Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

επεισης εχω κ παραδειγμα απο γιατρο του ιασω ο οποιος τα τελευταια χρονια πινει πολυ .πολλες φορες το ιατρειου του μυριζει σαν μπαρ.παρολα αυτα ξεγενναει στο ΙΑΣΩ!!!αρα δεν ειναι θεμα δημοσειου ουτε χρηματων!η κουνιαδα μου στην πρωτη της γεννα κοντεψε να παθει εγκεφαλικο πανω στην γεννα γιατι της ελεγε να σπρωξει αυτη δεν ηξερε πως κ αντι για να σφιγγει κατω,σφιγγοταν γενικως κ τις εσπασαν τα αγγεια των ματιων κ ανεβασε πιεση!ολα αυτα στο ΙΑΣΩ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

επεισης εχω κ παραδειγμα απο γιατρο του ιασω ο οποιος τα τελευταια χρονια πινει πολυ .πολλες φορες το ιατρειου του μυριζει σαν μπαρ.παρολα αυτα ξεγενναει στο ΙΑΣΩ!!!αρα δεν ειναι θεμα δημοσειου ουτε χρηματων!η κουνιαδα μου στην πρωτη της γεννα κοντεψε να παθει εγκεφαλικο πανω στην γεννα γιατι της ελεγε να σπρωξει αυτη δεν ηξερε πως κ αντι για να σφιγγει κατω,σφιγγοταν γενικως κ τις εσπασαν τα αγγεια των ματιων κ ανεβασε πιεση!ολα αυτα στο ΙΑΣΩ!

Συγνώμη, αλλά όπως έγραψα πριν, πριν καταλήξουμε στο μαιευτήριο εννοείται ότι έχουμε καταλάβει με τι γιατρό έχουμε να κάνουμε. Το συγκεκριμένο κοριτσάκι πρώτη φορά τον είχε δει αυτόν τον γιατρό και λογικό ήταν να μη σκεφτεί το κακό σενάριο του ποτού εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα θες να σκέφτεσαι θετικά!

• 2 εβδομάδες μετά...

Μαθετε δυο πραγματα:

Που ξεγεννανε οι γιατροι τα δικα τους παιδια.

Σε τι μαιευτηριο πηγαινουν τις εγκυες και τα παιδια οταν υπαρχει προβλημα.

Οταν τα μαθετε...απλως αντιγραψτε.Εγω αυτο θα κανω.

Eγώ ήξερα ότι η γυναίκα του γιατρού μου (4 παιδιά) τα είχε γεννήσει εκεί που ξεγέννησε ο γιατρός και μένα. Δεν κατάλαβα όμως τι θες να πεις vagos789;;;

Διαφημίσεις

Λοιπόν ας το πάρουμε αλλιώς...

Για πείτε με λόγους να μην πάω να γεννήσω σε ιδ.κλινική ??

παρακαλώ μην αρχίσετε τα γραφικά αμα συμβεί κάτι θα πας σε νοσοκομείο

γιατί άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι...

θέλω άλλους λόγους....

υ.γ.: ο vagos ή είναι δασκαλος και θέλει να κάνει υποδείξεις ή ήταν όνειρο του να γίνει:roll::roll:

rQGhp3.png

Λοιπόν ας το πάρουμε αλλιώς...

Για πείτε με λόγους να μην πάω να γεννήσω σε ιδ.κλινική ??

παρακαλώ μην αρχίσετε τα γραφικά αμα συμβεί κάτι θα πας σε νοσοκομείο

γιατί άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι...

θέλω άλλους λόγους....

υ.γ.: ο vagos ή είναι δασκαλος και θέλει να κάνει υποδείξεις ή ήταν όνειρο του να γίνει:roll::roll:

Eγω δεν έχω να σε πω κανένα λόγο ώστε μα μη γεννήσεις σε ιδιωτική κλινική, ακόμα και για το οικονομικό κάτι θα βρεθεί.

(είδες; έγραψα Βορειοελλαδίτικα! δε σε κοροϊδευω, μ΄αρέσει όπως μιλάτε, συνεργάζομαι και μιλάω με Θεσ/νίκη κάθε μέρα και απολαμβάνω τον τρόπο που μιλάτε!)

Eγώ ήξερα ότι η γυναίκα του γιατρού μου (4 παιδιά) τα είχε γεννήσει εκεί που ξεγέννησε ο γιατρός και μένα. Δεν κατάλαβα όμως τι θες να πεις vagos789;;;

Το προφανες,οτι εαν ο γιατρος σου παει τα παιδια του στο Χ νοσοκομειο,πιθανως το θεωρει οτι καλυτερο για...την περισταση.

Εσενα μπορει να σε παει οπου τον βολευει ή οπου του δινουν περισσοτερα.

Οπως επισης και το που πηγαινουν τα δυσκολα περιστατικα ειναι ακομα πιο σημαντικο,τι να το κανω το νοσοκομειο που στα δυσκολα θα μου πει "εδω ειναι ξενοδοχειο κυριε,αρων την γυναικα σου και περπάτα"

Γέννησα το πρώτο μου παιδί στη Γενική κλινική. Η γιατρός άψογη οι μαίες άστα να πάνε. Καμία βοήθεια, αγενέστατες μερικές, το παιδί ενώ το ζήτησα να το θηλάσω το φέρνανε ταϊσμένο, δε με βοήθησαν καθόλου στο θέμα του θηλασμού, το κρεβάτι μου έτριζε σαν μαούνα.. Υπέροχα...

Η δεύτερη γέννα έγινε στο Παπαγεωργείου. Χωρίς δικό μου γιατρό, καισαρική . Οι μαίες άψογες με βοήθησαν να σηκωθώ (2 ώρες μετά τη γέννα) να πάω στην εντατική για να δω το μωρό μου. Μια μαία μου έφερνε το μωρό συνέχεια και το άφηνε όσο εγώ ήθελα και το κυριότερο έψαξε στο ιντερνετ για θηλασμό διδύμων και μου έφερε υλικό για να με βοηθήσει στο θηλασμό. Συνέχεια δίπλα μου.

Ελληνίδα στο ίδιο δωμάτιο (τετράκλινο τεράστιο) που μου έπρηξε το κεφάλι (αγενέστατη) τσιγγάνα που ήταν πιο καθαρή και από εμένα, Αλβανίδα που κάναμε την πλάκα της ζωής μας και περάσαμε τέλεια.

Αυτά. Πιο θα ξαναπροτιμήσω; δεν ξέρω. (την κλινική δεν την πλήρωσα εγώ αλλά η ιδιωτική μου ασφάλεια όποτε δεν με απασχολεί το χρηματικό)

Το Παπαγεωργειο το επέλεξα γιατί ξέραμε οτι το ενα μωρό θα χρειαζόταν εντατική οπότε δεν το διακινδύνευα. (ΝΤΑλΙΑ το "παρακαλώ μην αρχίσετε τα γραφικά άμα συμβεί κάτι θα πας σε νοσοκομείο

γιατί άμα η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι..." μην το παίρνεις αψήφιστα, ποτέ δεν ξέρεις)

καλημερα και απο εμενα.διαβαζοντας τη συζητηση σας μου δημιουργησε μια σημαντικη απορια ???δεν αναρωτηθηκε ποτε καμια σας γιατι οι περισσοτεροι γυναικολογοι ειναι αντρες και σας βλεπουν μονο σαν ευρω???γιατι απλουστατα δεν μπορουν να μπουν στην ψυχολογια μιας γυναικας οταν ειναι εγκυος και να "νιωσουν" την αγωνια που βιωνουμε για την εκβαση της εγκυμοσυνης και του τοκετου.τα βλεπουν ολα "αντε να τελειωνουμε" για να τα αρπαξουν,ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο μαιευτηριο.εχω γραψει στο forum τις περιπτωσεις δυο φιλων μου που γεννησαν στο ιπποκρατειο θεσ/νικης απο τα περισσοτερα μελη χαρακτηριστηκαν ως τραγικες και αθλιες......(μην τις αναφερω ξανα ειναι μεγαλες ιστοριες).

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

BOBOLINOS γι αυτό ο Θεός μας έδωσε κρίση και μυαλό έτσι ώστε να αποφευγουμε τους αλμπάνηδες γιατρούς που μας βλέπουν σαν πορτοφόλια και να επιλέγουμε γιατρό ο οποιος είναι πάνω απ΄όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Όποιες δε μπορούν να τους καταλαβαίνουν αυτούς πάντα θα έχουν προβλήματα σε πολλά θέματα της ζωής τους όχι μόνο στη γέννα!

• 4 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ(ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΑΣ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ....

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙ'ΙΑΥΤΟ? ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ?????ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ!!!!ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.......Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΪΔΟΝΙ!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ???????ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ)ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΟΥΞ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΣΗ ΣΠΑΤΑΛΗ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΗΗΗΗΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.

ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!!!!!ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ......ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ(ΔΛΔ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ)ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ?ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΚ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΗΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΔΙΙΙΙΙΙΚΙΟΟΟΟ.ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΑ......ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ"(ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ? ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?).

ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ:ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ(ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ,ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ).

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΨΑΞΤΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.......Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ??????ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ....."ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ"ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ(ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ:ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΓΩ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ?)ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΣΥΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.......ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ,ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.

ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΗΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟΩΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!!!!!

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΡΙΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ).ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ......ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΡΕΠΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΥΧΝΑ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ "ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ"

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΧΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.....

ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.....ΑΛΛΩΣΤΕ......ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΟΝ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΗ JOELA,

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΠΕΥΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ...ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΚΟΠΕΣΟΥΝ...ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΔΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ....

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ..ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΗΣ...ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ

ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ!

ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ JOELA ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

είναι πολύ υποτιμιτικό αυτό που λες..

άλλοι κόπτοντε πραγματικά για να παρέχουν στους εαυτούς και στα παιδιά τους τα καλύτερα και όχι για να μιμιθούν συμπεριφορές τύπου Μενεγάκη

αν πήγες την γυναικα σου γι'αυτό το λόγο σε ιδιωτική κλινική τότε οκ πάω πάσο...

δεν σκεφτοντε ξέρεις όλοι οι άνθρωποι έτσι...άλλοι προγραμματίζουν και κάνουν το κουμάντος τους αν θέλουν ιδιωτική κλινική και άλλοι αν δεν έχουν δεν πάνε..ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ..

τώρα το πιστεύεις πραγματικά αυτό που λες....??? τα δημόσια νοσοκομεία αναλαμβάνουν ευθύνες ??? και αν ναι μετά τι έγινε σε διάφορες περιπτωσεις ??

Και να σου πω και κάτι....αν πάει κάτι στραβά ποσός με ενδιαφέρει τι φταιει, ποιος φταει γιατί φταίει, τι θα πάθει αυτός που φταίει...

Α) ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ "ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ" (=ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ)

Β) ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΛΑΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ

Γ)ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΚΛΠ;;;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΛΟΥΞ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΩΡΑΙΑ(ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ) ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΣΑΚΕΔΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ.....ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.......

Η ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑΛΕΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.....ΠΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ....ΦΙΛΟΥΣ.....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ)

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ......ΞΑΝΑΛΕΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ!!!!!

ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, JOELAAAAAAAAAAAAAAA

εγω την ανεση κουτσα στραβα την εχω τη κοροιδια δε θελω

Συμφωνω απολυτως...Tην ανεση την εξασφαλιζουμε στην καρδια και την ψυχή μας χωρίς να την αγοραζουμε για 4 μερες...Και αν ψαξει κανείς υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες και στα δημόσια νοσοκομεία....

Σ' αυτη τη χωρα όμως τα μετακατοχικα συνδρομα που εχουμε παραλαβει απο τους παππουδες μας και θα τα παραδωσουμε τα παιδια μας!!!!

Διαφημίσεις

ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ)ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΠΟΣΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΙΛΑΣ...ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΔΙΚΛΙΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΕΙ!

ΟΜΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ...ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!Ο καλός είναι υποδιεύθυντής στο Ιπποκράτειο! Μόλις του ειπαμε ότι τελικα δεν θέλουμε το Γένεσις αλλά το Ιπποκράτειο φρόντισε να κατατρομάξει τη γυναίκα μου (που δεν ήθελε και πολύ) λέγοντας:

"Tι στο Ιπποκράτειο;;;Διπλα στις τσιγγράνες και τις γύφτισσες;Με όλου του κόσμου τα μικρόβια;;;Με αν'υπαρκτους παιδιάτρους;Με ανυπαρκτες μαίες;Θέλετε πραγματικά;;;Αν θέλετε ΟΚ, για μένα το ίδιο είναι (εννοούσε ότι είναι τα ίδια λεφτα)

Γειά σας! Και γω σε Δημόσιο Νοσοκομείο γέννησα γιατί ευτυχώς ο γιατρός μου ήταν εκεί. Και λέω ευτυχώς γιατί αν ήταν σε ιδιωτικό , εννοείται θα το ακολουθούσα , αλλά θα δυσκολευόμασταν αρκετά με τα έξοδα του "ξενοδοχείου".

Όσο για τις τσιγγάνες, (δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν), στο Κρατικό Νικαίας που γέννησα , όσες και όσοι μένουν Αθήνα θα ξέρουν ότι είναι γεμάτο. Και ειδικά οι τσιγγάνες , όλες εκει γεννάνε. Θα σας πω όμως ότι οι γιατροί εκεί έχουν σε διαφορετικά δωμάτια τις τσιγγάνες και σε διαφορετικά δωμάτια τις υπόλοιπες κοπέλες. Και πάλι δεν θέλω να θίξω κανέναν. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας , φυλής κλπ. Και πάλι θα σας πω , το έχω γράψει αρκετές φορές και αλλού , το Κρατικό στην γυναικολογική - μαιευτική πτέρυγα είναι πάρα πολύ καλό. Αφήστε που έχει την καλύτερε νεογνολογική κλινική - εντατική.

Φίλε thantoni έχεις απόλυτο δίκιο για όσα γράφεις , όμως συμφωνώ και γω πως την ημέρα που θα γεννήσει η γυναίκα σου επειδή όλες μας εκείνη την ώρα θέλουμε την συμπαράσταση κυριως του συζύγου μας καλό θα ήταν να μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις φασαρία γιατί μπορεί να αναστατωθεί και όλο αυτό να επηρρεάσει την εξέλιξη του τοκετού.

Φεύγοντας μπορείς να τους πεις ο,τιδήποτε , αν βεβαίως υπάρξει κάποια παρατυπία.

Σας εύχομαι με το καλό να γεννήσει η γυναίκα σου και να κρατήσετε το μπουμπούκι σας στην αγκαλιά σας!

ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Για κάθε πελάτισσά τοςυ παίρνουν έξτρα λεφτα από την ιδιωτική κλινική όπως και για τα βνλαστοκύτταρα κλπ.

Οσο για το ιπποκράτειο...Εντάξει δεν είναι ξενοδοχείο...Το ξέρουμε...Μόλις βρουν όμως τα σκούρα όλοι εκεί στέλνουν τα μωρα για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ανύπαρκτοι παιδίατροι και οι μαίες....Έχω τόσες φίλες που γέννησαν εκεί πρόωρα, με καισαρική κλπ...Κάθε μέρα γεννάδε τόσες εκεί...Δεν ακουσα κανένα παράπονο....Ακούσες ποτέ στα κανάλια για κανένα μικρόβιο, μόλυνση κλπ;;;;Τόσα χρόναι εγώ τίποτα... Μόνο ράδιο αρβύλα δεξιά κι αριστερά...Βλέπεις για τον νεοέλληνα, ακόμα και αυτόν τον 800 ευρω, δεν είναι chic να γεννάει δίπλα σε τσιγγάνα...και έτσι πληρώνουν οι παππούδες το Γενεσις και πάει εκεί

Πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω δάνειο , κάτι το οποίο έχουν κάνει κάποιοι φίλοι μας για να γεννήσω σε ιδιωτικό. Αν και μπορώ να σας πω ότι κάποια φίλη που είναι και λίγο σνομπ μόλις έμαθε που θα γεννήσω , φρίκαρε. Προσωπικά και πάλι σας λέω δεν έχω τέτοια κολλήματα και κόμπλεξ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

.έχουν την ψευδαίσθηση ότι απολαμβάνουν τις περιποιήσεις μιας Μενεγάκη και τις υπόλοιπες να προσπαθούν να ξεχρεωσουν με δανεικά από παππουδες, γιαγιαδες και με πιστωτικές κάρτες.

αγαπητέ αυτό που έγραψα δεν ήταν προσβολή απλά η απάντηση μου σ'αυτή την έκφραση.Το ίδιο θα πω και στο μέλος Mickey ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ

λαθος, δεν ισχυει!θα δωσεις εξτρα λεφτα για μονοκλινο, καλη μου!

εδώ κάνεις λάθος, εγώ γέννησα στη γενική και είχα το μωρό όποτε ήθελα, ήμουν σε δίκλινο.

