη ειμαι :-P

cpVWp3.png

ειναι πρόσφατο αλλά εχουμε καλή χημεία με τον καλό μου, κι αν δεν ηταν σχεδον τελειος δε θα εμπαινα στη διαδικασία να ειμαι με κανεναν, ειδικα με ολα αυτα που περασα με τον πρωην μου.

προσπαθω να κραταω ισορροπιες και αποστασεις και να μην βλέπει συχνα το παιδι, ομως λειπει ο ενας στον αλλον και περνανε και καλα παρεουλα.

σ'ευχαριστώ :) πάντως η μάνα ειναι παράξενο όν. πολλές φορές (ενώ παντα η προτεραιότητα μου είναι το μωρο μου και ποτε δεν του στερώ τον χρονο και την προσοχη μου) νιώθω τύψεις που έχω σχέση. λολ

Να μην αισθανεσαι τυψεις....για το αντιθετο να αισθανοσουνα τυψεις γιατι ενα μωρακι χρειαζεται απαραιτητα την παρεα και την φροντιδα και των 2 γονιων....και γονιος δεν ειναι αυτος του σπερματος αλλα αυτος ο κυριος που καθεται και κανει παρεουλα ομορφη στο παιδακι σου....

Οποτε καλη μου συνεχισε την ζωη σου χωεις τυψεις....θα ανταμειφθεις....και απο το παιδακι σου καιαπο την ιδια την ζωηπουδεν το εβαλες κατω!!!!!!!!

Να'σαι καλά Κοαλάκι! (αμα δε σε γραψω κωλαράκι καμμιά μερα, θαυμα θα ειναι-λολ) :-D

Αχαχαχαχαχχαχαχααχχ.....γελαω και γελαει και το μωρο μαζι μου....γραψειτι θες δεν πειραζει!!!!!!!

Κοαλακι σωστηηηηηηηηηηη!!! Πολυ ωραία τα λες! Chrisisred Αγγλια, αντρας μόνος κ γυναικεία εσωρουχα...;; Επικεντρωσου στην Αγγλια κ θα πιασεις το υπονοουμενο!χαχα! Keep going παντως

Κοαλακι σωστηηηηηηηηηηη!!! Πολυ ωραία τα λες! Chrisisred Αγγλια, αντρας μόνος κ γυναικεία εσωρουχα...;; Επικεντρωσου στην Αγγλια κ θα πιασεις το υπονοουμενο!χαχα! Keep going παντως

δε νομιζω να του κανουν οι κορσεδες μου, μιλάμε για 3 μετρα κοιλιά ο τύπος. :-P

cpVWp3.png