Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ομοιοπαθητικη και εμβολια

jenny_v

Recommended Posts

antu είπε:
το μωρα που εχουν αλλεργια στο αυγο δεν κανουν το mmr διοτι στη συνθεση του ( αν δεν κανω λαθος ) εχουν πρωτεινη απο το ασπραδι του αυγου, οποτε ειναι και πιο ευαλωτα για παρενεργεις

ακριβως και μαλιστα δεν επιτρεπεται ουτε το εμβολιο της απλης γριπης που και αυτο ειχαμε κανει!:(

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• yogini

yogini 30 δημοσιεύσεις

• Dimitra83

Dimitra83 17 δημοσιεύσεις

• mamyb

mamyb 13 δημοσιεύσεις

• TARA

TARA 10 δημοσιεύσεις

Παράθεση
αρα μιλαμε σε περιπτωση ππου εχει αλλεργεια δεν κανει να κανουν το εμβολιο.οχι οτι το εμβολιο δημιουργει την αλλεργια.τα δικα μου τρωνε 3 φορες τη βδομαδα αυγο απο 8 μηνων:wink:

σωστα! Αλλα δεν ξερω αν τα εμβολια μπορει να βοηθησουν στην ανάπτυξη καποιον αλλεργιων ή σε καποιες ευαισθησιες. πχ υπαρχουν μωρα που παθαινουν συχνα ουρολοιμωξεις, ωτιτιδες, βροχιολιτιδεςκλπ.Τι γινετε εκει? απλως αυτες δεν ειναι καλες μητερες και δεν προσεχουν τα παιδια τους. ή τα εμβολια τρελαινουν το παρθενο οργανισμο τους και βοηθαει στην αναπτυξη λοιμωξεων, νοσηματων και αλλεργιων?

antu είπε:
σωστα! Αλλα δεν ξερω αν τα εμβολια μπορει να βοηθησουν στην ανάπτυξη καποιον αλλεργιων ή σε καποιες ευαισθησιες. πχ υπαρχουν μωρα που παθαινουν συχνα ουρολοιμωξεις, ωτιτιδες, βροχιολιτιδεςκλπ.Τι γινετε εκει? απλως αυτες δεν ειναι καλες μητερες και δεν προσεχουν τα παιδια τους. ή τα εμβολια τρελαινουν το παρθενο οργανισμο τους και βοηθαει στην αναπτυξη λοιμωξεων, νοσηματων και αλλεργιων?

πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει στις αλλεργίες και η μόλυνση του πλανήτη και πολλά πολλά άλλα...;)

και ένα σωρό άλλα μπορεί...

rQGhp3.png

yogini είπε:
παλια υπήρχαν μεμονωμένα εμβόλια και οχι πολυδύναμα με 6 ιούς μέσα που ειναι βαριοι για το ανοσοποιητικό τους! Τα εμβόλια που καναμε εμεις πχ δεν ηταν εξαπλά αλλα διπλα, τριπλά η μονά που ειναι πιο Light....ελπιζω να σε κατατόπισα.

Ναι ρε εσυ yogini υπάρχουν τέτοια απλά (μονά) πλέον; Τα άλλα τα πολυδύναμα με τρομάζουν.

.pngy3DLp3.png

antu είπε:

τι να πω τωρα? εγω ειχα τρελλο προβλημα με τις ωτιτιδες της κορης μου και ο ομοιοπαθητικος μου ειπε οτι πολυ μεγαλο ρολο σε αυτο επαιξαν τα εμβολια που εκανε η μικρη (mmr+γριπης...):twisted:γιατι δηλαδη το παιδι μου που εως τοτε δεν ειχε παρει ποτε αντιβιωση να υποχρεωθηκαμε να παιρνει για 6 ολοκληρους συνεχομενους μηνες καθε μερα????και φυσικα χωρις κανενα αποτελεσμα ετσι? μετα που αρχισαμε ομοιοπαθητικη και κοψαμε τα εμβολια ειδαμε φως! απαραδεκτο δεν ειναι ετσι αλλογιστα να κανεις οποιοδηποτε εμβολιο και τις συνεπειες να της εχει το παιδι? και πως να με πεισει καποιος για το αντιθετο πλεον με αυτα που τραδηξε το δικο μου το παιδι? ευτυχως ξυπνησα και τουλαχιστον δεν κανω τα ιδια στο γιο μου.:wink:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν κάποια μεμονωμένα και πιο απλά αλλα περιέχουν θειομερσάλη (υδράργυρο)....πηρα τηλέφωνο και ρώτησα. Εγω προτιμησα να κάνω δοση 4-πλου παρα να βάλω υδράργυρο στο μωρό μου.

