Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Καλή μου nano ,ας πούμε ότι έχεις ένα φούρνο,φτιάχνεις πολύ καλό ψωμί και είναι και γεμάτος κόσμο πάντα.Απέναντι τώρα,έρχεται και κάποιος άλλος που ανοίγει φούρνο (το δικό σου λέγετε "ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ" ) και βλέπεις την ταμπέλα και λέγεται "τα Γιαννενα" ,και είναι και ίδιος με το δικό σου,λογικά θα πείς,Οκ ελέυθερη αγορά ,ας κάνει ότι θέλει....

Κάποια στιγμή λοιπόν ακούς έναν απο τους πελάτες που περιμένουν στην ουρά (μέσα στο μαγαζί σου) να λέει : Ελάτε απέναντι,εδώ αυτός είναι χάλια...μπλά μπλά...Τι θα κάνεις τότε?

Σαφώς και δεν απαγορέυεται να πάει κι εκεί όποιος θέλει...Όμως τι θα έκανες εσύ σ'αυτή την περίπτωση?

Και σαφώς μπορείς να συμετέχεις σε όσα φόρουμ τραβάει η ψυχούλα σου .Και βέβαια θα σου μιλάνε όλοι και κανείς δεν θα έχει πρόβλημα γιατί είναι δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις...Και επίσης συζητάς όπου θέλεις και ότι θέλεις..

αλλά αν έισαι ο πέλάτης στο φούρνο που ανέφερα πιό πάνω...

έχει διαφορά δε νομίζεις? :?

Γιατί αν μη τι άλλο υπάρχουνε και κάποιοι άγραφοι κανόνες σωστά?

Και ειδικά για εδώ μιλώντας υπάρχουν και γραπτοί τους οποίους αποδεχτήκαμε όλοι μπάινοντας...και θεωρητικά διαβάσαμε και στις διάφορες ανακοινώσεις.

gavrias έχεις δίκιο για όσα γράφεις και ναι πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες άγραφοι και ναι θα εξοργιζόμουν αν κανείς χρησιμοποιούσε δυσφήμιση και μάλιστα μέσα στο ίδιο μου το "σπίτι" για να διαφημίσει το δικό του

όμως καταρχήν δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην δική μου αντίληψη και δεύτερον εγώ απάντησα σε αυτό που είπε η Serba:

"Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να συμετέχεις με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποιο άλλο forum, αντιγραφή του παρόντος,

και να έχεις το θράσσος (:shock:) να έρχεσαι σε συναντήσεις του;

Ακόμη κι αν έρθει, δεν θα πρέπει να αναφερθεί καθόλου στο νέο,

αλλά να συζητήσουμε π.χ. κάτι για τα παιδιά μας;"

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Καλή μου gavrias, επέτρεψε μου να διαφωνήσω γιατί ήμουνα παρούσα και δεν κατηγόρησε ούτε κατά διάνοια η Sofiadav αυτό το forum, δεν παίνεψε το άλλο, και βεβαίως δεν προέτρεψε καμία να γίνει μέλος στο άλλο. Για να ακριβολογούμε και να είμαστε και δίκαιοι, σε καμία περίπτωση δε μάζευε πελάτες.

Το παράδειγμα σου μπορεί να ήταν υποθετικό αλλά εγώ οφείλω στη συνείδηση μου να επιβεβαιώσω τα γεγονότα.

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Επαιρνα και πόζες ε; Συγνώμη DALIA ΕΥΤΥΧΩΣ για μένα δεν έχω έρθει ποτέ στον Πητερ Παν, γιατί αντε να αποδείξω ότι δεν έπαιρνα πόζες!!! :D:D

Μάλλον παρεξήγηση μυρίζομαι και μάλλον σε άλλη αναφέρεσα!!

Αν νομίζεις ότι κάνοντας μου τετοιου είδους επίθεση υπερασπίζεσαι τη DAFFY μάλλον σε μένα δε χρειάζεται να το κάνεις . Την ξέρω καλά, της χρωστάω μάλιστα και το ότι κοιμόμαστε τα βραδια εδώ και 10 μήνες (μετά από συμβουλή της). Ξέρω δε ότι είναι ικανότατη ως άτομο και ως μητέρα (θα μπορούσα να πω και άλλα) γιατί τη γνωρίζω προσωπικά... και δεν έχει αναγκη από υπεράσπιση!!!! Αν θέλεις να παρεξηγηθείς μαζί μου έχεις κάθε δικαίωμα....

Απλά δε μου άρεσε η με τέτοιο τρόπο επίθεση στη Σοφία και αφού ζήτησε συγνώμη.

