Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σε κρίσιμη κατασταση τα 2 αδερφάκια

DFR

Recommended Posts

Σ Αλίμονο αν οι στρατιωτικοί χάνουν την ψυχραιμία τους με μια τροχαία παράβαση. Τον λυπάμαι κι αυτόν, αλλά από το πρωί σκέφτομαι αυτά τα παιδάκια, πόσο κρίμα.

Κάνουν έκκληση για αίμα.

Αυτό... το ότι είναι στρατιωτικός και μάλιστα σε ειδικές μονάδες είναι που με κάνει να μην του "αναγνωρίζω" ελαφρυντικά.

οκ, όλοι οι άνθρωποι πανικοβάλλονται και δεδομένου του νεαρού της ηλικίας του (21 χρονών) δεν έχει την ωριμότητα (λέμε τώρα) να εκτιμήσει σωστά κάποια πράγματα.

Αλλά........παρατάς τη μηχανή που είναι στο όνομα του πατέρα σου με ποιά λογική? Οτι δεν θα σε βρούνε?

Η πρώτη "θολούρα" του πέρασε.

Μετά πήγε και παρουσιάστηκε στην υπηρεσία και δεν τρέχει κάστανο?

Δηλαδή ΔΕΝ σκέφτηκε ότι χτύπησε 4 ανθρώπους στο κέντρο της πόλης και είναι θέμα ωρών να τον βρούνε?

Και σε συνδυασμό και με την στρατιωτική υπηρεσία του και μάλιστα σε ειδική μονάδα..........δηλαδή εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν το παλικάρι έχει περάσει τα ψυχολογικά τεστ που πρέπει και με τι τρόπο τα πέρασε.

Το μόνο που πιστεύω είναι ότι σίγουρα το έχει μετανιώσει αλλά τι να το κάνεις?

Εγκαταλείποντας τα θύματά του, είναι και πιο χειρότερο απ΄ότι τα χτύπησε (αν μπορεί να υπάρξει τέτοια σύγκριση)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 290
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω με τίποτα. Χτύπησε 4 ανθρώπους και δεν γύρισε το κεφάλι να δει τι έκανε, μόνο συνέχισε το δρόμο του. Μετά παράτησε την μηχανή (για να μην τον βρουν προφανώς), πήρε ταξί και έτρεξε να κρυφτεί στο στρατόπεδο. Και όλα αυτά γιατί λέει ότι είχε αργήσει να πάει στην υπηρεσία του.

Τι να πω; Δηλαδή όποιος αργήσει να ξυπνήσει πρέπει μετά να σκοτώσει όποιον βρει στο δρόμο του; :mad:

Να βράσω τον μάγκα που είναι και στα ΟΥΚ βατραχάνθρωπος. Ελπίζω το ναυτοδικείο να κάνει σωστά τη δουλειά του και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Πραγματικά σοκάρομαι από τη είδηση:cry:.Και δεν με νοιάζει αν είναι ένστολος ή Έλληνας ή ξένος ή νέος ή γέρος.Κανένα ελαφρυντικό σε κάποιον που πέρασε με κόκκινο και άφησε τόσες ψυχές σωριασμένες στον δρόμο.Δεν σταμάτησε;Δεν το χωράει ο νους μου.Απλά δεν μπορώ να διανοηθώ άνθρωπος να υπολογίζει περισσότερο το τομάρι του το αρτιμελές από αυτό που προκάλεσε.Πολύ λυπάμαι που ζουν ανάμεσά μας....

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

... θα μπορούσε να συμβεί και σ' εμάς ανά πάσα ώρα και στιγμή ένα ατύχμα και να είμαστε εμείς οι θύτες... εξ' αμελείας...

Το να χτυπάς ποδηλάτη και πάνω στη βιασύνη σου να τον εγκαταλείψεις να περνάς κόκκινο με αποτέλεσμα να χτυπάς μαμά με παιδάκια και τέλος για να γλιτώσεις τον κ@λο σου να επικαλείσαι την αιμοδοσία, δεν είναι αμέλεια είναι 1000φορές δόλος!

