Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστα λεει αλλα εκεινο που δεν αναφερει ειναι οτι τα παιδια που εχουν το πεπτικο προβλημα εχουν κ διατροφικες εμμονες. εαν ξεπεραστουν αυτες οι εμμονες λυνεται κ το προβλημα ... κ δεν θελω να μπω στην διαδικασια εαν εκανε η κοτα το αυγο η το αυγο την κοτα. Παιδια με πεπτικο προβλημα πρεπει ν αλλαξουν την διατροφη τους, ποια διαιτα θα ακολουθησει ο γονιος το ξερει εκεινος καλυτερα απο τον καθε ειδικο. αυτη ειναι η γνωμη μου ...

Μα φυσικά και το λέει αυτο!:-) και μάλιστα το εξηγεί!

Yugup3.png

Ειναι φυσιολογικο ρε παιδια να ξυπναει ο μικρος 5 η ωρα το πρωι για να κανει κακα;

Κατι δεν παει καλα μου φαινεται. Εντωμεταξυ ξυπναει και ΔΕΝ μπορει να ξανακοιμηθει ενω νυσταζει. Σημερα, τεταρτη μερα που το εκανε αυτο, τον εβαλα με το ζορι παλι και στριφογυρναγε στο κρεβατι μια ωρα οποτε σηκωθηκε οριστικα. Και το μεσημερι κοιμαται το πολυ 1,5 ωρα (χωρις να τον ενοχλει κανενας). Συνολο υπνου τη μερα: 9 ωρες.

Του ειχα δωσει το Σαββατο κοκκινες φακες μετα απο πολυ καιρο (μουλιασμενες και φτιαγμενες οπως τις αλλες). Και το αλλο καινουριο που τρωει εδω και δεκα μερες (πριν ξεκινησει δηλ τα ξυπνηματα) ειναι κεικ που εχει μεσα καρυδια. Να τον εχουν πειραξει κατι απο αυτα που να μην μπορει να κοιμηθει; Να ειναι κανενα χουι; Δε βγαζω ακρη..:(:confused::confused:

Γεια σας κορίτσια ξεκίνησα τη GAPS πριν απο λίγες μέρες, μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο που μπορώ να βρω κεφίρ νερού, κομπούχα και κεφίρ γάλακτος;:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια ξεκίνησα τη GAPS πριν απο λίγες μέρες, μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο που μπορώ να βρω κεφίρ νερού, κομπούχα και κεφίρ γάλακτος;:D

Σε ποιά περιοχή είσαι να δούμε πώς θα εξυπηρετηθείς..:-)

Yugup3.png

Ειναι φυσιολογικο ρε παιδια να ξυπναει ο μικρος 5 η ωρα το πρωι για να κανει κακα;

Κατι δεν παει καλα μου φαινεται. Εντωμεταξυ ξυπναει και ΔΕΝ μπορει να ξανακοιμηθει ενω νυσταζει. Σημερα, τεταρτη μερα που το εκανε αυτο, τον εβαλα με το ζορι παλι και στριφογυρναγε στο κρεβατι μια ωρα οποτε σηκωθηκε οριστικα. Και το μεσημερι κοιμαται το πολυ 1,5 ωρα (χωρις να τον ενοχλει κανενας). Συνολο υπνου τη μερα: 9 ωρες.

Του ειχα δωσει το Σαββατο κοκκινες φακες μετα απο πολυ καιρο (μουλιασμενες και φτιαγμενες οπως τις αλλες). Και το αλλο καινουριο που τρωει εδω και δεκα μερες (πριν ξεκινησει δηλ τα ξυπνηματα) ειναι κεικ που εχει μεσα καρυδια. Να τον εχουν πειραξει κατι απο αυτα που να μην μπορει να κοιμηθει; Να ειναι κανενα χουι; Δε βγαζω ακρη..:(:confused::confused:

Μάλλον ρυθμίστηκε λάθος το βιολογικό του ρολόι :lol::cool:

Δυστυχώς αν συμβεί μια φορά μετά το θυμάται ο οργανισμός...

