Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

2. Daffy μου ... δεν ξέρω τι άλλο έγινε αλλά σίγουρα η κοπέλα ίσως δεν ήξερε ίσως το είδε αψήφιστα αλλά δεν νομίζω ότι είχε πρόθεση για κάτι κακό στα παιδιά μας. Και εγώ μαζί σου συμφωνών ότι πρέπει να μην βάζουμε φωτο με ανήλικα στο internet

xωρις να ειμαι στη συναντηση και εχοντας διαβασει εν ολιγοις τι εχει γινει θελω να πω πως το θεμα περνει διαστασεις επι προσωπικου. εγω δεχομαι το γεγονος οτι η sofiadav εκανε οτι εκανε χωρις σκοπιμοτητες φυσικα και χωρις να γνωριζει τους κινδυνους. απο την αλλη ομως ξερω και πολυ καλα την daffy και ξερω πως δεν ειναι ουτε κακοπροεραιτη, ουτε μικροψυχη, ουτε κακιασμενη, ουτε αργοσχολη για να ξεκινησει ενα καυγα.ως εκ τουτου ασ κλεισει εδω λοιπον το θεμα οπως αλλωστε φανταζομαι οτι θελουν και οι 2 πλευρες

an1cEY00g410010MDAwMDkyZHwwMDAwNTU0ZGF8dG8gbG91a291bWFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

θα κλείσω και εγώ εδώ αυτό το θέμα σχολιάζοντας κάτι τελευταίο.

Και να σου πω και κατι αλλο οχι δεν αντιμετωπιζουμε τοσο μεγαλες διαφωνιες οπως ειπες αλλα ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα, ετσι τουλαχιστον θεωρω εγω.

Αυτό ακριβώς το θέμα σχολιάζαμε με τη Sam και την Serba και την ALEXISTELA, όταν μείναμε τελευταίες. Ότι πολλά θέματα έχουν έντονες διαμάχες κια διαφωνίες. Όπως το θέμα των παρελάσεων της Sam και το θέμα της παιδικής ομοφυλοφιλίας της Serba. Και συμφώνησαν ότι ειδικά στα θέματα των σχέσεων, πολλές φορές γίνεται της κακομοίρας...

Δηλαδή δεν υπαρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, που εκφράζουν μια διαφορετική άποψη; Ναι, πολλές φορές έντονα. Θα ήμασταν υποκριτές, αν λέγαμε κάτι τέτοιο. Άλλωστε το Αρχείο είναι γεμάτο έντονες διαφωνίες που κατέληξαν σε επιθέσεις, κάποιες από αυτές κακόβουλες, κάποιες από εκνευρισμό, εκτροχιάστηκαν και τέθηκαν μόνο για ανάγνωση. Γνώμη μου επίσης είναι πως απλά εξέφρασα τη γνώμη μου, υπερασπιζόμενη μια κοπέλα που ήρθε στη συνάντηση με την ίδια πρόθεση που ειχα κι εγώ και όλες μας πιστεύω. Να γνωρίσω από κοντά τις φίλες μου από το forum.

Και αν διαφώνισα κάπου με τη daffy, και συμφωνώ απόλυτα εδώ με τη nemo

απο την αλλη ομως ξερω και πολυ καλα την daffy και ξερω πως δεν ειναι ουτε κακοπροεραιτη, ουτε μικροψυχη, ουτε κακιασμενη, ουτε αργοσχολη για να ξεκινησει ενα καυγα.

διαφωνήσαμεψη τέλοσπάντων πολύ πολιτισμένα και με υγιή τρόπο, με πολύ ευγένια και χωρίς να προσβάλεται κανείς, νομίζω! Και η διαφωνία κάνει καλό, δε μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια άποψη στα πάντα. Και αυτό είναι που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα!

Εγώ πάντως κλείνοντας θα πω, ελπίζω πως δεν πρόσβαλα καμία... αν κάποια πιστεύει πως την προσέβαλα, ας το γράψει δημόσια ή ας μου στείλει πμ να τα βρούμε ή να της ζητήσω ακόμη και συγνώμη. Δεν ήθελα να στενοχωρήσω καμία. Και έχω να πω πως την επόμενη συνάντηση, εγώ θα χαρώ να δω τη daffy και όλες τις υπόλοιπες και daffy πιστεύω ότι μπορεί να κάνουμε και την καλύτερη παρέα. Άλλωστε εγώ σε βρίσκω μια χαρά, ευγενέσταση και συμπαθέστατη (σε είδα και μόνο από μακριά!) ως προς το πρόσωπο μου, και απλώς είδαμε ένα θάμα απο διαφορετική οπτική γωνία. No hard feelings από πλευρά μου. θα χαρώ να σε ξαναδώ, εσένα και όλες!

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Καλημερα γερακινα ... Τι κανει το γερακινακι ????

