Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στις κενώσεις μας και.....άλλα......

Recommended Posts

Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά με εξαίρεση αν το πάω στη μητέρα μου για 3-4 ΄΄ωρες για να πεταχτώ σε καμιά δουλειά όπου ότε πίνει υποαλλεργικό. καμιά φορά μετά το θηλασμό κάνει κακά με καφετί κατσαρές "τριχούλες".Και αναρωτιέμαι εάν είναι αίμα σκούρου χρώματος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποσο ειναι το μωράκι ? Μηπως τρωει και στερεες ? Ζυγος γράφεις αλλα πότε ? :lol:

Το μωρό αύριο γίνεται 4 μηνών. Καθόλου στερεές μόνο γαλατάκι μαμάς.

Για να είσαι σίγουρη αν είναι αίμα, υπάρχει μια εξέταση, αν δεν κάνω λάθος λέγεται μαγιερ κοπρανων, που ανιχνεύει και μικρά ίχνη.

Επίσης, υπάρχει ένα ποσοστό παιδιών που δεν αντιδρούν καλά στα υποαλλεργικά.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

το αιμα εβελυνα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κοκκινο. μπορει και να ειναι τρχιδια μεσα σε βλεννες. και μαλιστα καφε χρωματος.μια mayer κοπρανων θα σου λυσει την απορια. βεβαιωσου με το παιδιατρο πως δεν υπαρχει ραγαδα στον ποπουλη του μωρου!!! εσεις τις αλλεργιες σε ολα αυτα πως τις επιβεβαιωσατε?????????? τα ραστ δειχνουν μονο για το αγελαδινο γαλα . τα υπολοιπα τα βρηκες εμπειρικα???

επισης μην μπλεκεις το υποαλλεργικο. καλυτερα να αντλεις και να αφηνεις δικο σου γαλα.

κουραγιο θα περασει!!!

Διαφημίσεις

το αιμα εβελυνα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κοκκινο. μπορει και να ειναι τρχιδια μεσα σε βλεννες. και μαλιστα καφε χρωματος.μια mayer κοπρανων θα σου λυσει την απορια. βεβαιωσου με το παιδιατρο πως δεν υπαρχει ραγαδα στον ποπουλη του μωρου!!! εσεις τις αλλεργιες σε ολα αυτα πως τις επιβεβαιωσατε?????????? τα ραστ δειχνουν μονο για το αγελαδινο γαλα . τα υπολοιπα τα βρηκες εμπειρικα???

επισης μην μπλεκεις το υποαλλεργικο. καλυτερα να αντλεις και να αφηνεις δικο σου γαλα.

κουραγιο θα περασει!!!

ετσι ακριβώς είναι τα δικά μας.Καφέ τριχούλες μέσα σε βλέννα. Χθές έδω σα για mayer κοοπράνων. Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα. Αλλεργικά τεστς δεν έχουμε κάνει ακόμα διοτι ανακαλύψαμε ότι είναι αλλεργικός όταν ήταν 2 μηνών.Δεν θα έδειχναν κάτι.Εμπειρικά κατόπιν συμβουλής παιδογαστρεντερολόγου οτιδήποτε του προκαλεί κολικούς,σπυριά και δύσπνοια αφαιρείται από την διατροφή μου πάραυτα.Σε ότι αφορά την άντληση δεν περισσεύει γάλα διοτι το μωρό θηλάζει ανά 2 ώρες.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δίνοντας υποαλλεργικό έχουμε λιγότερα προβλήματα γιατί με τον θηλασμό όλο και κάποιο κρυφό αλλεργιογόνο θα πάρει.Πρότεινος ανακάλυψα οτι ακόμα και το ζαμπόν γαλοπούλας έχει σε άλλες μάρκες μικρό ποσοστό γάλατος ,σε άλλες σόγια και σε άλλες μουστάρδα.Στα παξιμάδια σόγια, στα βιτάμ επάλειψης γιαούρτι.Δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη.Γιαυτό το μωρό είναι συνεχώς χάλια

