Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νεκρός Διαδηλωτής....

Recommended Posts

53 ετών.

Άνεργος οικοδόμος.

2 παιδιά άνεργα.

Πήγε στο Σύνταγμα να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή γι' αυτόν και την οικογένεια του.

Του έριξαν χημικά.

Πήγε στην Αίγλη για να πάρει αέρα.

Από εκεί τον πήρε το ασθενοφόρο και τον πήγε στον Ευαγγελισμό νεκρό.

50 λεπτά προσπαθούσαν να τον σώσουν.

Δεν τα κατάφεραν....

ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ;;;;;;;

Διαφημίσεις

Κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογένειά του.....

Οι συμμορίες που μας κυβερνούν έχουν και αίμα στα χέρια τους........άραγε ο Πάγκαλος θα κοιμηθεί απόψε σαν πουλάκι?

Διαφημίσεις

Κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογένειά του.....

Οι συμμορίες που μας κυβερνούν έχουν και αίμα στα χέρια τους........άραγε ο Πάγκαλος θα κοιμηθεί απόψε σαν πουλάκι?

τον ύπνο των ΆΧΡΗΣΤΩΝ δεν τον κλονίζει τίποτε..........

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο θελουν για να αδειασουν επιτελους την γωνια αφου βλεπουν οτι ο λαος δεν τους θελει αλλο.δεν παει αλλο.μας εχουν εξαθλιωσει.ποσο αλλο?ανθρωποι πεθαινουν,κοσμος μενει ανεργος,αυτοκτονει,παιδια πεινανε και ''κλεβουν''κρουασαν για να φανε η λυποθημουν απο την πεινα.ποσο χαμηλα πρεπει να φτασουμε σαν χωρα?κριμα για τον ανθρωπο που εφυγε αλλα πολυ φοβαμαι οτι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...

Twh6p3.png

WWMCp3.png

Πραγματικά κρίμα για τον ανθρωπο που εφυγε ετσι.. συνεχώς άσχημα νεα ακούμε! Και η συζυγος που αφησε πισω με 2 παιδακια τραγικο.. δυστυχως με τα οσα βλεπω πρεπει να χυθει αιμα.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε εμπειρία από χημικά...εγώ τα 'φαγα ξώφαλτσα αυτόν τον μήνα στη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Βενιζέλου. Φανταστείτε ότι δεν τα είχαν ρίξει ακριβώς εκεί, είχε περάσει κάμποση ώρα και είχε περάσει και το αυτοκίνητο του δήμου κι είχε ρίξει νερά...αλλά και πάλι, εμένα που έχω χρόνια αλλεργική ρινίτιδα, με έτσουξαν τα μάτια μου, δάκρυζα συνέχεια και ο λαιμός μου έκαιγε μέχρι κάτω. Με έπιασε δύσπνοια, αλλαξα δρόμο και μπηκα σε ένα καφέ να πιω κάτι να συνέλθω. Αν μου τα είχανε πετάξει κατάμουτρα, σίγουρα δε θα την είχα βγάλει καθαρή.

Όντως έχουμε χούντα. Τη χειρότερη όλων των εποχών, γιατί δεν μας την επέβαλε κανείς, την επιλέξαμε μόνοι μας. Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Και το χειρότερο όλων είναι ότι, και να γίνουν εκλογές, πάλι σαν λαός, το δικομματισμό θα στηρίξουμε. Κι όταν περάσουν καναδυο χρόνια και ξεχαστούν όλα αυτά, άνετα θα ξαναβγάλουμε και το Γιωργάκη και όλους αυτούς που βρίζουμε σήμερα. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. :mad:

Διαφημίσεις

κάθε φορά που ο κόσμος ξεχύνεται στους δρόμους πεθαίνει και κάποιος...... ενώ πρώτα έχουν βγει κάποιοι "άγνωστοι" κουκουλοφόροι....... και η αστυνομία "αναγκασμένη" πετάει χημικά ή οι ίδιοι οι κουκουλοφόροι πετάνε μολότωφ (βλέπε Μαρφίν)........

