Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑΑ

Recommended Posts

τι είναι? πονάω πολύ στην δεξιά μεριά της κοιλιάς..... Σηκώθηκα για λίγο και με έπιασε...κάθησα και συνεχίζω να πονάω....... Μέχρι 30 ΑΠΡΊΛΗ περιμένω τον μπέμπη μ....

AB92p3.png

6EzCp2.png

Διαφημίσεις

τι είναι? πονάω πολύ στην δεξιά μεριά της κοιλιάς..... Σηκώθηκα για λίγο και με έπιασε...κάθησα και συνεχίζω να πονάω....... Μέχρι 30 ΑΠΡΊΛΗ περιμένω τον μπέμπη μ....

Mηπως ειναι συσπαση???η μηπως εκατσε καπως τ μωρο και πονας???

ΑΝ συνεχισει παρε τον γιατρο σου!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Καλύτερα να συμβουλευθείς το γιατρό σου να σου πει αν είναι σύσπαση,τι είδους και πως να το παρακολουθήσεις. Με το καλό!

Πήγα χθες στο νοσοκομείο, μου κάναν καρδιοτοκογράφο ώπου και έδειξε συσπάσεις..!!! Στην καρτέλα μου γράψαν πάλι ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΠΟΛΥΤΟΚΟΥ.... ρωτάει η νοσοκόμα σ'αυτην που με εξέτασε πόσο διαστολή να γράψω?και λεει μην γράφεις, γράψε μόνο διαστολή πολυτόκου... Τώρα τι είναι αυτό? έχω η δεν έχω διαστολή??? Με διώξαν σπιτάκι μ... Είχα συσπάσεις από της 3 το μεσημέρι μέχρι και την ώρα που πήγα να ξαπλώσω για κανένα 2 ωρο ώσπου κοιμήθηκα(βράδυ 11 η ώρα)...! Το πρωί σηκώθηκα και όλα μια χαρά...ούτε πόνος ούτε τίποτα....

ΠΗΤ 30 ΑΠΡΙΛΗ... το μωρό δεν εμπεδώθηκεε....τι να κάνω για να κατέβει? Το 1ο μου το γέννησα με ΦΤ με πρόκληση 40w και 3d...

AB92p3.png

6EzCp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν ρωτησες εκεινη την ωρα που ησουν μπροστα τι ειναι η διαστολη πολυτοκου και τι εννοουν???

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Οταν είπε διαστολή πολυτόκου απευθεινόταν στην αλλη νοσοκόμα τι να γράψει στην καρτέλα μου..και μετά σηκωθήκαν και φύγαν..... νευρίασα τόσο πολύ:mad:

AB92p3.png

6EzCp2.png

Οταν είπε διαστολή πολυτόκου απευθεινόταν στην αλλη νοσοκόμα τι να γράψει στην καρτέλα μου..και μετά σηκωθήκαν και φύγαν..... νευρίασα τόσο πολύ:mad:

To καταλαβα απλα λεω δεν προλαβες να ρωτησεις??καλα και αυτες κατευθειαν σηκωθηκαν και εφυγαν??Με τον γιατρο σου μιλησες τι σου λεει??

bUfnp3.pngCxrzp3.png

ναι ρε τίποτα δεν σου λένε.... Επειδή πάω σε Δημόσιο όποιος τύχει σε ξεγεννάει... Δεν μπορώ να πω αυτοί που ξεγεννάνε είναι όλοι τους πολύ καλοί..! Οι νοσοκόμες είναι μην πω γιατί...

AB92p3.png

6EzCp2.png

Διαφημίσεις

ευτυχως ολα καλα δηλαδη! τελευταιες μερες μη παιζεις, οτι βλεπεις ασυνηθιστο κατευθειαν στο νοσοκομειο. Για να εμπεδοθει το παιδακι σου πολυ περπατημα λενε, αν και μπορει να κατεβει και τελευταια στιγμη την ωρα του τοκετου.

