Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

th@lia, εγώ μένω στην Περαία, αν θέλεις να πάμε μαζί,

λοιπόν, ξεσηκώσου!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου φάνηκε πολύ super η ιδέα σας να βρεθείτε και να τα πείτε σε κάποιο παιδότοπο και να παίξουν και τα ζουζούνια, θέλω σαν τρελή να΄ρθω και να γνωρίσω και άλλες μαμάδες αλλά η μικρή μου είναι μόνο 8 μηνών και θα πρέπει να την έχω όλη την ώρα αγκαλιά ή καροτσάκι, και στον καφέ, θα΄χει και κάπνα...

Έχω πήξει και μες στο σπίτι. Μένουμε στο Πανόραμα, μονοκατοικίες, ερημιά, δε βλέπω ποτέ γείτονες και αυτούς που ξέρω δεν έχουν μικρούτσικα παιδάκια. Εγώ είμαι 25 χρονών, και όλες μου οι φίλες είναι ελεύθερες και η μικρή μας το μοναδικό μωράκι στο σόι. Έψαχνα κι εγώ μαμάδες για παρέα και για να ανταλλάξουμε δυό κουβέντες, να πιούμε έναν καφέ, να δω πως αντιδράει η μικρή με τα άλλα μπεμπέ... παίζει, γελάει; Αλλά είμαστε μικρές για παιδότοπο, νομίζω!!! :?

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

mamakoulina emeis otan peigame stin proti sunantisi i mpempa mou itane 1,5 mhnvn! Thn eixa sto karotsi. Sthn deuteri sunantisi itane 5 mhnvn kai thn eixa sto sling.

Stous paidotoupous den kapnizoun mesa, allios den tha peigena kai ego.

Egv leo na ertheis na kseskaseis ligo kai einai sunomilika ta mora mas ...tha ta poune kai auta me ton diko tous tropo :lol:

SofiaDav σ΄ευχαριστώ. Είσαι το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να διαβάσω. θα προσπαθήσω να΄ρθω. Πιστεύω πως η μικρή θα κάνει τρελές χαρούλες :P Τρελαίνεται να βλέπει κι άλλα τέτοια μικρούτσικα ανθρωπάκια σαν κι αυτή. Όταν βγαίνουμε έξω ή στη θάλασσα, τα κοίταζε και έμενε με ανοιχτό το στόμα :o

mamakoulina emeis otan peigame stin proti sunantisi i mpempa mou itane 1,5 mhnvn! Thn eixa sto karotsi. Sthn deuteri sunantisi itane 5 mhnvn kai thn eixa sto sling.

Τις θυμάμαι αυτές τις συναντήσεις!!!

Εμένα ο δικός μου σε εκείνη την πρώτη συνάντηση ήταν σχεδόν 7,5 μηνών και τον πήρα στο sling και μέσα στον παιδότοπο τον άφησα στον χώρο που είχαν για τα μικρά παιδάκια...

Πέρασε μια χαρά!

Διαφημίσεις

SofiaDav σ΄ευχαριστώ. Είσαι το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να διαβάσω. θα προσπαθήσω να΄ρθω. Πιστεύω πως η μικρή θα κάνει τρελές χαρούλες :P Τρελαίνεται να βλέπει κι άλλα τέτοια μικρούτσικα ανθρωπάκια σαν κι αυτή. Όταν βγαίνουμε έξω ή στη θάλασσα, τα κοίταζε και έμενε με ανοιχτό το στόμα :o

mamakoulina,μη φοβάσαι να φέρεις την μικρή σου στον παιδότοπο και εγώ στην πρώτη συνάντηση που τον είχα φέρει ήταν 5 μηνών και τον είχα αγκαλιά....υπάρχουν πολλά παιδάκια συνομίλικα..εξάλλου αρκετές μανούλές έχουμε ζουζουνάκια μικρούτσικα :D

Όσο για τον καπνό,ο συγκεκριμένος παιδότοπος δεν έχει καθόλου καπνίλα γιατί έκλεισα τραπέζι μέσα για να έχουμε και άμεση επαφή με τα παιδάκια μας.Οπότε ελάτε να γνωριστούμε και να παίξουμε,να ξεσκάσεις και λιγακί βρε κορίτσι. :lol::lol:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Τις θυμάμαι αυτές τις συναντήσεις!!!

