Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Έχει πάνω από χρόνο που κάνει GAPS η μικρή και πάει καλά, δεν έχει ούτε ένα σύμπτωμα GAPS πια.

Θέλω να μπορώ να της κάνω κανένα ρύζι, κινόα κτλ γιατί τωρα δεν τα φτιάχνω καθόλου και τα στερώ και από τον μικρό.

Αλλά όπως είπα αυτό θα εξαρτηθεί από τις ιώσεις φέτος, το αδύνατό της σημείο ήτανε το αναπνευστικό, αν δεν υποτροπιάσει τότε θα τη σταματήσω από την αυστηρή διατροφή.

Εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις αφού γεννήσεις. Να το συνδιάσει και με κάτι ευχάριστο, ότι δλδ θα τρώει πιο πολλά. Και για σένα θα είναι ίσως πιο εύκολο να έχεις και άλλες εναλλακτικές τότε που θα είσαι πιο πιεσμένη χρονικά με το νέο μωρό.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rosie μου, με το καλο! Ενα ομορφο και γερο μωρο σας ευχομαι! Και σιγουρα, σε αυτο το μωρο δεν θα χρειαστει να κανεις gaps...;)

Eγω ειμαι πολυ καλυτερα. Μεγαλο πραγμα τα προβιοτικα τελικα! Χθες, ουτε ξερω ποσες φορες εκανα εμετο, δεν μπορουσε το στομαχι μου να κρατησει τιποτα, ουτε λιγο νερο, ουτε καν ζωμο. Εκανα υπομονη, ομως, και σημερα ειμαι πολυ καλυτερα. Και νομιζω οτι χαρη στα προβιοτικα, δεν εχω περαιτερω συμπτωματα απο το εντερο (πονους, διαρροιες κλπ).

Εχω, ομως, αλλο θεμα. Και νομιζω οτι το ιδιο επηρρεαζει και την νεραϊδομαμα. Ακουστε ιστορια. Εδω και καιρο, βλεπω λιγο νερο στο πατωμα του μπανιου. Οχι πολυ, αλλα το εβλεπα συχνα. Τωρα που ο ανδρας μου εχει αδεια, του ειπα να το ψαξει και βρηκε διαρροη :-(:sad: Ανακαλυψαμε, λοιπον, οτι η ντουλαπα στο υπνοδωματιο που ειναι κολλητα στο μπανιο εχει πιασει μπολικη μουχλα κατω χαμηλα σε μια θηκη που εχει στο πατωμα (υποθετω για παπουτσια). Ανοιξαμε για να καθαρισουμε και φυσικα το σπιτι μυριζει μουχλα εδω και δυο μερες. Ε, εκει που η μικρη δεν ειχε τιποτα, τωρα αρχισε να βηχει. Μαζι της και ο μικρος που σπανια βηχει. Τυχαιο? Δεν νομιζω...

Εννοειται οτι το σπιτι εχει μεινει δυο μερες ορθανοιχτο. Και το βραδυ. Ευτυχως που δεν κανει πολυ κρυο. Αν αυριο, ομως, δεν εχει εξαφανιστει τελειως η μυρωδια, θα παρω τα παιδια και θα φυγω...:-D

Ενδιαφερομαι και εγω για φιλτρα. Εχω πεθανει να κουβαλαω φιλτραρισμενα νερα. Μπορειτε να βαλετε λινκ? Το κακο ειναι οτι ειναι τοσες πολλες οι αγορες που πρεπει να γινουν και τοσο δυσκολες οι εποχες...:-(

Καλως ηρθατε οι καινουργιες της παρεας!

yleap2.png In10p2.png

Λοιπόν έχεις δίκιο! Πρέπει να κάνω κάτι για το χλωριο άμεσα! Δεν γίνεται να χτυπιέμαι κάθε μέρα σε κουζίνα και όχι μόνο και να με πηγαίνει πίσω ενας περιβαντολογικός παράγοντας. Θα παραγγείλω άμεσα του μπανιου. Αλλά της βρύσης είναι αδύνατον ακόμα. :-( Είναι πολύ στενάχωρο να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και να μην μπορείς

Επίσης η διαφορά σε σχέση με πέρισυ είναι η θέρμανση. Φέτος είναι ελλιπέστατη. Οπότε σίγουρα εχουν ανεβει και τα επίπεδα υγρασίας. Αλλά να μας έχει επηρε'ασει τόσο πολύ? Είμαι πολύ προβληματισμένη και στεναχωρημένη.

