Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να κανω ενα self clear;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες σας!

λοιπον,του το ειπα,ειχαμε κλαμματα χαρες αγκαλιες και πολλα πανω κατω μεσα στο σπιτι μεχρι να καταλαβει τι ακουσε!

του αγορασα ενα μπιμπερο,του εβαλα να φαει ,εστρωσα τραπεζι και αντι για ποτηρι με την coca cola σερβιρα το μπιμπερο!!

δευτερο νεο,πηρα την χοριακη μου σημερα,54 μοναδες που γραφει πως ισουται με την 3η με 4η εβδομαδα.

οσο για το self clear εγω το αγορασα 15 ευρω το μονο,δεν ειχε διπλο οποτε δεν ξερω τιμη και μου εδειξε γραμμη (μη φανταστεις ομως πολυ εντονη )1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο και με 54 χοριακη,οποτε γλυκια μου κανε λιγο υπομονη για να εισαι 100% σιγουρη!οσο για το ψηφιακο το ειχα κοιταξει το internet και ελεγε πως κοστιζει 28 - 30 ευρω!

κουκλες μου ευχομαι σε ολες το καλυτερο!πραγματικα και απο την καρδια μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο βρε Δεσποινακι!!

ολα πανε καλα!!Αντε κοπελα μου με το καλο να πας και στον γιατρο και να μπειτε πλεον στην ευχαριστη αναμονη να φουσκωνει η κοιλιτσα μεχρι να το παρετε αγκαλιτσα!!!

Μπραβο βρε Δεσποινακι!!

ολα πανε καλα!!Αντε κοπελα μου με το καλο να πας και στον γιατρο και να μπειτε πλεον στην ευχαριστη αναμονη να φουσκωνει η κοιλιτσα μεχρι να το παρετε αγκαλιτσα!!!

σε ευχαριστω πολυ αστερι μου!τωρα εχω παρει τον γιατρο μου τηλεφωνο αλλα ειχε τοκετο και δεν μπορεσα να του μιλησω καθολου.

λογικα απο βδομαδα εχουμε υπερηχο και τα παρελκομενα,να σε ρωτησω ομως μιας και δεν εχω μιλησει ακομα μαζι του και στο διαγνωστικο δεν μου ειπαν και τιποτα,το 54 της χοριακης καλο νουμερο πρεπει να ειναι ε?

νομιζω οτι ειναι μια χαρα κοριτσακι μου να μην αγχωνεσαι!!

τωρα πρεπει να διπλασιαζεται σχεδον καθε δυο μερες!

υπαρχουν στο διαδικτυο πινακες με τιμες χοριακης που αντιστοιχουν σε καθε εβδομαδα...κανε μια αναζητησουλα και θα δεις οτι η χοριακη σου ειναι σουπερ!!!

Καλησπέρα σε όλες σας!

λοιπον,του το ειπα,ειχαμε κλαμματα χαρες αγκαλιες και πολλα πανω κατω μεσα στο σπιτι μεχρι να καταλαβει τι ακουσε!

του αγορασα ενα μπιμπερο,του εβαλα να φαει ,εστρωσα τραπεζι και αντι για ποτηρι με την coca cola σερβιρα το μπιμπερο!!

δευτερο νεο,πηρα την χοριακη μου σημερα,54 μοναδες που γραφει πως ισουται με την 3η με 4η εβδομαδα.

οσο για το self clear εγω το αγορασα 15 ευρω το μονο,δεν ειχε διπλο οποτε δεν ξερω τιμη και μου εδειξε γραμμη (μη φανταστεις ομως πολυ εντονη )1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο και με 54 χοριακη,οποτε γλυκια μου κανε λιγο υπομονη για να εισαι 100% σιγουρη!οσο για το ψηφιακο το ειχα κοιταξει το internet και ελεγε πως κοστιζει 28 - 30 ευρω!

κουκλες μου ευχομαι σε ολες το καλυτερο!πραγματικα και απο την καρδια μου!!

Eιμαι τοσο ηλιθια που συγκινηθηκα χαχαχαχα:-P

Δεν ξερω οταν ακουω για μωρακια τρελαινομαι!!Με το καλο Δεσποινακι σου ευχομαι ενα μονο....να ειναι ΥΓΙΕΣ το μωρο σου...σε αυτην την περιπτωση το μπιζελακι σου!!!

