Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Εγώ σε ένα μηνα, όπως θα βλέπετε και από το τικεράκι εχω τα τρίτα γενέθλια της μικρούλας μου και έχω αρχίσει να τρωγομαι τί θα φτιάξω πάλι :?

Από την μία μ'αρεσει που καλώ κόσμο από την άλλη δύσκολα με το φαγητό :-(

Γιατί τα παιδάκια άντε και τρώνε αλλά οι μεγάλοι δεν την βγάζουν με κεφτεδάκια :cool: Αντε πάλι illegal θα είναι και κανά δυο πιάτα legal για μένα μου φαίνεται...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά καλά λέει ο άντρας μου ότι είμαι υπερβολική, εγώ βρίσκω και τον Ντένις τον Τρομερό ακατάλληλο για ένα πεντάχρονο και τον Μικρό Νικόλα!

Δεν μου αρέσει καθόλου η γλώσσα που χρησιμοποιούνε, λέξεις του στυλ ηλίθιος, χαζός κτλ.

Τα κολλάνε πολύ εύκολα τα παιδιά αυτά, θυμάμαι ένα καιρό που έβλεπε το Ice Age είπε τη γιαγιά του βλαμμένη! :oops::lol:

Καθόλου υπερβολική!

Απορω πως σου φανηκε καλό το ντενις νεραιδομαμα!:P

Το θεωρω απαραδεκτο, όπως και το μικρό νικόλα(το εχουν δει στα γερμανικα κανα 2 φορες τα παιδια και δεν καταλαβαινα και πολλα εγω, το ειδα ομως μια φορα στα ελληνικά και εφριξα.

Τα μονα που τους βαζω(προσπαθω δηλ οχι παντα) ειναι baby einstein , το οποιο το εχουν ψιλοβαρεθει πλεον λογω ηλικίας, και καποια ωραια στα ελευθερα δορυφορικα γερμανικα καναλια. Οσες φορες βλεπουνε απο τα άλλα, εχουν υπερένταση μετα... και εχουν ξεσηκωσει πολλες χαζομαρες απο παιδικα...

Γενικά εμείς την τηλεόραση την βαζαμε επειδη ειναι διγλωσσα για να μαθαίνουν λιγο τη γερμανικη γλωσσα, αλλα δυστυχως ξεφυγε η κατάσταση και βλεπουν καπως περισσότερη απο ο,τι θα ηθελα...:(:(

eNeap2.pngNziDp2.png

Εγώ πάντως θα έλεγα να μην ανησυχείτε για το λεξιλόγιο στα παιδικά. Αν εσείς στο σπίτι δεν μιλάτε έτσι αποκλείεται να παγιωθούν αυτές οι λέξεις στο παιδί. Άλλωστε τι νομίζετε, αργότερα δεν θα εκτίθενται σε τέτοιο λεξιλόγιο. Καλό είναι όταν το ακούνε να τους λέτε ότι δεν είναι σωστό, αν και το καλύτερο είναι το παράδειγμα που δίνετε εσείς στο σπίτι. Σας μιλάω εκ πείρας.

Όσο για την Baρbie αν την δείτε προσεκτικά πέρα από τα φρουφρου και αρώματα έχει και πολλά καλά στοιχεία (πάλι εκ πείρας).

Τώρα η βία είναι άλλο θέμα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο και συνέντευξη: The Benefits of Minimally Invasive Dentistry

Ο οδοντίατρος εδώ προτείνει σόδα για βούρτσισμα, κατανάλωση τροφών ζύμωσης και οζονοποιημένα λαδάκια, σαν αυτά που σας είπα ότι χρησιμοποιεί η οδοντίατρος μου και κάνουνε θαύματα!

