Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Eδω δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν αυτοι με πιστοποιημενα βιολογικα τηρουν τις προδιαγραφες οπως πρεπει, ειναι δυνατον να εμπιστευομαστε τα μη πιστοποιημενα βιολογικα? Στην Ελλαδα ζουμε!

Ροζι το λαχανο σου τελικα τουρμπο. Με ξεσκισε! Δεν εφαγα σημερα για να δω αν θα συνελθω. Εφαγα πολυ βεβαια το Σαββατο αλλα την Κυριακη εφαγα λιγο. Παλι με ξεσκισε. Περιμενω να δω τωρα αν θα συνελθω.

Τι εκανε ο μικρος τωρα? Με φωναζει ο μεγαλος να μου πει οτι τρωει ενα μακαρονι του!!! Εκει που δεν το περιμενεις στην κανει, τον τσακωσα να τρωει οντως, λιγο πρεπει να εφαγε αλλα τσαντιστηκα πολυ! Εντω μεταξυ τρωει καθημερινα αυτες τις μερες (κολοκυθο)πατατες με λαδι καρυδας και εχει αλλαξει εντυπωσιακα η γλωσσα του. Σας ειχα πει οτι ειχε ροζισει πολυ. Καποια στιγμη ασπρισε λιγο παλι (μαλλον επειδη δεν εδινα πατατες καθημερινα-λογω φουρνου) και μαλιστα κιτρινισε παλι λιγο εκεινο το κομματι που ηταν καποτε πολυ κιτρινο. Τωρα ροζισε ολη και αυτο το μονο κομματι ειναι λευκο (με ροζ πουα!). Τι σου κανει το λαδι καρυδας!!!! Αλλα το θεμα ειναι οταν δεν το καταναλωνει καθημερινα θα ασπριζει παλι?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ έχεις καλή μνήμη ;) Πρέπει να σε φοβάμαι. Ακόμα και εγώ είχα ξεχάσει πως έφαγα ένα φιρίκι την 1η μέρα που πεινούσα, και το είδα τώρα στις σημειώσεις μου. Έφαγα και πάλι μήλο 12 μέρες μετά προσπαθώντας να βοηθήσω το θέμα της γαστροπάρεσης. Στο γραφείο μου σήμερα έκλεισα (διαβάζοντας το faq της NCP ) το air freshener και δεν είχα φλέμμα! Παρατήρησα πως το ΣΚ σπίτι δεν είχα θέμα, διάβασα και σήμερα το πρωί το faq, και μάλλον αυτό ήταν.

Δεν έχω σκοπό να κάνω τροχάδην την intro, τα συμπτώματα θέλω να σεβαστώ και να με οδηγήσουν. Η ανορεξία συνεχίζεται και σκέφτομαι να την σεβαστώ (fasting, σελίδα 22 @ faq αν και δεν έχω τέτοια σοβαρά θέματα).

Κλύσμα λοιπόν! Ας είναι :| (ο χυμός πάντως από μπόλικα καρότα, καθώς και τα ωμά καρότα στην συνέχεια δεν έκαναν κάτι - και αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα καθώς το γράφει στο βιβλίο στο κομμάτι για την intro)

Αν επιτρέπεται, επειδή θέλω να διαβάσω και τις λεπτομέρειες, αυτό σχετικά με τις 36ώρες που το διάβασες;

Α εχω χασει την μπαλα με την περιπτωση σου...δεν καταλαβαινω πλεον τι κανεις, σε ποιο σταδιο εισαι, που οδευεις.....:lol:

Εδω απλα τρωω σε μεγαλυτερη ποσοτητα κατι που επιτρεπεται στο σταδιο που ειμαστε και τα κανω κουλουβαχατα, εσυ που τα μπερδευεις ετσι δεν ξερω πως θα βγαλεις ακρη!

