Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Nεραιδομαμα κανεις gaps και σε σενα τωρα?? Εγώ την ανοιξη (το είχα αναφερει στην Rosie) έπαθα ξαφνικά ωτίτιδα τόσο ραγδαία που το απογευμα μου άρχισε ο πόνος και σε δύο ώρες διατρηση τυμπανου :shock::shock: Φυσικά το πάλεψα πήγα σε ένα εξαιρετικό ωρλ που σεβάστηκε το γεγονός πως δεν ήθελα να πάρω αντιβίωση και όλα καλά! Εκανα όλα τα γιατροσόφια και της Μαριας και της Καμπελ (σαν το ντεπόν τίποτα :lol::lol::lol:) απλά από τότε ποτέ δεν μου πέρασε πραγματικά. Δηλαδή τώρα στο αεροπλάνο το ένιωθα περίεργα και γενικά το νιώθω πιο ευαίσθητο αν και ο γιατρος μου είπε πως έχει περάσει τελείως. Εν τωμεταξύ ποτέ δεν είχα θέματα με ωττίτιδες κλπ αλλά διαβαζοντας πάλι το θεμα της Καμπελ κατάλαβα οτί σχετίστηκε απολυτα με την διατροφή. Επίσης με την διατροφή μου ξεκίνησε κ ένα θεμα σαν δυσβίωση στη μύτη απ'οτι μου είπε ο γιατρός (όχι κάτι σημαντικό αλλά ενοχλητικό) και κατα περιόδους ξηραίνεται κ.α.

Και σκεφτόμουν τώρα πως κάνοντας αποτοξινωτική διαιτα εμφανίζονται διάφορα κρυμμένα μέσα μας! Αναρωτιέμαι αν θα περάσουν έτσι μόνα τους με την διατροφή ή θα θέλει κάποιο ειδικό treatment η εκάστοτε περιοχή με αποτοξινωτικά και προβιοτικά??? Εσείς τί λετε?? Νεραιδομαμά τί κάνεις εσύ σε τέτοιες περιπτώσεις?? Πχ ο γιατρος μου είπε πως με τοπική αλοιφούλα θα περάσει αλλά ξέρω πως απλά θα συγκαληφθεί το πρόβλημα για λίγο διάστημα και μετά πάλι θα ξεκινήσει δεν είναι λύση...

Ναι φυσικά κάνω! Είχα σταματησει για ένα μικρό διάστημα μέσα στο καλοκαίρι (μην φανταστείς τις φοβερες ατασθαλίες, αλλά και πάλι δεν έλεγα ότι έτρωγα νόμιμα) και πάλι την ακολουθώ πολύ αυστηρά.

Το συζητούσαμε με την Ροζυ και καταλήξαμε ότι πρεπει να οφείλεται αυτή η πτώση του ανοσοποιητικού μου στην δίαιτα. Συγκεκριμενα έχω αυξήσει προβιοτικά (και ακόμα δεν τολμάω να πιω και την κομπούχα με όλα αυτά που μου συμβαίνουν). Ειδικά το κεφίρ νερού νομίζω ότι έκανε την διαφορά σε μένα. Την πρωτη φορά που ήπια με έπιασε πολύ δυνατή ημικρανία. Επίσης έχω αυξήσει την λήψη χυμών, που είχα αμελήσει παλιότερα. Πλέον πίνω καθημερινά. Και αυτό που λέει η Ρόζυ για αποτοξίνωση μέσω της καταρροής το θυμάμαι κι εγώ. Μου είχε κάνει εντυπωση γιατί ο σύζυγος ταλαιπωρείτο από αλλεργική ρινίτιδα αλλά κι εγώ σε χαμηλότερο βαθμό στο παρελθόν. Οπότε σίγουρα περνάω κάποια φάση αποτοξίνωσης.

