Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

ειπαμε υπαρχουν παντου τετοιες περιπτωσεις που αν αρχισουμε να αναλυουμε δεν βγαζουμε ακρη...γυναικολογος μαλωσε με τον αναισθησιολογο και παρατησαν την καισαρικη στην μεση...γυναικολογος δεν πηρε φακελακι οσα ζητησε και παρατησε την καισαρικη στην μεση και αλλα πολλα ειναι να μην σου τυχει!!!

το ξερω οτι σε παρακολουθει καθηγητης και η φιλη μου τον καθηγητη ειχε γυναικολογο...

90ευρω παρακαλω η επισκεψη(τρεις επισκεψεις δικες μου δηλ) συν 500 ευρω το φακελακι υπολογισε τα.δεν της βγηκε φθηνα για νοσοκομειο.στην καισαρικη ο καθηγητης ηταν μεσα και παρακολουθουσε και οι φοιτητες καναν ολη την δουλεια ακομη και τα ραμματα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

joela έγραψες μετά το μυν.μου....

μα είπα εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και παντού...

καλέ θα μου απαντήσετε ποιος μας κάνει πλύση εγκεφαλου για το συγκεκριμένο θέμα..??

και θα το θίξω αλλιώς ( κάνω αντιγραφή τα όσων είχα γράψει παλιότερα )

Και στο κατω κατω ποσες φορες στη ζωη μου θα γεννησω?Προτιμω να παω σε ενα λουξ ξενοδοχειο γιατι στο κατω κατω η γεννα δεν ειναι αρρωστεια παρά να βλεπω τα μουτρα και να ανεχομαι την αγενεια και την ξεδιαντροπια του καθε βαρεμενου δημοσιου υπαλληλου.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΛΟΥΞ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΩΡΑΙΑ(ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ) ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΣΑΚΕΔΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ.....ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.......

Η ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑΛΕΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.....ΠΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ....ΦΙΛΟΥΣ.....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ)

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ......ΞΑΝΑΛΕΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ!!!!!

ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΟΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΓΚΥΟΣ.....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ-ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ-Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ-ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ-ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ.ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ-ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ειπαμε υπαρχουν παντου τετοιες περιπτωσεις που αν αρχισουμε να αναλυουμε δεν βγαζουμε ακρη...γυναικολογος μαλωσε με τον αναισθησιολογο και παρατησαν την καισαρικη στην μεση...γυναικολογος δεν πηρε φακελακι οσα ζητησε και παρατησε την καισαρικη στην μεση και αλλα πολλα ειναι να μην σου τυχει!!!

το ξερω οτι σε παρακολουθει καθηγητης και η φιλη μου τον καθηγητη ειχε γυναικολογο...

90ευρω παρακαλω η επισκεψη(τρεις επισκεψεις δικες μου δηλ) συν 500 ευρω το φακελακι υπολογισε τα.δεν της βγηκε φθηνα για νοσοκομειο.στην καισαρικη ο καθηγητης ηταν μεσα και παρακολουθουσε και οι φοιτητες καναν ολη την δουλεια ακομη και τα ραμματα!!!

ΜΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ......ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΓΙΞΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.....ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ!!!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ....ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!!!!!!

Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑ ΖΩΟ.....ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ....ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΠΕ.......ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.....ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΛΟΥΞ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΩΡΑΙΑ(ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ) ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΣΑΚΕΔΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ.!!!!!
....

με το νεογνό μετά που να διασκεδάσεις ?? συνήθως αυτά τα χρήματα τα έχεις προγραματισμένα...

Η ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑΛΕΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.....ΠΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....!!!!!
....

δεν λέω αυτό και δεν κατηγορώ όποιον επιλέγει το δημόσιο νοσοκομείο..

κακά τα ψέματα όμως το ευχαριστιέσαι καλύτερα..

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ....ΦΙΛΟΥΣ.....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ)

ας έχουμε το μυαλό στο κεφάλι μας...και να φιλτράρουμε τις πληροφοριες που δεχόμαστε...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ?

ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ!!

ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 2ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ!!!

DALIA ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΝΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΙ ΕΝΕΜΑ)ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ:ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΝΑΙ.....ΑΛΛΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ)

ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ!!!!!!

στο αττικο παντως δε σε πειραζε κανεις εκτως το γιατρο σου.υπηρχαν βεβαια και τα μεα παιδια που εβλεπαν τι γινοταν [οχι πολλα .2] αλλα δε με ενιαζε καθολου και αυτα απο καπου πρεπει να μαθουν!

ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ?

ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ!!

ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 2ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.....ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ....ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!!!!

ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΝ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ)

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!

Διαφημίσεις

πριν αυτο το γιατρο ειχα εναν αλλον [ειμουν εγκυος και το εχασα 2 μηνων] στο αττικο και αυτος[οχι μονο ομως] και οταν το εχασα με πηγε στο ιδιοτικο. γιατι αραγε????για μιση ωρα πληρωσα 600 και χωρις αποδειξη μετα απο αυτο τον αλλαξα και βρηκα τον.... που ειναι μονο στο αττικο. ολα για το χρημα!!!