Το διαστολη πολυτοκης εμενα μου κανει οτι το σωμα σου εχει προετοιμαστει για τον τοκετο, εχουν ανοιξει τα οστα της λεκανης και ισως λιγο και ο τραχηλος??? δε λενε οτι τα δευτερα παιδακια ερχονται πιο ευκολα απο τα πρωτα;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Μόλις γύρισα και από τον ιδιωτη γιατρό που πάωωωωωωωωωω! Τόσο αισιόδοξοςςςς.! Το μωράκι μου εμπεδώθηκε και έχω διαστολή 2..!!!!!! Μου είπε πως το διαστολή πολύτοκης είναι ότι ήδη είμαι ''ανοιχτή'' από την πρώτη γέννα..! Σκάλιξε τον τράχηλο λέγοντας μου έτσι θα σε βοηθησω να γεννησεις σήμερα-αύριο..! Ηταν πάρα πολύ αισιόδοξοςςςςςςςςς..!!!!! Πήρα τα πάνω μου επιτέλους..! Εχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο? μετά την βοήθεια αυτή του γιατρού να γέννησε? αν ναι μετά από πόσες ώρες? μέρες?

AB92p3.png

6EzCp2.png

Εσας που ο γιατρός σας, σας βοήθησε με το χέρι σε πόσες μέρες γεννήσατε???? μου είπε σήμερα-αύριο εμένα επειδή είχα διαστολή 2 και με είδε πολύ καλή..

AB92p3.png

6EzCp2.png

Εσας που ο γιατρός σας, σας βοήθησε με το χέρι σε πόσες μέρες γεννήσατε???? μου είπε σήμερα-αύριο εμένα επειδή είχα διαστολή 2 και με είδε πολύ καλή..

αν με το σκάλισε εννοείς ότι έκανε φυσική πρόκληση (αποκόλληση υμένων), ε, τότε θα γεννήσεις σε λίγες ώρες. έχεις καθόλου πονάκια?

Διαφημίσεις

αν με το σκάλισε εννοείς ότι έκανε φυσική πρόκληση (αποκόλληση υμένων), ε, τότε θα γεννήσεις σε λίγες ώρες. έχεις καθόλου πονάκια?

Μου έλεγε εγώ θα σε βοηθήσω να γεννήσεις σήμερα αύριο..μόλις είδε διαστολή 2 μου λέει σήμερα αυριο γεννάς με την βοήθεια μου..Φάνηκε πόλυ σίγουρος για τα όσα έλεγε. πονάκια είχα το βράδυ αλλά μέχρι εκεί..σήμερα τίποτααα.,...θα βγω για περπάτημα σε λίγο...

AB92p3.png

6EzCp2.png

Μου έλεγε εγώ θα σε βοηθήσω να γεννήσεις σήμερα αύριο..μόλις είδε διαστολή 2 μου λέει σήμερα αυριο γεννάς με την βοήθεια μου..Φάνηκε πόλυ σίγουρος για τα όσα έλεγε. πονάκια είχα το βράδυ αλλά μέχρι εκεί..σήμερα τίποτααα.,...θα βγω για περπάτημα σε λίγο...

πάντως κι εγώ και η αδερφή μου, που πήγαμε με ραντεβού για φυσική πρόκληση, σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν τα πονάκια και σε 4-6 ώρες είχαμε γεννήσει. οπότε μάλλον ο γιατρός σου δεν έκανε κάτι τέτοιο, απλά ακούμπησε τον τράχηλο μπας και "ξυπνήσει". αλλά, γιατί βιάζεσαι?

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι μιας και λετε για το σκαλισμα του τραχηλου?Σημερα που πηγα στο γιατρο παρατηρησα οτι οταν κοιταξε κολπικα τον τραχηλο μου το μπαινοβγαζε εκεινο το πραγμα που βαζει και δεν μου το ειχε ξανακανει μηπως αυτο εννοειται σκαλισμα?