Mefirst δεν σου απάντησα, η ουλίτιδα είναι αρκετά σοβαρή και δεν νομίζω να περάσει μ' ένα λαδάκι, καλύτερα να συμβουλευτεί την ίδια την οδοντίατρο γιατί υπάρχει μεγάλη γκάμα τέτοιων λαδιών με όζον ανάλογα με το πρόβλημα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Συγγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα ειναι σος, ο μικρός μου νομίζω οτι εχει κάνει ουλίτιδα, ή στοματιτιδα δεν ξερω γιατι πονάει όταν τρωςι και λογικά καπου εχει αφθα..., μαλλον ουλιτιδα όμως, τα ουλα ειναι κοκκινα και καπως φουσκωμένα....το οποιο μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι διατροφη καλη κανει και τα δοντια τα πλενουμε 2 φορες τη μερα σχολαστικα.....

μου προτειναν αυτο απο το φαρμακείο που ειναι το πιο φιλικό για παιδιά, με οξυγόνο είναι "οξυζενε" ας πουμε αλλα δεν εχω δει συστατικά στο τηλέφωνο ρώτησα την φαρμακοποιό.

http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=83&flypage=flypage.tpl&product_id=6033&option=com_virtuemart&Itemid=397〈=el

Ροζυ εσενα το λαδι στο εδωσε η οδοντιατρος μας? Αν ειναι να τον παω τη δευτερα, φοβαμαι πολυ, δεν εχω κανει ποτε ουλίτιδα παρα μονο ελαχιστα ματωναν στο πλυσιμο στις εγκυμοσυνες μου ....

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Τερμα τα off topic θεματα και ερωτησεις κοριτσια. Οποιος θελει κατι ασχετο υπαρχουν τα μειλ και τα πμ. Η υπαρχουν κανονες η δεν υπαρχουν.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

http://www.tovima.gr/science/article/?aid=496282

Για το λάδι καρύδας και τις κετόνες σε σχ'εση με τπ αλτσχάιμερ. Προς τη μέση μιλά και για τις κετόνες και τον αυτισμό. Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι και εδώ αποσυνδέει το καλό λάδι καρύδας από τη χοληστερίνη.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Fairysmom τα παιδάκια μας είναι ακόμη μικρα αλλα όταν μεγαλώσουν σε ελάχιστα χρόνια δεν θα θέλουν κάν την παρουσία μας στα πάρτυ και τότε δεν νομίζω να κάθονται να τρώνε τα δικά μας. Θυμάμαι κι εγω απο Φλεβάρη και μετα αρχίζουν παρα πολλά πάρτυ πολλές φορές και κάθε Σαββατοκύριακο!!! Πόσες αηδίες θα φάνε ούτε που ξέρουμε!

Δεν έχω αυταπάτες :lol: Ξέρω ότι αργότερα θα ειναι ανεξέλεγκτα τα πράγματα! Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου θα τρώει σωστά και μετά θα έχω την ελπίδα ότι κάτι θα της μείνει από όλα αυτά. Άσε που ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχουμε βγει και από την γκαπς. Οι κόρες μου τουλάχιστον γιατί για μένα δεν μπορώ να θέσω ακόμα χρονικό όριο.

Πάντως εγώ κορίτσια δεν στερούμαι καμία βολτα για το φαγητό πλέον. Προτιμώ να κουβαλάω τάπερ και να πηγαίνουμε παντού, παρα να χάνουμε εκδηλώσεις και άρα και επαφές με φίλους μας. Όσο για τα παιδιά λόγω του παιχνιδιού δεν πολυκαταλαβαίνουν πολλές φορές και τι τρώνε, αφού προτιμάνε να παίξουν παρά να φάνε.