yogini είπε:
Υπάρχουν κάποια μεμονωμένα και πιο απλά αλλα περιέχουν θειομερσάλη (υδράργυρο)....πηρα τηλέφωνο και ρώτησα. Εγω προτιμησα να κάνω δοση 4-πλου παρα να βάλω υδράργυρο στο μωρό μου.

και πολυ καλά εκανες!!!

Ειμαι καμμένη απο εμβολαιο και μαλιστα τα περισσοτερα περιεχουν υδραργυρο!!!

διαβαστε:

“Υδράργυρος” ώς συντηρητικό στα εμβόλια της νέας τάξης πραγμάτων.

10 Νοέμβριος 2009

Κάποιοι λόγοι πoυ συνιστούν την προσοχή όλλων, όσων σκοπεύουν να εμβολιαστούν για την κατασκευασμένη γρίπη της κότας, της γάτας και του γουρουνιού.!

Ο Υδράργυρος (Hg) είναι μια από τις πιο τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα εμβόλια.

Αναφέρεται ως “Thimerosal” και περιέχει 50% ethyl mercury, οργανική σύνθεση του υδραργύρου.

Το πιο σοβαρό όμως είναι το γεγονός, ότι ο υδράργυρος θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού.

Επίσης υπάρχει σύνδεση της νόσου Αλτσχάιμερ με τον υδράργυρο και το αλουμίνιο, που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά στα εμβόλια Οι χρόνιες παρενέργειες που αναφέρονται στη βιβλιογραφία είναι μεταξύ άλλων:

χαλάρωση των οδόντων, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως καταγράφει ο γιατρός Σπύρος Α. Κυβέλλος.

Το πιο σοβαρό όμως είναι το γεγονός ότι ο υδράργυρος θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού.

Η εισαγωγή και η χρήση του Thimerosal ως συντηρητικού στις αρχές του 1930 συμπίπτει με την αρχική περιγραφή του αυτισμού στο τέλος του 1930 από τον παιδοψυχολόγο Leo Kanner, όπως αναφέρει ο J.T.Kent στην Ομοιοπαθητική Ιατρική (Μαρτ. 2003).

Επίσης υπάρχει σύνδεση της νόσου Αλτσχάιμερ με τον υδράργυρο και το αλουμίνιο, που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά στα εμβόλια.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα σκεπτικό μιας ”νέας τάξης πραγμάτων”

Υδράργυρος (Hg)

Υδράργυρος (Hg) Ο υδράργυρος είναι μια ένωση που μπορεί να βρεθεί φυσικά στο περιβάλλον.

Μπορεί να βρεθεί σε μεταλλική μορφή, ως άλατα υδραργύρου ή ως οργανικές ενώσεις υδραργύρου.

Ο μεταλλικός υδράργυρος χρησιμοποιείται σε διάφορα οικιακά προϊόντα, όπως τα βαρόμετρα, τα θερμόμετρα και τις ηλεκτρικές λάμπες φθορισμού. Ο υδράργυρος σε αυτές τις συσκευές είναι παγιδευμένος και συνήθως δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα υγείας. Παρόλα αυτά, όταν ένα θερμόμετρο σπάσει μια σημαντικά υψηλή έκθεση στον υδράργυρο μέσω της αναπνοής θα συμβεί για μια μικρή χρονική περίοδο ενώ εξατμίζεται.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει επιβλαβή αποτελέσματα, όπως βλάβη στα νεύρα, τον εγκέφαλο και τα νεφρά, ενόχληση στους πνεύμονες, ενόχληση στα μάτια, δερματικό κνησμό, εμετό και διάρροια. Ο υδράργυρος δεν βρίσκεται φυσικά στα τρόφιμα, αλλά μπορεί να εμφανιστεί στα τρόφιμα δεδομένου ότι μπορεί να διαδοθεί μέσω της τροφικής αλυσίδας από τους μικρότερους οργανισμούς που καταναλώνονται από τους ανθρώπους, παραδείγματος χάριν μέσω των ψαριών.

