Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΑΓΩΓΕΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μαρια1978

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ το μόνο που έχω να πώ είναι αν εξαιρέσεις οτι από στόμα σε στόμα η περιγραφή του κάθε γεγονότος διαστρεβλώνεται, είναι αλήθεια οτι υπάρχει πρόβλημα! Μου το έχει επιβεβαιώσει γνωστή μου, αστυνομικός και μητέρα η οποία χαρακτηριστικά μου έχει πει οτι έξω το παιδί δεν βγαίνει με άλλον εκτός από εκείνη και τον πατέρα του για κανέναν λόγο!!!!! Προσωπικα΄προσπαθώ να μην μου γίνει εμμονή, δένω την μικρή στο καρότσι παρόλο που έχει μεγαλώσει πια και πηγαίνω στην παιδική χαρά της γειτονιάς μου όπου λίγο πολύ συνεχώς οι ίδιες φάτσες είμαστε. Αν παρατηρήσω κάποιον ξένο (ξένο με την έννοια δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί την φάτσα του) κολάω επάνω της σαν στρείδι.

Διαφημίσεις

τελικα ολα αυτα τα παιδια που λετε οτι απηχθησαν, οσοι τα λενε, βρεθηκαν?

αν οχι αναζητωνται ακομα? που ειναι οι φωτογραφιες τους δημοσιευμενες να τα βρουμε,,,εχει γινει καταγγελια εχει δημισιευτει ως ειδηση που ποτε και πως? ποιο ειναι τον ονομα αυτων που καταγγελουν την ειδηση πως το λενε το παιδι?μια κοπελα ειπε οτι της ειπαν οτι μια μαμα εχασε το παιδι της στα βριλησια,,,μπορει να μας πει αν το βρηκε?

σε ενα πανηγυρι που ημουν εχασαν απο την προσοχη τους καποιοι ενα 6χρονο ψαχναμε ολοι ωρα ατελειωτη,,,δεν βγηκα να πω απηγαγαν ενα παιδι το εβαψαν μαυρο κι ολες αυτες τις μπουρδες,,,, το παιδι χαθηκε απο μονο του μπερδευτηκε στον κοσμο,,,την επομενη ρωτησα και μου ειπαν οτι το βρηκαν σε ενα αλλο σημειο της πλατειας

οταν ενας γονιος χανει το παιδι του το καταγγελλει στην αστυνομια και δημοσιευονται καποια στοιχεια ωστε να εντοπιστει το παιδι,,,οσο δεν υπαρχει ανακοινωση, τυπος, χαμογελο του παιδιου, αστυνομια να κινητοποιηθει,,ειναι ολα για μενα στην σφαιρα του φανταστικου

τωρα για την ασχημη εμπειρια που εχει καποιος προσωπικα και μας την μεταφερει δεν την αμφισβητω την ακουω προσεκτικα και συμπονω,,, αλλα ολα τα αλλα μου ειπαν οτι του ειπαν οτι εγινε χωρις στοιχεια καλυτερα να μην γραφονται ,,,ειναι πολυ επικυνδινο

Ε ναι τα περισσότερα είναι μούφα... Η ξαδέφη του κουμπάρου του ενός, η κολλητή μιας συναδέλφου του άλλου... καλό είναι να μην αναπαράγουμε ό,τι να ΄ναι....

δεν ειναι μυθος τα περι απαγωγων. μυθος ειναι τα μυνηματα σπαμ που μας στελνουν καθε μερα με e-meil ή κυκλοφορουν στα σαιτ δικτυωσης, οπως με το αουντι, που αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να ειναι ραδιο αρβυλα γιατι μια μαμα ειχε κανει επισημα καταγγελια οτι της επιτεθηκαν απο τετοιο αυτοκινητο και γλιτωσε το παιδι γιατι δε μπορουσαν να το λυσουν απο το καροτσι.

εμας παροσπαθησαν να μας κλεψουν την αδερφη μου οταν γεννηθηκε, πριν 26 χρονια. την ειχαν στο θαλαμο με τα νεογνα παει καποια στιγμη η μαμα μου ν ατη δει και βλεπει ενα ζευγαρι τσιγγανων να την κρατα αγκαλια. μολις ειδαν τη μανα μου να πλησιαζει στο θαλαμο αφησαν οπως οπως την αδερφη μου κι εφυγαν τρεχοντας.

