Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Telika ήταν false alarm! Μάλλον.. Τουλαχιστον το γκρι χρώμα έχει εξαφανιστεί. Αλλά παραπονιέται ακόμα για πονάκι και αυτό με ανησυχεί κάπως. Θα πάρω ένα σκέυασμα που μου πρότεινε η Ρόχυ με όζον και αφού είνα δεκτική με το νημα' date=' θα της βάζω το βράδυ πριν κοιμηθεί.

Να σας πω την αληθεια εκεινο το βράδυ που κοιμηθηκα με την εντυπωση ότι χαλασε το δόντι, αρχισα να έχω αμφιβολιες για το αν τελικά τρέφεται σωστά! Πραγματικά έπεσα από τα συννεφα! Αλλά όπως φαίνεται μάλλον δεν είναι τοσο ανησυχητικά τα πράγματα. Ειχαν περάσει 2 μερες χωρίς νa πλύνει δόντια και ίσως να οφειλόταν εκεί (με 2 αρρωστα παιδιά το αμέλησα εντελώς. Never again!)[/quote']

Κάτσε βρε Νεραιδομαμα με δυο φορές να μην επλυνε τα δόντακια να χαλάσει το δόντι;; Για να την πονάει κάτι θα είναι απλα μπορεί να είναι εσωτερικό - μακάρι να μην είναι τίποτε απλα μου κάνει εντύπωση που πονάει...

Τα πάμε σε οδοντιατρο σε τέτοιες περιπτώσεις;; Μπορεί να περάσει μόνο με αυτο το σκευάσμα ή με butter oil αν έχει γίνει ζημιά ή χρειάζεται σφραγισμα;;

Τα κεφιρ, Τουρσι κλπ υπάρχει περίπτωση να φθειρουν τα δόντια;; Απλα μου το είχε πει η πεθερά μου και γι αυτο ρωτάω ( ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ της τα είχε απαγορεψει επειδή έχει μια πάθηση που χαλάει η αδαμαντινη??)

Ρωτάω πιο πολυ γενικά Νεραιδομαμα μου για να ξέρω κι εγω στο μέλλον τί να κάνω.. Πάντως και που τα πλενω της δικιας μου δεν ξέρω και αν γίνεται καλή δουλειά της έχω πάρει και μια ηλεκτρική oral b με τον Γουινι...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια γρηγορη καλησπερα απο μενα! Καλη χρονια σας ευχομαι κι ελπιζω να περασατε ωραια.

Εγω επηξα, δοξα το Θεο γυρισα σπιτι μου, δεν αντεχω αλλες ¨διακοπες¨!

Αλεξ τι γνωμη εχεις για τα sealants,? ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΔΑ κι εδω πια αλλα νομιζω οτι δεν διαβασα καλα πραγματα.

http://www.nicosiadentalcenter.com/upfiles/File/Articles/27.pdf

Για τα δοντια κοριτσια οποτε δινω 6 καψουλες τη μερα στο μεγαλο τα δοντια του ειναι πολυ καλα.....αλλα οταν ξεμενω βλεπω οτι υποτροπιαζει παλι.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Κατερινουλα κι εμενα χαλαει η αδαμαντινη αλλα τα ταραζω τα τουρσια.

Νεραιδομαμα μηπως εχει καμμια αφθα?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Μια γρηγορη καλησπερα απο μενα! Καλη χρονια σας ευχομαι κι ελπιζω να περασατε ωραια.

Εγω επηξα, δοξα το Θεο γυρισα σπιτι μου, δεν αντεχω αλλες ¨διακοπες¨!

Αλεξ τι γνωμη εχεις για τα sealants,? ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΔΑ κι εδω πια αλλα νομιζω οτι δεν διαβασα καλα πραγματα.

http://www.nicosiadentalcenter.com/upfiles/File/Articles/27.pdf

Για τα δοντια κοριτσια οποτε δινω 6 καψουλες τη μερα στο μεγαλο τα δοντια του ειναι πολυ καλα.....αλλα οταν ξεμενω βλεπω οτι υποτροπιαζει παλι.

