Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συσπάσεις 28η εβδομάδα

Recommended Posts

περαστικα σου ευχομαι να πανε ολα καλα...εμενα που με εξετασε τον τραχηλο ητν 5 εκατοστα αυτο τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο...οσο για το ροζ αιμα που ειχες μηπως ηταν κ απο κουραση??μην αγχωνεσαι κ το αγχος δεν ειναι καλο... Παντως αξιζει να κανουμε υπομονη για τους υπολοιπους μηνες που μας εμειναν γιατι μετα τα μωρακια μας θα τα εχουμε για μια ζωη...

Ειμαι ηρεμη γιατι εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο μου.Μια χαρα ειναι το 5 γιατι σιγουρα δεν κινδυνευεις με προωρο τοκετο.Δεν νομιζω να ειναι απο την κουραση αλλα ενταξει θα δειξει.Ποιο πολυ με αγχωνει το μηκος του τραχηλου παρα η ροζ σταγονα που ειδα και ευτυχως δεν ξαναειδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 104
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ στεναχωρεθηκα με τα νεα σου!

Να προσεχεις , κατσε στο κρεβατι και μην κανεις τιποτα.

Για τον τραχηλο εχω ακουσει οτι ειναι ανησυχητικο οταν ειναι κατω απο 25 η πιο επειηκως κατω απο 23, εσυ εισαι στο 28. Ροζ σταγονα ειχες ξαναδει παλαιοτερα ,η θυμαμαι λαθος;Ολα θα περασουν μην ανησυχεις.

Να δεις που στο τελος ολα θα πανε καλα! Απλως σε παιδευει το αντρακι σου.

Οχι δεν ειχα ξαναδει.Παντα οταν πηγαινα τουαλετα ειχα εννοια μην δω αιμα(με τοσα που ακουω και διαβαζω!!!!!) και σημερα που το ειδα το κοιταγα καλα-καλα.Ευτυχως ηταν μονο μια σταγονα ροζ και απο εκεινη την ωρα τιποτα.Το εχω ακουσει νομιζω αυτο που λες αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρη η εγκυμοσυνη μου για να ειναι τοσο μικρος ο τραχηλος.Δεν με πειραζει ας με παιδευει αυτο που θελω ειναι να ειναι καλα και να γεννηθει υγιεις τιποτα αλλο.

Αν φρικαρω δεν προκειται να καταφερω κατι με το να αγχωνομαι κανω κακο και τον μικρουλημου.Σαν ανθρωπος απο τη φυση μου δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα τωρα δεν ξερω πως δεν με εχει επηρεασει καθολου αυτο ειμαι αρκετα αισιοδοξη. Θα ηρεμησω περισσοτερο και θα νιωσω ακομα καλυτερα την τριτη που θα παω στο γιατρο για να δουμε αν ανεβηκε ο τραχηλος με την χρηση των αλοιφων και να παρω και τα αποτελεσματα της καλλιεργειας που ειμαι σιγουρη πως κατι θα δειξει γιατι στα αποτελεσμτα απο την γενικη ουρων ελεγε σαν παρατηρηση οτι βρεθηκαν αρκετοι μικροοργανισμοι κατι που δεν το εχω ξαναδει.Εσυ τι αλλα νεα?Πως πας?

:idea: Λοιπον κοριτσια,

εχω τωρα 15μερες που παιρνω yutopar και εχω δει μεγαλη διαφορα. Ε νταξει οχι 100% αλλα τουλαχιστον κατα ενα 80%.