Οι συγκεντρώσεις υδραργύρου στα ψάρια συνήθως υπερβαίνουν κατά πολύ τις συγκεντρώσεις του νερού όπου ζουν.

Το κρέας μπορεί, επίσης, να περιέχει ιδιαίτερα σημαντικές ποσότητες υδραργύρου, ειδικά αν έχει προηγηθεί περιβαλλοντική μόλυνση των χωραφιών. Ο υδράργυρος δεν βρίσκεται συνήθως στα φυτικά προϊόντα, αλλά μπορεί να εισαχθεί στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των λαχανικών και άλλων καλλιεργήσιμων προιόντων, όταν εφαρμόζονται στη γεωργία ψεκασμοί με υδράργυρο.

Ο υδράργυρος έχει διάφορες επιδράσεις στους ανθρώπους, οι οποίες μπορούν να συνοψιστούν στις ακόλουθες κύριες επιδράσεις:

- Ανωμαλία του νευρικού συστήματος

- Βλάβη στις εγκεφαλικές λειτουργίες

- Βλάβη στο DNA και χρωμοσωμικές ανωμαλίες

- Αλλεργικές αντιδράσεις, με συνέπεια το δερματικό κνησμό, την κούραση και τους πονοκέφαλους

- Αρνητικές επιδράσεις στην αναπαραγωγή, όπως βλάβη του σπέρματος, γενετικές ανωμαλίες και αποβολές Βλάβη στις εγκεφαλικές λειτουργίες μπορεί να προκαλέσει την υποβάθμιση των δυνατοτήτων εκμάθησης, αλλαγές στην προσωπικότητα, τρέμουλο, αλλαγές στην όραση, κώφωση, απώλεια συντονισμού των μυών και απώλεια μνήμης.

Η χρωμοσωμική βλάβη είναι γνωστή ότι προκαλεί μογγολισμό. Η τοξικότητα υδραργύρου από τα τρόφιμα είναι πολύ σπάνια και σχεδόν πάντα προκαλείται από την περιβαλλοντική ρύπανση. /thermopilai,food-info.net

angela σέβομαι απόλυτα αυτά που μας παραθέτεις και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...

το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι σε όλα αυτά που διαβάζω,λένε το εξής...

θεωρείται ύποπτος... ή μπορεί και....

τίποτα δεν είναι εξακριβωμένο....

οτιδήποτε σκεύασμα και να πάρεις αυτό αναγράφει...

μπορεί και...

και τεστ εγκυμοσύνης να κάνεις κάπου στις οδηγίες θα δεις ίσως και

άσχετο με αυτό το εμβόλιο για τα γουρούνια ούτε εγώ θα το κάνω...

rQGhp3.png

yogini είπε:

To tetravac έκανες?

Διαφημίσεις

κ παυσιπονο να παρεις εχει γραμμενες απο πισω 200 πιθανες παρενεργειες.μηπως τα αντιπυρετικα που δινουμε στα παιδια οταν εχουν πυρετο δεν εχουν πιθανες παρενεργιες?αλλα τι να κανεις οταν το παιδι εχει 40???μεχρι κ βλαβη στο συκωτι γραφουν!κ νεφρικη ανεπαρκια κ πολλα αλλα τετοια

• 4 months later...