και αφού οι θιγόμενοι θεωρούν οτι το θέμα με τις φωτογραφίες έληξε το ίδιο θα θεωρήσω και εγώ

επειδή και εγώ υποθετικα μιλάω, γιατί δεν άκουσα κάτι,

-άργησα και να πάω-

στο θέμα από μένα δεν θα δοθεί συνέχεια,

αν η κοπέλα δεν είπε απολύτως τίποτα,

και κατηγορήθηκε άδικα,εγώ ζητώ συγνώμη, και τέλος

Υ.Γ. αυτό που είπα εγώ και η gavrias είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια,

πώς γίνεται nano, να συμφωνείς με τον έναν και να διαφωνείς με τον άλλον;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

Βρε Ζωγια μου δεν ησουν στο πητερ παν μαζι με τον ανδρουλη σου? Ειναι ο παιδοτοπος κοντα στην Φενα............

Μαλλον ξεχασες η ηλικια φταιει χχχαχαχααχ

Τι κανει ο συμμαθητης μας?????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Α αυτός ειναι; Νομιζα ότι τον έλεγαν αλλιως! Ναι σ αυτόν δεν ειμαι στις φωτογραφίες, ευτυχώς, επειδή κυνηγούσα τη μικρή.. Βλέπεις που δε θυμούνται και οι νεοτερες ηλικίες; Που με θυμούνται κάποιες να παίρνω και πόζες!!! χαχαχαχα

Ο συμμαθητής είναι ενθουσιάσμένος φέτος!! Η δικιά σου πως τα παει;

H nano έκανε μερικές γενικές ερωτήσεις και απάντησα σ'αυτές χωρίς να αναφέρομαι στο τι έγινε στη συνάντησή σας γιατί απο τη στιγμή που δεν είμουνα εκεί δεν μπορώ να έχω και θέση /αποψη για τα γεγονότα της συνάντησης.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Εμ ζωγια μου στην συναντηση δεν προλαβαμε να τα πουμε .....

ελπιζω στην επομενη που θα ειναι συντομα λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

με ακουσατε??????????????????????????????????/

Αντε να κανονισουμε την επομενη

Α εχω προταση πλησιαζουν και οι γιορτες και θα θελατε να κανουμε ενα Χριστουγεννιατικο παρτυ ή χριστουγενιατικη εξοδο?>

Η κατι τελοσπαντων που ταιριαζει με τις γιορτες των Χριστουγεννων....

ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

.......................

:D:D

Μάλλον παρεξήγηση μυρίζομαι και μάλλον σε άλλη αναφέρεσα!!

Αν νομίζεις ότι κάνοντας μου τετοιου είδους επίθεση υπερασπίζεσαι τη DAFFY μάλλον σε μένα δε χρειάζεται να το κάνεις . Την ξέρω καλά, της χρωστάω μάλιστα και το ότι κοιμόμαστε τα βραδια εδώ και 10 μήνες (μετά από συμβουλή της). Ξέρω δε ότι είναι ικανότατη ως άτομο και ως μητέρα (θα μπορούσα να πω και άλλα) γιατί τη γνωρίζω προσωπικά... και δεν έχει αναγκη από υπεράσπιση!!!! Αν θέλεις να παρεξηγηθείς μαζί μου έχεις κάθε δικαίωμα....

Αν κανω ενα τοσο τραγικο λαθος ζηταω πραγνατικα ενα μεγαλο συγνωμι και δεν ησουν εσυ.Το ποιος υπερασπιζεται ποιον δεν χρειαζεται να το αναμασαμε συνεχεια. Δεν εχω λογο να παρεξηγηθω μαζι σου!! Και τελος οσο αναφορα το καποιες δεν το σχολιαζω ( προς το παρον τουλαχιστον)

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κοριτσάρες μου αγαπημένες!

Εντυπωσιάστηκα που μετά από μια τόσο πετυχημένη συνάντηση την Κυριακή μπήκα και βρήκα ένα περίεργο κλίμα. :(

Ελπίζω το θέμα να έληξε.

Ελπίζω τα πνεύματα να ηρέμησαν, οι παρεξηγήσεις να λύθηκαν

και να είμαστε όλες έτοιμες να αρχίσουμε να κανονίζουμε μια νέα συνάντηση.

Τί λέτε?

Εγώ είμαι μέσα, θα χαρώ να σας δω όλες ξανά. Και εννοώ όλες. Ελπίζω να χαρείτε κι εσείς. Αν είναι να μη χαρείτε, πείτε μου να μην έρθω (αυτό μεταξύ αστείου και σοβαρού). Αλλά αν δε΄ν βρεθούμε, πως θα μου τα χώσετε κι από κοντά; (χιούμορ κάνω!)