Τώρα τα αντιμετωπίζω όλα χωρις χημικά φάρμακα και είμαι αισιοδοξη ότι θα τα καταφέρω στο τελος. Σκέφτομαι ότι αν ξεκινήσει κάτι χημικό σε κάποιο από τα προβλήματα θα χαλάσω την δουλειά που έχω κάνει τόσο καιρό τώρα και θα προσπαθήσω να τα αποφύγω πάση θυσία. Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι το κρύωμα γιατί νιώθω σα να πάω να κάνω ακροαστικά. Πρέπει να πάω σε κάποιον γιατρό πάλι να με ακροαστεί. Πάντως Κατερίνα προσωπικά δεν με περιάζει να χρησιμοποιησω την όμοιο πχ ή καποιο αθώο σκεύασμα για να μου περάσει κάτι που με ταλαιπωρεί κι ας θεωρείται συγκάλυψη. Στο τέλος με την επιμονή στην διατρόφή ο οργανισμός θα καταφέρει να τα ξεπερνάει μόνος του ή ακόμα και να μην τα εμφανίζει πλέον. Αλλά μέχρι να φτάσω σε ένα τόσο καλό επίπεδο υγείας, προσωπικά χρειάζομαι ακόμα τα όποια δεκανίκια. Μην ξεχνάμε ότι έχω και 2 παιδιά που τα μεγαλώνω ουσιαστικά μόνη μου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκτός από το κλασικό κεφίρ που έχουμε όλες μας ξέρετε αν υπάρχει και κάποιο άλλο σαν σφουγγαράκι; Εδωσα σε έναν γνωστό μου ο οποίος είχε παλιότερα (του το είχε δώσει μια Ρωσίδα) κάτι που το ονόμαζε κεφίρ αλλά ήταν μια μάζα σαν σφουγγάρι. Σκέφτηκα μήπως ήταν κομπούχα αλλά το έκανε με γάλα... Καμιά ιδέα τι ήταν;;;

Εχψ ακουσει για σπόρο κεφίρ γάλακτος που είχε μεγαλώσει τόσο που ήταν σαν κουνουπίδι. Μάλλον κάτι παρόμοιο έχει και ο γνωστός σου και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

εντωμεταξυ η κατασταση ολο και χειροτερευει με απανωτες ωτιτιδες-βρογχιτιδες,μια δοση αντιβιωσης γιατην πρωτη ωτιτιδα και τωρα ξεκινησαμε ομοιοπαθητικη,δεν παει αλλο,ανοσοποιητικο χαλια ,το ιδιο και ησυμπεριφορα ,μονιμως νευρικος,με ενταση στους μυες,κολλημενος πανω μου και απιστευτη δυσκολια στον υπνο--η καμπελ προτεινει καποια συμπληρωματα, να το τολμησω?

και κατι καινουριο¨οι περισσοτερες κενωσεις του ειναι σαν να εχουν αμμο,ειδικα τις μερες που τρωει κολοκυθα.νομιζω εχει να κανει με τη χολη,κακη πεψη φυτικων ινων και λιπους(η τα οξαλικα).εχει τυχει σε καμια σας?

και ρωταω:τι κανω τωρα σε σχεση με τη διατροφη του?υπολογιζω να αρχισουμε ιντρο σε ενα μηνα και πονταρω να ξεκινησω κροκο μολις ηρεμησουν τα συμπτωματα,με την ομοιο μοιαζει σαν να περναει die off

επισης,μπορει η gaps απο μονη της να αποτοξινωσει ενα διχρονο με πολυ μεγαλες ελλειψεις σε θρεπτικα στοιχεια ?και σκεφτομενη οτι αυγο και κεφιρ ισως αργησει να τα παρει λογω αντιδρασης

η αισθηση μου ειναι οτι χρειαζεται βοηθεια με συμπληρωματα,κυριως αμινοξεα,αλλα ποιος θα με καθοδηγησει?

το παιδι εχει πολυ αναγκη απο θρεπτικα συστατικα,ποσα θα του παρεχει η ιντρο ωστε να αρχισουν να λειτουργουν τα καναλια αποτοξινωσης που τωρα ειναι εντελως κλειστα?