Καπου διαβασα οτι οταν βραζεις το νερο το χλωριο εξατμιζεται, δεν το δοκιμαζεις?

Παντως το δικο μας φιλτρο ακομα κι οταν ειχε περασει ο καιρος του κι επρεπε να το αντικαταστησω το χλωριο ακομα το φιλτραριζε, ειχε μεγαλη διαφορα η γευση απο το νερο βρυσης.

Τωρα για τη μουχλα, σου πα οτι ειχαμε στο μπανιο εδω και πολλες μερες . Την καθαρισα μεν σημερα - και βρωμαει τωρα χλωρινη - αλλα δεν ειχαμε θεμα πισωγυρισματος εμεις. Ισα ισα οπως σου ειπα παω πολυ καλα.

Κατσε να δεις πως θα παει.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τρομερή βροχή σήμερα...

Εκτός από δυσκολιότητα δεν έχω τπτ άλλο προς το παρόν,ευτυχώς...δεν ξεκίνησα με full gaps αλλά με intro, επειδή νιώθω μπερδεμένη με πολλά πράγματα είναι κάτι άλλο που μπορώ να με βοηθήσει να ακολουθήσω σωστά το πρόγραμμα; το βιβλίο εννοείται ότι το'χω

Ξεκίνησα τη gaps γιατί έχω ένα δερματικό πρόβλημα το οποίο την τελευταία φορά που εμφανίστηκε έγινε πιο έντονο και επίμονο. Σας διαβάζω καιρό τώρα και μου'χουν κάνει τρομερή εντύπωση τα όσα γράφετε, πολλά από αυτά τα έχω περάσει και εγώ πχ εγκυμοσύνη με μυκιτιάσεις 1-2 φορές, η μικρή μου όταν θήλαζε έβγαζε μύκητες στο στόμα και είχε και αλλεργία στο γάλα, τώρα έχει πρόβλημα με φουσκώνατα στην κοιλιά, θα πρέπει και αυτή κάποια στιγμή να κάνει gaps.

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή γιατί έχω 3 ζουζούνια που φωνάζουν όλη την ώρα και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ....μαμά έλα μαμά έλα 100 φορές:D

3 εχεις? Φανταζομαι τι τραβας :lol:

Η μικρη ποσο ειναι? Ειναι πιο ευκολο να κανετε μαζι γκαπς απο αποψη χρονου, χρηματος και κοπου και οσο ειναι μικρα τοσο πιο ευκολα μπαινουν σε προγραμμα. Εγω τον εβαλα απο 2 ετων και δε με δυσκολεψε καθολου. Το μεγαλο που ειναι 5 μισι δεν μπορω να τον πεισω να φαει οτιδηποτε ποσο μαλλον γκαπς φαγητα. Σκεψου το!

Τσαι με τζιντζερ πινεις καθημερινα? Βοηθα στην αποτοξινωση.

Ειναι καλυτερα να ξεκινας με φουλ και μετα να κανεις ιντρο και επειδη θα ειναι πιο ευκολο για τον οργανισμο κι επειδη θα εισαι καλυτερα προετοιμασμενη κι ενημερωμενη και δεν θα κανεις πολλα λαθη. Εγω εκανα αρκετα στην αρχη μεχρι να μαθω. Ειναι αποτομο το σοκ για τον οργανισμο. Αναλογως τα προβληματα που εχεις και το τοξικο φορτιο που κουβαλας θα τραβηξει και η ιντρο. Εμεις κλεισαμε 113 μερες ιντρο (4ο σταδιο ακομα) και τωρα αρχισα να βλεπω επιτελους προοδο σε μενα και τον μικρο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Παντως οπως ειπα βλεπω τελευταια ανελπιστα μεγαλη βελτιωση σε μενα, Ξαφνικα σταματησαν οι διαρροιες κι αναρρωτιεμαι σε τι οφειλεται.

