Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

χαίρομαι που περάσατε καλά!

και χαίρομαι πολύ που σας άρεσε ο παιδότοπος!!

ίσως θα μπορούσαμε να τον καθιερώσουμε για τις ανατολικές συναντήσεις..τι λέτε?

(καλά το γεγονός οτι έπιαξε ο μικρός Αντρέας λέει πολλά...) :D

Σήμερα είχα τρεχάματα με τους γιατρούς (να πάρω εξετάσεις και να κάνω τον καθιερωμένο υπέρηχο)και έτσι καθυστέρησα πάρα πολύ να σας γράψω,,,

Χθες περάσαμε τέλεια (ακόμα κι ο Αλέξης πέρασε πολύ καλά με τον Μηνά )!!!

Το περιβάλλον (όπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια)ήταν άψογο και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Διεύθυνση του παιδότοπου για τα κεράσματα και την εξυπηρέτηση .

Ιδιαίτερα χάρηκα που ξαναείδα τα κορίτσια που ήδη γνώριζα και τα είπαμε από κοντά...είχαμε τόσα πολλά να πούμε και τόσες εμπειρίες να ανταλλάξουμε...Το καταχάρηκα!!!

Καλή μου,Kangoo,μην στενοχωριέσαι αυτά συμβαίνουν συχνά ανάμεσα στα παιδιά.Κι ο Μανώλης -πίστεψε με-δεν είναι αγγελούδι.Διεκδικεί πολλές φορές τόσο πολύ τα παιχνίδια που εκνευρίζει ακόμα και τα πιο ήσυχα παιδιά.

Sefi μου,περαστικούλια στον Θωμά σου!!!Τί ατυχία!!!Να οργανώσεις την συνάντηση και τελικά να σου αρρωστήσει...Ελπίζω να είναι ήδη καλλίτερα.

Να είστε όλες καλά και να τα ξαναπούμε σύντομα στην επόμενη συνάντησή μας!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Μπράβο ρε Σοφάκι, σε χρήζω επίσημη φωτογράφο των συναντήσεων μας. Φοβερή η ιδέα σου να φέρεις φωτογραφική μηχανή. Πόσο παει η ταρίφα σου στα παιδικά πάρτυ; ΧΙ ΧΙ!!! :D

Έχω να προτείνω να γίνεται μια συνάντηση την πρώτη Κυριακή του μήνα στην ανατολική Θεσσαλονίκη (όπως η χθεσινή καλή ώρα) ή το πρώτο Σάββατο γιατί πήρε το μάτι μου και κάτι πρωινούς της Δευτέρας που δεν βολεύονται ή ακόμη να γίνονται και πρωινές ώρες. Και την τρίτη Κυριακή ή την τελευταία του μήνα, να γίνεται η καθιερωμένη συνάντηση στυ δυτική Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αυτή η άποψη... :roll:

Αν σας αρέσει, οι πιο έμπειρες αναλάβετε την εύρεση των κατάλληλων παιδότοπων, αντίστοιχων του χθεσινού, που μείναμε όλες ικανοποιημένες.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι ήμουν παρούσα σε όλο το ειδύλλιο Αντρέα - Ερμιόνης και έχω όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες :shock: , που θα σας συνταράξουν!!! Μόνο που είχε προλάβει να φύγει η φωτογράφος μου και μου λείπουν οι αποδείξεις!!! :oops::cry::mad: Κοιμάται νωρίς η Αναστασία, τι να κάνουμε! :)

Εμείς πάλι πήραμε το πρώτο φιλάκι από το γιο της Εύης, το Γιωργάκη, με την ενθάρρυνση μιας κοπέλας απ΄τον παιδότοπο αλλα μας έφερε και μια μπάλα από μόνος του! Που είναι καλό σημάδι, αν σκεφτείτε πόσο αγαπάει τις μπάλες! Άντε Εύη, πες τα. Πως κοιμηθήκατε το βράδυ, δεν παραμιλούσε, δεν έλεγε Ευγενία όλη νύχτα; Αν δεν παραμιλούσε ο Γιωργάκης, τότε ο Άγγελος της tery, που μας χάιδευε και το χεράκι και όλο μας έδινε και το φαγητό του (του αρέσουν οι νταρντάνες και ζουμπουρλούδικες φαίνεται και θέλει να μας παχύνει)! Φιλάκια στην κολλητή μας, την Αναστασία - Έμιλυ και να μη χαθούμε!!!