Μα δεν διαβασες την δική μου εμπειρία;;;

Οταν λες ότι τα δόντια είναι καλα τί εννοείς ότι δεν τον πονάνε;; Αλλο να πονάνε συνολικά στο κρύο κλπ και άλλο το χαλασμένο δόντι...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας παίδες.

Μπαίνω λίγο σφήνα να σας πω κάτι:

Ξέρω οτι έχετε πάρει μέλι

αλλά ήθελα να σας ρωτήσω εαν ξέρει κανείς σας αυτό

το κτήμα.

Έχει βλέπω πιστοποιήσεις (χωρίς βέβαια να λέει και πολλά αυτό)

και έχει λογικές τιμές.

Σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Σε επικοινωνία που ήρθα μαζί τους μου απάντησαν

το παρακάτω:

Δεν χρησιμοποιούμε κανενός είδους επεξεργασίας, ούτε κάποιας θερμικής.

Υπάρχουν τρείς ποικιλίες μελιού (δάσους, ανθέων, πεύκου), μπορείς να δείς κάποιες λεπτομέρειες στην σελίδα μας www.ktimachroni.gr

Οσο αφορά της τιμές του κιλού (950 γρ. καθαρό βάρος), είναι 9 ευρώ του δάσους, και 8 ευρώ το ανθέων και το πεύκου.

Αντίστοιχα υπάρχουν συσκευασίες 3 κιλών με αντίστοιχες τιμές 25 ευρώ το δάσους και 20 ευρώ τα υπόλοιπα.

Το κόστος ποικίλει απο τον τρόπο αποστολής, απο το βάρος και απο το σύνολο της παραγγελίας.

Ενδεικτικά για παραγγελίες έως τα 2 κιλά με κούριερ 3,70 εάν είναι με αντικαταβολή η 3 εάν είναι με προκατάθεση στην τράπεζα.

Υπάρχει δυνατότητα με το ΚΤΕΛ και με μεταφορική που συμφέρει όταν είναι μεγαλύτερη η παραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά. 2385092921 - 6944553748

Τα κεφιρ, Τουρσι κλπ υπάρχει περίπτωση να φθειρουν τα δόντια;; Απλα μου το είχε πει η πεθερά μου και γι αυτο ρωτάω ( ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ της τα είχε απαγορεψει επειδή έχει μια πάθηση που χαλάει η αδαμαντινη??)

Το κεφίρ δεν νομίζω αλλά τα τουρσιά και η κομπούχα ναι, οτιδήποτε περιέχει οξύ ενδέχεται να χαλάει την αδαμαντίνη αν υπάρχει ευαισθησία.

Το συζητούσανε μια φορά και στα Yahoo Groups, πολλές δεν μπορούνε να τα φάνε.

Το καταλαβαίνεις συνήθως αυτό εάν νιώσεις ευαισθησία καθώς τα μασάς τα τουρσιά, ειδικά το ξυνολάχανο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Γεια σας παίδες.

Μπαίνω λίγο σφήνα να σας πω κάτι:

Ξέρω οτι έχετε πάρει μέλι

αλλά ήθελα να σας ρωτήσω εαν ξέρει κανείς σας αυτό

το κτήμα.

Έχει βλέπω πιστοποιήσεις (χωρίς βέβαια να λέει και πολλά αυτό)

και έχει λογικές τιμές.

Σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Σε επικοινωνία που ήρθα μαζί τους μου απάντησαν

το παρακάτω:

Δεν χρησιμοποιούμε κανενός είδους επεξεργασίας, ούτε κάποιας θερμικής.

