Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η διαθήκη μου

Recommended Posts

"Αεροπορικό ατύχημα έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Barajas, που βρίσκεται 13χλμ. βορειοανατολικά από το κέντρο της Μαδρίτης, την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008, στις 14.45 τοπική ώρα. Το αεροσκάφος τύπου MD-82, της Spanair, η οποία είναι θυγατρική της σκανδιναβικής SAS (Scandinavian Airlines Systems), συνετρίβη μέσα στο αεροδρόμιο λίγο μετά την απογείωσή του, ενώ εκτελούσε την πτήση με αριθμό JK 5022, με προορισμό την πόλη Las Palmas των Κανάριων Νήσων.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, από τους 172 επιβάτες του αεροσκάφους, επέζησαν μόλις οι 19, μεταξύ των οποίων και 2 βρέφη. Κάποιοι από τους επιζώντες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχουν υποστεί βαρείς τραυματισμούς. Η Spanair, αφού επικοινώνησε και ενημέρωσε τους συγγενείς των επιβατών, προέβη στη δημοσιοποίηση λίστας με τα στοιχεία των τελευταίων."

(απο το http://www.i-live.gr/tag/europe/ με τονισμό δικό μου)

Μη σταθείτε στην είδηση, αφορμή για κουβέντα είναι.

Επειδή ταξιδέψαμε πολύ στις διακοπές μας και με αεροπλάνο 4 φορές, στο μυαλό μου τριβέλιζε η σκέψη πως άν πέσει το πετούμενο θα πεθάνουμε όλοι μαζί και θα περάσουμε στην ανυπαρξία χωρίς έννοιες.

Ομως να που ένα απ'τα ενδεχόμενα της ζωής είναι να μείνουν τα παιδιά ορφανά και οι γονείς να συναποβιώσουν.

Μακάβριο, το ξέρω, αλλά αληθινό.

Εχετε σκεφτεί ποιός θα φροντίσει τα παιδιά σας σε τέτοιο ενδεχόμενο;

To 'χετε συζητήσει με κάποιον άλλον απ'την ευρύτερη οικογένεια;

Με τις οικονομικές εκκρεμότητες έχετε προβεί σε κάποια ρύθμιση;

Διαθήκη;

Διαφημίσεις

Ναι το έχω σκεφτεί ,και στους ανθρώπους που θα ήθελα να φροντίσουνε τα παιδιά μου το έχω πεί .Όχι δεν έκανα τίποτα γραπτώς αλλά δεν έιναι

καθόλου κακή η ιδέα σου.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα μακαβριο.

Το εχω σκεφτει σε ταξιδι με τον συζυγο κ το παιδι.

Επειδη εχω κ γω την ανησυχια τι θα απογινει το παιδι μου

αν παθω κατι,αυτο που με ειπε ο συζυγος ειναι

οτι το κανει υοθεσια καποιος απο την οικογενεια μας

κ το μεγαλωνει αυτος αν θελει,αρκεστηκα σ αυτο γιατι

ειπα οτι η μανουλα μου δεν θα το αφησει ετσι.

Δεν ξερω αν οντως ισχυει αλλα δεν σκεφτηκα να το ψαξω κιολας.

Με τα οικονομικα δεν ασχολειθηκα γιατι πιστευω οτι αυτοματα

οτι περουσιακα στοιχεια εχω εγω κ ο συζυγος θα ανοικουν στο παιδι.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Θεμα οτι πρεπει για την ψυχολογικη μου κατασταση και επειτα απο τον χειμωνα που περασαμε!

Αλλα ναι εννοειται οτι το εχω σκεφτει τι θα γινουν τα παιδια μου αν παθουμε κατι και ξερουν και τα αδερφια μου και η μαμα μου πως τα παιδια θα ειναι πλεον υπο την προστασια τους.....η τρελα μου εχει προχωρησει και κατα καιρους του αφηνω και παραγγελειες..."αν παθω κατι να ξερετε οτι ο Νικολας εχει "κλιση" στην μουσικη" η μικρη δεν ξερω ακομα!

Κληρονομικα τωρα δεν εχουμε κανει τιποτα. ΑΥτοματα δεν θα πανε στα παιδια αυτα???

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Ναι το έχω σκεφτεί ,και στους ανθρώπους που θα ήθελα να φροντίσουνε τα παιδιά μου το έχω πεί .Όχι δεν έκανα τίποτα γραπτώς αλλά δκάνουμε και έτσι όπως το σκέφτομαιεν έιναι

καθόλου κακή η ιδέα σου.

Όπως η gavrias κι εγώ.