Στο κεντρο εχει παιδοτοπους. Εγω προσωπικα ξερω δυο και οι δυο πανω στην Τσιμισκή. Ο ένας μαλιστα "ΤΟ ΡΟΔΙ" μου αρέσει πολυ.

Και εγω συμφωνω για 1 φορα το μήνα.

Πραγματικα ο παιδοτοπος που πηγαμε την Κυριακη ηταν πολυ καλος και προτεινω η μια συναντηση να γινεται εκει..

Για την αλλη να πουμε την Μαρια Στυλιανακη να κανει επαφη με το Ροδι μπας και γινει τιποτα καλο εκει :D:D

το γερακινάκι μεγαλώνει!

Ανυπομονώ να σας τη φέρω να τη δείτε.Απλώς κολλάω λίγο που είναι τόσο μικρούλα ακόμα.

ίσως στην επόμενη συνάντηση.

Στον παιδότοπο που αναφέρεις στην Τσιμισκή απαγορεύεται το κάπνισμα?

Γενικά ελπίζω σε όποιο παιδότοπο κανονιστούν οι συναντήσεις να μην υπάρχει καπνός.

Ας με συγχωρέσουν οι καπνιστές,ε? :D

Τι θα λέγατε να πάμε εκεί στην επόμενη συνάντηση κι αν μας αρέσει

τότε να προτείνουμε στη διαχείριση να κάνει τις επαφές της?

Κορίτσια, καλό το κέντρο άλλα έχει παρκινγκ για να βολεύονται όλες; Γιατί μου την έχουν δώσει τα δήθεν παρκινγκ του κέντρου που σε ρωτάνε για πόση ώρα, είμαστε πλήρης, μπειτε και ο θεός κι η ψυχή σας αν βρείτε, και χρεώνεσετε και τη βόλτα στο πάρκινγκ, και αν βρείτε. Και άλλα είναι μόνο για τους μόνιμους...

Αν είναι πάντως καλός ο πα

Αν είναι πάντως καλός ο παιδότοπος, αξίζει τον κόπο. Αλήθεια, πως διορθώνετε τα προηγούμενα ποστ σας; Εγώ ήθελα τώρα αλλά δεν ξέρω πώς. Μπορείτε να μου απαντήσετε και με πμ, αν θέλετε.

Διαφημίσεις

"Ο Ελληνικός Κόμβος Ασφαλούς Διαδικτύου (http://www.saferinternet.gr) σας εφιστά την προσοχή:

Να θυμάστε ότι από τη στιγμή που δημοσιεύετε οποιαδήποτε πληροφορία σας σε έναν ιστοχώρο (φωτογραφία, κείμενο, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό), αυτή παύει αυτόματα να είναι προσωπική και γίνεται δημοσίως προσβάσιμη (μέσα στον Παγκόσμιο Ιστό). Μάλιστα, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από τρίτους ακόμη και σε παράνομους ή προσβλητικούς ιστοχώρους, από όπου πιθανότατα δεν θα μπορείτε να την αφαιρέσετε.

Αν θέλετε σε κάθε περίπτωση να δημοσιεύσετε φωτογραφίες σας, θα πρέπει να προσέξετε ώστε αυτές να μην περιλαμβάνουν στοιχεία που να βοηθούν στον εντοπισμό των ατόμων που απεικονίζονται σε αυτές (π.χ. ονομασία δρόμου, πινακίδα αυτοκινήτου, μουσείο, σχολείο, κατοικία, κ.α.). Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση, να δημοσιεύετε φωτογραφίες τρίτων χωρίς πρώτα να έχετε ζητήσει την άδειά τους.

Ενημερωθείτε για αυτά τα θέματα στους συνδέσμους που παραθέτονται:

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο:

http://www.saferinternet.gr/Θέματα/ΙδιωτικήΖωή/Προστασίαιδιωτικήςζωής/tabid/165/Default.aspx

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Θα ήθελα να προτείνω να ψήφισουμε, να συμφωνήσουμε , να μην βγάζουμε πια φωτογραφίες στις συναντήσεις! (Δε νομίζω ότι έχουν και νοημα, δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι!)

Ακόμη και όταν στελνονται με μαιλ, γιατί πάλι δε μπορουμε να ελέγξουμε ποιος τις βλέπει και που στελνονται!

Προσπαθω να φανταστω τι θα ένιωθα αν έβλεπα το παιδί μου στο ιντερνετ χωρις να το ελέγχω!(Μπορεί να μην το σκεφτείς την πρώτη, τη δεύτερη αλλά την τρίτη θα το σκεφτείς...)

Daffy κατηγορείς κάποιον για το ίδιο πραγμα που έχεις κάνει και εσύ στο παρελθόν. Οπως νιώθεις εσυ θα ένιωθα και εγω αν έβλεπα το παιδί μου στο ιντερνετ τότε ή τώρα δεν νομίζω ότι έχει διαφορά ή αν κάποιος ήταν τότε αθώος και τώρα πονήρεψε..

