Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ μαιευτήρια γέννησαν ... νέα παράνομη χρέωση!

loukomamy

Recommended Posts

Θα γεννήσω κι εγώ στο Λητώ αλλά δεν κατάλαβα κάτι τελικά.Είτε κάνεις δωρεά των βλαστοκυττάρων σε δημόσια τράπεζα είτε συνεργαστείς με ιδιωτική εταιρεία,τα 225 τα πληρώνεις ούτως ή άλλως?

Διαφημίσεις

Είτε κάνεις δωρεά των βλαστοκυττάρων σε δημόσια τράπεζα είτε συνεργαστείς με ιδιωτική εταιρεία η χρέωση είναι παράνομη και να απαιτήσετε να αφαιρεθεί από το τιμολόγιο. Μην πληρώσετε σε καμία περίπτωση

Εμείς πήγαμε τα βλαστοκύτταρα στην Ακαδημία Αθηνών και μας έδωσαν ένα χαρτί, το οποίο δώσαμε στο λογιστήριο του ΜΗΤΕΡΑ και δεν μας χρέωσαν τα 225? της φύλαξης. Ετσι απλά....

Επίσης, στο ΜΗΤΕΡΑ δεν με ρώτησε κανείς αν θέλω να κανουνε στο μωρό μου τις εξετασεις ακοής και όρασης και δεν τις κανανε...αλλά ούτε και η παιδίατρός μας τις θεώρησε απαράιτητες εκ των υστέρων....

an1cEQ40g411210NjFsenwwMDA1NjY5ZGF8aSBuZXJhaWRvdWxhIG1hcyBlaW5haQ.gif

οταν πηγατε στην ακαδημια να ρωτησετε,τι οφελη σας ειπαν οτι θα χετε?δηλ αν,χτυπα ξυλο,χρειαστεις τα βλαστοκυταρα θα σου βρουνε αυτοι???τι σας ειπαν?

RSvcp2.png wNVQp2.png

• 1 month later...

στο Ιασώ μας χρέωσαν 350 ευρώ για συλλογή... :shock:

έγινε φασαρία, δεν τους πλήρωσα ούτε ένα λεπτό απ' αυτά και ούτε πρόκειται.

και αν κάνουν τίποτα, θα τα πούμε στα δικαστήρια, εγώ είμαι έτοιμος εδώ και καιρό.

άντε γιατί μας βλέπουν σαν πελάτες...

Διαφημίσεις

Και εμάς στο Μητέρα τα χρέωσαν αλλά ήμασταν ενήμεροι, ο σύζυγος ήταν έτοιμος για καυγά, αλλά μόλις είδαν ότι δεν πρόκειται να πάρουν μια, δεν είπαν κουβέντα και τα αφαίρεσαν. Τι να σου κάνουν καλέ? Αφού δεν είναι νόμιμο αυτό που κάνουν, δεν νομιμοποιούνται να σε ενοχλήσουν με κανέναν τρόπο!

Να σας ζήσει το νινί!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

κοριτσια και αγορια επειδη οπως λες ειμαστε ενημερωμενοι

ουτε εγω θελω να το πληρωσω αυτο,

αρα τι ακριβως ειπατε και κανατε για να ξερουμε?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Μαλλον θα γεννησω στο ΛΗΤΩ με το καλο...ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εδω απλα αρνηθηκε να πληρωσει τη συγκεκριμενη χρεωση και αν λυθηκε το ζητημα...

Δεν σκοπευω να τους δωσω τιποτα...

Να τους πείτε ότι για τη συλλογή δεν χρησιμοποίησαν ούτε βαμβάκι δικό τους καθώς όλα τα περιείχε το kit συλλογής και πως όλη τη δουλειά την έκανε ο γιατρός σας που είναι πληρωμένος για τον τοκετό και τα παρελκόμενά του. Επίσης, πείτε τους ότι αν σας προσκομίσουν νόμο σύμφωνα με τον οποίο νομιμοποιούνται να ζητάνε αυτά τα χρήματα, τότε θα τους πληρώσετε. Είναι παράνομη η χρέωση (όπως βέβαια και οι εταιρίες φύλαξης), επομένως να είστε κάθετες και να μην τους δώσετε μια!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγώ έχω και άλλη ιστορία! Γέννησα στο Γέννεσις το οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά με μία εταιρία βλαστοκυττάρων. Όταν τους ενημέρωσα οτι εγώ θα επιλέξω την εταιρεία του γιατρού μου, μου ζήτησαν εξτρα 160 ? επειδή δεν χρησιμοποίησα την δικιά τους εταιρεία!!!Πραγματικά εκείνη την ώρα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και επειδή δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη ζητήσαμε από την εταιρεία που τελικά συνεργαστήκαμε να πληρώσει εκείνη την επιπλέον χρέωση της κλινικής!

Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...