γνωριζω περιστατικο που προσπαθησαν να απαγαγουν παιδι απο τα τζαμπο περυσι το καλοκαιρο, η μαμα μολις χαθηκε το παιδι απ τα ματια της ειδοποιησε μια πωλητρια, ασφαλισαν αμεσως το κτιριο και επιασαν δυο ατομα στις τουαλετες με το παιδι να το βαφουν μαυρο. και δε νομιζω οι εργαζομενοι και οι αστυνομικοι να λενε ψεματα.

πριν λιγες μερες στα γιαννενα 3 βουλγαροι γιατροι με κινητη χειρουργικη μοναδα ακολουθησαν μια γυναικα που εφυγε απο το νοσοκομειο. η κοπελα τους αντιληφθηκε και ειδοποιησε την αστυνομια. της ειπαν να οδηγει πιο σιγα για να τους προλαβουν και οταν εφτασαν ηδη την ειχαν σταματησει. συνελληφθησαν οι βουλγαροι και ο ελληνας γιατρος που συνεργαζοταν μαζι τους. κι αυτο επισης διερευσε απο γιατρους.

σε αλλη πολη, δε θελω να πω πιθανως καποιες θα το γνωριζετε, αρπαξανε ενα κοριτσακι απο αλβανια απο παιδικη χαρα και τη βιασανε.

η ξαδερφη μου που μενει αθηνα μου ειπε οτι στην παιδικη που παει τα παιδια της, ειχαν αρπαξει δυο παιδακια μεσα σε μια μερα. μια μαμα εχασε το ενα παιδακι και μια κυρια μεγαλης ηλικιας προσφερθηκε να της προσεχει το αλλο μεχρι να βρει το πρωτο, εψαχνε η γυναικα γυρω απο την παιδικη ειδοποιησε και την αστυνομια και μεχρι να γυρισει ειχε εξαφανιστει και το αλλο παιδι.

προσοχη στα παιδια μας και σε μας ακομα,

ολα αυτα μαζεμενα οπως τα παραθετεις, εκτος απο την εμπειρια με τους γονεις και την αδερφη σου που δεν εχω λογο να μην πιστεψω,,ολα τα αλλα ο εγκεφαλος μου αρνειται να τα πιστεψει, τα εχω ακουσει με διαφορες μικρες παραλλαγες απο ενα καρο κοσμο,,,δεν μπορω να τα πιστεψω γιατι εκτος απο απαγωγες κυκλοφορουν και πολλοι παρανοικοι η υστερικοι

α και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω την κοπελα με την εμπειρια στα βριλησια, αυτην την πιστευω

αλλα ολα τα αλλα που λες εσυ, με καποιον που ειπε κατι, ενα γιατρο εναν υπαλληλο μια κυρια, αρνουμαι

μονον προσωπικες εμπειριες που εχει ζησει καποιος στο πετσι του πιστευω, προσωπικα ο ιδιος,,,

Για το ίδιο λόγο με jackrussel αρνούμαι και εγώ να τα πιστέψω...Μένω Θεσ/νίκη και έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές, σε διάφορα μέρη...

Ή εκείνο με την οχιά που τσίμπησε παιδάκι μέσα σε αυτοκινητάκι λούνα παρκ...πόσες φορές...

υ.γ. δυστυχώς εγώ το έχω προχωρήσει στον μυαλό μου και λίγο παραπέρα και δεν πιστεύω όσο αναφορά παρόμοιες ιστορίες ακόμη και αν το έχει ζήσει ο ίδιος...( το λένε αυθόρμητα για να γίνουν πιο πειστικοί :wink: )...δεν αναφέρομαι στην θεματοθέτρια αλλά σε όσους διαδίδουν τα παραπάνω περιστατικά.

rQGhp3.png

σε ενα πανηγυρι που ημουν εχασαν απο την προσοχη τους καποιοι ενα 6χρονο ψαχναμε ολοι ωρα ατελειωτη,,,δεν βγηκα να πω απηγαγαν ενα παιδι το εβαψαν μαυρο κι ολες αυτες τις μπουρδες,,,, το παιδι χαθηκε απο μονο του μπερδευτηκε στον κοσμο,,,την επομενη ρωτησα και μου ειπαν οτι το βρηκαν σε ενα αλλο σημειο της πλατειας

εδώ η ιστορία κυκλοφορεί με την εξής παραλαγή...το παιδί το κούρεψαν και του άλλαξαν ρούχα

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

τελικα ολα αυτα τα παιδια που λετε οτι απηχθησαν, οσοι τα λενε, βρεθηκαν?

