Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυ χαμηλη AMH (Αντιμυλλέριος Ορμόνη) τα φωτα σας...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 311
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ninaki ναι έχεις δίκαιο , απλα είχα στο μυαλο μου οτι εγω ειμαι οκ. Παντα σκεφτόμουν και την εξωσωματική απλα έλεγα μηπως γλιτώσουμε χρήματα...

Θα περιμένω να δω και τι θα μου πει ο γιατρός...απλα φοβήθηκα μηπως μπαίνω σε εμμηνόπαυση κ με επιασε τρελα :roll:

Η fsh ειναι καλη νομιζω 7,9.

Καλησπερα και απο μενα!η υψηλη fsh ειναι ενδεικτικη για την εκπτωση της λειτουργιαε των ωοθηκων..η αμη ειναι λιγο ειξης αφηξης

Εφοσον η sh ειναι καλη μην προβληματιζεσαι!!αμη:ποσοτητα fsh:ποιοτητα ωαριων..

Ninaki ναι έχεις δίκαιο , απλα είχα στο μυαλο μου οτι εγω ειμαι οκ. Παντα σκεφτόμουν και την εξωσωματική απλα έλεγα μηπως γλιτώσουμε χρήματα...

Θα περιμένω να δω και τι θα μου πει ο γιατρός...απλα φοβήθηκα μηπως μπαίνω σε εμμηνόπαυση κ με επιασε τρελα :roll:

Καμια σχεση κοπελα μου η αμη σου ειναι πολυ καλη σε εμμηνοπαυση ειναι κατω απο 0,30 οποτε εχεις παρα πολυ δρομο ακομα. Εξαλλου να ξερεις οτι η αμη για να μετρηθει σωστα ειναι πολυ δυσκολο κ συνηθως την βγαζουν πιο χαμηλη οποτε η εικονα των ωοθηκων σου εχει περισοτερη σημασια. Απλα αφου εχετε θεμα μην το καθηστερεις αλλο κ προσεχε παρα πολυ γιατι τις σπερματεχυσεις τις κανουν μονο με καλο σπερμα αν σου προτεινουν κατι τετοιο τωρα θα ειναι μονο για να σου παρουν τα 300 ευρω. Η σπερματεχυση χρησιμοποιητε μονο σε περιπτωσεις που ολα ειναι τελεια κ απλα δεν υπαρχει συλληψη. Φιλαξε τα λεφτα σου κ ψαξε ενα πολυ καλο γιατρο γιατι υπαρχουν πολλοι ασχετοι στον τομεα της εξωσωματικης κ της υπογονιμοτητας που απλα σου τρωνε τα λεφτα.

Θάλασσα μου σε ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστική!

Ninaki ναι την ξεχνάω την σπερματεγχ. Απλα είχα ελπίδες Έτσι σκεφτόμουν πριν κάνω τις εξετΆσεις! Αλλαγη πλάνων!

Διαφημίσεις

Θάλασσα μου σε ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστική!

Ninaki ναι την ξεχνάω την σπερματεγχ. Απλα είχα ελπίδες Έτσι σκεφτόμουν πριν κάνω τις εξετΆσεις! Αλλαγη πλάνων!

Να μην ανχωνεσε καθολου τα θεματα του αντρα ξεπερνιουνται παρα πολυ ευκολα με την εξωσωματικη!!! Γενικα ενημερωσου για το θεμα κ βρες εναν καλο γιατρο να τον εμπιστευεσε αλλα να ξερεις κ τι κανεις σε καθε βημα. Σιγουρα θα εχεις επιτυχια κ θα τα πατε μια χαρα κοριτσι μου!!!

δεν μπαίνεις παιδί μου ακόμα μη το σκέφτεσαι! έχεις μερικά καλά χρόνια ακόμα μπροστά! κάνε τον υπέρηχο να δεις τι παράγεις και η fsh σου όσο δεν ξεπερνάει το 10 12 μπορεί να δώσει πολύ καλά ποιοτικά ωάρια! το θέμα σας είναι το σπέρμα! δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να διορθωθεί αλλά συνήθως αν μιλάμε για μη αναστρέψιμες καταστάσεις τότε η εξωσωματική λύνει αυτό το θέμα! ακόμα και στο μηδέν να είσαστε με βιοψία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν! δεν είναι και ο πιο εύκολος δρόμος αλλά είναι δρόμος και μάλιστα με πολλές επιτυχίες! :wink:

όλα καλά! μη φοβάσαι!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κορίτσια γεια σας!