Υπάρχουν τρείς ποικιλίες μελιού (δάσους, ανθέων, πεύκου), μπορείς να δείς κάποιες λεπτομέρειες στην σελίδα μας www.ktimachroni.gr

Οσο αφορά της τιμές του κιλού (950 γρ. καθαρό βάρος), είναι 9 ευρώ του δάσους, και 8 ευρώ το ανθέων και το πεύκου.

Αντίστοιχα υπάρχουν συσκευασίες 3 κιλών με αντίστοιχες τιμές 25 ευρώ το δάσους και 20 ευρώ τα υπόλοιπα.

Το κόστος ποικίλει απο τον τρόπο αποστολής, απο το βάρος και απο το σύνολο της παραγγελίας.

Ενδεικτικά για παραγγελίες έως τα 2 κιλά με κούριερ 3,70 εάν είναι με αντικαταβολή η 3 εάν είναι με προκατάθεση στην τράπεζα.

Υπάρχει δυνατότητα με το ΚΤΕΛ και με μεταφορική που συμφέρει όταν είναι μεγαλύτερη η παραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά. 2385092921 - 6944553748

Πηρα μελι του δασους απο αυτους τωρα που ημουν διακοπες απο βιολογικαδικο και πληρωσα 9 ευρω για 450 γρ. Ειναι δυνατον να επιτρεπεται να καπελωνεται τοσο πολυ η τιμη στο μαγαζι? Νευριασα τωρα! Και δεν ξαναπηρα γιατι το βρηκα πανακριβο.

Μα δεν διαβασες την δική μου εμπειρία;;;

Οταν λες ότι τα δόντια είναι καλα τί εννοείς ότι δεν τον πονάνε;; Αλλο να πονάνε συνολικά στο κρύο κλπ και άλλο το χαλασμένο δόντι...

Καπου πηρε το ματι μου οτι ειχες παθει μια ζημια αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες κι εχω την εντυπωση οτι δεν το διαβασα το συγκεκριμενο τοπικ. Απο αυτο την επαθες? Γραψε αν θες συγκεκριμενα να τα περασω και σε αλλο τοπικ που το προτεινουν για παιδακια καποιες μαμαδες. Να ειναι ενημερωμενες.

Τα δοντια δεν τον πονουσαν ποτε, απλα αρχισαν να χαλανε νωρις, ειναι πορωδη και οχι καλης ποιοτητας και ηταν πολυ κιτρινα. το ενα μπροστινο μαλιστα ειναι μαυρο σε καποια σημειο το οποιο δεν καθαριζε με τιποτα. Με το που ξεκινησα το μιγμα σε 20 μερες ασπρισαν τα δοντια και η μαυριλα που ειχε σε εσοχες στο δοντι εξαφανιστηκε. Τελευταια μας ειπε ο οδοντιατρος οτι ξεκινησε να χαλαει κι αλλο δοντι αλλα δεν βλεπω κατι. Τον πλακωνω στο μιγμα συνεχεια μπας και βγουν καλα τουλαχιτον τα νεα δοντια. Ηδη βγηκαν τα 2 κατω μπροστινα.

Διαφημίσεις

Ααααα θα σκάσω!!!:evil:

Η μητέρα μου είχε βάλει σε ένα χαμηλό ντουλάπι το κουτακι με τα κυβακια μαύρης ζάχαρης και πήγε η μικρη και έφαγε χώρις να την καταλάβω γκρρρ!!

Να τα αποφεύγουμε έξω και να την πατήσουμε στο σπιτι!!:evil:

Yugup3.png

Καπου πηρε το ματι μου οτι ειχες παθει μια ζημια αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες κι εχω την εντυπωση οτι δεν το διαβασα το συγκεκριμενο τοπικ. Απο αυτο την επαθες? Γραψε αν θες συγκεκριμενα να τα περασω και σε αλλο τοπικ που το προτεινουν για παιδακια καποιες μαμαδες. Να ειναι ενημερωμενες.

