Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυ χαμηλη AMH (Αντιμυλλέριος Ορμόνη) τα φωτα σας...

Recommended Posts

Διάβασα πολλές από τις συνομιλίες στο θέμα που αφορά στη χαμηλη ΑΜΗ και απογοητεύτηκα! Με AMH στο 0,1 και χάλια όλες τις υπόλοιπες, σύμφωνα μ ' αυτά που διαβάζωδεν εέχω μάλλονξκαμιά πιθανότητα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 311
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dazy1, κατʼ αρχάς σου εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτε από αυτά και να πιάσατε το σποράκι στην ωορρηξία που εντοπίσατε.

Στην θέση σου θα πήγαινα και για δεύτερη γνώμη, μόνο και μόνο γιατί πιθανόν να υπάρχει κάποια θεραπεία που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάσταση, γιατί εδώ μοιάζει ότι η οιστραδιόλη έχει πρόβλημα. Την FSH δεν μπορεί να την ερμηνεύσει κανείς γιατί με τόσο υψηλή οιστραδιόλη αλλοιώνεται το αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι κάτι που διορθώνεται, ειδικά το γεγονός ότι η εικόνα στον υπέρηχο είναι καλή το βρίσκω πολύ ενθαρρυντικό. Ένας καλός ειδικός μπορεί να εξηγήσει τις αντιφάσεις αυτές και να σου δώσει τη σωστή κατεύθυνση.

Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Η φύση έπλασε την γυναίκα να είναι ικανή για παιδιά και στα 40. Είμαστε στην ίδια ηλικία, κι εγώ μπήκα στην διαδικασία των εξετάσεων τον περασμένο μήνα, και παρά λίγο να πιστέψω τον γυναικολόγο που μου μίλαγε για ανωορρηξία. Μάλιστα έκανα και εξέταση προγεστερόνης μία εβδομάδα μετά την ωορρηξία για να δούμε αν όντως έγινε, γιατί ο γιατρός δεν το πίστευε.

Τώρα κλαίω τα λεφτά μου γιατί τρεις μέρες αργότερα έκανα τεστ εγκυμοσύνης θετικό και τώρα περιμένω την επόμενη εβδομάδα να πάω για να ακούσουμε καρδούλα.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Διάβασα πολλές από τις συνομιλίες στο θέμα που αφορά στη χαμηλη ΑΜΗ και απογοητεύτηκα! Με AMH στο 0,1 και χάλια όλες τις υπόλοιπες, σύμφωνα μ ' αυτά που διαβάζωδεν εέχω μάλλονξκαμιά πιθανότητα!

min apogoitevese!!! ego ksero kopela me tin diki sou ikona stis ormones ke stin ilikia sou pou ekane to koritsaki tis! me eksosomatiki.....

tipota den ine akatorthoto! apla ego prosopika den tha exana katholou xrono me prospathies meso epafon ke spermatenxisis! tha pigena katefthian gia eksosomatiki ! ine ke afto xronovora diadikasia opote etsi ki alios kapio diastima tha perasi mexri na ksikinisis....mexri tote boris na prospathis vevea gia fisiki silipsi!!!!!!

min apogoitevese!!!!

Όχι, μην το βάζεις κάτω, κοίτα, οι ορμόνες είναι περίεργο πράγμα και η μία επηρεάζει την άλλη. Μπορεί το πρόβλημα που υπάρχει να είναι σε κάτι που διορθώνεται – τουλάχιστον εν μέρει – και αυτό να αλλάξει την εικόνα και την πρόγνωση. Γιατί υπάρχει κάτι το αντιφατικό ανάμεσα στον υπέρηχο και τις αιματολογικές.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

FSH 4,3 - LH 4,9 - AMH 0,1 - Estradiol 259 απ ' ότι μου είπε ο γυναικολόγος είναι πολύ άσχημες τιμές😕. Δεν εχω άλλα προβλήματα υγείας. Ο υπέρηχος έδειξε ότι οι σάλπιγγαςεείναι σε καλή κατάσταση για την ηλικία των 41 χρόνων. Όταν είδε όμως τις αναλύσεις μου, μου είπε ότι δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερες. Μου είπε να προσπαθήσουμε φυσικά πρώτα, αν και είναι πολύ δύσκολο σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού να μεινω εγκυος. Όχι όμως και εντελώς αδύνατο. Εγώ όμως δεν θέλω να χάνω καιρό. Ίσως σε ένα χρόνο να μην έχω κανένα απόθεμα. Μήπως θα έπρεπε να προχωρήσω πιο επιθετικά με σπερματεγχυση για πρώτο στάδιο; Αν υπάρχει κάποια με παρόμοια εμπειρία ή περισσότερες γνώσεις και εμπειρία στο θέμα, τι μου εισηγείστε να κάνω. Κάθε γνώμη είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ και πάλι.

καλησπερα! ειμαι παθουσα στο θεμα και λιγο εμπειρη καθως προσπαθω κοντα στα 3,5 χρονια, εχω 3 παλλινδρομες με φυσιολογικη συλληψη, και τωρα πια 44 χρονων. να ξερεις οτι η υψηλη οιστραδιολη κατεβαζει την fsh. πρεπει να τις επαναλαβεις τις εξετασεις σου. δευτερον η αλληθεια ειναι οτι πρεπει λιγακι να βιαστεις για το θεμα του παιδιου. η σπερματεγχηση δεν ξερω αν θα σε βοηθησει στη περιπτωση αυτη. εννοηται οτι τιποτα δεν ειναι απιθανο στην περιπτωση μας. υπαρχουν γυναικες με χειροτερη εικονα και τα εχουν καταφερει.ομως η αλληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να αφηνουμε το χρονο να περναει. παρε και δευτερη γνωμη! εχω αλλαξει 5 γιατρους. θα ειναι η πρωτη φορα που θα προσπαθησω να κανω εξωσωματικη με μικρη φαρμακευτικη αγωγη, και παντα με παρακολουθηση της fsh. σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι και να κανεις! η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Και εγω παθουσα ειμαι 45 ετων εχω ενα παιδι απο τα 35 μου που επιασα φυσιολογικα και πριν δυο χρονια ειχα παλλινδρομη και δεν εδειξε ο καρυοτυπος χρωμ.ανωμαλιες ηταν καθαρα γερασμενο ωαριο..πριν λιγες μερες πηγα για 1η εξωσωματικη και δεν εφτασα καν σε ωοληψια αφου δεν με βοηθησε η διεγερση ειχα μονο ενα τζουφιο...η ΑΜΗ 0.01!!! ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ 6η μερα 42 και 8η μερα 25.. οποτε με σταματησαν εκει..μονο με φυσικο μου προτειναν για5-6 μηνες κατι θα παρουμε λεει!!!1,2,3αν βρουν γιατι δυσκολα τα πραγματα αλλα για σπερματεγχυση ουτε λογος δεν θα πετυχει μου ειπαν...θελω να παω σε Μαντουδη ή Μαστρομηνα για 2η γνωμη εχω ελπίδες;;ειναι η πρωτη μου προσπαθεια που δεν προχωρησε και δεν ξερω τι να κανω...εκανα το βραχυ πρωτ. Καπου διαβασα για αυτο με ανταγωνιστες και δε μου το ειπαν στο κεντρο.να παρω και αλλη γνωμη;;

χαιρετω την ομορφη παρεα....κορίτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας...είμαι 30 ετων και προσπαθω 3 χρονια για παιδακι.Λογω των παραααα πολλωννν κιλων που ειχα 118 ειχα πολυκυστικες με περιοδο αν 2-3 μηνες...επειτα από σχεδόν δυο χρονια καταφερα να χασω 46 κιλα με την πρωτη απωλεια 10 κιλων ο κυκλος μου σταθεροποιηθηκε και αδιαθετω πια κάθε μηνα...υποβληθηκα όμως σε ορμονολογικο ελεγχο και τα αποτελέσματα ηταν αποκαρδιοτικα...ΑΜΗ 0,2:cry: FSH 8,67 LH7.5 E2 31.18...τι να κανω είμαι σε απογνωση...υπαρχει περιπτωση εγκυμοσύνης με εξωσωματικη θα με περασουν από την επιτροπή γιατι το κοστος είναι μεγαλο...να προσθεσω ότι ο αντρας μου εχει καλης ποιοτητος σπερμα αλλα ολιγοσπερμια μολις 5000000 ανα μ/λ...συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν ξερω τι να κανω

Νέα σημαντική τεχνική στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

TO BRHKA STO SITE TOY WWW.KYVELI.GR.

Γεννήθηκε στον Καναδά το πρώτο μωρό μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και μιας παράλληλης σημαντικής τεχνικής, κατά την οποία προσθέτουν βλαστοκύτταρα από τον ωοθηκικό ιστό της μητέρας στα ωάριά της. Καναδοί αλλά και επιστήμονες από άλλες 4 χώρες εφαρμοσαν αυτήν την τεχνική και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα.

http://time.com/3849127/baby-stem-cells-augment-ivf/

Αφορα γυνεικες με κακη ποιοτητα ωαριων.ξερει καμια σας κατι γι αυτο?ευχα

ριστω

• 2 months later...

Καλημερα και από εμένα και καλη χρονια!!

, είμαι 44δύσκολη ηλικία!! Το 2014 κάνοντας εξετάσεις ορμονολογικές (·αφού δεν μπορούσα να συλλάβω) οι εξετάσεις για την ηλικία μου δεν ήταν κακές:fsh:10-Lh:5,3-E2:48,1. Ο"γιατρός μου" όμως απ΄οτι κατάλαβα πολυ αργότερα,ειχε αλλα σχέδια!!!! Μου έδωσε για ενα μήνα Cyclacur, μετα για 2 μήνες αντισυλληπτικά, και οταν πια ήρθε η περίοδος στις 14/9 μου είπε να παιρνω φιλικό οξύ και την ημέρα που μου τελείωνε η περίοδος μου ξεκίνησε menopur 150cc για 6 ημέρες!!! Αυτο και μετα μου είπε να κοιτάξω για παρένθετη μητέρα μια και δεν ανταποκρίθηκα στις ενέσεις και επειδή είμαι πάνω απο 40 οπότε δεν θα μπορέσω να κρατήσω το έμβρυο και να το γεννήσω!!!! Ενω και οι σαλπιγγογραφεια και τα υπερηχογράφηματα ήταν ολα πολυ καλα!!! Οταν βέβαια τον ρώτησα γιατί με έβαλε στην διαδικασία των ορμονών αφού θα το έχανα, τα έχασε!!! Μετα απο αυτο τα παράτησα ολα και δεν ειχα στο νου μου να το ξανα κοιτάξω, αν και ο άντρας μου λέει δεν τον πειράζει και δεν τον νοιάζει, πιστεύω οτι το έχει μαραζι(εγώ βλέπετε εχω μια κόρη 25χρονων απο Τον πρωτο γάμο μου), και κάπου εκεί τυχαία σε μια παρέα συστήθηκα με έναν γυναικολόγο που έχει μεγαλη εμπειρία στο ολο θέμα, μου είπε να κανω τις ορμονικές εξετάσεις και να παω να τις δει και μου πει!!! Τι να μου πει ο άνθρωπος... Μολις πήρα τις εξετάσεις και ειναι χάλια!! Έχασα έναν χρόνο και καθε ελπίδα!!! Fsh:20-LH:20,1-AMH:0,054!!! Θα παω αυριο να τις δει ο γιατρός,αλλα δεν πιστεύω πως έχει να μου πει κατι ενθαρρυντικό!!!

Καλημερα και από εμένα και καλη χρονια!!

, είμαι 44δύσκολη ηλικία!! Το 2014 κάνοντας εξετάσεις ορμονολογικές (·αφού δεν μπορούσα να συλλάβω) οι εξετάσεις για την ηλικία μου δεν ήταν κακές:fsh:10-Lh:5,3-E2:48,1. Ο"γιατρός μου" όμως απ΄οτι κατάλαβα πολυ αργότερα,ειχε αλλα σχέδια!!!! Μου έδωσε για ενα μήνα Cyclacur, μετα για 2 μήνες αντισυλληπτικά, και οταν πια ήρθε η περίοδος στις 14/9 μου είπε να παιρνω φιλικό οξύ και την ημέρα που μου τελείωνε η περίοδος μου ξεκίνησε menopur 150cc για 6 ημέρες!!! Αυτο και μετα μου είπε να κοιτάξω για παρένθετη μητέρα μια και δεν ανταποκρίθηκα στις ενέσεις και επειδή είμαι πάνω απο 40 οπότε δεν θα μπορέσω να κρατήσω το έμβρυο και να το γεννήσω!!!! Ενω και οι σαλπιγγογραφεια και τα υπερηχογράφηματα ήταν ολα πολυ καλα!!! Οταν βέβαια τον ρώτησα γιατί με έβαλε στην διαδικασία των ορμονών αφού θα το έχανα, τα έχασε!!! Μετα απο αυτο τα παράτησα ολα και δεν ειχα στο νου μου να το ξανα κοιτάξω, αν και ο άντρας μου λέει δεν τον πειράζει και δεν τον νοιάζει, πιστεύω οτι το έχει μαραζι(εγώ βλέπετε εχω μια κόρη 25χρονων απο Τον πρωτο γάμο μου), και κάπου εκεί τυχαία σε μια παρέα συστήθηκα με έναν γυναικολόγο που έχει μεγαλη εμπειρία στο ολο θέμα, μου είπε να κανω τις ορμονικές εξετάσεις και να παω να τις δει και μου πει!!! Τι να μου πει ο άνθρωπος... Μολις πήρα τις εξετάσεις και ειναι χάλια!! Έχασα έναν χρόνο και καθε ελπίδα!!! Fsh:20-LH:20,1-AMH:0,054!!! Θα παω αυριο να τις δει ο γιατρός,αλλα δεν πιστεύω πως έχει να μου πει κατι ενθαρρυντικό!!!

Τα δανεικά τα σκέφτεσαι;

t39rp2.png

Διαφημίσεις

Τα δανεικά τα σκέφτεσαι;

Εγώ το ειχα σκεφτεί,αλλα ο άντρας μου δεν θελει, αν ειναι λέει να γίνει θα γίνει μονο με δικά μου αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει!!! Και όσο μου λέει έτσι ο γλυκός μου, τοσο αγχώνομαι εγώ!!!

Ειναι λιγο αποθαρρυντικες οι ορμονες αλλα θα μπορουσες να παρακολουθησεις τους κυκλους σου κ να παρεις ωαριο εαν υπαρχει σε Φυσικο κυκλο.

Εγώ το ειχα σκεφτεί,αλλα ο άντρας μου δεν θελει, αν ειναι λέει να γίνει θα γίνει μονο με δικά μου αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει!!! Και όσο μου λέει έτσι ο γλυκός μου, τοσο αγχώνομαι εγώ!!!

Ειναι λιγο αποθαρρυντικες οι ορμονες αλλα θα μπορουσες να παρακολουθησεις τους κυκλους σου κ να παρεις ωαριο εαν υπαρχει σε Φυσικο κυκλο.

Καλησπέρα, πολυ αποθαρρυντικές θα έλεγα εγώ!!! Φαντάζομαι κατι τέτοιο θα μου πει και ο καινούργιος γιατρός αυριο και λογικά αυτο θα κανω, αλλα δε νομίζω να γίνει κατι!! Τι να κάνουμε η ηλικία έχει περάσει!!! Απλα σκέφτομαι και στεναχωριέμαι γιατί ίσως να ειχα προλάβει αν απο την αρχη ειχα άλλον γιατρό!!! Αλλα και παλι ποτε δεν ξέρεις.... Ο θεός ειναι μεγάλος!!!

Καλα δεν το συζητω. Μια φιλη με ορμονες εμμηνοπαυσης που ο γιατρος της μιλησε μονονγια δανεικα εμεινε μονη της εγκυος κ γεννησε αγορακι. Οι ορμονες ειναι ενας δεικτης του αποθεματος αλλα σφου εχεις κυκλο παντα μπορεις να προσπαθησεις με φυσικο.

Καλα δεν το συζητω. Μια φιλη με ορμονες εμμηνοπαυσης που ο γιατρος της μιλησε μονονγια δανεικα εμεινε μονη της εγκυος κ γεννησε αγορακι. Οι ορμονες ειναι ενας δεικτης του αποθεματος αλλα σφου εχεις κυκλο παντα μπορεις να προσπαθησεις με φυσικο.

Καλησπέρα, σημερα που πήγα στον γιατρό μου είπε οτι η Fsh απο μήνα σε μήνα αλλάζει και με τα Cyclacur μπορει να αλλάξει αρκετά,αν κατέβει μεσα σε ενα τρίμηνο θα ξανα κανω μια προσπάθεια, γιατί στην ΑΜΗ δεν έχει εμπιστοσύνη και το υπέρηχο μου ήταν πολυ καλο!!! Οπότε περιμενω τέλος του μήνα να κανω την εξέταση!! Αλλιώς μετα με φυσικό κύκλο και αν τύχει έτυχε!!!

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι γεγονος οτι αλλαζουν απο μηνα σε μηνα. Ομως η υψηλοτερη τιμη θεωρειται δεικτης του αποθεματος των ωαριων. Επιπλεον εννοειται οτι εαν παρεις σαικλακουρ δηλ οιστρογονα θα ριξουν την FSH αυτο συνβαινει παντα κ για αυτο για να αξιολογησεις την fsh θα πρεπει η οιστραδιολη να ειναι χαμηλη. Πχ με οιστραδιολη 100 λογω πχ μιας κυστης η fsh θα ειναι κατεσταλμενη χαμηλη δηλ ουτως η σλλως. Παντως ειβαι σημαντικο που ο υπερηχος ηταν καλος για την ΑΜΗ και εγω θεωρω οτι μετα απο καποια ηλικια ειναι ουτως η αλλως χαμηλη κ δεν εχεινοημα που τη ζητουν τοδο οι γυναικολογοι. Ευχομαι τα καλυτερα.!!!

Αυτο ειναι γεγονος οτι αλλαζουν απο μηνα σε μηνα. Ομως η υψηλοτερη τιμη θεωρειται δεικτης του αποθεματος των ωαριων. Επιπλεον εννοειται οτι εαν παρεις σαικλακουρ δηλ οιστρογονα θα ριξουν την FSH αυτο συνβαινει παντα κ για αυτο για να αξιολογησεις την fsh θα πρεπει η οιστραδιολη να ειναι χαμηλη. Πχ με οιστραδιολη 100 λογω πχ μιας κυστης η fsh θα ειναι κατεσταλμενη χαμηλη δηλ ουτως η σλλως. Παντως ειβαι σημαντικο που ο υπερηχος ηταν καλος για την ΑΜΗ και εγω θεωρω οτι μετα απο καποια ηλικια ειναι ουτως η αλλως χαμηλη κ δεν εχεινοημα που τη ζητουν τοδο οι γυναικολογοι. Ευχομαι τα καλυτερα.!!!

Σε ευχαριστω πολυ για ολα!!! Τώρα θα πρέπει να κανω υπομονή μέχρι να ερθει η περίοδος για να την ξανακάνω την fsh να δω που βρίσκεται!!! Ευχαριστω παρα πολυ!!!

• 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα . Είμαι 41 ετών και με το σύζυγο μου προσπαθούμε 3 μήνες για να αποκτήσουμε παιδί. Εχω ήδη δύο παιδιά απο τον πρώτο μου γαμο 12 ετων & 10 ετων. Οι προσπάθειες μας ήταν σχετικά συντονισμένες αφού είχα προμηθευτεί τέστ ωορρηξίας αλλά έκανα και υπέρηχο για την πρόβλεψη της ωορρηξίας. Στις 20/2/2016 είχα την τελευταία μου περίοδο και έκανα ορμονολογικό έλεγχο και είχα τα εξής αποτελέσματα FSH 5.8 - LH 3.4 - E2 98 AMH 0.34. Με αυτά τα αποτελέσματα η γιατρός μου υπέδειξε ως μόνη πιθανή λύση με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωματική. Εχει κάποια απο σας να μου πεί μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο πριν την εξωσωματική γιατί δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση ;;;; Ευχαριστώ πολύ :P:p:p:p

Καλημέρα κι από μένα. Γράφω πρώτη φορά εδώ... είμαι κι εγώ στη διαδικασία να μαζέψω εξετάσεις και να προχωρήσω σε εξωσωματική... κατ' αρχάς να επισημάνω στην κοπέλα που έγραψε πριν από μένα (συγνώμη, δεν θυμάμαι το όνομα) ότι υπάρχουν κοπέλες που χαρίζουν τις ενέσεις που χρειάζονται για την εξωσωματική... θέλει λίγη υπομονή και ψάξιμο στα "μαμαδίστικα" sites.

Η περίπτωσή μου... είμαι 43,5 ετών και για πρώτη φορά θα επιχειρήσω να κάνω εξωσωματική... δεν επιδίωξα ποτέ πριν να μείνω έγκυος και λόγω ηλικίας θεωρώ ότι δεν με παίρνει για πειράματα... οπότε κατευθείαν εξωσωματική... που σημαίνει ότι είμαι άσχετη με όλα αυτά που συζητάτε... θα μπορούσε κάποια να σχολιάσει και τις δικές μου τιμές; ΑΜΗ: 2,30 FSH:8,1 E2 : 68,9 LH :5,8

Φυσικά δεν καταλαβαίνω αν είναι καλές οι τιμές ή όχι...πάντως την προσπάθεια θα την κάνω στο Αρεταίειο, που είναι δημόσιο και τα έξοδα θα είναι σαφώς πολύ λιγότερα. Σας ευχαριστώ πολύ.:):)

Ειναι αρκετα καλες. Το θεμα ειναι παλι με την οιστραδιολη που εινσι τσιμπημενη, θα επρεπε να ειναι κατω του 50. Αυτο σημαινει οτι στην πραγματικοτητα η FSH ειναι παραπανω. Στο Αρεταιειο ηταν κ καποιος Νικος Βλαχος εχει βεβαια και ιατρειο σλλα ειχε ονομα τουλαχ παλιοτερα. Παντως ασχολειτο πολυ με εξωσωματικες. Καλη επιτυχια.

QUOTE=renakar;2826358]Καλημέρα κι από μένα. Γράφω πρώτη φορά εδώ... είμαι κι εγώ στη διαδικασία να μαζέψω εξετάσεις και να προχωρήσω σε εξωσωματική... κατ' αρχάς να επισημάνω στην κοπέλα που έγραψε πριν από μένα (συγνώμη, δεν θυμάμαι το όνομα) ότι υπάρχουν κοπέλες που χαρίζουν τις ενέσεις που χρειάζονται για την εξωσωματική... θέλει λίγη υπομονή και ψάξιμο στα "μαμαδίστικα" sites.

Η περίπτωσή μου... είμαι 43,5 ετών και για πρώτη φορά θα επιχειρήσω να κάνω εξωσωματική... δεν επιδίωξα ποτέ πριν να μείνω έγκυος και λόγω ηλικίας θεωρώ ότι δεν με παίρνει για πειράματα... οπότε κατευθείαν εξωσωματική... που σημαίνει ότι είμαι άσχετη με όλα αυτά που συζητάτε... θα μπορούσε κάποια να σχολιάσει και τις δικές μου τιμές; ΑΜΗ: 2,30 FSH:8,1 E2 : 68,9 LH :5,8

Φυσικά δεν καταλαβαίνω αν είναι καλές οι τιμές ή όχι...πάντως την προσπάθεια θα την κάνω στο Αρεταίειο, που είναι δημόσιο και τα έξοδα θα είναι σαφώς πολύ λιγότερα. Σας ευχαριστώ πολύ.:):)

Ειναι αρκετα καλες. Το θεμα ειναι παλι με την οιστραδιολη που εινσι τσιμπημενη, θα επρεπε να ειναι κατω του 50. Αυτο σημαινει οτι στην πραγματικοτητα η FSH ειναι παραπανω. Στο Αρεταιειο ηταν κ καποιος Νικος Βλαχος εχει βεβαια και ιατρειο σλλα ειχε ονομα τουλαχ παλιοτερα. Παντως ασχολειτο πολυ με εξωσωματικες. Καλη επιτυχια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις και για τις ευχές. Με τον κ. Βάκα θα κάνω τη διαδικασία. Αυτός είναι ο υπεύθυνος... λιγομίλητος άνθρωπος και πολύ σχολαστικός. Πολλές εξετάσεις, βρε παιδί μου... καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες μανούλες

Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις και για τις ευχές. Με τον κ. Βάκα θα κάνω τη διαδικασία. Αυτός είναι ο υπεύθυνος... λιγομίλητος άνθρωπος και πολύ σχολαστικός. Πολλές εξετάσεις, βρε παιδί μου... καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες μανούλες

Renakar καλησπέρα. πρωτη προσπάθεια για εξωσωματικη; σου εχει συστήσει καποιος τον κ. Βάκα;

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε ολους! Είμαι καινουρια εδώ και θα ήθελα τη βοηθεια σας! Δεν έχω κλείσει ακόμη τα 40 αλλα προσπαθώ από τον Σεπτέμβρη και τιποτα. Στη συνέχεια έκανα me monitoring των γόνιμων ημερών αλλα και πάλι τιποτα. Η ΑΜΗ είναι 4,5 και πρόσφατα πήγα στη κ.Μουστακαρια ο οποίος μου έγραψε εξετάσεις και μου είπε για εξωσωματική.... Τα έχασα λίγο!! Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας!

Καλησπέρα σε ολους! Είμαι καινουρια εδώ και θα ήθελα τη βοηθεια σας! Δεν έχω κλείσει ακόμη τα 40 αλλα προσπαθώ από τον Σεπτέμβρη και τιποτα. Στη συνέχεια έκανα me monitoring των γόνιμων ημερών αλλα και πάλι τιποτα. Η ΑΜΗ είναι 4,5 και πρόσφατα πήγα στη κ.Μουστακαρια ο οποίος μου έγραψε εξετάσεις και μου είπε για εξωσωματική.... Τα έχασα λίγο!! Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας!

Κατα την δίκη μου ταπεινή άποψη λοιπόν. Κάνε μια σπερματέγχυση άμεσα και θα βρεις αμέσως την λύση. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παρόλου που εισαι κοντά στα 40 θα μείνεις άμεσα εγκυουλα, πολυ μικρο κόστος και σχεδόν καθόλου φαρμακα. Αν όχι θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου και με ποιον τροπο θα κινηθείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...