Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποκλιση υπερηχου μιας εβδομαδας

Recommended Posts

Kαι γιατι να δεχτω να συμβει κατι στο σωμα μου και στο μωρο μου, που δεν ειναι απαραιτητο αλλα ουτε και επιλογη μου, ομως συμβαινει μονο και μονο για να εξυπηρετησει συμφεροντα τριτων?!

Συγνωμη που επιμενω τοσο αλλα εχω ενημερωθει αρκετα για το θεμα και θα ηθελα οοοτι δυνατον καλυτερο!:rolleyes:

Πολυ πολυ πολυ φιλικα!!!!

μαρια

Καλε δεν μπορω να το πιστεψω οτι ο "παλιος" γιατρος σου ειπε τετοια πραγματα! αυτος δεν κανει τον κοπο να σου πει ενα επιχειρημα της προκοπης, οχι να σε ξεγεννησει φυσιολογικα κι ολας!

Καλα κανεις που πας στον αλλο τελικα.

Για την ιστορια γεννησα με φ.τ ενα κοριτσακι τσαχπινικο 2480γρ, αρα μαλλον ο ιδιωτικος γιατρος ειχε δικιο, του νοσοκομειου εκτος οτι μου εβγαζε μετρησεις αλλα αντ'αλλων τελευταια φορα μου ειπε πως το εμβρυο ηταν περιπου 3κιλα!

Ομως επειδη στο νοσοκομειο που γεννησα εχουν κρατησει το ιστορικο της κυησης του εκει γιατρου, κι επειδη κι η μικρη ειναι οντως μικρη (3η εκατοστιαια θεση) μας εχουν τρελανει στις εξετασεις παλι.

Επισης να αναφερω(θα το αναπτυξω ισως σε αλλο θεμα) οτι στις μερες που εμεινα στο μαιευτηριο (κι εμεινα και μια μερα επιπλεον) ημουν η ισως μονη που γεννησε με φ.τ, οι καισαρικες ερχονταν η μια μετα την αλλη...

Ακομη δοξαζω την τυχη μου που την γλυτωσα φτηνα... κι ας το εχω πει πανω απο 100φορες, δεν θα σταματησω να το λεω! Δοξα τω θεω... ευτυχως... παλι καλα:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπουρμπουρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!

Χαιρομαι που γεννησες και δη φυσιολογικα!!!!:D:D:D

Περιμενα πως και πως να μας γραψεις, το ειχα υποψιαστει!

Να χαιρεσαι τον κοριτσαρο σου!!!!!!!!!!!!!

Μικρουλι αλλα θαυματουργο :wink:;-):wink:;-)

Bravo κοριτσαρα!

Τα καταφερατε υπεροχα!

Ολα καλα θα πανε, τωρα που βγηκε θα την ταιζει η μανουλα της τοοοσο καλα που θα αναπληρωσει τα παντα!

Σε ποια εβδομαδα γεννησες τελικα???Θελω να σου κανω τοοοσες ερωτησεις αλλα θα κρατηθω γιατι τωρα δεν εχεις χρονο για τετοια και αν μας γραψεις την ιστορια σου θα διαβασω ολες τις λεπτομεριες εκει!!!!

(αν αρχισω να γραφω και να ρωταω θα βγω και εκτως θεματος....:| )

Ειμαι πολυυυυ ικανοποιημενη απο τον καινουρια γιατρο και χαιρομαι τοοοοσο πολυ που φωτιστηκα εστω και τελευταια στιγμη και προλαβα να αλλαξω...

Νομιζω οτι ο παλιος θα μας ειχε καταστρεψει......

Την μικρη μας τελευταια φορα (την πεμτη) την εβγαλε 2.400γρ και με καθησυχαζει πως ειναι ικανοποιητικα τα πραγματα...

(Αν ειχα μεινει στον αλλον τωρα μαλλον θα ειχα γεννησει κι εγω αφου μου ειχε πει πως στα 2.500 θα την "παρουμε")

Ifk7p3.png

Σε ευχαριστω Μαρου μου!!!

Εχω πραγματι μια ωραια ιστορια τοκετου να γραψω κι ευχομαι το ιδιο να εχεις κι εσυ οταν ερθει η ωρα!!!

:P:p:p:p

• 2 εβδομάδες μετά...
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, Μπουρμπουρ!!! Παντα καλοτυχο, υγιες και ευτυχισμενο το κοριτσακι σου! :-)

Ευχαριστω!

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε σενα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...