Σε ότι έχει να κάνει με ανήλικα παιδιά.....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!!!!!!!!!

Ως γονείς θα πρέπει να καθορίσουμε και να συμφωνήσουμε τα όρια όλοι μαζί, όχι μόνο ένας ή ο καθένας για τον εαυτό του. Στη θέση που σήμερα είναι ο ένας αυριο μπορεί να είναι ο άλλος. Ελπίζω να καταλαβαινετε τι θέλω να πω και να μην παρεξηγηγώ.. δεν κατηγορώ, ουτε υπερασπίζομαι κανένα. Για να μπορούμε να συναντιώμαστε και στο μέλλον χωρίς καχυποψιές και υπόνοιες.. Και δε νομιζω ότι αυτό το θέμα αφορά μόνο εμας εδώ στη Θεσσαλονίκη αλλά όλους. Πιστεύω ότι οι συναντήσεις κάνουν καλό και σε μας και στα παιδιά μας! Απλα ίσως πρέπει να ξεκινήσει ένα καινουργιο ποστ και μετά από συζήτηση να καθοριστούν οι παραμέτροι για τις συναντήσεις, να ακουστουν γνώμες, ανησυχίες, φόβοι και να προτείνει ο καθένας αυτό που πιστευει. Εχω γνωρίσει αξιολογα άτομα στις συναντήσεις που πλεον εκτιμώ και δε θέλω να καταστραφει αυτή η πιθανότητα στο μέλλον από υποψιες, καχυποψιες, κλίκες ή άλλο..

Συγχωρέστε αν είμαι σκληρή, όπως θα φανώ σε κάποιους, το ξαναλέω ότι δεν έχω σκοπο να κατηγορήσω ουτε να υπερασπιστώ, δεν έχω ταλέντο στο γραπτό λόγο, ίσως δεν αποτύπωσα καν σωστά όσα εννοω..

Αυτή είναι η ταπεινή μου αποψη ....

Aγαπημενες ιντερνετικες φιλες μου,

Ο καθε ενας απο μας ειναι καλο να εχει αποψη και να την λεει οποτε νιωθει εκεινος οτι πρεπει και θελει...

Οι συναντησεις των μελων μας εχουν φερει πιο κοντα. Ειναι πολυ ωραιο να γνωριζομαστε μεταξυ μας να ανταλλασουμε αποψεις για το μεγαλωμα των παιδιων μας και να μαθαινουμε η μια τα νεα της αλλης.

Η προταση της Ζωγιας να βαλουμε καποια όρια στις συναντησεις μας εχει βαση και με βρισκει συμφωνη.

Απο εκει και περα οι παλιες ωφειλουμε να ενημερωνομαστε για διαφορα θεματα περι διαδικτυου και να ενημερωνουμε και τις καινουργιες.

Και τελος θελω να πω οτι οταν αποχωρουν μελη επειδη εγινε μια παρεξηγηση με λυπεί αφανταστα και με βαζει σε υποψιες :shock: . Λογικο ειναι να υπαρχουν καποιες διαφωνιες εδω ειμαστε για να τις ξεκαθαρισουμε και στην παρεα μας ολοι ειναι ευπροσδεκτοι...........

Λόγω του ότι δεν ήμουν παρούσα στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν είχα σκοπό να πω τι γνώμη μου αλλά λόγω του ότι και αλλά άτομα τοποθετήθηκαν επί του θέματος θα πω το εξής : Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά το μέλος daffy και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένα αξιοπρεπέστατο και καλοπροαίρετο άτομο και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν επρόκειτο να προκαλούσε σύγχυση και αναστάτωση χωρίς λόγο.

Σίγουρα κάτι θα ήξερε παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Ζώγια μου θα επαναλάβω οτι στις προηγουμενες συναντησεις ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ.

Λοιπόν προσωπικη ισως και σκληρη γνωμη:

Συναντησεις 2 φορες το χρονο για να γνωριζουμε και τα καινουρια μελη και απο κει και περα μελη που ηδη εχουν γνωριστει,ξερουν με ποιους ταιριαζουν,ποιους θα ηθελαν πραγματικα να ξαναδουν και φυσικα εχουν ανταλαξει τηλεφωνα και συναντιουντε πιο πριβε.