Είναι καμια εδω για την ΑΜΗ να ρωτήσω;

Εμείς δυστυχώς είμαστε καμένοι απόθεμα σπέρματος έτσι είπαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και έκανα και εγώ κάποιες εξετάσεις που νόμιζα ότι ήμουνα εντάξει τελικά βρέθηκα με υψηλή προλακτίνη και πολύ χαμηλή αμηΑΜΗ 1.71 για την ακρίβεια.

Οπότε φανταστείτε είμαστε κι οι δυο ότι να ναι....

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το γιατρό περιμένω μήπως τον πάρω πιο αργά το βράδυ τηλέφωνο. Κατάλαβα δεν διορθώνεται απλά πάμε για εξωσωματική? Ξέρει καμία η προλακτίνη πως μειώνεται και αν όντως επηρεάζει την ΑΜΗ ?

Καλησπέρα μην ανησυχείς καθόλου για την ΑΜΗ και εγώ νόμιζα πως είναι χαμηλή αλλά όταν είδε ο γιατρός τις ωοθήκες μου μου είπε κατά λέξη "είναι τέλειες" δεν παίζει πάντα ρόλο η ΑΜΗ !!! Άσε που από εργαστήριο σε εργαστήριο αλλάζει! Είμαι στα 34 και ειχα τρελαθεί και εγώ και νόμιζα πως ήταν χαμηλή! Ο γιατρός σου θα δει τις ωοθήκες σου και αυτός θα κρίνει σε τι κατάσταση είναι . Είσαι πολύ μικρή για να ανησυχείς και στο λέω εγώ που έκανα 2 βραδιά να κοιμηθώ μέχρι να πάω στον γιατρό και τελικά καταλάβω πως άδικα ανησυχούσα!!!!!

Katerina ναι πρώτα έκανα υπέρηχο και δεν μου είπε κάτι... φανταστικα ότι ειναι όλα καλα. Μετα μας έδωσε προγεννητικό θυρεοειδή κτλ και στο τέλος μου λέει κάνε και μια ΑΜΗ.

Τωρα λέω να ξανά παω στον γυναικολόγο γιατι την προηγούμενη φορά είχα ήδη περάσει την φάση της ωορρηξίας... να παω τωρα να δει τι σόι αυγό εχω!!!!

Λουκουμαδακι , θα το ψάξουμε περισσότερο τωρα.Με πήρε και η κοπέλα απο τον γιατρό και δεν ανέφερε καθόλου την ΑΜΗ. Μονο την προλακτινη πρέπει να ρυθμίσω και να κατεβάσω την tsh που ειναι μεν φυσιολογική αλλα για να προχωρήσω θέλουν να ειναι κάτω απο 2,5 μου είπε.

Όποτε είμαστε για ενδοκρινολόγο .

Katerina ναι πρώτα έκανα υπέρηχο και δεν μου είπε κάτι... φανταστικα ότι ειναι όλα καλα. Μετα μας έδωσε προγεννητικό θυρεοειδή κτλ και στο τέλος μου λέει κάνε και μια ΑΜΗ.

Τωρα λέω να ξανά παω στον γυναικολόγο γιατι την προηγούμενη φορά είχα ήδη περάσει την φάση της ωορρηξίας... να παω τωρα να δει τι σόι αυγό εχω!!!!

Λουκουμαδακι , θα το ψάξουμε περισσότερο τωρα.Με πήρε και η κοπέλα απο τον γιατρό και δεν ανέφερε καθόλου την ΑΜΗ. Μονο την προλακτινη πρέπει να ρυθμίσω και να κατεβάσω την tsh που ειναι μεν φυσιολογική αλλα για να προχωρήσω θέλουν να ειναι κάτω απο 2,5 μου είπε.

Όποτε είμαστε για ενδοκρινολόγο .

Την προλακτινη ναι πρέπει να την ρυθμίσεις αν είναι υψηλή αλλά μην ανησυχείς ένα χαπάκι είναι και ανεβαίνει πολύ εύκολα! Το παίρνω και εγώ dostinex χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες ίσως λίγο υπνηλία στην αρχή αλλά σπάνια. Μην ανησυχείς πάντως γιατί η ηλικία σου είναι πολύ καλή οποτε θα δεις όλα καλά θα πάνε!!!!

Διαφημίσεις

Katerina μου χαίρομαι που το ακούω , ένα χαπάκι μια χαρά θα κατέβει τι στο καλο!!!

Και βέβαια θα κατέβει και μάλιστα γρήγορα! Πόση προλακτινη έχεις?

Εχω 48.8 δεν είναι και υπερβολική αλλα Εκτός ορίων!

Μην ανησυχείς καθόλου και βέβαια δεν είναι υπερβολική! Θα πάρεις το χαπάκι και θα ξεκινήσεις κανονικά ποιο πρωτόκολλο εξωσωματικής θα κανεις?