Δεν το πιστεύω ότι δεν εγκρίνετε τον Ντένι! Τον μικρό Νικόλα δεν τον έχω δει ποτέ για να έχω αποψη, αλλά προσωπικά περισσότερο φοβάμαι τους ενηλικες συγγενείς/φίλους που δεν προσέχουν τις εκφράσεις τους παρά ένα παιδίκό σαν τον Ντένι. Συμφωνώ με την Γιωτα ότι τα παιδιά υιοθετούν συνήθειες των γονιών τους. Αν οι γονείς μιλούν άσχημα, θα μάθουν και τα παιδιά. Αν οι γονείς είναι φαντασμένοι ή ματαιοδοξοι θα δώσουν το αντίστοιχο πρότυπο στα παιδιά τους.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Δεν έχω αυταπάτες :lol: Ξέρω ότι αργότερα θα ειναι ανεξέλεγκτα τα πράγματα! Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου θα τρώει σωστά και μετά θα έχω την ελπίδα ότι κάτι θα της μείνει από όλα αυτά. Άσε που ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχουμε βγει και από την γκαπς. Οι κόρες μου τουλάχιστον γιατί για μένα δεν μπορώ να θέσω ακόμα χρονικό όριο.

Eμένα δεν με πειράζει πλέον να φάει κάτι illegal. Φυσικά καλό είναι όσο περνάνε από το χέρι μας να τρωνε legal αλλά το πρόβλημά μου όπως και των περισσότερων φαντάζομαι είναι τα κακής ποιότητας φαγητά που προσφέρονται στα πάρτυ. Δεν είναι οτί θα πάς σε ενα σπίτι και θα έχουν ένα illegal φαγητό αλλά μιλάμε για προτηγανισμένα προιόντα συνηθως όσο πιο φθηνά γίνεται (γιατί είναι πολλά τα άτομα) :? Αυτό δεν θα μπορέσουμε κάποτε να το αποφύγουμε δυστυχώς, οπότε στο σπίτι πρέπει να τρέφονται πολύ σωστά για να εξισορροπούν...

Yugup3.png

Ακόμα θέλω να της κάνω αυστηρή γκαπς για να μην έχουμε πισωγυρίσματα και να βγούμε από αυτήν μία ώρα γρηγορότερα.

Μου έγραψε τσεκ απ και η παιδιατρος και να δούμε πώς πάει και από τιμές. Έχει χάσει όμως ένα κιλό αν και τρώει και λίγο έχω προβληματιστεί για τον λόγο. Τρώει κανονικά και όμως χάνει. Σας έχει τύχει?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Υψος εριξε? Η δικη μας ελεγε παλια οτι αν ριχνουν υψος δεν πειραζει το βαρος να μενει λιγο πισω. Τι τρωει?

Οπως σου ειπα κι εγω στην ιντρο για κανα διμηνο εχανα βαρος οτι και να τρωγα. Πηρα ομως 6 κιλα (οσα εχασα δλδ στα πρωτα σταδια ιντρο) κι εφθασα στα κανονικα μου παρολο που τρωω λιγοτερο τωρα απο οτι ετρωγα οταν προσπαθουσα να βαλω κιλα. Μηπως ειναι τετοια φαση και πρεπει να χασει λιγο βαρος λογω αποτοξινωσης πχ?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Τι εκανε ο δικος μου σημερα? Ειχα δουλεια κι εφαγε το μεσημερι με τον πατερα του. Του ετοιμασα τα φαγητα, εξηγησα τι και πως και τους αφησα να φανε. Οταν ρωταω μετα τι εφαγε τι μου λεει ο πατερας του? Οτι εφαγε μισο ραπανι!!! Το ειχε κοψει ο μπαμπας μου το πρωι για τον μεγαλο και ειχα βαλει το πιατο ψηλα μη τυχον και ....

Το ζητησε ο μικρος κι ο πατερας του το ξεχασε και του το δωσε. Ειχε αερια μετα...τον μαλωσα πολυ και ηταν χεσμενος γιατι ηξερε οτι δεν επρεπε. Εν τωμεταξυ εχει μικρη δυσκοιλιοτητα απο χθες...κανει κακα μεν αλλα λιγα και κατσικισια.....πρεπει να πιει χυμους και δεν θελει.

Aυτό για το ύψος μου το είπε και η πεθερά μου. Το θέμα είναι ότι έχω να την μετρήσω πολύ καιρό. Θα το κάνω αύριο.

Το είπα σήμερα στην παιδιατρο και το απέδωσε στην ίωση που περνάει. Αλλά δεν τα έχασε ξαφνικά τώρα, είχε ξεικινησει από πριν να αδυνατίζει.