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια

κατά καιρούς σας έχω ξαναενοχλήσει για το θέμα του αίματος στις κενώσεις του μικρού τώρα όμως έχω φτάσει πραγματικά σε απόγνωση. Τους προηγούμενους μήνες μια στο τόσο είχε ''τριχούλες'' αίματος, έφευγαν, κάποια στιγμή το είχα συνδέσει με ένα εμβόλιο. Από την προηγούμενη πέμπτη έχει κάθε μέρα αίμα κόκκινο όχι σε όλες τις κενώσεις του ( ταυτόχρονα έχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός των κενώσεων, 7 - 10 το 24ωρο και έχουν γίνει πολύ υδαρείς ).Ξεκίνησα αποχή από τα γαλακτομικά όλα, μέχρι τότε δεν έτρωγα αγελαδινά, από την Πέμπτη έκοψα και τα κατσικίσια.

Την Τρίτη ο χειρουργός που του έκοψε το χαλινό στη γλώσσα κοίταξε και τον πωπούλη του και είπε ότι έχει ραγάδες και ενδεχομένως σε αυτές να οφείλεται το αίμα. Μας έδωσε και μία αλοιφή.

Σήμερα είχε αντί για 'τριχούλες'' κόκκινες, ροζ βλέννες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται πια. έστειλα μια πάνα του για καλλιέργεια κοπράνων!

Το βάρος παραμένει στάσιμο.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα;;;

έχω πελαγώσει...

Φταίει κάτι με το γάλα που πίνει΄;;;

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ

Q739p2.png

Χμμ, υπερπαραγωγή ίσως. Αφού έχεις κόψει τα γαλακτοκομικά, είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό. Θηλάζει και τα 2 στήθη σε κάθε γεύμα; Γράψε λίγο πιο αναλυτικά για το βάρος. Μπορεί να πήρε πολύ τους προηγούμενους μήνες και να μην πήρε καθόλου τώρα και να είναι φυσιολογικό.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κ από εμένα....

Το ξέρω σας έχω πρήξει. μία με την καντιντίαση (που ξεπερνάω με τη βοήθεια της Πίπι, της αγλαϊας κ της ειρήνης) κ τώρα με τα κακά της μπέμπας...

τον τελευταίο μήνα έχει κάποιες φορές περίεργες κενώσεις.

Κάποιες φορες είναι κανονικές μουσταρδί αλλά συχνά είναι κάπως καφετι , άλλες λίγο πράσινες και άλλες φορές έχουν μέσα ΄βλένες με΄αιματάκι ροζ ή κόκκινο....Μεγάλη ποικιλία όπως βλέπετε :shock:

Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε να το παρακολουθήσουμε λίγο κ μετά να δούμε τη λύση του να κόψω τα γαλακτοκομικα.

Γενικά το μωρό είναι ευδιάθετο και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα.

Σας γράφω τις ζυγίσεις του:

Βάρος γέννησης(14/1/2009):2780,Βάρος εξόδου 17/1: 2720

22/1: 2770

2/2: 3110

6/2: 3350

8/2: 3440

13/2:3750

15/2:3770

19/3:4820

Το μωρό σιτίζεται με αποκλειστικό θηλασμό 9εκτός από 3 μπουκαλάκια των 60μλ που ήπιε στο μαιευτήριο επειδή θεώρησαν ότι το πρωτόγαλα μου είχε περίεργο χρώμα και μέχρι να βγέι η καλλιέργεια εδωσα ξενο :evil: )

Άσχετο αλλά λύστε μου μία απορία πάνω σε αυτό σας παρακαλώ:

το μωρό μου έχασε πολύ σημαντική προστασία αφού δεν ήπιε το πύαρ για κάποια γέυματα? και υπάρχει περίπτωση αυτό το λίγο ξένο που ήπιε να το ευαισθητοποίησε κ να μου βγάζει αλλεργία στο αγελαδινό??

Ευχαριστώ πάρα πολύ

D9kvp2.png?3X2batCM

Γειά σας κ από εμένα....

Το ξέρω σας έχω πρήξει. μία με την καντιντίαση (που ξεπερνάω με τη βοήθεια της Πίπι, της αγλαϊας κ της ειρήνης) κ τώρα με τα κακά της μπέμπας...

τον τελευταίο μήνα έχει κάποιες φορές περίεργες κενώσεις.

