Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

όχι ιδιαίτερα. σαν γυναικολογική εξέταση είναι.

Αααααα οκ...να ειμαστε προετοιμασμενες οχι τιποτα αλλο.....;);)thanks!!!

ΜΟΜΜΥ μην αγχωνεσαι κοριτσι μου απο οτι βλεπω εχεις ακομα μερουλες λιγες βεβαια αλλα εχεις...;);)!!!!

Ο γιατρος σου ειπε πως με την βοηθεια του θα γεννησεις οποτε μην αγχωνεσαι και περιμενε.....αφου σ ειπε σημερα αυριο....κατι θα γινει...!!!

Σκεψου πως σε λιγο θα κρατας αγκαλιτσα τ μωρακι σου και ηρεμησε.....

Να ρωτησω και κατι αλλο???λιγο οφ τοπικ βεβαια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οταν λεμε ο γιατρος σου σπαει τα νερα......αυτο παλι με τ χερι το κανει??εχω ακουσει πως ποναει πολυ αυτο και τ τρεμωωωω:rolleyes::rolleyes:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Αααααα οκ...να ειμαστε προετοιμασμενες οχι τιποτα αλλο.....;);)thanks!!!

ΜΟΜΜΥ μην αγχωνεσαι κοριτσι μου απο οτι βλεπω εχεις ακομα μερουλες λιγες βεβαια αλλα εχεις...;);)!!!!

Ο γιατρος σου ειπε πως με την βοηθεια του θα γεννησεις οποτε μην αγχωνεσαι και περιμενε.....αφου σ ειπε σημερα αυριο....κατι θα γινει...!!!

Σκεψου πως σε λιγο θα κρατας αγκαλιτσα τ μωρακι σου και ηρεμησε.....

Να ρωτησω και κατι αλλο???λιγο οφ τοπικ βεβαια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οταν λεμε ο γιατρος σου σπαει τα νερα......αυτο παλι με τ χερι το κανει??εχω ακουσει πως ποναει πολυ αυτο και τ τρεμωωωω:rolleyes::rolleyes:

τα νερά σπάνε με ένα "ξυλάκι" που χρησιμοποιεί ο γιατρός. δεν πονάει καθόλου. αν βέβαια έχεις κάνει πριν επισκληρίδιο, επειδή δεν έχεις έλεγχο της λειτουργίας της ουροδόχου κύστης, πρέπει να σου βάλουν ουροκαθετήρα, πριν σου σπάσουν τα νερά. δεν πονάει (αφού έχεις κάνει επισκληρίδιο) αλλά νιώθεις μια ενόχληση. τίποτα σοβαρό.

Δηλ. οσες δεν κανουμε επισκληριδιο την πατησαμε ε????????????

εγώ έχω κάνει και γέννα με επισκληρίδιο και γέννα χωρίς. είμαι 1000% κατά της επισκληριδίου. εξάλλου στην περίπτωση που δεν κάνεις επισκληρίδιο, δεν σου βάζουν ουροκαθετήρα γιατί έχεις έλεγχο της κύστης σου.

Διαφημίσεις

Δηλαδη για να καταλαβω....γιατι δεν τ ηξερα να δω αν καταλαβα καλα...ασχετα με τ σπασιμο των νερων οσες κανουμε επισκληρηδιο σου βαζουν καθετηρα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφακι σε επρηξα ε??:rolleyes::rolleyes::P

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Δηλαδη για να καταλαβω....γιατι δεν τ ηξερα να δω αν καταλαβα καλα...ασχετα με τ σπασιμο των νερων οσες κανουμε επισκληρηδιο σου βαζουν καθετηρα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφακι σε επρηξα ε??:rolleyes::rolleyes::P

κατ'αρχήν για να σου κάνουν επισκληρίδιο σου βάζουν καθετηράκι στη σπονδυλική στήλη. μπορεί να χρειαστείς και 2η δόση, οπότε δε θέλουν να σε τρυπάνε συνέχεια. επίσης καθετηράκι μπαίνει και στο χέρι, από την αρχή είτε γεννήσεις με επισκληρίδιο, είτε όχι για να βάζουν διάφορα φάρμακα, ορρό κλπ. τέλος αν κάνεις επισκληρίδιο, σου αδειάζουν και την κύστη με ουροκαθετήρα.

τέλος αν κάνεις επισκληρίδιο, σου αδειάζουν και την κύστη με ουροκαθετήρα.