rQGhp3.png

Οι διαφωνίες από μέρους μου, δεν ήταν ποτέ για τη δημοσίευση των φωτογραφιών. Εδώ θα με βρουν απόλυτα σύμφωνη και η kangoo και η Νάντια. Ούτε εγώ θέλω το παιδί μου φόρα παρτίδα στο ίντερνετ, μετά από όσα έχουν δημοσιευτεί ότι γίνονται. Και με τη daffy συμφωνώ που έθιξε όλο το θέμα ΑΛΛΑ δε θεωρώ ότι η Sofiadav προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο βαρύς, κατα τη γνώμη μου, χαρακτηρισμός για τον οποίο ήρθα σε αντίλογο μαζί της. Το εκμεταλλεύομαι σημαίνει, πράττω κάτι προς δικό μου όφελος, προς δική μου τέρψη και ευχαρίστηση, εις βάρος κάποιου άλλου. Ποιό το όφελος της Sofiadav, στη συγκεκριμένη περίπτωση; Και το ότι η Sofiadav ζήτησε συγνώμη από τη daffy, γιατί δεν ήταν αρκετό. Στην ουσία των πραγμάτων, το δίκιο είναι σαφώς με τη daffy αλλά ο τρόπος που διεκδίκησε το δίκιο της, δε μου άρεσε. Προσωπική ταπεινή μου γνώμη. Δεν περιμένω να βγω αλώβητη από τη στιγμή που αποφάσισα να υπερασπιστώ τη γνώμη μου και να εναντιωθώ στην πληθώρα των αντίθετων απόψεων, αλλά έχω μάθει να παλεύω για τα πιστεύω μου και να μην κάνω την πάπια. Δεν ξέρω γιατί αλλά από μικρή, υπερασπιζόμουνα πάντα τους αδυνάτους. Τα παράπονα στη μανούλα μου, αυτή με έμαθε έτσι και είναι και πολύ περήφανη για μένα! Γιατί η Sofiadav ήταν σε αδύναμη θέση όταν ζήτησε συγνώμη και συνέχισε να βάλλεται, για μένα daffy ήσουν λίγο επιθετική και δε σου άρεσε όταν ήταν επιθετική μαζί σου η Λαμπρινή, και λογικά. Για μένα, κι αυτό δίκαιο ήταν. Είναι ο νόμος του σύμπαντος. Ότι δίνεις, αυτό θα πάρεις.

Και για να κλείσω με κάτι πιο ευχάριστο (σχετικό με την υπεράσπιση των αδυνάτων), να ελαφρύνει λίγο και το κλίμα. θα σας γράψω μια ιστορία από το δημοτικό που η μαμά μου, τη λέει ακόμη σε φίλους και γνωστούς. Όταν ήμουν έκτη δημοτικού, ήρθε στα νύπια ένα καινούριο αγοράγι από την Αφρική (φυσικά μαύρο), ο Imambo, και κανένα παιδάκι του νηπιαγωγείου δεν το έκανε παρέα και στενοχωριόμουνα. Παράτησα λοιπόν τις φίλες μου και συμμαθήτριες μου και έκανα παρέα σε κάθε διάλειμμα μαζί του. Και σιγά σιγά άρχιζα να βάζω τα νηπιάκια να τον κάνουνε παρέα και να τον βάζουνε στην ομάδα τους. Έτσι κι έγινε, κι ήταν πολύ χαρούμενος - γεμάτος νέους φίλους. Η μαμά του ήταν ενθουσιασμένη, έδωσε συγχαρητήρια στη μαμά μου, που έχει ένα τόσο καλόψυχο παιδί. Δε θέλω να πω ότι είμαι καλόψυχη, αλλά λυπησιάρα και συμπονετική. Μ΄αρέσει να βοηθάω όποιον το έχει ανάγκη, είναι κρίμα να γυρίζεις την πλάτη. Λυπάμαι αν καταχράστηκα το χώρο του forum, και έγραψα πράγματα τα οποία πιθανότατα δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου.

Διαφημίσεις

DALIA μου, τη βρίσκω λίγο σκληρή την επιλογή σου. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής, δεν έγινε και τίποτα, μια παρεξήγηση ανάμεσα σε δύο μέλη, και ένας αντίλογος ανάμεσα σε εμάς - τις υπόλοιπες παρούσες ή μη. Εγώ το βλέπω σαν να μην τρέχει τίποτα, όλα είναι μια χαρα.

Και συμφωνώ και επαυξάνω ότι:

Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά το μέλος daffy και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένα αξιοπρεπέστατο και καλοπροαίρετο άτομο και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν επρόκειτο να προκαλούσε σύγχυση και αναστάτωση χωρίς λόγο.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Επαναλαμβάνω, κανείς δεν έθιξε την προσωπικότητα της daffy. Ούτε κι εγώ. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της. Απο πλευράς μου, όλα είναι o.k.

Εγώ δεν το βλέπω σαν την τραγική αναστάτωση. Και αν έχω κάνει κάπου αυστηρή κριτική και αναστάτωσα κάποιες, θέλω να μου το πείτε και ζητάω εκ των προτέρων συγγνώμη. Εγώ το βλέπω απλώς ως έναν διάλογο. Με συμφωνίες και διαφωνίες, τίποτα παραπάνω.

Δεν νομίζω ότι το θέμα αφορά μόνο τις φωτο που για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν....

το συζητήσαμε εξήγησαμε τις απόψεις μας ελπίζω να γίνουν σεβαστές από εδώ και πέρα..