Η νεραιδομαμα μου ειπε για τις 36 ωρες, αυτη ειναι ενημερωμενη πληρως, εγω δεν τα ψαχνω τοσο πολυ δεν προλαβαινω.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Νεραιδομαμα να δεις ποσο συγκινηθηκε ο μικρος με την πιτσα το Σαββατο! Ειχε να φαει απο τον Ιουλιο. Πηρε το πιατακι του και καθισε στην ακρη να τα φαει ευλαβικα, δεν αφησε ψιχουλο! Δυστυχως δεν τον καταφερα να δοκιμασει σταδιακα τυρι απο την προηγουμενη βδομαδα οπως εκανα εγω και επεσε με τα μουτρα. Την επομενη μερα εκανε παλι κακα πουρε, ισως γι αυτο ισως επηρρεαστηκε απο μενα λογω λαχανου δεν ξερω. Αλλα τρελλαθηκε με την πιτσα. Βλεπω ομως στα κακα του μικρα κομματακια αμυγδαλο απο την ζυμη της βασης. Αυτο τι σημαινει? Οτι δεν ειναι ετοιμος γι αυτο? Δυστυχως το δικο μου αμυγδαλοαλευρι δεν γινεται τοσο ψιλο οσο το αγοραστο.

Τι εκανε ο μικρος τωρα? Με φωναζει ο μεγαλος να μου πει οτι τρωει ενα μακαρονι του!!! Εκει που δεν το περιμενεις στην κανει, τον τσακωσα να τρωει οντως, λιγο πρεπει να εφαγε αλλα τσαντιστηκα πολυ! Εντω μεταξυ τρωει καθημερινα αυτες τις μερες (κολοκυθο)πατατες με λαδι καρυδας και εχει αλλαξει εντυπωσιακα η γλωσσα του. Σας ειχα πει οτι ειχε ροζισει πολυ. Καποια στιγμη ασπρισε λιγο παλι (μαλλον επειδη δεν εδινα πατατες καθημερινα-λογω φουρνου) και μαλιστα κιτρινισε παλι λιγο εκεινο το κομματι που ηταν καποτε πολυ κιτρινο. Τωρα ροζισε ολη και αυτο το μονο κομματι ειναι λευκο (με ροζ πουα!). Τι σου κανει το λαδι καρυδας!!!! Αλλα το θεμα ειναι οταν δεν το καταναλωνει καθημερινα θα ασπριζει παλι?

Τι μου είπε σήμερα η οδοντίατρός μας;

Ότι για πρόληψη τερηδόνας στα παιδιά συστείνει επάληψη των δοντιών με λάδι καρύδας πριν κοιμηθούνε!

Καλό είναι λέει να τα βουρτσίζουνε (όπως και όλοι μας) με σόδα και λάδι καρύδας αλλά αυτή τη στιγμή λέει ότι δεν μπορεί να προτείνει σόδα γιατί αυτή του εμπορίου στην Ελλάδα είναι γεμάτη αλουμίνιο (είδατε πόσο ενημερωμένη είναι; ;) )!

Και φυσικά εγώ της είπα γι' αυτή που παίρνουμε εμείς εδώ...

Γράφει ένα άρθρο αυτό τον καιρό για τους κινδύνους της φθωρίωσης στα παιδιά και θα προτείνει εναλλακτικές (θέλει να μιλήσει και με την παιδίατρο μας μήπως έχει κάτι άλλο να προτείνει η ανθρωποσοφική ιατρική).

Τη ρώτησα και για το colloidal silver και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλό και το χρησιμοποιεί και αυτή στο ιατρείο της.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Mesastoura θεωρώ ότι κακώς ξεκίνησες με ιντρο.Θα επρεπε να ξκινησεις με φουλ, κυρίως να προσαρμοστεί ο οργαισμός σου. Και επιπλέον δεν έχεις τόσο φοβερά θέματα για να μπεις σε ίντρο. Η φουλ για μισό με εναν χρονο θα σε βοηθούσε ούτως ή άλλως. Μετα το ξανασκεφτόσουν γι την ίντρο, ανάλογα με την πορεία σου.

Όταν λες θα την βαριόσουν, τι εννοείς? :lol: Δεν είναι τόσο βαρετή και στερητική όσοη φουλ :wink:

Galat μου το αξία είναι γάλα από τα γρεβενά και το βρίσκω στο μαγαζί της γειτονιάς μου με τα βιολογικά προιόντα. Ρώτα την Ρόζυ από πού το παίρνει. Κοντά δεν μένετε ή σε μπερδεύω? Εχει και αγελαδινό και κατσικίσιο

Το θέμα με το μπουκοτάζ δεν θα έπιανε, γιατί το Ρούμελη δεν επιστρέφεται. Επομένως την χασούρα την έχει ο καταστηματάρχης.

