Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Δεν είναι τόσο θέμα προβιοτικών αλλά λακτόζης, αν δεν κάνεις GAPS δεν υπάρχει λόγος να το αφήνεις για 24 ώρες.

Ωστόσο εμένα στις 24 ώρες δεν βγαίνει και ιδιαίτερα ξινό, παίζει ρόλο η μαγιά αλλά και το γάλα, το γίδινο βγάζει πιο ξινό και νερουλό γιαούρτι, μια φορά έφτιαξα και όλοι το βρήκαμε άνοστο.

Θα σου δώσω εγώ καλή μαγιά βουλγάρικη που δεν ξινίζει, φτάνει να την φροντίζεις.

Πάντως ασχετο με το γίδινο....

Το λιβαδερό βγάζει επίσης πιο νερουλό γιαούρτι. Μου φαίνεται οτί το εβολ βγαζει το καλύτερο. Εγω προσωπικά δεν στραγγίζω κανένα. Βγαίνουν και τόσο γλυκά που δεν χρειάζεται καν μέλι.

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eβαλα το γιδινο "εριφι" απο τον Ιναχο φιατι ειχα πολυ και δεν ηθελα να χαλασει με εν προβειο γιαουρτακι παλι απο τον ιδιο.

Ακόμα δεν κανω την γκαπς, εχω μοονο περιορισει τα δημητριακα τη ζαχαρη , χρησιμοποιω αλευρι καρυδας κλπ... σιγα σιγα θα το παρω αποφαση! Ροζυ ευχαριστω για τη μαγια θα μου δωσεις και κεφιρ που εχω πεθυμησει.... εγω μονο τουρσι λαχανο εχω να αντιπροσφέρω αλλα θα εισαι γεμα΄τη κι απο αυτο ειμαι σιγουρη χαχαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

Χα χα είναι γεμάτη η αποθήκη μου βάζα με τουρσί και ούτε να τα μυρίσω δεν θέλω! :lol:

Τις τελευταίες μέρες άρχισα να αναγκάζω τον εαυτό μου να τρώει έστω και λίγο μαζί με το μεσημεριανό, ελπίζω να κάνω καλά...

Εγώ με Ρούμελη συνήθως κάνω τα γιαούρτια μου μόνο και μόνο γιατί είναι από Jersey με καζεϊνη τύπου Α2, γιατί κατά τα άλλα ούτε βιολογικό είναι αλλά ούτε και μου δώσανε ποτέ σαφή απάντηση για το τι τρώνε οι αγελάδες τους :evil:

Βγαίνει πολύ πηκτό και δεν θέλει ούτε κι εμένα στράγγισμα.

Αλλά προσωπικά για γιαούρτι μου αρέσει το Κουκάκη αλλά ούτε κι αυτό είναι βιολογικό.

Galat πάρε με τηλέφωνο όταν είστε πιο καλά να συνεννοηθούμε.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ναι, το εχω υποψιν, ο Αλεξ ανέβασε και πυρετο σημερα, η Ειρηνη απλα βραχνιασε.... θα κανονισουμε την επομενη εβδομαδα.

Γνωμη μου ειναι να μην πιεζεσαι καθολου για το τουρσι, το σωμα μας μας δινει συνηθως σωστές κατευθύνσεις και πολύ περισσότερο στην εγκυμοσύνη....

Εγώ ποτέ δεν είχα θέματα με αναγούλες, εμετους κλπ ουτε με επιθυμίες για συγκεκριμενες τροφές, ωστόσο στην 2η εγκυμοσύνη δεν ηθελα καθολου το χυμο πορτοκαλι που λατρευω. Όντως προς το τελος ειχα λιιιγο ανεβασμένο ζακχαρο και τυχαια δαιβαζα στον μερκολα πως επηρεαζει το ζακχαρο το πορτοκάλι και γενικώς τα εσπεριδοειδη στους protein type....

eNeap2.pngNziDp2.png

Περαστικά στον μικρούλη!