Διαφημίσεις

δηλαδή εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν το παλικάρι έχει περάσει τα ψυχολογικά τεστ που πρέπει και με τι τρόπο τα πέρασε.

Η απάντηση ονομάζεται "βίσμα". Άμα έχεις βίσμα ποιός τα χ#ζει τα ψυχολογικά τεστ; Ο βουλευτής είπε και ελάλησε.....

Αν ισχύει πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και ασφάλεια, τότε πρόκειται περί "ανθρώπου" που δεν σέβεται κανόνες, δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, δεν "νιώθει" απλά.

Και έχει επιλέξει επάγγελμα ζωής που έχει σαν κορμό του την απόλυτη πειθαρχία στους κανόνες.

Ισόβια και τίποτα λιγότερο.

αμ πες τα ντε

το επαγγελμα του και αυτο που εκανε ειναι η απολυτη αντιφαση

Πρέπει να πω ότι σοκαριστηκα και όταν διάβασα στο ιντερνετ κάποια σχόλια για την μητέρα και τα παιδιά, επειδή δεν είναι έλληνες. Τι σημασία έχει αυτό όταν δυο παιδιά χαροπαλεύουν;

Γέμισε το Αγλαϊα Κυριακού με αιμοδότες πολίτες και αξιωματικούς του Π.Ν. για να σωθεί ο 7χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε ο μοτοσυκλετιστής!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151402&catid=3

Πρέπει να πω ότι σοκαριστηκα και όταν διάβασα στο ιντερνετ κάποια σχόλια για την μητέρα και τα παιδιά, επειδή δεν είναι έλληνες. Τι σημασία έχει αυτό όταν δυο παιδιά χαροπαλεύουν;

να τους πεις να πάν να γα..........

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Να κανω μια ερωτηση?

μεχρι τι ωρα μπορω να παω να δωσω αιμα στο Αγλαια Κυριακου?

Έχει τόσο κόσμο που ανακοίνωσαν να μην πάνε άλλοι, από 1 Αυγούστου πια όποιος θέλει διότι θα ακολουθήσουν πολλαπλά χειρουργεια για το παιδί δες εδώ http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151402&catid=3

για οποιο λογο κι αν πηρε τη μηχανη χωρις διπλωμα θα επρεπε να σταματησει να βοηθησει. σιγουρα τρομοκρατηθηκε μην περασει στρατοδικειο αλλα επρεπε να αναλαβει τις ευθυνες του

Εγώ έχω ψιλοσοκαριστεί με το λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ μέσα... "ντροπή του, του αλήτη, του Ελληνάρα, του ανθρώπου χωρίς τσίπα, του του του....."

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά τραγικά δυστυχήματα συμβαίνουν με νέους ανθρώπους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ.

Νέοι άνθρωποι, αθώες ψυχές χάνουν την ζωή τους γιατί κάποιοι (γυναίκες / παπούδια / πιτσιρίκια / νταήδες) παίρνουν ένα όχημα στα χέρια τους και σε μερικές περιπτώσεις είναι όποιος πάρει ο χάρος.

Εάν τα θύματα ήταν 2 γιαγιάδες μπορεί και να μην το έγραφαν καν στις ειδήσεις.... λογικό είναι εφόσον πρόκειται για μικρά παιδιά να υπάρξει τόση ευαισθησία για λίγες ώρες από όλους μας.. μετά οι ειδήσεις θα παίξουν την επόμενη είδηση και εμείς θα σκεφτόμαστε που θα πάμε διακοπές! και αυτό λογικό γιατί πάντα "η ζωή συνεχίζεται".. για τους τυχερούς! όχι για τους άτυχους που μέσα σε μια στιγμή μπορεί να χάσουν την ζωή τους από ανευθυνότητα ενός ανθρώπου που μπορεί να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών / αλκοόλ / άσχημη ψυχολογική κατάσταση κ.λ.π. και αυτό μπορεί να συμβεί δυστυχώς σε πολλούς.... θεωρώ τραγικό 2 μικρά παιδάκια με την μαμά τους να χαροπαλεύουν και μακάρι ο Θεός να τους δώσει ζωή ... όπως και τραγικό ήταν το παιδάκι που έχασε την ζωή του (Αφγανός νομίζω ότι ήταν) όταν ψάχνοντας στα σκουπίδια για φαγητό έσκασε η βόμβα που είχαν βάλει οι "τρομοκράτες του κώ...λου" που έχουμε....