Αυτοί που θα θέλαμε να φροντίσουν το παιδί μας το ξέρουνε ήδη.

Γραπτώς τώρα δεν έχουμε κάνει τίποτα,ούτε και το έχουμε σκεφτεί ποτέ.

Και τώρα που το σκέφτομαι κακώς δε κάναμε κάτι.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Κληρονομικα τωρα δεν εχουμε κανει τιποτα. ΑΥτοματα δεν θα πανε στα παιδια αυτα???

Νομίζω οτι η κατάσταση με τα κληρονομικά έχει ως εξής:

Η περιουσία (κινητή και ακίνητη) από τη στιγμη που οι γονείς έχουν την επικαρπία και τη πρώτη κυριότητα ανήκει στους κληρονόμους που με τα παραπάνω είναι τα παιδιά.

Τώρα το ζήτημα είναι να κάνουν τα παιδιά αποδοχή κληρονομιάς πληρώνοντας κάποιο ποσό για να έρθει η κυριότητα σε αυτά.

Σε περίπτωση ανηλίκων παιδιών η διαδικασία θα πρέπει να γίνει από κάποιον ενήλικο.

Η αποδοχή κληρονομιάς( σε περίπτωση πάντα που δεν έχει δοθεί γραπτώς από τους γονείς η πρώτη κυριότητα σε κάποιο παιδί) γίνεται για να μπορούν να εκμεταλεύτούν αργότερα τα παιδιά την περιουσία αλλά πάνω από όλα και για να τους ανήκει.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Και μενα μου έχει περάσει τον τελευταίο καιρό πάρα πολλές φορές από το μυαλό μου.....τυχόν ακινητη περιουσια μεταβιβαζεται απευθείας στα παιδιά, επειδή τυγχάνει και το σπίτι να είναι με δάνειο είναι ασφαλισμένο έτσι ώστε αν πάθω κάτι να τους μείνει το σπίτι..

Αυτό που με έχει απασχολήσει περισσότερο είναι το θέμα της κηδεμονίας. Εχω πει ήδη προφορικά τι θα ήθελα σε κάποιους φίλους και σκέφτομαι να ρωτήσω ένα δικηγόρο αν γίνεται να το καλύψω και νομικά το θέμα...

Ursa Major ναι όντως είναι μακάβριο το θέμα αλλά δυστηχώς δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη..

Ναι το έχω σκεφτεί ,και στους ανθρώπους που θα ήθελα να φροντίσουνε τα παιδιά μου το έχω πεί .Όχι δεν έκανα τίποτα γραπτώς αλλά δκάνουμε και έτσι όπως το σκέφτομαιεν έιναι

καθόλου κακή η ιδέα σου.

Όπως η gavrias κι εγώ.

Αυτοί που θα θέλαμε να φροντίσουν το παιδί μας το ξέρουνε ήδη.

Γραπτώς τώρα δεν έχουμε κάνει τίποτα,ούτε και το έχουμε σκεφτεί ποτέ.

Και τώρα που το σκέφτομαι κακώς δε κάναμε κάτι.

Mια από τα ίδια και εμείς ...

Και αυτό που λέτε για το γραπτώς έχετε απόλυτο δίκαιο, μάλιστα το σκεφτόμουν και εγώ τώρα τελευταία και το ανέφερα στον άντρα μου, αλλά αντέδρασε γιατί του φαινόταν πολύ μακάβριο. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να μην δεχτούν αυτοί που έχουμε επιλέξει και τους έχουμε ενημερώσει αλλά για να μην υπάρξουν άλλοι που θα διεκδικήσουν κηδεμονία.

1aLup3.png

BtUIp3.png

οικονομικές εκρεμμότητες δεν υπάρχουν νομίζω , όταν δεν χρωστάς.

αν δεν αφήσεις διαθήκη θα μοιραστούν ισομερός στους νόμιμους κληρονόμους.

Εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω πρακτικό να συζητήσω με κάποιον για το ενδεχόμενο να μου μεγαλώσει τα παιδιά αν εγώ και το στεφάνι μου αποδοιμήσουμε σε τόπο χλοερό πριν την ώρα μας.

Επίσης εγώ αν συμβεί κάτι παρόμοιο στα αδέλφια μου ή στον κουμπάρο μου ( που το έχω βαπτίση το παιδί) ευχαρίστως θα μεγαλώσω τα παιδιά τους σαν δικά μου.

Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και αυτοί , .....ποιός θα δεσμευτεί από τωρα για κάτι τέτοιο????

Διαφημίσεις

Εχω κάνει διαθήκη για να ρυθμίσω περιουσιακά θέματα.

