Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να κανω ενα self clear;

Recommended Posts

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά επειδή την έχω πατήσει και εγώ έτσι (15 μέρες καθυστέρηση σε σταθερό κύκλο και με χοριακή αρνητική) πήγαινε στο γιατρό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το τεστ για την επόμενη φορα! Στη περίπτωση μου ήταν απλώς αλλαγή του κύκλου και εγώ ειχα τρομοκρατηθεί οτι θα έβλεπε κροκόδειλους εκεί μέσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margeo μου δεν έχω πάει ακόμα...από τη μία φοβάμαι,δεν ξέρω αν είναι πιο σκληρό ένα αρνητικό αποτέλεσμα η να ξυπνήσω και να δω περίοδο!

Από την άλλη πριν καμιά ώρα το πήρα απόφαση ,ντύνομαι να πάω φαρμακείο,κατεβαίνω και δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι!!έμεινε από μπαταρία!

ωστόσο λύστε μου μια απορία,ενώ μέχρι και προχθές είχα πόνους περιόδου,εχθές και σήμερα τίποτα!

το στήθος μου εξακολουθεί και με πονάει φριχτά αλλά ούτε πονάκια στη κοιλιά ούτε τραβήγματα στη μέση.Λες και δεν περιμένω περίοδο.

Αυτή τη στιγμή έχω και δέκατα 37.

margeo μου δεν έχω πάει ακόμα...από τη μία φοβάμαι,δεν ξέρω αν είναι πιο σκληρό ένα αρνητικό αποτέλεσμα η να ξυπνήσω και να δω περίοδο!

Από την άλλη πριν καμιά ώρα το πήρα απόφαση ,ντύνομαι να πάω φαρμακείο,κατεβαίνω και δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι!!έμεινε από μπαταρία!

ωστόσο λύστε μου μια απορία,ενώ μέχρι και προχθές είχα πόνους περιόδου,εχθές και σήμερα τίποτα!

το στήθος μου εξακολουθεί και με πονάει φριχτά αλλά ούτε πονάκια στη κοιλιά ούτε τραβήγματα στη μέση.Λες και δεν περιμένω περίοδο.

Αυτή τη στιγμή έχω και δέκατα 37.

Η θερμοκρασια δεν ειναι αξιοπιστη μεθοδος. κανε το τεστ. Αλλιως περιμενε 1-2 μερες ακομα. Οι πονοι επισης δε λενε κατι.

Όλα είναι μια ιδέα...

Η θερμοκρασια δεν ειναι αξιοπιστη μεθοδος. κανε το τεστ. Αλλιως περιμενε 1-2 μερες ακομα. Οι πονοι επισης δε λενε κατι.
Συμφωνώ η πλεόν αναξιόπιστη μέθοδος.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Οντως, συμπτωματα, θερμοκρασιες, πονακια και τετοια μαλλον μας παρασυρουν και μας δινουν ψευτικες ελπιδες! Πηρα τηλεφωνο το γυναικολογο για ραντεβου και μου ειπε επαναληψη χοριακης αυριο και ξανα αγχος...!!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια βρε despoina μπραβο!!! Να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τωρα πας αυριο πρωι-πρωι και κανεις μια β-χοριακη και μετα στο γιατρο σου!!! Μπραβο και παλι ελπιζω να φερεις γουρι σε ολες!!!

οχι ειναι θετικο το τεστ και ας ειναι αχνη . στο ειπα οτι μπορει να συμβει. παρε αλλο 1 ή καλυτερα πηγαινε τωρα για χοριακη για να εχεις αποτελεσμα το πρωι.

Όλα είναι μια ιδέα...

koritsia....ekana to test!!!!

eksw o 8eos vrexei kai to test bghke 8etiko....dakrya xaras nomizw !!!

agapw olo ton kosmo!!!twra ti kanw??ΒΟΗ8ΕΙΑ!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!αντε με το καλο να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Να πας αύριο για χοριακουλα να πάρεις και τον γιατρο σου και να κλείσεις ραντεβού!

Να είσαι ήρεμη και να μην αγχωνεσαι!ολα θα πανε καλα!

Διαφημίσεις

Μπράβοοοοοοοοο!!! Σαν να γράφω εγώ πριν λιγο καιρό.Απεγνωσμένη βοήθεια.Χοριακή αύριο και παίρνεις τον γιατρό για να σου κλείσει ραντεβού λογικά σε καμιά εβδομάδα.Πολύ ευχάριστα νέα.Συγχαρητήρια!!!:o

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

σας ευχαριστώ πολύ όλες!πήγα για χοριακή και αύριο το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα,ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

και κάτι τελευταίο,απο την ώρα που είδα το test νιώθω πονάκια στη μεση και χαμηλά,σίγουρα η ιδέα μου δεν είναι αλλά ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό φαντάζομαι ε?