Κάποιες φορες είναι κανονικές μουσταρδί αλλά συχνά είναι κάπως καφετι , άλλες λίγο πράσινες και άλλες φορές έχουν μέσα ΄βλένες με΄αιματάκι ροζ ή κόκκινο....Μεγάλη ποικιλία όπως βλέπετε

Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε να το παρακολουθήσουμε λίγο κ μετά να δούμε τη λύση του να κόψω τα γαλακτοκομικα.

Γενικά το μωρό είναι ευδιάθετο και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα.

Σας γράφω τις ζυγίσεις του:

Βάρος γέννησης(14/1/2009):2780,Βάρος εξόδου 17/1: 2720

22/1: 2770

2/2: 3110

6/2: 3350

8/2: 3440

13/2:3750

15/2:3770

19/3:4820

Το μωρό σιτίζεται με αποκλειστικό θηλασμό 9εκτός από 3 μπουκαλάκια των 60μλ που ήπιε στο μαιευτήριο επειδή θεώρησαν ότι το πρωτόγαλα μου είχε περίεργο χρώμα και μέχρι να βγέι η καλλιέργεια εδωσα ξενο )

Άσχετο αλλά λύστε μου μία απορία πάνω σε αυτό σας παρακαλώ:

το μωρό μου έχασε πολύ σημαντική προστασία αφού δεν ήπιε το πύαρ για κάποια γέυματα? και υπάρχει περίπτωση αυτό το λίγο ξένο που ήπιε να το ευαισθητοποίησε κ να μου βγάζει αλλεργία στο αγελαδινό??

Ευχαριστώ πάρα πολύ

D9kvp2.png?3X2batCM

Yioupi, από βάρος είστε τέλεια. Αφού δεν έχει συνέχεια αίμα, μήπως να μείωνες τα γαλακτοκομικά; Αν μπορούσες να τα κόψεις εντελώς ακόμα καλύτερα. Ξεκίνα την αποχή κι αν δεις βελτίωση τότε είναι αλλεργία. Συνήθως φαίνεται γρήγορα βελτίωση αλλά σίγουρα αποτελέσματα θα δεις μετά απο 4 εβδομάδες πλήρους αποχής.

Μπορεί η κατανάλωση ξένου γάλακτος τις πρώτες ώρες ζωής του μωρού να ήταν καταλυτικές για την εμφάνιση της αλλεργίας.

Με την καντιντίαση πως πας;;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Τώρα πια τα παροσέχω και τα κρυμμένα...Αν έχει μικρόβιο στο εντεράκι του δεν θα είχε και πυρετό ή εμετό΄;;;

Το να κάνει πυρετό ή εμέτο δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να περνάει κάποια ιωσουλα ελαφριά. Αλλά δεν νομίζω πως το αίμα δείχνει ίωση. Τα πράσινα κακά το δείχνουν αυτό. Εσύ αναφέρεις αίμα. Τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια πότε θα βγουν;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Γειά σου Πίπι..

Ο πόνος που έχει μείνει τώρα δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που είχα πριν την αντιμετώπιση!! :wink: Ευχαριστώ!!

Πόσο καιρό θα κρατήσει η αποχή?? 4 εβδομάδες??

κ μετά τι θα πρέπει να κάνω??

Να μην φάω κ μοσχαρίσιο κρέας??Η αποχή θα διαρκέσει όσο θα θηλάζω τη μπουμπού?? :shock::shock:

D9kvp2.png?3X2batCM

Για να καθαρίσει ο οργανισμός σου από τα αγελαδινά γαλακτοκομικά χρειάζονται 2 εβδομάδες κι άλλες 2 για να καθαρίσει ο οργανισμός του μωρού. Σύνολο 4 εβδομάδες. Αν μετά τις 4 εβδομάδες (συνεχίζοντας την αποχή) δεις βελτίωση και σταματήσει το αίμα, τότε το μωρό έχει αλλεργία και θα πρέπει να συνεχίσεις την αποχή μέχρι κάποια ηλικία του μωρού. Δεν θυμάμαι ποια, θα σου πουν τα άλλα κορίτσια. Αν παρόλη την αποχή το πρόβλημα συνεχίζεται, τότε θα πρέπει να ψάξεις για άλλη αιτία.