Θεωρώ επίσης τραγικό όμως και την αντιμετώπιση που δείχνετε όλοι σας ως προς ένα νέο παιδί 21 ετών... μπορεί όντως να ήταν ανεύθυνος και όλα όσα του προσάπτετε.. μπορεί όμως και όχι.. εάν εσείς ήσασταν η μητέρα αυτού του παιδιού και σας έπαιρνε τηλ. η αστυνομία και σας έλεγε το περιστατικό τι θα λέγατε??????????????????

αλλά εσείς ως τέλειες μαμάδες σίγουρα τα παιδιά σας θα τα μεγαλώσετε με αρχές και ήθος και αξίες και δεν θα γίνουν τέτοιοι Ελληνάρες....

Το περιστατικό από μόνο του είναι τραγικότατο... αλλά και το πως πέφτετε να χαρακτηρίσετε έναν άνθρωπο με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς νομίζω ότι θα έπρεπε να μας προβληματίσει ως ανθρώπους!

Και πάλι εύχομαι τα παιδάκια να γίνουν καλά με την μανουλα τους. Και η μητέρα του ατόμου που προκάλεσε το συμβάν να έχει κουράγιο για να ακούσει όλα αυτά που εσείς τα λέτε ανώνυμα και άλλοι θα της τα πουν επώνυμα!!

για οποιο λογο κι αν πηρε τη μηχανη χωρις διπλωμα θα επρεπε να σταματησει να βοηθησει. σιγουρα τρομοκρατηθηκε μην περασει στρατοδικειο αλλα επρεπε να αναλαβει τις ευθυνες του

Αυτό ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω... ήδη στο πρώτο ατύχημα με τον ποδηλάτη ... αν απλώς είχε φύγει, δεν μιλάμε να σταματήσει να βοηθήσει (αυτό είναι μάλλον υπερβολική δόση ανθρωπιάς), αλλά τουλάχιστον αν δεν ανέπτυσσε ταχύτητα με κόκκινο ... τώρα η μητέρα με τα παιδάκια της θα ήταν μια χαρά στο σπίτι τους κι ο ποδηλάτης θα το είχε πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να βγάλει άκρη.

Διαβάστε κι ένα ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα (ζητώ συγγνώμη από τους συντονιστές που δεν το παραθέτω ολόκληρο, παραθέτω μόνο τον τίτλο και ελπίζω να είμαι μέσα):

Μαρτυρία από το τροχαίο

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=466815

Επειδη δυστυχως εχω βρεθει μαρτυρας σε τροχαίο με μηχανη και τραυματια με ανοιχτο κεφαλι στην ασφαλτο, ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οσο και να φοβηθεις την εγκαταληψη!!!!Ειναι αδικαιολογητη πραξη και δεν νομιζω οτι χωραει αμφισβητηση!!!!Ας βαλει ο Θεος το χερι του για τα παιδακια και την μανουλα τους!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

Το τραγικο ειναι οτι ενα βλαμμενο εκτος πλαισιου, νομου και στοιχειώδους ανθρωπιας εγκατελειψε 4 θυματα με μια ανασφαλιστη μηχανη και χωρις διπλωμα, προσπαθησε να κρυφτει και να κουκουλωσει το ζητημα