Να αυτο και μονο που ακουω το φοβαμαι πιο πολυ και απο την γεννα......:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!

Μολις ακουσω ουροκαθετηρα και κλισμα κατι παθαινω...ωωωφφ παναγια μου!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Να αυτο και μονο που ακουω το φοβαμαι πιο πολυ και απο την γεννα......:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!

Μολις ακουσω ουροκαθετηρα και κλισμα κατι παθαινω...ωωωφφ παναγια μου!

θα τα κάνεις και τα 2, αλλά πίστεψέ με είναι το λιγότερο που θα "πάθεις"!!!

Σημερα επιβεβαιωσα κατι που υποψιαζομουν καιρο: ο γιατρος μου εχει την οξωτοκινη (η οποιος αλλιως λεγεται αυτο) για καραμελα!στο βαζει στον ορο ειτε χρειαζεται ειτε οχι!

Εγω ρε παιδια δεν θελω!ουτε ορο ενυδατωσης δεν θελω να μου βαλουν!ετσι μου ερχεται να γεννησω σπιτι και να παω ετοιμη με το μωρο στο μαιευτηριο!

Γιατι πρεπει να γινεται προκληση τεχνητη η μηχανικη αν δεν υπαρχει λογος;

τι λετε να κανω; να αλλαξω γιατρο;

sofi@p εσυ γιατι εκανες προκληση; υπηρχε σοβαρος λογος;

(Καλα βεβαια βγηκα τελειως εκτος θεματος:?)

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Σημερα επιβεβαιωσα κατι που υποψιαζομουν καιρο: ο γιατρος μου εχει την οξωτοκινη (η οποιος αλλιως λεγεται αυτο) για καραμελα!στο βαζει στον ορο ειτε χρειαζεται ειτε οχι!

Εγω ρε παιδια δεν θελω!ουτε ορο ενυδατωσης δεν θελω να μου βαλουν!ετσι μου ερχεται να γεννησω σπιτι και να παω ετοιμη με το μωρο στο μαιευτηριο!

Γιατι πρεπει να γινεται προκληση τεχνητη η μηχανικη αν δεν υπαρχει λογος;

τι λετε να κανω; να αλλαξω γιατρο;

sofi@p εσυ γιατι εκανες προκληση; υπηρχε σοβαρος λογος;

(Καλα βεβαια βγηκα τελειως εκτος θεματος:?)

λοιπόν, άκου να δεις τί έπαθα εγώ....

στην 1η γέννα, στις 40+1 με έπιασαν πόνοι. πήγα στο μαιευτήριο όταν ήταν του 10λεπτου αλλά για να συντομεύουν τη διαδικασία (ήταν 8.00 το βράδυ και δεν ήθελαν να ξενυχτήσουν, άσε που το πρωί έμαθα 'οτι ο γιατρός στο καπάκι είχε κι άλλο τοκετό) μου έβαλαν και ωκυτοκύνη στον ορό (τεχνητοί πόνοι). αποτέλεσμα?? ενώ μέχρι τότε οι πόνοι ήταν ανεκτοί και με ωραιότατα μεσοδιαστήματα ανάπαυσης, μετά την ωκυτοκίνη, έγιναν οξείς, απότομοι και χωρίς μεσοδιαστήματα. δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. έκανα επισκληρίδιο σε διαστολή 4 και ηρέμησα προσωρινά. μετά όμως, ατόνησε η μήτρα κι έπεσαν οι παλμοί του μωρού στο 45!!! με πήγαιναν για επείγουσα καισαρική, αλλά τελευταία στιγμή ανέβηκαν οι παλμοί του μωρού και τελικά γέννησα φυσιολογικά με εμβρυουλκό.

στην επόμενη γέννα (με άλλο γιατρό) πήγα με ραντεβού για πρόκληση γαιτί το μωρό ήταν στον υπέρηχο γύρω στα 4 κιλά κι επειδή είχα και ιστορικό 2 παλλίνδρομων και θρομβοφιλίας, ο γιατρός είπε να μην κάνουμε τον τοκετό πιό δύσκολο. με διαβεβαίωσε ότι όλα θα γίνονταν με φυσικό τρόπο, χωρίς φάρμακα που θα "βίαζαν" τη μήτρα.