εγω την ανεση κουτσα στραβα την εχω τη κοροιδια δε θελω

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!!!

ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!!!

ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΨΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΙΖΕΡΟ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΗΣ.....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.....ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ......ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ? ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ.....ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ............

θα αντιγράψω πάλι από το άλλο θέμα μια παράγραφο μου...

αν πάει κάτι στραβά ποσός με ενδιαφέρει τι φταιει, ποιος φταει γιατί φταίει, τι θα πάθει αυτός που φταίει...

Υ.Γ.: φίλες συμφουρίτισες γράψτε παρακαλώ με μικρά και όχι κεφαλαία γιατί ξεστραβώθηκα:D:D

rQGhp3.png

πριν αυτο το γιατρο ειχα εναν αλλον [ειμουν εγκυος και το εχασα 2 μηνων] στο αττικο και αυτος[οχι μονο ομως] και οταν το εχασα με πηγε στο ιδιοτικο. γιατι αραγε????για μιση ωρα πληρωσα 600 και χωρις αποδειξη μετα απο αυτο τον αλλαξα και βρηκα τον.... που ειναι μονο στο αττικο. ολα για το χρημα!!!

συγνώμι βρε κορίτσι μου αλλά δεν σε πήγε με το ζόρι...

ε η φράση όλα για το χρήμα έχει γίνει πλέον μόδα:P ναι μεν αλλά υπάρχουν και άλλοι παράμετροι

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

joela, καλημέρα και καλή λευτερια!

Αυτά που γράφεις με είχαν προβληματίσει και εμένα και σκεφτόμουν το 2ο παιδάκι μου να το γεννήσω στο Αλεξάνδρας. Ο άντρας μιας συνναδέλφου μου είναι διευθυντης της γυναικολογικής για τα δύσκολα περιστατικά και γυναικολόγος. Πριν προλάβω να το συζητήσω με τη κοπέλα γεννά μία γνωστή μου στο Αλεξάνδρας με καισαρική και κολλά μικρόβιο. Η κοπέλα έμεινε 1μήνα εκεί και 2 μήνες στο Ιπποκράτειο με κινδυνο της ζωής της μάλιστα. Μετά από αυτό ΜΗΤΕΡΑ και πάλι ΜΗΤΕΡΑ! Το περιστατικό με το νοσ. Κορίνθου που μεθυσμένος γυναικολόγος έκανε με το ζόρι άσχημη καισαρική μετα από 18 ώρες που είχε την κοπέλα στο περπάτα το άκουσες;

Στα δημοσια νοσοκομεία και γενικώς στο δημόσιο τομέα κυκλοφορουν πολλοί ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ψυχικά πιο πολύ) αλλά κανείς δε τους κουνά γιατί δε θα βρουν πουθενά αλλού δουλειά και τους λυπούνται. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο Ιδιωτικό; Ναι να με προσέξουν στο ιδιωτικό και για να μη τους απολύσουν, όχι να περιμένω στο δημόσιο μπας και τύχει να πέσω σε καλό επαγγελματία (γιατρό, μαία κλπ). Γιατί στο ιδιωτικό ότι ήθελα το είχα στο λεπτό, ήταν όλα πεντακάθαρα, και το φαγητό το διάλεγα εγώ, και το μωρό το θήλαζα όποτε ήθελα και όποτε ήθελα το άφηνα να μου το προσέχουν και για πολλά άλλα. Γενικώς ο Δημόσιος τομέας στη Χώρα μας υπολειτουργεί ( μη πω δε λειτουργεί).

Σ΄αυτό βασίζεται ο Ιδιωτικός τομέας και μας τα πέρνει, είναι όμως καθαρά θέμα επιλογής δικής μας. Εγω προτιμησα να χάσω το εξωτικό ταξίδι παρά να πέσω στις δαγκάνες των "αρρώστων" του Δημοσίου!

το μονο που εχει το δημοσιο ειναι οτι εχεις μαζι σου το μωρο πραγμα που εμενα δε με νοιαζει καθολου! στα ιδιωτικα στο φερνουν καθε 3 ωρες και λενε οτι δεν τους δινουν ξενο γαλα. συγνωμη αλλα στο σπιτι πειναει καθε 1 ωρα. αλλη μια κοροιδια

το μονο που εχει το δημοσιο ειναι οτι εχεις μαζι σου το μωρο πραγμα που εμενα δε με νοιαζει καθολου! στα ιδιωτικα στο φερνουν καθε 3 ωρες και λενε οτι δεν τους δινουν ξενο γαλα. συγνωμη αλλα στο σπιτι πειναει καθε 1 ωρα. αλλη μια κοροιδια