κι εμενα με ενοχλει που ηταν ελληνας γιατι αυτο δειχνει ποσο σκατα τον μεγαλωσαν οι δικοι του, προφανως μεση ελληνικη οικογενεια, ποσο σκατενια παιδεια ειχε, σε ολα τα επιπεδα,,

κι εμενα με ενοχλει που στην ελλαδα του 2012 εχουμε την πρωτια σε απιστευτα ατυχηματα μεσα στην πολη, με ενοχλει που ακομα και τωρα 1 στους 2 δεν φοραει κρανος, με ενοχλει που 2 στους 3 πληρωνουν για να παρουν διπλωμα, με ενοχλει που ειμαστε κογκο και νομιζουμε οτι ο ποδηλατης ειναι ενας εξωγηινος που πρεπει να εξοντωσουμε, μου τη δινει οταν ανεγκεφαλες με τακουνακια και τσαντουλα και μαλλι κουνουπιδι διασχιζουν την κηφισιας οχι απο τη διαβαση, μην τους πεσει ο κωλος και περπατησουν λιγο πιο πολυ, αλλα απο τα πιο κουλα μερη, με ενοχλει που ο μαθητης του κολεγιου σκοτωθηκε απο μ,,,,α οδηγο στην διαβαση στην κηφισιας, με ενοχλει οτι αυτο το περιστατικο δεν ειναι απλα ενα περιστατικο ενος τυπου που τα επαιξε αλλα τραγωδια μια χωρας, κρατους, νοοτροπιας που εχει κανει τα παντα ωστε να σκοτωνονται οι ανθρωποι και με αυτον τον τροπο στους δρομους της,,,

συγμωμη elenip αλλα δεν με εκφραζουν καθολου τα οσα λες και με πληγωνει που αυτο συμβαινει για πολλοστη φορα στην πρωτευουσα μια ευρωπαικης χωρας, της χωρα μου

με προσβαλει ως ανθρωπο ως ελληνιδα,ντρεπομαι για την καταντια μας

ενας ενστολος 20 χρονος ελληνας γυριζει το κεφαλι του στα συντριμμια του κι εχει την ψυχραιμια να κρυφτει αλλα εχει πανικο να σκυψει πανω απο τους ανθρωπους σαν ανθρωπος,,αλλα ετσι τον εμαθαν, ντρεπομαι για τον τοπο μου οταν αυτος βγαζει τετοιους ανθρωπους, και βγαζει πολλους με τετοια μυαλα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, δεχομαι οτι θυμα αυτης της διεστραμμενης κοινωνιςα ειναι και αυτος αλλα μεχρι εκει

Εγώ έχω ψιλοσοκαριστεί με το λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ μέσα... "ντροπή του, του αλήτη, του Ελληνάρα, του ανθρώπου χωρίς τσίπα, του του του....."

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά τραγικά δυστυχήματα συμβαίνουν με νέους ανθρώπους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ.

Νέοι άνθρωποι, αθώες ψυχές χάνουν την ζωή τους γιατί κάποιοι (γυναίκες / παπούδια / πιτσιρίκια / νταήδες) παίρνουν ένα όχημα στα χέρια τους και σε μερικές περιπτώσεις είναι όποιος πάρει ο χάρος.

Εάν τα θύματα ήταν 2 γιαγιάδες μπορεί και να μην το έγραφαν καν στις ειδήσεις.... λογικό είναι εφόσον πρόκειται για μικρά παιδιά να υπάρξει τόση ευαισθησία για λίγες ώρες από όλους μας.. μετά οι ειδήσεις θα παίξουν την επόμενη είδηση και εμείς θα σκεφτόμαστε που θα πάμε διακοπές! και αυτό λογικό γιατί πάντα "η ζωή συνεχίζεται".. για τους τυχερούς! όχι για τους άτυχους που μέσα σε μια στιγμή μπορεί να χάσουν την ζωή τους από ανευθυνότητα ενός ανθρώπου που μπορεί να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών / αλκοόλ / άσχημη ψυχολογική κατάσταση κ.λ.π. και αυτό μπορεί να συμβεί δυστυχώς σε πολλούς.... θεωρώ τραγικό 2 μικρά παιδάκια με την μαμά τους να χαροπαλεύουν και μακάρι ο Θεός να τους δώσει ζωή ... όπως και τραγικό ήταν το παιδάκι που έχασε την ζωή του (Αφγανός νομίζω ότι ήταν) όταν ψάχνοντας στα σκουπίδια για φαγητό έσκασε η βόμβα που είχαν βάλει οι "τρομοκράτες του κώ...λου" που έχουμε....