Ευχαριστώ όλες για την ανταπόκριση. Ξέρω άργησα να ανταποκριθώ... χαχα

Τα διάβασα όλα, άλλωστε τα έβλεπα μέσω email μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω συχνά στο site και στα forums γενικά. Είμαι "καινούργια" βλέπετε και μάλλον αδαής. Εκτός των άλλων οι απαντήσεις κάποιων με στεναχώρησαν για να μαι εντέλως ειλικρινής, συν το γεγονός ότι με νεογέννητο στο σπίτι έτρεχα..

Βρήκα κλασσική παιδίατρο αλλά ψάχνω και για ομοιοπαθητικό για 2η γνώμη. Μου είπαν για κάποια στον Ν. Σμύρνη (φαντάζομαι πως δεν επιτρέπεται να γράψω όνομα), αλλά δυστυχώς έχω τηλ. πολλές φορές και δεν απαντά κανείς..

Από εσάς που κάνετε ομοιοπαθητική, έχετε να μου πείτε?

Το μωράκι μας σε λίγο κλείνει 4 μηνών, γεννηθηκέ υγιέστατος -δόξα τω Θεώ- έχει κάνει το Infarix και το Prevenar. Της Ηπατίτιδας αρνούμαι να το κάνω τουλάχιστον τόσο μικρός. Ψιλό διαφωνήσαμε με την γιατρό, αλλά νομίζω πως στο τέλος την απόφαση και την ευθύνη φυσικά, οι γονείς την παίρνουν.

Περιμένω ξανά την ανταπόκρισή σας, ευχαριστώ και πάλι για τα μηνύματά σας.

Καλό πάντως θα ήταν, για όλους φαντάζομαι, να μην είμαστε απόλυτοι σε ότι κουβεντιάζουμε. Για ευνόητους λόγους!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από καρδιάς σε όλους μας.

φιλικά

Βασιλική

• 2 εβδομάδες μετά...

loipon akouste na matete exo mia kori 8 eton genitike fisiologika ke xeromoun pou to pedi mou ekane ola ta emvolia.otan pige 16 minon tis ekane h pediatros to pentaplo ke apo tote arxise o golgotas mas. to pedi epate reymatoidi artritida?ke apo tote vasanizete alakse oli i zoh mas. ki ayto giati yparxei megali agnia stous giatrous mas teraksane stis kortizones ke tipota

Διαφημίσεις

panagiotis d είπε:
loipon akouste na matete exo mia kori 8 eton genitike fisiologika ke xeromoun pou to pedi mou ekane ola ta emvolia.otan pige 16 minon tis ekane h pediatros to pentaplo ke apo tote arxise o golgotas mas. to pedi epate reymatoidi artritida?ke apo tote vasanizete alakse oli i zoh mas. ki ayto giati yparxei megali agnia stous giatrous mas teraksane stis kortizones ke tipota

καλησπερα Παναγιωτη!

ειναι βεβαιο οτι ειναι απο το εμβολιο?εχει αποδειχθει δηλαδη?

''...for those about to rock we salute you...''

Καλησπέρα και πάλι!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα μπουμπουκάκια σας..

Μου συστήσανε μια ομοιοπαθητικό παιδίατρο στη Ν.Σμύρνη και δυστυχώς ενώ έχω πάρει επανειλημένως δεν απαντά κανείς.

Την βρήκα και στο επίσημο site της ομοιοπαθητικής ότι υπάρχει.

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Έχει κανείς σας κάποιον ομοιοπαθητικό να συστήσει?

Ευχαριστώ που με ακούσατε..

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους και όλες μας;)

Υπάρχουν και κοπέλες στο φορουμ που την εχουν πατήσει άσχημα με τα εμβόλια και τις εχω γνωρίσει προσωπικα :( και με το τετραβακ που το εχω κανει και εγω στον μικρό σε μια δοση (και ειναι και το μονο που εχω κανει). Το θέμα ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχτει φαρμακοβιομηχανία οτι το τόσα χρονια θετει σε κίνδυνο τη ζωή εκατομμυριών παιδιών :(

Ενα επίσης πρόβλημα στα καινούργια εμβόλια ειναι το αλουμίνιο που αντικατέστησε τον υδράργυρο...λενε οτι ειναι πολυ χειρότερο.

