Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να κανω ενα self clear;

Recommended Posts

Ξερω οτι θα με βρισετε και θα εχετε και δικιο χαχαχαχαχα:lol::lol:

μεχρι τωρα ειχα ηρεμησει και ελεγα οτι μεσα Ιουνιου θα κανω ενα τεστ αν εχω καθυστερηση.Ειπα θα περιμενω να εχω καθυστερηση πρωτα και μετα να το κοιταξω.

Τελευταια περιοδος 11/5. Επαφες μερα παρα μερα και απο 21/5 δηλαδη ακριβως μια εβδομαδα πριν,την προηγουμενη Δευτερα,επαφες καθημερινα. Νομιζω οτι η γονιμη μου μερα ηταν την Τεταρτη κοριτσια στις 23/5 με καθε επιφυλαξη. Ειδα οτι το self clear ανιχνευει μετα απο 5 ημερες απο τη συλληψη. Ειναι νωρις για να το κανω ε?:lol:

Μα με εχετε παρει τα μυαλα καλε εκει που ειχα ηρεμησει και ελεγα θα περιμενω να εχω καθυστερηση βλεπω αυτα που γραφετε και θελω να παω να παρω ολα τα τεστ του φαρμακειου χαχαχαχα:cool:

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μεχρι τωρα ειχα ηρεμησει και ελεγα οτι μεσα Ιουνιου θα κανω ενα τεστ αν εχω καθυστερηση.Ειπα θα περιμενω να εχω καθυστερηση πρωτα και μετα να το κοιταξω.

Τελευταια περιοδος 11/5. Επαφες μερα παρα μερα και απο 21/5 δηλαδη ακριβως μια εβδομαδα πριν,την προηγουμενη Δευτερα,επαφες καθημερινα. Νομιζω οτι η γονιμη μου μερα ηταν την Τεταρτη κοριτσια στις 23/5 με καθε επιφυλαξη. Ειδα οτι το self clear ανιχνευει μετα απο 5 ημερες απο τη συλληψη. Ειναι νωρις για να το κανω ε?:lol:

Μα με εχετε παρει τα μυαλα καλε εκει που ειχα ηρεμησει και ελεγα θα περιμενω να εχω καθυστερηση βλεπω αυτα που γραφετε και θελω να παω να παρω ολα τα τεστ του φαρμακειου χαχαχαχα:cool:

Θα σου πρότεινα να το κάνεις την Τετάρτη με τα πρώτα όμως πρωινά ούρα.

Λέει 5 μέρες από την πιθανή σύλληψη. Η σύλληψη με την επαφή μπορεί να μην "συμπίπτουν".

Άλλην μιάμιση μέρα υπομονή.

Καλά αποτελέσματα:D

Απλά έχε υπόψη σου ότι αυτά τα τεστ μπορεί να δείξουν και βιοχημική.Σου το λέω για να μην απογοητευτείς να έχεις όλες τις περιπτώσεις υπόψη σου.

ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 03/05 ΠΕΡΙΜΕΝΩ 30/05 ,ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ SELF CLEAR ΤΙ ΛΕΤΕ?

Θα σου πρότεινα να το κάνεις την Τετάρτη με τα πρώτα όμως πρωινά ούρα.

Λέει 5 μέρες από την πιθανή σύλληψη. Η σύλληψη με την επαφή μπορεί να μην "συμπίπτουν".

Άλλην μιάμιση μέρα υπομονή.

Καλά αποτελέσματα:D

Απλά έχε υπόψη σου ότι αυτά τα τεστ μπορεί να δείξουν και βιοχημική.Σου το λέω για να μην απογοητευτείς να έχεις όλες τις περιπτώσεις υπόψη σου.

To σκεφτηκα και αυτο δηλαδη να περιμενω μεχρι την Τεταρτη.Αλλα ειναι καλα? Η να το παω και αλλο μεχρι την Παρασκευη?

vpCFp2.png

barbieamelie ειναι πολυυυυυυυυυυ νωρις!!!δεν νομιζω να δειξει τιποτα!

και το χειροτερο ειναι πως οταν το κανεις τοσο νωρις αναρωτιεσαι αν εδειξε σωστα και παλι περιμενεις την καθυστερηση της ακατανομαστης!

Ειμαι παθουσα....περιμενω σαν την pavi1 την Πεμπτη και εκανα το Σαββατο ενα τεστ(23η μερα κυκλου).Εδειξε αρνητικο.Ειναι πολυ πιθανο να ειναι σωστο το αρνητικο.

ειναι ομως και πιθανο να μην ειχε γινει ακομα εμφυτευση να μην ειχε παραχθει χοριακη οποτε να το αρνητικουλι....

περιμενε...γιατι αν βγει αρνητικο η αγωνια θα παραμεινει!

