Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Θα με θεωρήσετε υπερβολική αλλά πολλές φορές για τα παιδιά βράζω νερό στο βραστήρα που είναι από τη βρύση της κουζίνας με το νερό της αντίστροφής όσμωσης που είναι σίγουρα πιο καλά φιλτραρισμένο απ' αυτό της μπανιέρας.

Από τότε που διάβασα ότι το χλώριο σκοτώνει και την εντερική χλωρίδα αγχώθηκα πολύ με το θέμα!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηδη παιρνω λιγοτερα προβιοτικα απο οτι θα πρεπε, ενω κανω ιντρο. Ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τελεια, τι να κανουμε! Ειδικα με μια τοσο ακριβη θεραπεια οπως η γκαπς.

Φιλτρο εχω στην κουζινα. Ο δικος μου θα γινει εξαλλος αν δει φιλτρο και στο μπανιο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Με το χλώριο όμως καθυστερείς τη θεραπεία, αν μπορεί να επέλθει μόνιμη θεραπεία ταυτόχρονα με καθημερινή δόση χλωρίου.

Και σε μια συνέντευξή της η Campbell αναφέρει την περίπτωση χρόνιας διάρροιας παρόλο που το άτομο έκανε την Ίντρο 18 μήνες αν θυμάμαι καλά και τελικά αντιδρούσε στο νερό της βρύσης!

Μόλις πήρε η μητέρα μου τα epsom και μαγειρική σόδα αλλά διαβάζοντας προβληματίστηκα λίγο λόγω καρδιάς (έχω ιστορικό επέμβασης)

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110224205556AAzPVHg

Ομοίως γράφουν για την σόδα http://www.livestrong.com/article/340134-detox-bath-baking-soda/

Δεν έχω θέμα με πίεση, το αντίθετο μάλιστα, αλλά το καλοκαίρι είχα ένα θέμα αρρυθμίας μετά από τα θερμά λουτρά της Λέσβου :-(

Βρήκα και εδώ κάποιες πληροφορίες γραμμένες με συνοπτικό τρόπο http://www.ourlittleplace.com/detox.html

Λογικά πρέπει να πάω με πολύ σταδιακό / προσεχτικό τρόπο και όχι ψηλές θερμοκρασίες.

Άλλο: Υποψιάζομαι ότι τα συμπτώματα γρίπης που έχω ακόμα (το peak ήταν πριν μια βδομάδα, με έντονο πονόλαιμο, πρησμένους λεμφαδένες), δηλαδή η καταρροή με κιτρινοπράσινες μύξες, καθώς και το μπόλικο φλέμα από λαιμό είναι detox. Κακώς ενόχλησα τον ομοιο μου σχετικά με αυτό προχθές.

Νομίζω ότι επίσης είναι σημάδι πως πρέπει να μείνω στην intro μέχρι να καθαρίσει το φλέμα.

Επίσης παρατηρώ πολύ έντονη πιτυρίδα, ελπίζω επίσης να είναι έξαρση που θα περάσει.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Με το χλώριο όμως καθυστερείς τη θεραπεία, αν μπορεί να επέλθει μόνιμη θεραπεία ταυτόχρονα με καθημερινή δόση χλωρίου.

Και σε μια συνέντευξή της η Campbell αναφέρει την περίπτωση χρόνιας διάρροιας παρόλο που το άτομο έκανε την Ίντρο 18 μήνες αν θυμάμαι καλά και τελικά αντιδρούσε στο νερό της βρύσης!

Επειδη το επινε!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ασχετο... Επειδή θέλω να παραγγειλω butter oil εσείς στα παιδιά σας δίνετε και αυτο και σκέτο clo ή μόνο το blend?

Το blend στα παιδια.

...

Φιλτρο εχω στην κουζινα. Ο δικος μου θα γινει εξαλλος αν δει φιλτρο και στο μπανιο.

Ότι φαίνεται να τραβάς εσύ με τον άντρα σου το τραβάω εγώ με την γυναίκα μου. Ήδη μου έκανε μια τσαντισμένη κουβέντα πως είναι ακριβή η διατροφή αυτή :evil:

Με αυτήν την λογική (και όχι για οικονομικούς λόγους) ούτε εγώ έχω φίλτρο στο μπάνιο :cry:

οκ, απλά καθυστερεί η θεραπεία ... :| that's life (δεν νομίζω πως είμαι και ιδιαίτερα βαριά περίπτωση)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Δεν έχει σημασία αν το έπινε ή όχι, το ίδιο κάνει εφόσον απορροφάται από το δέρμα μας.

Γι' αυτό εμμένει τόσο και στα καλλυντικά η Campbell, εξηγεί ότι ό,τι απορροφάται από το δέρμα μας είναι πιο καταστροφικό απ' αυτά που τρώμε γιατί πάει κατευθείαν στο αίμα και δεν περνάει πρώτα από το συκώτι για να "διυλιστεί".