Κοριτσια μια με προτεινε να κανω το self clear την Τεταρτη που μας περασε αλλα δεν το εκανα.Θα περιμενω αλλες 10 μερες. Αλλα το κακο ειναι οτι εγω δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα και αυτο ειναι κακο.Θα με πειτε δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο...ναι αλλα δεν θα επρεπε να εχω εστω ενα?Που ολοι λενε οτι ειδικα το στηθος πρεπει να ειναι πρησμενο?

Και το αλλο....δε νιωθω εγκυος....θα με πειτε και μερικες απο εσας δε νιωθατε μεχρι να το ανακαλυψετε αλλα ισως επειδη δε σας πηγε το μυαλο σε εγκυμοσυνη επειδη δεν την επιδιωξατε κιολας...Γιατι να ειμαι τυχερη εγω και να εχω μπιζελακι με την πρωτη προσπαθεια?Το αποκλειω δυστυχως....:(

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Αστα να πανε, χρυσος μου στοιχισε αυτος ο μηνας!!! Τουλαχιστον να επαιρνα ενα θετικο αποτελεσμα... Ειχα αδιαθετησει 14/04 κι απο τοτε περιοδος πουθενα. Αρχισα να κανω τεστακια απο πριν την καθυστερηση, αρνητικα φυσικα, μετα 14/05 εκανα χορισκη (αρνητικη), 21/05 εκανα ξανα μηπως η προηγουμενη ειχε γινει νωρις και τωρα αλλο ενα τεστ. Τι να πω; Δεν ξερω τι να κανω!!! Εχω πονακια στην κοιλια, αναγουλες, το πρωι εκανα εμετο και θερμοκρασια 37,1. 45 μερεσ σημερα και περιοδοσ πουθενα... Θα τρελλαθω!!!

Margeo που εισαι?Τι εγινε τελικα?:shock::shock:

vpCFp2.png

Ακομα περιμενω και η περιοδος αφαντη. Ξαναεκανα και τη χοριακη χτες που μουζητησε ο γιατρος αλλα ηταν αρνητικη :-( και μου εδωσε primolut nor. Εσυ τελικα ποτε θα το κανεις το τεστακι;;;

Ακομα περιμενω και η περιοδος αφαντη. Ξαναεκανα και τη χοριακη χτες που μουζητησε ο γιατρος αλλα ηταν αρνητικη :-( και μου εδωσε primolut nor. Εσυ τελικα ποτε θα το κανεις το τεστακι;;;

Κριμα που η χοριακη ηταν αρνητικη....εγω δεν το εκανα ακομα μια κοπελα αν διαβασεις με ειχε πει να το κανω την Τεταρτη που μας περασε.Ειδα ενα σχεδιαγραμμα για το self clear και δειχνει οτι μπορει να δειξει αν το κανω σημερα.Δεν ξερω τι να κανω.....πηγα ρωτησα 14.70 μου ειπαν για το μονό.

Θελω να το κανω ειχα ησυχασει και ειπα θα κανω κατευθειαν χοριακη σε μια εβδομαδα ομως. Αλλα τωρα ειδα αυτο το σχεδιαγραμμα και θελω να το κανω...αλλα και 15 ευρω ειναι πολλα γαμωτο

vpCFp2.png

http://www.euromed.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=66&layout=blog&Itemid=79〈=en

εδω δειτε το διαγραμμα που εχει ρε κοριτσια.....εγω ειμαι στην 22η μερα του κυκλου

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Συγχαρητηρια!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!! Αυτα ειναι ευχαριστα Κυριακατικα νεα!!! Εσυ barbieamelie εκανες τελικα το τεστ;;

Καλημερα Margeo μολις πριν απο λιγο εκανα το τεστ παιζει να ηταν και 7 η ωρα σηκωθηκα γιατι κατουριομουν λεω ας το κανω γιατι μετα μπορει να μην κατουριεμαι8-):cool:

Κοριτσια αρνητικο....μια κατακοκκινη γραμμη στο παραθυρακι που δειχνει οτι ειναι εγκυρο και στο αλλο παραθυρακι κατασπρο....το τεστ με μουτζωσε κοριτσια και εριξα ενα κλαμα και τωρα που γραφω εχω τρελα νευρααααα...η συννυφαδα μου χθες το βραδυ μας ανακοινωσε οτι ειναι εγκυος και δεν το θελουν κιολας(ο αντρας της).Ελεος γιατι ο Θεος δινει τα μωρα σε αυτους που δεν τα θελουν και σε εμας που θελουμε δεν τα στελνει?:cry::cry:Κοριτσια ποναω αληθεια:cry:

ειμαι στην 26η μερα του κυκλου μου οποτε το τεστ επρεπε να δειξει εστω μια αχνη γραμμη...σε 8 μερες περιμενω περιοδο και αν ημουν εγκυος επρεπε εστω να υπηρχε η αχνη γραμμη γιατι ο οργανισμος μου επρεπε να παραγει την ορμονη....

vpCFp2.png

Αναμενόμενο το αρνητικό τεστ γιατί βιάστηκες πολύ. 8 μέρες πριν την περίοδο και να δείξει το τεστ? εδώ καλά καλά η χοριακή ενδέχεται να μην δείξει. κακώς βιάστηκες και απογοητεύτηκες. περίμενε μέχρι την καθυστέρηση και αν δεν σου έρθει, που στο εύχομαι, κάνε άλλο ένα ή πήγαινε κατευθείαν για χοριακή. Καλή επιτυχία!

Αναμενόμενο το αρνητικό τεστ γιατί βιάστηκες πολύ. 8 μέρες πριν την περίοδο και να δείξει το τεστ? εδώ καλά καλά η χοριακή ενδέχεται να μην δείξει. κακώς βιάστηκες και απογοητεύτηκες. περίμενε μέχρι την καθυστέρηση και αν δεν σου έρθει, που στο εύχομαι, κάνε άλλο ένα ή πήγαινε κατευθείαν για χοριακή. Καλή επιτυχία!

Kαλημερα και ευχαριστω για την απαντηση. Το ξερω οτι ειναι αρκετες μερες μπροστα μου για την περιοδο αλλα αυτο δεν εχει υποτιθεται περιορισμους για το ποσες μερες πριν απο την περιοδο μπορεις να το κανεις...5 ημερες μετα τη συλληψη λεει....τι να πω εχω μπερδευτει και με αυτην τη συλληψη τι καλα θα ηταν να συγχεεται με την ημερα που εγινε η πραξη!!

vpCFp2.png

Kαλημερα και ευχαριστω για την απαντηση. Το ξερω οτι ειναι αρκετες μερες μπροστα μου για την περιοδο αλλα αυτο δεν εχει υποτιθεται περιορισμους για το ποσες μερες πριν απο την περιοδο μπορεις να το κανεις...5 ημερες μετα τη συλληψη λεει....τι να πω εχω μπερδευτει και με αυτην τη συλληψη τι καλα θα ηταν να συγχεεται με την ημερα που εγινε η πραξη!!

Το λέει όντως αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει απόλυτα. Να σου πω εγώ τι έκανα. Υπολόγισα περίπου πότε είχα ωορρηξία και έκανα το τεστ 12 μέρες μετά και αυτό βέβαια με ρίσκο να μην δείξει το τεστ ακόμα. πάντως μην απογοητεύεσαι. το έκανες αρκετά νωρίς.

Διαφημίσεις

Mακαρι να ειμαι....μακαριιιιιιιι

Αν και εχω ενα προαισθημα οτι δεν!:-P

αλλες 8 ημερες υπομονη!!εσυ εγκυος ε?με το καλο το νινακι σου μονο υγιες ευχομαι να ειναι που ειναι το πιο σημαντικο!!ολα τα αλλα ερχονται μετα αν ειναι υγιες:P

vpCFp2.png

Barbieamelie μου, δεν πειραζει γλυκια μου που δεν εισαι εγκυος αυτή τη φορα. Θα εισαι την επομενη ή τη μεθεπόμενη...τα λεω για να τα ακουω κι εγω που εκλαιγα με λυγμους ολη νυχτα την Πεμπτη το βραδυ που ειχα αλλη μια αρνητικη χοριακη και ειναι τα νευρα μου και οι ορμονες μου ΧΑΛΙΑ, αφου ακομα να αδιαθετησω... Δε θελω να σου δινω ελπιδες αλλα αν δεν αδιαθετησεις σε 8 μερες κανε μια χοριακη. Εχω διαβασει για πολλα αρνητικα τεστ που αργοτερα ηταν θετικα. Παντως εγω δε θα ξαναβαλλω τον εαυτο μου σε τετοια διαδικασια. Αν θα εχω καθυστερηση θα κανω χοριακη. (αν καταφερω και κρατηθω...) :wink:

• 5 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια... Ποσο καιρο διαβαζω τα οσα λετε!!! Εγω λοιπον ειχα μια αποβολη στις 7εβδομαδες στις 14/5..(δεν χρειαστηκε αποξεση).

