Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

το μονο που εχει το δημοσιο ειναι οτι εχεις μαζι σου το μωρο πραγμα που εμενα δε με νοιαζει καθολου! στα ιδιωτικα στο φερνουν καθε 3 ωρες και λενε οτι δεν τους δινουν ξενο γαλα. συγνωμη αλλα στο σπιτι πειναει καθε 1 ωρα. αλλη μια κοροιδια

ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ....ΕΛΕΝΑ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ.....ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΤΑ.....ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.....ΟΠΟΤΕ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ....ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

καλημέρα κι από μένα κορίτσια!

η δική μου ιστορία είναι μάλλον συνηθισμένη, είχα γιατρό που συνεργάζεται με μητέρα και λητώ και φυσικά δεν θα τον άλλαζα όσο κι αν κόστιζε το νοσοκομείο. όλα αυτά μέχρι τον 4ο μήνα και κάτι, που έφυγα τρέχοντας από τον γιατρό αυτό γιατί αγνοουσε ότι η πίεσή μου έπιανε το 16 για πλάκα, αλλά έπαιρνε τα 60αρια των επισκέψεων χωρίς να προτείνει τίποτα για την πίεση.

Έτσι αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και κατέληξα σε κάποιον, τον οποίο καμιά γνωστή μου δεν έιχε, αλλά μια κοπέλα στο forum έλεγε ότι κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν από πάνω της συνέχεια και την ενθάρυνε (κι όχι το τελευταίο 10λεπτο).

Αυτός ο γιατρός είναι στο Αττικό νοσοκομείο και με μια πολύ μικρή επιφύλαξη (καθώς γεννάω από μέρα σε μέρα για να είμαι 100% σίγουρη για εκείνον) είναι ο πιο τέλειος γιατρός που θα μπορούσα να έχω.

Μέχρι τον 4ο δεν είχα πάει ποτέ στο Αττικό, δεν ήξερα που πέφτει καν. μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, όσο είμαι σίγουρη ότι δεν θα ήμουν σε κανένα ιδιωτικό που όλοι σε βλέπουν σαν ευρώ.

Αυτό που εγώ ήθελα από γιατρό και μαιευτήριο, είναι να μην με καισαρικαρουν χωρίς λόγο, να με βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να αποδεχθώ τους πόνους του τοκετού, να ΜΗΝ μου πάρουν το μωρό μου μόλις το γεννήσω σαν να μην έχω το δικαιωμα να το έχω αγκαλιά νυχτα μέρα, να μην μου το ταίζουν ξένο γάλα και γενικότερα θέματα που αφορούν τη σχέση μου με το μωρό μου και σε καμία περίπτωση το μέγεθος του δωματίου, το πόσα μπάνια έχει το τρικλινο και η καταγωγή της διπλανής μου.

Έχω να πω ότι στο Αττικό γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για τον αποκλειστικό θηλασμό (αν ενδιαφέρει κι άλλες κοπέλες όσο εμένα), και πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο προσπαθούν να σου περάσουν την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σαν μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία.

Πραγματικά ένιωσα την εκμετάλλευση του ιδιωτικού γιατρού και ακόμη κι αν τα πράγματα στον τοκετό δεν είναι ευκολά είμαι σίγουρη πως έχω κάνει τη σωστή επιλογή.

Gxp7p3.png yBZjp3.png

το βραδυ δε στο φερνουν για ταισμα. η νυφη μου γεννησε πριν 1 1/15 μηνα και το δραδυ κοιμοταν ομορφα και ωραια

Μην εισαι απολυτη σε αυτα που λες.. Κι εγω στο Ιασω γεννησα, μας ειχαν ρωτησει αν θελουμε να μας το φερνουν και τη νυχτα για θηλασμο, ζητησα να μου το φερνουν και το βραδυ και μου το εφερναν κανονικοτατα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

η δική μου ιστορία είναι μάλλον συνηθισμένη, είχα γιατρό που συνεργάζεται με μητέρα και λητώ και φυσικά δεν θα τον άλλαζα όσο κι αν κόστιζε το νοσοκομείο. όλα αυτά μέχρι τον 4ο μήνα και κάτι, που έφυγα τρέχοντας από τον γιατρό αυτό γιατί αγνοουσε ότι η πίεσή μου έπιανε το 16 για πλάκα, αλλά έπαιρνε τα 60αρια των επισκέψεων χωρίς να προτείνει τίποτα για την πίεση.

