Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Πήγαμε στον νέο παιδίατρο και μας έγραψε ένα κατεβατό εξετάσεις να τα ψάξουμε όλα. Δεν πιστεύει ότι φταίει ο θηλασμός. Αύριο θα πάμε να τις κάνουμε και ελπίζω να είναι διαφωτιστικά τα αποτελέσματα!

Κάναμε και το πρώτο εμβόλιο, όλα καλά πήγαν, το ξέχασε αμέσως και ευτυχώς δεν έκανε πυρετό μετά.

Η μικρούλα σου πως πάει?

Κορίτσια περαστηκά στα παιδάκια σας!

Εγώ αυτές τις μέρες πολύ φοβάμαι που βγαίνω με την μπουμπού.

13e2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Δεν το πιστεύω ότι έγινε συνάντηση και δεν το πήρα χαμπάρι :shock: . Το τελευταίο διάστημα τρέχω και δεν προλαβαίνω γενικώς με αποτέλεσμα να περάσει λίγος χρόνος που δεν μπήκα στο site :oops: . Χαίρομαι που περάσατε καλά παρά τις απώλειες. Μανούλες περαστικά στα αγγελούδια σας. Ελπίζω να γίνει σύντομα η επόμενη συνάντηση και να συμπέσει με κάποια κοινωνική υποχρέωση ή αρρώστεια. Το τελευταίο διάστημα και για τις επόμενες 3 εβδομάδες έχουμε συνεχώς γάμους, βαπτίσια και γεννέθλια και έτσι για διάλειμμα κάνα πυρετό κάνα συνάχι έτσι για να βρίσκεται :? .

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

ΚΛΑΨ και έγω αργά το πήρα χαμπάρι για την συνάντηση και εντωμεταξύ στον συγκεκριμένο παιδότοπο κάνω τα γενέθλια του παιδιού μου συνέχεια και γενικά είναι ο αγαπημένος μου παιδότοπος!!!Ξέρω και τα κορίτσια που τον έχουνε και είναι άψογες...αλλά είμαι στον μήνα μου και όλες κολήσατε τον ιό του φθινοπώρο και εγώ αν κολήσω τι θα γίνει.... εκεί που θα σπρώχνω για το μωρό ....αχ..αχ...τι πονάς θα μου πεί ο γιατρός...αψιούύύύύύ....θα λέω εγώ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Μάλλον δεν πρέπει να αρρωστήσω και μάλλον θα αργήσω να σας γνωρίσω...χαίρομαι πάντως που κάνετε τέτοιες συναντήσεις..ΜΡΑΒΟ κορίτσια και καλά να περνάτε!!!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Κορίτσια, χαίρομαι που περάσατε ωραία και επιφυλάσσομαι για την επόμενη συνάντηση.

Πάντως, ο καπνός και η τσιγαρίλα στους παιδοτόπους είναι κάτι το απαράδεκτο. Μάλλον δε σεβόμαστε καθόλου τα παιδιά μας και θέλουμε τον μπόγια δηλ. το νόμο να μας το επιβάλλει.

Αυτό όμως θα γίνει από το 2010 και μετά όπως με πληροφόρησε υπάλληλος ενός παιδοτόπου, όταν τον ρώτησα εάν επιτρέπεται το κάπνισμα και μου απάντησε, απορημένος που ρωτούσα τα αυτονόητα μέσα στο ντουμάνι:"Μα και βέβαια."

Θελω κι εγω να ειμαι στην επομενη συναντηση σας...Κι αν θελετε μπορω να προτεινω παιδοτοπο που απαγορευεται ΤΕΛΕΙΩΣ το καπνισμα και εχει παρα πολυ καλες κοπελες στη φυλαξη.Δεν ειναι στην περιοχη μου αλλα ειχα παει σε παρτυ εκει και τον προτεινω:λοιπον ειναι το ΚΟΚΟΛΙΜΠΟ στην Καλαμαρια (στο υψος του νοσοκομειου ΠΑΝΑΓΙΑ)...Λοιπον αντε κανονιστε νεα συναντηση!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

DAFFY, νομίζω ήρθε η ώρα για το

''ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ''

:lol::lol::lol:

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

gerakina και SofiaDav. ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και τα περαστικά!!!