ολα ξεκινησαν με το πρωτο εμβολιο-το leaky gut ειναι συνεπεια αυτου και των υπολοιπων στη δικη μας περιπτωση

περιττο να πω οτι αγχωμενη στο μαξιμουμ,τοσο που φοβαμαι μην κλονιστει η υγεια μου

Κατ αρχας ξε-αγχωσου! Δεν σε παίρνει να είσαι τόσο αγχωμένη ότα έχεις ένα γκαπς παιδί και μάλιστα σε αρκετά άσχημη κατάσταση υγείας όπως μας τα περιγράφεις. Πρέπει να ανασυγκροτήσεις δυνάμεις!

Δεύτερον γράψου στο yahoo group για την γκαπς και για τα οξαλικά. Στο 2ο θα βρεις πολύτιμα αρχεία με τροφές αναλυτικά και τον βαθμό των οξαλικών. Η άμμος στα κακά αυτό ξέρω ότι είναι. Και μάλλον πρέπει να κάνεις γκαπς και low oxalates διαιτα, τουλάχιστον για αρχή. Είναι κάτι που εχουν αντιμετωπίσει πολλές μαμάδες και γίνεται. πχ στους ζωμούς δεν θα βαζεις κάποια λαχανικά ή ακόμα και καθόλου. Θα βρεις πολύτιμες οδηγίες, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις search σε παλιότερα θέματα. Κοινώς αφιέρωσε χρόνο για διάβασμα (πού να τον βρεις, το ξέρω. Αλλά πρέπει).

Όταν λες συμπληρώματα, ποια έχεις στο νου σου?

Κι εγώ στην αρχή σκεφτόμουν να απευθυνθώ σε practitioner μεσω skype. Αλλά δεν μου περίσσευαν τα λεφτά και τώρα που το σκέφτομαι η δική μας περίπτωση σήκωνε να το "παίξω γιατρός". Αλλά πχ σε ένα παιδί με αυτισμό, δεν θα το συζήταγα ότι για σοβαρά αποτελεσματα χρειάζεται practitioner. Εσύ κάνε μία προασπάθεια μόνη σου (με διαβασμα και σημειώσεις) και θεωρώ ότι στο τέλος θα διακαιωθείς. Πρέπει όμως να είσαι πολύ σίγουρη για τον όμοιο γιατρό σου. Να είναι πολύ καλός για να γλυτώσετε οπωσδήποτε στις αντιβιώσεις.

Για την θρέψη σου έχουν ήδη απαντήσει και συμφωνώ απόλυτα. Οι ζωμοί και το κρέας δεν είναι τυχαία τόσο απαραίτητα. Αυτά μας θρέφουν σωστά και όλα τα υπόλοιπα έρχονται να συμπληρώσουν. Εμφαση στο σωστό κρέας. Κομμάτια με ζελέ και λίπος. Το στεγνό κρέας δεν μας κάνει.

Αποχυμωτή έχεις πάρει τελικά?

Να είσαι προετοιμασμένη ότι θα βγουν πολλά στην φόρα. Τα die off είναι πολύ διαφορετικά στον καθένα. Είδες τι έχουμε γράψει για αμυγδαλίτιδες, κρυωματα κλπ. Το παιδί θα περάσει ακόμα πιο δύσκολα από ότι τώρα προκειμένου να ανακάμψει. Πρέπει να το θυμάσαι αυτό. Αυτό στο λέω γιατί θυμάμαι την κόρη μου και την περίοδο της ίντρο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Απ'οσο έχω διαβάσει και από άλλους γονείς συνήθως κάνανε εξετάσεις για συγκεκριμένες ελλείψεις αλλά εδω δεν ξέρω κατά πόσο γίνονται (εχω ακούσει για εταιρεία που τα στέλνει εξωτερικό).

Οι ηλικίες των μικρών είναι τόσο μικρές που η θεραπεία γίνεται πολύ πιο "εύκολα" και "γρήγορα". Κατάλαβες πώς το λεω..;)

Αναφέρεσαι για εταιρία στην Ελλάδα? Αν ναι, μπορείς να μου μου στείλεις στοιχεία?

