Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

joela το κριτηριο των περισσοτερων απο εμας για το μεαιυτηριο ειναι πού ειναι ο γιατρός που μας παρακολουθεί και που εμπιστεύομασστε. Δεν βρισκουμε πρώτα το μαιευτήριο και μετά το γιατρό (συνηθως).

απο εκει και περα, τέρατα ακουμε για τα δημοσια και για τα ιδιωτικά, εχει να κανει με καθε περιπτωση ξεχωριστά. Νομιζω δεν χρειάζεται τόση εμπάθεια γενικώς.

ΟΚ, επέλέξες να γεννησεις σε δημοσιο μαιευτήριο, και ευχομαι να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σου, από εκεί και πέρα...δημοκρατία έχουμε - δεν ειμαστε θυματα εκφοβισμού (ποιανού;;;) και ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

συμφωνω απολυτα και εγω γεννησα στο αττικο και ηταν ολα τελεια! το δωματιο τεραστιο οι νοσοκομες ευγεναστατες το φαγητο καλο και ο γιατρος μου απεχτος.και ολα αυτα με 250ευρο!!!! και αν εκανα καισαρικη θα ηταν δωρεαν!!!!! και ο γιατρος δε μου ζητησε τιποτα του εδωσα οσα ηθελα εγω!!!!

joela το κριτηριο των περισσοτερων απο εμας για το μεαιυτηριο ειναι πού ειναι ο γιατρός που μας παρακολουθεί και που εμπιστεύομασστε. Δεν βρισκουμε πρώτα το μαιευτήριο και μετά το γιατρό (συνηθως).

απο εκει και περα, τέρατα ακουμε για τα δημοσια και για τα ιδιωτικά, εχει να κανει με καθε περιπτωση ξεχωριστά. Νομιζω δεν χρειάζεται τόση εμπάθεια γενικώς.

ΟΚ, επέλέξες να γεννησεις σε δημοσιο μαιευτήριο, και ευχομαι να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σου, από εκεί και πέρα...δημοκρατία έχουμε - δεν ειμαστε θυματα εκφοβισμού (ποιανού;;;) και ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

μπορουμε ομως να ψαξουμε για γιατρο που ειναι στο δημοσιο

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ,ΠΡΟΤΗΜΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ......ΨΑΧΝΟΥΜΕ,ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ....ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ....(ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ)

παιδιά δεν ξέρω στην Αθήνα πόσα δημόσια έχετε αλλά Θεσσαλονίκη είναι μόνο 2 στο ένα από τα 2 οι συνθήκες είναι μεσαιωνικές και δεν το άκουσα κάπου αλλά το έζησα από φίλη που γέννησε πρόσφατα...

επίσης δεν κατάλα ποιος ακριβώς μας κάνει πλύση εγκεφάλου..?

joela μου γιατί δεν συνέχισες το θέμα στο ήδη υπάρχον όπου υπάρχουν πολλές απόψεις ?

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

παιδιά δεν ξέρω στην Αθήνα πόσα δημόσια έχετε αλλά Θεσσαλονίκη είναι μόνο 2 στο ένα από τα 2 οι συνθήκες είναι μεσαιωνικές και δεν το άκουσα κάπου αλλά το έζησα από φίλη που γέννησε πρόσφατα...

επίσης δεν κατάλα ποιος ακριβώς μας κάνει πλύση εγκεφάλου..?

joela μου γιατί δεν συνέχισες το θέμα στο ήδη υπάρχον όπου υπάρχουν πολλές απόψεις ?

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ....ΣΙΓΟΥΡΑ.....ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.....ΨΑΧΝΟΥΜΕ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΣΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.....

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ....