Αυτά γιατί σας έπρηξα, αυτά ως την άλλη φορά που θα σας ξαναπρήξω!!! :lol::P

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι πήραμε το πρώτο φιλάκι από το γιο της Εύης, το Γιωργάκη, με την ενθάρρυνση μιας κοπέλας απ΄τον παιδότοπο αλλα μας έφερε και μια μπάλα από μόνος του! Που είναι καλό σημάδι, αν σκεφτείτε πόσο αγαπάει τις μπάλες! Άντε Εύη, πες τα. Πως κοιμηθήκατε το βράδυ, δεν παραμιλούσε, δεν έλεγε Ευγενία όλη νύχτα;

Κάτι ψιλομουρμουρούσε, υποθέτω ότι αυτό ήταν!!!!

Καλέεε κοίτα να δεις τι έχασα!! :D

Θα έλεγα οτι 2 συναντήσεις το μήνα είναι λίγο ανέφικτο κι ίσως να μην υπάρχει συμμετοχή.

Ίσως θα βόλευε περισσότερο να κάναμε 1 φορά το μήνα,τη μία δυτικά την άλλη ανατολικά.

Αρκεί να βρούμε έναν τέτοιο καλό παιδότοπο και προς τα δυτικά.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν,είμαστε μικροί ακόμα για τέτοια. :D

Αλήθεια, σκεφτόμουν, στο κέντρο έχει παιδοτόπους?

Σοφια πως θα τις στειλεις?

daffy moy electronika..pos allios?!

loipon deite edo :

Καλα βρε Σοφια έχεις βαλει τα παιδια μας και εμας σε δημοσια θεα στο ιντερνετ????!!!! Τα παιδια μου και εμενα θελω να τα βγαλεις!!

Τις φωτογραφιες παντα τις στελνουμε (φυσικα ηλεκτρονικα πως αλλιως, για να απαντησω και στην ειρωνια σου) αλλα με ε-μαιλ.

Και να σου πω και κατι αλλο, το γεγονος οτι ηρθες στην συναντηση ΜΑΣ (και το ΜΑΣ ειναι το parents.gr) και διαφημιζες αλλο φορουμ δεν μου εκατσε καθολου καλα. :shock::shock:

Καλημερα γερακινα ... Τι κανει το γερακινακι ????

Στο κεντρο εχει παιδοτοπους. Εγω προσωπικα ξερω δυο και οι δυο πανω στην Τσιμισκή. Ο ένας μαλιστα "ΤΟ ΡΟΔΙ" μου αρέσει πολυ.

Και εγω συμφωνω για 1 φορα το μήνα.

Πραγματικα ο παιδοτοπος που πηγαμε την Κυριακη ηταν πολυ καλος και προτεινω η μια συναντηση να γινεται εκει..

Για την αλλη να πουμε την Μαρια Στυλιανακη να κανει επαφη με το Ροδι μπας και γινει τιποτα καλο εκει :D:D

Αυτα για την ωρα....

Φιλακια

Κορίτσια μου αγαπημένα καλημέρα σας,

ειλικρινά σας ζητώ συγνώμη που σας "κρέμασα" αλλά πέρασα ένα ΣΚ που δεν θέλω να ξαναέρθει -τραυματίκη εμεπιρία για όλους- έτρεχα από κλινική σε νοσοκομείο με τον Θωμά να κλαίει και να μη ξέρουμε τι έχει :cry: ώσπου στις 19.00μμ μας είπαν επιτέλους :roll: ότι είχε βγαλμένο κ σπασμένο το αριστερό χεράκι του.Από τις 11.00πμ πονούσε αφόρητα το πουλάκι μου και στις 19.00μμ μπήκε στο γύψο.Σε 3 εβδομάδες θα το βγαλούμε και δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε τι καταστάσεις ζώ... :cry::cry: δεν μπορεί να παίξει,να κοιμηθεί,γκρινιάζει συνέχεια ....

Τελικά ένα έχω να πώ..... όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!!!