Ειτε τωρα επιτελους εφυγε ενα μεγαλο τοξικο φορτιο και ηρεμησε το εντερο κι αρχισε να επουλωνεται (κι ενδεχομενως αυτη η αποτοξινωση μου προκαλεσε το πισωγυρισμα στον μικρο)

Ειτε η γαστρεντεριτιδα με ωφελησε με καποιο τροπο (ελπιζω μονιμα)

Ειτε επηρρεασε θετικα το λαδι καρυδας που ξεκινησαμε στο χωριο (και το χρησιμοποιω για τηγανιτες και κολοκυθοπατατες)

Ειτε το λαχανο που φτιαχνω πλεον μονη ειναι τοσο καλο που τωρα αρχισε να γινεται δουλεια. Των γονιων μου δεν ηταν 2 εβδομαδων ζυμωση.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο! Καθε μερα ειμαι και καλυτερα, οπως κι ο μικρος που μια στο τοσο κανει για μια μερα μικρο πισογυρισμα (μα λα κα κακα δλδ με ξινη μυρωδια) και μετα ειναι παλι καλα.

Επισης με τα μπανια παρατηρησα το εξης στον μεγαλο. Τον πρωτο μηνα εκαναν και οι δυο μπανιο σχεδον καθε μερα. Κατα καιρους εβγαζε κατι εκζεματα στα χερια του (και στα ποδια του ενιοτε) και με τα μπανια αυτα εξαφανιστηκαν. Σταματησε ο μεγαλος τα μπανια εδω και καιρο και δεν επεμενα να ξανακανει λογω ψηλων λογαριασμων (πρεπει να γεμιζει ολη η μπανιερα και για τους δυο ενω ο μικρος κανει μονος του στην μπανιεριτσα). Βλεπω τωρα οτι ξαναβγηκε το εκζεμα......αρα τα μπανια τον ωφελουσαν.

Διαφημίσεις

Alex αν πας στον Mercola και κάνεις αναζήτηση για mold θα φρικάρεις με τα προβλήματα που μπορεί να μας προκαλέσει η μούχλα στο σπίτι!

Και όπου υπάρχουνε αυξημένα επίπεδα υγρασίας σίγουρα υπάρχει και μούχλα άσχετα αν δεν είναι εμφανής.

Προσωπικά τη φοβάμαι πολύ τη μούχλα, προτιμώ να κρυώνω και να έχω τα παράθυρα ανοικτά όλη μέρα παρά να ρισκάρω μούχλα.

Vera είστε ακόμη στην αρχή και κάνετε μεγάλη αποτοξίνωση, γι' αυτό δεν σας επηρέασε η μούχλα.

Αλλά αν είσασταν στο επίπεδο της Fairy's mom όπου γίνεται το fine tuning αλλάζει το θέμα, έρχονται στην επιφάνεια και οι πιο μικρές ευαισθησίες (το layering που λέει η Campbell, σαν τον Shrek!).

Όπως και να έχει το χλώριο και η μούχλα είναι κάτι που πρέπει όλοι να αποφεύγουμε ανεξάρτητα από την GAPS.

Πάω να ξυπνήσω τον μικρό για σχολείο...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Παιδιά πως καθαρίζουμε τη μούχλα;;;

Απο τους υδρατμους στο μπάνιο έχει μικρά σημαδακια στο ταβάνι στις γωνιες αν και είχαμε βάλει ειδικό χρωμα κατα της μουχλας...