Επίσης έχω συζητήσει με τον άνθρωπο που θα ήθελα να φροντίσει τα παιδιά.

Σε τέτοια θέματα είμαι εντελώς πρακτική και ουσιαστική.

Δεν το έχω σκεφτεί... προβληματίστηκα τώρα... πολύ!

θα βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη και θα μιλήσω σε κάποιους δικούς μου ανθρώπους! θα με πουν παλαυή το ξέρω! αλλά δεν πειράζει!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Η αληθεια ειναι πως στο ταξιδι απο Ελλαδα-Ισπανια το σκεφτηκα και γω πολυ.....η διαθηκη ειναι κατι που το σκεφτομαστε να κανουμε...οσο για το ποιος θα φροντισει τα παιδια μονο τους γονεις μου σκεφτομαι.

Πιστευω πως ειναι σωστο να τα ρυθμιζουμε απο νωρις τα πραγματα....και να ευχομαστε να μην χρειαστει να εφαρμοστουν οι επιθυμιες μας.....

Μόνο προφορικά έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου.....

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν καλύτερα να υπάρχει γραπτώς

αν δεν κάνω λάθος τα παιδιά δίνονται στους πλησιέστερους συγγενείς συνήθως δλδ

οι γιαγιάδες και οι παππούδες και όσο και να τους σέβομαι ο ρόλος τους είναι άλλος.....

όταν υπάρχουν και κληρονομικά ζητήματα στη μέση είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μάχη για την κηδεμονία των παιδιών

και κανένας δεν αξίζει να έχει την αποδοχή των άλλων λόγω χρημάτων πόσο μάλλον ένα παιδί....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Αυτός που θα ήθελα να μεγαλώσει το παιδί μου αν πάθουμε κάτι (κούφια η ώρα που το ακούει) είναι η αδελφή μου.

Τον υπεραγαπάει τον μικρό και φυσικά αυτός το έχει καταλάβει και την έχει αδυναμία.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Επίσης εγώ αν συμβεί κάτι παρόμοιο στα αδέλφια μου ή στον κουμπάρο μου ( που το έχω βαπτίση το παιδί) ευχαρίστως θα μεγαλώσω τα παιδιά τους σαν δικά μου.

Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και αυτοί , .....ποιός θα δεσμευτεί από τωρα για κάτι τέτοιο????

Πρίν λίγα χρόνια,ένα ζευγάρι συγγενών μου ,σκοτώθηκε σε τροχάιο αφήνοντας πίσω ένα μωράκι 5μηνών που γλίτωσε αν και ήτανε μαζί τους στο αυτοκίνητο.

Οι δύο οικογένεις βρεθήκανε στα δικαστήρια γιατί διεκδικούσανε και οι δύο το παιδί,Τελικά μετά απο επώδυνες και χρονοβόρες διαδικασίες η κηδεμονία δόθηκε στη θεία.Αν υπήρχε όμως δηλωμένη επιθυμία των γονιών να αναλάβει κάποιος συγκεκριμένα το παιδί δε θα υπήρχε αυτή η διαμάχη και το παιδάκι θα μπορουσε να έχει επαφή και με τις δύο πλευρές.Αυτό το νόημα έχει,όχι να δεσμευτεί κάποιος αλλά να ξέρει τι θα ήθελε κι εκείνος που "έφυγε".

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Πρίν λίγα χρόνια,ένα ζευγάρι συγγενών μου ,σκοτώθηκε σε τροχάιο αφήνοντας πίσω ένα μωράκι 5μηνών που γλίτωσε αν και ήτανε μαζί τους στο αυτοκίνητο.

Οι δύο οικογένεις βρεθήκανε στα δικαστήρια γιατί διεκδικούσανε και οι δύο το παιδί,Τελικά μετά απο επώδυνες και χρονοβόρες διαδικασίες η κηδεμονία δόθηκε στη θεία.Αν υπήρχε όμως δηλωμένη επιθυμία των γονιών να αναλάβει κάποιος συγκεκριμένα το παιδί δε θα υπήρχε αυτή η διαμάχη και το παιδάκι θα μπορουσε να έχει επαφή και με τις δύο πλευρές.Αυτό το νόημα έχει,όχι να δεσμευτεί κάποιος αλλά να ξέρει τι θα ήθελε κι εκείνος που "έφυγε".

Kωνσταντίνα να είμαστε ευτυχής που υπήρξαν παραπάνω από μια οικογένεια με ενδιαφέρον για το παιδί.