Είναι και το θέμα της διαφήμισης του άλλου φόρουμ σε μία συνάντηση δική μας

ίσως τα υπόλοιπα κορίτσια να μην τα ενοχλεί αλλά εμένα προσωπικά ναι κι αυτό ισχύει από οποιαδήποτε μεριά κι αν έγινε.....

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=606'>http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=606

Ανακοίνωση απο την ομάδα του http://parents.org.gr

"Η συνάντηση κάποιων εκ των αναγνωστών και μελών της ιστοσελίδας και του φόρουμ του http://parents.org.gr είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί και θα μας χαροποιεί και στο μέλλον ιδιαίτερα, καθώς οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την επικοινωνιακή δυνατότητα που τους δίνεται μέσω αυτού του φόρουμ.

Ειδικά γονείς ή κηδεμόνες που στον περίγυρό τους δεν έχουν την δυνατότητα του να παίζουν τα παιδιά τους με άλλα παιδιά,

είτε λόγω απομακρυσμένης τοποθεσίας ή λόγω μή ύπαρξης γνωστών με παιδιά ίδιας ηλικίας,

με αυτό το τρόπο έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να προσφέρουν στα παιδιά τους, το τόσο σημαντικό "παιχνίδι" με άλλα συνομήλικα ή όχι, παιδιά.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ξεκινώ ζητώντας συγνώμη που μέχρι τώρα δεν έγραψα την γνώμη μου.Σοβαροί λόγοι υγείας με έκαναν να διαβάσω επι τροχάδην τις δημοσιευσεις σας.

Θεωρώ ότι η Sofia δεν είχε καμία κακή πρόθεση και εκτός αυτού μας ζήτησε και τόσες φορές συγνώμη...Είναι άδικο να βρίσκεται εκτός forum για μια παρεξήγηση.Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να κάνουμε και λάθος και να εξιλεωθούμε ζητώντας συγνώμη!!!Έλεος!!!

Όσο για το τί συζήτησε, με κοπέλα του forum, που είπε η daffy:ναι!συζήτησε μαζί μου...(αν εννοεί αυτή την συζήτηση)Την ρώτησα αγχωμένη για τηνχρήση του sling και με παρέπεμψε

με προθυμία σε μια σελίδα για να πάρω τις απαραίτητες πληροφορίες που ήθελα.

Δεν ξέρω τί σας υποβάλει η συνείδησή σας να κάνετε ύστερα από αυτή την παρεξήγηση,πάντως εγώ,τώρα αμέσως θα της στείλω π.μ. για να την προσκαλέσω να συμετέχει και πάλι στο forum μας.Ελπίζω να δεχτεί...

Θέλω να πιστεύω ότι ξεπερνώντας αυτόν τον σκόπελο οι σχέσεις μας θα αποκατασταθούν πλήρως και θα απολαμβάνουμε το ταξίδι μας στο forum ,όπως παλιά .

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να συμετέχεις με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποιο άλλο forum, αντιγραφή του παρόντος,

και να έχεις το θράσσος να έρχεσαι σε συναντήσεις του;

Ακόμη κι αν έρθει, δεν θα πρέπει να αναφερθεί καθόλου στο νέο,

αλλά να συζητήσουμε π.χ. κάτι για τα παιδιά μας;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Στέλλα, σου εύχομαι περαστικά και ελπίζω να μην ήταν τίποτα σοβαρό. Με την εγκυμοσύνη σου όλα καλά; Τι λέει η κοράκλα;

Όσο για το τί συζήτησε, με κοπέλα του forum, που είπε η daffy:ναι!συζήτησε μαζί μου...(αν εννοεί αυτή την συζήτηση)Την ρώτησα αγχωμένη για τηνχρήση του sling και με παρέπεμψε

με προθυμία σε μια σελίδα για να πάρω τις απαραίτητες πληροφορίες που ήθελα.

Δεν ξέρω τί σας υποβάλει η συνείδησή σας να κάνετε ύστερα από αυτή την παρεξήγηση,πάντως εγώ,τώρα αμέσως θα της στείλω π.μ. για να την προσκαλέσω να συμετέχει και πάλι στο forum μας.Ελπίζω να δεχτεί...

Κι εμένα το ίδιο συζήτησε και της είπα ότι μου ήρθε και κάποιο διαφημιστικό e - mail, ότι εκεί είδα την ιστοσλίδα της με τα sling, και γι΄αυτό αναφέρθηκε σ΄αυτό.

Όσο για το να μην αποχωρήσει από το forum, της το έχω γράψει και δημόσια και θα επιμείνω και θα το επαναλάβω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ALEXIS K STELLA.