Καμουφλάζ σε γενικές γραμμές κι εγώ δεν εμπιστεύομαι προιοντα του σούπερ. Αλλά είναι σε μία λογική τιμή,δεν κάνει άσχημο κεφίρ και έχει πιστοποίηση. Στις πιστοποιησεις δεν έχω εμπιστοσύνη, αλλά μου παρέχουν μία σχετική ασφάλεια μεγαλύτερη από ένα μη πιστοποιημένο προιόν. Πολλές φορές μάλιστα ψωνίζω και αναγκαστικά από κάπου πχ ΑΒ, γιατί δεν με βολεύει να πάω πιο μακριά και να πάρω κάποιο άλλο γάλα που θα προτιμούσα καλύτερα. Με τα παιδιά είναι ολοκληρη επιχειρήση το να βγεις για ψώνια!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Βερα μπορώ σχεδόν να τον δω πώς έκανε.Θυμάμαι την 1ηφορά της μεγάλης μου που έφαγε μήλο, μέλι και σοκολάτα...Ειδικά στην σοκολάτα τράβα βίντεο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Vera μην ανησυχεις τοσο γι τα κομματακια αμυγδαλου. Ετσι κι αλλιως ειναι από τις τροφες που δεν πεπτονται πλήρως. Κι εγω είχα μεγαλο αγχος στην αρχη αλλα η Αγλαια με καθησυχασε οτι ειναι κατι φυσιολογικό...

Παντα η μικρή μου αν φαει μεγαλη ποσότητααπό ξηρους καρπους φαινονται ετσι στο γιο γιο της

Yugup3.png

Ευχαριστώ Νεραιδομαμά! Εφτιαξα με Βραχιά τωρα γιαουρτι δεν βρηκα δυστυχως τιποτε αλλο και ηθελα οπωσδηποτε να εχω γιαουρτακι αυριο. Μου φανηκε πλουσιο γαλα στο ζεσταμα για να δουμε....

Και οχι δνε με μπερδευειες σχετικα κοντα με τη Ροζυ ειμαστε. Θα δω το πράσινο στην πεντέλης τι γάλατα εχει, ειναι το πιο κοντινό μου.

mesastoura μακρυα απο καροτο για λιγο! (δεν εχω ιδεά ποσο περιορισμενη ειναι η ιντρο.... θα τη βρεις την ακρη ομως.... θα το ... μελετησεις!)

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Το έχετε ακόμη galat? Γιατί σε μας μετατράπηκε σε Bio-art.

Το Αξία κάνει πολύ καλό γιαούρτι και κεφίρ, μ' αρέσει.

Και το Βραχιάς μ' αρέσει πολύ αλλά δεν ψωνίζω από σούπερ συχνά για να το βρίσκω.

Γενικά η κατάσταση με τα γάλατα στη χώρα μας είναι τραγική και απαράδεκτη, αν δεν το έβρισκα τόσο απαραίτητο το κεφίρ ίσως να το απόφευγα εντελώς.

Αλλά έχω δει τόση μεγάλη διαφορά στην υγεία μου μ' ένα ποτήρι κεφίρ γάλακτος τη μέρα που διστάζω να το σταματήσω.

Βέβαια πίνω και μπόλικο κεφίρ νερού αλλά έχει πιο λίγους μικροοργανισμούς.

Πολλές φορές μάλιστα ψωνίζω και αναγκαστικά από κάπου πχ ΑΒ' date=' γιατί δεν με βολεύει να πάω πιο μακριά και να πάρω κάποιο άλλο γάλα που θα προτιμούσα καλύτερα. Με τα παιδιά είναι [b']ολοκληρη επιχειρήση το να βγεις για ψώνια[/b]!

εννοειται αυτο, οταν ειμαι στον ΑΒ και εχει μεινει μονο το βιολογικο του αυτο παιρνω, αλλα θα προτιμουσα να παρω καποιο αλλο βιο ή το κουκακη.

δυστυχως εγω δεν καταφερα να κανω καλα τις "τηγανητες πατατες". Τωρα επιχειρω να φτιαξω grain free cereal. Αν τα καταφερω θα ποσταρω τη συνταγη.

ακουστε μενου μιας μερας ενος "συμμαθητη" των παιδιων: το πρωι το γαλα μας, μετα ψωμι με βουτυρο και μελι, μετα λιγο φαγητο ή συνηθως ψωμι με τυρι (γιατι ειναι δυσκολος στο μεσημεριανο), το απογευμα γιαουρτι το παιδικο και το βραδυ γαλα και υπνος! εμεινα ετσι :shock::shock: και σκεφτομουνα μηπως κανω κατι λαθος; μηπως τα δικα μου δεν χρειαζονται να τρωνε τοσο πολυ; :?:(πρωινο,δεκατιανο, διπλο μεσημεριανο, φρουτα και βραδυνο φαγητο)

Καλησπερα!