Έτσι αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και κατέληξα σε κάποιον, τον οποίο καμιά γνωστή μου δεν έιχε, αλλά μια κοπέλα στο forum έλεγε ότι κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν από πάνω της συνέχεια και την ενθάρυνε (κι όχι το τελευταίο 10λεπτο).

Αυτός ο γιατρός είναι στο Αττικό νοσοκομείο και με μια πολύ μικρή επιφύλαξη (καθώς γεννάω από μέρα σε μέρα για να είμαι 100% σίγουρη για εκείνον) είναι ο πιο τέλειος γιατρός που θα μπορούσα να έχω.

Μέχρι τον 4ο δεν είχα πάει ποτέ στο Αττικό, δεν ήξερα που πέφτει καν. μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, όσο είμαι σίγουρη ότι δεν θα ήμουν σε κανένα ιδιωτικό που όλοι σε βλέπουν σαν ευρώ.

Αυτό που εγώ ήθελα από γιατρό και μαιευτήριο, είναι να μην με καισαρικαρουν χωρίς λόγο, να με βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να αποδεχθώ τους πόνους του τοκετού, να ΜΗΝ μου πάρουν το μωρό μου μόλις το γεννήσω σαν να μην έχω το δικαιωμα να το έχω αγκαλιά νυχτα μέρα, να μην μου το ταίζουν ξένο γάλα και γενικότερα θέματα που αφορούν τη σχέση μου με το μωρό μου και σε καμία περίπτωση το μέγεθος του δωματίου, το πόσα μπάνια έχει το τρικλινο και η καταγωγή της διπλανής μου.

Έχω να πω ότι στο Αττικό γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για τον αποκλειστικό θηλασμό (αν ενδιαφέρει κι άλλες κοπέλες όσο εμένα), και πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο προσπαθούν να σου περάσουν την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σαν μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία.

Πραγματικά ένιωσα την εκμετάλλευση του ιδιωτικού γιατρού και ακόμη κι αν τα πράγματα στον τοκετό δεν είναι ευκολά είμαι σίγουρη πως έχω κάνει τη σωστή επιλογή.

σου ευχομαι καλη γεννα, και να εισαι συγουρη οτι θα μεινεις οχι απλα ευχαριστημενη αλλα καταενθουσιαμενη.

Μην εισαι απολυτη σε αυτα που λες.. Κι εγω στο Ιασω γεννησα, μας ειχαν ρωτησει αν θελουμε να μας το φερνουν και τη νυχτα για θηλασμο, ζητησα να μου το φερνουν και το βραδυ και μου το εφερναν κανονικοτατα...

καθε ποσες ωρες?

Διαφημίσεις

να σας πω κ εγω την δικη μου εμπειρια?

οικογενειακος γιατρος καποιος του ιασω.πολυ καλος γιατρος παρακολουθουσε την μητερα μου εσωσε την θεια απο εξωμετριο κτλ ΚΑΠΟΤΕ!οταν ηταν νεωτερος κ αθωος κ οχι μεσα στα κολπα!τωρα που πηγα εγω πριν μεινω εγκυος γιατι ειχα κατι προβληματακια πηρε 70 ευρω επισκεψη για να δει τις εξετασεις μου μονο {χωρις να εξετασει εμενα }κ να με συμβουλεψει να παω απο το ιασω για εξετασεις!!!

