Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στις κενώσεις μας και.....άλλα......

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ Χλόη μου αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι θα ήθελα να αυξήσω την παραγωγή μου τόσο ώστε να της φτάνει από το ένα. Γι’ αυτό και η ερώτηση μου αν το κάνω σωστά αυτή την φορά.

4 μέρες τώρα που τρώει στα περισσότερα γεύματα μόνο από το ένα, άρχισε αφενός να τα κάνει κάθε μέρα αφετέρου (αν και νωρίς ακόμα) είδα βελτίωση στις βλέννες και το αίμα ήταν μόνο μία κουκίδα. Ακόμα και αν το πρόβλημα δεν είναι η lactose overload (did my homework :lol::lol: ) τουλάχιστον θα έχω λύσει το ένα από τα «προβλήματα»

Οι πάνες της και το βάρος είναι καλά :P:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ Χλόη μου αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι θα ήθελα να αυξήσω την παραγωγή μου τόσο ώστε να της φτάνει από το ένα.

Γιατί να τρώει μονο απο το ένα στήθος ??

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

4 μέρες τώρα που τρώει στα περισσότερα γεύματα μόνο από το ένα, άρχισε αφενός να τα κάνει κάθε μέρα αφετέρου (αν και νωρίς ακόμα) είδα βελτίωση στις βλέννες και το αίμα ήταν μόνο μία κουκίδα. Ακόμα και αν το πρόβλημα δεν είναι η lactose overload (did my homework :lol::lol: ) τουλάχιστον θα έχω λύσει το ένα από τα «προβλήματα»

Αφου βλεπεις βελτιωση σε αυτο δοκιμασε να κανεις και δευτερο γευμα απο το ιδιο στηθος. Η αλλη λυση ειναι αυτη που ειπε αρχικα η amaretto, βγαλε λιγο γαλα πριν τον θηλασμο, ωστε να παρει κατευθειαν αυτο με την λιγοτερη λακτοζη και δες πως παει.

Ως παθουσα σου λεω να προσεχεις πολυ το σιδηρο του παιδιου και να μην αγχωνεσαι μιας και σιγα σιγα (ειδικα μετα την εισαγωγη των στερεων) θα βελτιωθει η κατάσταση.

Ποσο καιρο δεν τρως γαλακτοκομικα?

GwASp3.png

Το βράδυ στο τελευταίο γεύμα ζητάει και από τα 2 και ξεραίνετε από τις 9 μέχρι τις 5 το πρωί αυτό θα επηρεάσει με κάποιον τρόπο την παραγωγή μού????? είναι σωστό να κοιμάτε τόσες ώρες χωρίς φαί :?::?:

Ναι είναι σωστό να κοιμάται (όπως θα ήταν σωστό και να μην κοιμάται!). Εκμεταλεύσου του για να ξεκουραστείς γιατί δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει!

Όσο για τις ερωτήσεις "έχεις ακόμη γάλα;" να απαντάς ευθαρσώς: έχω όπως μπορούν να έχουν όλες οι γυναίκες που θηλάζουν! και μόλις σου πετάξουν τη βλακεία "ναι αλλά εγώ....," απαντάς επίσης ευθαρσώς, τι κρίμα... έκανες τόσα λάθη, γι αυτο σου κόπηκε, τώρα καταλαβαίνω γιατί λες τόσα ακατανόητα που δεν ισχύουν για το θηλασμό...

ἠ στο "ναι αλλά η τάδε..." της απαντάς "α, την καημένη.... έκανε όλα εκείνα που της είπαν στην κλινική οπότε ήταν φυσικό να της κοπεί το γάλα, ή μήπως δεν ήθελε να θηλάσει και ντρέπεται να το πει και λέει ότι της κατέβει;"

μόλις δείξεις ότι τους λυπάσαι, να δεις πώς συμμαζεύονται... :wink:

Να τους λυπάσαι τόσο που την πατήσανε όσο και για τις βλακείες που λένε. Όσο πιο πολύ τους λυπάσαι τόσο θα βράζουν στο ζουμί τους... :wink:

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω άλλα δεν είχα internet στο σπίτι. :evil:

Χλόη, για παρεμφερή λόγο που αναφέρει η Αγλαΐα στο link που δίνω ποιο πάνω, η μικρή έτρωγε και από τα 2 κάθε φορά με αποτέλεσμα να παίρνει παραπάνω ποσότητα από το αραιό γάλα και αυτό ίσως να δημιουργούσε το πρόβλημα, ρίξε μια μάτια εδώ αν σε ενδιαφέρει το θέμα

http://www.llli.org//NB/LVSepOct95p69aNB.html

Αφροδίτη μου ουσιαστικά από τότε που γεννήθηκε με μία μικρή διακοπή, τότε άρχισε και το πρόβλημα , έτρωγα όμως μοσχάρι και όλα τα υπόλοιπα αλλεργιογόνα ουσιαστικά την αυστηρή δίαιτα την άρχισα στις αρχές του Σεπτέμβρη, όπως καταλαβαίνεις έχω λυσσάξει για λίγο παγωτάκι........... σλουππππ :lol::lol::lol:

Τώρα είδα και τα ευχάριστα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου με το καλό :P:P

Ευτυχώς που έχουμε και εσένα Αγλαΐα και μας δίνεις κουράγιο, προσωπικά χωρίς το φορουμ και τις συμβουλές σας δεν θα μπορούσα να θηλάσω ούτε μία μέρα :oops::oops:

Τώρα είδα και τα ευχάριστα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου με το καλό :P:P

Σε ευχαριστω πολύ :lol::lol::lol:

Εσεις πως τα πατε, ειδες καμια βελτιωση με το αιμα και τη βλεννα?

GwASp3.png

Για καμιά εβδομάδα τα πράγματα ήταν λίγο καλλίτερα άλλα επανήλθαμε στα ίδια.

Είναι 2 μήνες που έκοψα εντελώς τα γαλακτοκομικά και ένας μήνας που έκοψα το μοσχάρι και όλα τα υπόλοιπα αλλεργιογόνα και γενικώς δεν τρώω τίποτε άλλο εκτός από ψωμί πατάτες ζυμαρικά ρύζι κοτόπουλο χοιρινό και κουνέλι. Έχω απελπιστεί πια, να έβλεπα τουλάχιστον μία βελτίωση ρε γμτ χαλάλι .................. :oops::oops:

Αρχίσαμε το flagyl σήμερα και χθές κάναμε εξετάσεις αίματος rast για αλλεργία στο γάλα και διάφορες άλλες και περιμένουμε τα αποτελέσματα..........

Διαφημίσεις

Είναι 2 μήνες που έκοψα εντελώς τα γαλακτοκομικά και ένας μήνας που έκοψα το μοσχάρι και όλα τα υπόλοιπα αλλεργιογόνα και γενικώς δεν τρώω τίποτε άλλο εκτός από ψωμί πατάτες ζυμαρικά ρύζι κοτόπουλο χοιρινό και κουνέλι. Έχω απελπιστεί πια, να έβλεπα τουλάχιστον μία βελτίωση ρε γμτ χαλάλι .................. :oops::oops:

Αρχίσαμε το flagyl σήμερα και χθές κάναμε εξετάσεις αίματος rast για αλλεργία στο γάλα και διάφορες άλλες και περιμένουμε τα αποτελέσματα..........

Ελπίζω να έχετε ξεκάθαρα αποτελέσματα!

Λαχανικά και φρούτα δεν τρως;

Εγώ κλείνω σύντομα τον 4ο μήνα αποχής από γαλακτοκομικά και μπορώ να πω ότι δεν μου λείπουν. Όμως η μικρή καταφέρνει πια και τρώει αρκετά από τα λαχανικά και τα όσπρια που την πείραζαν, χωρίς συμπτώματα (σύγκαμμα στη δική μας περίπτωση)!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Μακαρι να βοηθησει το φλαγκίλ. Σε μας δεν εκανε τιποτα. Δε ξερω πια αν ειναι θεμα διατροφης ή θεμα χρονου.... Δε ξερω πια αν αξιζε η ολη αυτη διαιτα μιας και πηγαινε χαμενη... Ισως αν ξαναχρειαζοταν να εκοβα μονο τα γαλακτοκομικά. Και φυσικα θα ξαναπηγαινα στον ομοιοπαθητικό πολυ πιο νωρις.

Περαστικά το συντομότερο ευχομαι.