Αν βάλεις τον ζυμό μέσα σε σούπα ή ζωμό? Δεν είναι και το καλύτερο, εφόσον πρ΄πει να πίνεται μισή ώρα προ φαγητού, αλλά ίσως βοηθήσει. Επίσης το τουρσί δεν το τρώει? Και αυτό θα βοηθήσει.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Οχι σου ειπα οτι και λιγες σταγονες στο ζωμο καταλαβαινει τη γευση. Σημερα τον εχω στα μπινελικια λογω ραπανιου και τον "διεταξα" να φαει λαδι καρυδας και το φαγε (τη δευτερη). Θα δοκιμασω να ειμαι αυστηρη αυριο μπας και......

Ουτε τουρσι τρωει.

Αυτο ηθελα να σου πω κι εγω, για την ιωση......απο τα χριστουγεννα ειχε θεματα η κορη σου.

Νεραιδομαμα θυμασαι την συναντηση στην Αρνικα που μας ειχε μιλησει εκεινη η ξενη γιατρος που δουλευε παλια στην κατασκευη εμβολιων? Που μας ελεγε εκεινα τα ενδιαφεροντα πως οι παιδικες ασθενειες ωφελουν τον οργανισμο? Εχω την εντυπωση πως η Ροζι δεν ηταν σε κεινη την συναντηση.

Αναφερεται το θεμα σε αυτο το πολυ ενδιαφερον αρθρο

http://www.examiner.com/article/infectious-diseases-can-be-beneficial-for-children-says-dr-scheibner-phd?

Στο οποιο υπαρχει και μια ενδιαφερουσα αναφορα σχετικα με την ατοπικη δερματιτιδα που οφειλεται στην εντερικη χλωριδα και λεει μαλιστα οτι η ιλαρα μπορει να βοηθησει σε αυτο το προβλημα. Δεν με αφηνει να το κοπιαρω δυστυχως οποτε δαβαστε το, ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον.

Διαφημίσεις

Aυτό για το ύψος μου το είπε και η πεθερά μου. Το θέμα είναι ότι έχω να την μετρήσω πολύ καιρό. Θα το κάνω αύριο.

Το είπα σήμερα στην παιδιατρο και το απέδωσε στην ίωση που περνάει. Αλλά δεν τα έχασε ξαφνικά τώρα' date=' είχε ξεικινησει από πριν να αδυνατίζει.

Αν βάλεις τον ζυμό μέσα σε σούπα ή ζωμό? Δεν είναι και το καλύτερο, εφόσον πρ΄πει να πίνεται μισή ώρα προ φαγητού, αλλά ίσως βοηθήσει. Επίσης το τουρσί δεν το τρώει? Και αυτό θα βοηθήσει.[/quote']

Αρχικά να δικαιολογήσω πως λέω ότι δεν με μοιάζουν τα illegal. Στην παρούσα φάση φυσικά και με νοιαζουν αλλα όταν η μικρη θα αρχίσει να πηγαίνει σε πάρτυ πιστεύω να έχουμε βγει απο την διατροφή, ε ακόμη και τότε δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι σε αυτή την χάλια ποιότητα των φαγητών ενός πάρτυ, και πάλι και εκτός gaps θα θέλω οπωσδήποτε να την αποφύγω... Αυτο! Μάλλον δεν το είπα σωστά πριν. :rolleyes:

Οσο για το βάρος, να πω την αλήθεια κι εμένα με είχε προβληματίσει... Δεν την έβλεπα να παίρνει και ιδιαίτερα. Τώρα ειδικά με την πνευμονία έχασε και περίπου ένα κιλό και ειμαστε κοντά στα 12 :-( μέχρι και ο Χρ. την βρήκε αδυνατουλα ( χωρίς να την μετρήσει βέβαια γιατι με ουρλιαχτα έκατσε να την ακροαστει:rolleyes: και φανταστείτε ότι κι αυτός δεν ανησυχεί για τέτοια θέματα... Απο ύψος την βλέπω και παίρνει αλλα κι εκει όχι και φανατικα. Ρε παιδιά όταν ήταν μωρακι πριν τις παλιοαλλεργιες ήταν στο 90% !