τον αλλαζω παω σε εναν αλλον που δουλευει με τεβε κ ξεγενναει στι ιασω.ενα χρονο το τι φαρμακο μου χωρηγησε για να μεινω εγκυος χωρις να εχει καταλαβει ακριβως τι εχω δεν περιγραφεται.κ φυσικα καθε μηνα πλυση εγκεφαλου για σπερματεγχυση στο ιασω .στο τελος φαγωθηκε να παω να κανω λαπαροσκοπηση μπας κ καταλαβει τι φταει .να φαω δηλ το μαχαιρι,να πληρωσω τα κερατιατικα μου για να ανακαλυψει αυτος τι συμβαινει.φυσικα αρχισε να με προετοιμαζει κ για εξωσωματικη.υστερα με πλακωσε κ στις ενεσεις κ εβγαλα κυστη.εκει ειναι που τα πηρα κ επειδη ηδη ειχα ψαχτει πολυ κ ειχα καταλαβει τι παιζει πηρα τις εξεγασεις κ πηγα στο αττικο.βρηκα τον διευθυντη της γυναικολογικης μου ειπε οτι δεν μπορει να με αναλαβει ο ιδιος γιατι υπαρχει ενας γιατρος που ασχολιοταν ειδικα με περιπτωσεις σαν την δικια μου {μεσα στο αττικο}τον πηρε τηλ κατεβηκα στο γραφειο του κοιταξε τις εξετασεις υποψιαστηκε αμεσως τι συμβαινει.με εστειλε στο χωραιμειο για να κανω καποιες επιπλεον εξετασεις .ειχε δικιο σε αυτα που ειχε διαγνωσει κ 20 μερες μετα με μια θεραπεια που μου εδωσε εμεινα εγκυος!

το νοσοκομειο ειναι απιστευτο.{και να σημειωθει οτι ειμαι πολυ περιεργη με τα νοσοκομεια}τα μηχανηματα υπερυχων συγχρονα κ οι γιατροι αν δεν δουν οσα θελουν 100 ατομα να περιμενουν απεξω δεν φευγεις.

αρα τι θα κερδιζα στο ιασω?μια ωραιοτατη εξωσωματικη η οποια δεν θα επιανε κιολας γιατι η περιπτωση μου ειναι πολυ ιδιαιτερη.

η δε γνωμη μου για τα ιδιωτικα πλεον ειναι η χειροτερη.το μητερα ειναι απαραδεκτο.κ το ιασω που ειναι σαφως καλυτερο αξιζει απο μονοκλινο κ πανω αλλιως η αντιμετωπιση ειναι χαλια .

ποιο μικρη ειχα και εγω στο μυαλο μου να παω στο ιασω που γεννανε ολες οι επωνυμες.τωρα που εμεινα εγκυος κοιταω την ουσια.που ειναι ενας καλος γιατρος ο οποιος θα ασχοληθει με το προβλημα μου κ δεν θα με βλεπει σαν πορτοφολι.κ τα λεφτα που θα γλιτωσω θθελω να τα χαλασω για το παιδι μου κ οχι για να κανω πλουσιοτερους καποιους που το λειτουργημα το εβαλαν στο χρηματηστηριο!

δεν ξερω αν το ξερετε οτι οι μετοχες του ιασω ειναι οι καλυτερες!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΄ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ).ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.....ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ....ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ(ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ)

ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ(ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)ΑΨΟΓΑ.

δε ξερω αλλα στο σπιτι πηνανε πιο γρηγορα

δε ξερω αλλα στο σπιτι πηνανε πιο γρηγορα

Γυρω στο 3ωρο νομιζω, δε θυμαμαι κιολας.. Ενταξει δε σου λεω οτι δεν της εδωσαν ποτε ξενο γαλα, σιγουρα εγινε αυτο, αλλα δεν το κρατουσαν ολη νυχτα εκεινοι..

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.....

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΑ...ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΜΑΚΡΙΑ....ΠΙΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΝΟΩ? ΔΕΝ ΕΚΘΙΑΖΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ.....ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΣ....

Δεν είναι απλά αν άκουσες, ευτυχώς τα παιδιά βγήκαν στα κανάλια (και καλά έκαναν) και ευτυχώς μετά από πολλά τέτοια περιστατικά θα "ξεβρωμίσει" το νοσ/μειο της Κορίνθου από αυτό το "μυασμα" που κανείς δε τον κούναγε μέχρι τώρα! Η κοπέλα αυτή έπαθε μόλυνση και κάποιες άλλες επιπλοκές και νοσηλευόταν και στη Αθήνα για πολύ καιρό. Το παιδάκι της το είδε 4μ μετα! Ακόμα και την επιλογή του θηλασμού στερήθηκε χάρη στο ΓΙΑΤΡΟ ΤΕΡΑΣ. Σαν μανούλα εαισθητοποιήθηκα πολύ και νιώθω απίστευτο μίσος για τέτοιους γιατρούς.