έτσι κανείς δεν παίρνει ή αφήνει τα παιδάκια του να πάει να διαδηλώσει.......

ΤΥΧΑΙΟ;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.......:(

όσο για τον ...ήσυχο ύπνο τους....... τι λέτε ρε κορίτσια....και ακόντιο να πετάξεις η...... πέτσα τους δεν ...γρατζουνιέται πια.............

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2011 | 15:03

Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2011 | 14:36

- Τι λέει στο Νewsit o ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης που διενήργησε την εξέταση

- Δεν είχε ιστορικό με την καρδιά του σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεια

- Σε 10-15 ημέρες το αποτέλεσμα της τοξικολογικής

- Αύριο στις 12.30 από το νεκροταφείο του Βύρωνα η κηδεία του

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=102273&catid=3

Είμαι τόσο λυπημένη (και με το γεγονός και με την όλη κατάσταση)... που ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...

Θύματα... εν καιρό ειρήνης (?) και δημοκρατίας (?)... κι όσοι την βγάλουμε καθαρή... ραγιάδες...? Αυτό δεν θέλουν?:twisted:

53 ετών.

Άνεργος οικοδόμος.

2 παιδιά άνεργα.

Πήγε στο Σύνταγμα να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή γι' αυτόν και την οικογένεια του.

Του έριξαν χημικά.

Πήγε στην Αίγλη για να πάρει αέρα.

Από εκεί τον πήρε το ασθενοφόρο και τον πήγε στον Ευαγγελισμό νεκρό.

50 λεπτά προσπαθούσαν να τον σώσουν.

Δεν τα κατάφεραν....

ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ;;;;;;;

Δυστυχώς, μιλάμε για άτομα (αυτούς για τους οποίους λες, αγαπητή φίλη, "τι άλλο θέλουν για να καταλάβουν?" ), που δεν έχουν ούτε ηθική, ούτε ντροπή, ούτε φιλότιμο, ούτε....ούτε....ούτε.....

Αλίμονο σε εμάς!

Δυστυχώς, μιλάμε για άτομα (αυτούς για τους οποίους λες, αγαπητή φίλη, "τι άλλο θέλουν για να καταλάβουν?" ), που δεν έχουν ούτε ηθική, ούτε ντροπή, ούτε φιλότιμο, ούτε....ούτε....ούτε.....

Αλίμονο σε εμάς!

αγαπητή συμφορουμίτισα δεν απευθύνομαι σε σένα, αλλά με αφορμή το δικό σου ποστ ξαναρωτάω: καλά αυτοί, αυτοί είναι ανήθικοι, ξεδιάντροποι κλπ κλπ... εμείς ως πολίτες αυτής της χώρας κάναμε κάτι στο διάστημα από τη μαρφίν μέχρι τώρα;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Αχ βρε Κίνκα. Αυτό που με τρώει είναι τι να κάνουμε, πως να αντιδράσουμε; Να κατέβουμε στο σύνταγμα; Κατέβαινα όντας φοιτήτρια που δεν με έννοιαζε τίποτα. τώρα τρέμω μην πάθω τίποτα. Ως έγκυος και ως μάνα ενός νηπίου.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

αγαπητή συμφορουμίτισα δεν απευθύνομαι σε σένα, αλλά με αφορμή το δικό σου ποστ ξαναρωτάω: καλά αυτοί, αυτοί είναι ανήθικοι, ξεδιάντροποι κλπ κλπ... εμείς ως πολίτες αυτής της χώρας κάναμε κάτι στο διάστημα από τη μαρφίν μέχρι τώρα;

Θα πω και εγώ τη δική μου άποψη. Πιστεύω ότι ο καθένας έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στο μέτρο και στο βαθμό που μπορούσε. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν το ξεχάσαμε και ότι ακόμα και τώρα μας απασχολεί, είναι κάτι....το ότι διαδηλώσαμε ειρηνικά, είναι κάτι....διαδηλώσαμε και για αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα στη Marfin. Αυτό είναι το μέσο που έχουμε, εμείς που είμαστε απλοί πολίτες, να βγούμε στο δρόμο και να εκφράσουμε την αντίδρασή μας ειρηνικά.