edit: Να προσθέσω οτί και η δικιά μου τρώει ικανοποιητικά. Της αρέσει και το λιπος και τρώει και ποσότητα. Δηλαδή το πρωι ένα/ δυο αυγά με προσούτο και χυμο, μεσημέρι ότι και να εχω μαγειρεψει θα φάει ένα πιάτο κι αν έχω σούπα θα φάει δυο, το βράδυ τρωει πάντα παρμεζάνα με προσούτο, μπροκολο ή αν εχει μείνει από το μεσημεριανό αν είναι σούπα ή κρέας. Ενδιαμεσα θα φάει οπωσδήποτε κάτι πχ, κεκάκι, ξηροκάρπια, αποξηραμένα, μπανάνα, γιαουρτάκι..... οπότε δεν νομιζω να μην τρέφεται ικανοποιητικά. Παρόλ'αυτα είναι αδύνατη :-( Το κακό με την δικιά μου είναι οτί σε αντιθεση με πέρσυ, φέτος δεν θέλει ούτε να δει τους ζωμούς :-(

Yugup3.png

http://stopalimentarius.wordpress.com/2012/10/30/apagoreusi_polisis_amugdalon/

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΩΜΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο και συνέντευξη: The Benefits of Minimally Invasive Dentistry

Ο οδοντίατρος εδώ προτείνει σόδα για βούρτσισμα, κατανάλωση τροφών ζύμωσης και οζονοποιημένα λαδάκια, σαν αυτά που σας είπα ότι χρησιμοποιεί η οδοντίατρος μου και κάνουνε θαύματα!

Mefirst δεν σου απάντησα, η ουλίτιδα είναι αρκετά σοβαρή και δεν νομίζω να περάσει μ' ένα λαδάκι, καλύτερα να συμβουλευτεί την ίδια την οδοντίατρο γιατί υπάρχει μεγάλη γκάμα τέτοιων λαδιών με όζον ανάλογα με το πρόβλημα.

Σ ευχαριστω!λέω κ εγώ,το ξεχάσε?η ροζι?? :-)

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

http://www.keeperofthehome.org/2013/02/raising-kids-on-real-food.html

Πως να διδαξεις στα παιδια για το καλο φαγητο.

Ενδιαφέρον άρθρο από το Weston Price Foundation:

Traditional Nourishing and Healing Skin Care

Λέει περίπου τα ίδια που λέει η Campbell, μόνο παραδοσιακά λίπη από grass-fed animals στο δέρμα μας και να μην εμπιστευόμαστε τα οικολογικά καλλυντικά.

“A visit to any health food store unfortunately reveals that the

majority of products in the personal care section with ‘organic’ brand claims are not USDA-certified and contain only

cheap water extracts of organic herbs and maybe a few other token organic ingredients for organic veneer. The core of such products is composed of conventional synthetic cleansers and conditioning ingredients usually made in part with petrochemicals. According to market statistics, consumers are willing to pay significantly more for products branded ‘natural’ or ‘organic’ which they believe do not contain petrochemical-modified ingredients or toxic contaminants like

1,4-dioxane. . . When it comes to misbranding organic personal care products in the U.S., it’s almost complete anarchy and buyer beware unless the product is certified under the USDA National Organic Program.”

Εγώ πάντως σ' αυτή την εγκυμοσύνη απέχω από τα καλλυντικά, σαπούνι ελάχιστο (χρησιμοποιώ κεφίρ κάθε βράδυ μετά το μπάνιο), για ενυδάτωση λάδι καρύδας και αλόη που φτιάχνω εγώ και για μάσκα ωμό μέλι με ροδοπέταλα.

Αλλά σκέφτομαι και το tallow, η αλόη και το λάδι καρύδας δεν είναι τόσο ενυδατικά, ξηραίνεται πολύ το δέρμα μου λόγω καιρού και εγκυμοσύνης.