Πάντως εφόσον υπάρχουν τοσες γνώμες εναντίον των εμβολίων για μένα ενας ενημερωμένος και μοντέρνος γονιός οφείλει να εχει τα αυτιά του ανοιχτά και το μυαλό του και να μην πιστευει οτι οι φαρμακοβιομηχανίες και τα πιονάκια τους οι γιατροί ειναι αθώες περιστερές.

vvasiliki γνωστη μου που παει στην ομοιοπαθητικό που λες δεν ειναι ευχαριστημένη. Θα σου πρότεινα να πας σε εναν ομοιοπαθητικό της περιοχής σου χωρις να ειναι απαραιτητα παιδιατρος.

maira95 είπε:
καλησπερα Παναγιωτη!

ειναι βεβαιο οτι ειναι απο το εμβολιο?εχει αποδειχθει δηλαδη?

kai vevea exei apodeixtei? aloste mporeite na rotisete kai tous giatrousas gia tis tixon parenergeies se ena pedaki apo ena pentaplo emvolio {gia na kse mperdevoume}oloi to gnorizoun apla sou lene oti mporei na simvei mia sta xilia, emeis telika eimastan h mia sta xilia opos kai para pola ala paidakia pou exo gnorisei mesa ap ayti tin istoria.ANAROTITITE giati me tin gripi ton xeipon pou ksexasame olos tixeos giati mono enas stous 10 giatrous apofasisan na emvoliastoun????

vvassiliki είπε:
Καλησπέρα και πάλι!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα μπουμπουκάκια σας..

Μου συστήσανε μια ομοιοπαθητικό παιδίατρο στη Ν.Σμύρνη και δυστυχώς ενώ έχω πάρει επανειλημένως δεν απαντά κανείς.

Την βρήκα και στο επίσημο site της ομοιοπαθητικής ότι υπάρχει.

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Έχει κανείς σας κάποιον ομοιοπαθητικό να συστήσει?

Ευχαριστώ που με ακούσατε..

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους και όλες μας;)

PROSOXI NA VREIS KLASIKO OMOIOPATITIKO NA EINAI DILADI GIATROS GIATI YPARXOUN KAI ASXETOI POU TO PEZOUN OMOIPATITIKOI MPES STI SELIDA[KENTRO KLASIKIS OMOIOPATITIKIS]

panagiotis d είπε:
PROSOXI NA VREIS KLASIKO OMOIOPATITIKO NA EINAI DILADI GIATROS GIATI YPARXOUN KAI ASXETOI POU TO PEZOUN OMOIPATITIKOI MPES STI SELIDA[KENTRO KLASIKIS OMOIOPATITIKIS]

Διάβασα όλα όσα γράφετε...και πραγματικά προβληματίστηκα πάρα πολύ...είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 8 μηνών και μέχρι στιγμής της κάνω τα εμβόλια που μου λέει η γιατρός....εγώ, από συνειδητή επιλογή των γονιών μου, δεν έχω κάνει κανένα εμβόλιο και δεν έχω περάσει καμία παιδική αρρώστια(αν και όταν κολλούσαν τα αδέλφια μου, με αγκάλιαζαν, με φιλούσαν...για να κολλήσω...)ισως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι από 4 χρονών έκανα πρωταθλητισμό!?η απόφαση των γονιών μου, προήλθε από το γεγονός ότι ο πατέρας μου κόντεψε να πεθαίνει από εμβόλιο που έκανε...Δεν ξέρω αν τα εμβόλια έχουν εξελιχθεί και έχουν λιγότερες παρενέργειες ή όντως προκαλούνται τόσο σοβαρά προβλήματα(αυτισμός, σκλήρ. κατά πλάκα..)από τη χρήση τους....Πραγματικά προβληματίζομαι πάρα πολύ εαν πράτω το σωστό...:?:-?