Έχεις δίκαιο για τις ορέξεις στην εγκυμοσύνη, το ίδιο ακριβώς λέει και η Campbell άλλωστε. Απλά καμιά φορά είναι δύσκολο να ξέρεις για το τι πρέπει να τρως και να μην έχεις καμία επιθυμία να το φας :?

Διαφημίσεις

I was informed today by a certified GAPs practioner that you don't do intro first if you don't have diarrhea or if you aren't having 2 bowel movements a day. I didn't know this and wanted to pass it on.

Jennifer Hampton

Με μπέρδεψες τώρα με αυτό! Διάβασα σήμερα το πρωί στο faq για τα "post-nasal mucous" (page 5) καθώς και για "(slow stomach emptying)?" (page 6) και συμπέρανα πως πρέπει να κόψω μήλα και καρύδια/αμύγδαλα και να πάω σε προηγούμενο στάδιο της intro.

Η αλήθεια είναι πως πριν την intro τάση προς διάρροια είχα.

Οι κενώσεις μου είναι 14,18,21,24 και σε αναμονή... χωρίς κάποια ενόχληση. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω... ;

Σωστά άραγε υποψιάζομαι πως πρέπει να προσθέσω βούτυρο και να μειώσω κεφίρ / γιαούρτι ; Θα αυξήσω και το ξυνολάχανο. Κλύσμα ;

Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, περισσότερο φοβάμαι μήπως κάτι κάνω λάθος και μου προκύψει κάποιο θέμα που χαντακώσει την gaps στα μάτια του ευρύτερου οικογενειακού περίγυρου μου :cry: (έχω και τις ευαισθησίες μου λόγω επέμβασης καρδίας).

Η γυναίκα μου σήμερα το πρωί μου έλεγε πως το χρώμα μου είναι χάλια, συνεχίζω να τρίζω δόντια και τα μάγουλα μου έχουν μπει μέσα :cry:

Να βάλω ερώτηση στο yahoo group; Θα βγάλω άκρη;

...

Εγώ με Ρούμελη συνήθως κάνω τα γιαούρτια μου μόνο και μόνο γιατί είναι από Jersey με καζεΐνη τύπου Α2, γιατί κατά τα άλλα ούτε βιολογικό είναι αλλά ούτε και μου δώσανε ποτέ σαφή απάντηση για το τι τρώνε οι αγελάδες τους :evil:

Γιατί προτιμάς αγελαδινό; Εγώ σκέφτηκα (από Ρούμελη άθερμα πάντα) πρόβειο για τα γιαούρτια (λόγω παράδοσης) και γίδινο για το κεφίρ (επειδή έτσι κάνουν το ξυνόγαλά τους)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Rosie kai Fairy ειμαι ακομα χωρις τηλεφωνο (για καποιο μυστηριο λογο εχω συνδεση ιντερνετ κατα διαστηματα απο οτι διαπιστωσα μολις τωρα). Οποτε θα σας παρω τηλεφωνο μολις φτιαξει η γραμμη. Ουτε κινητο εχω.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

και αυτη η βαφη δεν θα ειναι οικολογικη φανταζομαι; θυμοσαστε μαρκα;

Υπαρχει οικολογικο αντιμουχλικο σε διαφορες μαρκες οπως πχ η vechro ειπε ο συζυγος.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ροζι μολις φυγατε, σχεδον αμεσως αρχισε ο μεγαλος κι εγω να εχουμε καταρροη. Εμενα δε με γρατζουνουσε ο λαιμος μου....ξαφνικα μιλαμε και ταυτοχρονα. Εγω εχω κλειστο λαιμο απο χθες και ο μεγαλος ξεκινησε πυρετο χθες το βραδυ. Κανα 38 και τα ξημερωματα που σηκωθηκε ελεγε οτι τον πονουσε η κοιλια του. Αγχωθηκα για ουρολοιμωξη, εδωσα uva ursi δεν παραπονεθηκε ξανα μεχρι τωρα αλλα ανησυχω. Ακομα σκυλοβηχει φυσικα! κΑΙ δεν μπορω να παρω κανενα τηλεφωνο!

