Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτική διάθεση και θηλασμός

stella71

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αδιαθετησα και εγω!!! :cry::cry::cry:

στις 19 του μηνα.....πολυ στενοχωρηθηκα!!!:cry::cry:

θα κανω ενα test drive ;) και θα σας πω αν δουμε διαφορα στο πονο και τη διαθεση....:D

καλο κουραγιο και σε εσας και στους μπαμπαδες....;):D

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

• 3 εβδομάδες μετά...

βρε κοριτσια θα ηθελα την εμπειρια σας.

δεν θεωρειτε οτι ο θηλασμος επηρεαζει την επιθυμια για επαφη και φυσικα και την ποιοτητα ?

προσωπικα νιωθω σαν τη αγελαδιτσα του μωρου και εχω περιορισμενη επιθυμια (ισως να αισθανομαι αβολα και με τα περιττα κιλα που κουβαλαω και τη σχετικη χαλαρωση....ας μην γινω αλλο αηδιαστικη )

ελπιζω να ειναι προσωρινο γιατι η κατασταση εχει αρχισει να μου τη δινει....

ειμαστε στον 6 μηνα

βρε κοριτσια θα ηθελα την εμπειρια σας.

δεν θεωρειτε οτι ο θηλασμος επηρεαζει την επιθυμια για επαφη και φυσικα και την ποιοτητα ?

εμενα με επηρεαζε μονο το αγγιγμα στο στηθος.δεν το ηθελα καθολου.σαν να ανηκε μονο στο μωρο και κανεις αλλος δεν μπορουσε να το ακουμπησει.ηταν ιερο

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

:) δεν ειμαι δηλαδη προβληματικο μοντελο?

ακριβως το ιδιο ισχυει και με εμενα....αλλα και γενικοτερα ειμαι πιο συγκρατημενη.

αυτο θα σταματησει μετα το περας του θηλασμου Η΄' μετα απο καποιο μηνα περιοριζεται?

Όχι ο θηλασμός δε περιορίζει την επιθυμία....όλα είναι θεμα ορμονών και ψυχολογικής διάθεσης...

η διαθεση είναι γεγονός ότι είναι πεσμένη μετά την γέννα και επανέρχεται σιγά σιγά....οπότε υπομονή..εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά και διανύουμε τον 4ο μήνα.Όσπου να επανέλθουν οι ορμόνες στα φυσιολογικά τους η διάθεση για σεξ κάνει "νούμερα".Αυτό είναι γεγονός....

νομιζω πως και εγω εχω ενα θεμα με το στηθος.μου φαινεται οτι εχει αλλαξει και οτι δεν ειναι και τοσο,πως να το πω,ωραιο;Οσο για τη διαθεση υπαρχει αλλα δεν υπαρχει και τοσος χρονος!!!;)

5OVIp3.png

z3Ehp3.png

• 5 εβδομάδες μετά...

Εγώ που διάθεση έχω, αλλά στα δυο λεπτά πέφτει ξεραϊλα και ξενερώνω τι να πω; Και ο καημένος ο άντρας μου σκωτσέζικο ντους. Του λέω θέλω και μετά γιοκ και πονάω κιόλας. Τι να κάνουμε; Υπομονή... Η γιατρός μου μου έγραψε μια λιπαντική κρέμα με φυτικά συσταστικά, την alkagin, αλλά ακόμα δεν τη δοκιμάσαμε. Πρέπει να ξεχάσει και ο άντρας μου την προηγούμενη τραυματική του εμπειρία και μετά.

6Jmep3.png

8nxrp3.png

Εγώ νομίζω πως επηρεάζεται η επιθυμία. Τουλάχισρτον αυτό είδα στον εαυτό μου αλλά και αυτό μου είχε πει η γυναικολόγος μου μετά την πρώτη επισκεψη που ειχα αφού γέννησα. Και μάλιστα με παρότρυνε να έχω σεξουαλικη επαφή γιατι τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!!! Τώρα που ειμαστε στον 7 μηνα (και συνεχίζω να θηλάζω) τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απο άποψη επιθυμίας αλλά υπάρχει πολύ κούραση και με τη δουλειά ζορίζει το πράγμα! Άντε να δω πως θα κάνουμε δεύτερο!!!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...