όποτε το ζητάς στο φέρνουν, δεν στο αρνούντε

rQGhp3.png

ε η φράση όλα για το χρήμα έχει γίνει πλέον μόδα:P ναι μεν αλλά υπάρχουν και άλλοι παράμετροι

ναι με πηγε με το ζορι γιατι μου ειπε οτι δεν υπαρχει αναισθησιολογος τευοια ωρα και χιλιες αλλες δικαιολογιες που αργοτερα ειδα οτι ηταν μουφα

Δεν συμφωνω την πρωτη μερα που ημουν απο την καισαρικη το μωρο μου το ειχα διπλα μου και με βοηθουσαν οι δικοι μου. οταν ειχα επισκεψεις το κατεβαζα να μην ειναι μεσα στον κοσμο το βρεφακι.επισης οταν αρχισα να θηλαζω το κρατουσα διπλα μου και τα βραδια το θηλαζα και μετα το κατεβαζα για να κοιμηθω λιγο και οταν ηταν να το ξαναθηλασω μου το εφερναν...ειχα την επιλογη να το εχω διπλα μου η οχι !!!

ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ......ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ...ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.....

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ?

AΝ σε δουν ανεκτική ναι, αν όχι κάνεις ότι θες εσύ. Ειδικά στο 2ο παιδί τους είπα μαζί με το γιατρό μου ότι το παιδί ενδέχεται λόγω ιστορικού να έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και απαιτείται μονο μητρικός θηλασμός. Όταν έφερναν τα παιδάκια για θηλασμό μόνο το δικό μου έτρωγε, τα άλλα τα είχαν ταίσει πιο πριν μάλλον.

επισης αν εχεις κανει καισαρικη και δεν εχεις καμια βοηθεια να δεις πως σε νοιαζει...

εγω που ειχα βοηθεια και δεν μπορουσα να κουνηθω ξερεις πως με πειραζε και πως με στενοχωρουσε που δεν μπορουσα να το αλλαξω να το ταισω εγω η ιδια.αν δεν ηταν οι δικοι μου...θα ηταν μια απο τις παρα πολυ καλες μαιες που γνωρισα με βοηθησαν πολυ και δεν προκειται να ξεχασω ποτε!!!

joela, καλημέρα και καλή λευτερια!

Αυτά που γράφεις με είχαν προβληματίσει και εμένα και σκεφτόμουν το 2ο παιδάκι μου να το γεννήσω στο Αλεξάνδρας. Ο άντρας μιας συνναδέλφου μου είναι διευθυντης της γυναικολογικής για τα δύσκολα περιστατικά και γυναικολόγος. Πριν προλάβω να το συζητήσω με τη κοπέλα γεννά μία γνωστή μου στο Αλεξάνδρας με καισαρική και κολλά μικρόβιο. Η κοπέλα έμεινε 1μήνα εκεί και 2 μήνες στο Ιπποκράτειο με κινδυνο της ζωής της μάλιστα. Μετά από αυτό ΜΗΤΕΡΑ και πάλι ΜΗΤΕΡΑ! Το περιστατικό με το νοσ. Κορίνθου που μεθυσμένος γυναικολόγος έκανε με το ζόρι άσχημη καισαρική μετα από 18 ώρες που είχε την κοπέλα στο περπάτα το άκουσες;

Στα δημοσια νοσοκομεία και γενικώς στο δημόσιο τομέα κυκλοφορουν πολλοί ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ψυχικά πιο πολύ) αλλά κανείς δε τους κουνά γιατί δε θα βρουν πουθενά αλλού δουλειά και τους λυπούνται. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο Ιδιωτικό; Ναι να με προσέξουν στο ιδιωτικό και για να μη τους απολύσουν, όχι να περιμένω στο δημόσιο μπας και τύχει να πέσω σε καλό επαγγελματία (γιατρό, μαία κλπ). Γιατί στο ιδιωτικό ότι ήθελα το είχα στο λεπτό, ήταν όλα πεντακάθαρα, και το φαγητό το διάλεγα εγώ, και το μωρό το θήλαζα όποτε ήθελα και όποτε ήθελα το άφηνα να μου το προσέχουν και για πολλά άλλα. Γενικώς ο Δημόσιος τομέας στη Χώρα μας υπολειτουργεί ( μη πω δε λειτουργεί).

Σ΄αυτό βασίζεται ο Ιδιωτικός τομέας και μας τα πέρνει, είναι όμως καθαρά θέμα επιλογής δικής μας. Εγω προτιμησα να χάσω το εξωτικό ταξίδι παρά να πέσω στις δαγκάνες των "αρρώστων" του Δημοσίου!

ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.....

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΑ...ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΜΑΚΡΙΑ....ΠΙΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΝΟΩ? ΔΕΝ ΕΚΘΙΑΖΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ.....ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΣ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...