Εσεις καλα ειστε?

Περαστικά σας!

Ναι, καλά είμαστε ευτυχώς, βήχει μόνο ακόμη ο μεγάλος αλλά λιγότερο.

Κι εγώ χθες το απόγευμα για ένα διάστημα είχα Ίντερνετ αλλά όχι τηλέφωνο, περίεργα πράγματα...

Διαφημίσεις

Με μπέρδεψες τώρα με αυτό! Διάβασα σήμερα το πρωί στο faq για τα "post-nasal mucous" (page 5) καθώς και για "(slow stomach emptying)?" (page 6) και συμπέρανα πως πρέπει να κόψω μήλα και καρύδια/αμύγδαλα και να πάω σε προηγούμενο στάδιο της intro.

Η αλήθεια είναι πως πριν την intro τάση προς διάρροια είχα.

Οι κενώσεις μου είναι 14,18,21,24 και σε αναμονή... χωρίς κάποια ενόχληση. Αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω... ;

Σωστά άραγε υποψιάζομαι πως πρέπει να προσθέσω βούτυρο και να μειώσω κεφίρ / γιαούρτι ; Θα αυξήσω και το ξυνολάχανο. Κλύσμα ;

Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, περισσότερο φοβάμαι μήπως κάτι κάνω λάθος και μου προκύψει κάποιο θέμα που χαντακώσει την gaps στα μάτια του ευρύτερου οικογενειακού περίγυρου μου :cry: (έχω και τις ευαισθησίες μου λόγω επέμβασης καρδίας).

Η γυναίκα μου σήμερα το πρωί μου έλεγε πως το χρώμα μου είναι χάλια, συνεχίζω να τρίζω δόντια και τα μάγουλα μου έχουν μπει μέσα :cry:

Να βάλω ερώτηση στο yahoo group; Θα βγάλω άκρη;

Σου ειπα ηδη οτι πανω απο 36 ωρες θεωρειται δυσκοιλιοτητα ασχετως αν ειναι ****** η σκληρα κι αν εσυ εχεις ενοχληση. Αυτο που συστηνεται απο τους ειδικους ειναι κλυσμα. Οταν το προβλημα εξακολουθει πολλοι βαζουν χυμους.

Λαθη σιγουρα κανεις διαφορα, τρως φρουτα απο την πρωτη μερα και βαλε.

Στην αρχη εχεις χαλια οψη και αδυνατιζεις πολυ μετα ξαναβαζεις αλλα εσυ επειδη κανεις τροχαδην την ιντρο δεν ξερω τι αποτελεσματα θα χεις.

Γιατί προτιμάς αγελαδινό; Εγώ σκέφτηκα (από Ρούμελη άθερμα πάντα) πρόβειο για τα γιαούρτια (λόγω παράδοσης) και γίδινο για το κεφίρ (επειδή έτσι κάνουν το ξυνόγαλά τους)

Εφόσον δεν απαντήσανε σε καμία από τις ερωτήσεις που τους έκανα για τα ζώα τους δεν εμπιστεύομαι το άθερμο γάλα τους, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος.

Το γίδινο δε που πουλάνε (Ερίφι) είναι υψηλής παστερίωσης!

Ακόμη και για τα τυριά τους δεν γνωρίζανε να μου πούνε τους χρόνους ωρίμανσης του κάθε τυριού! :shock:

Κρίμα γιατί από τη στιγμή που θες να πουλάς ένα premium προϊον (γιατί το γάλα τους έχει τιμή βιολογικού ενώ δεν είναι) θα έπρεπε να παρέχουνε και την ανάλογη ενημέρωση στους πελάτες τους.

Μέχρι και μηνύματα στον ιδιοκτήτη άφησα αλλά δεν με πήρε ποτέ πίσω... :?