- Δεν εχω πια ουτε πετρωματα που να κρατανε ολη μερα, ουτε πιεση στην κοιλια που νομιζα οτι καποια στιγμη θα σκασει, ουτε σφιξιμο σαν ζωνη, ουτε μπαλονακια να σκανε μεσα μου, ουτε ¨κλωτσιες¨με πονακια που με εκαναν να πεταγομαι.Ολα αυτα που πριν τα νομιζα φυσιολογικα- ετσι μου ελεγε ο βοηθος του γιατρου!- με τα χαπια υποχωρησαν εντυπωσιακα. :!:

- Δεν ξερω αν οφειλεται και στην εξελιξη της εγκυμοσυνης, η αν ειναι κατι παροδικο, αλλα υπαρχουν μερες που ειμαι τελειως περδικι :lol: σαν φυσιολογικος ανθρωπος δηλαδη :lol: κατι που δεν ειχα ξανααισθανθει σε ολη μου την εγκυμοσυνη !!! γενικα αισθανομουν παντα πολυ ζορι. Βεβαια καποιες μερες νιωθω πιεση/κραμπες κτλ , αλλα λιγοτερο απο πριν. 8-)8-):cool:

Ενταξει δεν ξεπερασα το προβλημα, ισα ισα τωρα καταλαβα οτι πρεπει να προσεχω περισσοτερο (αν και ξεχνιεμαι και κουραζομαι αρκετα).

-Επισης νιωθω και το μωρο λιγοτερο, αλλα το θεωρω φυσιολογικο -εχω κι ενα θεμα με το αμνιακο στα κατωτερα φυσιολογικα επιπεδα.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ τις ενεσεις τις εκανες;θα περιμενουμε νεα σου την Τριτη.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια σε ολες σας.....Μαρια ευγενια πως τα πας? τι εγινε με το μηκος του τραχηλου?κοριτσια μηπως καποια απο εσας εκανε την καμπυλη σακχαρου?θα το κανω την δευτερα μποριετε αν ξερετε να με πειτε την γνωμη σας???σας ευχαριστω πολυ!!

μπουρμπουρ κ γω τα παιρνω τα γιουτοπαρ πολυ καιρο και δεν ξανα ειχα συσπασεις κ πετρωματα στην κοιλια απλα ενα μονο σκεφτομαι μεχρι 18 ιουλιου με εχει πιθανη ημερομηνια γεννησης θα με τα κοψει πιοιο μπροστα?????????

:idea: Λοιπον κοριτσια,

εχω τωρα 15μερες που παιρνω yutopar και εχω δει μεγαλη διαφορα. Ε νταξει οχι 100% αλλα τουλαχιστον κατα ενα 80%.

- Δεν εχω πια ουτε πετρωματα που να κρατανε ολη μερα, ουτε πιεση στην κοιλια που νομιζα οτι καποια στιγμη θα σκασει, ουτε σφιξιμο σαν ζωνη, ουτε μπαλονακια να σκανε μεσα μου, ουτε ¨κλωτσιες¨με πονακια που με εκαναν να πεταγομαι.Ολα αυτα που πριν τα νομιζα φυσιολογικα- ετσι μου ελεγε ο βοηθος του γιατρου!- με τα χαπια υποχωρησαν εντυπωσιακα. :!:

- Δεν ξερω αν οφειλεται και στην εξελιξη της εγκυμοσυνης, η αν ειναι κατι παροδικο, αλλα υπαρχουν μερες που ειμαι τελειως περδικι :lol: σαν φυσιολογικος ανθρωπος δηλαδη :lol: κατι που δεν ειχα ξανααισθανθει σε ολη μου την εγκυμοσυνη !!! γενικα αισθανομουν παντα πολυ ζορι. Βεβαια καποιες μερες νιωθω πιεση/κραμπες κτλ , αλλα λιγοτερο απο πριν. 8-)8-):cool:

Ενταξει δεν ξεπερασα το προβλημα, ισα ισα τωρα καταλαβα οτι πρεπει να προσεχω περισσοτερο (αν και ξεχνιεμαι και κουραζομαι αρκετα).

-Επισης νιωθω και το μωρο λιγοτερο, αλλα το θεωρω φυσιολογικο -εχω κι ενα θεμα με το αμνιακο στα κατωτερα φυσιολογικα επιπεδα.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ τις ενεσεις τις εκανες;θα περιμενουμε νεα σου την Τριτη.