Μόνο που δεν μπορώ να μυρίσω λίπος και ζωμό τον τελευταίο καιρό :?

Καλημέρα σας, συνεχίζω τη διατροφή και έχω μια δυο ερωτήσεις να κάνω...

Διάβασα ότι τρώτε τυριά παρμεζάνα κλπ, μέσα στο βιβλίο η Cambpell γράφει μόνο για γιαούρτι κρέμα και κεφίρ, μήπως αυτά τα ξεκινάμε όταν βγαίνουμε από τη δίαιτα;

Επίσης όσο αφορά τους ξηρούς καρπούς έχω μπερδευτεί διαβάζω ότι αν κάποιος τους χωνεύει έυκολα δεν χρειάζεται να τους μουλιάσει στο νερό, δηλαδή εγώ αν δεν έχω πρόβλημα πέψης τους τρώω έτσι;

Επίσης θέλω να βρω φρέσκια κρέμα, μίλησα με Ιναχό και μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει, απο εκεί παίρνετε; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις ...:)

Εγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω λαρδι στο πρόσωπο μου! Εδω δεν μπορώ να το μυρισω στα φαγητά μέσα και θα το βάλω πάνω μου;;;; Καλυτερα να μην βάλω τίποτε!

Κι εγω μην νομίζεις δεν βάζω τακτικά, μόνο όταν έχω ανάγκη. Το θέμα μου είναι μήπως έτσι επιταχύνουμε τις ρυτιδες... Σε ένα άλλο τοπικ έπεσε το μάτι μου σε ένα post για μια κοπέλα που χρησιμοποιεί ελαιόλαδο...

Yugup3.png

Όχι για το πρόσωπο Κατερίνα! :lol:

Ελαιόλαδο δεν μπορώ, είναι πολύ λιπαρό και δεν μ` αρέσει η μυρωδιά.

Οι ρυτίδες δεν σχετίζονται με τις κρέμες αλλά με τη διατροφή και τις τοξίνες, εγώ δεν έχω ούτε μια.

Εγώ σας είπα, για υδατική και μάσκα βάζω αυτά από το Wildroot που είναι εντελώς φυσικά, και για τα μάτια το Badger με το τριαντάφυλλο.

Και πάλι για καθαρισμό βιολογικό ροδόνερο, τίποτα άλλο.

Καλημέρα σας, συνεχίζω τη διατροφή και έχω μια δυο ερωτήσεις να κάνω...

Διάβασα ότι τρώτε τυριά παρμεζάνα κλπ, μέσα στο βιβλίο η Cambpell γράφει μόνο για γιαούρτι κρέμα και κεφίρ, μήπως αυτά τα ξεκινάμε όταν βγαίνουμε από τη δίαιτα;

Επίσης όσο αφορά τους ξηρούς καρπούς έχω μπερδευτεί διαβάζω ότι αν κάποιος τους χωνεύει έυκολα δεν χρειάζεται να τους μουλιάσει στο νερό, δηλαδή εγώ αν δεν έχω πρόβλημα πέψης τους τρώω έτσι;

Επίσης θέλω να βρω φρέσκια κρέμα, μίλησα με Ιναχό και μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει, απο εκεί παίρνετε; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις ...:)

Οχι να μουλιαζεις πάντα τους ξηρούς καρπούς ή τουλάχιστον πρεπει να είναι ψημενοι αλλα τότε χάνουν πολλά απο τα πολύτιμα συστατικά τους! Με το μουλιασμα και γίνονται πιο ευπεπτοι και διατηρούν και αυτά τα συστατικά.

Σε πιο στάδιο της διατροφής είσαι;; Συνήθως ακολουθείται ένα πρωτόκολλο ένταξης γαλακτοκομικών και τα τυριά είναι προς το τέλος. Αλλα δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεσαι για να σου πω, εξαρτάται και απο το αν έχεις δυσανεξιες

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...