Θεωρώ επίσης τραγικό όμως και την αντιμετώπιση που δείχνετε όλοι σας ως προς ένα νέο παιδί 21 ετών... μπορεί όντως να ήταν ανεύθυνος και όλα όσα του προσάπτετε.. μπορεί όμως και όχι.. εάν εσείς ήσασταν η μητέρα αυτού του παιδιού και σας έπαιρνε τηλ. η αστυνομία και σας έλεγε το περιστατικό τι θα λέγατε??????????????????

αλλά εσείς ως τέλειες μαμάδες σίγουρα τα παιδιά σας θα τα μεγαλώσετε με αρχές και ήθος και αξίες και δεν θα γίνουν τέτοιοι Ελληνάρες....

Το περιστατικό από μόνο του είναι τραγικότατο... αλλά και το πως πέφτετε να χαρακτηρίσετε έναν άνθρωπο με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς νομίζω ότι θα έπρεπε να μας προβληματίσει ως ανθρώπους!

Και πάλι εύχομαι τα παιδάκια να γίνουν καλά με την μανουλα τους. Και η μητέρα του ατόμου που προκάλεσε το συμβάν να έχει κουράγιο για να ακούσει όλα αυτά που εσείς τα λέτε ανώνυμα και άλλοι θα της τα πουν επώνυμα!!

Κοίτα, αν είχε απλά παρασύρει τον ποδηλάτη κι έφευγε, θα μπορούσε κάποιος να τον δικαιολογήσει ότι πανικοβλήθηκε κλπ κλπ και να του αναγνωρίσει κάποια ελαφρυντικά. Αλλά:

1. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ένστολο, στους οποίους από ό,τι γνωρίζω εμφυσούν το ότι είναι εκεί για να προστατεύουν και να βοηθούν το συνάνθρωπο, και τους γίνεται αυστηρή εκπαίδευση για το ότι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα, να μην παρανομούν, να μην ψεύδονται κλπ.

2. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, με αυτή την παιδεία που έχει λάβει ώστε να είναι σωστός πολίτης, κυκλοφορεί με μια μηχανή χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια. Άρα παρανομεί.

3. Παρανομώντας εκ των πραγμάτων, πάει και παρασύρει έναν ποδηλάτη. Πες κακιά στιγμή, πες λάθος εκτίμηση, πες σε όλους μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα.

4. Για δεύτερη φορά καταπατά την εκπαίδευσή του και παρατάει το συνάνθρωπο χτυπημένο και σπεύδει να φύγει. Άντε πες ότι θόλωσε.

5. Αναπτύσσει ταχύτητα και περνάει με κόκκινο. Κι άλλη παρανομία.

6. Παρασέρνει μια μητέρα με 2 ανήλικα, τους χτυπάει σοβαρά, κι όμως εξαφανίζεται.