Καλημερα κοριτσακι μου.Τι κανεις?Μακαρι μεχρι το τελος να νιωθεις και να εισαι περδικι.Εγω αποφευγω αυτες τις ημερες να κανω δουλειες κανω τα απολυτως απαραιτητα και να σου πω την αληθεια δεν με ευχαριστει καθολου αυτο γιατι εχω μαθει να μην βαζω κ@@@ο κατω αλλα τι να κανω τωρα αφου πρεπει!Δεν πειραζει χαλαλι του ξερω οτι ειναι για το καλο του και γι αυτο κανω υπομονη.

καλημερα κοριτσια σε ολες σας.....Μαρια ευγενια πως τα πας? τι εγινε με το μηκος του τραχηλου?κοριτσια μηπως καποια απο εσας εκανε την καμπυλη σακχαρου?θα το κανω την δευτερα μποριετε αν ξερετε να με πειτε την γνωμη σας???σας ευχαριστω πολυ!!

Καλημερα και σε σενα κοπελα μου.Αυριο θα παω στο γιατρο να τον δουμε.Εγω την εχω κανει και βγηκε τελεια.Τι ακριβως θες να μαθεις?Πως γινεται?

μπουρμπουρ κ γω τα παιρνω τα γιουτοπαρ πολυ καιρο και δεν ξανα ειχα συσπασεις κ πετρωματα στην κοιλια απλα ενα μονο σκεφτομαι μεχρι 18 ιουλιου με εχει πιθανη ημερομηνια γεννησης θα με τα κοψει πιοιο μπροστα?????????

Επειδη οπως εχουμε ξαναπει παιρνουμε τα ιδια λογικα οταν μπουμε στο μηνα μας θα μας τα κοψουν γιατι τοτε τις θελουμε τις συσπασεις!!!Σωστα?

Διαφημίσεις

ναι αυτο θελω να μαθω αν ειναι ευκολο πως γινετε απλα θα την κανω εξω γιατι στο νοσοκομειο μας δεν εχουν γλυκοζη...χαιρομαι που εισαι καλυτερα κ ευχομα αυριο να πανε ολα καλα!!!!!!! να μην αγχωνεσαι ουτε να σκεφτεσαι την αυριανη επισκεψη

Ναι ειναι πολυ ευκολη (αν δεν φοβασαι τις βελονες)σου παιρνουν αιμα σε αφηνουν καποια ωρα(μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα) σου δινουν μετα να πιεις τη γλυκοζη σε αφηνουν λιγο μεχρι να δρασει και μετα απο καποια ωρα σου ξαναπερνουν αιμα και αναλογα τις μετρησεις που σου εχει βαλει ο γιατρος σου αν χρειαστει σου ξαναπερνουν.Εμενα μου ειχε γραψει μονο μα ωρα.Κι εγω εξω την εκανα.Μεχρι να βγουν τα τελικα αποτελεσματα ομως δεν μπορεις να φυγεις απο το εργαστηριο τουλαχιστον εμενα δεν με αφησαν γιατι αν περπατησεις και κουραστεις και χρειαζεστει να σου ξαναπαρουν αιμα θα βγουν αλλοιωμενα τα αποτελεσματα.

Καλησπερα κοπελα μου.Καλα ειμαι.Εσυ?Πηγα αλλα ειχε γεννα και εκανα μονο καρδιοτοκογραφημα που ηταν τελειο και θα παω το απογευμα για να δουμε τον τραχηλο μεχρι τοτε φιλακια!!!!!

καλα ειμαι Δοξα το Θεο ξαπλωνω για να τα παμε καλυτερα...ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ το απογευμα θα περιμενω νεα!!!!!!!!φιλκακια κ σε σενα κ στο ζουζουνακι σου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πηγαμε στο γιατρο οι εξετασεις της καλλιεργειας ειναι μια χαρα βρεθηκε κατι αλλα δεν ειναι παθολογικο και δεν χρειαζεται να παρω κατι απο το στομα απλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειμαι καλυμενη με την βραδυνη αλοιφη που μου εδωσε και να συνεχισω να τη βαζω για καμια εβδομαδα ακομα.Σχετικα με τον τραχηλο απο 28 πηγε 30 δηλ. μια χαρα και να συνεχισω να βαζω την πρωινη αλοιφη γιατι οπως φαινεται εκανε δουλεια αλλα να συνεχισω να ειμαι ξαπλωμενη και να προσεχω και την δευτερα θα παω να τον ξαναδουμε.Ευχαριστα τα νεα.