Από το καλοκαίρι και μετά, όλη η Ελλάδα σχεδόν είναι στους δρόμους.....Κατέβηκα στη διαδήλωση την Τετάρτη, στην Αθήνα: απίστευτο πλήθος.Μόνο στην Αθήνα, ε, δεν μετράμε και τις άλλες πόλεις. Παρόλα αυτά, μία κυβέρνηση που βλέπει ότι δεν την στηρίζει ο κόσμος (να το πω κομψά), επιμένει να παραμένει στην εξουσία.

Αχ βρε Κίνκα. Αυτό που με τρώει είναι τι να κάνουμε, πως να αντιδράσουμε; Να κατέβουμε στο σύνταγμα; Κατέβαινα όντας φοιτήτρια που δεν με έννοιαζε τίποτα. τώρα τρέμω μην πάθω τίποτα. Ως έγκυος και ως μάνα ενός νηπίου.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

στο θέμα των επεισοδίων η κατάσταση εμένα προσωπικά με κουράζει πλέον πάρα πολύ. Δλδ προκηρύσσουν τα σωματεία μια πορεία. Αμέσως όλες οι εμπλεκόμενες φατρίες ετοιμάζονται για πόλεμο. Έρχεται η μέρα της πορείας, ξεκινάει ειρηνικά, αφού αρχίζει να φεύγει ο κόσμος αρχίζουν τα παρατράγουδα. Βγάζουν όλοι τα απωθημένα τους, οικοδόμοι, αστυνομικοί (γιατί κι αυτή με την υποτίμηση που τους γίνεται εξαγριωμένοι είναι και βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους), αναρχικοί, καίγεται το σύμπαν, και δυστυχώς υπάρχουν και θάνατοι... το βράδυ βγαίνουν οι δημοσιογράφοι που είναι συνένοχοι με τους πολιτικούς σε πολλά και το παίζουν σοκαρισμένοι και καταστενοχωρημένοι και υποκριτικά φωνάζουν "πού είναι η αστυνομία;/ γιατί η αστυνομία ήταν τόσο σκληρή;" κλπ κλπ... μετά πάμε όλοι στο fb και στα υπόλοιπα μέσα και ανεβάζουμε φωτό για τη συνενοχή αναρχικών και αστυνομίας λες κι ανακαλύψαμε το πυρίτιο... μετά αρχίζουμε κι εμείς τα βαρύγδουπα τραγούδια, στάτους κλπ... πάμε για ύπνο και την άλλη μέρα γίνονται πάλι τα ίδια... δεν έχουμε κουραστεί να βλέπουμε το ίδιο σενάριο τόσα χρόνια τώρα;

κι αυτή η ιστορία γίνεται τα τελευταία 40 χρόνια και χάνονται άνθρωποι για το τίποτα, γιατί αν εξαιρέσουμε το πολυτεχνείο, δεν είδα να πετυχαίνουν και τίποτε αυτές οι πορείες... δεν είμαι κατά της πορείας καθεαυτής ή των ανθρώπων που την υποστηρίζουν ως μέσο διαμαρτυρίας, μην παρεξηγηθώ, αλλά φτάσαμε να θεωρούμε απλά λυπηρό και να αποδεχόμαστε να χάνονται αθώοι άνθρωποι σε πορείες...

και κάτι τελευταίο που σκέφτομαι είναι ότι εκτός από τους πολιτικούς, αίμα στα χέρια τους έχουν κι όσοι μετά από τα γεγονότα της Τετάρτης καλούν τον κόσμο να κατέβει πάλι στους δρόμους, ξέροντας ότι θα δημιουργηθούν πάλι φασαρίες... αδυνατώ να πιστεψω ότι τόσοι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν άλλο μέσο διαμαρτυρίας και πίεσης ή στην τελική ότι δεν αρνούνται να παίξουν το παιχνίδι των κουκουλοφόρων, από όπου κι αν προέρχονται αυτοί...