Τα δοντια δεν τον πονουσαν ποτε, απλα αρχισαν να χαλανε νωρις, ειναι πορωδη και οχι καλης ποιοτητας και ηταν πολυ κιτρινα. το ενα μπροστινο μαλιστα ειναι μαυρο σε καποια σημειο το οποιο δεν καθαριζε με τιποτα. Με το που ξεκινησα το μιγμα σε 20 μερες ασπρισαν τα δοντια και η μαυριλα που ειχε σε εσοχες στο δοντι εξαφανιστηκε. Τελευταια μας ειπε ο οδοντιατρος οτι ξεκινησε να χαλαει κι αλλο δοντι αλλα δεν βλεπω κατι. Τον πλακωνω στο μιγμα συνεχεια μπας και βγουν καλα τουλαχιτον τα νεα δοντια. Ηδη βγηκαν τα 2 κατω μπροστινα.

Ααα πολυ εντυπωσιακό! Μάλιστα!

Να το πω και σε μια φίλη μου που ο μικρός της 4 χρόνων χτύπησε τα δυο μπροστινά δόντακια και απο τότε μαυρισαν και άρχισαν να χαλάνε! Ευτχως πήγε σε ευσυνειδητο οδοντιατρο και δεν της είπε για σφραγισμα επειδή είναι τα παιδικά δόντια...

Είχα γράψει στην συζήτηση που κάναμε με την Αλεξ λιγο παλαιότερα σε αυτο το τοπικ και το είχα γράψει και κάπου αλλού αλλα μπορεί να ετυχα μόνο κακής μεταχείρισης και τίποτε άλλο, απλα εγω δεν θα το έκανα στην δικιά μου κόρη...

Οι οδοντίατροι βέβαια έχουν άλλη άποψη...

Δηλαδή δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για να το πω σε κάποιον μόνο κακιά εμπειρία...

Yugup3.png

Διαβάζω στο pdf που κυκλοφόρησε πριν καιρό σχετικά με την intro "You need to alternate between seaweed, Epsom salt, apple cider vinegar, and baking soda" για τα detox baths.

Τα έχετε βρει όλα αυτά ; Που; Κατά πόσο είναι απαραίτητα; (για τα Epsom έχω κρατήσει σημείωση από πριν λίγες σελίδες)

Με βρήκε προχθές και αυτή η ίωση με το πρήξιμο στους λεμφαδένες, ευτυχώς είμαι τώρα στην ανάρρωση (χωρίς κανένα φάρμακο), και έχω κάπως καθυστερήσει την προετοιμασία.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Πηρα μελι του δασους απο αυτους τωρα που ημουν διακοπες απο βιολογικαδικο και πληρωσα 9 ευρω για 450 γρ. Ειναι δυνατον να επιτρεπεται να καπελωνεται τοσο πολυ η τιμη στο μαγαζι? Νευριασα τωρα! Και δεν ξαναπηρα γιατι το βρηκα πανακριβο.

Ήταν καλό τουλάχιστον;

Ααα πολυ εντυπωσιακό! Μάλιστα!

Να το πω και σε μια φίλη μου που ο μικρός της 4 χρόνων χτύπησε τα δυο μπροστινά δόντακια και απο τότε μαυρισαν και άρχισαν να χαλάνε! Ευτχως πήγε σε ευσυνειδητο οδοντιατρο και δεν της είπε για σφραγισμα επειδή είναι τα παιδικά δόντια...

το μαυρισμα ειναι νεκρωση του νευρου...οποτε ευτυχως ειναι τα πρωτα γιατι αλλιως θελει απονευρωση :(

με τους ζωμους τι κανετε κοριτσια; εμενα τους εχουν κοψει τελειως τους ζωμους απο κοκκαλα, δε τους αρεσει στο ποτηρι. Μονο στη σουπα τους προσθετω, στις φακες κλπ. Αλλα φυσικα δε φτανει. Εσεις δινετε περισσοτερο ζωμους απο κρεας στο ποτηρακι; Το αλλο που σκεφτομαι ειναι η επιβραβευση/δωροδοκια. Αλλα αν δε του αρεσει στη γευση καθολου, ποσο θα πιει με δωροδοκία; Εκτος αν με τον καιρο και τη συνηθεια τελικα τους αρεσει...