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι μιας και λετε για το σκαλισμα του τραχηλου?Σημερα που πηγα στο γιατρο παρατηρησα οτι οταν κοιταξε κολπικα τον τραχηλο μου το μπαινοβγαζε εκεινο το πραγμα που βαζει και δεν μου το ειχε ξανακανει μηπως αυτο εννοειται σκαλισμα?

εμένα η μαία έκανε αποκόλληση υμένων με το δάχτυλο. πριν από αυτό στον κόλπο δεν επενέβη κανείς από τότε που έκανα κολπικούς υπερήχους, στην αρχή της εγκυμοσύνης.

εμένα η μαία έκανε αποκόλληση υμένων με το δάχτυλο. πριν από αυτό στον κόλπο δεν επενέβη κανείς από τότε που έκανα κολπικούς υπερήχους, στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Κι εμενα οταν μου εκανε στην αρχη τους κολπικους που επρεπε μετα για αρκετους μηνες σταματησε αλλα απο τοτε που μικρυνε ο τραχηλος σε καθε επισκεψη παντα μου κανει.

sofi@p

ποιους υμενες εννοεις σου σπαει; αυτο που λεμε σου σπαει τα νερα;τι ειναι η φυσικη προκληση;

όχι δεν εννοώ το σπάσιμο των νερών.

όταν μένεις έγκυος, αναπτύσσεται ένα στρώμα από βλέννη και υμένες στον τράχηλο, στο στόμιο της μήτρας, ώστε να προστατεύεται το έμβρυο από μικρόβια κλπ. αυτούς τους υμένες, αν τους απομακρύνεις, δίνεις έναυσμα στη μήτρα να ξεκινήσει να συσπάται, οπότε αρχίζει ο τοκετός. λέγεται φυσική πρόκληση γιατί γίνεται μηχανικά (με το χέρι) και δεν χορηγούνται ουσίες, όπως γίνεται στην πρόκληση με τους λεγόμενους τεχνητούς πόνους.

sofia@p αυτό με το χέρι μου το έκανε την τρίτη.. πόσο καιρό μετά γεννάς?. χθες το μεσημέρι είδα λίγο βλέννη με αίμα που σημαίνει οτι θέλω 24 ώρες για σπάσιμο νερών...

AB92p3.png

6EzCp2.png

sofia@p αυτό με το χέρι μου το έκανε την τρίτη.. πόσο καιρό μετά γεννάς?. χθες το μεσημέρι είδα λίγο βλέννη με αίμα που σημαίνει οτι θέλω 24 ώρες για σπάσιμο νερών...

κοίτα, εγώ πήγα με ραντεβού για πρόκληση στις 39+4. στις 8.30 μου έκανε η μαία την πρόκληση, 14.05 είχα γεννήσει. βέβαια, την πρώτη ώρα μετά την πρόκληση, μου είπε να περπατάω συνέχεια και να μην καθήσω καθόλου.

τα ίδια έγιναν και με την αδερφή μου, γέννησε στις 6 ώρες.

όχι δεν εννοώ το σπάσιμο των νερών.

όταν μένεις έγκυος, αναπτύσσεται ένα στρώμα από βλέννη και υμένες στον τράχηλο, στο στόμιο της μήτρας, ώστε να προστατεύεται το έμβρυο από μικρόβια κλπ. αυτούς τους υμένες, αν τους απομακρύνεις, δίνεις έναυσμα στη μήτρα να ξεκινήσει να συσπάται, οπότε αρχίζει ο τοκετός. λέγεται φυσική πρόκληση γιατί γίνεται μηχανικά (με το χέρι) και δεν χορηγούνται ουσίες, όπως γίνεται στην πρόκληση με τους λεγόμενους τεχνητούς πόνους.

Σοφακι ποναει αυτο???

bUfnp3.pngCxrzp3.png