σας ευχαριστώ πολύ όλες!πήγα για χοριακή και αύριο το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα,ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

και κάτι τελευταίο,απο την ώρα που είδα το test νιώθω πονάκια στη μεση και χαμηλά,σίγουρα η ιδέα μου δεν είναι αλλά ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό φαντάζομαι ε?

θα έχεις κάποια από τα συμπτωματα τις περιόδου τις πρώτες μέρες.Λιγα πονάκια χαμηλά, λίγο η μέση , λίγο το στήθος.Είναι φυσιολογικότατο.Προσοχή θέλει όμως, οχι βάρη και οχι πολλές δουλειές!:D

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

θα έχεις κάποια από τα συμπτωματα τις περιόδου τις πρώτες μέρες.Λιγα πονάκια χαμηλά, λίγο η μέση , λίγο το στήθος.Είναι φυσιολογικότατο.Προσοχή θέλει όμως, οχι βάρη και οχι πολλές δουλειές!:D

αυτό μάλιστα,αυτό είναι νέο!δηλαδή και μωράκι στα προσεχώς και αραλίκι!'

βασικά είμαι άτομο υπερκινητικό,σε σημείο που αν δεν έχω με κάτι να ασχολούμαι πλήττω αφόρητα,και μιας και ο άντρας μου δουλεύεις ώρες ξεσπάω στο σπίτι.

λοιπόν δεν του το έχω πει ακόμα,δεν έχει γυρίσει στο σπίτι!

λέτε να περιμένω και τη χοριακή και να του το πω αύριο?

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια βρε κορίτσι μου!!!! Να έχεις μια τεράστια χοριακή σου εύχομαι!!!!

Ποτε μπορω να το κανω τοτε?Αφου λεει 5 ημερες μετα τη συλληψη....

περιμενε λιγο μην τρελαινεσαι...αν βγει αρνητικο το αγχος δεν θα φυγει γιατι θα φοβασαι μην εχει γινει λαθος και τσαμπα και η απογοητευση....

κανε υπομονη!

ειναι δυσκολο αλλα δεν υπαρχει επιλογη!

περιμενε λιγο μην τρελαινεσαι...αν βγει αρνητικο το αγχος δεν θα φυγει γιατι θα φοβασαι μην εχει γινει λαθος και τσαμπα και η απογοητευση....

κανε υπομονη!

ειναι δυσκολο αλλα δεν υπαρχει επιλογη!

Aυτο ομως ρωταω και εγω!Ποτε να το κανω?Ας το παρω εγω αλλα εσυ ποτε με συμβουλευεις να το κανω?

και απο τιμη?ποσο περιπου εχει?βλεπω κατι για 8 ευρω το απλο στο ιντερνετ αλλα αν τα φαρμακεια το εχουν πολυ ακριβο δεν συμφερει να το παρω

vpCFp2.png

Aυτο ομως ρωταω και εγω!Ποτε να το κανω?Ας το παρω εγω αλλα εσυ ποτε με συμβουλευεις να το κανω?

και απο τιμη?ποσο περιπου εχει?βλεπω κατι για 8 ευρω το απλο στο ιντερνετ αλλα αν τα φαρμακεια το εχουν πολυ ακριβο δεν συμφερει να το παρω

εχω ακουσει σε φαρμακειο 17ευρω το μονο και σε ενα αλλο το εχω παρει 13ευρω το διπλο!

δεν βγαζεις ακρη....απο το ιντερνετ ειναι πιο φτηνα αλλα υπολογισε πως με τα μεταφορικα θα σου ερθει το ιδιο!

εγω νομιζω πως 3-4 ημερες μπορει και να εδειχνε!

Σε αυτες τις ημερες ομως μπορει να δειξει και το ψηφιακο το clear blu (λιγο πιο ακριβο βεβαια αλλα δεν εχεις αγχη με αχνες γραμμες και τετοια...σου λεει εγκυος ή οχι εγκυος και ξεμπερδεψες)

5 μερες μετα την πιθανη συλληψη λεει. Δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια ποτε εγινε η συλληψη. Μην συγχεεις την επαφη με τη συλληψη.

Παιζουν με τις λεξεις. και δικιο ειχε η κοπελα παρακατω. Αν το κανεις τωρα και σου βγει αρνητικο θα εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι εγκυος?:wink: Υπομονη. Να δεις αμα με το καλο εισαι εγκυος τι υπομονη θα χρειαστει να κανεις. :)Προετοιμασου λοιπον. Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Όλα είναι μια ιδέα...

Εγώ self clear έκανα 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου με τα πρώτα πρωινά ούρα και βγήκε μια τόσο μα τόσο αχνή γραμμή που ίσα φαινόταν. Η χοριακή μου την ίδια μέρα ήταν 14. Και φυσικά είχα το άγχος για το αν θα ανέβει όπως πρέπει. Αν είχα κάνει το τεστ έστω και μία μέρα νωρίτερα θα έβγαινε αρνητικό. Μην βιάζεσαι. Περίμενε την ημέρα που περιμένεις περίοδο και κάνε τεστάκι. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...