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά κορίτσια!

Ελπίζω να έχουν γίνει καλά όλα τα αρρωστούλικα πλέον !!!

Ήρθαν τα προβιοτικά και τα ξεκίνησα, σιγά σιγά όπως μου είπε η νεραιδομαμά (ευχαριστώ και πάλι) και προς το παρών δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Έδωσα και στον μικρό.

Μια ερώτηση για τον μικρό. Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, τα προβιοτικά καλό του κάνουν έτσι δεν είναι ?

Γιατί βάζει την κατηγορία των ταξιδιωτών ξεχωριστά ? τι ανάγκη έχει ένας ταξιδιώτης παραπάνω για προβιοτικά ??

Το εύκολο ήταν να αγοράσω τα προβιοτικά, το δύσκολο είναι τα τουρσιά και το κεφίρ, οτιδήποτε θέλει να ασχοληθώ δηλαδή :-)

Όσο αφορά τα τουρσιά έχω διαβάσει αρκετά που έχετε γράψει αλλά δεν καταλαβαίνω πως με το αλάτι και το κόψιμο θα φτιαχτεί αρκετό υγρό για να μπει μέσα στο βάζο του τουρσιού....

Διαβάζω στο pdf που κυκλοφόρησε πριν καιρό σχετικά με την intro "You need to alternate between seaweed, Epsom salt, apple cider vinegar, and baking soda" για τα detox baths.

Τα έχετε βρει όλα αυτά ; Που; Κατά πόσο είναι απαραίτητα; (για τα Epsom έχω κρατήσει σημείωση από πριν λίγες σελίδες)

Με βρήκε προχθές και αυτή η ίωση με το πρήξιμο στους λεμφαδένες, ευτυχώς είμαι τώρα στην ανάρρωση (χωρίς κανένα φάρμακο), και έχω κάπως καθυστερήσει την προετοιμασία.

Εγω εναλλασω επσομ με σοδα και ξυδι οποτε θυμαμαι. Θα τα παρεις στο Ρουμπουλακη, σωκρατους 30 που τα εχει πολυ φθηνα. Παρε ποσοτητες.

Οταν εχω χρονο θα σας γραψω μερικα τιπς για την ιντρο οσοι ετοιμαζεστε.

Το εύκολο ήταν να αγοράσω τα προβιοτικά, το δύσκολο είναι τα τουρσιά και το κεφίρ, οτιδήποτε θέλει να ασχοληθώ δηλαδή :-)

Όσο αφορά τα τουρσιά έχω διαβάσει αρκετά που έχετε γράψει αλλά δεν καταλαβαίνω πως με το αλάτι και το κόψιμο θα φτιαχτεί αρκετό υγρό για να μπει μέσα στο βάζο του τουρσιού....

Το κολπο ειναι να βαζεις λιγο λιγο το λαχανο μεσα στο δοχειο και να το πατας με γουδοχερι (εγω χρησιμοποιω το πραμμα του αποχυμωτη) με λιγη υπομονη σταδιακα θα δεις οτι βγαινει πολυ ζουμι, στην αναγκη στο τελος βαζεις και λιγη αλμη. Μια πετρα να τα κρατησει μεσα και τελος. Πεντανοστιμο γινεται τελικα οταν μενει 2 βδομαδες.....δεν περιγραφεται η νοστιμια του! Ειναι πολυ κουραστικη η διαδικασια αλλα τετοια λιχουδια αξιζει τον κοπο!