7. Αντί να πάει να παραδοθεί, όπως οφείλει να κάνει, και να πει αντρίκια "έσφαλα", αρχίζει τις φτηνές δικαιολογίες για αιμοδοσίες, για το ότι άργησε στην υπηρεσία του κλπ κλπ. Αυτά του έμαθαν στο στρατό;

Βλέπεις λοιπόν ότι μιλάμε για σωρεία παρανομιών και λαθών, που δύσκολα μπορεί να δικαιολογήσει κανείς. Και η μάνα του μπορεί να πονάει αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ζωντανή και το παιδί της είναι ζωντανό κι αρτιμελές. Δεν πονάει άδικα, αλλά γιατί το παιδί της πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Το να αποδίδονται χαρακτηρισμοί σίγουρα δεν είναι ωραίο, αλλά δεν μπορεί κανείς και να πει "κρίμα μωρέ το παλικάρι", όταν μιλάμε για τόσα λάθη από έναν άνθρωπο που είχε λάβει πολλή διαφορετική εκπαίδευση.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Το οτι η μηχανη ειναι ανασφάλιστη πού κολλάει στο όλο θέμα;

Elenip συμφωνώ με όσα γράφεις παραπάνω

τ οτι ειναι εκτος νομου μηπως? μικρες καθημερινες εκπτωσεις παραβασουλες και αυθαιρεσιες , την δουλεια μας να κανουμε κι οτι λαχει,,,εχει ο θεος, κι ενα πρωι κανουμε την μεγαλη τη στραβη και παλι λακαμε απο τις υποχρεωσεις μας

εγω γιατι δεν διανοουμαι να κυκλοφορησω με ανασφαλιστο οχημα? γιατι δεν οδηγω μηχανακι χωρις διπλωμα? γιατι σεβομαι τον κοκ? γιατι εχω μαθει να σεβομαι καποιους κανονες?

αυτος ειναι μεσα στην παραβαση γιατι ξερει οτι θα την σκαπουλαρει, εμαθε να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν

αν ημουν η μανα του, καταρχην θα κοιταζουμουν καλα στον καθρεφτη και στη συνεχεια θα ανεβαινα τον γολγοθα μου οπως και τα θυματα του, και δεν θα αξιωνα να με λυπηθουν για την τραγωδια του παιδιου μου, ο καθενας με τον γολγοθα του

pax πολύ ωραίο το άρθρο που παραθέτεις!

Πράγματι ο κάθε παραβάτης του ΚΟΚ που προκαλεί σωματικές βλάβες σε άλλους συνανθρώπους του και φεύγει από τον τόπο του συμβάντος, είναι ανεϋθυνος και ασυνείδητος και η συγκεκριμένη πράξη του χαρακτηρίζεται ως απάνθρωπη.

Όμως η ισχύουσα νομοθεσία όπως βλέπουμε δεν... θα τον στείλει στην πυρά ούτε θα τον χώσουν στα τρίσβαθα της στενής, όπως πολλοί από εμάς θα θέλαμε... (Στους αφορισμούς είμαστε όλοι πρώτοι και καλύτεροι, όπως είδα και σ' αυτό το φόρουμ!) Το αντίθετο μάλιστα, την σκαπουλάρει ομαλότατα... εκτός κι αν υπάρξει... θάνατος... χμ!

Να κανιβαλίζουμε όμως έτσι την προσωπικότητα ενός, κατά τα άλλα αγνώστου σ' εμάς ανθρώπου που θα μπορούσε να είναι φίλος, αδελφός (δεν θα πω γιος γιατί θα με φάτε...), που δεν πιστεύω πως ξύπνησε το πρωί και είπε "σήμερα λέω να σκοτώσω 2-3 ανθρώπους πριν πάω στη δουλίτσα μου" - αισθάνομαι πως είναι άδικο.

Άδικο για όλους όσους έχουν βρεθεί στην τραγική θέση της μάνας και των δύο παιδιών της, αλλά απλά δεν ήταν "εύκολη λεία" και αρκετά "εφετζίδικη" για τα ΜΜΕ και τους αγανακτισμένους πολίτες αυτής της χώρας.

Πόσοι άνθρωποι δεν σκοτώνονται ή τραυματίζονται καθημερινά σε παρόμοια περιστατικά.

Απλά ο συνδυασμός αυτού του χθεσινού ατυχήματος τα έχει όλα: νιάτα, στολή, ανήλικα παιδιά και μητέρα... Όπως και να το κάνουμε, δυστυχώς, το συγκεκριμένο περιστατικό... πουλάει περισσότερο! Μυρίστηκαν ζεστό, νεανικό αίμα τα κοράκια...