Τωρα μετα από καθημερινες επαφες κ με τελευταια περιοδο 13/6-17/6 μαλλον νιωθω παλι τα ιδια... Τι λετε βρε κοριτσια;; Υπαρχει περιπτωση τοσο συντομα ή επειδή το θέλω εγώ, εχω ενα σωρο συμπτωματα; Το παμε κ γυρεύοντας η αληθεια είναι! Να κανω ενα self clear τωρα που το εχω εδω κ κοιταζομαστε ή οχι; Και τοτε εκανα αλλα αρνητικο ήταν.. Μονο το predictor early μου ειχε βγαλει γραμμουλα -αχνη- κ μετα το digital clearblue με επιβεβαιωσε. Ευχαριστω:).

MEANDME ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΤΙΣ 7w+2d ΔΕΥΤΕΡΑ 14/5/12 ΕΧΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΞΕΣΗ.Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕ 15/6 Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΕΔΩ Κ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΕΣΤΑΚΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ PREDICTOR EARLY ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

• 2 εβδομάδες μετά...

Αχ αχχχχχχ!!!! Καλημέρα σας κορίτσια!πονεμένη και εγώ.....

Έχω εναν κούκλο γιο 24 μηνών και προσπαθούμε για το 2ο! Μετράω ξαναμετράω μερες γόνιμες κτλ κτλ. Αγχοςςςςςς!!!!

Τελευταία περίοδος 24/06/2012 κύκλος 32 ημερών επαφες απο 29/06 έως και 10/07 μερα παρα μέρα, διακοπή λόγω συνθηκών 4 μέρες και ξανά μέχρι και χ8ες. Λογικά γόνιμες μέρες 9-12/07/2012. Σήμερα δεν άντεξα έκανα ένα σελφ αλλα.......... τίποτα στα σκουπίδια!!!!

Περιμένω 24 λέτε να είναι νωρίς και να δείξει πιο πίσω????????

Λέτε να γίνει το θαύμα και να είμαι?

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ αχχχχχχ!!!! Καλημέρα σας κορίτσια!πονεμένη και εγώ.....

Έχω εναν κούκλο γιο 24 μηνών και προσπαθούμε για το 2ο! Μετράω ξαναμετράω μερες γόνιμες κτλ κτλ. Αγχοςςςςςς!!!!

Τελευταία περίοδος 24/06/2012 κύκλος 32 ημερών επαφες απο 29/06 έως και 10/07 μερα παρα μέρα, διακοπή λόγω συνθηκών 4 μέρες και ξανά μέχρι και χ8ες. Λογικά γόνιμες μέρες 9-12/07/2012. Σήμερα δεν άντεξα έκανα ένα σελφ αλλα.......... τίποτα στα σκουπίδια!!!!

Περιμένω 24 λέτε να είναι νωρίς και να δείξει πιο πίσω????????

Λέτε να γίνει το θαύμα και να είμαι?

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Κατερίνα!Φυσικά και το έκανες πολύ νωρίς!!!!!Αν οι γόνιμες ήταν γύρω στις 12 του μήνα τι να δείξει κι αυτό;;Αχχχ θα σε μαλώσω!:D

Τι λέμε και ξαναλέμε εδώ μέσα;;Περιμένουμε την καθυστέρηση και μετά βουρ για χοριακή!Μην μπαίνεις σ'αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία....:)

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Καλημέρα Κατερίνα!Φυσικά και το έκανες πολύ νωρίς!!!!!Αν οι γόνιμες ήταν γύρω στις 12 του μήνα τι να δείξει κι αυτό;;Αχχχ θα σε μαλώσω!:D

Τι λέμε και ξαναλέμε εδώ μέσα;;Περιμένουμε την καθυστέρηση και μετά βουρ για χοριακή!Μην μπαίνεις σ'αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία....:)

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Μακάρι να είμαι!!!!