Rosie kai Fairy ειμαι ακομα χωρις τηλεφωνο (για καποιο μυστηριο λογο εχω συνδεση ιντερνετ κατα διαστηματα απο οτι διαπιστωσα μολις τωρα). Οποτε θα σας παρω τηλεφωνο μολις φτιαξει η γραμμη. Ουτε κινητο εχω.

Kαι προσπαθώ να σου μιλήσω από το Σάββατο!

Περαστικά σας! Εμείς συνεχιζουμε με ωτίτιδα η μεγάλη, από χθες βρογχικά η μικρή κι εγώ κάπως καλύτερα με την αγωγή του Κ. Τελικά η παιδιατρος μας δεν είναι ούτε σήμερα διαθέσιμη :? και αποφάσισα να ακολουθήσω αγωγή του Κ. και στις μικρές. Η μικρή δείχνει να ανταποκρίνεται. Για να δούμε και με την μεγάλη...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγώ πάλι θεωρώ ότι το πρώτο και βασικότερο λάθος είναι που κάνει την ίντρο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Εφόσον δεν απαντήσανε σε καμία από τις ερωτήσεις που τους έκανα για τα ζώα τους δεν εμπιστεύομαι το άθερμο γάλα τους, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος.

Ακόμη και για τα τυριά τους δεν γνωρίζανε να μου πούνε τους χρόνους ωρίμανσης του κάθε τυριού! :shock:

Κρίμα γιατί από τη στιγμή που θες να πουλάς ένα premium προϊον (γιατί το γάλα τους έχει τιμή βιολογικού ενώ δεν είναι) θα έπρεπε να παρέχουνε και την ανάλογη ενημέρωση στους πελάτες τους.

Το κουκάκη δεν το εμπιστεύομαι γιατί δεν είναι βιολογικό. Θα προτιμήσω πχ το βιολογκό του ΑΒ. Ή το αξία, αλλά το κατσικίσιο τους είναι πανάκριβο! 3 ευρώ το λίτρο!

Όσο για του Ρούμελη, αν και το παίρνω συχνά λόγω της ράτσας, και πραγματικά έχει και πολύ ξεχωριστή και πλούσια γεύση, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου ως προς την ποιότητα του. Αν πρόσεχε τι ταίζει τις αγελάδες του, δεν θα προσπαθούσε να πάρει και βιολογική πιστοποίηση? Το μόνο που με κάνει να μην το σταματάω είναι ότι πολλαπλασιαζεται το κεφίρ με αυτό, άρα δεν πρέπει να ειναι τόσο χάλια...

Πάντως κι εγώ έχω εκνευριστεί που δεν μας απαντησε ποτέ και σκέφτομαι να πάρω τηλ και να τους τα χώσω!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γιατί δεν ήτανε διαθέσιμη;

Γιατί της έκλεψαν την τσάντα ή την έχασε...ακόμα και η ίδια ψαχνόταν τι είχε συμβεί. Το έκλεισε άρον άρον. Και μου έβαλε και φυτιλιές γιατί της είχα αφήσει το βιβλιάρειο υγείας των παιδιών. Θα την πάρω αργότερα (να ηρεμήσει λίγο) και αν μου πει αν ήταν και αυτό στην τσάντα...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αν δεν είχανε κάτι να κρύψουνε θα μας απαντούσανε, δεν είναι;

Τόσα τηλέφωνα τους κάναμε, μας φοβηθήκανε νομίζω γιατί ακουγόμασταν ψαγμένες! :lol:

Ωραίο όμως το ερίφι..... χαχαχαχα για αυτο και δεν ειναι καλό σας το λεώ με σιγουρια, εχω τον μπαμπά μου για κριτήριο. Αυτο μου λεει κατσικισιο δε το λες. Ειναι σιγουρα πολυ επεξεργασμενο μου λεει, το κατσικισιο εχει εντονη μυρωδια και γευση.

