Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτική διάθεση και θηλασμός

stella71

Recommended Posts

και εγω ποναω παρα πολυ...ακομα...ναι ακομα!!!! :cry::-( (σαν να με τρυπανε γυαλια αισθανομαι...:cry:)

και εχει και αλλο πονο..εγω ακομα μια απο τα ιδια αλλα αυτες ειναι μικρες προσωρινες θυσιες μπροστα στο μεγαλειο του θηλασμου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εχει και αλλο πονο..εγω ακομα μια απο τα ιδια αλλα αυτες ειναι μικρες προσωρινες θυσιες μπροστα στο μεγαλειο του θηλασμου..

πως αντιμετωπιζεις τον πονο?? απλα αντεχεις ή απεχεις?? :(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

πως αντιμετωπιζεις τον πονο?? απλα αντεχεις ή απεχεις?? :(

Αντεχω και αν δεν την παλευω εκεινη τη στιγμη δοξα το Θεο απο λαδι ειμαστε πρωτοι στην παραγωγη εδω στο Ελλαντα!

Κανα λιπαντικο, κανα Johnson, σπανια βαζελινη..

Το στηθος ομως οπως εχει προαναφερθει στο ιδιο τοπικ το χω για απλετη θεα αλλα περιορισμενη χρηση γιατι οπως και να το κανουμε και το στομα του μπαμπα εχει μικροβια και δεν μπορω να χω το αγχος που το μωρακι θα θηλασει μετα απο λιγο..

πιο πολυ με στενοχωρει το οτι δεν εχω τις ορεξεις που ειχα καποτε και λογω θηλασμου και λογω κουρασης και ετσι ασυναισθητα εχω ριξει το βαρος στον συζυγο..ξερω βεβαια οτι ολα θα επανελθον εν καιρω..σιγουρα ομως ο πονος και η ξηροτητα οσο θηλαζω μενουν σταθερα..μεχρι να ζεσταθει η μηχανη..

εχμμμμμμμμμ επειδή και εγώ τώρα τελευταία άρχισα να το ξεπερνάω......... :?

:? εχμμμμ ιδίως αυτό με την ξηρότητα εχμμμμμ :?:???:

λιπαντικό κοριτσάκια μου λιπαντικό........ :lol::lol:

α μάλιστα μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα..δράμα πραγματι η κατασταση αλλα βλεπω δεν είμαι η μόνη...:-( αηδία το λιπαντικό ρε γμτ...:-(:-(:-(

πότε στρώνει η κατάσταση ξέρει καμία;:confused:

Διαφημίσεις

Κανα λιπαντικο, κανα Johnson, σπανια βαζελινη..

πιο πολυ με στενοχωρει το οτι δεν εχω τις ορεξεις που ειχα καποτε και λογω θηλασμου και λογω κουρασης και ετσι ασυναισθητα εχω ριξει το βαρος στον συζυγο..ξερω βεβαια οτι ολα θα επανελθον εν καιρω..σιγουρα ομως ο πονος και η ξηροτητα οσο θηλαζω μενουν σταθερα..μεχρι να ζεσταθει η μηχανη..

λιπαντικο χρησιμοποιουμε, ενα που μου ειχε προτεινει και ο γιατρος (eva vagil)!!

δεν μου κανει και τρελλα πραγματα :(

οσο για την ορεξη, και εδω μια απο τα ιδια!! :-( εξαλλου πιστευω πως αν ειχαμε και περισσοτερη ορεξη δε θα πονουσαμε τοσο!!! (νομιζω..ισως :rolleyes::confused:)

και στενοχωριεμαι κιολας και για τον αντρα μου! :(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

πότε στρώνει η κατάσταση ξέρει καμία;:confused:

καλη ερωτηση.....οεο??? :lol: καμια απαντηση??? ;)

[γεια σου daf, φιλακια πολλα στη μπουμπου σου (κουκλαρα), το σπιτακι ωραιο? ολα καλα??]

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

σκευτομαι να παρω ενα μοβ λιπαντικο...δεν θυμαμαι...νομιζω αυτο..για να δουμε..

βρηκα αυτο..

http://www.durex.com/gr-GR/Products/Lubes/pages/LubesHomepage.aspx

εμεις χρησιμοποιουσαμε το durex play και πριν την εγκυμοσυνη μου, (ωντας λιγακι ευαιστητουλα εγω απο παντα ;)) κολλαγε λιγο στα χερια βεβαια..ηταν λιγο καπως...

τα αλλα δεν τα εχουμε δοκιμασει...