Το ότι μπορεί να υπάρχει μια οικογένεια που ενδεχομένος να έχει το δικαίωμα να ζητησει την επιμέλεια των παιδιών μου ( άμα την φυγή μου σε τοπο χλοερό) και να μην είναι του γούστου μου , ίσως να π΄ρεπει να τους αποκλείσω .....αλλά πώς???????

Αναθέτοντας σε άλλους αυτόματα αποκλείω αυτούς που δεν θέλω????

Δεν το βρίσκω και ότι καλύτερο. Διότι δεν αφήνω ευελιξία κινήσεων σε αυτούς που θα δείξουν πραγματκό ενδιαφέρον.

Βέβαια αν άφηνα πολυεκατομυριούχους απογόνους ( λέγεμε Χριστίνα Ωνάση) θα ανησυχούσα για τις βλέψεις των καλοθελητών στην περιουσία του ανήλικου.

Αλλά ακόμα δεν είμαι :cool:

Ναι θα προτιμούσα να τα βρουν μεταξύ τους παρά να τους πω εγώ τι να κάνουν. Έστω κι αν χρειαστεί να τσακωθούν....................εδώ που τα λέμε αν φτασουν εκεί πάει να πει πως δεν είχαμε ελπίδες εξ αρχής :lol:

Από την άλλη , το να συζητώ από τώρα με τον αδελφό μου , την αδελφή μου , ή κάποιον άλλο το ενδεχόμενο ποιός θα κάνει τι, την ώρα την κακή ....το βρίσκω άτοπο διότι τα πράγματα αλλάζουν συν το χρόνο.

Η εκτίμηση και ο σεβασμός που έχω σε κάποιους είναι κάτι που τους το δείχνω με κάθε ευκαιρία , επίσης ανάλογα εισπράτω κι εγώ από κάποιους .....και όχι απαραίτητα τους ίδιους . Κάπου θα υπάρχει ( όπως καταλαβαίνεται )σύμπτηξη εκτίμησης και αλληλοσεβασμου .............. εκεί ποντάρω.

Αυτό για μένα είναι τρόπος ζωής και κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα.

Αν υπήρχε όμως δηλωμένη επιθυμία των γονιών να αναλάβει κάποιος συγκεκριμένα το παιδί δε θα υπήρχε αυτή η διαμάχη και το παιδάκι θα μπορουσε να έχει επαφή και με τις δύο πλευρές.Αυτό το νόημα έχει,όχι να δεσμευτεί κάποιος αλλά να ξέρει τι θα ήθελε κι εκείνος που "έφυγε".[/color]

Με κάλυψες πλήρως ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καταρχίν εχω αποφασίσει ότι θα δώ τον γιο μου γαμπρό πριν την "κάνω για τόπο χλοερό" μπορεί και να προλάβω και να ακούσω το "γιαγιά" ... :cool:

Τώρα αν αποφασίσει το καμάρι μου πως θα παντρευτεί μετα τα 60 του ... τι να πώ ... :cool:

Σίγουρα όμως μέχρι τότε θα έχει την χαρά να μεγαλώνει δίπλα σε θειές/θειούς , γιαγιάδες & παππού που το μόνο που θέλουν είναι οτι καλύτερο για εκείνον και αυτό θα επιδιώξουν , να τον κάνουν απλόχερα ευτηχισμένο , χωρίς διαμάχες , χωρίς κτητικότητα !

Δεν θα επέτρεπα να συμβεί τίποτα λιγότερο στο παιδί μου ... ακόμα και όταν δεν θα είμαι εδω ...

Όσο αφορα το οικονομικό κομμάτι ... αμφιβάλω αν κάθε γονιός έχει την πολυτέλεια να φύγει ..χωρίς να αφήσει ... ενα προσ.καταλωτικό, μια καρτούλα , στεγαστικό (σου λέει ... δάνειο για 40 χρόνια , και οι γονείς είναι ηδη 40+...χαχαχα ...) ένα επαγγ.δάνειο βρε αδερφέ ... :cool:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Όπως σας είπα και χθες... προβληματίστικα με το θέμα που ανοίξατε γιατί δεν το είχα σκεφτεί μέχρι πριν... άνοιξα λοιπόν κουβέντα στον άντρα μου και στο τέλος (ποιό τέλος... καλά καλά πριν μιλήσουμε!!) κοντέψαμε να τσακωθούμε! Αν είναι έτσι μου είπε, ας μην κάναμε καν παιδί... ακούς εκεί! μου μιλάς για το τί θα γίνει αν πεθάνουμε... κι αν το έχω σκεφτεί!!! δηλαδή εσύ σκέφτηκες τί θα γίνει αν τώρα κάνει 7 ρίχτερ και βρεθούμε όλοι μαζί κάτω από τα συντρίμια;;; Δε χρειάστηκε να πούμε τίποτε άλλο!