Του Σταμου ειχα πετυχει μια φορα κατσικισιο και πηγα να κανω εμετο απο τη γευση ακι τη μυρωδια, πρεπει να ειναι πιο οριτζιναλ! χαχαχαχαχα

Δεν ηξερα οτι εχει και προβειο η Ρουμελη.

Για το γιαουρτι θα προτιμησω μπιο ΑΒ ή Εβολ η οποιο αλλο προτεινεται δεν με νοιαζει το κόστος γιατι με ενα μπουκαλι γαλα βγαζεις 5 γιαουρτακια που αλλιως θα τα χρυσοπληρωνα.

δευτερη επιλογη κουκακη η αμερικανικης γεωργ σχολής.

Το αξία που το βρισκεις fairy's mom?

eNeap2.pngNziDp2.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :D

Σου ειπα ηδη οτι πανω απο 36 ωρες θεωρειται δυσκοιλιοτητα ασχετως αν ειναι ****** η σκληρα κι αν εσυ εχεις ενοχληση. Αυτο που συστηνεται απο τους ειδικους ειναι κλυσμα. Οταν το προβλημα εξακολουθει πολλοι βαζουν χυμους.

Στην αρχη εχεις χαλια οψη και αδυνατιζεις πολυ μετα ξαναβαζεις αλλα εσυ επειδη κανεις τροχαδην την ιντρο δεν ξερω τι αποτελεσματα θα χεις.

Εσύ έχεις καλή μνήμη ;) Πρέπει να σε φοβάμαι. Ακόμα και εγώ είχα ξεχάσει πως έφαγα ένα φιρίκι την 1η μέρα που πεινούσα, και το είδα τώρα στις σημειώσεις μου. Έφαγα και πάλι μήλο 12 μέρες μετά προσπαθώντας να βοηθήσω το θέμα της γαστροπάρεσης. Στο γραφείο μου σήμερα έκλεισα (διαβάζοντας το faq της NCP ) το air freshener και δεν είχα φλέμμα! Παρατήρησα πως το ΣΚ σπίτι δεν είχα θέμα, διάβασα και σήμερα το πρωί το faq, και μάλλον αυτό ήταν.

Δεν έχω σκοπό να κάνω τροχάδην την intro, τα συμπτώματα θέλω να σεβαστώ και να με οδηγήσουν. Η ανορεξία συνεχίζεται και σκέφτομαι να την σεβαστώ (fasting, σελίδα 22 @ faq αν και δεν έχω τέτοια σοβαρά θέματα).

Κλύσμα λοιπόν! Ας είναι :| (ο χυμός πάντως από μπόλικα καρότα, καθώς και τα ωμά καρότα στην συνέχεια δεν έκαναν κάτι - και αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα καθώς το γράφει στο βιβλίο στο κομμάτι για την intro)

Αν επιτρέπεται, επειδή θέλω να διαβάσω και τις λεπτομέρειες, αυτό σχετικά με τις 36ώρες που το διάβασες;

Κρίμα γιατί από τη στιγμή που θες να πουλάς ένα premium προϊόν (γιατί το γάλα τους έχει τιμή βιολογικού ενώ δεν είναι) θα έπρεπε να παρέχουνε και την ανάλογη ενημέρωση στους πελάτες τους.

Πράγματι κρίμα. Πως θα μας πείσουν πως ο Στάμου που το δίνει 1,7 (άθερμο πρόβειο) δίνει κάτι υποδεέστερο; Μήπως απλά πληρώνουμε τα μεταφορικά; Δεν έχουμε βρει στην Ελλάδα κάτι ποιοτικό αποδεδειγμένα και άθερμο :cry: Να κανονίσουμε μια μέρα που όλοι μαζί θα πάρουμε τηλέφωνο / στείλουμε μαιλ και μετά , εφόσον δεν πάρουμε ικανοποιητική απάντηση, μποϊκοτάζ για μια βδομάδα; (να καταλάβουν και τι χάνουν! - αν και φοβάμαι ότι δεν είμαστε τίποτα το αισθητό για αυτούς)

Εγώ πάλι θεωρώ ότι το πρώτο και βασικότερο λάθος είναι που κάνει την ίντρο.