Εχω 48.8 δεν είναι και υπερβολική αλλα Εκτός ορίων!

Να ξερεις την προλακτινη την επιρεαζει πολυ το ανχος καθως κ δεν πρεπει να την κανεις την εξεταση αμεσως μετα τον υπνο γιατι ειναι παντα ανεβασμενη μολις ξυπνησεις. Κ εγω εχω προλακτινη ανεβασμενη dostinex πηρα δυο φορες την εβδομαδα απο μισο χαπακι κ επεσε σε τρεις εβδομαδες δεν ειναι τιποτα μην σε απασχολει τοσο μικρη αυξηση ειναι απτο ανχος αυτο μου ειπαν κ εμενα.

Διαφημίσεις

Να ξερεις την προλακτινη την επιρεαζει πολυ το ανχος καθως κ δεν πρεπει να την κανεις την εξεταση αμεσως μετα τον υπνο γιατι ειναι παντα ανεβασμενη μολις ξυπνησεις. Κ εγω εχω προλακτινη ανεβασμενη dostinex πηρα δυο φορες την εβδομαδα απο μισο χαπακι κ επεσε σε τρεις εβδομαδες δεν ειναι τιποτα μην σε απασχολει τοσο μικρη αυξηση ειναι απτο ανχος αυτο μου ειπαν κ εμενα.

Έχεις απόλυτο δίκιο ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ dostinex και όλα μια χαρά! Αχ αυτό το ανχος δυστυχώς δύσκολο να φύγει αλλά που θα πάει θα μάθουμε να έχουμε λιγότερο άγχος και περισσότερη υπομονή!

Έχεις απόλυτο δίκιο ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ dostinex και όλα μια χαρά! Αχ αυτό το ανχος δυστυχώς δύσκολο να φύγει αλλά που θα πάει θα μάθουμε να έχουμε λιγότερο άγχος και περισσότερη υπομονή!

Αχ κατερινακι ολα θα περασουν καποια στιγμη κ θα ξεανχωθουμε που θα παει θα ξενοιασουμε απο ολα αυτα θα μας μεινει βεβαια το πτυχιο!!! Χα χα !!!

Την έκανα 7μισή το πρωί....

Θα παω απο εβδομάδα ενδοκρινολογο και θα δούμε... απλα λεγαμε να κανουμε σπερματεγχ στον επόμενο κυκλο και τωρα σκεφτόμαστε εξωσωματική οποτε δςν ξέρω τίποτα απο πρωτόκολλα. Και εννοείται για τον επόμενο κυκλο δεν προλαβαίνουμε καν.

Αχ κατερινακι ολα θα περασουν καποια στιγμη κ θα ξεανχωθουμε που θα παει θα ξενοιασουμε απο ολα αυτα θα μας μεινει βεβαια το πτυχιο!!! Χα χα !!!

Πραγματικά τόσο διάβασμα ούτε στο πανεπιστήμιο δεν ειχα ρίξει!!! Πολύ αγωνία και είμαι ακομα στην αρχή που θα πάει λέω θα στρώσω και θα μάθω να περιμένω. Προς το παρόν περιμένω να έρθει η περίοδος από μέρα σε μέρα να πάω να με δει να δούμε αν έφυγε η κύστη που λέγαμε για να δω αν θα μπορέσω να ξεκινήσω. Άσε που μπορεί να χρειαστεί να ανοίξει το ιατρείο μόνο για εμένα γιατί μπορεί να πέσει Κυριακή η Καθαρά Δευτέρα και έχω και αυτή την αγωνία.

Την έκανα 7μισή το πρωί....

Θα παω απο εβδομάδα ενδοκρινολογο και θα δούμε... απλα λεγαμε να κανουμε σπερματεγχ στον επόμενο κυκλο και τωρα σκεφτόμαστε εξωσωματική οποτε δςν ξέρω τίποτα απο πρωτόκολλα. Και εννοείται για τον επόμενο κυκλο δεν προλαβαίνουμε καν.

Επειδη εισαι μικρουλα λογικα μαλλον θα κανεις το μακρυ πρωτοκολλο. Θα πρεπει βασικα να παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου στην επιτροπη εοπυ για να παρεις δωρεαν τα φαρμακα εισαι ασφαλισμενη ετσι? Για την επιτροπη χρειαζονται σαλπιγγογραφια σιγουρα κ σπερμοδιαγραμματα. Κ βεβαια πρεπει να επιλεξεις κ κεντρο κ γιατρο ψαξε θα βρεις πολλες πληροφοριες γενικα κ εδω στο φορουμ.

