Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

ποια μερα εγινε? για να εχεις πιο σιγουρα αποτελεσματα στο τεστ πρεπει να εχουν περαση 15-20 μερες απο την επαφη

Λοιπον εγινε της 30/11 και εκανα το τεστ 11/12 και βγήκε αρνητικό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ από το άγχος σου θα παίξουν τα ματάκια σου και θα βλέπουν + εκεί που δεν υπάρχουν...

Κάνε άλλο ένα τεστ , πάρε ένα clearblue που θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα , και εφόσον είναι αρνητικό (που θα είναι) κανόνισε μια επίσκεψη στον γυναικολόγο σου για να σε κατατοπίσει που οφείλεται η καθυστέρηση αυτή . Μπορεί να είναι το άγχος σου, μπορεί κάτι ορμονολογικό, μπορεί απλά να είναι τυχαίο γεγονός...

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Μπορείς να πας να κανείς άλλο ενα τεστ τώρα;

Στα σίγουρα κάτι θα δείξει τώρα πια

Κοπέλα μου δεν θέλω να σε στενοχώρησω αλλά ειδικά στην ηλικία σου δεν έχει σημασία αν ήταν γόνιμες μερες η αν κράτησε 2 λεπτά!!

Κανε ενα τεστακι τώρα αν μπορείς

Κοπέλα μου δεν θέλω να σε στενοχώρησω αλλά ειδικά στην ηλικία σου δεν έχει σημασία αν ήταν γόνιμες μερες η αν κράτησε 2 λεπτά!!

Το ξερω για αυτο φοβάμαι

Μη το τρομοκρατουμε το κοριτσι!

Δεν εχει σημασια η ηλικια! Σημασια εχει ο συγχρονισμος ωαριου κ σπερματοζωαριου! Εφοσον το αγορι της δε τελειωσε μεσα, δεν ειναι τοσο υψηλες οι πιθανοτητες!

Ολα καλα θα πανε!

Διαφημίσεις

Εσύ από το άγχος σου θα παίξουν τα ματάκια σου και θα βλέπουν + εκεί που δεν υπάρχουν...

Κάνε άλλο ένα τεστ , πάρε ένα clearblue που θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα , και εφόσον είναι αρνητικό (που θα είναι) κανόνισε μια επίσκεψη στον γυναικολόγο σου για να σε κατατοπίσει που οφείλεται η καθυστέρηση αυτή . Μπορεί να είναι το άγχος σου, μπορεί κάτι ορμονολογικό, μπορεί απλά να είναι τυχαίο γεγονός...

Θελω να πεθάνω...τρέμω δεν μπορω να σμρχ ΑΝΑΣΑ

ηρεμησε!

απ οτι ειπες δε τελειωσε μεσα κ δν ησουν σε γονιμες - με σταθερο κυκλο-

εκανες ενα τεστ κ ηταν αρνητικο, κανε ενα αλλο να ηρεμησεις!

μη φοβασαι!!!

Μη το τρομοκρατουμε το κοριτσι!

Δεν εχει σημασια η ηλικια! Σημασια εχει ο συγχρονισμος ωαριου κ σπερματοζωαριου! Εφοσον το αγορι της δε τελειωσε μεσα, δεν ειναι τοσο υψηλες οι πιθανοτητες!

Ολα καλα θα πανε!

Εννοείται οτι έχει σημασία η ηλικία, το ίδιο εύκολα μένει εύκολα μια κοπέλα 16 χρόνων και το ίδιο μια 35; Την ιδια ποιότητα ωαριων έχουνε;

Και αν τρομοκρατηθεί αλλά μάθει κάτι απο αυτο χαλάλι!

Ναι καταλαβαίνω

Μακάρι να βοηθήσει ο Θεός και να έχεις καθυστέρηση απο το άγχος σου (πολυ πιθανό)!

Άντε μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που θες!

Εστειλα το αγόρι μου να παρει ενα τωρα αν το κανω τωρα θα βγει λάθος επειδη δεν ειναι πρωινά τα ουρά?