στο θέμα των επεισοδίων η κατάσταση εμένα προσωπικά με κουράζει πλέον πάρα πολύ. Δλδ προκηρύσσουν τα σωματεία μια πορεία. Αμέσως όλες οι εμπλεκόμενες φατρίες ετοιμάζονται για πόλεμο. Έρχεται η μέρα της πορείας, ξεκινάει ειρηνικά, αφού αρχίζει να φεύγει ο κόσμος αρχίζουν τα παρατράγουδα. Βγάζουν όλοι τα απωθημένα τους, οικοδόμοι, αστυνομικοί (γιατί κι αυτή με την υποτίμηση που τους γίνεται εξαγριωμένοι είναι και βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους), αναρχικοί, καίγεται το σύμπαν, και δυστυχώς υπάρχουν και θάνατοι... το βράδυ βγαίνουν οι δημοσιογράφοι που είναι συνένοχοι με τους πολιτικούς σε πολλά και το παίζουν σοκαρισμένοι και καταστενοχωρημένοι και υποκριτικά φωνάζουν "πού είναι η αστυνομία;/ γιατί η αστυνομία ήταν τόσο σκληρή;" κλπ κλπ... μετά πάμε όλοι στο fb και στα υπόλοιπα μέσα και ανεβάζουμε φωτό για τη συνενοχή αναρχικών και αστυνομίας λες κι ανακαλύψαμε το πυρίτιο... μετά αρχίζουμε κι εμείς τα βαρύγδουπα τραγούδια, στάτους κλπ... πάμε για ύπνο και την άλλη μέρα γίνονται πάλι τα ίδια... δεν έχουμε κουραστεί να βλέπουμε το ίδιο σενάριο τόσα χρόνια τώρα;

κι αυτή η ιστορία γίνεται τα τελευταία 40 χρόνια και χάνονται άνθρωποι για το τίποτα, γιατί αν εξαιρέσουμε το πολυτεχνείο, δεν είδα να πετυχαίνουν και τίποτε αυτές οι πορείες... δεν είμαι κατά της πορείας καθεαυτής ή των ανθρώπων που την υποστηρίζουν ως μέσο διαμαρτυρίας, μην παρεξηγηθώ, αλλά φτάσαμε να θεωρούμε απλά λυπηρό και να αποδεχόμαστε να χάνονται αθώοι άνθρωποι σε πορείες...

και κάτι τελευταίο που σκέφτομαι είναι ότι εκτός από τους πολιτικούς, αίμα στα χέρια τους έχουν κι όσοι μετά από τα γεγονότα της Τετάρτης καλούν τον κόσμο να κατέβει πάλι στους δρόμους, ξέροντας ότι θα δημιουργηθούν πάλι φασαρίες... αδυνατώ να πιστεψω ότι τόσοι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν άλλο μέσο διαμαρτυρίας και πίεσης ή στην τελική ότι δεν αρνούνται να παίξουν το παιχνίδι των κουκουλοφόρων, από όπου κι αν προέρχονται αυτοί...

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω!

Το παιχνίδι των κουκουλοφόρων το παίζεις όταν σταματήσεις πλέον να βγαίνεις στο δρόμο!

Αυτό είναι που όλοι οι "μεγάλοι" φοβούνται....το μέγεθος του πλήθους.... Όταν οι κουκουλοφόροι, που τόσα χρόνια όλοι τους ξέρουν από πού είναι, από πού θα εμφανιστούν, με ποιούς θα μιλήσουν, πώς θα φύγουν, και όμως ποτέ κανείς δεν τους πιάνει, έχουν σαν στόχο να τρομοκρατήσουν εσένα, εμένα, την άλλη, τον οικογενειάρχη που παλεύει για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, βγαίνουν και γ....νε και δέρνουν (συγνώμη, αλλά αυτό κάνουν)....Ο μόνος τρόπος αντίδρασης απέναντι σε αυτούς είναι να ξαναβγούμε στους δρόμους.... Να τους πολεμήσουμε εμείς οι ίδιοι! Και δεν εννοώ να πιαστούμε στα χέρια μαζί τους (δυστυχώς είναι καλά εκπαιδευμένοι), αλλά να πάμε κόντρα στα "θέλω" τους....