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να συμετέχεις με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποιο άλλο forum, αντιγραφή του παρόντος,

και να έχεις το θράσσος να έρχεσαι σε συναντήσεις του;

αλλά να συζητήσουμε π.χ. κάτι για τα παιδιά μας;

Συγνώμη αλλά εγώ αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!! :shock:

αν ανήκω στο parents δε θα πρέπει να ανήκω σε κανένα άλλο φόρουμ;;;;;;; :shock:

από που προκύπτει αυτό;;;;;;;;;;

δηλαδή αν ανήκω δε θα μου μιλάτε και δε θα πρέπει να έρχομαι στις συναντήσεις ;;;;;;;;;

δηλαδή αν έχω φίλες δεν πρέπει να αποκτήσω κι άλλες;;;;;;;;

δηλαδή αν συζητάω κάπου θέματα για το παιδί μου δε μπορώ να τα συζητάω κι αλλού;;;;;;;;;

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

συγνώμη αλλά αυτό δεν το δέχομαι

και διευκρινίζω ότι εγώ δεν ανήκω σε άλλο φόρουμ και γενικά δεν "ανήκω" σε κανένα φόρουμ

και τελικά για να καταλάβω η Σοφία έχει δημιουργήσει νέο φόρουμ ή απλά έκανε μία επιχείρηση με sling και την κάνει γνωστή ;;;;;;;;;;;

γιατί εγώ στην ιστοσελίδα που είχε στο προφίλ της αυτό είδα

για 'υτό μιλάμε ή για κάτι άλλο;;;;;

γιατί αν πρόκειται μόνο για τα slings συγνώμη αλλά δεν είναι η μόνη σε αυτό το φόρουμ που διαφημίζεται και γιατί να είναι κακό αυτό;;;

ενημερώστε παρακαλώ κάποιος τουλάχιστον για αυτό το κομμάτι ...

age.png

Είναι και το θέμα της διαφήμισης του άλλου φόρουμ σε μία συνάντηση δική μας

ίσως τα υπόλοιπα κορίτσια να μην τα ενοχλεί αλλά εμένα προσωπικά ναι κι αυτό ισχύει από οποιαδήποτε μεριά κι αν έγινε.....

Για οσους δεν το εχουν καταλαβει αυτο ειναι το θεμα και το προβλημα.

mamakoulina γιατι βρε κοριτσακι μου ομως τοσο υπερασπιση αν ηθελε να τοποθετηθει θα το εκανε απο μονη της και στο κατω κατω επιλογης της ηταν να αποχωρησει.Και εγω προσωπικα εχω ερθει εδω μεσα αρκετες φορες σε αντιπαραθεση αλλα δεν αποχωρησα.Επισης αυτο με την υπερασπιση του αδυνατου την υποβιβαζει πολυ την συγκεκριμενη κοπελα,τουλαχιστον εμενα προσωπικα θα με ενοχλουσε παρα πολυ.Ολοι μεσα μας πιστευουμε ή εστω ημαστε καλοι ανθρωποι και καποιο καλο εχουμε κανει αλλα δεν το λεμε, το κανουμε για μας και μονο για μας και την ψυχουλα μας.

mamakoulina εχω μια απορια εισαι τοσες λιγες μερες στο φορουμ και εχεις διαβασει τις απειρες σελιδες του αρχειου.Εξαντλησες ολα τα υπολοιπα και εφτασες και εκει? Πιστεψε με στο φορουμ εχει πολυ πιο ενδιαφεροντα θεματα απο αυτα του αρχειου.

Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα τις σκεψεις μου γραφω οπως ολοι ετσι?

rQGhp3.png

nano,

είπα

αλλά να συζητήσουμε π.χ. κάτι για τα παιδιά μας

αλοίμονο, όποιος θέλει έρχεται, όμως δεν θα έπρεπε, γνώμη μου,

να διαφημίζει το καινούργιο

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Σε τι να πρωτο απαντησω............ Σημερα πλακωσε πολυ δουλεια και εχω χασει επεισοδια.

Στην mamakoulina και μετα απο το πμ που μου εστειλε δεν εχω τιποτα μαζι σου κοριτσι μου και ουτε με κανεναν εχω. Ο θυμος μου εφυγε παει περασε απο κει και περα μενει ο προβληματισμος για ολα αυτα που εχουν γινει και γινονται.

Στην Σοφια δεν φευγεις μετα απο μια παρεξηγηση καθεσαι και υπερασπιζεσαι την θεση σου. Ολοι εδω μεσα εχουμε βρεθει σε διαμαχες και αψιμαχιες. Και φανταζομαι ολοι περιμενουμε την θεση σου πανω στο θεμα και δεν αναφερομαι στο θεμα των φωτογραφιων.

Καλη μου nano το ειπα και σε ποιο πανω ποστ (αλλα που να προλαβει κανεις να διαβασει ολες αυτες τις σελιδες) ο καθενας φυσικα και μπορει να ειναι σε οποιο φορουμ θελει. Αλλα το να ερχεται σε συναντηση του parents και να συζηταει για αλλο, ιδιο, αντιγραφο φορουμ μου φαινεται καπως περιεργο και δεν αναφερομαι στην δραστηριοτητα με τα sling.