Εμένα ο δικός μου σε εκείνη την πρώτη συνάντηση ήταν σχεδόν 7,5 μηνών και τον πήρα στο sling και μέσα στον παιδότοπο τον άφησα στον χώρο που είχαν για τα μικρά παιδάκια...

Πέρασε μια χαρά!

nai evi_mik thimame pou molis stekotane o mikros sou kai ton kratouses orthio anamesa sta podia sou! kala pos pernaei etsi o kairos?!

Να αμα ερθω και εγω που ημαστε 8 δηλαδη αυριο γινομαστε επισημα 9γεματα θα τα βαλουμε να κανοθν παρεα.

Κυριακή 02/11

1.SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5.Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

6. Sofia + Anastasia + Thomakos

7. evi_mik + Giorgos

Ξαναβάζω τη λίστα για να μην ξεχνιόμαστε!

Άντε th@lia και mamakoulina, μην το σκέφτεστε άλλο!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας!

Στις 2/11 μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω(γι'αυτό και δεν βάζω το όνομα μου στη λίστα).Τη συγκεκριμένη μέρα υπολογίζω να κάνω το γενέθλιο πάρτι της κόρης μου οπότε δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε διαφορετικά θα παρεβρεθούμε κι εμείς.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Το αποφάσισα, θα΄ρθουμε κι εμείς.

Κυριακή 02/11

1.SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5.Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

Έχω όμως και μια πρωτότυπη ερώτηση. ΤΙ ΏΡΑ; Γιατί πρέπει να κάνονίσω το εγερτήριο της Πριγκήπισσας! Αλλιώς θα ξυπνήσει κατά τις 10 - 10:30, όπως κάθε μέρα δηλαδή.

Τh@lia περιμένω και τη δική σου συμμετοχή!

sorry, κορίτσια. :shock: Δε θυμόμουν καθόλου και δεν ανέτρεξα στις προηγούμενες σελίδες. :wink: Μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ήταν πρωινή ώρα. Λάθος μου. :oops:

Η συμμετοχή μου συνεχίζει να ισχύει.

asteraki έγραψε:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2-11-2008 ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΩΡΑ 18:00

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Μανούλες μικρομάνες!!!! πολύ χαίρομαι που η παρέα μας μεγαλώνει με μανούλες που νοιάζονται για τα παιδιά τους και ενδιαφέρονται για ότι καλύτερο ... είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε και πάλι τέλεια!!!!!!!!!

Σ΄ευχαριστούμε αστεράκι. Ακολουθούμε τα χνάρια απ΄τις παλιές, ελπίζοντας να μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη καλύτερες μανούλες! Και σύντομα κι από κοντά... ανυπομονώ να γνωριστούμε κορίτσια!!! :D:P:lol:

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ ζηλεύω που βλέπω τόσες συμμετοχές. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια. Δυστυχώς μετά από 3 εβδομάδες με συνεχόμενες ιώσεις, η παιδίατρός μας ούτε να ακούσει για παιδότοπο. Και επειδή είναι εποχή έξαρσης ιώσεων και παιδικών ασθενειών, ούτε εγώ θα μπορέσω να ακολουθήσω. Τη γλίτωσα φτηνά με έναν άρρωστο στο σπίτι, λέω να μην προκαλέσω την τύχη μου. 5,5 μηνών έγκυος και γριπωμένη είναι το χειρότερό μου. Μάλλον, θα σας δώ τελικά αφού καταφθάσει το νέο μέλος.

c4a750929b.png

c766766ee0.png

Ωραια και τι καταφερατε τωρα?Να με ξεσηκωσετε να πω οτι θαρθω και τωρα που σκυλιαζω εγω να ερθω ο καλος μου θελει να παμε στην μανουλα του εκεινο το σκ!!!Ε.. ποτεεεεε!!!!Μου λετε τωρα ποτε θα σας γνωρισω εγω??Που ετοιμαστηκα και ψυχολογικα?Ειμαι και απροσαρμοστη σας το εχω πει αυτο ετσι??Μεχρι και που θα παρκαρω ειχα βρει!!Λοιπον δεν μπαινω στην επισημη λιστα(ασε που εχω μερες) αλλα αν καταφερω και γυρισω νωρις θα παρω την μικρη και θαρθω αν δεν κουνηθουμε απο το σπιτακι μας θα μπω αισιως στην λιστα!!!