Η περίπτωση της αδελφής σου (κρίμα, τώρα κατάλαβα έχει παιδάκι έτσι;) δεν έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των μαιευτηρίων αλλά με "αλμπάνη" γιατρό. Δυστυχώς αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η πλειοψηφία των γιατρών είναι για ασθένειες "ρουτίνας", λίγο αν αλλάξεις τις παραμέτρους μπλοκάρουν.

Αρα δεν είναι κακό να το μάθουν όλοι: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ...................

Δεν είναι απλά αν άκουσες, ευτυχώς τα παιδιά βγήκαν στα κανάλια (και καλά έκαναν) και ευτυχώς μετά από πολλά τέτοια περιστατικά θα "ξεβρωμίσει" το νοσ/μειο της Κορίνθου από αυτό το "μυασμα" που κανείς δε τον κούναγε μέχρι τώρα! Η κοπέλα αυτή έπαθε μόλυνση και κάποιες άλλες επιπλοκές και νοσηλευόταν και στη Αθήνα για πολύ καιρό. Το παιδάκι της το είδε 4μ μετα! Ακόμα και την επιλογή του θηλασμού στερήθηκε χάρη στο ΓΙΑΤΡΟ ΤΕΡΑΣ. Σαν μανούλα εαισθητοποιήθηκα πολύ και νιώθω απίστευτο μίσος για τέτοιους γιατρούς.

Η περίπτωση της αδελφής σου (κρίμα, τώρα κατάλαβα έχει παιδάκι έτσι;) δεν έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των μαιευτηρίων αλλά με "αλμπάνη" γιατρό. Δυστυχώς αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η πλειοψηφία των γιατρών είναι για ασθένειες "ρουτίνας", λίγο αν αλλάξεις τις παραμέτρους μπλοκάρουν.

Αρα δεν είναι κακό να το μάθουν όλοι: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ...................

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ......

ΚΑΙ ΝΑΙ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΙΑ.....ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ.......ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

επειδη η καταγωγη μου ειναι απο κορινθος εχω να σας πω οτι αυτος ο γιατρος ξεγγεναει γυναικες μεθυσμενος απο τοτε που γεννηθηκα εγω δηλ εδω κ 32 χρονια!!!!!στο ιδιο νοσοκομειο κ τον κρατανε ακομα!δεν φταιε οτι ειναι δημοσιο τπο νοσοκομειο αλλα ανευθυνοι οι διευθυντες!

Νόμιζα ότι το θέμα μας είναι, πιο πολύ, στο αν είναι καλύτερα να γεννήσουμε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γι αυτό το λόγω μας τα παίρνουν και χοντρά. Αν αρχίσουμε να μιλάμε για λάθη γιατρών δε θα μας χωρέσει το parents! Πριν καταλήξουμε στο μαιευτήριο πιστευω μπορούμε όλες μας να καταλάβουμε αν μας εμπναίει εμπιστοσύνη και σιγουριά ο γιατρός και να κάτσουμε να μας ξεγεννήσει χωρίς φόβο. Επίσης όλες μπορούμε να καταλάβουμε κάποιον που μας κάνει συνέχεια εξετάσεις μόνο και μόνο για επισκέψεις και ποσοστά!

πιο γρηγορα τι εννοεις οταν πινανε σου το φερνουν ειτε 3 ειτε 2 ειτε μιση ωρα.παλι σε βρισκω απολυτη!

δεν ειμαι απολυτη απλα λεω οτι μου περιγραφουν φιλες και γνωστες.

Διαφημίσεις

επειδη η καταγωγη μου ειναι απο κορινθος εχω να σας πω οτι αυτος ο γιατρος ξεγγεναει γυναικες μεθυσμενος απο τοτε που γεννηθηκα εγω δηλ εδω κ 32 χρονια!!!!!στο ιδιο νοσοκομειο κ τον κρατανε ακομα!δεν φταιε οτι ειναι δημοσιο τπο νοσοκομειο αλλα ανευθυνοι οι διευθυντες!

και γιατι συνεχιζουν να τον επμιστευονται οι μελλουσες μαμαδες?αν δε πηγαινε καμοια τους,δε ηταν σε αυτη τη θεση.εμεις δε φταιμε?

και γιατι συνεχιζουν να τον επμιστευονται οι μελλουσες μαμαδες?αν δε πηγαινε καμοια τους,δε ηταν σε αυτη τη θεση.εμεις δε φταιμε?