Ήθελα τόσο πολύ να έρθω στην συνάντηση να σας ξαναδώ και να γνωρίσω τα καινούργια κοριτσάκια και μου αρέσει οτι την διοργάνωσα κιόλας και έτυχε αυτό.....χαίρομαι πάντως που σας άρεσε τόσο πολύ ο συγκεκριμένος παιδότοπος γιατί το είχα και αυτό λίγο άγχος αν και προσωπικά τον έχω έναν από τους καλύτερους στην Ανατολική πλευρά!!!

Συγχαρητήρια και στην Ντέπυ για την άψογη εξυπηρέτηση και δίνω τον λόγο μου οτι με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναέρθουμε με τον Θωμάκο μου.

Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρί και στην επόμενη συνάντηση να είμαστε και εμείς παρεάκι σας :D

Φιλάκια σε όλες

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Σοφια πως θα τις στειλεις?

daffy moy electronika..pos allios?!

loipon deite edo :

]

Καλα βρε Σοφια έχεις βαλει τα παιδια μας και εμας σε δημοσια θεα στο ιντερνετ????!!!! Τα παιδια μου και εμενα θελω να τα βγαλεις!!

Τις φωτογραφιες παντα τις στελνουμε (φυσικα ηλεκτρονικα πως αλλιως, για να απαντησω και στην ειρωνια σου) αλλα με ε-μαιλ.

Και να σου πω και κατι αλλο, το γεγονος οτι ηρθες στην συναντηση ΜΑΣ (και το ΜΑΣ ειναι το parents.gr) και διαφημιζες αλλο φορουμ δεν μου εκατσε καθολου καλα. :shock::shock:

εχει απολυτο δικο η daffy χωρις να ενημερωσεις ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ανεβαζεις φωτογραφιες και ειδικα με παιδια σε δημοσιο χωρο.

πρεπει να βγαλεις τις φωτογραφιες!!!!!!!!

an1cEY00g410010MDAwMDkyZHwwMDAwNTU0ZGF8dG8gbG91a291bWFraSBtb3UgZWluYWk.gif

καλημερα

στην προηγουμενη συναντηση, φωτογραφος ηταν η γερακινα.

μας ειπε οτι οποιος τις θελει να μου στειλει μηνυμα να του τις στειλω μεσω μαιλ οπως και εγινε.επειδη υπαρχουν ανηλικα στις φωτο απαγορευεται η δημοσιευση τους χωρις την εγκριση των γονεων τους...

ευχαριστω

:roll:

69Dzp3.png

06pBp2.png

Κορίτσια ,όσες κάνατε παράθεση με τα λίνκ των φωτογραφιών επεξεργαστείτε και βγάλτε τα και σείς.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Koritsia....xilia sugnomi...eixa skopo na tis bgalo afou tis deite!

den perimena na ginei auto giati exoume balei apo sunatiseis photos kai sto parelthon

tis bgazo kai lupame poli!

daffu den mporo na katalabo autin tin epithesi kai ti enoeis!!

Για το πρωτο σου απαντησε ηδη η KANGOO και για το αλλο αν δεις ενα ωραιο πρωι το παιδι σου στο ιντερνετ θα καταλαβεις για την επιθεση και τι εννοω.

παρόλο που διαγράφηκε το ποστ,

οι φωτογραφίες εξακολουθούν να υπάρχουν από τις μετέπειτα παραθέσεις

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

οκ, τις σβήσανε,

Υ.Γ. τι θράσσος!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Για να τελειώνει το θέμα αυτό

ξαναλέω χίλια συγνώμη για τις φωτογραφίες, επειδή εγώ βάζω πολλές φωτογραφίες της κόρες μου δεν θεώρησα ότι κάνω κάτι κακό. Το κατανοώ και με συγχωρείτε γιαυτό. Έπρεπε να κάνω αυτό που είχε κάνει και γερακίνα απλά δεν το σκέφτηκα και δεν περίμενα ότι θα προκαλούσα όλο αυτό! Συγνώμη και πάλι :oops::oops: .

Και να σου πω και κατι αλλο, το γεγονος οτι ηρθες στην συναντηση ΜΑΣ (και το ΜΑΣ ειναι το parents.gr) και διαφημιζες αλλο φορουμ δεν μου εκατσε καθολου καλα.