Στη θέση του νεαρού θύτη έχουν βρεθεί πάμπολλοι συνάνθρωποι μας (κάποιοι θα είναι γνωστοί σας), όπως είπε και η elenip!

Μεθυσμένοι, μαστουρωμένοι, μιλώντας στο κινητό ή αλλάζοντας cd κλπ. Γι' αυτούς τι έχετε να πείτε, έστω κι αν σταμάτησαν για να δουν τι έκαναν? Γιατί δεν γίνεται τέτοιος ντόρος?

Άδικο και για εμάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε τι θέση θα βρεθείς στη ζωή σου. Και ναι παιδιά, μπορεί να βρεθείς εσύ ή κάποιος πολύ κοντινός σου στην θέση του θύτη χωρίς να το καταλάβεις. Και να αντίδραση να είναι... πέρα από κάθε φαντασία σου...

Απλά αυτή τη στιγμή κρίνετε εκ του ασφαλούς!

Φανταστείτε λοιπόν κι αυτό το παιδί, που βρίσκεται 21 ετών (σε μετεφηβική ηλικία) αντιμέτωπο με τον... χειρότερο εφιάλτη του. Μπείτε λίγο στη θέση του και μην τον αφορίζετε σαν... κοκκινομάλλα μάγισσα τον Μεσαίωνα. Δείξτε λίγη κατανόηση. Δείχνοντας κατανόηση και συμπονόντας δεν σημαίνει ότι θα κάνατε εσείς ποτέ κάτι τέτοιο... Ούτε κι εκείνος, είμαι σίγουρη πως το πίστευε το πρωί που έπινε το γάλα του ή τον καφέ του, έπλενε τα δόντια του και έφευγε από το σπίτι του!

Και είμαι σίγουρη πως ο νεαρός θα παρακαλάει, όποιον Θεό πιστεύει, να γίνουν καλά τα θύματα, κι όχι λιγότερο απ' ότι παρακαλάς εσύ ή εγώ απ' αυτό εδώ το φόρουμ, κι όχι μόνο... για να γλυτώσει την "ανθρωποκτονία".

Επίσης έχετε ακούσει για "μετατραυματικό σοκ"? Παθαίνουν και οι θύτες νομίζω... Και το γεγονός ότι ήταν ένστολος όμως δεν τον κάνει λιγότερο ευάλωτο...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

καλα τα λες. αν ηταν αλβανος πακιστανος κτλ τα ιδια θα ελεγες;

τοση υποστηριξη σε εγκληματια πρωτη φορα βλεπω (κατι μας 'κανει' το ενστολο ελληνοπουλο και το συμποναμε φαινεται). μονο η οικογενεια των θυματων αξιζει συμπονοια, τους αλλους δεν με ενδιαφερει να τους δικαιολογησω ουτε απο ψυχολογικο ουτε απο κοινωνιολογικο ενδιαφερον.

kinkajoujou, συμφωνώ ένα προς ένα με όσα λες. Αλλά, όπως και η Elenip, θυμώνω κι εγώ με το "λαϊκό δικαστήριο". Τι νόημα έχει να αποφαινόμαστε "ισόβια του αξίζουν", "στη φυλακή όλο του το σόι", "να επανέλθει η θανατική ποινή" κτλ. Αν είναι έτσι, καταργούμε τα δικαστήρια, κλείνουμε όλες τις σχολές νομικής και αντικαθιστούμε τα πάντα με ένα φόρουμ και παίρνουμε τις αποφάσεις ανάλογα με πόσα likes ή dislikes μαζεύει ο κάθε κατηγορούμενος.

Δεν το λέω για να τον αθωώσω. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έκανε και θα το ευχαριστηθώ να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

ΥΓ: Δεν αναφέρομαι μόνο σ΄αυτό το φόρουμ, σε άλλα το κλίμα είναι πολύ πιο "ζούγκλα".