Διαφημίσεις

ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 03/05 ΠΕΡΙΜΕΝΩ 30/05 ,ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ SELF CLEAR ΤΙ ΛΕΤΕ?

Αχ εσυ ομως εισαι καλυτερα, εννοω πιο κοντα!!! Αμα εισαι, ενα self μπορει να σου δειξει!!!!!!!!!Περιμενω να μας πεις!! Αν ημουν στη θεση σου θα εκανα εκτος απο αυριο το πρωι και τωρα!!!:-P:-P:-P

Αλλα εχω προαισθημα οτι δεν ειμαι εγκυος επειδη δυσκολο με τον πρωτο μηνα προσπαθειων να ειμαι.Τωρα το οτι εχω τετοιο προαισθημα ειναι κακο ε?:-P:-P

vpCFp2.png

barbieamelie ειναι πολυυυυυυυυυυ νωρις!!!δεν νομιζω να δειξει τιποτα!

και το χειροτερο ειναι πως οταν το κανεις τοσο νωρις αναρωτιεσαι αν εδειξε σωστα και παλι περιμενεις την καθυστερηση της ακατανομαστης!

Ειμαι παθουσα....περιμενω σαν την pavi1 την Πεμπτη και εκανα το Σαββατο ενα τεστ(23η μερα κυκλου).Εδειξε αρνητικο.Ειναι πολυ πιθανο να ειναι σωστο το αρνητικο.

ειναι ομως και πιθανο να μην ειχε γινει ακομα εμφυτευση να μην ειχε παραχθει χοριακη οποτε να το αρνητικουλι....

περιμενε...γιατι αν βγει αρνητικο η αγωνια θα παραμεινει!

Εσεις φταιτε!!!!!!:lol::lol::lol:

Εγω μια χαρα καθομουν ησυχουλα!!! Διαβαζω εσας και παιρνουν τα μυαλα μου αερα αααα δε θα ξαναδιαβασω παρομοιες "ιστοριες"μεχρι 12 Ιουνιου!!!!:-P

vpCFp2.png

Εσεις φταιτε!!!!!!:lol::lol::lol:

Εγω μια χαρα καθομουν ησυχουλα!!! Διαβαζω εσας και παιρνουν τα μυαλα μου αερα αααα δε θα ξαναδιαβασω παρομοιες "ιστοριες"μεχρι 12 Ιουνιου!!!!:-P

το ξερω!!και εγω την παταω!!!να ξερετε πως επειδη εδω τα κλειδωνουν τα θεματα καμμια φορα ειμαστε στο parentscafe και μιλαμε και απο εκει!!

κανε υπομονη...ειναι δυσκολη η ρημαδα...και εγω την προηγουμενη εβοδμαδα ειχα φαει τα λυσσακα μου..μεχρι που ειδα το αρνητικο και ισιωσα...τωρα απλα ελπιζω να μην ειχε πιασει την ορμονη το τεστ.

Φαντασου οτι αυριο μπορει και να δειξει και μια χοριακη και δεν παω...

το ξερω!!και εγω την παταω!!!να ξερετε πως επειδη εδω τα κλειδωνουν τα θεματα καμμια φορα ειμαστε στο parentscafe και μιλαμε και απο εκει!!

κανε υπομονη...ειναι δυσκολη η ρημαδα...και εγω την προηγουμενη εβοδμαδα ειχα φαει τα λυσσακα μου..μεχρι που ειδα το αρνητικο και ισιωσα...τωρα απλα ελπιζω να μην ειχε πιασει την ορμονη το τεστ.

Φαντασου οτι αυριο μπορει και να δειξει και μια χοριακη και δεν παω...

Ηηηηηηη εισαι τρελη τελος!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα να πας να παςςςςς:-P

που ειναι αυτο το parentscafe καλε?και γιατι τα κλειδωνουν?

vpCFp2.png

Ηηηηηηη εισαι τρελη τελος!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα να πας να παςςςςς:-P

που ειναι αυτο το parentscafe καλε?και γιατι τα κλειδωνουν?

ε τα κλειδωνουν οι διαχειριστες...τωρα γιατι δεν εχω καταλαβει.πας στο parentscafe.gr κανεις εναν λογαριασμο και εκει και μιλαμε με αλλα κοριτσια.

Ευτυχως ειμαστε και αρκετες κατα φαντασιαν εγκμονουσες και καμμια δεν παρεξηγει την αλλη...χαχααχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου, κι εγω σας διαβασα και ξεσηκωθηκα!!! Παω λοιπον σε εφημερευον (30λεπτα περπατημα) και τελικα, τιποτα...παει και το εικοσαρικο, απογοητευτηκα κι ολας... Χαλια!