Yugup3.png

http://www.foodrenegade.com/epsom-salt-baths-improve-health/

Epsom Salt Baths Improve Health

Πολύ ενδιαφερον!

How do Epsom salt baths improve health?

According to the Epsom Salt Industry Council, correcting magnesium deficiency leads to:

Improved heart and circulatory health, reducing irregular heartbeats, preventing hardening of the arteries, reducing blood clots and lowering blood pressure.

Improved ability for the body to use insulin, reducing the incidence or severity of diabetes.

Flushed toxins and heavy metals from the cells, easing muscle pain and helping the body to eliminate harmful substances.

Improved nerve function by electrolyte regulation. Also, calcium is the main conductor for electrical current in the body, and magnesium is necessary to maintain proper calcium levels in the blood.

Relieved stress. Excess adrenaline and stress are believed to drain magnesium, a natural stress reliever, from the body. Magnesium is necessary for the body to bind adequate amounts of serotonin, a mood-elevating chemical within the brain that creates a feeling of well being and relaxation.

Reduced inflammation to relieve pain and muscle cramps.

Improved oxygen use.

Improved absorption of nutrients.

Prevention or easing of migraine headaches.

(source)

Furthermore, the sulfate in Epsom salts:

Improves absorption of nutrients by starting the cascade of digestive enzymes released from the pancreas.

Helps form the mucin proteins which line the gut walls. Mucin stops the intestineʼs content from ʽstickingʼ and blocks the transport of toxins from the gut to the bloodstream. Patients who have a leaky gut (like those with IBS) have low blood plasma sulfate levels.

Helps with the formation of brain tissue. Pregnant ladies, pay attention! When en utero, neurons are created on chains of sulfated carbohydrate. Reduces sulfation may lead to fault neural connections and dysfunction later in life!

Plays a key role in detoxifying drugs and environmental contaminants from your body.

To top it all off, both magnesium and sulfate are more easily absorbed transdermally through the skin than they are internally!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Helps with the formation of brain tissue. Pregnant ladies, pay attention! When en utero, neurons are created on chains of sulfated carbohydrate. Reduces sulfation may lead to fault neural connections and dysfunction later in life!

Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει εδώ... κανείς άλλος;

Δεν έχω βρει πληροφόρηση κατά πόσο τα Epsom είναι ασφαλή κατά την εγκυμοσύνη, η Campbell δεν αναφέρει τίποτα πάνω στο θέμα αυτό.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει εδώ... κανείς άλλος;

Δεν έχω βρει πληροφόρηση κατά πόσο τα Epsom είναι ασφαλή κατά την εγκυμοσύνη, η Campbell δεν αναφέρει τίποτα πάνω στο θέμα αυτό.

Εχει περιεργα λαθη.

Απο οτι καταλαβα βοηθα στο σχηματισμο εγκεφαλικων ιστων. Οταν το εμβρυο ειναι στην μητρα οι νευρωνες δημιουργουνται χαρη σε αλυσιδες θεικων υδατανθρακων. Η μειωμενη προσληψη θειου μπορει να οδηγησει σε προβληματικες συνδεσεις νευρωνων που θα προκαλεσουν εγκεφαλικη δυσλειτουργια στο μωρο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Το πρόβλημα είναι ότι τα Epsom αποτοξινώνουνε βαρέα μέταλλα, αυτό γενικά δεν είναι καλό στην εγκυμοσύνη αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... :?

Καλησπερα!

Πολυ ενδιαφερουσα συζητηση εχετε ανοιξει, αλλα δυστυχως περναω μια γαστρεντεριτιδα που ουτε ξερω που αρπαξα και δεν εχω κουραγια.

Καθολου χημικα, μονο προβιοτικα και παω καλα.

Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερη μερα.

ΥΓ. "αποφυγεις"???? Μην μου δινετε σημασια, αγνοηστε με! :lol:

yleap2.png In10p2.png

ΥΓ. "αποφυγεις"???? Μην μου δινετε σημασια, αγνοηστε με! :lol:

Να αποφυγει τα μπανια με επσομ.

Περαστικα!