Αυτο που καταλαβαινω κι εγω ειναι οτι το συστημα του γιατρου μου ειναι να βαζει τεχνητους πονους οχι επειδη υπαρχει αλλος λογος(αν ηταν ιατρικος ο λογος δεν θα το συζητουσα...) αλλα για να ξεμπερδευει μια ωρα αρχιτερα κι αυτος και η επιτοκος.

Δεν μου αρεσει αυτη η τακτικη. Και δεν ξερω αν θα δεχτει να το συζητησει. Κατα τ'αλλα του εχω εμπιστοσυνη ομως. Τι να κανω;;; Να ψαξω για αλλο γιατρο μονο και μονο για αυτο στην 30η εβδ της κυησης; μου φαινεται υπερβολικο.:confused::confused::confused:

Αυτο που καταλαβαινω κι εγω ειναι οτι το συστημα του γιατρου μου ειναι να βαζει τεχνητους πονους οχι επειδη υπαρχει αλλος λογος(αν ηταν ιατρικος ο λογος δεν θα το συζητουσα...) αλλα για να ξεμπερδευει μια ωρα αρχιτερα κι αυτος και η επιτοκος.

Δεν μου αρεσει αυτη η τακτικη. Και δεν ξερω αν θα δεχτει να το συζητησει. Κατα τ'αλλα του εχω εμπιστοσυνη ομως. Τι να κανω;;; Να ψαξω για αλλο γιατρο μονο και μονο για αυτο στην 30η εβδ της κυησης; μου φαινεται υπερβολικο.:confused::confused::confused:

καλά, η αδερφή μου άλλαξε γιατρό στις 39+2 για τον ίδιο λόγο. να του πεις ότι δεν θέλεις να επισπεύσετε τον τοκετό με φάρμακα. δικαίωμά σου είναι. να ξέρεις ότι το 80% των τοκετών που χρησιμοποιείται τεχνητή πρόκληση, σε συνδυασμό με επισκληρίδιο, καταλήγουν σε καισαρική (αφού η μήτρα είναι ανέτοιμη) και στην καλύτερη περίπτωση σε χρήση εμβρυουλκού. η φύση ξέρει πάντα καλύτερα και οι φυσικοί πόνοι αντέχονται μια χαρά!!!! καμμιά σχέση με τους τεχνητούς.

καλά, η αδερφή μου άλλαξε γιατρό στις 39+2 για τον ίδιο λόγο. να του πεις ότι δεν θέλεις να επισπεύσετε τον τοκετό με φάρμακα. δικαίωμά σου είναι. να ξέρεις ότι το 80% των τοκετών που χρησιμοποιείται τεχνητή πρόκληση, σε συνδυασμό με επισκληρίδιο, καταλήγουν σε καισαρική (αφού η μήτρα είναι ανέτοιμη) και στην καλύτερη περίπτωση σε χρήση εμβρυουλκού. η φύση ξέρει πάντα καλύτερα και οι φυσικοί πόνοι αντέχονται μια χαρά!!!! καμμιά σχέση με τους τεχνητούς.

Τα ξερω μια χαρα αυτα, γι αυτο δεν θελω καμια παρεμβαση αν δεν ειναι απαραιτητη:rolleyes:

Την θυμαμαι την περιπτωση της αδερφης σου, απο το αντιστοιχο τοπικ, μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση και μπραβο σας για την αντιδραση σας, πραγματι η συμπεριφορα του πρωτου γιατρου ηταν απαραδεκτη.

'Η να πω καλυτερα η "επιστημονικη του μεθοδος";...

Τα ξερω μια χαρα αυτα, γι αυτο δεν θελω καμια παρεμβαση αν δεν ειναι απαραιτητη:rolleyes:

Την θυμαμαι την περιπτωση της αδερφης σου, απο το αντιστοιχο τοπικ, μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση και μπραβο σας για την αντιδραση σας, πραγματι η συμπεριφορα του πρωτου γιατρου ηταν απαραδεκτη.

'Η να πω καλυτερα η "επιστημονικη του μεθοδος";...

πάντως μην αγχώνεσαι από τώρα. έχεις χρόνο και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ένας τοκετός. μπορεί να σπάσουν τα νερά πριν σε πιάσουν πόνοι. απλά συζήτησέ το με το γιατρό σου και ξεκαθάρισέ του ότι δεν θέλεις τεχνητές παρεμβάσεις. δικό σου είναι το σώμα, δικό σου και το μωρό κι άσε το γιατρό και την "επιστημονική του μέθοδο"

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...