Επιθυμώ να ξεσκεπαστούν τα βαθύτερα θέματα που έχω, θεωρείς ότι θα έπρεπε να την κάνω σε 2η φάση ή καθόλου; Φοβάμαι πως αν έκανα απλά την full δεν θα ένοιωθα πως κάτι συμβαίνει και θα βαριόμουν.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Κλύσμα λοιπόν! Ας είναι :| (ο χυμός πάντως από μπόλικα καρότα, καθώς και τα ωμά καρότα στην συνέχεια δεν έκαναν κάτι - και αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα καθώς το γράφει στο βιβλίο στο κομμάτι για την intro)

Συγγνωμη που παρεμβαίνω χωρις να εχω ολες τις λεπτομερειες κατακτήσει ακόμα της γκαπς, αλλα τα καρότα ωμά και χυμό εγω τα ξερω ως...στουμπωτικο ας μπου επιτραπει η εκφραση, παντα με τη μαμα μου το χρησιμοποιουμε ως γιατροσοφι σε περιπτωση διαρροιας,,,, το ιδιο εχει συμβουλεψει και ο ομοιοπαθητικος παιδιατρος καποια στιγμη... δεν νομιζω οτι βοηθάει...

eNeap2.pngNziDp2.png

Συγγνωμη που παρεμβενω χώρις να εχω ολες τις λεπτομερειες κατακτήσει ακόμα,, αλλα τα καρότα ωμά και χυμό εγω τα ξερω ως...στουμπωτικο ας μπου επιτραπει η εκφραση, παντα με τη μαμα μου το χρησιμοποιουμε ως γιατροσοφι σε περιπτωση διαρροιας,,,, το ιδιο εχει συμβουλεψει και ο ομοιοπαθητικος παιδιατρος καποια στιγμη

α! ευχαριστώ, καλά έκανες. Πήγα από τον χυμό στα ωμά για περισσότερες ίνες.

Το ξυνολάχανο το τραβάει ο οργανισμός μου οπότε θα στραφώ σε ποσότητα από αυτό και θα ψαχτώ εν τω μεταξύ (θα διαβάσω ξανά & μελετήσω και το βιβλίο σχετικά με το κλύσμα).

Έχει πλάκα, σήμερα στο γραφείο συζητούσαμε την διαφορά : "το έχω διαβάσει" από "το έχω μελετήσει".

πᾶν μέτρον ἄριστον

Το κουκάκη δεν το εμπιστεύομαι γιατί δεν είναι βιολογικό. Θα προτιμήσω πχ το βιολογκό του ΑΒ. Ή το αξία' date=' αλλά το κατσικίσιο τους είναι πανάκριβο! 3 ευρώ το λίτρο!

Όσο για του Ρούμελη, αν και το παίρνω συχνά λόγω της ράτσας, και πραγματικά έχει και πολύ ξεχωριστή και πλούσια γεύση, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου ως προς την ποιότητα του. Αν πρόσεχε τι ταίζει τις αγελάδες του, δεν θα προσπαθούσε να πάρει και βιολογική πιστοποίηση? Το μόνο που με κάνει να μην το σταματάω είναι ότι πολλαπλασιαζεται το κεφίρ με αυτό, άρα δεν πρέπει να ειναι τόσο χάλια...

Πάντως κι εγώ έχω εκνευριστεί που δεν μας απαντησε ποτέ και σκέφτομαι να πάρω τηλ και να τους τα χώσω![/quote']

καθηστε ρε παιδια γιατι του αβ ξερουμε τι τρωνε οι αγελαδες; Εγω γενικα δεν εμπιστευομαι προιοντα με μαρκα ΣΜ. Αν δεν βρω εβολ προτιμω κουκακη και βραχιας παρα αβ βιο. Ειναι πιο πλουσια νομιζω. Και μηπως η πιστοποιηση απλως το κανει πιο ακριβο;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...