GwASp3.png

αν το αίμα δεν σταματήσει τη πρώτη μέρα με το φλαζιλ θα πρέπει να το πεις στο παιδίατρο για να το σταματήσεις . και στη δική μας περίπτωση δεν έκανε τίποτα, έκανα απίστευτη δίαιτα , δεν έτρωγα τίποτα απέξω , όλα βραστά χωρίς λεμόνι , όχι σοκολάτες , εσπεριδοειδή , μπαχαρικά και φυσικά γαλακτοκομικά και μοσχάρι. Η μικρή μου είχε αίμα από τον 3ο μέχρι τον 7ο. Εφτασα πολλές φορές στο σημείο της πλήρους απογοήτευσης , μου είπαν ότι με το κόλλημα μου να τη θηλάζω παίζω με την υγεία του παιδιού αφου τον αλλεργιογόνο παράγοντα τον πέρνει από μένα . Μετά εκείνη δεν έτρωγε με τίποτα οτιδήποτε άλλο εκτός απο το γάλα μου . Συμπέρασμα μην κόψεις το θηλασμό. Υπάρχουν συστατικά στη διατροφή μας που μπορεί να δημιουργουν την αλλεργια και να μη σου πηγαίνει το μυαλο, πχ. στη δική μας περίπτωση σουσάμι - ταχίνι. Τώρα που βλέπω τα πράγματα λίγο πιο συγκρατημένα θα σου συνιστουσα απλα υπομονή και κουράγιο. Ειναι μια δύσκολη περίοδος που θα περάσει σίγουρα όμως. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από τη γιατρό να πάρεις και άλλες γνώμες . Η Αφροδίτη πήγε και σε ομοιπαθητικό και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να προσέχεις μήπως χρειαστεί αργότερα εξέταση για το σίδηρο.

Το φάρμακο είναι ένα , το γάλα σου , μην ακούς τίποτε άλλο και μη βιαστείς να δώσεις στερεές τροφές ακόμα και να κλείσει τον 7ο. Δεν τρέχει τίποτα αν αρχίσει αργότερα και μάλλον θα έλεγα το αντίθετο οτι το βοηθάς .

Ελπίζω να σε βοήθησα και εγώ λίγο.

Υπομονή και καλή συνέχεια!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε εννοείτε ότι τον θηλασμό δεν τον σταματάω αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι εγώ τις τα προκαλώ αυτά και με πιάνει απελπισία, από την άλλη αφού ένας παιδίατρος και ένας παιδογαστρεντολόγος (και εσείς) :lol::lol::lol: με παροτρύνουν να συνεχίσω τον θηλασμό θα το κάνω, νομίζω ότι θα αισθάνομαι μεγαλύτερη απελπισία αν δεν βλέπω το προσωπάκι τις να μου γελά όταν χορταίνει πάνω στο στήθος μου. :?:?

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά για μας και σήμερα που βρήκα λίγο καιρό να μπω στο φορούμ είπα να σας γράψω τα νέα μας.

Τα καλά νέα είναι ότι παρότι το flagil μάλλον δεν έκανε τίποτα η δίαιτα άρχισε να αποδίδει εδώ και 10 μέρες δεν βλέπω ούτε βλέννα ούτε αίμα στα κακά της πρίν χαρώ περιμένω να περάσουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες και βλέπουμε ..............

Το άσχημο είναι ότι στις εξετάσεις αίματος που κάναμε βρέθηκαν υπερβολικά ανεβασμένες οι τρανσαμινάσες μας αυτό είναι άσχετο με το αίμα και την βλέννα και αρχίσαμε καινούρια σειρά εξετάσεων.

Επαναλάβαμε την εξέταση αίματος μαζί με άλλες και όλα βγήκαν καθαρά εκτός από τις τρανσαμινάσες που ήταν ακόμα ανεβασμένες αν και όχι τόσο όσο την πρώτη φορά, τρομοκρατήθηκα όταν άκουσα την γιατρό να γράφει υπέρηχους στο ήπαρ στην σπλήνα και στο πάγκρεας εξετάσεις για ηπατίτιδα ερυθρά τοξόπλασμα και τεστ ιδρώτα.