Κατερινα αλλο μαυρισμα ειναι το χτυπημενο δοντι κι αλλο αυτο που λεω εγω. Εκεινο ηταν χαλασμενο προφανως. Οσο κι αν το τριβα δεν καθαριζε, μονο με το μειγμα εφυγε.

Εχω δει μεγαλη διαφορα και στα δικα μου δοντια, δεν με πονανε πια καποια που με πονουσαν και νομιζω οτι εχει βελτιωθει το θεμα της αδαμαντινης, δεν βλεπω το χαλι που ειχα......μεγαλη κουβεντα δεν θελω να πω αλλα διαπιστωνω βελτιωση

Το κολπο ειναι να βαζεις λιγο λιγο το λαχανο μεσα στο δοχειο και να το πατας με γουδοχερι (εγω χρησιμοποιω το πραμμα του αποχυμωτη) με λιγη υπομονη σταδιακα θα δεις οτι βγαινει πολυ ζουμι, στην αναγκη στο τελος βαζεις και λιγη αλμη. Μια πετρα να τα κρατησει μεσα και τελος. Πεντανοστιμο γινεται τελικα οταν μενει 2 βδομαδες.....δεν περιγραφεται η νοστιμια του! Ειναι πολυ κουραστικη η διαδικασια αλλα τετοια λιχουδια αξιζει τον κοπο!

σ΄ευχαριστώ

όσο να πεις έχει τον κόπο του..

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ελπίζω να τα καταφέρω, ανυπομονώ, τρελαίνομαι για τουρσιά οπότε φαντάζομαι αυτό θα είναι ακόμα πιο γευστικό από τα έτοιμα!

Μπαμπουράκι σε περιμένω να σε κεράσω κεφίρ, κομπούχα και τουρσιά! :-P

Για τα παιδιά είναι απαραίτητα τα προβιοτικά ειδικά αν δεν τρώνε/πίνουνε τροφές και ποτά ζύμωσης.

Εγώ τους δίνω και τα δύο, τρεις κάψουλες στο μεγάλο και δύο στη μικρή.

Εγώ που λατρεύω τα τουρσιά περνάω φάση και δεν θέλω ούτε να τα μυρίσω τελευταία :(

Camouflage σιγά-σιγά, έτσι ήτανε και η κόρη μου.

Αυτό που κάνω είναι να ετοιμάζω ενισχυμένη δόση για μένα και τον πίνω μπροστά της και σχεδόν πάντα ζηλεύει και πίνει αρκετό!

Αλλά ναι ο ζωμός κρέατος είναι πολύ πιο νόστιμος.

Για δοντια θα ασας πω για ενα ανηψιο μου, 5 χρονων οπως ο γιος μου που τωρα στις γιορτες κατεληξε νοσοκομειο μετα απο αποστημα που επαθε απο κακη απονευρωση. κΑΙ δεν φθανει που εφθασε στο σημειο να χρειαζεται απονευρωση αλλα επρεπε να γινει και εξαγωγη αλλου δοντιου. Ειναι ο ανηψιο μου που μου φερνουν σαν παραδειγμα παντα οι γονεις μου οταν τους μαλωνω επειδη δινουν γλυκα στο γιο μου. Λενε παντα ¨και γιατι η ξαδερφη σου δινει στο Γιωργακη γλυκα και μας αφηνει να του δινουμε οτι θελουμε?¨ Παρτα τωρα!!! Τους το τριψα στη μουρη φυσικα αλλα δε λενε ουτε τωρα να το παραδεχθουν. Η απαντηση τους ηταν οτι δεν χρειαζοταν απονευρωση......ντοιννννννννν!

Πόσα τα πουλάει ο Ρουμπουλάκης τα Epsom?

Βρήκα ένα φαρμακείο στο Πειραιά που τα έχει 4 Ευρώ το κιλό, καλή τιμή μου φαίνεται σε σχέση με τα 7 που έδωσα εδώ στα ΒΠ και είναι μπελάς να κατέβω στο κέντρο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...