Ασχετο... Επειδή θέλω να παραγγειλω butter oil εσείς στα παιδιά σας δίνετε και αυτο και σκέτο clo ή μόνο το blend?

Κατερίνα εγώ τα δίνω και τα δύο χωριστά.

Διαφημίσεις

Ότι φαίνεται να τραβάς εσύ με τον άντρα σου το τραβάω εγώ με την γυναίκα μου. Ήδη μου έκανε μια τσαντισμένη κουβέντα πως είναι ακριβή η διατροφή αυτή :evil:

Και που ειστε ακομα!

Επειδη το επινε!

Αν ψάξετε λίγο στο google θα βρείτε έρευνες που λένε πως απορροφάται απο το ζεστό νερό που ανοίγουν οι πόροι του δέρματος μεγαλύτερη ποσότητα απ ότι όταν πίνουμε. Μου φαίνεται και ο Mercola έχει σχετικό άρθρο αλλα δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφει...

Ο άντρας μου όταν το είχε διαβάσει είχε φριξει!

Yugup3.png

Αν ψάξετε λίγο στο google θα βρείτε έρευνες που λένε πως απορροφάται απο το ζεστό νερό που ανοίγουν οι πόροι του δέρματος μεγαλύτερη ποσότητα απ ότι όταν πίνουμε. Μου φαίνεται και ο Mercola έχει σχετικό άρθρο αλλα δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφει...

Ο άντρας μου όταν το είχε διαβάσει είχε φριξει!

Παντως η νεραιδομαμα θεραπευσε την μικρη χωρις να εχει φιλτρο ουτε καν στην κουζινα. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι το Α και το Ω της θεραπειας. Κι εσεις κοριτσια μεχρι προσφατα δεν ειχατε φιλτρο στη μπανιερα, επιζησατε και χωρις αυτο.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως φίλτρο στις ντουζιέρες έβαλα όταν ήμουνα έγκυος το γιο μου.

Φυσικά είναι όλα προσωπική επιλογή, απλά για μένα φαίνεται υπερβολικό να κάθομαι μισή ώρα σε ζεστό χλωριωμένο νερό γνωρίζοντας ότι το χλώριο καταστρέφει την εντερική χλωρίδα.

Αν το φίλτρο δεν είναι εφικτό καλύτερα ένα γρήγορο χλιαρό ντουζ και αποτοξίνωση με άλλους τρόπους.

Κατερινα, και οποια αλλη θελει, λεω να παρω απο red23 clo, συμφερει να παραγγειλουμε μαζι;

Δεν θυμάμαι αν συμφέρει η fairysmom να μας πει καλύτερα που έχει κάνει παραγγελία ομαδική... Αν συμφέρει τότε να συνεννοηθούμε με pm γιατι εγω ενδιαφερομαι...!

Yugup3.png

Δεν θυμάμαι αν συμφέρει η fairysmom να μας πει καλύτερα που έχει κάνει παραγγελία ομαδική... Αν συμφέρει τότε να συνεννοηθούμε με pm γιατι εγω ενδιαφερομαι...!

Eξαρτάται πόσοι θα μαζευτείτε. την ομαδική αυξάνει το βάρος και πάει στις 25 λιρες αν θυμάμαι καλά τα μεταφορικά. Και επειδή ήτα και μεγάλο το ποσό είχα χρεωθεί και στην κάρτα μου ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό για τηνμετατρροπή σε ευρώ. Δεν θυμάμαι όμως πόσο ήτα αυτό. Αν παραγγείλετε μεμονωμένα πάει 10 λίρε τα μεταφορικά, πάλι αν θυμάμαι καλά.

Κατερίνα κι εγω ξεχωριστά τα δίνω. Εχω και τα δύο χωρίς γεύσεις. Το βουτυρο είναι το αγαπημένο τους. Κλαίνε γιατί θέλουν και οι δύο και άλλο! Κι αν σκεφτεί πόσο έχει...τις λυπάμαι και δεν τις λυπάμαι που δεν τους δίνω παραπάνω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Eξαρτάται πόσοι θα μαζευτείτε. την ομαδική αυξάνει το βάρος και πάει στις 25 λιρες αν θυμάμαι καλά τα μεταφορικά. Και επειδή ήτα και μεγάλο το ποσό είχα χρεωθεί και στην κάρτα μου ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό για τηνμετατρροπή σε ευρώ. Δεν θυμάμαι όμως πόσο ήτα αυτό. Αν παραγγείλετε μεμονωμένα πάει 10 λίρε τα μεταφορικά' date=' πάλι αν θυμάμαι καλά.