πως θα γίνει να βρούμε παιδότοπο χωρίς τσιγάρο και ... χωρίς γριπούλες;;; :lol::lol::lol:

μήπως να καθυστερήσουμε λίγο την επόμενη συνάντηση να περάσει το κύμα των φθινοπωρινών ιώσεων;;; :?:?:?

age.png

Κορίτσια, σχετικά με το τσιγάρο στους παιδότοπους..Από το νόμο απαγορεύεται αυστηρά (Μου το είπε ο ξάδελφος μου που είναι αστυνομικός). Ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους..απλώς η αστυνομία κάνει τα "στραβά" μάτια, όπως πάντα..

Μη "μασάτε" λοιπόν όταν σας λένε πως επιτρέπεται και θα απαγορευθεί από το 2010, αυτό ισχύει για άλλους δημόσιους χώρους.

Ελπίζω σε μια συνάντηση σύντομα!

line_m123_beg_41_time_1154491200_text_cf20eaeffdeaebeff220eceff520e5dfede1e9.gif line_m121_beg_39_time_1200114000_text_2e2eeae1e920e720eaeff5eaebdff4f3e120eceff5.gif

κορίτσια σας καλησπερίζω,

έχω να σας προτείνω τον παιδότοπο "FANTAZIA" στην Κρήνη ευθεία πάνω από την PIZZA HAT και είναι αρκετά καλός.Πήγαμε την Παρασκευή το βραδάκι με τον μικρό και παρόλο που είχε 2 party δεν "ενοχληθήκαμε" καθόλου.Υπάρχει χώρος για τους καπνιστές έξω με σκέπαστρο κτλ για να μη κρυώνεις και να μπορείς να μιλήσεις χωρίς φωνές και ιστορίες..... ακριβώς δίπλα από εκει που παίζουν τα παιδάκια.Φυσικά εμείς καθήσαμε μέσα αλλά και έξω δεν είναι άσχημα :wink:

Οι κοπέλες είναι ευγενικότατες και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι οτι υπάρχει ένας μικρότερος χώρος για να παίζουν τα παιδάκια κάτω των 4 ετών (με παιχνίδια και μαλακά μπαλάκια ειδικά για την ηλικία τους)με μία κοπέλα αποκλειστικά γι'αυτά.

Οπότε στην επόμενη συνάντηση βλέπουμε και εκεί αν μπορούν να μας δεχτούν!!!!! :lol::lol::lol:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

SEFI τον ξέρω τον παιδότοπο αυτόν πήγαμε σε κάτι γεννέθλια εκεί

όντως είναι πολύ καλός και σ' αυτόν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε η Κάτια!!!

αυτή η κοπέλα που λες την πήρε και ήταν δίπλα της για περίπου 3/4 !!!

έχει μια πολύ ωραία κούνια για μωρά και ένα χώρο με μπαλάκια μόνο για τα μικρούλια!!!

age.png

SEFI τον ξέρω τον παιδότοπο αυτόν πήγαμε σε κάτι γεννέθλια εκεί

όντως είναι πολύ καλός και σ' αυτόν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε η Κάτια!!!

αυτή η κοπέλα που λες την πήρε και ήταν δίπλα της για περίπου 3/4 !!!

έχει μια πολύ ωραία κούνια για μωρά και ένα χώρο με μπαλάκια μόνο για τα μικρούλια!!!

και εμείς εκεί παίξαμε...με τα μπαλάκια έγινε χαμός!!!!!στην κούνια που αναφέρεις τον έβαλα για πρώτη φορά όταν ήταν 7μισυ μηνών και δεν ξεκολούσε :lol::lol: τότε δεν καταλάβαινε και πολλά,τώρα δεν τον πιάνεις! :lol:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερούδια!!!!!

αν τελικά καταλήξουμε στον παιδότοπο FANTAZIA μπορώ να κλείσω εγώ και για να μη το πολυκαθυστερούμε λέω να αρχίσω από τώρα να σας μαζεύω :lol:

Προτεινώμενη ημερομηνία 19/10/08 κ ώρα 18.00μμ (για να έχουμε λίγο χρόνο στην διάθεση μας)

1. SEFI + Θωμάς

Ανυπομονες σας βρισκω!!!! :D:D:D

Λοιπον 19/10 θα ειμαι εκτος Ελλάδας (χαχα, ετσι για να ζηλευτε).

Για οπιαδηποτε αλλη ημερομηνια δεν εχω προβλημα. Αλλα και αν τελικα καταληξετε σε αυτην παλι δεν εχω προβλημα.

Επίσης νομιζω οτι το εορταστικο τριημερο οτι δεν ειναι καλη επιλογη για την συναντηση.

Πολλά φιλάκια και καλη μέρα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...