το κακο με εμας ειναι οτι δεν ειμασταν ιδιαιτερα ενεργοι και κατα την εγκυμοσυνη μου.

το 1ο τριμηνο ειχε πει ο γιατρος οχι,το 2ο ειχα μηκυτες και το 3ο ειχα κυρσους (απο κατω), για αυτο και ο γιατρος ηθελε να κανουμε καισαρικη.

οποτε ηταν μεγαλο το διαστημα της αποχης και ο θηλασμος κανει ακομα δυσκολοτερη την προσαρμογη! :wink:

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλη ερωτηση.....οεο??? :lol: καμια απαντηση??? ;)

[γεια σου daf, φιλακια πολλα στη μπουμπου σου (κουκλαρα), το σπιτακι ωραιο? ολα καλα??]

δεν ξερω αν εχει να κανει και με την περιοδο, η οποία μου ηρθε μολις χτες:mad:, αν δηλαδη καλυτερευουν τα πραγματα μετα..ε;:confused:

(πως μεγαλωσε κι η δικη σου η κουκλιτσα!!το σπιτακι μας ειναι ενα χαος που ομοιο του δεν υπαρχει αλλα μας αρεσει πολύ!:mrgreen:)

Υπολογιστε με και μενα στο club. Πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι μονη.

Daf. εμενα πριν 10 μερες μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος και αυτη την εβδομαδα καπως αρχισα να βλεπω τον αντρα μου με αλλο ματι...:lol: Δεν καναμε ομως test drive... Και για να πω την αληθεια φοβαμαι μηπως πονεσω...

Υπολογιστε με και μενα στο club. Πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι μονη.

Daf. εμενα πριν 10 μερες μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος και αυτη την εβδομαδα καπως αρχισα να βλεπω τον αντρα μου με αλλο ματι...:lol: Δεν καναμε ομως test drive... Και για να πω την αληθεια φοβαμαι μηπως πονεσω...

...ax mprabo..εσεισ κοριτσια που μπαινετε ορμονικα σε σειρα...πειτε μασ πωσ θα παει...

MZw9p3.png

παντως εμεις που λογω προβληματων ολη την κυηση και τρεις μηνες απο την λοχεια απειχαμε εστω και οι λιγες φορες την εβδομαδα η το μηνα πλεον ειναι ευεργετικες, το θεμα ειναι να καταλαβαινει και ο συντροφος που ειναι λογικο και να μην καταλαβαινουν καμια φορα (οχι υπερβολικα)

δεν ξερω αν εχει να κανει και με την περιοδο, η οποία μου ηρθε μολις χτες:mad:, αν δηλαδη καλυτερευουν τα πραγματα μετα..ε;:confused:

(πως μεγαλωσε κι η δικη σου η κουκλιτσα!!το σπιτακι μας ειναι ενα χαος που ομοιο του δεν υπαρχει αλλα μας αρεσει πολύ!:mrgreen:)

εγω ακομα δεν εχω περιοδο, ευτυχως, αλλα φοβαμαι μηπως ερθει συντομα αφου εχουμε ξεκινησει και τις στερεες κανονικα, βεβαια θηλαζουμε πολυ συχνα οποτε ελπιζω ;)!

μπορει να φτιαχνει λιγο η κατασταση αν ερθει περιοδος....κανε ενα test ;) και πες μας!!!! :-D

(φευγουμε για λιγες διακοπουλες σημερα οποτε τα λεμε σε 1-2 εβδομαδες, να μου φιλησεις τη ζουζουνιτσα σου!!!)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα παιδιά!Είμαι μία νεομανούλα που την διαδικασία της

εγκυμοσύνης-γέννας-λοχείας-πρώτοι μήνες ζωής του μωρού και "συνέπειες στο ζευγάρι"

τα περνάω για πρώτη φορά οπότε πολλά πράγματα μου είναι πρωτόγνωρα και άλλα πάλι δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλες μας ή σε μένα ξεχωριστά...

ένα από αυτά είναι και η ερωτική διάθεση...την οποία και ψάχνω να βρω όταν ήδη η μπέμπα μου έχει φτάσει τους 3 μήνες ζωής...!:rolleyes:

έχει συμβεί σε καμία?τους τελευταίους μηνες πριν την γέννα και φυσικά στην λοχεία δεν υπήρχε διάθεση για ευνόητους λόγους...τώρα όμως γιατί είμαστε ακόμα τσακωμένες?...εγώ και η διάθεση μιλάω...και λογικό είναι το έτερον ήμισι να μην το καταλαβαίνει.Εδώ δεν το καταλαβαίνω εγώ...:roll::confused::roll:

Καλησπέρα παιδιά!Είμαι μία νεομανούλα που την διαδικασία της

εγκυμοσύνης-γέννας-λοχείας-πρώτοι μήνες ζωής του μωρού και "συνέπειες στο ζευγάρι"

τα περνάω για πρώτη φορά οπότε πολλά πράγματα μου είναι πρωτόγνωρα και άλλα πάλι δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλες μας ή σε μένα ξεχωριστά...