αν οχι αναζητωνται ακομα? που ειναι οι φωτογραφιες τους δημοσιευμενες να τα βρουμε,,,εχει γινει καταγγελια εχει δημισιευτει ως ειδηση που ποτε και πως? ποιο ειναι τον ονομα αυτων που καταγγελουν την ειδηση πως το λενε το παιδι?μια κοπελα ειπε οτι της ειπαν οτι μια μαμα εχασε το παιδι της στα βριλησια,,,μπορει να μας πει αν το βρηκε?

Οταν το πρωτοακουσα σκεφθηκα "αποκλειεται να συμβαινει" γι αυτο το λογο. Ειναι δυνατον να κλεψανε παιδια και να εγιναν διαφορα φριχτα που δεν θελω καν να αναφερω χωρις να ακουστει το παραμικρο? Και αφου καθησυχαστηκα μου ειπαν οτι το ανεφεραν στο ραδιοφωνο! Φυσικα φρικαρε ο κοσμος στην περιοχη μου κι εγινε το ελα να δεις. Κυνηγησαν το δημαρχο οι γονεις για να μαθουν τι συμβαινει, ρωταγανε στα αστυνομικα τμηματα, πανικος στα σχολεια. Διαψευστηκαν ολα αλλα παρολα αυτα η αναφορα στο ραδιοφωνο ειχε γινει και μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο. Ειναι δυνατον να πουν κατι που ακουγεται απο χιλιομετρα για αστικος μυθος?

Απο την αλλη σκεφθομουν οτι παιδια χανονται, οπως και ενηλικες καθημερινα αλλα δεν το αναφερουν στις ειδησεις ουτε γινεται θεμα. Δειτε τις φωτογραφιες παιδιων απο το χαμογελο του παιδιου. Ειναι παιδια χαμενα, τα περισσοτερα παιδια μεταναστων. Ακουσατε ποτε στις ειδησεις να τα ψαχνουν? Πολυ σπανια να γινει αυτο και μονο αν το επιδιωξουν οι γονεις.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Αν δείτε τα περισσότερα παιδιά (η συντριπτική πλειοψηφία) που έχουν πράγματι απαχθή (και έχουν βγει ανακοινώσεις, φωτογραφίες του κλπ) τα έχουν απαγάγει συγγενείς τους, λόγω οικογενειακών διενέξεων (κυρίως υποθέσεις κηδεμονιάς).

Από εκεί και πέρα, τα μαύρα AUDI ή BMW ή άλλη μάρκα, με ξένες πινακίδες και δεν συμμαζεύεται, "απαγάγουν" παιδιά σε όλη την Ελλάδα! Μέχρι τώρα πρέπει να έχουν "απαχθεί" πάνω από 100 παιδιά, αν πιστέψω τα όσα έχω ακούσει! Και πάντα είναι αξιόπιστες οι πηγές, η γειτόνισσα που το άκουσε από το φούρναρη που ο μπατζανάκης του έχει τον τρίτο ξάδερφο της κουνιάδας του αστυνομικό!

Όσο για τα jumbo.....πριν 10 χρόνια ζούσα στην Αγγλία και είχε γίνει χαμός εκεί με την "απαγωγή" 2 παιδιών την ίδια μέρα σε ένα TOYS-R-US (ανάλογο του jumbo) που τα είχαν πάει στην τουαλέτα, τα είχαν ναρκώσει, τα είχαν κουρέψει και τους έβαψαν τα μαλλιά! Πιο παλιά το ίδιο μου είχε πει η ξαδέρφη μου στην Αμερική......

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να είστε προσεκτικές με τα παιδιά σας. Η προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αντίθετα οι υστερίες και ο πανικός έχουν βλάψει πολλούς! Προετοιμάστε τα παιδιά σας για κάθε κακό "συναπάντημα" (άλλωστε δεν είναι μόνο οι απαγωγείς που μπορεί να κάνουν κακό σε ένα παιδί) και διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Κοιταξτε σιγουρα υπαρχουν και παραμυθια που κυκλοφορουν αλλα αυτο δε σημαινει οτι απαγωγες δεν γινονται επειδη δεν το ακουμε στις ειδησεις.