Κορίτσια δυστυχώς εμείς δεν θα έρθουμε :( . Το πρωί εμείς ξυπνάμε πολύ νωρίς και αν έρθουμε τέτοια ώρα θα την πληρώσουμε το πρωί της Δευτέρας. Άν σας βολέψει κάποιο Σαββατοκύριακο πρωινές ώρες ή Σάββατο απόγευμα θα σας δούμε.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Ξαναβάζω την λίστα με τα ονόματα για να δούμε πόσα άτομα θα μαζευτούμε τελικά γιατί αρχικά έκλεισα για 15 μεγάλους και λογικά πρέπει να πάρω τηλ. να τσεκάρω την κράτηση και να πώ για 10 άτομα περίπου.

Λοιπόν, ραντεβού την Κυριακή 02/11/08 στις 18.00μμ στον παιδότοπο FANTASIA

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5. Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

φυσικά καλό θα ήταν να μαζευτούμε περισσότερες μαμάδες γι'αυτό.....όσες πιστές προσέλθετε!!!!! :D

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

γεια σας ειμαι ο αντρας της σμαρως κ ειδα οτι έχετε συναντηση στο παιδότοπο FANTASIA. το μαγαζί αυτό είναι το φίλου κ συναδελφου μου, είναι πολύ καλό χωρίς καθόλου καπνίλα κ είναι μεγάλο κ άνετο. βρήκα κ μία καρτα του μαγαζιού με οδηγίες πως θα το βρείτε.καλα να περάσετε!

dsc00258te9.th.jpgthpix.gif

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

γεια σας ειμαι ο αντρας της σμαρως κ ειδα οτι έχετε συναντηση στο παιδότοπο FANTASIA. το μαγαζί αυτό είναι το φίλου κ συναδελφου μου, είναι πολύ καλό χωρίς καθόλου καπνίλα κ είναι μεγάλο κ άνετο. βρήκα κ μία καρτα του μαγαζιού με οδηγίες πως θα το βρείτε.καλα να περάσετε!

dsc00258te9.th.jpgthpix.gif

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

kalispera se olous

eimai i idioktitria tou paidotopou fantasia

me aformi tin sunantisi sas stis 02.11 tha ithela na sas kanw mia prosfora.

gia oses fores tha organwnetai sunantiseis sto xwro mas, tha xrewneste mono tin eisodo tou paidiou kai to rofima tou sunodou tha einai kerasmeno.

tha ithela na sas euxaristisw episis gia ta sxolia sto site, me ta opoia thetika, mas epivraveuetai gia tin douleia mas, kai me ta arnitika, me ta opoia mas dinete ti dunatotita na ginomaste kaluteroi sto eidos.

sas euxaristoume gia tin ebistosuni sas kai elpizoume na antapexelthoume stis prosdokies sas

me ektimisi

kalispera se olous

eimai i idioktitria tou paidotopou fantasia

me aformi tin sunantisi sas stis 02.11 tha ithela na sas kanw mia prosfora.

gia oses fores tha organwnetai sunantiseis sto xwro mas, tha xrewneste mono tin eisodo tou paidiou kai to rofima tou sunodou tha einai kerasmeno.

tha ithela na sas euxaristisw episis gia ta sxolia sto site, me ta opoia thetika, mas epivraveuetai gia tin douleia mas, kai me ta arnitika, me ta opoia mas dinete ti dunatotita na ginomaste kaluteroi sto eidos.

sas euxaristoume gia tin ebistosuni sas kai elpizoume na antapexelthoume stis prosdokies sas

me ektimisi

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

εκ μέρους όλων των μαμάδων από Θεσ/νικη και ως οργανώτριας της συγκεκριμένης συνάντησης στον παιδότοπό σας,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την προσφορά σας.

Ειλικρινά πιστεύω οτι θα είμαστε όλες οι μαμάδες σύμφωνες να καθιερωθεί συνάντηση τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα στον συγκεκριμένο παιδότοπο για παιχνίδι,καφεδάκι και κους-κους :D -τι λέτε κορίτσια???????

Ραντεβού λοιπόν στις 02.11.08 για να γνωριστούμε και από κοντά......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...