Περναμε πολυ δυσκολες μερες...:-(

Το προβλημα της υγρασιας εχει τεθει υπο ελεγχο προς το παρον. Με πολλη κουραση, ομως. Η βλαβη επιδιορθωθηκε την ιδια ημερα που την ανακαλυψαμε, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να καθαρισεις την μουχλα. Δυστυχως, ηταν σε σημειο που δεν φαινοταν και δεν μυριζε κι ετσι αργησαμε να το αντιληφθουμε. Τωρα εχει καθαρισει, αλλα ειναι δεδομενο οτι θα ξαναβγει σε λιγο καιρο και θα βγαινει γενικα μεχρι να στεγνωσει ο τοιχος. Οποτε, θα πρεπει να καθαριζεται τακτικα.

Ο ανδρας μου ηταν αντιθετος στο να βαλουμε αντιμουχλιακο χρωμα γιατι ειπε οτι αν περιορισεις την εξοδο της υγρασιας, αυτη θα βρει αλλο δρομο, πχ. να βγει στο πατωμα φουσκωνοντας το παρκε. Κρατηστε το αυτο στα υποψιν σας αν ποτε σας τυχει κατι παρομοιο.

Και για να τελειωσω το θεμα, κολπακι για να δειτε αν εχετε διαρροη: κλεινετε τα παντα, να μην σταζει τιποτα (ουτε καζανακια εννοειτε) και τσεκαρετε το ρολοϊ. Αν "τρεχει", υπαρχει προβλημα. Ο ελεγχος αυτος πρεπει να γινεται τακτικα, ετσι μας ειπαν, ετσι σας λεω.

Τελος παντων, αυτο τελειωσε. Τα χειροτερα ηρθαν μετα. Η μικρη μου εχει γαστρεντεριτιδα (προφανως την κολλησα εγω), αλλα το περναει πολυ ασχημα. Κενωση καθε μια ωρα περιπου, τελειως νερο και πρασινη. Ειναι και πολυ οξινες οι κενωσεις, την εχουν κατακαψει την κακομοιρα τοσο που βλεπει το μπανιο και κλαιει. Δυστυχως στις τελευταιες κενωσεις ειδα και αιμα. Αρκετο και ανοιχτο κοκκινο ("φρεσκο"). Αυριο θα κανουμε καποιες εξετασεις κοπρανων για να αποκλεισουμε (ελπιζω) τα χειροτερα. Εχει και πυρετο. Δεν τρωει τιποτα, ελαχιστο ζωμο και τιποτα αλλο.

Εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Τα προβιοτικα της μικρης δεν εχουν φτασει (δικο μου λαθος, μπερδευτηκα και τα παρηγγειλα πολυ αργα). Σημερα της εδωσα ελαχιστη σκονη απο μια δικη μου καψουλα. Περιπου το 1/5. Ειναι πολυ? Θελω να την βοηθησω λιγο αυτες τις μερες αλλα φοβαμαι μην της κανω κακο αντι καλο (die-off απο λαθος δοση).

Για το γαλα με απογοητευσατε τελειως. Πανω που χαρηκα που βρηκα το Ρουμελη σε ενα μπακαλικο σχετικα κοντα...:-(

Ξεχασα να αλλαξω το κεφιρ γαλακτος και εμεινε 24 ωρες παραπανω. Το αλλαξα τωρα και μου μυριζει λιγο σαν τυρι. Σωζεται?

Σορυ για τις απανωτες ερωτησεις, αλλα τα 'χω παιξει. Ειχα καιρο να περασω τοσο δυσκολες μερες, μαλλον απο την οισοφαγιτιδα της μικρης μου περισυ...

ΥΓ. Αν στα παιδια δεν αρεσει η γευση απο οποιοδηποτε σκευασμα χρησιμοποιειται, απλως βουρτσιστε τα με σκετη οδοντοβουρτσα. Το βασικο ειναι το βουρτσισμα. Στον μικρο μου δεν βαζω τιποτα, ειμαι σιγουρη οτι θα καταπιει οτι του βαλω, ηδη σταματαμε τουλαχιστον 10 φορες για να καταπιει μεχρι να τα βουρτσισουμε καλα, οποτε αν δεν του αρεσει η γευση, θα εχω αρνηση στο πλυσιμο μετα.

yleap2.png In10p2.png

Τι μου είπε σήμερα η οδοντίατρός μας;

Ότι για πρόληψη τερηδόνας στα παιδιά συστείνει επάληψη των δοντιών με λάδι καρύδας πριν κοιμηθούνε!