Μιckey εγώ έχω 3 άσχημες εμπειρίες από πολύ δικά μου άτομα,2 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ και μία στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και δεν είναι καθόλου ραδιο αρβύλα, τα έζησα και είδα με τα μάτια μου.

rQGhp3.png

Μιckey εγώ έχω 3 άσχημες εμπειρίες από πολύ δικά μου άτομα,2 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ και μία στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και δεν είναι καθόλου ραδιο αρβύλα, τα έζησα και είδα με τα μάτια μου.

Ντάλια μου νομίζω ότι πρέπει να τις αναφέρεις τις εμπειρίες σου. Τα περισσότερα μέλη που μιλάνε υπέρ των δημοσίων είναι από Αθήνα και εκεί υπάρχουν ίσως πολλά δημόσια που είναι αξιοπρεπή και ίσως έχουν πιο πολλές επιλογές.

Εμείς στη Θεσσαλονίκη ή στο Ιπποκράτειο θα πρέπει να πάμε ή στο Παπαγεωργίου.

Κι εγώ έχω παραπάνω αναφέρει ότι στο Ιπποκράτειο δε θέλω με τίποτα να ξαναπατήσω το πόδι μου λόγω προσωπικής μου άσχημης εμπειρίας. Για το Παπαγεωργίου δεν έχω ακούσει τίποτα.

Όσο για το πότε σου φέρνουν το μωρό κι εμένα στο Γέννεσις που γέννησα συνέχεια μου το φέρνανε. Εννοώ ότι μόλις είχα κανονικά γάλα μου την έφερναν και πέραν του συνηθισμένου ωραρίου, όποτε πεινούσε.

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

Λοιπον καταρχας ψυχραιμια...θα σας πω για μενα που διανυω τον εβδομο μηνα εγκυμοσυνης στο πρωτο μου παιδακι...Με λενε Μαριανθη ειμαι 26 ετων και με τον αντρα μου εχουμε 2 καλες δουλειες και καποια χρηματα στην ακρη, οχι πολλα μην φανταστειτε ισα για να μην χρειαστουμε δανειο απο την τραπεζα αν μας συμβει κατι. Οταν εμεινα εγκυος δεν ειχα καποιον σταθερο γυναικολογο και η τοτε κουμπαρα μου μου μιλησε για τον δικο της.Ευχαριστως δεχτηκα να παω να τον δω..ο κυριος ξεγεννουσε στο Ιασω και πριν μεινω εγκυος ειχα πει οτι και εγω θα επιλεξω καποιο ιδιωτικο μαιευτηριο για να γεννησω σαν ανθρωπος...δεν ειχα ομως φροντισει να ψαξω τπτ...απλα πηγαινα σαν το προβατο..παω στον γιατρο για εξεταση 6 εβδομαδων...δεν ειδαμε καρδουλα μιας και ηταν νωρις..μπαινουμε στο γραφειο του και μου λεει -Καπνιζεις? -Ναι, εκανα μισο πακετο την ημερα αλλα απο την στιγμη που ειδα το θετικο τεστ το εκοψα μαχαιρι και δεν εχω σκοπο να ξανακαπνισω -Πολυ ωραια μου λεει μπραβο. Και τι κανει??????????Αναβει τσιγαρο μπροστα μου μεχρι να μου γραψει τις πρωτες εξετασεις. Δεν λεω τπτ αλλα απο μεσα μου τον εχω ηδη απορριψει...Η μητερα μου γεννησε την αδερφη μου στο Ελενα πριν 18 χρονια και ειχε μονο καλα λογια να πει αφου κρατησε μεχρι και σημερα τον ιδιο γιατρο...εγω τον ηξερα αλλα δεν μου εκανε ουτε κρυο ουτε ζεστη γιατι δεν ηταν πολυλογας...οπως ηθελα εγω να συζητω και το παραμικρο που μου συνεβαινε λες και με τον γιατρο ειμασταν συναδελφοι...τεσπα παω τον βλεπω, τα λεμε και ανεβαινω και βλεπω και τα δωματια...και παθαινω πλακα.Εκει που στο Ιασω θα γεννουσε σε εξακλινο και θα πληρωνα 6000 γιατρο και νοσοκομειο στο Ελενα μονη μου σε λουξ δωματιο (πραγματικο λουξ οχι μλκιες) θα εδινα 750 ευρω για 4 ημερες με ολον τον υγειονομικο εξοπλισμο και τις εξετασεις του μωρου...ο γιατρος θελει 850 και αν χρειαστω επισκληριδιο αλλα 150 δλδ 1800 χοντρικα και μονη μου!!!!Με τον καιρο καταλαβα οτι το γεγονος οτι ο γιατρος μου δεν ανοιγει αοριστες φιλολογικες συζητησεις ανευ σκοπου και αιτιας με βοηθησε γιατι ξεαγχωθηκα και μονο οταν θεωρουσα οτι κατι ειναι σημαντικο τον επαιρνα τηλ..ο ανθρωπος ηταν παντα διαθεσιμος εκτος απο μια φορα που ηταν στο χειρουργιο...παει αυτο. Ειχα πει επισης οτι θα κρατησω βλαστοκυτταρα...αλλη μουφα απο εκει...ευτυχως που το εψαξα και ειδα την απατη σε ολο της το μεγαλειο...απο Σεπτεμβρη θα παω να συζητησω με την δημοσια τραπεζα για την δωρεα των βλαστοκυτταρων και ισως την ιδιωτικη φυλαξη κομματι απο το λωρο του μικρου.Η μανα της πρωην κουμπαρας μου γυρισε και ειπε οταν τηε ειπαμε οτι θα γεννησω στο Ελενα τελικα οτι το Ιασω δεν ηταν για την δικια μας τσεπη...προσπερνω την μλκια που ακουσα και αναρωτιεμαι...Αφου εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου γιατι να δωσω μια περιουσια για να ειμαι με αλλες 5 ενω μπορω να ειμαι μονη μου και να νιωθω και ασφαλης γιατι το Ελενα ειναι η μεγαλυτερη μαιευτικη και γυναικολογικη κλινικη στην Ελλαδα??? Κλεινοντας θελω να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ και να ευχηθω σε ολες τις μανουλες ολα να μας πανε καλα ανεξαρτητως ιδιωτικου ή δημοσιου νοσοκομειου γιατι στην τελικη αυτο εχει σημασια.

bf2Bp2.png

rTodp3.png

αγαπητέ αυτό που έγραψα δεν ήταν προσβολή απλά η απάντηση μου σ'αυτή την έκφραση.Το ίδιο θα πω και στο μέλος Mickey ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ

Φίλη DALIA μάλλον δεν κατάλαβες τί είπα. Εγώ είπα πως ευτυχώς ο γιατρός μου ήταν σε δημόσιο νοσοκομείο και πήγα εκεί γιατί οικονομικά δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στα έξοδα ενός ιδιωτικού μαιευτηρίου , γιατί ακριβώς ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Απλά είπα ότι το να πάρει κάποιος δάνειο για να γεννήσει σε ιδ. μαιευτήριο μόνο και μόνο για να το λεει , το θεωρώ χαζό. (Και πίστεψε με έχω φίλη που γέννησε με μεγάλο μαιευτήριο μόνο και μόνο για να λέει ότι γέννησε εκεί.) Ίσως στο προηγούμενο post να μην εκφράστηκα σωστά.

Οπότε η παρατήρηση σου είναι άκαιρη.

Και τέλος πάντων, εγω είπα την άποψη μου βάσει των όσων βίωσα κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο Κρατικό Νικαίας όταν γέννησα. Και πραγματικά δεν έχω κανένα μα κανένα παράπονο , και το επόμενο παιδάκι, αν μου δώσει ο Θεός και είναι ακόμη ο γιατρός μου εκεί, εκεί θα το γεννήσω.

Μπορεί κάποια άλλη κοπέλα που να γέννησε στο Κρατικό να μπει τώρα και να πει ότι δεν ξαναπατάει το πόδι της. Σεβαστό και αυτό.

Δεν μπορεί όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Μπορεί κάτι να της έτυχε με τον δικό της γιατρό ή και γω δεν ξέρω. Κανόνας δεν ισχύει πουθενά.

Απλά τουλάχιστον λέμε ότι εμπιστευόμαστε έναν γιατρό τόσο ώς επιστήμονα , αλλά και ως άνθρωπο διότι του εμπιστευόμαστε την ζωή του παιδιού μας και την δική μας κατά την διάρκεια του τοκετού και της γέννας.