Serba σου εκανα μια προσκληση δες το πμ σου. :):)

Αυτα προς το παρον δεν ξερω αν ξεχασα κατι, ειναι τοσα πολλα....

Επειδή βλέπω ότι άνοιξε ένα καινούργιο θέμα να σας ξαναπώ τα παρακάτω!

για το καινούργιο φόρουμ έγραψα ήδη την σχέση μου και είναι δικαίωμα μου να είμαι σε όσα φόρουμ θέλω.

Serba, daffy, sam, nantia ....σας έκανα εγώ διαφήμιση για άλλο φορουμ?? εγώ δεν θυμάμαι καν να μίλησα μαζί σας.

Ακόμα και με τα κορίτσια που μίλησα asteraki, mamakoulina, stella....δεν μίλησα για κάτι σχετικό παρά μόνο με την mamakoulina. Δέν έχω το δικαίωμα να κάνω μια προσωπική συζήτηση?? Και οι δύο είμαστε μέλη και ναι πιάσαμε συζήτηση. Όπως είπα ήδη , δεν γνωρίζω για τα εμαιλ και τα πμ...και είπα δίνω στο άλλο φόρουμ προϊόντα μου για κληρώσεις (όπως προσφέρθηκα να κάνω και σε αυτό).

Εμένα με πείραξε το θέμα με τις φωτογραφίες και είπα λάθος μου! δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο και δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση.

Νάντια γιαυτό που έγραψες να σου πω ότι εσείς έχετε μια πιο προσωπική σχέση και επικοινωνία , οπότε μιλήσατε και υποψιαστήκατε για τις φωτογραφίες, εγώ δεν διάβασα ή συζήτησα τίποτα σχετικό με κανέναν ...πάντως έχεις δίκιο έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένη

Dalia αν και δεν είναι αυτό το θέμα...να σου πω εμένα δεν με ρώτησε κανείς για τις προηγούμενες φωτογραφίες και είμαι μέσα στις φωτογραφίες.. ποτέ δεν συμφώνησα....και δεν ρωτήθηκα. Είμαι η εξαίρεση; όλες οι υπόλοιπες είχατε συμφωνήσει ??

Εγώ χαρά ήθελα να προσφέρω με τις φωτογραφίες και τίποτα άλλο οπότε από την στιγμή που είπα ΣΥΓΝΩΜΗ...δεν βλέπω τον λόγο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ...

DALIA δηλαδή αν καταλαβα καλά μιλάς και για μένα όταν λες ότι όλοι ρωτήθηκαν !!! Εγω πάλι γιατί νομίζω ότι δε ρώτηθηκα! Σε καμια από τις συναντησεις που έχω πάει..

Δεν αμφισβήτησα την αξιοπρέπεια κανενος και ειδικά του μέλους daffy που γνωρίζει και εγω, απλα παράθεσα τα γεγονότα...

Αλλά αφου ο θυμός όλων περασε, τότε δεν υπάρχει προβλημα!

Συμφωνώ με τη nano σε όσα λέει για τα άλλα φορουμ!

DALIA δηλαδή αν καταλαβα καλά μιλάς και για μένα όταν λες ότι όλοι ρωτήθηκαν !!! Εγω πάλι γιατί νομίζω ότι δε ρώτηθηκα!

Συγνωμι λιγο τωρα,οταν επερνες ποζες στον πητερ παν??? δεν ηξερες οτι θα φωτογραφιθεις? για θυμισου λιγο !!!!

rQGhp3.png

Dalia μου, δεν είναι υπερβολική υπεράσπιση. Η κοπέλα είναι έξυπνη και ικανή να τα καταφέρει μόνη της μια χαρά αλλά αποχώρησε. Επιλογή της; Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, αν εμένα με είχαν βάλει όλοι οι υπόλοιποι "στον τοιχο" και μου τα΄χωναν, θα είχα φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφού δεν πιστεύει η ίδια ότι με την υπεράσπιση της "υπέρ του αδυνάτου" ότι θίγεται η ίδια, τότε το θέμα τελειώνει εδώ. Το έκρινε η ίδια ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και τέλος. Θα κλείσω λέγοντας σου ότι δεν είμαι μια εγωπαθής ψωνάρα που της αρέσει να κοκορεύεται για τα "χαρίσματα" του χαρακτήρα της. Το παράδειγμα μου, ίσως να ήταν πολύ λάθος. Όμως ήθελα να πω ότι όταν ένας συνάνθρωπος μας έχει ΚΑΠΟΥ δίκιο και κατακεραυνώνεται, δε μπορούμε να κάνουμε τον κινέζο για να μη μας έρθει κι εμάς καμιά αστραπή... Και στο τέλος έγραψα

Λυπάμαι αν καταχράστηκα το χώρο του forum, και έγραψα πράγματα τα οποία πιθανότατα δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου.

