Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιστικο παλτο,πειραζει να μην ειναι καινουργιο?

boy'smam

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Βαφτιζουμε το μωρο τα χριστουγεννα και ολα τα βαπτιστικα που εχουμε δει εχουν η παλτουδακι η μπουφαν!

Το θεμα ειναι οτι απο τον πρωτο μου γιο εχω πολλα μπουφαν και 1 εκπληκτικο παλτουδακι που θα ταιριαζε γαντι για την περισταση.

Θεωρω λιγο "πεταμενα"λεφτα να δωσει ο νονος το λιγοτερο 50-60 ευρω(αυτο που παει σετ κανει 90) για κατι που θα μεινει στην ντουλαπα και σε τετοιες εποχες που το οικονομικο ειναι πολυ δυσκολο για ολους μας και ειδικα για το νονο που ειναι σε δυσκολη κατασταση και εκτος των αλλων το κανονισαμε τελευταια στιγμη αφου τον μικρο ηταν να το βαφτισει αλλος!Ηδη κοιταμε να παρουμε τα παντα απο διαφορετικα μαγαζια και μας βγιανουν ολα πολυ οικονομικοτερα!

Εσεις τι λετε?

Διαφημίσεις

'Οχι! Προς θεού! Θα σου βάλουν πρόστιμο! :D

Φυσικά κ δεν πειράζει να του βάλεις αυτό που ήδη έχεις, σιγά το πράγμα καλέ κ μπράβο σου που σκέφτεσαι κ το νονό! Γιατί να πληρώνει για κάτι που ήδη έχεις κ σ'αρέσει; 'Ασε που αυτό που έχεις μπορεί να'ναι καλύτερο απ'το καινούριο!!! ;)

αν εχετε την οικειοτητα με το νονο να το ρυθμισετε ετσι, ειναι η καλυτερη ιδεα! σημαντικο, για λογους θρησκευτικους, ειναι το λαδοπανο να μην ειναι ξαναφορεμενο. το παλτουδακι δε νομιζω οτι τιθεται ζητημα αν δεν ειναι ολοκαινουριο... με το καλο η βαφτιση!!!

σημαντικο, για λογους θρησκευτικους, ειναι το λαδοπανο να μην ειναι ξαναφορεμενο.το παλτουδακι δε νομιζω οτι τιθεται ζητημα αν δεν ειναι ολοκαινουριο... με το καλο η βαφτιση!!!

Αυτο ηθελα να ξερω!

Ο νονος ειναι πολυ καλος φιλος,δεν του το χω πει ακομη!Θα του το πω ομως!

Σας ευχαριστω πολυ!

'Οχι! Προς θεού! Θα σου βάλουν πρόστιμο! :D

Φυσικά κ δεν πειράζει να του βάλεις αυτό που ήδη έχεις, σιγά το πράγμα καλέ κ μπράβο σου που σκέφτεσαι κ το νονό! Γιατί να πληρώνει για κάτι που ήδη έχεις κ σ'αρέσει; 'Ασε που αυτό που έχεις μπορεί να'ναι καλύτερο απ'το καινούριο!!! ;)

Το παλτπουδακι που εχω η αληθεια ειναι οτι ειναι μακραν καλυτερο απ οσα εχω δει!

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι σε βαφτίσεις ενηλίκων σε πολλές χώρες οι βαφτιστικοί χιτώνες ανήκουν στην εκκλησία και τις δανείζουν σε όποιον πρόκειται να βαφτιστεί. Σε πολλά μέρη υπάρχει και για τα μωρά το έθιμο τα βαφτιστικά ρούχα να πηγαίνουν από γενιά σε γενιά.

Καλοφώτιστο!

Και εγώ της ίδια άποψης είμαι. Αγοράστε τα λαδόπανα και ρουχαλάκια και το παλτό να το φορέσει από τον αδερφό του. Σκεψου έτσι κι αλλιώς ότι μέσα στην εκκλησία δεν θα το βάλει καν. Θα το φορέσει μόνο όταν τον βγάλετε έξω.

boy's mum, επειδή θα γίνω νονά την άνοιξη, και επειδή είπες ότι θα τα αγοράσετε τα βαφτιστικά ξεχωριστά και οικονομικότερα, μπορείς να μου πείς αν θες απο που βρήκες τι και πόσο?

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που συμφωνειτε ολες!Τελικα πηραμε τα ρουχαλακια και συμφωνησαμε να μην παρουμε παλτουδακι!Ειναι ολα τελεια και ανυπομονω να βουτηξουμε το ζουζουνακι μας!

Σας ευχαριστω πολυ!

lop σου στελνω πμ!