εννοειται οτι ο καθενας κανει οτι νομιζει αναλογα με τον τροπο σκεψης και το πορτοφολι του.να σας ρωτησω και εγω κατι που δεν ζω σε μεγαλουπολη που ΄΄εννοειται΄΄ τα νοσοκομεια ειναι πιο εξοπλισμενα αλλα στην επαρχια,με καινουργια κτιρια και προσωπικο 0. η κουμπαρα μου ειναι νοσηλευτρια και η ιδια μου ειπε μακρια...ουτε η ιδια αλλα ουτε και οι υπολοιπες νοσηλευτριες που δουλευουν εκει γεννανε εκει. ασε δε τα πειστατικα που μου εχει πει...οποτε γιατι να το εμπιστευτω εγω?

εννοειται οτι ο καθενας κανει οτι νομιζει αναλογα με τον τροπο σκεψης και το πορτοφολι του.να σας ρωτησω και εγω κατι που δεν ζω σε μεγαλουπολη που ΄΄εννοειται΄΄ τα νοσοκομεια ειναι πιο εξοπλισμενα αλλα στην επαρχια,με καινουργια κτιρια και προσωπικο 0. η κουμπαρα μου ειναι νοσηλευτρια και η ιδια μου ειπε μακρια...ουτε η ιδια αλλα ουτε και οι υπολοιπες νοσηλευτριες που δουλευουν εκει γεννανε εκει. ασε δε τα πειστατικα που μου εχει πει...οποτε γιατι να το εμπιστευτω εγω?

Ε ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 0 ΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ 0....ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!!

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ.ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.....ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ....ΣΙΓΟΥΡΑ.....ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.....ΨΑΧΝΟΥΜΕ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΣΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.....

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ....

οχι μονο μαιευτηρια αλλα και γενικα νοσοκομεια

Διαφημίσεις

εχω ακουσει και για το ζτανειο καλα λογια αλλα για το αττικο στο υπογραφω!! πανεπιστημειακο νοσοκομειο

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???????

ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΝΤΩΣ!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!

οταν λετε πανεπιστημιακο τι εννοειται?

γεννησε μια φιλη μου σε πανεπιστημιακο και αυτο που καταλαβα ειναι πως το λενε πανεπιστημιακο γιατι κανουν πρακτικη οι μελλοντες ιατροι.μονο αυτο...δεν ειδα ουτε προσωπικο αλλα μια κατασταση χαους!!!προσωπικο επισης 0.

η φιλη μου γεννησε λοιπον σε πανεπιστημιακο,ακουγα και εγω ωραια λεω το δευτερο θα παω και εγω αφου εζησα την εμπειρια του πρωτου.η φιλη μου γεννησε με καισαρικη(οπως και εγω οποτε μπορω να καταλαβω τι περασε).εν τω μεταξυ ουτε το πρωτο βραδυ μετα την καισαρικη δεν αφησαν εναν συνοδο να την βοηθησει. ολο το βραδυ παρακαλουσε καποιος να της βρεξει το στομα και δεν πηγαινε κανεις το πρωι πηγε μια νοσοκομα και οταν της ειπε κατι της λεει καλα πως κανεις ετσι...το μωρο να ουρλιαζει και αυτη απο τον πονο να μην μπορει ουτε αγκαλια να το παρει,ουτε μια πιπιλα να του βαλει!!!περιμενε ποτε θα παει 4 η ωρα για να ερθει το επισκεπτηριο για να την βοηθησει καποιος!!!δεν ξερω ποιες εχετε γεννησει με καισαρικη και πως την βιωσατε αλλα με αυτα που ειδα αλλαξα παλι γνωμη...

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2009: γέννησε μια φίλη σπάνια περίπτωση ( το μωρό έβγαινε με τον πισινό του ) πέρασε η σάρα και η μάρα από γιατρουδάκια από ότι θες από την αίθουσα τοκετού να δει την περίπτωση...μέσα στον θάλαμο αφού γέννησε γύρω στις 8 γυναίκες, κουβέρτες τα μαύρα χάλια η απόλυτη σιχασιά...

Έπρεπε μόνη της να πάει να πάρει το νεογνό από το θάλαμο και να το επιστρέψει,με φρικτούς πόνους....

Τελικά ποιος μας κάνει πλύση εγκεφάλου δεν μου απάντησε κανείς...?