ένα από αυτά είναι και η ερωτική διάθεση...την οποία και ψάχνω να βρω όταν ήδη η μπέμπα μου έχει φτάσει τους 3 μήνες ζωής...!:rolleyes:

έχει συμβεί σε καμία?τους τελευταίους μηνες πριν την γέννα και φυσικά στην λοχεία δεν υπήρχε διάθεση για ευνόητους λόγους...τώρα όμως γιατί είμαστε ακόμα τσακωμένες?...εγώ και η διάθεση μιλάω...και λογικό είναι το έτερον ήμισι να μην το καταλαβαίνει.Εδώ δεν το καταλαβαίνω εγώ...:roll::confused::roll:

Oh,yes.......στις περισσότερες πιστεύω....

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

και ...στατιστικά μιλώντας...πόοοτε έχει σκόπο να με εγκαταλείψει αυτή η διάθεση!??!:confused::confused: έχει καταντήσει αηδία το πράγμα!

οι λόγοι που συμβαίνει κάτι τέτοιο?δεν μπορώ να τους βρώ..απλά ξέρω ότι το μυαλό μου είναι πολύ στο μωρό...

Μου αρέσει που απορείς........:mrgreen:

εγώ στην εγκυμοσύνη ήθελα σαν τρελή!!!

Μετά τίποτα!!! Επανήλθα νομίζω γύρω στον 5ο μήνα του μωρού.

Και του έλεγα "Δεν ήθελες πριν που σε κυνηγούσα εεε;;; Κάτσε τώρα να περιμένεις :mrgreen:" επειδή ο καλός μου φοβότανε στην διάρκεια της κύησης!!!

Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου ... κυριολεκτικά εννοώ. Ξεκουράσου, καλοπίσου, βρες ξανά το χώρο-χρόνο σου! Δεν είναι και λίγο αυτό που ζούμε τους πρώτους μήνες!

Φιλιά!!!

"Ταξιδιώτη, δεν υπάρχει δρόμος...ο δρόμος χαράζεται καθώς περπατάμε..."

Και εγώ στην εγκυμοσύνη τα ίδια..μετά γιόκ!!ωωωχχ Παναγίτσα μου...:? εσύ καλά τα λές..στο έτερον ήμισι πως εξηγείται αυτό που καλώς ή κακώς είναι πολύ μακρια απτο να καταλάβουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας...

Κοίτα... εδώ δυσκολευόμαστε να τους εξηγήσουμε άλλα κι άλλα...

Πάντως μπορέις να βλέπεις την θετική πλευρά ώστε να ανεβαίνει το ηθικό σου...Παρόλο που εμείς αισθανόμαστε χάλια αυτοί ακόμα μας ποθούν:::)

Όλα καλά θα πάνε στο λέω ξανά ... και υπόψιν είμαι γυναίκα που πέρασα και μια επιλόχειο καταθλιψη βαρβάτη! Και όλα πέρασαν και έγιναν και καλύτερα από παλιά.

Να θυμάσαι να φροντίζεις τον εαυτό σου γιατί τα δύσκολά έρχονται...

;)

Καλέ μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα!!!

Εννοώ ότι όσο μεγαλώνει το μπουτζουρίνι θα έχει πολύ κούραση!

Άρα δεν έχει νόημα να σπαταλάμε ενέργεια με φόβους για πράγματα που λύνονται! Αυτό ήθελα να πω!

Και απλά δίνω έμφαση στο πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί εμείς οι ΄φρέσκες μανούλες έχουμε την τάση να τα δίνουμε όλα από την αρχή::) Σκέψου ότι είναι ακόμα σαμιαμιδάκι και σε ξεζουμίζει!!!

Αν αρχίσεις να φτιάχνεις χρόνο για σένα (να χαλαρώνεις, να κάνεις μπάνιο, να φτιάχνεις τα μαλλιά σου κλπ) χωρίς να προσπαθείς διαρκώς και όλη μέρα για το μωρό το σπίτι και όλα αυτα, θα δεις ότι θα ξανανιώσεις πιο κοντά με τον άντρα σου σύντομα.

Μετάλλαξη παθάίνουμε - δεν είναι τίποτα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...