χαρηκα πολυ ολα που πηγαν καλα οσο για την ξαπλα πρεπει αφου μας το λενε οι γιατροι μετα ομως που θα εχουμε αγκαλια τα ζουζουνακια μας θα τα ξεχασουκε ολα απο την χαρα μας...καλο βραδυ φιλακια!!!!!!!!

Πηγαμε στο γιατρο οι εξετασεις της καλλιεργειας ειναι μια χαρα βρεθηκε κατι αλλα δεν ειναι παθολογικο και δεν χρειαζεται να παρω κατι απο το στομα απλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειμαι καλυμενη με την βραδυνη αλοιφη που μου εδωσε και να συνεχισω να τη βαζω για καμια εβδομαδα ακομα.Σχετικα με τον τραχηλο απο 28 πηγε 30 δηλ. μια χαρα και να συνεχισω να βαζω την πρωινη αλοιφη γιατι οπως φαινεται εκανε δουλεια αλλα να συνεχισω να ειμαι ξαπλωμενη και να προσεχω και την δευτερα θα παω να τον ξαναδουμε.Ευχαριστα τα νεα.

Καλημερα Μαρια Ευγενια χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα,κ με προσοχη ολα θα ειναι τελεια!!!!!μπραβο κ σε σενα κ στον γιατρο σου!

θα ηθελα να σε ρωτησω τον τραχηλο πως στον μετραει ο γιατρος,εννοω κολπικα ή απο την κοιλια κ δευετρον ποιες ειναι αυτες οι αλοιφες?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Πολυ ωραια νεα μπραβο!!!Χαιρομαι πολυ!

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλημερα Μαρια Ευγενια χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα,κ με προσοχη ολα θα ειναι τελεια!!!!!μπραβο κ σε σενα κ στον γιατρο σου!

θα ηθελα να σε ρωτησω τον τραχηλο πως στον μετραει ο γιατρος,εννοω κολπικα ή απο την κοιλια κ δευετρον ποιες ειναι αυτες οι αλοιφες?

Γεια σου Αννουλα σε ευχαριστω πολυ.Παντα κολπικα μου τον μετραει και η αλοιφη για τον τραχηλο ειναι η vasclor και η αλοιφη για τα αποτελεσματα της καλλιεργειας ειναι η climycen.

Καλησπερα κοριτσια,

πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που βρηκα εδω:P!

Ειμαι στην 29η εβδομαδα,κ ημουν πολυ ανησυχη,γιατι ηδη το μωρο μου εχει παρει θεση χαμηλα στη λεκανη,με το κεφαλακι προς τα κατω(ακριβως πισω απο την ουροδοχο κυστη,με εμενα να πηγαινοερχομαι συνεχεια στην τουαλετα:mad:).Βεβαια ο γιατρος με καθησυχασε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο το οτι κατεβηκε τοσο νωρις, αλλα οπως καταλαβαινετε οσο το σκεφτομαι τοσο αγχωνομαι...

Σημερα νομιζω ειχα κ μερικες συσπασεις κ τα χρειαστηκα για λιγο(πρωτη φορα που καταλαβα κατι που μου εμοιαζε με συσπαση,ισως βεβαια ξαναειχα κ απλα νομιζα οτι ηταν το μωρο που κουνιοταν).

Ευχομαι ολα να πανε καλα κ για τα μωρακια σας!!

Martina καλησπερα κ γω το ιδιο προβλημα εχω με την μικρη μου απο τεσεραμισι μηνων κ ειμαι ξαπλα κ τωρα ειμαι εξιμισι μηνων οσο για τις συσπασεις να το πεις στον γιατρο σου αμμεσα εμενα με εδωσε χαπια για τις συσπασεις κ σταμαγησαν κ ακομη ειμαι ξαπλα την πεμπτη θα παω στον γιατρο μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...