Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σοκ! Δεν της έδιναν το νεογέννητο έως ότου πλήρωνε τη γέννα

Recommended Posts

Εγώ πάντως το θεωρώ πιο πιθανό να έγινε σε δημόσιο παρά σε ιδιωτικό. Το ιδιωτικό δεν ρισκάρει τη φήμη του με τέτοιες καφρίλες γιατί φοβάται και τον ανταγωνισμό, αλλά κι από την άλλη εφόσον η κοπέλα είχε τέτοια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, νομίζω εξαρχής δεν θα μπορούσε να πάει στο ιδιωτικό αλλά μάλλον σε δημόσιο.

Κι έτσι που τα λέει το άρθρο ότι τα νοσοκομεία αναγκάζονται να είναι πιο αυστηρά στις πληρωμές λόγω λιτότητας και λόγω κυβερνητικής γραμμής, καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στα δημόσια πιο πολύ παρά στα ιδιωτικά.

τα δημοσια νοσοκομεια αν δεν εχεια να πληρωσεις σου δινουν μια προθεσμια και μετα παει στην εφορια αν θυμαμαι καλα πανε κατι χρονια που ειχα νοσηλευτει στην πολη που σπουδαζα και δεν ειχα ασφαλεια και αυτο μου ειχαν πει. και τωρα ακομα στο νοσοκομειο που γεννησα πολλες γυναικες που δεν ειχαν να πληρωσουν αυτο τους ελεγαν. δυστυχως ομως παρατηρουνται και πολλες περιπτωσεις με γεννες κυριως αλλα και επεμβασεις που δηλωναν ψευδη στοιχεια και ψευτικα τηλεφωνα και το νοσοκομειο δεν εισεπραττε ποτε τα νοσηλεια .

τη συγκεκριμενη ειδηση δεν την ειδα πουθενα, ουτε σε επισημα ουτε σε ανεπισημα μεσα, και αν οντως συνεβη ειναι απαραδεκτο

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...