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Κοριτσάρες τώρα κατάφερα να μπω στο φόρουμ. Κι εμείς περάσαμε πολύ όμορφα και θα χαρώ να σας ξαναδώ ΟΛΕΣ. Λυπήθηκα πάρα πολύ με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε αλλά χαίρομαι που έληξε πριν μπω :oops:

Ελπίζω μόνο να έχει περισσότερα κέφια ο μπουμπούκος μου την επόμενη φορά για να σας ευχαριστηθούμε.

Άσχετο αλλά πρέπει να το πω. Βγάλαμε το πρώτο μας δόντι!!!!!!!!!!

Sefi περαστικά στο ζουζούνι σου.

καλημέρα σε όλες τις κούκλες.....

καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές και τα καλά σας λόγια για τον μπουμπούκο μου...αν και αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα μας και ειδικά στον ύπνο (δυσκολεύεται να γυρίζει λόγω γύψου και κλαίει) κάθε μέρα είμαστε και καλύτερα :D 15 και σήμερα είναι πολλές :?::?::?:

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε η ιδέα της Nantias για κάτι γιορτινό -μπράβο φιλεναδίτσα όλο super ιδέες είσαι :lol:

Όσο για τα υπόλοιπα...επειδή δυστυχώς δεν ήμουν στην συνάντηση και φυσικά δεν γνωρίζω/ενημερωθεί τι έχει προκύψει με τις παλαιότερες φωτο που τραβήχτηκαν και δημοσιοποιήθηκαν από προηγούμενες συναντήσεις, σημειώνω εδώ οτι σε 2 φαινόμουν εγώ και ο μικρός, το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι άδικα πήρε τέτοιες διαστάσεις η όλη υπόθεση από λάθος ερμηνίες και παρεξηγήσεις.

Θέλω επίσης να πώ οτι επειδή τυγχάνει να γνωρίζω την daffy σε προσωπικό επίπεδο και έχω μιλήσει περισσότερες φορές από κάποιες άλλες κοπέλες του forum δηλώνω οτι είναι ένα άτομο αξιόλογο,καλοπροέραιτο και κοινωνικά μορφωμένο που το μόνο που δεν θέλει είναι να δημιουργεί ίντριγκες -τονίζω οτι είναι η προσωπική μου εκτίμηση- και ίσως η παρορμητικότητά στην υπεράσπιση/προστασία των παιδιών της ως μάνα,να παρεξηγήθηκε από κάποια μέλη.Πιστεύω οτι δεν είχε καμία πρόθεση να πάρουν τέτοια διάσταση τα γεγονότα και φυσικά δεν έχει να κερδίσει κάτι με το να αποχωρήσει η ΣοφίαDav από το forum.

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Άσχετο αλλά πρέπει να το πω. Βγάλαμε το πρώτο μας δόντι!!!!!!!!!!

Sefi περαστικά στο ζουζούνι σου.

Tery μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπόρεσα να σας δώ στην συνάντηση. Όσο για το δοντάκι...καλορίζικο και σύντομα το δεύτερο,εμείς έχουμε μείνει στα 6 από το καλοκαίρι :lol:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

hello!!!! ?Μόλις επέστρεψα από τα εξώτερικά και χαίρομαι που είμαι πάλι σε αυτό το υπέροχο site! Mου λείψατε βρε!

Sefi, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.Τery με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια!

Να πω και εγω το τελευταιο για ολη την κατασταση και απο μερους μου αυτο το θεμα κλεινει.

Serba, daffy, sam, nantia ....σας έκανα εγώ διαφήμιση για άλλο φορουμ?? εγώ δεν θυμάμαι καν να μίλησα μαζί σας.

Οχι δεν μιλησες μαζι μου αλλα καθομουνα στην αλλη ακρη του τραπεζιου και ακουγα την συζητηση σας. Κατα ποσο ηταν προσωπικη και ακουγοσασταν σε αποσταση 2 και παραπανω μετρων και με περισσοτερες απο μια συμμετοχες!!

Θα προτιμουσα να τα πειτε ιδιωτικα και οχι σε συναντηση του parents. Για το αποτομο υφος μου σου ζητω συγνωμη και σενα και στα υπολοιπα κοριτσια γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Εν παση περιπτωση ο καθενας μας εβγαλε τα συμπερασματα του.

Μερικες ειπατε πολυ καλα λογια για μενα και αν ετσι με "εχετε" στην καρδια σας, σας ευχαριστω και με τιματε.

Προτεινω να μην ξαναγραψουμε σε αυτο το τοπικ "Φθινοπωρινη συναντηση στην Θεσσαλονικη" για την μελλοντικη μας συναντηση και να ανοιξουμε καινουργιο.

case is closed , λέμε...

έχω και hangover...

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

http://www.youtube.com/watch?v=txf6_3K0_f4&feature=related

Αφιερωμένο σε όλες

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...