Επειδη εισαι μικρουλα λογικα μαλλον θα κανεις το μακρυ πρωτοκολλο. Θα πρεπει βασικα να παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου στην επιτροπη εοπυ για να παρεις δωρεαν τα φαρμακα εισαι ασφαλισμενη ετσι? Για την επιτροπη χρειαζονται σαλπιγγογραφια σιγουρα κ σπερμοδιαγραμματα. Κ βεβαια πρεπει να επιλεξεις κ κεντρο κ γιατρο ψαξε θα βρεις πολλες πληροφοριες γενικα κ εδω στο φορουμ.

Εγώ τώρα μπήκα στα 34 και μου είπε πως θα κάνουμε το πρωτόκολλο με ανταγωνιστές ninaki το γνωρίζεις?

Πραγματικά τόσο διάβασμα ούτε στο πανεπιστήμιο δεν ειχα ρίξει!!! Πολύ αγωνία και είμαι ακομα στην αρχή που θα πάει λέω θα στρώσω και θα μάθω να περιμένω. Προς το παρόν περιμένω να έρθει η περίοδος από μέρα σε μέρα να πάω να με δει να δούμε αν έφυγε η κύστη που λέγαμε για να δω αν θα μπορέσω να ξεκινήσω. Άσε που μπορεί να χρειαστεί να ανοίξει το ιατρείο μόνο για εμένα γιατί μπορεί να πέσει Κυριακή η Καθαρά Δευτέρα και έχω και αυτή την αγωνία.

Ευτυχως εμενα λειπει ο αντρας μου κ ξεστραβωθηκα κ εχω μαθει παρα πολλα τοσες ωρες ελευθερο χρονο μεχρι κ γιατρο κ κεντρο βρηκα κ μετα οταν εψαχνα για επιβεβαιωση απο γνωστους ειχα επιλεξει κ σωστα πολυ καλο γιατρο!!! Τοσο μελετη!!!! Αληθεια εσυ σε πιο γιατρο εισαι αν επιτρεπετε! Αν δεν θες δημοσια στειλε πμ.

Ευτυχως εμενα λειπει ο αντρας μου κ ξεστραβωθηκα κ εχω μαθει παρα πολλα τοσες ωρες ελευθερο χρονο μεχρι κ γιατρο κ κεντρο βρηκα κ μετα οταν εψαχνα για επιβεβαιωση απο γνωστους ειχα επιλεξει κ σωστα πολυ καλο γιατρο!!! Τοσο μελετη!!!! Αληθεια εσυ σε πιο γιατρο εισαι αν επιτρεπετε! Αν δεν θες δημοσια στειλε πμ.

Σου έχω στείλει πμ να μου πεις και την γνώμη σου σε παρακαλώ. :)

Εγώ μικρή μικρή αλλα με ΑΜΗ 1,71 δεν το λες και ότι καλύτερο .

Ψιλό αγχώθηκα . Ένας λόγος που θέλω να δω πάλι τον γιατρό ειναι για να μου πει τη γνώμη του , τωρα μετα απο όλες τις εξετάσεις αν θεωρεί ότι ειναι καλύτερα σπερματέγχυση η εξωσωματική.

Για επιτροπή δεν ξέρω. Ασφαλισμένη είμαι όλα οκ αλλα θα μας πάρει σίγουρα κανα 3 μηνο η όλη διαδικασία και ήδη τραβιιμαστε στους γιατρούς αρκετό καιρό χώρις αποτέλεσμα .

Εγώ μικρή μικρή αλλα με ΑΜΗ 1,71 δεν το λες και ότι καλύτερο .

Ψιλό αγχώθηκα . Ένας λόγος που θέλω να δω πάλι τον γιατρό ειναι για να μου πει τη γνώμη του , τωρα μετα απο όλες τις εξετάσεις αν θεωρεί ότι ειναι καλύτερα σπερματέγχυση η εξωσωματική.

Για επιτροπή δεν ξέρω. Ασφαλισμένη είμαι όλα οκ αλλα θα μας πάρει διούρηση καν 3 μηνο η όλη διαδικασία και ήδη τραβιιμαστε στους γιατρούς αρκετό καιρό χώρις αποτέλεσμα .

Ναι ενα τριμηνο θα σας παρει σιγουρα. Μην φοβασαι καθολου για την αμη σου. Βιταμηνες παιρνεις για πριν την συλληψη? Κανουν καλο κ βοηθανε τις ωοθηκες να μην γερνανε. Στο σπερμα τι θεμα εχετε? Ειναι εννοω πολυ χαμηλα τα ποσοστα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...