δεν νομιζω να εχει δικια του πελατεια.τον εχουν ως εφημερευων!κ η κοπελιτσα που επαθε την ζημια αλλον γιατρον ειχε αλλα επειδη πηγε απροειδοποιητα επεσε στα χερια του!ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ!

δεν νομιζω να εχει δικια του πελατεια.τον εχουν ως εφημερευων!κ η κοπελιτσα που επαθε την ζημια αλλον γιατρον ειχε αλλα επειδη πηγε απροειδοποιητα επεσε στα χερια του!ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ!

ΜΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.Ο ΕΥΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ!!!!

ΜΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.Ο ΕΥΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ!!!!

απο το πεπορταζ που ειδα πηραν τηλ την γιατρο της κ εδεινε συμβουλες μεσω τηλεφωνου!δεν θυμαμαι κ καλα τις λεπτομερειες.νομιζω οτι αυτη ελειπε!

Απ΄ότι κατάλαβα πάνε τα κοριτσάκια στο νοσοκομείο να γεννήσουν όποτε τους πιάσουν οι πόνοι και αν είναι άτυχες πέφτουν πάνω σ΄αυτόν τον "καλό" μεθυσμένο γιατρό. Δε νομίζω να τον γνωρίζουν από πριν αλλιώς θα έφευγαν. Επίσης δε νομίζω να διαρρέουν τα άσχημα περιστατικά αυτού, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!. Έτσι νομίζω κάνουν τα κορίτσια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με το που μένουν έγκυες πάνε κάθε μήνα σε νοσοκομείο, τις εξετάζει όποιος γιατρός εφημερευει και στο τέλος ξεγεννανε σ΄όποιον εφημερευει. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ!

Απ΄ότι κατάλαβα πάνε τα κοριτσάκια στο νοσοκομείο να γεννήσουν όποτε τους πιάσουν οι πόνοι και αν είναι άτυχες πέφτουν πάνω σ΄αυτόν τον "καλό" μεθυσμένο γιατρό. Δε νομίζω να τον γνωρίζουν από πριν αλλιώς θα έφευγαν. Επίσης δε νομίζω να διαρρέουν τα άσχημα περιστατικά αυτού, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!. Έτσι νομίζω κάνουν τα κορίτσια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με το που μένουν έγκυες πάνε κάθε μήνα σε νοσοκομείο, τις εξετάζει όποιος γιατρός εφημερευει και στο τέλος ξεγεννανε σ΄όποιον εφημερευει. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ!

ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ)ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ)ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

Αυτό μπορεί να γίνεται στο Αττικό, στο Κορινθιακό και γενικώς στην επαρχία που υπάρχει ένα νοσ/μειο αραιά και που και μαζευονται απ΄όλα τα γύρω χωριά δε νομίζω... όπου φτωχός και η μοίρα του.

Αυτό μπορεί να γίνεται στο Αττικό, στο Κορινθιακό και γενικώς στην επαρχία που υπάρχει ένα νοσ/μειο αραιά και που και μαζευονται απ΄όλα τα γύρω χωριά δε νομίζω... όπου φτωχός και η μοίρα του.

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΤΕΙΣ ΛΙΓΟ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ)ΒΓΕΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

δεν ειναι χρηματικο το θεμα καλη μου!στην περιφερεια κ στην επαρχια τα πραγματα ειναι διαφορετικα .δεν υπαρχουν ιδιωτικα νοσοκομεια .κ αν τα θες πρεπει να ερθεις αθηνα κατι που δεν ειναι ευκολο σε ολες.εκτος αυτου οι περισσοτερες κοπελες δεν εχουν τις καταλληλες γνωσεις κ βλεπωντας τον γιατρο θεωρουν οτι ξερει τι κανει κ τι λεει κ τον εμπιστευονται.κ αυτο το ζευγαρακι τους ρωτησαν αν καταλαβαν οτι ο γιατρος ηταν μεθυσμενος κ απαντησαν οτι τους μυρισε αλλα δεν θεκαν να πιστεψουν οτι ενας γιατρος θα πηγαινε μεθυσμενος να ξεγεννησει!

δεν νομιζω οτι αν ηξεραν ολα αυτα που θα γινοντουσαν θα το διακινδυνευαν για να γλιτωσουν λεφτα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...