Όπως καταλαβαίνετε έχω φρικάρει, ευτυχώς ο υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα όλα καθαρά μου είπε.

Τώρα περιμένω να τελειώσει ο μήνας για να επαναλάβουμε τις εξετάσεις για τις τρανσαμινάσες και τις εξετάσεις για ηπατίτιδα ερυθρά τοξόπλασμα και το τέστ του ιδρώτα, αυτό είναι και που με τρομοκρατεί περισσότερο από όλα.

Μπραβο που πατε καλα με την αλλεργια.

Δεν ξερω καθολου τι μπορει να ειναι αυτο με τις τρανσαμινάσες... Ρωτησες τον γιατρο σου στο που μπορει να ωφειλεται? Οτι και να ειναι ευχομαι περαστικα και ψυχραιμια, θα το αντιμετωπίσετε. Αλλωστε αφου οι πιο ειδικευμενες εξετασεις βγηκαν καλές, μαλλον δε χρειαζεται να ανησυχεις πολυ. Ρωτα τον γιατρο σου να σου πει λεπτομεριες κ ψαξτο κ λιγο μονη σου. Ολα θα πανε καλα. Κρατα μας ενημερους.

GwASp3.png

Διαφημίσεις

φιλενάδα κουράγιο. όλα θα πάνε καλά . Να είσαι δυνατή όσο δύσκολο και αν είναι γιατί η μικρούλα εσένα έχει για να τη στηρίζεις.

όλα θα φτιάξουν θα δεις και στο τέλος θα έχει μείνει μόνο μια κακιά ανάμνηση!

υπομονή!! :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε εννοείτε ότι τον θηλασμό δεν τον σταματάω αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι εγώ τις τα προκαλώ αυτά και με πιάνει απελπισία, από την άλλη αφού ένας παιδίατρος και ένας παιδογαστρεντολόγος (και εσείς) :lol::lol::lol: με παροτρύνουν να συνεχίσω τον θηλασμό θα το κάνω, νομίζω ότι θα αισθάνομαι μεγαλύτερη απελπισία αν δεν βλέπω το προσωπάκι τις να μου γελά όταν χορταίνει πάνω στο στήθος μου. :?:?

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά για μας και σήμερα που βρήκα λίγο καιρό να μπω στο φορούμ είπα να σας γράψω τα νέα μας.

Τα καλά νέα είναι ότι παρότι το flagil μάλλον δεν έκανε τίποτα η δίαιτα άρχισε να αποδίδει εδώ και 10 μέρες δεν βλέπω ούτε βλέννα ούτε αίμα στα κακά της πρίν χαρώ περιμένω να περάσουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες και βλέπουμε ..............

Το άσχημο είναι ότι στις εξετάσεις αίματος που κάναμε βρέθηκαν υπερβολικά ανεβασμένες οι τρανσαμινάσες μας αυτό είναι άσχετο με το αίμα και την βλέννα και αρχίσαμε καινούρια σειρά εξετάσεων.

Επαναλάβαμε την εξέταση αίματος μαζί με άλλες και όλα βγήκαν καθαρά εκτός από τις τρανσαμινάσες που ήταν ακόμα ανεβασμένες αν και όχι τόσο όσο την πρώτη φορά, τρομοκρατήθηκα όταν άκουσα την γιατρό να γράφει υπέρηχους στο ήπαρ στην σπλήνα και στο πάγκρεας εξετάσεις για ηπατίτιδα ερυθρά τοξόπλασμα και τεστ ιδρώτα.

Όπως καταλαβαίνετε έχω φρικάρει, ευτυχώς ο υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα όλα καθαρά μου είπε.

Τώρα περιμένω να τελειώσει ο μήνας για να επαναλάβουμε τις εξετάσεις για τις τρανσαμινάσες και τις εξετάσεις για ηπατίτιδα ερυθρά τοξόπλασμα και το τέστ του ιδρώτα, αυτό είναι και που με τρομοκρατεί περισσότερο από όλα.

Δεν είμαι ειδική αλλά έχω διαβάσει κάτι από το οποίο καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι εντελώς άσχετο με το ότι το μωρό θηλάζει. Θα πρότεινα να στείλεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Αγλαΐα, που πιθανώς θα έχει υπόψην και παρόμοιες περιπτώσεις.

