Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο

Recommended Posts

Καλημερα

Εχθες το βραδυ του εδωσα ξανα στις 22:50 και μετα 40ml συμπληρωμα

Στις 02:00 ο μπαμπας του εδωσε 80ml

στις 05:00 στο στηθος

και στις 06:00

και στις 07:00

στις 07:30 40ml

και τωρα στο στηθος παλι

Υπολογισα και απο την Δευτερα στις 23:00 μεχρι και την Τριτη στις 23:00 εχει παρει 360ml συμπληρωμα-ειναι παρα πολυ????

Μου ειπε το πρωι ο αντρας μου οτι τον περιμενει πανω απο την κουνια και μολις γκρινιαξει του δινει το μπουκαλι,ετσι ωστε να μη με ενοχλησει

Κι ελεγα κι εγω δεν μπορει δυο βραδια τωρα να μην ακουω τιποτα....!να πω τη μαυρη μου αληθεια με εχει ξεκουρασει αυτο τωρα δυο βραδια

Καποια με ρωτησε για το συμπληρωμα που του δινω και γιατι δεν τον βαζω στο στηθος

Το κανω λοιπον γιατι εχω αλλα δυο παιδια που θελουν να τα σκεπασω,να τους διαβασω ενα παραμυθι,θελεουν να τα ντυσει η μαμα τους(ο μικρος)κλπ

Πολυ θα ηθελα να μην ττο εκανα και θα το παλεψω οσο μπορω αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα

Καλη σας μερα :P

4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι Ηλιάννα μου, 360μλ δεν είναι πολύ, και σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Όμως να ξέρεις οτι κάθε φορά που χάνεις γεύμα, σε πάει ενα βηματάκι πίσω, το οπόίο δε βοηθάει στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνεις. Εσύ βέβαια ξέρεις τις ανάγκες σου και τα όρια σου, και μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Εγώ όμως οφείλω να στο πω.

Πάντως, απο οτι γράφεις, μια χαρά τα πάτε. Κι όπως είπες, αν συνεχίσετε έτσι, σιγά σιγά θα τρώει για πιο λίγα λεπτα, και με πιο αραιά διαστήματα.

Μια χαρά είστε εσείς! Εμένα η κόρη μου μέχρι 2 μηνών ετρωγε κάθε 30-60 λεπτά!!! Στους δυο μήνες, το έκανε κάθε δυο ώρες, και τη νύχτα κοιμόταν 6 ώρες σερί.

Καλή συνέχεια.

Καποια με ρωτησε για το συμπληρωμα που του δινω και γιατι δεν τον βαζω στο στηθος

Το κανω λοιπον γιατι εχω αλλα δυο παιδια που θελουν να τα σκεπασω,να τους διαβασω ενα παραμυθι,θελεουν να τα ντυσει η μαμα τους(ο μικρος)κλπ

Πολυ θα ηθελα να μην ττο εκανα και θα το παλεψω οσο μπορω αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα

Καλη σας μερα :P

εγω ρωτησα μονο για να καταλαβω την κατασταση .Και σου το ειπα πως μια ξεκουραστη μαμα μπορει αν προσφερει πολυ παραπανω απο μια εξαντλημενη μαμα.Οποτε ολα οκ.

Απλα αυτο το συμπληρωμα που δινει ο αντρας σου και ξεκουραζεσαι και εσυ λιγακι μπορεις να το κανεις με δικο σου γαλα.Δηλαδη αν του εχεις αντλησει,να το εχεις στο ψυγειο και αν το δωσει ο αντρας σου.Αν παλι θες να συνεχισετε ετσι και παλι οκ.Σημασια εχει να ειστε ολοι σας καλα!!!

.png.png

εγω ρωτησα μονο για να καταλαβω την κατασταση .Και σου το ειπα πως μια ξεκουραστη μαμα μπορει αν προσφερει πολυ παραπανω απο μια εξαντλημενη μαμα.Οποτε ολα οκ.

Απλα αυτο το συμπληρωμα που δινει ο αντρας σου και ξεκουραζεσαι και εσυ λιγακι μπορεις να το κανεις με δικο σου γαλα.Δηλαδη αν του εχεις αντλησει,να το εχεις στο ψυγειο και αν το δωσει ο αντρας σου.Αν παλι θες να συνεχισετε ετσι και παλι οκ.Σημασια εχει να ειστε ολοι σας καλα!!!