Χλωρινη δεν θέλω να βάλω... φανταστείτε στο πανεπιστήμιο μας έλεγαν να μην την έχουμε καθόλου στο σπιτι μας κι εκει είχαν του κόσμου τα χημικα :rolleyes:

Το tea tree λέτε να κάνει τίποτε; Σε συνδυασμό με κάτι άλλο;

Yugup3.png

Παιδιά πως καθαρίζουμε τη μούχλα;;;

Απο τους υδρατμους στο μπάνιο έχει μικρά σημαδακια στο ταβάνι στις γωνιες αν και είχαμε βάλει ειδικό χρωμα κατα της μουχλας...

Χλωρινη δεν θέλω να βάλω... φανταστείτε στο πανεπιστήμιο μας έλεγαν να μην την έχουμε καθόλου στο σπιτι μας κι εκει είχαν του κόσμου τα χημικα :rolleyes:

Το tea tree λέτε να κάνει τίποτε; Σε συνδυασμό με κάτι άλλο;

μούχλα και tea tree κάνει δουλειά, είχε συζητηθεί στα βιολογικά.

Συναγερμος! Βρηκαν ψειρες στο νηπιαγωγειο μας, ενα στη δικη μας ταξη κι ενα στην αλλη. Απο την ωρα που το ακουσα εχω συνεχεια φαγουρα!!! Ευτυχως του βαζω λοσιον προληπτικα μια φορα την εβδομαδα αλλα απο Δευτερα θα τον λουζω με αυτη! Να σαι καλα Ροζι που μας ενημερωσες απο νωρις για τη λοσιον.

Συναγερμος! Βρηκαν ψειρες στο νηπιαγωγειο μας, ενα στη δικη μας ταξη κι ενα στην αλλη. Απο την ωρα που το ακουσα εχω συνεχεια φαγουρα!!! Ευτυχως του βαζω λοσιον προληπτικα μια φορα την εβδομαδα αλλα απο Δευτερα θα τον λουζω με αυτη! Να σαι καλα Ροζι που μας ενημερωσες απο νωρις για τη λοσιον.

Τί lotion είναι αυτή;;

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Επίσης η διαφορά σε σχέση με πέρισυ είναι η θέρμανση. Φέτος είναι ελλιπέστατη. Οπότε σίγουρα εχουν ανεβει και τα επίπεδα υγρασίας. Αλλά να μας έχει επηρε'ασει τόσο πολύ? Είμαι πολύ προβληματισμένη και στεναχωρημένη.

Επειδη εχουμε πολυ υγρασια στο σπιτι κι εμεις και το ειχα ψαξει, η θερμανση δεν εχει σχεση με την υγρασία. Δηλ μπορει να εχεις καλη θερμανση αλλα ταυτοχρονα να μενει υγρασια μεσα στο σπιτι. Το μπανιο εχει πιασει και σε εμας μουχλα στο ταβανι και δε θελω να βαλω χλωρινη οπως περισυ. Η μονη λυση για την υγρασια ειναι ο αφυγραντηρας. Εχουμε παρει αφυγραντηρα που δεν ειναι πολυ ακριβος και τον βαζουμε και το τι νερο τραβαει δεν μπορεις να φανταστεις. Λιτρα ολοκληρα.

Επειδη εχουμε πολυ υγρασια στο σπιτι κι εμεις και το ειχα ψαξει, η θερμανση δεν εχει σχεση με την υγρασία. Δηλ μπορει να εχεις καλη θερμανση αλλα ταυτοχρονα να μενει υγρασια μεσα στο σπιτι. Το μπανιο εχει πιασει και σε εμας μουχλα στο ταβανι και δε θελω να βαλω χλωρινη οπως περισυ. Η μονη λυση για την υγρασια ειναι ο αφυγραντηρας. Εχουμε παρει αφυγραντηρα που δεν ειναι πολυ ακριβος και τον βαζουμε και το τι νερο τραβαει δεν μπορεις να φανταστεις. Λιτρα ολοκληρα.