Το βάμμα να το χρησιμοποιήσεις μόνο για 5 μέρες. Μετά, είτε περάσει ο πόνος είτε όχι, πρέπει να το σταματήσεις.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Γειά σου Πίπι..

Ο πόνος που έχει μείνει τώρα δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που είχα πριν την αντιμετώπιση!! :wink: Ευχαριστώ!!

Πόσο καιρό θα κρατήσει η αποχή?? 4 εβδομάδες??

κ μετά τι θα πρέπει να κάνω??

Να μην φάω κ μοσχαρίσιο κρέας??Η αποχή θα διαρκέσει όσο θα θηλάζω τη μπουμπού?? :shock::shock:

Ξεκινας με αποχή απο τα γαλακτομικά και αν συνεχίζει το αιμα συνεχιζεις και σε αλλες τροφες την αποχή . Προσεξε γιατι σε πολλά τροφιμα υπάρχουν κρυμένα συστατικά , θα πρεπει να διαβάζεις πολυ καλα τις ετικέτες .

Υπάρχει στα ιατρικά θεμα (Δεν μπορω να το βρω τωρα) με τις αλλεργιες . Διαβασε το θα σε βοηθήσει πολυ . Ευχομαι να το ξεπεράσετε γρηγορα :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Επανέρχομαι για να σας ζαλίσω! Πίπη μου τα αποτελέσματα της καλλιέργειας κοπράνων βγαίνουν τη Δευτέρα, το αιματάκι συνεχίζεται, ο πωπός του είναι πολύ ερεθισμένος και ελπίζω οτι είναι από τις ραγάδες. Περιμένω και την εξέταση...Σήμερα η μητέρα μου μου έλεγε ότι επειδή στενοχωριέμαι το γάλα μου πλέον δηλητηριάζει το μικρό! Και μια θεια ότι πλέον το γάλα μου βλάπτει το μικρό, ό τι ήταν να πάρει το χει πάρει, αφού σ ακούω και όλο προβληματα έχεις με τις κενώσεις του...θα τρελαθώ...και όλα τα παιδια μεγάλωσαν μια χαρά με το ξένο, και τι με έχει πιάσει και συνεχίζω...είμαι να σκάσω...

Q739p2.png

Επανέρχομαι για να σας ζαλίσω! Πίπη μου τα αποτελέσματα της καλλιέργειας κοπράνων βγαίνουν τη Δευτέρα, το αιματάκι συνεχίζεται, ο πωπός του είναι πολύ ερεθισμένος και ελπίζω οτι είναι από τις ραγάδες. Περιμένω και την εξέταση...Σήμερα η μητέρα μου μου έλεγε ότι επειδή στενοχωριέμαι το γάλα μου πλέον δηλητηριάζει το μικρό! Και μια θεια ότι πλέον το γάλα μου βλάπτει το μικρό, ό τι ήταν να πάρει το χει πάρει, αφού σ ακούω και όλο προβληματα έχεις με τις κενώσεις του...θα τρελαθώ...και όλα τα παιδια μεγάλωσαν μια χαρά με το ξένο, και τι με έχει πιάσει και συνεχίζω...είμαι να σκάσω...

Ωραία, η Δευτέρα δεν είναι μακριά. Τα κακά είπαμε είναι μουσταρδί εε; Το αίμα είναι πολύ ή τριχούλες;

Καλά για τη μαμά σου και τη θεία δεν θα πω τίποτα. Είναι κλασικές φυσιογνωμίες που δεν θήλασαν και δεν καταλαβαίνουν. Εσύ να τις βάζεις στη θέση τους για να μη σε πρήζουν.

Στην περίπτωση σας το ξένο θα ήταν ότι χειρότερο. Το ξέρεις κι εσύ αυτό.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Ο ερεθισμένος πωπος μπορει να ειναι η λυση σας ! Αν το μωρο εχει ραγάδα ετσι εξηγειτε το αιμα !!!!

Περασε μηπως καμια ίσωση με πολλες κενώσεις ? Πως εγινε η ραγαδούλα ?

Στη μαμα και στη θεια σου να πεις οτι το δικο σου παιδι θα το ταισεις εσυ και οχι οι αγελάδες !!!!! ...ακου δηλητηριο το γαλα απο τη στεναχωρια ....αχαχουχααα!!!

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...