Καλό είναι λέει να τα βουρτσίζουνε (όπως και όλοι μας) με σόδα και λάδι καρύδας αλλά αυτή τη στιγμή λέει ότι δεν μπορεί να προτείνει σόδα γιατί αυτή του εμπορίου στην Ελλάδα είναι γεμάτη αλουμίνιο (είδατε πόσο ενημερωμένη είναι; ;) )!

Και φυσικά εγώ της είπα γι' αυτή που παίρνουμε εμείς εδώ...

Γράφει ένα άρθρο αυτό τον καιρό για τους κινδύνους της φθωρίωσης στα παιδιά και θα προτείνει εναλλακτικές (θέλει να μιλήσει και με την παιδίατρο μας μήπως έχει κάτι άλλο να προτείνει η ανθρωποσοφική ιατρική).

Τη ρώτησα και για το colloidal silver και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλό και το χρησιμοποιεί και αυτή στο ιατρείο της.

λοιπόν με αυτό το ποστ κοιμηθηκα κ ξύπνησα (λόγω μπέμπας).έψαξα γ το φθοριο κ έπαθα πλάκα!θέλω κ εγώ σόδα κ λάδι καρυδας!απο που τα προμηθεύεστε?σόδα εννοούμε μαγειρική,καθαρίζει καλά?κ πως γίνεται?βάζετε λίγη πάνω στην οδοντόβουρτσα κ απο πάνω λίγο λάδι?απο τότε που σας ανακάλυψα όλο φωτιές μου βάζετε!το άλλο το colloidal silver τι είναι πάλι?εμείς πάντως από γάλα εδώ έχουμε το πλέον βιολογικό!ο πατέρας μου έχει αγελάδα!κ κατσικεσ κ πρόβατα!είναι το πάθος του!δίπλα στο βασιλικό ποτιζεται κ η γλάστρα!κεφιρ ψάχνω να βρω γιατί το έχασα αυτό που είχα,έχει όμως η πεθερά μου κ θα πάρω όταν πάμε..

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Διαφημίσεις

Rosie ποια είναι η σόδα χωρίς αλουμίνιο που γράφεις; Σωστά υποψιάζομαι πως του Ρουμπουλάκη δεν θα είναι ΟΚ;

fairy's mom, εννοώ πως θα βαριόμουν επειδή μάλλον δεν θα καταλάβαινα κάτι θεραπευτικό ή έστω αλλαγή να συμβαίνει στον οργανισμό μου. Τώρα, με μια ζωή με τάση προς την διάρροια, και συχνές κενώσεις -όταν με έπιανε σχεδόν δεν μπορούσα να κρατηθώ - έχω δυσκοιλιότητα! Ή μάλλον γαστροπάρεση. Αν δεις στο faq και αυτό είναι από κακή χλωρίδα! Αν έχω κάποια θέματα τα έχω από την γέννησή μου, όπως έχω γράψει ήδη, οπότε ελπίζω να ξεκουκουλωθούν με την intro.

http://www.roumeli.com.gr/katastimata.htm είσαι σίγουρη για αυτό που γράφεις για την Ρούμελη;

κεφίρ και λάδι καρύδας έχω πολύ αν θέλει κάποια.

Αλέξ δεν νομίζω να έχεις θέμα με το κεφίρ, θα ζήσει. Απλά αν δεν αντέχεις το αποτέλεσμα πέταξε το. Το επόμενο θα είναι κ.

mefirst τυχερή είσαι με τα γαλακτομικά!

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Τα προβιοτικα της μικρης δεν εχουν φτασει (δικο μου λαθος, μπερδευτηκα και τα παρηγγειλα πολυ αργα). Σημερα της εδωσα ελαχιστη σκονη απο μια δικη μου καψουλα. Περιπου το 1/5. Ειναι πολυ? Θελω να την βοηθησω λιγο αυτες τις μερες αλλα φοβαμαι μην της κανω κακο αντι καλο (die-off απο λαθος δοση).

Λίγη μου φαίνεται για τέτοια περίπτωση, εγώ θα έδινα πολύ παραπάνω, μισή καψουλίτσα ας πούμε.