Πιστεύω ότι αυτό αρκεί. Δεν πιστεύω ότι είμαι τέλεια, ή ο πολύ καλός άνθρωπος. Μπορεί να είμαι χειρότερη από όλες εσάς εδώ μέσα. Σ΄ευχαριστώ για το μάθημα ταπεινότητας (και δεν το λέω ειρωνικά). Μάλλον, αυτό που έγραψα δεν πέρασε το σωστό μήνυμα, σ΄εσένα τουλάχιστον. Δέχομαι τις σκέψεις σου και σε ευχαριστώ, η κάθε είδους ευγενική, υγιής και καλοπροαίρετη κριτική είναι δεκτή. Όσο για το Αρχείο, διάβαζα ένα θέμα στις σχέσεις και έγραφε "αναρωτιέμαι πως δε μπήκαμε ακόμη στο αρχείο, δεν το κλείδωσαν" δεν κατάλαβα τι εννοούσε και το έψαξα, τόσο κακό είναι; Εδώ πιστεύεις πως προτρέχεις να με αδικήσεις.

Εγώ χαρά ήθελα να προσφέρω με τις φωτογραφίες και τίποτα άλλο οπότε από την στιγμή που είπα ΣΥΓΝΩΜΗ...δεν βλέπω τον λόγο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ...

Αυτο το θεμα μαλλον λυθηκε σοφια πιστευουμε ολοι οτι δεν ηταν κακοπροερετη η προθεση σου!!!

rQGhp3.png

Συγνώμη αλλά εγώ αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!! :shock:

αν ανήκω στο parents δε θα πρέπει να ανήκω σε κανένα άλλο φόρουμ;;;;;;; :shock:

από που προκύπτει αυτό;;;;;;;;;;

δηλαδή αν ανήκω δε θα μου μιλάτε και δε θα πρέπει να έρχομαι στις συναντήσεις ;;;;;;;;;

δηλαδή αν έχω φίλες δεν πρέπει να αποκτήσω κι άλλες;;;;;;;;

δηλαδή αν συζητάω κάπου θέματα για το παιδί μου δε μπορώ να τα συζητάω κι αλλού;;;;;;;;;

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

συγνώμη αλλά αυτό δεν το δέχομαι

και διευκρινίζω ότι εγώ δεν ανήκω σε άλλο φόρουμ και γενικά δεν "ανήκω" σε κανένα φόρουμ

και τελικά για να καταλάβω η Σοφία έχει δημιουργήσει νέο φόρουμ ή απλά έκανε μία επιχείρηση με sling και την κάνει γνωστή ;;;;;;;;;;;

γιατί εγώ στην ιστοσελίδα που είχε στο προφίλ της αυτό είδα

για 'υτό μιλάμε ή για κάτι άλλο;;;;;

γιατί αν πρόκειται μόνο για τα slings συγνώμη αλλά δεν είναι η μόνη σε αυτό το φόρουμ που διαφημίζεται και γιατί να είναι κακό αυτό;;;

ενημερώστε παρακαλώ κάποιος τουλάχιστον για αυτό το κομμάτι ...

Καλή μου nano ,ας πούμε ότι έχεις ένα φούρνο,φτιάχνεις πολύ καλό ψωμί και είναι και γεμάτος κόσμο πάντα.Απέναντι τώρα,έρχεται και κάποιος άλλος που ανοίγει φούρνο (το δικό σου λέγετε "ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ" ) και βλέπεις την ταμπέλα και λέγεται "τα Γιαννενα" ,και είναι και ίδιος με το δικό σου,λογικά θα πείς,Οκ ελέυθερη αγορά ,ας κάνει ότι θέλει....

Κάποια στιγμή λοιπόν ακούς έναν απο τους πελάτες που περιμένουν στην ουρά (μέσα στο μαγαζί σου) να λέει : Ελάτε απέναντι,εδώ αυτός είναι χάλια...μπλά μπλά...Τι θα κάνεις τότε?

Σαφώς και δεν απαγορέυεται να πάει κι εκεί όποιος θέλει...Όμως τι θα έκανες εσύ σ'αυτή την περίπτωση?

Και σαφώς μπορείς να συμετέχεις σε όσα φόρουμ τραβάει η ψυχούλα σου .Και βέβαια θα σου μιλάνε όλοι και κανείς δεν θα έχει πρόβλημα γιατί είναι δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις...Και επίσης συζητάς όπου θέλεις και ότι θέλεις..

αλλά αν έισαι ο πέλάτης στο φούρνο που ανέφερα πιό πάνω...

έχει διαφορά δε νομίζεις? :?

Γιατί αν μη τι άλλο υπάρχουνε και κάποιοι άγραφοι κανόνες σωστά?

Και ειδικά για εδώ μιλώντας υπάρχουν και γραπτοί τους οποίους αποδεχτήκαμε όλοι μπάινοντας...και θεωρητικά διαβάσαμε και στις διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...