Διαφημίσεις

Θελω να πεθάνω...τρέμω δεν μπορω να σμρχ ΑΝΑΣΑ

Κάτσε ρε συ κοπέλα μου, μπορεί να έχεις πάθει μια μολυνσουλα για αυτο και τα υγρά!!

Ηρεμησε γιατι οσο αγχωνεσαι περίοδος δεν θα σου έρθει!!

Μπορείς να πας φαρμακείο να κανείς ενα τεστακι για να ηρεμήσεις;

Εστειλα το αγόρι μου να παρει ενα τωρα αν το κανω τωρα θα βγει λάθος επειδη δεν ειναι πρωινά τα ουρά?

Μπράβο καλα έκανες!

Τώρα πια δεν έχει σημασία αν ειναι πρωινά τα ουρα η όχι και αν το τεστ ειναι καλο σαν το clearblue

Ηρεμησε!!! Πάντα κάνουμε βλακειουλες και ο Θεός πάντα βοηθάει (ειδικά αν ειναι πρώτη φορά που έκανες βλακειουλα)....:wink:

Διαφημίσεις

Οχι μπορείς να το κάνεις και τώρα γιατί έχεις ήδη 6 μέρες καθυστέρηση .

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Εννοείται οτι έχει σημασία η ηλικία, το ίδιο εύκολα μένει εύκολα μια κοπέλα 16 χρόνων και το ίδιο μια 35; Την ιδια ποιότητα ωαριων έχουνε;

Και αν τρομοκρατηθεί αλλά μάθει κάτι απο αυτο χαλάλι!

στις γονιμες μερες , ισως μια 16 χρονη να χει παραπανω πιθανοτητες, αλλα οχι οτι εαν μια 16χρονη κανει σεξ εκτος γονιμων - οπως η αγαπη- ειναι πολυ πιο ευκολο να μεινει εγκυος!

το κοριτσι μας εχει αγχωθει, κ ειναι ακομα μικρη οποτε μια ασταθεια στο κυκλο ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει κ τωρα κ να τν εχει τρελανει!

αλλα ναι, αν παρει το μαθημα της, χαλαλι της!!

στις γονιμες μερες , ισως μια 16 χρονη να χει παραπανω πιθανοτητες, αλλα οχι οτι εαν μια 16χρονη κανει σεξ εκτος γονιμων - οπως η αγαπη- ειναι πολυ πιο ευκολο να μεινει εγκυος!

το κοριτσι μας εχει αγχωθει, κ ειναι ακομα μικρη οποτε μια ασταθεια στο κυκλο ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει κ τωρα κ να τν εχει τρελανει!

αλλα ναι, αν παρει το μαθημα της, χαλαλι της!!

Μα που ξέρει τις γόνιμες μερες στα 16 ειδικά σε ενα αστάθεια κύκλο;

Άλλο να πας να την καθυσηχασεις το καταλαβαίνω απόλυτα... Αλλά μου λες οτι πας να πεις στην κοπέλα να στηρίζεται απο δω και πέρα στις γόνιμες μερες τις και να μην παίρνει προστασία έξω απο αυτές τις μερες;

Μα που ξέρει τις γόνιμες μερες στα 16 ειδικά σε ενα αστάθεια κύκλο;

Άλλο να πας να την καθυσηχασεις το καταλαβαίνω απόλυτα... Αλλά μου λες οτι πας να πεις στην κοπέλα να στηρίζεται απο δω και πέρα στις γόνιμες μερες τις και να μην παίρνει προστασία έξω απο αυτές τις μερες;

δεν εδωσα τετοια συμβουλη, μιλησα επι του γεγονοτος!

τελοςπαντων, δεν εχει νοημα η κουβεντα αυτη τωρα, η κοπελα εχει το αγχος της. να κανει το τεστ,να ηρεμησει. ειμαι σιγουρη οτι μετα θα ναι λιγο πιο υπευθυνη!

θα το χουν,κ οχι δεν πειραζει!

Περιμένω να μου το φέρει...σας ευχαριστώ που με ακούτε...οχι δεν θα στηριζόμαή στις γόνιμες μέρες...απλα αυτη τι. Στιγμή τρέμω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...