Για την ώρα ξέρω πως αν συμβεί οτιδήποτε... η αδερφή μου που είναι και νονά του Ωρίωνα θα είναι η πρώτη που θα νοιαστεί! τώρα, και όταν παίρνει τηλέφωνο μου λέει "τί κάνει π γιός μου;;; τιιιιιι τιιιι, δεν είμαι η πνευματική του μάνα; ε;;; :D " και θα ήθελα κι εγώ... αυτή να τον φροντίσει! χωρίς να αντέχω άλλο να προχωρώ τις σκέψεις μου γύρω από το θέμα.... μόνο που επειδή με επιρρεάζουν τα όσα λέτε... το πολύ πολύ να γράψω ένα χαρτί με την επιθυμία μου και να το αφήσω μαζί με άλλα συμαντικά χαρτιά... που αν τύχει... σύγουρα θα τα βρούνε..... (μπορεί νομικά να μη στέκει ένα απλό χειρόγραφο... αλλά είναι κάτι!)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εγω επιδη οταν κι αμα πεθανω θα γηνει το ¨ελα να δεις¨το τακτοποιησα το θεματακι ....την αφησα την διαθηκη μου με εντολη κηδεμονιας του τεκνου μου !

απο την αλλη οικονομικα δεν υπαρχουν (ουτε χρεη ουτε περιουσιες ) οπότε μια χαρα!

Τι γινεται ομως αν οι γονεις εχουν ενα παιδι

κ δεν εχουν κανει διαθηκη κ το ξερει ολος ο κοσμος οτι ειναι παιδι τους

αλλα δεν εχει το ονομα τους....

κ ξαφνικα φευγουν απο τη ζωη??

Το παιδι τους κηδευει κανονικα τα πληρωνει

ολα κανονικα κ μετα το διωχνουν οι συγγενεις

πρωτου βαθμου κανονικα? Για να επικαρπωθουν

τα περουσιακα?

Κανουν οτι δεν το γνωρισαν ποτε.....

Το παραπανω ειναι αληθινη ιστορια....

Μια ερώτηση: με ποιά κριτήρια διαλέξατε -όσες διαλέξατε- αυτόν ή αυτούς που ορίζετε ως κηδεμόνες του παιδιού αν τέλος πάντων συμβεί το απευκταίο;

Δηλαδή, κάποιος μπορέι να πει ότι δεν ήθελε να είναι γονείς επειδή οι γονείς είναι μεγάλοι και θέλει το παιδί του να μεγαλώσει με νέους ανθρώπους... Λέω μια άποψη... Αν έχετε κανα άλλο κριτήριο με ενδιαφέρει πολύ

εμενα το κρητηριο μου ηταν η ψυχικη και σωματικη ακεραιοτητα του παιδιου μου ...καποιον δλδ που τα διασφαληζει αυτα στο παιδι μου και φαινετε απο την ζωη που κανει ο ιδιος ... και βεβαια το ποσο εχουν συμμετασχει στην ζωη της κορη μου ...

οι κηδεμονες του αριανοπαιδου αυτους που ορισα εγω ειναι 5 .... και ειναι τυχεροι γιατι θα εχουν στα χερια τους ενα υπεροχο παιδι ....αν μου συμβει κατι , κι ετσι πιστευουν κι αυτοι ....(ο ενας απ αυτους χαριστολογοντας μου λεει καθε μερα ...ακομα να πεθανεις ? χαχαχαχαχ αντε ποτε θα παρω το παιδι )

Οκ, ρε παιδί μου, αυτό εννοείται, θέλω να πω ότι αυτοί οι 5 δεν είναι οι μόνοι άνθρωποι που ξέρεις που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα του παιδιού, δηλαδή οι άλλοι γνωστοί σου τί; θα το δέρνανε; ε, δε νομίζω. Οπότε σίγουρα υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω που κάνει την ποιοτική διαφορά. Γιατί μπορεί να έχεις 10 διαθέσιμους υποψήφιους, αλλά να δεις ότι, π.χ., απορρίπτεις κάποιους για λόγους ηλικίας, οικονομικούς, μορφωτικού επιπέδου, γιατί δε σου γουστάρει η ομάδα τους κλπ. Λέω τώρα, δεν ξέρω, εγώ το σκέφτομαι ακόμα. Και φοβάμαι ότι δε θα βρω και καμιά άκρη, γι αυτό θέλω κανα τιπ από τις πιο προχωρημένες.

Πάντως, ο φίλος σου, καλός :lol: