Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυ χαμηλη AMH (Αντιμυλλέριος Ορμόνη) τα φωτα σας...

Recommended Posts

Εχεις κάνει προσπάθεια εξωσωματικής, αν ναι και έχεις κατεβάσει περισσότερα από 10 ωάρια τότε δεν χρειάζεται να την κάνεις.Εμένα μου τη σύστησε ο γιατρός μου μετά την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικης (αποτυχημένη) γιατί είχα κατεβάσει μόνο 5 ωάρια με τρέλές δόσεις ορμονων.

Όχι δεν έχω κάνει προσπάθεια εξωσωματικής. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 311
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι δεν έχω κάνει προσπάθεια εξωσωματικής. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

Τότε μαζί με όλες τις άλλες κάνε και αυτή για να πας πιο έτοιμη στο γιατρό σου.Αυτα απο εμένα και καλή τυχη σε όλες ότι και να αποφασήσετε.ΧΧΧ

a%3Ea%3E

Τότε μαζί με όλες τις άλλες κάνε και αυτή για να πας πιο έτοιμη στο γιατρό σου.Αυτα απο εμένα και καλή τυχη σε όλες ότι και να αποφασήσετε.ΧΧΧ

Έχω κάνει κάποιες που συνέστησε ο γιατρός πριν 2 χρόνια αλλά αυτή όχι οπότε θα μιλήσω μαζί του. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.:P

9LS4p3.pngJWdVp3.png

H AMH δε γραφεται οπως ειπαν οι φίλες παραπάνω, αλλα τα κεντρα την κοστολογουν με τιμολογιο δημοσιου στα 40 ευρω περιπου. Καμια φορα κανουν και εχτρα εκπτωση αν ζητήσεις.

Η ΑΜΗ ειναι μια ουσία που εκκρίνουν τα ανώριμα ωοθηλακια, οποτε οσο τα ωοθηλακια ωριμαζουν και αποβαλλονται, αυτη μικραίνει. Το μονο που μας λεει ειναι οτι τα ωαρια λιγοστευουν. Δε λεει τιποτε σχετικα με την ποιοτητα, ουτε με το ποτε ακριβως θα τελειωσουν εντελως. Μπορει καποια να ειναι με χαμηλη ΑΜΗ για πολλα χρόνια. Λενε οτι δεν παιζει ρολο ποια μερα θα την κανεις, αλλα συνηθως σου λενε να την κανεις στην αρχη του κυκλου.

Ειναι καλο να το ξερεις τι ΑΜΗ εχεις πριν απο εξωσωματικη, για να διαλεξει ο γιατρος πιο καταλληλο πρωτοκολλο (ο καθε γιατρος εχει και το δικο του τροπο αξιολογησης και αντιμετώπισης της χαμηλης ΑΜΗ).

Καλή συνέχεια σε όλες!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ30 ΧΡΟΝΩΝ!ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ???

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ???(ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ)

Διαφημίσεις

Eγώ στην Βιοιατρική την έκανα πάντως.

Δεν σημαίνει ακριβώς ότι τελειώνουν τα ωάρια αλλά κυρίως ότι οι ωοθήκες έχουν έναν συγκεκριμένο "όγκο" παραγωγής ωαρίων και με την διέγερσή τους δεν θα παράξουν 15-20 ωάρια που παράγουν άλλες ωοθήκες. Επίσης, ναι, είναι γεγονός ότι με τις εξωσωματικές "εξαντλούνται" πιο γρήγορα τα ωάρια που έχουμε στο ρεζερβουάρ μας οι γυναίκες. Εσύ όμως είσαι ακόμα 30!Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αυτό!Εδώ εμείς στα 40 μας με χαμηλή ΑΜΗ και μείναμε έγκυες και έχουμε και άλλα ωάρια και δεν θα έχεις εσύ 10 χρόνια μικρότερη;Μην βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοια πράγματα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ30 ΧΡΟΝΩΝ!ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ???

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ???(ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ)

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 1 ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙΣ 1ης ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

α, ωραία!καλή σου επιτυχία!είναι δύσκολο να πετύχεις το ωάριο με το σεξ. Βοηθάει η παρακολούθηση από γιατρό ή η σπερματέγχυση. Μην παίρνεις φάρμακα καν αν δεν έχει πρόβλημα το σπέρμα σας. Κάνε μερικές σπερματεγχύσεις και δεν μπορεί, θα πετύχεις το καλό ωάριο...γιατί πρέπει να το πετύχεις και αυτό...δεν είναι όλα τα τα ωάρια μας καλά για να εξελιχθούν σε έμβρυα.υπομονή θέλει αλλά και να μην αγχώνεσαι. Ειλικρινά έχεις χρόνια μπροστά σου και μην στεναχωριέσαι. εγώ προσπαθούσα για 2 χρόνια με σεξ αλλά τπτ και μετά 2 εξωσ. με πολύ χαμηλή ανταπόκριση, πάλι τπτ και με χαλαρή σπερματέγχυση χωρίς ίχνος φαρμάκου πετύχαμε το timing και το καλό ωάριο και μετά από 3 χρόνια συνολικά προσπαθειών έμεινα τώρα έγκυος. Και δεν είμαι η μόνη εδώ μέσα. Να ναι καλά ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ που μου μίλησε για την δυσκολία ακόμα και του υγιούς σπέρματος να ανέβει όλη την διαδρομή μέσα από τα υγρά του τραχήλου και να φτάσει στο ωάριο που έιναι μακριά το άτιμο...

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 1 ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙΣ 1ης ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

Χθες το βράδυ έκανα τεστ και βγήκε αχνό θετικό!έχω πολυ άγχος και φοβάμαι να πάω να κάνω χοριακη για το αποτέλεσμα!!!ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά έπρεπε κάπου να το πω!!!

Καλύτερα να κάνεις μια χοριακή να μάθεις ακριβώς τί συμβαίνει. Την εξέταση για την ΑΜΗ την έκανα κι εγώ κι έβγαλε χαμηλή γονιμότητα που ο γιατρός μου είχε βρει νορμάλ για την ηλικία που ήθελα να κάνω μωρό (41)

Τελικά μας έκατσε ο μπέμπης γιατί έτσι ήθελε χωρίς να προβούμε σε ιδιαίτερες εξετάσεις ή διαδικασίες. Και όλα πήγαν καλά:)

Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου κ για σένα

Διαφημίσεις

Εγώ θα την επαναλάβω τελικά...

3 γιατροί που με είδαν με υπέρηχο μου είπαν ότι η χαμηλή ΑΜΗ που γράφει το χαρτί δε συμβαδίζει με την εικόνα των ωοθηκών μου οι οποίες φαίνονται μια χαρα.

Έχετε να μου προτεινετε κάποιο καλό και φθηνο στη Θεσσαλονικη???

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Εγώ θα την επαναλάβω τελικά...

3 γιατροί που με είδαν με υπέρηχο μου είπαν ότι η χαμηλή ΑΜΗ που γράφει το χαρτί δε συμβαδίζει με την εικόνα των ωοθηκών μου οι οποίες φαίνονται μια χαρα.

Έχετε να μου προτεινετε κάποιο καλό και φθηνο στη Θεσσαλονικη???

Καλησπερα,

δεν γνωριζω να σου πω απο Θεσσαλονικη τιποτα απλα ηθελα να μαθω ποια μερα την εκανες!!!

Εγω πηγα 2η μερα κ μου εβγαλε ικανοποιητικη αλλα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι εκανα λαθος και επρεπε να παω 4-6 ημερα!!!

Επισης το χαρτι με την απαντηση εγραφε πριν το αποτελεσμα παραγωγικη 3η-6η μερα, αν και λενε οτι οποια στιγμη του κυκλου και να την κανεις ειναι το ιδιο πιστευω οτι καλυτερα ειναι να γινει εκεινες τις μερες του κυκλου !!

Καλη επιτυχια κ ελπιζω να σε βοηθησα!

Καλησπερα,

δεν γνωριζω να σου πω απο Θεσσαλονικη τιποτα απλα ηθελα να μαθω ποια μερα την εκανες!!!

Εγω πηγα 2η μερα κ μου εβγαλε ικανοποιητικη αλλα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι εκανα λαθος και επρεπε να παω 4-6 ημερα!!!

Επισης το χαρτι με την απαντηση εγραφε πριν το αποτελεσμα παραγωγικη 3η-6η μερα, αν και λενε οτι οποια στιγμη του κυκλου και να την κανεις ειναι το ιδιο πιστευω οτι καλυτερα ειναι να γινει εκεινες τις μερες του κυκλου !!

Καλη επιτυχια κ ελπιζω να σε βοηθησα!

Πήγα 2η ημέρα...αλλά μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο...τι να πω....

Τόσα χρήματα για να μην ξέρω να είναι σωστή ή όχι...

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Χθες το βράδυ έκανα τεστ και βγήκε αχνό θετικό!έχω πολυ άγχος και φοβάμαι να πάω να κάνω χοριακη για το αποτέλεσμα!!!ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά έπρεπε κάπου να το πω!!!

εμ, στα είπα κούκλα!:wink: άντε να πάει καλά!πες μας νέα

Πήγα 2η ημέρα...αλλά μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο...τι να πω....

Τόσα χρήματα για να μην ξέρω να είναι σωστή ή όχι...

Δεν εχεις αδικο καλο ομως ειναι να ψαξεις και να παρεις προσφορες απο διαφορα διαγνωστικα, εμενα μου κοστισε 45 ευρω, δεν χανεις τιποτα να την ξανακανεις καλο ειναι να ξερεις με μια 2η φορα τι παιζει!!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι !

Διαφημίσεις

εγω ειμαι 28 χρ κ η ΑΜΗ μου βγηκε 1,2!!πηγα να πεθανω απο τη στεναχωρια μου.νομισα οτι μου τελειωσαν τα ωαρια(κ σε προηγουμενη διεγερση ειχα κανει 24)

ο γιατρος μου εδωσε πολλη βιταμινη Ε κ σε 3 μηνες που εκανα εξωσ εκανα 23 ωαρια.τωρα δεν ξερω αν ηταν τυχαιο κ τι εγινε ακριβως,γιατι δεν την ξαναελεγξα.

δε νομιζω οτι πρεπει να της δινουμε τοσο μεγαλη σημασια.καλη επιτυχια σε ολες!

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Χθες το βράδυ έκανα τεστ και βγήκε αχνό θετικό!έχω πολυ άγχος και φοβάμαι να πάω να κάνω χοριακη για το αποτέλεσμα!!!ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά έπρεπε κάπου να το πω!!![/quote

Μαρία να σου πω και από εδώ συγχαρητήρια για την θετικη χοριακη σου.Πρέπει να μπεις σε θέματα σπερματεγχυσης να το γραψεις ότι πέτυχες μς την πρώτη να δώσεις κουράγιο σε αλλες μέλλουσες μαμάδες.

tt1724b1.aspx

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Τελικά την επανέλαβα σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο και μου βγήκε 2πλάσια τιμή...9,6 pmol/l είχαν βγάλει στο μικροβιολογικό και 18,71 pmol/l μου την έβγαλαν στο τελευταίο...και έδωσα μόνο 40 ευρώ...όχι 90 (120 μαζί με μία άλλη εξέταση :()που μου πήρα οι πρώτοι...

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εγω την εκανα σε ενα μικροβιολογικο κεντρο μικρο (ατομικη επιχειρηση) και μου βγηκε ενα νουμερο το οποιο δεν ειναι δυνατον να υπαρχει....0.04...........

ειμαι 34, η FSH ειναι 5.5 και η LH 3.7, Ε2 78...

Ο γιατρος μου λεει οτι δεν συναδει η τιμη της ΑΜΗ με τις υπολοιπες εξετασεις μου και μου ειπε να ξεχασω οτι την εκανα (δεν μου την ειχε προτεινει ο ιδιος) και οτι δεν εχει καμια σημασια.3 μερες τωρα εχω πλανταξει στο κλαμα και δεν ξερω τι να πιστεψω.

Λαθος να εγινε? οκ,ποσο λαθος πια δηλαδη??? δεν μπορει αντι για 0.04 (ημαρτον δηλαδη....τι νουμερο ειναι αυτο...) να ειναι 10......

εσεις τι λετε? κοντευω να πεθανω απο την στεναχωρια μου, ο γιατρος μου λεει να μην δινω σημασια, η οικογενεια μου μου λεει να ηρεμησω κι εγω δεν ξερω πως να το χειριστω....Η περιοδος μου εντωμεταξει ρολοι (απλως λιγο αιμα εδω και παρα πολλα χρονια) και μικροι κυκλοι (24-25 ημερες).

Θέλω να σου κάνω, οτι η ανοιξη στις κερασιές...

Λοιπον Μαριζα ηρεμησε. Την κριση αυτη την ειχα παθει κ εγω. Χαμηλη ανταποκριση στα φαρμακα της εξωσωματικης (3 ωαρια κυστικα) κ ο γιατρος υποπτευτηκε χαμηλη αμη. Ετσι ήταν , κατω απο ενα η ΑΜΗ κ εγω μεχρι κ δανεικα ωαρια σκεφτομουν. Τον πιεσα ,αφου συνηλθα, παλι για διεγερση με μεγαλυτερη ποσοτητα φαρμακων κ εκανα 9 ωαρια, εβαλα 3 κ μου εμειναν κ βλαστοκυστες. Η αμη απλα δειχνει στους εξωσωματικους ποσα πανω κατω ωαρια θα κανουμε, δεν δειχνει την ποιοτητα των ωαριων που μας ενδιαφερει κ τα περισσοτερα μικροβιολογικα κανουν λαθη οπως στη δικη σου περιπτωση. Μαλιστα ο ενδοκρινολογος μου ελεγε για μια κοπελα που της εβγαλαν τη δικη σου αμη κ γελουσε γιατι απλα μου ειπε οτι δεν στεκει.

Η ΑΜΗ για να δειχνει ωοθικη ανεπαρκεια πρεπει να συνοδευεται απο συρρικνωση των ωοθηκων, αν συνεβαινε κατι τετοιο θα σου το ελεγε ο γυναικολογος σου. Αλλα κ σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν κ οι φυσικοι κυκλοι, παντα εχουμε επιλογες. Παρε κ καμια βιταμινη Ε κα τσεκαρε κ το θυροειδη σου..

σ ευχαριστω πολυ.............πως να ηρεμησω...καταλαβαινεις.....Εξωσωματικη δεν εχω δοκιμασει ακομα γιατι ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ νωρις και ολες μου οι εξετσεις ειναι σουπερ και δεν υπαρχει ακομα λογος.

αμα σου πω για τον θυρεοειδη μου θα γελασεις και θα κλαψεις....μου διναν θυροξεινη εδω και 8 μηνες (απο τοτε δηλαδη που ξεκινησαμε) ενω δεν επρεπε. Ειχα μια μικρη αποκλιση στα αντισωματα του θυεροειδους (αντι για 30 ειχα 45 μια τιμη) και με βομβαριδσαν με θυροξεινη με αποτελεσμα να μου χαλασουν τις τιμες του θυερεοιδους. Μολις το ειδε ο τωρινος μου γιατρος μου τηνσταματησε αμεσως, μου ειπε οτι θυροξεινη δινουν για τιμες με αποκλειση χιλια, δυο χιλιαδες,και οχι 15 που ειχα εγω...

γιατι ομως ρωτας? ο θυρεοειδης μπορει να επηρεαζει την ΑΜΗ?

σ ευχαριστω πολυ...

Θέλω να σου κάνω, οτι η ανοιξη στις κερασιές...

οχι, η αμη δεν επηρεαζεται απο το θυροειδη. Απλα σε συμβουλευσα να το δεις και αυτο.Καλο να εχεις το θυροειδη υπο ελεγχο,γυρω στο 2,θυροξινη οντως δεν χρειαζεσαι, την παιρνω εγω που εχω 3000 αυτα τα αντισωματα και υποθυροειδισμο.

Οι τιμες των ορμονων σου ειναι μια χαρα, μην ανησυχεις για την αμη, μη σε αποπροσανατολιζει η τιμη της.

Καντε καμια αλλη εξεταση, μηπως ανακαλυψετε κατι.

Λοιπον Μαριζα ηρεμησε. Την κριση αυτη την ειχα παθει κ εγω. Χαμηλη ανταποκριση στα φαρμακα της εξωσωματικης (3 ωαρια κυστικα) κ ο γιατρος υποπτευτηκε χαμηλη αμη. Ετσι ήταν , κατω απο ενα η ΑΜΗ κ εγω μεχρι κ δανεικα ωαρια σκεφτομουν. Τον πιεσα ,αφου συνηλθα, παλι για διεγερση με μεγαλυτερη ποσοτητα φαρμακων κ εκανα 9 ωαρια, εβαλα 3 κ μου εμειναν κ βλαστοκυστες. Η αμη απλα δειχνει στους εξωσωματικους ποσα πανω κατω ωαρια θα κανουμε, δεν δειχνει την ποιοτητα των ωαριων που μας ενδιαφερει κ τα περισσοτερα μικροβιολογικα κανουν λαθη οπως στη δικη σου περιπτωση. Μαλιστα ο ενδοκρινολογος μου ελεγε για μια κοπελα που της εβγαλαν τη δικη σου αμη κ γελουσε γιατι απλα μου ειπε οτι δεν στεκει.

Η ΑΜΗ για να δειχνει ωοθικη ανεπαρκεια πρεπει να συνοδευεται απο συρρικνωση των ωοθηκων, αν συνεβαινε κατι τετοιο θα σου το ελεγε ο γυναικολογος σου. Αλλα κ σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν κ οι φυσικοι κυκλοι, παντα εχουμε επιλογες. Παρε κ καμια βιταμινη Ε κα τσεκαρε κ το θυροειδη σου..

H βιταμίνη Ε που βοηθάει? Στην ποιότητα των ωαρίων?

Γενικα λενε οτι βοηθαει το αναπαραγωγικο συστημα, παιρνω 400 μοναδες. Εγω τις παιρνω για το ενδομητριο, μετα απο καποιες χαμηλες μετρησεις αρχισα βιταμινη.Τεκμηριωμενο δεν ειναι τιποτα αλλα μονο καλο κανει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...