Το ότι συμβαίνουν και άσχημα πράγματα, αυτα συμβαίνουν παντού. Και στα ιδιωτικά και στα δημόσια.

Και ούτε είμαι κατά τον ιδιωτικών μαιευτηρίων. Αν ο γιατρός μου ήταν πχ στο ΙΑΣΩ εκεί θα πήγαινα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να με αναλάβει κανένας άλλος.

Στο κάτω κάτω ο γιατρός και το πού θα γεννήσει η καθε μία είναι προσωπική υπόθεση. Απλά πάντοτε πρέπει να προσέχουμε πριν επιλέξουμε.;)

εδώ κάνεις λάθος, εγώ γέννησα στη γενική και είχα το μωρό όποτε ήθελα, ήμουν σε δίκλινο.

Δεν διαφωνώ ότι δεν γίνονται άσχημα πράγματα. Εγώ απλά είπα ότι προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο. Αν ίσως και εγώ είχα ακούσει άσχημα πράγματα για ένα νοσοκομείο ή μαιευτήριο θα το σκεφτομουν να παω. Όμως και η ιδ. κλινική / μαιευτήριο δεν εξασφαλίζει απαραίτητα ότι εκεί δεν θα γίνει κανένα λάθος ή παράλειψη απο μεριάς ιατρικού / νοσηλευτικού προσωπικού. Οπότε ας κάνουμε τον σταυρό μας , αφού πρώτα είμαστε 100% σίγουρες για τους γιατρούς μας και ας προχωράμε. Γιατί κάπου πρέπει να γεννηθούν τα παιδιά μας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Παντου μπορει να συμβει κατι ασχημο και στην κλινικη και στο νοσοκομειο το θεμα ειναι οτι στην κλινικη σε αντιμετωπιζουν σαν πορτοφολι και ειναι λογικο ειναι ιδιωτικη επιχειρηση και ετσι λειτουργει.Εγω απο το Παπαγεωργιου δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο οπως εχω πει και παραπανω με 150 ? παραπανω που πληρωσα ημουν σε δικλινο και δεν καταλαβα καν οτι ημουν σε νοσοκομειο.Στο Ιπποκρατειο που γεννησε η κουμπαρα μου παρολο που ηταν στις θεσεις(δηλαδη πληρωσε και αυτη κατι παραπανω για να ειναι σε δικλινο) δεν μου αρεσε τοσο ειδικα το γεγονος οτι παει ο γονιος μονος του και παιρνει το παιδι ο,τι ωρα να'ναι και δεν ειναι αυστηροι στο θεμα οτι δεν κανει το παιδι να ειναι με τοοοσο κοσμο.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Κάποιος ζήτησε έστω και εναν λόγο για να μη γεννήσει σε ιδιωτική....δεκάδες ακούστηκαν και συνοψίζω

α)Οποιος ψάχνει και ρωτά καταλαβαίνει

β)σε όποιον του περισσεύουν....πάει στο ξενοδοχείο

γ)σε κάθε περίπτωση....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!

Δεν είστε άρρωστες για να σας κρατούν 4 μέρες μετα τη γεννα!Κανετε το φυσιολογικότερο και ομορφ'οτερο πράγμα στον κόσμο!Αφήστε τις κοροιδιες με βλαστοκυτταρα, άχρηστες 25χρονες μαίες (βλ. Γένεσις) κλπ

Δεν είστε πρόβατα για να σας κάνουν επισκληρηδίους, πρόκληση τοκετού κλπ για ψύλλου πήδημα....Δυστυχώς οι γυναικολόγοι-συμφωνα με τους ίδιους τους λοιπους γιατρούς- είναι η χειροτερη φάρα....το έχετε καταλάβει όπως και εγώ....

Το δίλημμα ΔΗΜΟΣΙΟ η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ειναι λάθος... Το σωστό είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΟΧΙ!

Σε καμιά ελληνίδα έστω και ιδιωτική κλινική δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 2000 μαζί με την αμοιβή γιατρου!ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!Κατηγορούμε το κράτος....για ελλειψη μεριμνας κλπ σωστα.....Εμείς ζηταμε απο τους γιατρους ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ;;;;απο ΑΥτα λαμογια τους γυναικολογους που εχουν απο 2 ΒΜW o καθενας;ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕ....ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.........ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2-3 ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...