Αλήθεια, στην Αγγλία 2 μέρες κράτησαν τα επεισόδεις με τους εκεί "κουκουλοφόρους". Το θυμάστε; Μετά τους μάζεψαν όλους.... Αλλά θέλανε και το κάνανε........

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω!

Το παιχνίδι των κουκουλοφόρων το παίζεις όταν σταματήσεις πλέον να βγαίνεις στο δρόμο!

Αυτό είναι που όλοι οι "μεγάλοι" φοβούνται....το μέγεθος του πλήθους.... Όταν οι κουκουλοφόροι, που τόσα χρόνια όλοι τους ξέρουν από πού είναι, από πού θα εμφανιστούν, με ποιούς θα μιλήσουν, πώς θα φύγουν, και όμως ποτέ κανείς δεν τους πιάνει, έχουν σαν στόχο να τρομοκρατήσουν εσένα, εμένα, την άλλη, τον οικογενειάρχη που παλεύει για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, βγαίνουν και γ....νε και δέρνουν (συγνώμη, αλλά αυτό κάνουν)....Ο μόνος τρόπος αντίδρασης απέναντι σε αυτούς είναι να ξαναβγούμε στους δρόμους.... Να τους πολεμήσουμε εμείς οι ίδιοι! Και δεν εννοώ να πιαστούμε στα χέρια μαζί τους (δυστυχώς είναι καλά εκπαιδευμένοι), αλλά να πάμε κόντρα στα "θέλω" τους....

Αλήθεια, στην Αγγλία 2 μέρες κράτησαν τα επεισόδεις με τους εκεί "κουκουλοφόρους". Το θυμάστε; Μετά τους μάζεψαν όλους.... Αλλά θέλανε και το κάνανε........

εμένα μου φαίνεται ότι όλοι μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι χορεύουν το μπάλο γρήγορο που έλεγαν και στο γάμο Αλίκης-Παπαμιχαήλ στη νεράιδα και το παλικάρι :-D... προσωπικά δεν μπορώ να θεωρήσω ότι κάποιος από όλους αυτούς είναι αθώος...

εμένα μου φαίνεται ότι όλοι μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι χορεύουν το μπάλο γρήγορο που έλεγαν και στο γάμο Αλίκης-Παπαμιχαήλ στη νεράιδα και το παλικάρι :-D... προσωπικά δεν μπορώ να θεωρήσω ότι κάποιος από όλους αυτούς είναι αθώος...

Μάλλον, δεν έχεις βρεθεί σε πορεία.....

Καλησπέρα κίνκα.

Ποιοί είναι οι όλοι μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι που χορεύουν τον μπάλο?

Τι εννοείς όταν λες πως δεν θεωρείς ότι κάποιος από όλους αυτούς είναι αθώος?

Ποιά μορφή... έκφρασης δυσαρέσκειας/αντίδρασης/πάλης/αντίστασης... προτείνεις?

Ξέρεις, με όλη την καλή διάθεση το λέω, οι διαδηλωτές δεν είναι σαν τους οπαδούς των διαφόρων ομάδων που δίνουν ραντεβού για να παίξουν ξύλο... Είναι άνθρωποι που διεκδικούν....Στη συγκεκριμένη περίπτωση διεκδικούν το παρόν και το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους, αλλά και όλων των υπολοίπων που δεν βγήκαν στο δρόμο.

Οι κουκουλοφόροι, αντίθετα, είναι τραμπούκοι που θέλουν να σταματήσει ο κόσμος να διεκδικεί....Θέλουν να είναι ο κόσμος με σκυμμένο το κεφάλι... Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν πολλά μέσα, που όλα έχουν σχ'έση με ωμή βία (γκλομπ, καπνογόνα, καδρόνια, σιδερολοστούς, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, μολότοφ, φωτιές, αίμα)...