όσο γιαυτό, μίλησα με μία μόνο κοπέλα (δεν άνοιξα καν εγώ την συζήτηση ) για ένα άλλο φόρουμ που είμαστε και οι δύο μέλη. Από ότι ξέρω αυτό είναι προσωπική συζήτηση ΄και όχι διαφήμιση και δεν μπορώ καν να καταλάβω πως εσύ νταφυ άκουσες την συζήτηση μας !

καλημερα

στην προηγουμενη συναντηση, φωτογραφος ηταν η γερακινα.

μας ειπε οτι οποιος τις θελει να μου στειλει μηνυμα να του τις στειλω μεσω μαιλ οπως και εγινε.επειδη υπαρχουν ανηλικα στις φωτο απαγορευεται η δημοσιευση τους χωρις την εγκριση των γονεων τους...

ευχαριστω

:roll:

Θα συμφωνήσω με την ΚANGOO και θα ήθελα να δηλώσω το εξής

είμαι αρκετό καιρό στο φόρουμ και ποτέ μα ποτέ δεν έχω δημοσιεύσει φωτο

του παιδιού μου αυτό θα έπρεπε να σου λέει κάτι Σοφία ......

Δεκτή η συγνώμη αλλά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ θυμωμένη για αυτό το ζήτημα και θα παρακαλέσω όλα τα μέλη να μην ξανασυμβεί τουλάχιστον όσο αφορά εμένα και το παιδί μου....το θεωρώ όλο το γεγονός ως κατάχρηση της εμπιστοσύνης μου...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Και να σου πω και κατι αλλο, το γεγονος οτι ηρθες στην συναντηση ΜΑΣ (και το ΜΑΣ ειναι το parents.gr) και διαφημιζες αλλο φορουμ δεν μου εκατσε καθολου καλα.

όσο γιαυτό, μίλησα με μία μόνο κοπέλα (δεν άνοιξα καν εγώ την συζήτηση ) για ένα άλλο φόρουμ που είμαστε και οι δύο μέλη. Από ότι ξέρω αυτό είναι προσωπική συζήτηση ΄και όχι διαφήμιση και δεν μπορώ καν να καταλάβω πως εσύ νταφυ άκουσες την συζήτηση μας !

θα ήθελα μία ανοιχτή απάντηση επί του θέματος.

Το γεγονός ότι είσαι μέλος ενός άλλου φόρουμ είναι δικαίωμα σου

οι περισσότεροι από εμάς ανήκουμε και σε άλλα φόρουμ

αν όμως εσύ έστειλες email σε μέλη του φόρουμ για να διαφημίσεις

το καινούριο μαγαζί που είναι πανομοιότυπο με το parents

ή αν το δημιούργησες εσύ και αποσκοπείς κάπου αλλού είναι άλλη ιστορία....

περιμένω την απάντηση σου για να ξανατοποθετηθώ...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

θα ήθελα μία ανοιχτή απάντηση επί του θέματος.

Το γεγονός ότι είσαι μέλος ενός άλλου φόρουμ είναι δικαίωμα σου

οι περισσότεροι από εμάς ανήκουμε και σε άλλα φόρουμ

αν όμως εσύ έστειλες email σε μέλη του φόρουμ για να διαφημίσεις

το καινούριο μαγαζί που είναι πανομοιότυπο με το parents

ή αν το δημιούργησες εσύ και αποσκοπείς κάπου αλλού είναι άλλη ιστορία....

περιμένω την απάντηση σου για να ξανατοποθετηθώ...

με βάλατε στο τοίχο σήμερα.. :cry:

δεν έχω στείλει εγώ προσωπικά pm ή εμαιλ ΠΟΤΕ σε καμία κοπέλα (αν κάποιος έχει λάβει διαφήμιση από εμένα παρακαλώ να το πεί). Εγώ απλά είπα ότι γνωρίζω τις κοπέλες που τρέχουν ένα άλλο φορουμ και συνεργαζόμαστε (δίνω προϊόντα για τις κληρώσεις τους). Αυτο νομίζω είναι δικαίωμα μου και το κάνω και σε άλλα φορουμ. Δεν γνώριζα κάν ότι πείρατε τέτοιο εμαιλ ή pm!!

ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

ΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....

ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΑΘΟς ΕΝΤΥΠΩΣΗ..

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

69Dzp3.png

06pBp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...