Ετσι ειναι Vicky στο πρτωτο εσαι χαλαρη,στο δευτερο δυσκολευουν λιγο τα πραγματα,στο τριτο ειναι αστα να πανε....χανεις το παιχνιδι(τρεις μερες τωρα θελω να ξυρισω τα ποδια μου και ολο κανω στα γρηγορα ενα ντουζ κι εξω απ την πορτα)

Εχω φοβηθει το θηλαστρο και γι αυτο δεν βγαζω να το αφηνω στο ψυγειο,ποια η γνωμη σας??

4

Εχω φοβηθει το θηλαστρο και γι αυτο δεν βγαζω να το αφηνω στο ψυγειο,ποια η γνωμη σας??

γιατι το φοβασαι το θηλαστρο???

μηπως δεν εχεις το καταλληλο???

ποιο εχεις???

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Εχω το χειρ/το της Avent Και καποια κοπελα ειπε οτι δεν ειναι το καλυτερο....

Πηρα τηλ. να ενοικιασω ενα αλλα δεν ειχαν καθολου μεχρι τις 18/08 :?

ναι οντως δεν ειναι και οτι καλυτερο.

ουτε το Lactina ειχαν???

ειναι κι αυτο νοσοκομειακο....

9a7bp2.pngIm47p2.png

Ηλιάννα ποσες αντλησεις θελεις νακανεις το 24ωρο?

Παρολα αυτα κλεισε το symphony για τις 18, τι σε πειραζει?4 μερες ειναι μονο.....

Απλα ισως καλυπτεσε και με ενα μικροτερο θηλαστρο, οπως το swing!

Παντως αν παρεις νοσοκομειακο, παρε το διπλο συστημα γαι εξοικονομηση χρονου! :wink:

ναι οντως δεν ειναι και οτι καλυτερο.

ουτε το Lactina ειχαν???

ειναι κι αυτο νοσοκομειακο....

Οταν ειπα "Ακουσα οτι ενοικιαζετε θηλαστρα"

πηρα την απαντηση "Ναι αλλα δεν υπαρχει τιποτα διαθεσιμο μεχρι τις 18/08"

και στη συνεχεια ρωτησα τιμες και μεταφορικα

4

Ηλιάννα ποσες αντλησεις θελεις νακανεις το 24ωρο?

Παρολα αυτα κλεισε το symphony για τις 18, τι σε πειραζει?4 μερες ειναι μονο.....

Απλα ισως καλυπτεσε και με ενα μικροτερο θηλαστρο, οπως το swing!

Παντως αν παρεις νοσοκομειακο, παρε το διπλο συστημα γαι εξοικονομηση χρονου! :wink:

Δεν ξερω βρε κοριτσια,εχω μαυρα μεσανυχτα :?

Ουτε καν ξερω ποτε θα πρεπει να το βαλω στο στηθος μου,πριν το θηλασμο,μετα???

Ακουω προτασεις...και συνεχιζω να σας ζαλιζω :oops:

4

Διαφημίσεις

Μετά το θηλασμό. Έτσι θα σου αυξηθεί και η παραγωγή. Είναι σα να λες στο σώμα σου, ότι χρειάζεσαι περισσοτερο γάλα.

Αν το μωρό κοιμάται κάποιες ώρες περισσότερο, μπορείς να αντλείς και τότε.

Εγώ όμως, έχω να προτείνω κάτι άλλο ώστε να ξεκουραστείς λιγάκι.

Πάρε το μικρούλι στο κρεβάτι μαζί σου. Έχε το στήθος εξω, και θήλαζε τον όποτε ξυπνάει, χωρίς να σηκώνεσαι. Μετά σε παίρνει ο ύπνος αμέσως, χωρίς καν να ξυπνήσεις ολοκληρωτικά! Ούτε που θα θυμάσαι την άλλη μέρα πόσες φορές ξύπνησες. Και επίσης, όταν κοιμάσαι και μυρίζεις το μωρό όλη νύχτα, εκκρίνεται οξυτοκίνη, κι έτσι κατεβαίνει περισσότερο γάλα. Και το μωρό μπορεί να κοιμηθεί και περισσότερες ώρες, γιατι έχει τη μαμά δίπλα, κι αισθάνεται ασφάλεια. :D

Νομιζω οτι σημερα πεσαμε κατω απο τα 300 ml συμπληρωμα :lol:

και εχει αυξηθει ο χρονος στο στηθος :lol: σε καθε θηλασμο,περιπου δεκα λεπτα,αλλα η συχνοτητα ειναι η ιδια,καθε 1 με 1,5 ωρα :?

Σημερα πηρα και παλι τηλεφωνο για θηλαστρο αλλα μαλλον εχουν φυγει για τετραημερο :cry: ,απαντηση καμια :cry:

Να χρησιμοποιω το δικο μου(χειρ/το Avent)????