όταν αλλάξει η σκατονοοτροπία των δημοσίων υπαλλήλων ίσως κάποια πράγματα και να αλλάξουν..βέβαια θα πάρει χρόνια....και αν...

ξέρω ξέρω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις παντού υπάρχουν

rQGhp3.png

οταν λετε πανεπιστημιακο τι εννοειται?

γεννησε μια φιλη μου σε πανεπιστημιακο και αυτο που καταλαβα ειναι πως το λενε πανεπιστημιακο γιατι κανουν πρακτικη οι μελλοντες ιατροι.μονο αυτο...δεν ειδα ουτε προσωπικο αλλα μια κατασταση χαους!!!προσωπικο επισης 0.

η φιλη μου γεννησε λοιπον σε πανεπιστημιακο,ακουγα και εγω ωραια λεω το δευτερο θα παω και εγω αφου εζησα την εμπειρια του πρωτου.η φιλη μου γεννησε με καισαρικη(οπως και εγω οποτε μπορω να καταλαβω τι περασε).εν τω μεταξυ ουτε το πρωτο βραδυ μετα την καισαρικη δεν αφησαν εναν συνοδο να την βοηθησει. ολο το βραδυ παρακαλουσε καποιος να της βρεξει το στομα και δεν πηγαινε κανεις το πρωι πηγε μια νοσοκομα και οταν της ειπε κατι της λεει καλα πως κανεις ετσι...το μωρο να ουρλιαζει και αυτη απο τον πονο να μην μπορει ουτε αγκαλια να το παρει,ουτε μια πιπιλα να του βαλει!!!περιμενε ποτε θα παει 4 η ωρα για να ερθει το επισκεπτηριο για να την βοηθησει καποιος!!!δεν ξερω ποιες εχετε γεννησει με καισαρικη και πως την βιωσατε αλλα με αυτα που ειδα αλλαξα παλι γνωμη...

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ......ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ......Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ......ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΡΙΩΝ......ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ....ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ?

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΙΟΨΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ....ΘΡΟΜΒΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΕΞΗΣ:Α!!!! ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ!!!!!!!

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΤΣΙ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΚΘΙΑΖΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.0 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ....ΠΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ?\

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ....ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ....

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2009: γέννησε μια φίλη σπάνια περίπτωση ( το μωρό έβγαινε με τον πισινό του ) πέρασε η σάρα και η μάρα από γιατρουδάκια από ότι θες από την αίθουσα τοκετού να δει την περίπτωση...μέσα στον θάλαμο αφού γέννησε γύρω στις 8 γυναίκες, κουβέρτες τα μαύρα χάλια η απόλυτη σιχασιά...

Έπρεπε μόνη της να πάει να πάρει το νεογνό από το θάλαμο και να το επιστρέψει,με φρικτούς πόνους....

Τελικά ποιος μας κάνει πλύση εγκεφάλου δεν μου απάντησε κανείς...?

όταν αλλάξει η σκατονοοτροπία των δημοσίων υπαλλήλων ίσως κάποια πράγματα και να αλλάξουν..βέβαια θα πάρει χρόνια....και αν...

ξέρω ξέρω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις παντού υπάρχουν

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ........ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ.......ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.......ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ!!!!!

joela έγραψες μετά το μυν.μου....

μα είπα εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και παντού...

καλέ θα μου απαντήσετε ποιος μας κάνει πλύση εγκεφαλου για το συγκεκριμένο θέμα..??

και θα το θίξω αλλιώς ( κάνω αντιγραφή τα όσων είχα γράψει παλιότερα )

Και στο κατω κατω ποσες φορες στη ζωη μου θα γεννησω?Προτιμω να παω σε ενα λουξ ξενοδοχειο γιατι στο κατω κατω η γεννα δεν ειναι αρρωστεια παρά να βλεπω τα μουτρα και να ανεχομαι την αγενεια και την ξεδιαντροπια του καθε βαρεμενου δημοσιου υπαλληλου.

rQGhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...