τ οτι ειναι εκτος νομου μηπως? μικρες καθημερινες εκπτωσεις παραβασουλες και αυθαιρεσιες , την δουλεια μας να κανουμε κι οτι λαχει,,,εχει ο θεος, κι ενα πρωι κανουμε την μεγαλη τη στραβη και παλι λακαμε απο τις υποχρεωσεις μας

εγω γιατι δεν διανοουμαι να κυκλοφορησω με ανασφαλιστο οχημα? γιατι δεν οδηγω μηχανακι χωρις διπλωμα? γιατι σεβομαι τον κοκ? γιατι εχω μαθει να σεβομαι καποιους κανονες?

αυτος ειναι μεσα στην παραβαση γιατι ξερει οτι θα την σκαπουλαρει, εμαθε να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν

αν ημουν η μανα του, καταρχην θα κοιταζουμουν καλα στον καθρεφτη και στη συνεχεια θα ανεβαινα τον γολγοθα μου οπως και τα θυματα του, και δεν θα αξιωνα να με λυπηθουν για την τραγωδια του παιδιου μου, ο καθενας με τον γολγοθα του

Θεωρω πως εισαι πολυ σκληρή!δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις κάποιον όπως κανεις άλλωστε!καθημερινα γίνονται παραπτώματα σχεδόν απο όλους μας!

Το πρόβλημα δεν ειναι το ανασφαλιστο μηχανακι αλλα η πράξη!

Όλο αυτο να γίνει μάθημα για όλους!

Ειναι λυπηρό για όλους αυτο που έγινε!για μένα ακόμα πιο πολυ γιατι ξέρω και αυτόν που τα προκάλεσε ολα αυτα και είμαι ακόμα σοκαρισμενη!ποτε δεν θα το περίμενα απο αυτόν!ακουω πολλα εδω μέσα και εχω να πω το εξής αν δεν ξέρετε καλύτερα να μην κρίνετε!

Δεν τον δικαιολογώ καθόλου!αλλα ξέρω πως ήδη πληρώνει ΑκριβΑ.

Εύχομαι να πανε ολα καλα με τα παιδια!ο θεός ξέρει καλύτερα και αυτός θα κρίνει ή έχει ήδη κρίνει !

Φιλια!

Αυτή η μετεφηβική ηλικία που αναφέρθηκε παραπάνω, μέχρι πότε κρατάει ηθελα να ήξερα; Πότε μαθαίνει το μέσο Ελληνόπουλο να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του; στα 30; στα 40; στα 50;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Θεωρω πως εισαι πολυ σκληρή!δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις κάποιον όπως κανεις άλλωστε!καθημερινα γίνονται παραπτώματα σχεδόν απο όλους μας!

Το πρόβλημα δεν ειναι το ανασφαλιστο μηχανακι αλλα η πράξη!

Όλο αυτο να γίνει μάθημα για όλους!

Ειναι λυπηρό για όλους αυτο που έγινε!για μένα ακόμα πιο πολυ γιατι ξέρω και αυτόν που τα προκάλεσε ολα αυτα και είμαι ακόμα σοκαρισμενη!ποτε δεν θα το περίμενα απο αυτόν!ακουω πολλα εδω μέσα και εχω να πω το εξής αν δεν ξέρετε καλύτερα να μην κρίνετε!

Δεν τον δικαιολογώ καθόλου!αλλα ξέρω πως ήδη πληρώνει ΑκριβΑ.

Εύχομαι να πανε ολα καλα με τα παιδια!ο θεός ξέρει καλύτερα και αυτός θα κρίνει ή έχει ήδη κρίνει !

Φιλια!

Αυτό που μόλις είπες δικαιώνει εν μέρει την μέχρι τώρα στάση μου!

Κι όποιος πει "ναι καλά, και οι παιδεραστές υπέρ άνω πάσης υποψίας είναι" νομίζω πως θα είναι απλά ισοπεδωτικό...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...