ζυγισα το μικρο στο στο σπιτι (γυμνουλη αγκαλια μου και μετα εγω μονη μου)και ηταν 5,300.Οσο εξω και να εχει πεσει στις 01/08 ηταν 4,510 αρα 600-700 γραμμαρια τα εχει παρει σε 13 μερες

4

μια χαρα τα πατε.Η συχνοτητα ειναι λογικη και για την ηλικια του αλλα και για να σου αυξησει την παραγωγη.

Για το θηλαστρο φυσικα καιδ εν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και το δικο σου.Απλα μην απογοητευτεις αν δεν βγαλεις την ποσοτητα που φανταζεσαι.οκ?

Καλη συνεχεια!!!!

.png.png

Nicky και Fellini σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέσατε να μου απαντήσετε. Η ενθάρρυνση και η υποστήριξη σας ήταν πολύ σημαντική για μία νέα μανούλα όπως εγώ. Μερά με τη μέρα διαπιστώνω ολοένα και περισσότερο οτι αυτά που γράφετε είναι απολύτως σωστά. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω οτι εδώ και 4 μέρες κόπηκε το συμπλήρωμα. Η λύση ήταν περισσότερη αγκαλιά, τρυφερότητα και χάδι τη νύχτα. Επίσης επιστράτευση όλων των δυνάμεων και πίστη στον εαυτό οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τώρα νιώθω μεγάλη χαρά που τα κατάφερα. Οι κολικοί έχουν αρχίσει να μας ταλαιπωρούν αλλά όπως φαίνεται για όλα υπάρχουν λύσεις.

Και πάλι ευχαριστώ!

Να σαι καλα Vicky.... :P

Και σημερα καλα τα εχουμε παει πιστευω(λες και κραταω ημερολογιο)

το αρνητικο ειναι οτι μαλλον μου ηρθε περιοδος (50 ημερες μετα τη γεννα),θα το τσεκαρω και αργοτερα να δω αλλα τι αλλο να ειναι

4

Διαφημίσεις

Να σαι καλα Vicky.... :P

Και σημερα καλα τα εχουμε παει πιστευω(λες και κραταω ημερολογιο)

το αρνητικο ειναι οτι μαλλον μου ηρθε περιοδος (50 ημερες μετα τη γεννα),θα το τσεκαρω και αργοτερα να δω αλλα τι αλλο να ειναι

Η περιοδος δεν ειναι προβλημα για τον θηλασμο.Δεν ισχυειε δηλαδη αυτο που λενε οτι αμα σου ερθει περιοδος κοβετε το γαλα.Μπορει για την παραμονη και την πρωτη μερα περιοδου να ειναι λιγο μειωμενη η ποσοτητα,το μωρο θηλαζει πιο συχνα αλλα μετα τη δευτερη ξαναμπαινουν τα πραγματα στον προηγουμενο ρυθμο.

Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να μην ειναι περιοδος.Δηλαδη εγω μετα που σαραντισα και στις 2 μου γεννες ειχα καθε 15 μερες κατι σαν αιμα για 2-3 μερες(περισσοτερο εμοιαζε με τελειωμα περιοδου).Επειδη ειχα απορια καναμε υπερυχο με το γυναικολογο και ειδαμε οτι οι ωοθηκες ηταν πληρως ανενεργες και το αιμα αυτο που εβλεπα ηταν ορμονες.

.png.png

Νομιζω οτι επεσε το συμπληρωμα κατω απο τα 250ml :P

Γιατι κατι μου λεει οτι δεν θα χρειαστεις το θηλαστρο;;;Εσεις τα πατε μια χαρα!Καθε μερα και καλυτερα! Ευγε!!!

.png.png

Eιδες τι ειναι να μην δουλευει η μαμα??? :P

Εχθες ολη μερα μαζι και σχεδον καθε μια ωρα στο στηθος,για να δουμε σημερα που εχουμε παζαρι εδω και θα εχω(ελπιζω) δουλεια

4

Ευχαριστω κοριτσια,χωρις εσας θα ειχα εγκαταλειψει,ειμαι σιγουρη,θα τα ειχα παρατησει

και εχουμε φταει τα 200 περιπου συμπληρωμα,ισως και λιγοτερο απλα μπερδεψα το μετρημα σε ενα γευμα :P

4

και εχουμε φταει τα 200 περιπου συμπληρωμα,ισως και λιγοτερο απλα μπερδεψα το μετρημα σε ενα γευμα :P

τα πατε τελεια!!!!

λιγο ακομη και θα απολαμβανεις τον Α.Θ. :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...