Καλή συνέχεια!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Μαμάδες και μπαμπάδες τα φώτα σας.

Απόψε το βράδυ που άλλαξα την μικρή είδα ένα πολύ μικρό (σαν το κεφάλι της καρφίτσας) στιγματάκι με βλέννα και αίμα . η μικρή είναι 4,5 μηνών το μόνο που έχω αλλάξει από την διατροφή μου αυτόν τον καιρό είναι ότι τις τελευταίες 5-6 μέρες τρώω 3-4 γεμάτες χούφτες αμύγδαλα κάθε μέρα . Μπορεί να φταίει αυτό? Αν είχε αλλεργία στο γάλα δεν θα είχε φάνει νωρίτερα ή δεν έχει σημασία ? Το κακό είναι ότι αν δεν είναι τα αμύγδαλα και είναι τα γαλακτοκομικά τότε θα έχουμε πρόβλήμα γιατί επειδή έχω μια νόσο του συκωτιού (τίποτα το σοβαρό) πρέπει εφόρου ζωής να κάνω δίαιτα με πολλά γαλακτοκομικά !!!!

:(:?:(:?:(:?:!:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Ναι, είναι πολύ πιθανό. Είχα κι εγώ τέτοια συμπτώματα (σε πολύ μικρότερη ηλικία όμως) και με τη μέθοδο τα-κόβω-όλα-και-τα-ξαναβάζω-ένα-ένα κατέληξα πως έφταιγαν οι ξηροί καρποί γενικότερα. Σίγουρα δεν ήταν τα γαλακτοκομικά. Έκανα αρκετούς μήνες να φάω, αλλά τώρα σιγά-σιγά αρχίζω και τρώω (όχι όμως με τις χούφτες!) και δεν έχω ξαναδεί τίποτα.

Κόψε τους ξηρούς καρπούς γενικότερα για λίγο καιρό, πιθανόν να κάνει ανοσία.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Αννικο,αν ηταν τα γαλακτοκομικα δε θα ειχε αιμα απο την αρχη? Γιατι τωρα ετσι ξαφνικα? Παντος οι ξηροι καρποι ειναι απο τα πιο συνηθες αλλεργιογονα τροφιμα! Παρατηρησε αν το ξανακανει κ πραξε αναλογα!Στην θεση σου θα σταματουσα τα αμυγδαλα για λιγες μερες.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

δε θα ειχε αιμα απο την αρχη...την θηλαζα εξι μηνες την δικια μου 3 φορες ειδα λιγο αιμα στα κακα της....αν ειχα στην αρχη σωστη παιδιατρο θα μου ελεγε οτι πιθανη αλλεργια και οχι οι χαζομαρες που μου ελεγε....τεσπα...το παιδι αρχιζε να εχει εκζεματακια και μετα ανακαλυψαμε τηνβ αλλεργια στο γαλα που εχει ακομη....καλο ειναι να το κοιταξεις γενικοτερα...μακαρι να ειναι μονο τα αμυγδαλα...κοψτα και αν δε στο ξανακανει ποτε τοτε ειναι απο αυτο....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εμφάνισε και η μικρουλίνα μου αιμα στα κακάκια οταν ήταν 4,5 μηνων ! Δεν φαινεται απο την αρχή δυστυχώς . Απο οτι εχω διαβάσει στο φορουμ παντως αυτη η ηλικία ειναι η κλασσική για εμφάνιση αλλεργιας . :(

yasemi οταν λες εκζεματα τι ακριβως εννοεις ? Εμενα εχει φοβερή ξηροδερμία στο κεφάλι και πριν ειχε και σε μερικά σημεία στο σωμα χωρις ομως να φαινεται κοκκινο ή να ειναι ερεθισμένο . Εσας πως ήταν ?

VgL7.jpgIgLdp2.png

αρχισε με κοκκινιλα (σαν να ειχε ξυστει εντονα και της ειχε αφησει σημαδι) στο μαγουλο και αργοτερα εφτασε να εχει απιστευτη ξηροδερμια και κοκκινιλες ξερες σε ολο της το σωμα ....

ατοπικη δερματιτιδα λεγεται αυτο και θελει εντονη ενυδατωση με ειδικες κρεμες....ναι ειχε και ξηροδερμια στο κεφαλι....