το έκανα λίγο πιο νωρίς γιατί δεν κρατιέμαι!!!

25/07 θα παω για χοριακη, αν δεν έχω αδιαθετσει!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

koritsia kalhmera!

Milhsa me thn maia mou x8es, mou eipe logika eprepe na deiksei to test. epeidh den eixa epafh thn gonimh kai mia mera meta logika den eimai. Na paw ton allo mhna na me parakolou8ei me uperhxo na mou pei akribws poies meres wres na kanw .....! Den 8a paw....!!!! 8a treka8w sto telos! kai 8a trelanw kai ton antra mou! 8a prospa8hsw na hremhsw kai opote 8elei me to kalo 8a er8ei kai to 2 paidaki mas opws ksafnika hr8e to prwto mas!

Makari na bgei la8os kai to test kai h maia kai na eimai.............!

To 8eloume toso polu!

koritsia kalhmera!

Milhsa me thn maia mou x8es, mou eipe logika eprepe na deiksei to test. epeidh den eixa epafh thn gonimh kai mia mera meta logika den eimai. Na paw ton allo mhna na me parakolou8ei me uperhxo na mou pei akribws poies meres wres na kanw .....! Den 8a paw....!!!! 8a treka8w sto telos! kai 8a trelanw kai ton antra mou! 8a prospa8hsw na hremhsw kai opote 8elei me to kalo 8a er8ei kai to 2 paidaki mas opws ksafnika hr8e to prwto mas!

Makari na bgei la8os kai to test kai h maia kai na eimai.............!

To 8eloume toso polu!

Katerina εύχομαι να είσαι έγκυος!!!! Αν όμως δεν είσαι, θα έλεγα να ακολουθήσεις τη συμβουλή του γιατρού σου! Με την παρακολούθηση μπορείς να δεις αν το ωοθηλάκιο αλλά και το ενδομήτριο μεγαλώνουν κανονικά και ο γιατρός θα σου πει με βεβαιότητα πότε θα γίνει η ωορηξία σου (με πρόβλεψη 1-2 ημερών), αλλά και αν έγινε τελικά! Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι πέτυχες τη μέρα!!! Εγώ το κάνω 2 μήνες αυτό. Τον πρώτο μήνα δεν απέδωσε καρπούς, γιατί ο γιατρός μας είπε επαφή Παρασκευή βράδυ, το αργότερο Σάββατο πρωί κι εμείς είχαμε Σάββατο βράδυ! Αυτό το μήνα ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις συμβουλές του και νομίζω ότι το πετύχαμε!! Θα ξέρω σε 11 μέρες!!!! Πάντως δεν είναι τόσο αγχωτικό όσο νομίζεις....

Katerina εύχομαι να είσαι έγκυος!!!! Αν όμως δεν είσαι, θα έλεγα να ακολουθήσεις τη συμβουλή του γιατρού σου! Με την παρακολούθηση μπορείς να δεις αν το ωοθηλάκιο αλλά και το ενδομήτριο μεγαλώνουν κανονικά και ο γιατρός θα σου πει με βεβαιότητα πότε θα γίνει η ωορηξία σου (με πρόβλεψη 1-2 ημερών), αλλά και αν έγινε τελικά! Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι πέτυχες τη μέρα!!! Εγώ το κάνω 2 μήνες αυτό. Τον πρώτο μήνα δεν απέδωσε καρπούς, γιατί ο γιατρός μας είπε επαφή Παρασκευή βράδυ, το αργότερο Σάββατο πρωί κι εμείς είχαμε Σάββατο βράδυ! Αυτό το μήνα ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις συμβουλές του και νομίζω ότι το πετύχαμε!! Θα ξέρω σε 11 μέρες!!!! Πάντως δεν είναι τόσο αγχωτικό όσο νομίζεις....

Αχ σε ευχαριστω πολυ!

Μακαρι και εσυ να εισαι, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα να φερεις στο κοσμο ενα υγιες παιδακι.

Μακαρι να ειμαι και εγω.... δεν μπορω αγχονομαι πολυ.

Δεν περνανε οι μερες με τιποτα.

Θα ξερω σιγουρα στις 25 του μηνα, αν δε δω δηλαδη!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...