Πού είναι η ομοιότητα;;;;

Ξέρεις, με όλη την καλή διάθεση το λέω, οι διαδηλωτές δεν είναι σαν τους οπαδούς των διαφόρων ομάδων που δίνουν ραντεβού για να παίξουν ξύλο... Είναι άνθρωποι που διεκδικούν....Στη συγκεκριμένη περίπτωση διεκδικούν το παρόν και το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους, αλλά και όλων των υπολοίπων που δεν βγήκαν στο δρόμο.

Οι κουκουλοφόροι, αντίθετα, είναι τραμπούκοι που θέλουν να σταματήσει ο κόσμος να διεκδικεί....Θέλουν να είναι ο κόσμος με σκυμμένο το κεφάλι... Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν πολλά μέσα, που όλα έχουν σχ'έση με ωμή βία (γκλομπ, καπνογόνα, καδρόνια, σιδερολοστούς, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, μολότοφ, φωτιές, αίμα)...

Πού είναι η ομοιότητα;;;;

σαφώς και δεν μιλάω για τον ειρηνικό διαδηλωτή...

ξέρω όμως άτομα που ασχολούνταν με το σπορ "επεισόδια" (όχι απλά πορείες) και τη δεκαετία 70-80, αλλά και πιο πρόσφατα και όλοι λένε ότι είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις, σαν τα ραντεβού των οπαδών για το ξύλο... είναι τυχαίο που χρησιμοποίησαν όλοι αυτή την έκφραση; ;)

τέσπα, το θέμα δεν το εξετάζω παραταξιακά και δεν θέλω να επικεντρωθώ στο κατά πόσο η πορεία είναι σωστό μέσο πίεσης, απλά ήθελα να επισημάνω ότι έχουμε μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση και πλέον το θεωρούμε και νορμάλ να υπάρχουν και θύματα...

σαφώς και δεν μιλάω για τον ειρηνικό διαδηλωτή...

ξέρω όμως άτομα που ασχολούνταν με το σπορ "επεισόδια" (όχι απλά πορείες) και τη δεκαετία 70-80, αλλά και πιο πρόσφατα και όλοι λένε ότι είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις, σαν τα ραντεβού των οπαδών για το ξύλο... είναι τυχαίο που χρησιμοποίησαν όλοι αυτή την έκφραση; ;)

τέσπα, το θέμα δεν το εξετάζω παραταξιακά και δεν θέλω να επικεντρωθώ στο κατά πόσο η πορεία είναι σωστό μέσο πίεσης, απλά ήθελα να επισημάνω ότι έχουμε μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση και πλέον το θεωρούμε και νορμάλ να υπάρχουν και θύματα...

Προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου νορμάλ να υπάρχουν θύματα.....

Αν το θεωρούσα δεν θα άνοιγα και αυτό το θέμα.....

Όσο για το "σπορ" που περιγράφεις, πρόκειται για τελείως διαφορετικό πράγμα....Αυτοί συναντιούνται απλά για ξύλο. Χωρίς αιτήματα, χωρίς διεκδικήσεις.... Αφορμή μπορεί να είναι κάτι "χαζό".

Η πορεία, όμως, είναι άλλο πράγγα. Οι μεγαλιώδεις πόρειες των τελευταίων ημερών (και μηνών) μόνο ως κάτι τέτοιο δεν υα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Όταν 100.000 κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο....δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο....

Όσο για τους "κουκουλοφόρους"....σου έδωσα το παράδειγμα της Αγγλίας. Σε 2 μέρες τους έπιασαν!

Αν θελήσουν να τους πιάσουν, είναι το μόνο εύκολο! Το "πρόγραμμα" τους το ξέρουν όλοι! Θα κατεβούν από τον τάδε σταθμό, θα προχωρήσουν στον τάδε δρόμο κλπ κλπ....

Θέλουν, όμως;;;;

Και δεν το παώ παραταξιακά! Δεν ανήκω σε κάποια παράταξη (έχω, όμως, μια προσωπική ιδεολογία). Παλέυω, όμως, και θα συνεχίσω να παλεύω, για το μέλλον μου! Αυτό που κάποιοι θέλουν να μου στερήσουν!