Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

ολα θα πανε καλα κι οταν αγγαλιασεις αυτο το πλασματακι θα αλλαξει η ζωη σου και θα τα ξεχασεις ολα....ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!

(κι αλλο ενα καλοκαιρινο μωρακι μας ηρθε ...αντε με το καλο!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

thantoni, απο'ολες τις ακρες του κοσμου!

Με το καλο σας ευχομαι! Να παρεις αγκαλια το μωρακι σου και να τα ξεχασεις ολα! Περιμενουμε τα νεα σου ετσι?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Βλέπω πως ξεκίνησε - "από σπόντα"- ένας προβληματισμός σε σχέση με τον εμβολιασμό και σε τούτο εδώ το θέμα εάν και δεν θα έπρεπε διότι το θέμα αυτό αφορά την εμπορευματοποίηση της χαράς του γονέα!!!!

Μέχρι στιγμής , διαβάσαμε εδώ , την γνώμη της "εναλλακτικής" πλευράς που προτείνει τον μη εμβολιασμό και επισημαίνει επίσης το γεγονός ότι το νομικό καθεστώς στην Ελλάδα είναι θολό και έτσι δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι υποχρεωτικό και τι όχι (αν και παρενθετικά να πώ ότι υπάρχει νομοθετική πρόβλεψη για ποινικές διώξεις για κάποια εμβόλια - τουλάχιστον για αυτό της διφθερίτιδας)

Πάντως για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των γονέων που πρωτοδιαβάζουν σχετικά , θα πρότεινα να πάνε στο θέμα "εμβόλια και προβληματισμοί" και να διαβάσουν σφαιρικές απόψεις επί του θέματος με ωραία επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές.

Ως υπέρμαχός της μετά τον 19ου αιώνα δυτικής ιατρικής - δηλαδή του εμβολιασμού να πω εν περιλήψει , και καταχρούμενος και εγώ τον χώρο όπως οι προλαλήσασσες "ομοιοπαθητικές" μαμάδες :) , ότι :

Στις ΗΠΑ μέχρι την εμφάνιση του περίφημου MMR εμβολίου το 1960 πεντακόσια παιδιά πεθαίναν κάθε χρόνο, σαραντα οκτώ χιλιάδες παιδιά νοσηλεύονταν κάθε χρόνο σε νοσοκομείο ενώ χίλια παιδιά το χρόνο αποκτούσαν κάποια χρόνια αναπηρία.

Ο ΠΟΥ χαρακτηρίζει την Ιλαρά ως την πιο θανατηφόρα από τις παιδικές εξανθηματοπυρετικές ασθένειες

http://www.medicalnewstoday.com/articles/106020.php

Δεν θα καταχρασθώ άλλο τον χώρο.

Ας μεταφέρουμε τον προβληματισμό μας για τα εμβόλια εκεί (αν και έχουν ήδη ειπωθεί τα περισσότερα , δεν ξέρω τι άλλο γόνιμο μπορούμε να προσθέσουμε...) και ας αφήσουμε αυτό το θέμα να εξελιχθεί σύμφωνα με τον τίτλο του....

EDIT: Να προσθέσω - παράλειψη μου , ότι στο παραπάνω θέμα περιμένουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα για το νομικό κομάτι της υπόθεσης που θα παραθέσει η φίλη Aria146.

Να γράψω και δύο λόγια για το κύριο θέμα αυτού του Thread.

Μας ευλόγησε ο θεός να γεννήσουμε με έναν πολύ καλό γιατρό και υπέροχο άνθρωπο τον κύριο Καράπα Νικόλαο στο ΙΑΣΩ.

Η γυναίκα μου γέννησε φυσιολογικά ΧΩΡΙΣ καισαρική, ΧΩΡΙΣ επισκληρίδιο αλλά και χωρίς πόνους μετά από τα μαθήματα ανώδυνου που της έκανε ο γιατρος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης... Αυτή καθε αυτή η γέννα κράτησε ελάχιστα και ο γιατρός ήταν συνέχεια δίπλα μας

Δεν νοιώσαμε ούτε μια στιγμή να είμαστε θύματα εμπορίου , η παρουσία και μόνο του γιατρού ήταν αρκετή... Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι...

Γενικά έμεινα ικανοποιημένος από το ΙΑΣΩ και την περιποίηση κα να αναφερθώ και σε μερικές υπέροχες νοσοκόμες που μας δείξανε πολλά...(Κατερίνα αν με διαβάζεις :) :) :) )

Μοναδικό μελανό σημείο , η υποψία μου ότι το ταϊζανε το μπεμπάκι μου εάν και είχαμε "καρτελλάκι" αποκλειστικού θηλασμού , αλλά και κάτι θεόκουλες ερωτήσεις στα ερωτηματολόγια τους για κομμωτήρια και τέτοια!!!

Απο τιμές , καλές μου φάνηκαν ως value for money που λένε και οι Αμερικάνοι , πήραμε αρκετά χρήματα από τις ασφάλειες μας βέβαια...

Διαφημίσεις

Μπέμπα μας,

"Ηρθες στον κόσμο κλαίγοντας ενω ολοι οι άλλοι γύρω σου γελούσαν...πρόσεξε όταν θα φύγεις από αυτόν να γελάς όταν οι άλλο γύρω σου θα κλαίνε..."

Καλοί μου φίλοι,

Ειμαι ξύπνιος από τις 5 πμ και μόλις γύρισα στο σπίτι νηστικός, άυπνος αλλά πατέρας!Τα συναισθήματα είναι πρωτογνωρα για μενα, όμως γνωστά σε όλους σας...Οι ευχές σας με κράτησαν ζωντανό και ψύχραιμο, ακόμα και αν επρόκειτο για μια συνηθισμένη γέννα. Ειχα την ευλογία να μην αγωνιώ διότι όλα πήγαιναν εξαρχής καλά...'έστω και αν το "καλά" αυτό ήταν σύμφωνα με το σύστημα...

Σας γράφω τη δική μου αλήθεια όπως την έζησα και μπορείτε ο καθένας να συγκρινει και να κρίνει σύμφωνα με τις δικές τους προσλαμβάνουσες....

Θα μπορούσα απλώς να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος χαζόμπαμπάς του κόσμου και ότι όπως όλοι σας έχω και εγώ το ομορφότερο αγγελόύδι του κόσμου!

Εχω όλα αυτά...ευχαριστώ το Θεό που μου έφερε τα πράγματα ομαλα έστω και αν δεν έγιναν ακριβώς όπως θέλαμε εγώ και η γυναίκα...

Γενεσις, 6πμ. Φτάνουμε με σχετικό άγχος αλλα και με ελπίδα.Αφού γίνει ο ευπρεπισμος της καλής μου μπαίνουμε στο δωμάτιο μας. Διαπίστωσα πως ο γαιτρός είχε δώσει ραντεβού σε μια ακόμα τουλάχιστο έγκυο μαζι με μας...

Βάζουν κλίσμα στην καλή μου και ακολούθως υπόθετο ΓΙΑ ΠΡΌΚΛΗΣΗ

Ανα 4ο λεπτά έρχεται κάποια μαία, κοιτάζει τα μηχανήματα, μας χαμογελάει και φεύγει.

9πμ. Μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της πρόκλησης, αυτη τη φορά με ορο....Ο τράχηλος αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί και έρχονται οι πρώτοι πόνοι

1030 Εμφανίζεται για πρώτη φορά ο γιατρός, κοιτάζει τη διαστολή της καλής μου (1), της σπάζει τα νερά με τεχνητό τρόπο, και φεύγει (για άλλη γέννα προφανώς)

1130 Οι πόνοι εντείνονται αλλά η καλή μου αντέχει χάρη στις ανάσες που έμαθε από τη μαία που είχαμε. Από τις 7-8 μαίες που υπήρχαν μόνο μια φιλοτιμήθηκε για ελάχιστο χρόνο να τη βοηθήσει στις αναπνοές. Καμια δεν έμεινε στο δωμάτιο πάνω από 1 λεπτό.

1200 Η διαστολή έφτασε στο 4, οι συσπάσεις είναι καλές. Όλοι απορούν πως η καλή μου δεν πονάει τόσο και αντέχει....Λένε πως όταν δεν έχεις πόνους ούτε στην περιοδο αντέχεις στην αρχή παραπάνω....ΩΣΤΟΣΟ, συνεχώς -παρά το γεγονός ότι αντέχει στον πόνο- ανα 10 λεπτά μπαίνει μια μαία και της προτείνει να κάνει επισκληρίδειο για να μην ταλαιπωρείται τζάμπα. Ο γιατρός αρχικά μένει ουδέτερος διότι γνωρίζει τη θέση μας...

12.30 Οι πόνοι εντείνονται αλλά υπάρχουν και διαλείματα.Μόνος μου εντελώς στο δωμάτιο κάνουμε τις αναπνοές με την καλή μου...Δυο φορές αναζητησα μαία και δεν υπήρχε καμιά διαθέσιμη για περίπου 10 λέπτα. Τις υπόλοιπες φορές ερχόταν κάποια χαμογελαστη, μας εξυπηρετούσε άμεσα και τέλος τη ρωτούσε γιατι δεν έκανε ακόμα επισκληρίδειο....

12. 45 Το ηθικό της καλής μου πέφτει σταδιακά καθώς οι ωδίνες αυξάνονται. Ο γιατρός είναι παρών απών (εμφανίζεται ανα 45 λεπτά). Της προτείνει να κάνει επισκληρίδειο και "2 η ωρά θα έχουμε τελειώσει".

Ο "σαν βαριεστημένος" αναισθησιολόγος που παρακολουθεί σε όλα τα δωμάτια Ολυμπιακούς Αγώνες από τηλεοράσεως έρχεται μετά χαράς και κάνει την πρώτη δόση. Η καλή μου υπογράφει. Οι πόνοι φεύγουν και η διαστολή αυξάνεται..

13. 30 Γίνεται η προετοιμασία του τοκετού. Μια μαία πιεζει την καλή μου με επιδέξιες κινήσεις και το παιδί κατεβαίνει. Οι εξωθήσεις που έμαθε η καλή μου από την άλλη μας μαία βοηθούν καταλυτικά. Ο αναισθησιολόγος έρχεται και κάνει και τη β΄δόση επισκληριδείου. Τον ρωτω γιατι την κάνει αφού η καλή μου δεν πονάει πια. Μου λέει ότι ξέρει τη δουλειά του. ¨Ερχεται ο γιατρός και στις 2.05 η μπέμπα βγαίνει σαν αβγουλάκι. Ενα λεπτό πριν είχε έρθει και ο παιδίατρος ο οποίος την εξέτασε στη συνέχεια.

Η μικρή μου ειναι 3,015 kg, ομορφούλα και υγιέστατη. Τη βγάλαμε χωρίς να τη ρωτήσουμε είναι αλήθεια....την προκαλέσαμε για να βγει....Κάναμε την επισκληρίδειο που θέλαμε να αποφύγουμε...Εμαθα ότι οι ωδίνες που ακολουθούν την πρόκληση ειναι μεγαλύτερες και έρχονται πολύ γρήγορα ενώ η διαστολή είναι ακόμα μικρή....Αν Αντίθετα, όταν δεν γίνεται πρόκληση, οι μεγάλες ωδίνες έρχονται σε μεγάλη διαστολή 8 κεξξ και τότε με τη σωστη υποστήριξη η γυναίκα γεννάει σε λίγη όπως αυτή του φίλου μας daddy cool!Μπραβο daddy cool!

Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν. Η χαρά μου νικά τα πάντα.

Εμεινα ικανοποιημένος από την καθαριότητα του Γένεσις, τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, όχι από τις μαίες του, αλλά αρκετά από τις νοσοκόμες του...

Η μπέμπα μας θα μπορούσε να γεννηθεί άνετα χωρίς πρόκληση έως και μεθαύριο αν όχι την Κυριακή. Απόδειξη τα κιλά της...Θα μπορούσε να πάρει άνετα καμια 200 ακόμα...Την προηγούμενη βδομάδα ο γιατρός μας είπε ότι ήταν περίπου 3.300 και καλό ήταν να τη βγάλουμε...Ηξερα ότι τα κιλάκια της ήταν λιγότερα. Τελικα, η κουκλίτσα βγηκε κάτι παραπάνω από 3....

Αν περιμέναμε 3-4 μέρες ακόμα, είχαμε τη μαία μας κάθε δευτερόλεπτο κοντά μας, πηγαίναμε χωρίς πρόκληση, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ θα υποκύπταμε στις ωδίνες και την επισκληρίδειο. Σε όλη την κλινική σήμερα όλες οι γέννες έγιναν με τον ίδιο τρόπο και οι περισσότερες με πρόκλησεις. Στις 3μμ ΟΛΟΙ οι γυναικολόγοι είχαν πάει σπιτάκια τους εκτός από 1-2..

Η μπέμπα πριν φύγω μου ψυθίρισε στ' αυτή να μη σας ξεχάσω ποτέ και να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της...που υπάρχετε...

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

πατεραααααααααααααααααααααααααα

τιποτα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα σου στερησει αυτην την χαρα....

και χαιρομαι πολυ που δεν εγηνε.....(να σου στερησουν αυτην την χαρα εννοω)...(γιατι ειναι δικη σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ)

το ελεγαν παλιά.....

ακομα και τωρα θαρρω

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....

ειμαστε ολοι υπερηφανοι για εναν τετοιο μπαμπα , για μια τετοια μαμα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ....

και χαιρομαστε που εδωσες τοσο ομορφα , τοσο ΣΟΦΑ και τοσο αληθηνα τους προβληματισμους ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ....

να μας ζησει το λιονταρακη ( οσαν κολημνη με τα ζωδια χαχαχχχαχχαχ)

Να σας ζησει!!! Να μου τις φιλησεις κ τις δυο γυναικες σου.

Χαιρομαι ακομα για κατι... Ειμαι η πρωτη απο εδω μεσα που σας ευχετε!

Ειδες οτι το πιο σημαντικο ειναι να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι?! :wink:

πατεραααααααααααααααααααααααααα

τιποτα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα σου στερησει αυτην την χαρα....

και χαιρομαι πολυ που δεν εγηνε.....(να σου στερησουν αυτην την χαρα εννοω)...(γιατι ειναι δικη σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ)

το ελεγαν παλιά.....

ακομα και τωρα θαρρω

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....

ειμαστε ολοι υπερηφανοι για εναν τετοιο μπαμπα , για μια τετοια μαμα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ....

και χαιρομαστε που εδωσες τοσο ομορφα , τοσο ΣΟΦΑ και τοσο αληθηνα τους προβληματισμους ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ....

να μας ζησει το λιονταρακη ( οσαν κολημνη με τα ζωδια χαχαχχχαχχαχ)

Βρε τρελοκομειο.... Με προλαβες???? :lol:

Εγινα μελος πριν απο λιγες ωρες και πηρα ηδη την πρωτη χαρα!!!!!!

Εβλεπα το ποσο αγχωμενος ησουν να ομως που ολα πηγαν κατ ευχη και τωρα ειστε γονεις!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ :D:D:D:D:D:D

Φιλια πολλα

Anna

Ας προσπαθησουμε ολοι για εναν καλυτερο κοσμο!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει η κορούλα γερή και καλότυχη να την δείτε να πραγματοποεί όλα της τα όνειρα :D:D

θα ήθελα έστω και με πμ το όνομα του μεγαλογιατρού

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ :D:D:D:D :

Ας μείνουμε κοντά δεμένοι, ας αναζητήσουμε μαζί τους ανθρώπους πρώτα και μετά τους επιστήμονες των ραντεβού, τις μαίες εκείνες που θυμίζουν εκείνες που βοήθησαν τις μανάδες μας να ξεγεννήσουν όντας στο προσκεφάλι τους με τις ώρες, εγω θα είμαι εδώ ...γιατί πλέον ...όπως δεν μπορώ χωρίς τη μπέμπα μου ....δεν μπορώ και χωρίς εσας!

Καληνύχτα![/img]

thantoni μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι μαγικες αυτες οι στιγμες που ζεις και εσυ και η γυναικα σου!

Μοναδικες θα ελεγα!

Να'σται παντα καλα και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

Να μπανεις οταν μπορεις να μας λες νεα σας.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΟΥ.

ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ" ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ).

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ηταν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ.αν θες μας λες το ονομα,υπαρχει και σχετικο θεμα "οι γιατροι μας θεσσαλονικη"

παντως ολα για καποιο λογο γινονται.

να ειστε ολοι καλα και με το καλο στο σπιτακι σας.

Διαφημίσεις

Είπα να πω μια καλημέρα σε όλους και όλες, πριν πάω να δω τη μικρή στο ξενοδοχείο!

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές σας!Να είστε βέβαιοι-ες πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή όλα τα ονόματα θα έρθουν στην επιφάνεια είτε με pm είτε με άλλο τρόπο που απο κοινού θα κρίνουμε ως διακριτικότερο και προσφορότερο για το καλό των επόμενων παιδιών μας.

Προς το παρόν, θα σεβαστώ τη Χαρά της Ζωής και θα μείνω λίγες μέρες σιωπηλός...μετά δεν πρόκειται να σας χαλάσω χατήρι. η αγάπη σας μου το απαγορεύει!

:D:D

Να σας ζησει η μπεμπα σας και να τη δειτε οπως αυτη επιθυμει να ειναι ωστε να γινει ενας ευτυχισμενος ανθρωπος.....να ειναι καλοτυχη, γερη και σπιτρο σαν τον μπαμπα της...μπορω να συνεχισω πολλη ωρα με τις ευχες αλλα δε θελω να σας κουρασω.Χαιρομαι που η χαρα σου επισκιασε τις αντιξοοτητες και επικρατησε τελικα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ :lol::lol:

hGbPp3.png

να σας ζήσει η μπεμπούλα thantonακι!!!!!!!!!

Γερή και καλότυχη να είναι σε όλη της τη ζωή και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά τελικά και που σε "διάβασα" πολύ χαλαρωμένο πια.

Και που είσαι ακόμη, τα καλύτερα τώρα έρχονται.

Βέβαια ο πρώτος καιρός της προσαρμογης θα είναι κομματάκι δυσκολούτσικος αλλά πίστεψε με ένα χαμογελάκι της μπουμπους θα τα ξεχνάτε όλα.

Να μας γράφεις τα νέα σας να χαιρόμαστε μαζί σας!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Καλησπερα thantoni και να σας ζησει το μωρακι.Λοιπον αν και ειναι αργα πλεον ηθελα να σου πω πως μια και ζειτε στη Θεσσαλονικη θα μπορουσε η γυναικα σου να γεννησει στον Γαληνο οπου εχω ακουσει οτι εφαρμοζουν ενα νεο συστημα πρωτοποριακο για τα ελληνικα δεδομενα:για γεννα με φ.τ. η γυναικα μενει δυο μερες μεσα και μετα την επισκεπτεται στο σπιτι της μαια για οτι χρειαστει.Δεν εχω πειρα αλλα το εχω συζητησει με αλλες κοπελες στο forum και μου ειπαν θετικα σχολια.Φυσικα ολα αυτα προυποθετουν οτι θα επρεπε να ειχατε τη συμπαρασταση του γιατρου σας...Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.Παντως μπορεις να το σκεφτεις για το επομενο παιδακι σας...!Και παλι να σας ζησει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...