PIfqp2.png?4KTAm0Yw

yogini είπε:
Αυτο που με προβληματιζει εμενα και ειμαι περισσοτερο κατα των εμβολιων ειναι οτι ενω διατυμπανίζουν τις περιπτώσεις επιπλοκών απο εμβόλια δεν ακουγονται ποτε οι βλάβες που υπεστησαν απο εμβόλια. Μου κάνει εντυπωση που ειδαμε στην τηλεοραση την κοπέλα με την σπάνια παραλυση....αυτη καταστράφηκε για παντα απο ενα απλό εμβόλιο γρίπης! Υπαρχουν παιδιά που εχουν πεθάνει απο εμβόλιο...εχει συμβει στην γειτονιά μας (8 μηνων) και το παιδων ειναι γεματο με παιδια με αυτοάνοσα νοσήματα που δεν ξερουν απο τι εχουν προέλθει....και αυτα ειναι μονο λιγα :(

Δεν καταλαβαινω γιατι οι παντοδύναμες φαρμακοβιομηχανιες δεν μπορουν να κατασκευάσουν ασφαλή σκευάσματα....μηπως δεν τις συμφέρει μακροπρόθεσμα;

Αν εμβολιαστεις για τον πνευμονιοκοκκο και νοσήσεις απο μια μορφή που δεν περιεχόταν στο σκευασμα και πεθάνεις; θα σου πουν μα ειναι αδύνατον να σε καλύψουμε απο όλες...ενω αν πεθάνεις απο το εμβόλιο ήσουν η μια στο εκατομμύριο.

Ειναι μεγάλο ή μικρό αληθεια το δίλλημα;

Γιατι σταματήσαν τα μεμονωμένα εμβολια και σου στερουν την επιλογή;

Καμια φορά σκέφτομαι οτι δεν πρέπει να κάθομαι και να το σκέφτομαι τόσο αλλα ειναι στη φύση μου δυστυχως να το ψάχνω συνεχεια...

Αν υπηρχαν ασφαλή εμβόλια θα τα έκανα ή αν επρόκειτο να ταξιδεψω σε μια τριτοκοσμική χώρα με πανδημια και πάλι θα εκανα τα αντιστοιχα εμβόλια...προς το παρόν ομως προστατευω το παιδί μου με οτι θεωρω εγω ασφαλέστερο και ευελπιστω για το μέλλον.

NA KSERETE POS OI IDIES ETEREIES POU KATASKEVAZOUN TA EMVOLIA PARAGOUN KAI ALA FARMAKA OPOS TO AEROLIN ,ANTIREYMATIKA ,KAI POLA ALLA.VALTE LOIPON TO MIALOSAS NA SKEYTI TO PRAGMATIKO KERDOS KAI TO OFELO TOYS????

panagiotisd θα βοηθούσε πραγματικά πολυ στο τοπικ η δικιά σας μαρτυρία για τις επιπτώσεις του εμβολίου και αν βεβαια μπορείς να γράφεις στα ελληνικά θα ήταν πολυ καλύτερο για τα ματάκια μας :)

Κι εγω συνιστώ πολυ προσοχή στην επιλογή ομοιοπαθητικού και κοιτώ να ειναι στην λιστα που αναφέρεις γιατι μονο αυτοί ειναι και ιατροί.

natasoulaki μου αφου οι γονείς σου σε ανέθρεψαν τόσο σωστά πως την πάτησες κι εκανες εμβόλια;; :) :) :) (αστείο μη βαράτε)!

θεώρησα το γεγονός ότι δεν πέρασα κάποια αρρώστια ότι οφείλονταν στον αθλητισμό....πραγματικά με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα...από βδομάδα έχω κλείσει ραντεβού με ομοιοπαθητικό γιατρό για να δω και την άλλη πλευρά.....τελικά το να είσαι γονιός, είναι πάρα πολύ δύσκολο, όχι μόνο γιατί απαιτεί όλο σου το "είναι", αλλά κυρίως γιατί οι επιλογές σου επηρεάζουν και καθορίζουν τη ζωή του παιδιού σου....

PIfqp2.png?4KTAm0Yw

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...