ποτε ΔΕΝ περιμενεις???

αχ......ειδες?και τωρα λες εκανε λαθος?μηπως ειναι νωρις?αστα σου λεω...καλα καπου διαβασα το φοβερο...

κοπελα ειχε καθυστερηση εκανε χοριακη της βγηκε θετικοτατη:D και πηρε η καημενη ενα τεστ να κανει να το κρατησει για να της μεινει για ενθυμιο.

Αρνητικο το τεστ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και εμεις ακομα σκαμε 20αρικα...

Αστα να πανε, χρυσος μου στοιχισε αυτος ο μηνας!!! Τουλαχιστον να επαιρνα ενα θετικο αποτελεσμα... Ειχα αδιαθετησει 14/04 κι απο τοτε περιοδος πουθενα. Αρχισα να κανω τεστακια απο πριν την καθυστερηση, αρνητικα φυσικα, μετα 14/05 εκανα χορισκη (αρνητικη), 21/05 εκανα ξανα μηπως η προηγουμενη ειχε γινει νωρις και τωρα αλλο ενα τεστ. Τι να πω; Δεν ξερω τι να κανω!!! Εχω πονακια στην κοιλια, αναγουλες, το πρωι εκανα εμετο και θερμοκρασια 37,1. 45 μερεσ σημερα και περιοδοσ πουθενα... Θα τρελλαθω!!!

Αστα να πανε, χρυσος μου στοιχισε αυτος ο μηνας!!! Τουλαχιστον να επαιρνα ενα θετικο αποτελεσμα... Ειχα αδιαθετησει 14/04 κι απο τοτε περιοδος πουθενα. Αρχισα να κανω τεστακια απο πριν την καθυστερηση, αρνητικα φυσικα, μετα 14/05 εκανα χορισκη (αρνητικη), 21/05 εκανα ξανα μηπως η προηγουμενη ειχε γινει νωρις και τωρα αλλο ενα τεστ. Τι να πω; Δεν ξερω τι να κανω!!! Εχω πονακια στην κοιλια, αναγουλες, το πρωι εκανα εμετο και θερμοκρασια 37,1. 45 μερεσ σημερα και περιοδοσ πουθενα... Θα τρελλαθω!!!

βρε κοριτσακι μηπως να πηγαινες στον γιατρο ή να επαιρνες ενα τηλεφωνο να του τα πεις?

καποια ανωμαλια στον κυκλο θα ειναι.Δεν υπολογιζω τα τεστ αλλα οι 2 χοριακες αρνητικες..:-( μαλλον το εχουν αποκλεισει!

Mummytobe μου, το εχω αποκλεισει πια, οποτε απλα θα περιμενω λιγες μερες ακομα κι αν δεν ερθειθα παω στο γιατρο και θα ευχηθω την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερη!!! Αντε κοριτσια ελπιζω Κι εσας τωρα να μην ερθει και να ειστε εγκυουλες!!! Περιμενω νεα σας!

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας και από μένα,ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι και εγώ νέα στο φόρουμ.

και η δική μου ανησυχία λοιπόν σχετίζεται με μία πιθανή εγκυμοσύνη.

είμαι αρραβωνιασμένη και εδώ και 4 μήνες προσπαθούμε για μωράκι.έχω επισκεφτεί γιατρό ο οποίος με διαβεβαίωσε πως το τρυφερό μου και οι διασυνδέσεις του είναι μια χαρά.(γέλασα και εγώ με την ονομασία που έδωσε).

τελευταία μου περίοδος ήταν στις 05/05/2012 και μέρες ωορρηξίας από 13/05 έως και 18/05 όπου και είχαμε επαφή μέρα παρά μέρα.

Τα συμπτώματα που έχω είναι,πρησμένο στήθος από νωρίς,κάποιες αναγούλες στο στομάχι επίσης από νωρίς όπου ωστόσο δεν είναι επί καθημερινής βάσης,πονάκια χαμηλά και ενίοτε και στη μέση,ανεξήγητη κούραση και έπειτα από μελέτη στο forum έχω και κάποιες ώρες της μέρας δέκατα.επίσης λοιπόν μετά από μελέτη στο forum δεν έχω κάνει κάποιο test ακόμα,απλά περιμένω και εγώ με άγχος δε σας κρύβω να περάσουν οι μέρες λίγο ακόμα.

πότε πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνω το test,δεδομένου του κύκλου μου που είναι 27 άρης σταθερός.

και τέλος μια ερώτηση συναισθηματικής φύσης,το ότι την Δευτέρα λέω είμαι έγκυος και χαμογελάω και την Τρίτη ξυπνάω και χωρίς λόγο λέω δεν είμαι και πέφτει η διάθεση μου κατακόρυφα είναι μεμονωμένο γεγονός η το έχει ζήσει έστω και μία από εσάς?

ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

Αυτό που περιγράφεις στο τέλος είναι νομίζω κλασικό φαινόμενο γυναίκας που θέλει να κάνει παιδάκια! Βέβαια, όπως θα σου πουν δεν βοηθάει αλλά.....

Πιστεύω οτι ένα τεστ θα έδειχνε και απο τώρα.

Πιθανοτατα θα εχεις ενα σαφες αποτελεσμα με σελφ κλιαρ τωρα. Αφου αν καταλαβα καλα εισαι εως και 4 ημερες πριν την αναμενομενη περιοδο. Τα συμπτωματα θα σου ελεγα-οπως πολλες φορες εχω γραψει-μην τα πολυεμπιστευεσαι . Οπως εχουν επισης γραψει πολλες μανουλες εδω δεν διαφερουν απο τα συμπτωματα αναμονης περιοδου. και προπαθησε (αν δεν σου κατσει αυτη τη φορα) να μην μπαινεις στη διαδικασια ευρεσεως και παρακολουθησης συμπτωματων . Εγω ειχα φτασει σε σημειο να εφυερω και απο μονη μου ...;)

Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

Όλα είναι μια ιδέα...

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

έστω και αν περιμένω περίοδο στις 31/05 μπορώ να το κάνω και από σήμερα με 27άρη κύκλο?αυτό το αναφέρω γιατί αυτομάτως μειώνονται και οι μέρες από την πιθανή σύλληψη,πιστεύεις θα έδειχνε τόσο σύντομα?

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

έστω και αν περιμένω περίοδο στις 31/05 μπορώ να το κάνω και από σήμερα με 27άρη κύκλο?αυτό το αναφέρω γιατί αυτομάτως μειώνονται και οι μέρες από την πιθανή σύλληψη,πιστεύεις θα έδειχνε τόσο σύντομα?

Ναι κανε το. Εισαι 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο. Μια χαρα ειναι. Εγω το ειχα κανει 4 μερες πριν (το διπλο) και βγηκαν και τα 2 θετικοτατα. Ακομα και αχνη να θυμασαι ειναι θετικο.:):wink::!:

Όλα είναι μια ιδέα...

Πιθανοτατα θα εχεις ενα σαφες αποτελεσμα με σελφ κλιαρ τωρα. Αφου αν καταλαβα καλα εισαι εως και 4 ημερες πριν την αναμενομενη περιοδο. Τα συμπτωματα θα σου ελεγα-οπως πολλες φορες εχω γραψει-μην τα πολυεμπιστευεσαι . Οπως εχουν επισης γραψει πολλες μανουλες εδω δεν διαφερουν απο τα συμπτωματα αναμονης περιοδου. και προπαθησε (αν δεν σου κατσει αυτη τη φορα) να μην μπαινεις στη διαδικασια ευρεσεως και παρακολουθησης συμπτωματων . Εγω ειχα φτασει σε σημειο να εφυερω και απο μονη μου ...;)

Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να με καταβάλει τόσο.πολύ πιθανόν να είναι η υπέρμετρη θέληση μου τα συμπτώματα που προανέφερα.ωστόσο ξέρετε αυτό το ψυχοφθόρο παιχνίδι που κάνω μόνη μου (είμαι έγκυος,μπα δεν είμαι έγκυος,είμαι σίγουρη πώς αυτή τη φορά είμαι έγκυος ,ναι καλά σιγά μην είμαι) αυτό λοιπόν πρέπει να το δουλέψω και να το σταματήσω.δε ξέρω αν με τον καιρό ηρεμήσω η γίνει χειρότερο....

σε ευχαριστώ MATILDA,και κάτι τελευταίο για να μην γίνω και κουραστική,

πρέπει τα ούρα να είναι τα πρώτα πρωινά?

οχι . το γραφει και μεσα αλλωστε. απλα λεει οτι ειναι καλυτερα λογω μεγαλυτερης συγκεντρωσης της ορμονης. Εγω τα εκανα μεσημερι και μαλιστα με διαφορα 2 ωρων το ενα απο το αλλο και εδειξαν κανονικα οπως σου ειπα.:wink: Δεν γινεσαι κουραστικη μην ανησυχεις.

Όλα είναι μια ιδέα...

Τί εγινε despoina τελικα το εκανες το τεστακι; Εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα, (47 μερες σημερα). Το απογευμα θα τηλεφωνησω στο γιατρο μου να κλεισω ενα ραντεβου. Στο εν το μεταξυ εχω αλλο ενα τεστακι και τρωγομαι, να το κανω να μην το κανω...ειναι πολυ ψυχοφθορο...!!! Εσεις τί λετε;