Ti αφυγραντηρας, που και ποσο?

Οτι αντιμουχλικο και να βαψεις το μπανιο, αν ειναι να βγαλει μουχλα θα βγαλει. Μπορει οχι για ενα διαστημα αλλα μετα θα την βγαλει.

Ti αφυγραντηρας, που και ποσο?

Οτι αντιμουχλικο και να βαψεις το μπανιο, αν ειναι να βγαλει μουχλα θα βγαλει. Μπορει οχι για ενα διαστημα αλλα μετα θα την βγαλει.

γυρω στα 200 ευρω τον ειχαμε παρει απο ιντερνετικο ελληνικο μαγαζι ηλεκτρικων, θα δω τη μαρκα το απογευμα ομως και θα σου πω. Delonghi νομιζω.

Ναι πολυ ατιμες η υγρασια και η μουχλα! αλλα και η χλωρινη αν τη χρησιμοποιησεις δεν την αναπνεεις μετα;

Διαφημίσεις

Ασε.......αναγκαστηκα να κανω καθαρισμο με χλωρινη γιατι περιμενα τοσες μερες να γυρισει ο συζυγος να ασχοληθει, να περασει αντιμουχλικο αλλα μου το ξεκοψε χθες και ειπε να το καθαρισω με ενα πανακι, οπως ειπε! Εχω ενα μικρο tto αλλα δεν ηθελα να το χαραμισω εκει πανω ολο.

Πολλα 200 ευρω.......εμεις εχουμε παραθυρο στο μπανιο αλλα κατι γινεται με την μονωση του δοκαριου μαλλον και βγαζει μουχλα κατα καιρους. Το αντμουχλικο λειτουργει για ενα διαστημα και μετα ξαναβγαινει. Πρεπει να βρεις τον λογο που προκαλει την υγρασια και να τον διορθωσεις (διαρροη, μονωση κλπ)

Εγώ τελευταία που εντόπισα λίγη μούχλα στη δικιά μου ντουζιέρα έδωσα χλωρίνη και Viakal στην καθαρίστρια και άφησα το παράθυρο του μπάνιου όλη μέρα ανοικτό.

Φυσικά εγώ προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα τη χλωρίνη κυρίως και λόγω εγκυμοσύνης αλλά και γιατί δεν αντέχω τη μυρωδιά, αλλά κατέληξα ότι μόνο με χλωρίνη φεύγει, σόδα - ξύδια - ΤΤΟ τίποτα δεν κάνουνε αν έχει αρχίσει το πρόβλημα.

Γι' αυτό και τώρα της ζητάω να βάζει και προληπτικά.

Και εννοείται τα παράθυρα των μπάνιων όλη μέρα και όλη νύχτα ανοικτά και ας τουρτουρίζουμε!

αν ομως εξω εχει υγρασια, τοτε αντι να πολεμας το προβλημα το ενισχυεις ετσι δεν ειναι; Δηλ τωρα πχ που ειναι βροχερος ο καιρος, ειναι χειροτερα.

Την ειχαμε φτιαξει την ταρατσα, για λιγο καιρο δεν ειχαμε προβλημα αλλα τωρα ξαναεμφανιστηκε! Η δεν το εφτιαξε καλα ή υπαρχει κι αλλο προβλημα. Ειχα διαβασει οτι η μονωση στα καινουρια σπιτια δεν αφηνει τους τοιχους να 'αναπνεουν' ή κατι τετοιο και ετσι δε στεγνωνει το σπιτι ποτε.

Ασε.......αναγκαστηκα να κανω καθαρισμο με χλωρινη γιατι περιμενα τοσες μερες να γυρισει ο συζυγος να ασχοληθει, να περασει αντιμουχλικο αλλα μου το ξεκοψε χθες και ειπε να το καθαρισω με ενα πανακι, οπως ειπε! Εχω ενα μικρο tto αλλα δεν ηθελα να το χαραμισω εκει πανω ολο.