Πριν λιγο καιρο μου χτυπησε την πορτα δικαστικος επιμελητης ζητωντας μια γειτονισσα μου....ηταν ενα εξωδικο για να κληθει σε τμημα για ανακριση ή κατι τετοιο γιατι ηταν παρουσα σε "ακουσια διαφυγη ανηλικου" (αυτο εγραφε το εξωδικο) μου ειπε αν μπορω να της το δωσω και του ειπα οχι και το εκανε θυροκολληση.

Οταν τη ρωτησα σχετικα μου ειπε οτι ηταν σε παρτυ με το δικο της παιδι και ενα μιας φιλης της, και της δευτερης εξαφανιστηκε απο τον παιδοτοπο-οτι δεν το ειχε βρει ακομα και εχουν περασει 3 μηνες. Δεν το ειχα ακουσει ουτε εγω που μενω στον ιδιο οροφο με την αυτοπτη μαρτυρα, οχι να το δειτε και στις ειδησεις!

Γενικα δεν ειναι να πανικοβληθουμε και να μην παταμε σε σουπερ μαρκετ και τζαμπο, αλλα το παλιο μοτιβο "παρε λεφτα και παρε ψωμι απο το φουρνο" ή "παιξε στην αλανα και θα σε φωναξω" δεν ξερω αν μπορουμε να το κανουμε πια...:( Παντως θυμωνω με τετοιες ιστοριες γιατι ισως εχουν το αντιθετο αποτελεσμα: να θεωρησουν ολοι, οτι ολα ειναι ψεμματα και να μην προσεχουν οσο πρεπει!

Αυτο το βιντεο το ειδατε φανταζομαι, το ειδα σε αλλο τοπικ. Αυτο που με συγκλονιζει ειναι οτι η αστυνομια δεν εδωσε καμμια σημασια, ουτε καν πηρε αποτυπωματα. Υστερα περιμενουμε να μαθουμε απο αυτους την αληθεια....

Μαρια καλα κανεις και τα γραφεις, αλλωστε ειναι κατι που βιωσες, οχι καποιος γνωστος αστικος μυθος. Η πολλη σιγουρια τρωει τον αφεντη και δεν πρεπει ποτε να εφησυχαζομαστε πως εμεις προσεχουμε και δεν κινδυνευουμε ή οτι τετοια πραγματα συμβαινουν μονο στην τηλεοραση. Ναι μεν με επηρρεαζουν πολυ ασχημα αυτα τα γεγονοτα/φημες και με στεναχωρουν αλλα ολο και κατι μενει και προσεχω λιγο περισσοτερο καθε φορα. Ασε που δεν εμπιστευομαι τα παιδια μου ουτε στους παππουδες πια ποσο μαλλον σε αλλους (οπως στο παρτυ που αναφερεις!!)

Θυμαμαι κι εγω πως μεγαλωσαμε εμεις, ζουσαμε σε ξενη περιοχη και πηγαινα μονη μου νηπια και σχολειο χωρις να γνωριζω κανενα, ουτε καν το δρομο (ακολουθουσα αλλα παιδακια) Η μαμα μου ειχε τον αδερφο μου μωρο και δεν ασχολιοταν μαζι μου. Μονο μου ζαλιζε το κεφαλι συνεχεια "προσεχε κλεβουν παιδια οι γυφτοι!". Τελικα η πλυση εγκεφαλου απεδωσε γιατι στα 7 μου χρονια που πηγαινα σχολειο παρεα με μια φιλη, στο τσακ γλυτωσαμε απαγωγη απο δυο αντρες (και οχι γυφτους) με φορτηγακι που προσπαθησαν να μας βαλουν μεσα με κατι παραμυθια. Ευτυχως θυμηθηκα τα λογια της μαμας μου, αρπαξα την φιλη μου και τρεξαμε να φυγουμε φωναζοντας. Καλυτερα πονηρεμενα τα παιδια κι ας τα στρεσαρουμε λιγο παρα αθωα. Τωρα πια εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...