Γιατί στη γαστρεντερίτιδα θες θεραπευτική δόση.

Το κεφίρ εγώ το αφήνω 48 ώρες τώρα το χειμώνα για να ξυνίσει ικανοποιητικά!

Συμφωνώ απόλυτα με το σύζυγο για το αντιμουχλικό, είναι σαν να βάζουμε αντιμυκητιακά σκευάσματα τοπικά προκειμένου να κρύψουμε το πρόβλημα που υπάρχει στο έντερο. Όλο και κάπου αλλού θα επανεμφανιστεί!

Σόδα καλής ποιότητος έχει η Bob's Red Mill στο iherb.

Τώρα που επιβεβαίωσα και από τη Μαρία ότι η σόδα στην αγορά έχει αλουμίνιο δεν θα τη ξαναχρησιμοποιήσω στα παιδιά, μόνο τα Epsom.

Γιατί αυτή από το iherb δεν συμφέρει για μπάνια.

Λίγη μου φαίνεται για τέτοια περίπτωση, εγώ θα έδινα πολύ παραπάνω, μισή καψουλίτσα ας πούμε.

Γιατί στη γαστρεντερίτιδα θες θεραπευτική δόση.

Αχ τι δίνω στο παιδάκι μου τόσο καιρό ?

Τα προβιοτικά ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ είναι άλλα ?

αυτά που πήρα για μένα δίνω στον μικρό, μα το λέει καθαρά για παιδιά κάτω των 12 ετών η μισή δόση που παίρνουν οι ενήλικες

Τα προβιοτικά για παιδιά κάτω των 2 ετών είναι σε σκόνη, αλλά αν πάρουνε και τα Biokult δεν τρέχει και τίποτα λέει η Campbell.

Τα προβιοτικά για παιδιά κάτω των 2 ετών είναι σε σκόνη, αλλά αν πάρουνε και τα Biokult δεν τρέχει και τίποτα λέει η Campbell.

ουφ τρόμαξα, ευχαριστώ

ο μικρός μου είναι 5,5

Υπαρχει οικολογικο αντιμουχλικο σε διαφορες μαρκες οπως πχ η vechro ειπε ο συζυγος.

Βέρα και της Auro που είχα δοκιμάσει ήταν πολύ καλό

Camouflage για σένα ήταν η απάντηση

FXWyp3.png

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τα καλοσορίσματα της προηγούμενης εβδομάδας, είχα το πάρτυ της κόρης μου και έτσι δεν μπόρεσα να μπω να σας ευχαριστήσω. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στην παρέα σας...

Μου γράψατε ότι η intro είναι σοκ για τον οργανισμό, έχασα 4 κιλά σε 4 μέρες:shock:. Δυστυχώς ενώ είχα πει ότι θα'ντέξω το χάλασα με το πάρτυ :oops:, δεν πειράζει συνεχίζω δυναμικά με φουλ όμως γιατί φοβήθηκα με τη δυσκοιλιότητα. Λέω να κάνω 2 βδομάδες και μετά intro.

Τα παιδιά δεν μπορώ να τα ξεκινήσω gaps ακόμα γιατί πάνε σχολείο και παρασύρονται από τα άλλα παιδιά, έχω αποφασίσει να περιμένω το καλοκαίρι που θα είναι κλειστο, τρώνε όμως πολύ τουρσί και γιαούρτι που φτιάχνω. Θα περιμένω κάποιο καλό κορίτσι να μου δώσει και κεφίρ όταν μπορέσει γιατί τους αρέσει...

Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι.

...Μου γράψατε ότι η intro είναι σοκ για τον οργανισμό, έχασα 4 κιλά σε 4 μέρες:shock:. Δυστυχώς ενώ είχα πει ότι θα'ντέξω το χάλασα με το πάρτυ :oops:, δεν πειράζει συνεχίζω δυναμικά με φουλ όμως γιατί φοβήθηκα με τη δυσκοιλιότητα. Λέω να κάνω 2 βδομάδες και μετά intro.

Όπως μελέτησα για μένα, η αρχική λύση είναι θεραπευτική δόση προ-βιοτικών, που σημαίνει κάπου 7,5 - 10 κάψουλες bio-kult (ευτυχώς έχω πολλές, τα fclo μου τελειώνουν όμως).

Καλά έκανα όμως και έκανα και ένα κλύσμα σήμερα πρωί πρωί. Το πρόλαβα ;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...