Κατερίνα κι εγω ξεχωριστά τα δίνω. Εχω και τα δύο χωρίς γεύσεις. Το βουτυρο είναι το αγαπημένο τους. Κλαίνε γιατί θέλουν και οι δύο και άλλο! Κι αν σκεφτεί πόσο έχει...τις λυπάμαι και δεν τις λυπάμαι που δεν τους δίνω παραπάνω.[/quote']

Μεχρι 2 κιλα ειναι 10 λιρες και μετα 25 λιρες. Οποια θελει μιλαμε με πμ.. Τι αλλο εχετε παρει καλο απο αυτο το σαιτ;

Καλημέρα, μόλις μπήκα στην όμορφη παρέα σας, καθημερινά διαβάζω το forum γιατί η σύζηγός μου εδώ και 8 μήνες κάνει τη διατροφή προσπαθόντας να θεραπευτεί απο νόσο του Crohn.

Θα ήθελα για αρχή αν μπορείτε να με βοηθήσετε πως παρασκευάζετε την κρέμα.

Καλως ορίσατε κι εσύ και η γυναίκα σου! Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πείτε καποιες λεπτομέρειες. Σε τι φάση της γκαπς είναι τώρα, αν είδε βελτιώσεις, αν μειώνει δόσεις φαρμακακων κλπ. Μεχρι στιγμής όλοι κανουμε κυρίως για τα παιδιά μας με τις αλλεργίες και προσπαθούμε να κοντρολάρουμε και καποια αυτοάνοσα. Θα είχε ενδιαφέρον να προστεθεί ενεργά στην παρέα μας και καποιος ενηλικος με Κρον. Θα βοηθησουν αρκετους οι μαρτυρίες σας, είμαι σίγουρη. Και πάλι καλως ορίσατε!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια εγώ πρόσφατα είχα μια άσχημη εμπειρία με το Red, ακόμη δεν έβγαλα άκρη μαζί τους αλλά με λίγα λόγια μου χρωστάνε ένα λαδάκι CLO και μου το αρνιούνται.

Δεν ξαναψωνίζω απ' εκεί, γενικά δεν μου αρέσει το customer service τους, προτιμώ το Funky Raw που είναι πάντα τυπικότατοι.

Ναι, μου το έχουνε χρεώσει αλλά δεν μου το στείλανε!

Παρήγγειλα δύο και μου στείλανε μόνο ένα χρεώνοντας με για δύο, νομίζω στο είχα αναφέρει.

Τους έχω στείλει 3 emailς μέχρι τώρα και με ρωτάνε αν έχω αποδεικτικό ότι δεν το στείλανε... έχω μόνο ένα χειρόγραφο σημείωμα που βάλανε μαζί με την παραγγελία.

Τι να κάνω; Να μπω στον κόπο να πάω στο ταχυδρομείο να τους το στείλω;

Αν είναι δυνατόν, κανένας στην Αγγλία δεν το κάνει αυτό!

Θα έπρεπε αυτοί να το γνωρίζουνε...

Και για την κρέμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τουλάχιστον δεν τη χρεωθήκαμε!

Eξαρτάται πόσοι θα μαζευτείτε. την ομαδική αυξάνει το βάρος και πάει στις 25 λιρες αν θυμάμαι καλά τα μεταφορικά. Και επειδή ήτα και μεγάλο το ποσό είχα χρεωθεί και στην κάρτα μου ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό για τηνμετατρροπή σε ευρώ. Δεν θυμάμαι όμως πόσο ήτα αυτό. Αν παραγγείλετε μεμονωμένα πάει 10 λίρε τα μεταφορικά' date=' πάλι αν θυμάμαι καλά.

Κατερίνα κι εγω ξεχωριστά τα δίνω. Εχω και τα δύο χωρίς γεύσεις. Το βουτυρο είναι το αγαπημένο τους. Κλαίνε γιατί θέλουν και οι δύο και άλλο! Κι αν σκεφτεί πόσο έχει...τις λυπάμαι και δεν τις λυπάμαι που δεν τους δίνω παραπάνω.[/quote']

Εγω θα πρέπει να τα δώσω σε καψουλες γιατι τα υγρά δεν τα θέλει με τίποτε!

Οπότε μήπως να ξεκιναγα με μια blend που έχει λίγο και απο τα δυο;;;

Yugup3.png

Ναι, μου το έχουνε χρεώσει αλλά δεν μου το στείλανε!

Παρήγγειλα δύο και μου στείλανε μόνο ένα χρεώνοντας με για δύο, νομίζω στο είχα αναφέρει.

Τους έχω στείλει 3 emailς μέχρι τώρα και με ρωτάνε αν έχω αποδεικτικό ότι δεν το στείλανε... έχω μόνο ένα χειρόγραφο σημείωμα που βάλανε μαζί με την παραγγελία.

Τι να κάνω; Να μπω στον κόπο να πάω στο ταχυδρομείο να τους το στείλω;

Αν είναι δυνατόν, κανένας στην Αγγλία δεν το κάνει αυτό!

Θα έπρεπε αυτοί να το γνωρίζουνε...

Και για την κρέμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τουλάχιστον δεν τη χρεωθήκαμε!

Μήπως να σάρωσεις το χειρόγραφο αποδεικτικό και να το στείλεις με μαιλ;

Βλέπω ότι και μένα μου τελειώνουν τα fclo & blend οπότε είμαι μέσα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...