Alex περαστικά σου! Ζωμό ανά ώρα για τη γαστρεντερίτιδα λέει η Campbell (χωρίς λαχανικά) με λίγο κεφίρ μαζί (για προβιοτικά).

Ναι, είμαι έγκυος είχα την εντύπωση ότι στο είπα αλλά βλέπεις με δυο παιδιά το ξεχνάω ακόμη κι εγώ!

Ακόμη στη γυναικολόγο δεν βρήκα καιρό να πάω και είμαι στον τρίτο μήνα...

Διαφημίσεις

Alex περαστικά σου! Ζωμό ανά ώρα για τη γαστρεντερίτιδα λέει η Campbell (χωρίς λαχανικά) με λίγο κεφίρ μαζί (για προβιοτικά).

Ναι, είμαι έγκυος είχα την εντύπωση ότι στο είπα αλλά βλέπεις με δυο παιδιά το ξεχνάω ακόμη κι εγώ!

καλως να ορισει το μωρακι σου !!! εισαι μανουλα ηρωιδα τα τρια παιδια ομως ειναι ο τελειος αριθμος ! παντα καποιος κραταει ισορροπιες ! :)

Καλα το έπιασα κι εγω το υπονοούμενο :lol::lol::lol:

Μπράβο! Με το καλο! :D

Και μόλις τελειώσες και με τα σφραγισματα! Τέλεια!

Να μας ενημερώσεις, πχ με gaps φαντάζομαι δεν θα έχεις τα κλασσικά συμπτώματα ναυτιες κλπ;;; Επίσης ένα ερώτημα που με απασχολεί... υπερηχους κλπ θα κανεις;

Yugup3.png

Κατερίνα κι εγώ μόλις το έμαθα τα σφραγίσματα σκέφτηκα!

Πήρα χθες την οδοντίατρο μου να της πω τα νέα και η ίδια μου είπε ότι αυτό το μωράκι θα είναι πολύ τυχερό που δεν έχω μαύρα σφραγίσματα! :D

Ναυτίες, αναγούλες κτλ καμία απολύτως (γι' αυτό και το ξεχνάω!), και συμπτωματικά σήμερα το πρωί διάβαζα τα FAQs της Campbell για την εγκυμοσύνη και αναφέρει ότι αυτά οφείλονται στο τοξικό φορτίο, όσο πιο έντονα τόσο μεγαλύτερο είναι!

Οπότε χάρηκα πολύ όπως καταλαβαίνεις.

Απλά έχουνε αλλάξει πολύ τα γευστικά μου γούστα, εκεί που λάτρευα πχ το τουρσί δεν θέλω να το δω μπροστά μου.

Αλλά ακούω το ένστικτό μου στις τροφές όπως λέει και η Campbell.

Υπέρηχους όπως και στις άλλες εγκυμοσύνες, όχι πριν τον πέμπτο μήνα αν μπορώ να το αποφύγω και μετά άλλο ένα στο Doppler.

Όσο πιο λίγους γίνεται δηλαδή.

Συγχαρητήρια! Με το καλό! κι εγω τρια λεω ειναι το ιδανικο!

Εγω με το ένα είμαι content προς το παρόν! Είμαι και μοναχοπαιδι και το 3 μου φαντάζει πολυ δύσκολο :lol: βέβαια μεσα σε μια δεκαετία σίγουρα θα έχω αλλάξει γνώμη ;)

Yugup3.png

Εγω με το ένα είμαι content προς το παρόν! Είμαι και μοναχοπαιδι και το 3 μου φαντάζει πολυ δύσκολο :lol: βέβαια μεσα σε μια δεκαετία σίγουρα θα έχω αλλάξει γνώμη ;)