σιγα σιγα συσσωρευονται τα αντισωματα (αυτα που αντιδρουν στην υποτιθεμενη αλλεργιογονα τροφη) και τα συπτωματα γινονται σιγα σιγα πιο εντονα...μπορεις αντι για αγελαδινο γαλα και παραγωγα του να πινεις κατσικισιο και να τρως αντιστοιχα προϊοντα???

συζητατησε το και με το γιατρο σου ...παντως για να δειξει το rast test (εξεταση αιματος) αν εχει αλλεργια θα πρεπει να εχει πιει κανονικο γαλα....οσο θηλαζα δεν ητανε ανιχνευσιμο.....

εγω το καταλαβα λιγο αλλιως και ετσι υποψιασμενη αλλαξα παιδιατρο ....επινα γαλα φρεσκο και της εδωσα λιγο (πολυ λιγο του τυπου μια κουταλια....)ητανε περιπου 4.5...και ειδα οτι σε 5 λεπτα εβγαλε κοκκινιλα στο στομα της....(περασε σε 2 λεπτα )....σου λεω οτι ητανε μια πολυ μικρη ποσοστητα...μια πολυ μικρη κουταλια....μιση ....ισα ισα να κομπησει να δω τι γινεται.....τοπα τοτε στην παιδιατρο την πρωτη λεει οτι δεν ειναι τιποτα...τις κοκκινιλες στο στομα που σιγα σιγα μεγαλωναν ελεγε οτι ητανε απο τα σαλια.....η ξηροδερμια οτι εινια το δερμα της απλα ετσι(οτι πηρε απο μενα επειδη εχω τραχυ δερμα).....

το λιγο αιμα στα κακακια της που ειχα δει ητανε κατα τη γνωμη της επειδη ερεθιστηκε το εντερακι της απο τις πολλαπλες κενωσεις.....

αλλαξα παιδιατρο και μετα τα εμαθα ολα.....αν ηξερα για αυτο το φορουμ θα ημουν πιο υποψιασμενη.....

ερωτηση....στο μαιευτηριο που σιγουρα θα ειχες δωσει ξενο γαλα οπως σε ολα δινουνε....το εβγαζε καθολου???

εμενα που το σκεφτομουνα μετα οταν εμαθα για την μικρη το θυμηθκα...οποτε της εδινα συμπληρωμα (2 φορες )στο μαιευτηριο το εβγαζε....κανεις ομως δε μου ειπε αν το εκανε και οταν ητανε μεσα μονη της (εκει που τους δινουνε οι μαιες συμπληρωμα....δε πα να τους λες μονο θηλασμο δε καταλαβαινουν στα μαιευτηρια)

και μια φορα οταν ειμασταν σπιτι πριν σαραντισει που ητανε ανησυχη και νομιζα οτι δεν της εφτανε το δικο μου γαλα της εδωσα ξενο και μεσα σε 10 λεπτα το εβγαλε ολο...

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Δεν έχει πάρει καθολου συμπλήρωμα , θηλάζω απο την πρώτη μέρα αποκλειστικά . Γέννησα στην Γερμανία και δεν δινουν με το ζόρι ξένο γάλα .

Αγχώθηκα παλι τωρα ... Γαλα αγελαδινό εχω ενα μήνα που δεν πινω και έχω κοψει και ολα τα γαλακτοκομικά . Ξεχάστηκα τις προάλλες γιατι πηγαιναμε καλά και έφαγα αλλα ευτυχώς δεν ειδα αιμα .

Στο σώμα τωρα δεν έχει καθολου ξηροδερμία , πριν ειχε μερικα σημεια που απλα οταν την αγγιζες το νιωθες δεν ηταν λειο και βελουδινο οπως το υπολοιπο σωμα . Στο κεφάλι εδω και λιγο καιρο (πριν ειχε ελαχιστη μα ελαχιστη νινιδα) βγάζει φλουδίτσες ... Βάζω ελαιόλαδο , ηρεμεί η περιοχή αλλα μετα θα κανουμε μπανιο και το επομενο πρωι παλι τα ιδια ...

Δεν ξερω τι να κανω τωρα ... Εχουμε ραντεβου στον γιατρο στις 10 του μηνος ..να παμε νωρίτερα ??

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...