Πολλα 200 ευρω.......εμεις εχουμε παραθυρο στο μπανιο αλλα κατι γινεται με την μονωση του δοκαριου μαλλον και βγαζει μουχλα κατα καιρους. Το αντμουχλικο λειτουργει για ενα διαστημα και μετα ξαναβγαινει. Πρεπει να βρεις τον λογο που προκαλει την υγρασια και να τον διορθωσεις (διαρροη, μονωση κλπ)

το αντιμουχλικο που λες ειναι βαφη ή το σπρει που το ριχνεις για να διαλυθει; (που ειναι και αυτο χλωρινη)

Ειχα διαβασει τα σχετικα αρθρα στο μερκολα και πραγματικα ειχα φοβηθει με αυτα που ελεγε για τη μουχλα! Νομιζω απο εκει και περα ο,τι και να κανεις για τη διατροφη σε παει πολυ πισω αυτο που αναπνεεις μεσα στο σπιτι. Οποτε τελικα ξοδευεις περισσοτερα λεφτα για να διορθωνεις!

Xμ. Κεφάλαιο αποτοξίνωση.

Όταν πίνουμε κάτι αποτοξινωτικό, τα ... μπάζα φεύγουν μέσω του πεπτικού κυρίως αλλά και σε όλες τις εκκρίσεις μας. Γιαυτό και όταν θηλάζουμε ή είμαστε έγκυες δε συνιστάται. Καλά μέχρι εδώ;

Όταν κάνουμε αποτοξινωτικά μπάνια, πάλι το ίδιο γίνεται ή τη δουλειά την κάνει το δέρμα με τους πόρους του, οπότε είναι οκ. Ε;

FLcUp3.png0BQfp3.png

το αντιμουχλικο που λες ειναι βαφη ή το σπρει που το ριχνεις για να διαλυθει; (που ειναι και αυτο χλωρινη)

Βαφη πρεπει να ειναι. Ο αντρας μου ξερει. Δουλεψε για ενα διαστημα και βγαλαμε κανα δυο χρονια χωρις μουχλα. Αλλα μετα θελει ξανα περασμα. Εγω αυτο που παρατηρησα στο μπανιο ειδικα φετος, ειναι οτι βγαζει τρελη υγρασια το παραθυρο, μιλαμε σταζει το νερο. Οποτε φαντασου οι τοιχοι. Για ποιο λογο φετος δεν ξερω.

Βαφη πρεπει να ειναι. Ο αντρας μου ξερει. Δουλεψε για ενα διαστημα και βγαλαμε κανα δυο χρονια χωρις μουχλα. Αλλα μετα θελει ξανα περασμα. Εγω αυτο που παρατηρησα στο μπανιο ειδικα φετος, ειναι οτι βγαζει τρελη υγρασια το παραθυρο, μιλαμε σταζει το νερο. Οποτε φαντασου οι τοιχοι. Για ποιο λογο φετος δεν ξερω.

Ναι βάφη είναι κι εμείς περάσαμε 1,5 χρόνο χωρίς τίποτε. Τώρα που αρχίσαμε καλοριφέρ κλπ μου φαίνεται έγινε το πρόβλημα... Εντάξει σε εμάς δεν είναι μεγάλο αλλα δεν θέλω να το αφήσω να προχωρήσει.. Θα δοκιμάσω με tea tree και θα σας πω... Εμάς έχει μια κακοτεχνια η μπανιέρα και κρατάει γύρω γύρω νερά όταν κανεις μπάνιο και πιστεύω ότι απο αυτο δημιουργείται το πρόβλημα...:mad:

Yugup3.png

Όταν κάνουμε αποτοξινωτικά μπάνια, πάλι το ίδιο γίνεται ή τη δουλειά την κάνει το δέρμα με τους πόρους του, οπότε είναι οκ. Ε;

Κι εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό έτσι για την ώρα αποφεύγω τα Epsom.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...