αν μου επιτρεπεται να σου πω την γνωμη μου ... κανε τα παιδια σου κοντα κοντα. με την αδελφη μου παιξαμε πολυ ως παιδια, ειχαμε 2,6 χρονια διαφορα. με τον αδελφο μου επρεπε να φτασει εκεινος τα 18-19 για να κανουμε παρεα ... εχουμε 7,5 χρονια διαφορα. ο μεγαλος μου εχει 6,5 χρονια διαφορα με την δευτερη κ ακομα δεν επικοινωνουν ιδιαιτερα. ο μικρος μου μολις 16 μηνες με την δευτερη, ειναι ομαδα ! κ εγω κουραστικα πολυ περισοτερο απο τον μεγαλο στην μεσαια παρα τα δυο μικρα μαζι ... :)

Σε ποιά περιοχή είσαι να δούμε πώς θα εξυπηρετηθείς..:-)

Μένω ΒΠ, διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες είδα ότι κάποιες κοπέλες πηγαίνετε για ψώνια στο Θανόπουλο, εκεί πηγαίνω και εγώ αν σας βολεύει, διαφορετικά όπου μου πείτε έρχομαι.

Ευχαριστώ

Έχω μπερδευτεί λίγο:rolleyes:, είμαι στο πρώτο στάδιο από τη Δευτέρα και σε γενικές γραμμές είμαι καλά, τα μοναδικά συμπτώματα που έχω είναι δυσκοιλιότητα και πόνος στα κόκαλα, αυτό σημαίνει ότι μένω στο πρώτο στάδιο;

Πράγματι είναι αρκετά δύσκολο αλλά είναι εφικτό, θέληση να υπάρχει.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι το 8ώρο στο γραφείο όπου για ζέσταμα υπάρχουν μόνο μικροκύματα - και φυσικά δεν τα χρησιμοποιώ. Ταιριάζει το "Πενία τέχνας κατεργάζεται". Όμως μάλλον δεν θα αργήσω να περάσω στην full gaps.

Παρατηρώ ότι οι κενώσεις μου είναι κάπως αραιές από τότε που ξεκίνησα, σημειώνω ημερομηνίες: 14, 18 & 21. Είναι πρόβλημα άραγε αυτό;

Μπορεις να φτιαχνεις γιαουρτι στο φουρνο! :P

Στο γραφείο; :!::lol: Φαντάσου έναν φούρνο σε μια κοινόχρηστη κουζίνα με ένα κουβάρι απο πετσέτες μέσα! :lol::lol::lol:

νΑΙ ειναι προβλημα, δεν πρεπει να ξεπερνουν τις 36 ωρες οι κενωσεις, σημαινει οτι μπλοκαρει η αποτοξινωση και κανεις δυσκοιλιοτητα. Δεν αποτοξινωνεσαι οπως πρεπει και δεν θα μπορεις να προχωρησεις.Αυτο πρεπει να το λυσεις ειτε με διαφορους τροπους ειτε με κλυσμα ειτε με ομοιοπαθητικη (αυτο εκανα εγω)

Καποιοι ξεκινουν τους χυμους αν δεν μπορουν να το λυσουν.

Είμαι χωρίς άλλη κένωση από τις 21. Από την άλλη έχω την τάση να μην ανησυχώ επειδή επειδή ποτέ δεν ήμουν δυσκοίλιος, το αντίθετο θα έλεγα και η σκληρότητα τους είναι μέτρια, όπως πρέπει δηλαδή. Επίσης δεν αισθάνομαι κάποια δυσφορία.

Τρώω και αρκετό ξυνολάχανο αλλά ίσως το θέμα το προκαλεί το αρκετό κεφιρ. Διαβάζω πως και τα epsom salts baths βοηθούν (μέχρι τώρα έχω προλάβει μόνο ένα!). Ξεκίνησα τους χυμούς και γρήγορα προχώρησα στα κορότα για περισσότερες ίνες. Μάλλον πρέπει να προχωρήσω σύντομα στο έκτο στάδιο της intro όπου πιστεύω πως θα με βοηθήσουν τα μήλα. ;)

Έχω χάσει και κάπου 4 κιλά σε 12 μέρες, έχω και αρκετή δίψα (κέτωση λογικά και πάω καλά από ενέργεια & συγκέντρωση. Και νόμιζα πως έτρωγα πολύ ... :lol:

Rosie: πολύ χάρηκα με τα νέα σας ! καλή δύναμη.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...