Αυτό που λες για τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό! Η μεγάλη μου είναι ένα χρόνο στην γκαπς χωρίς ατασθαλίες ενδιαμεσα και θεωρώ ότι σχεδόν έχει θεραπευτεί. Πιστεύω ότι μέχρι τις αρχες του καλοκαιριού θα μπορέσω να της δίνω όταν πάμε έξω κάποια illegal που θα ζηλεύει, ξεκινώντας βέβαια σταδιακά όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο.

motherly πιστεύω ότι σε κανά χρόνο θα λες τα ίδια σε κάποια άλλη μαμά και στο εύχομαι πραγματικά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Motherly ο σκοπος της ιντρο ειναι να τρεφεται με λιγα, ευπεπτα και πολυ θρεπτικα στοιχεια ο οργανισμος για να μπορεσει να ιαθει το εντερο. Δεν χρειαζονται πολλες τροφες.

Το πρωτο σταδιο ειναι το πιο δυσκολο και θα χρειαστει να παλεψεις ισως για να φαει ο μικρος. Ξεκινα απο τωρα να τον εκπαιδευεις σε ζωμους και σουπες. Ο δικος μου ετρωγε λιγο στο π ρωτο, ολο ηθελε να θηλαζει. Θα κοψεις σταδιακα τις υπολοιπες τροφες πριν ακομα ξεκινησετε για να μη του ρθει αποτομα. Θα του κανεις τις σουπες που του αρεσουν και να ξερεις οτι συνηθως το πιο δυσκολο προβλημα ειναι να εμφανισουν αρνηση στο ζωμο. Θελει πολλα κολπα εκει για να τον πινουν. Δεν ξερω αν θα κανεις κι εσυ ιντρο παραλληλα αλλα αν κανεις θα δυσκολευτεις περισσοτερο γιατι θα εχεις και τα δικα σου die off. Εγω ημουν χαλια τις πρωτες μερες, υπεφερα και ημουν ετοιμη καθε στιγμη να τα παρατησω. Μετα την βδομαδα στρωσαμε και δεν μου εκανε πια αισθηση. Το εκνευριστικο ειναι η ελλειψη ποικιλιας στο φαγητο, τα σνακ να αλλαζεις γευση. Σκεψου οτι 50 μερες τωρα (επειδη εχουμε κολλησει λογω ατασθαλιων και λαιμαργιας μου) ακομα δεν μπορουμε να φαμε ποικιλια και αυτο μου την δινει στο μεταξυ των γευματων. Τωρα αυτες τις μερες τρωμε σουπες και κανα κοτοπουλο ελαφρα σωταρισμενο με γκι, γιαουρτι (το ξεσκιζω) κανα τουρσι, ζωμους και το πρωινο (που ναι το καλυτερο μου) θα φαω τηγανιτες με αυγα και αβοκαντο και αισθανομαι βασιλισσα!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

και να ξερεις οτι συνηθως το πιο δυσκολο προβλημα ειναι να εμφανισουν αρνηση στο ζωμο. Θελει πολλα κολπα εκει για να τον πινουν.

Nomιζω αργά ή γρήγορα όλα εμφανίζουν αυτήν την άρνηση. Και θέλει πολλά κότσια για να μην λυγίσεις. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις το παιδί σου να λιώνει σαν το κεράκι. Εγώ έτσι το βίωσα με την κόρη μου. Πώς αντεξα και δεν την τάισα το οτιδήποτε προκειμένου να φάει κάτι, ούτε που ξέρω! Ευτυχώς μετά από λιγες μέρες πηρε πάλι τα πάνω της.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Παντως εγω ημουν αυτη που παρουσιασε τα εντονα προβληματα, ναυτιες, περιεργοι πονοι, εμετοι, φοβερο εκνευρισμο. Ο μικρος ηταν ολο μιρλα και κλαψα και ηθελε αγκαλιες για 2-3 μερες (κολλημενοι σαν καγκουρω ειμασταν), μετα ηταν μια χαρα. Ουτε αδυναμιες, ουτε εξαντληση. Και τωρα μονο κατι αερια παρουσιασε σε φασεις, ουτε καν τυμπανισμο οπως επαθα εγω. ΔΕΝ Ξερω αν ειναι επειδη ειναι ανεμβολιαστος και δεν εχει επιβαρυνθει με βαρεα μεταλλα, παντως πιστευω οτι καλα το περναει. Το τρομερο die off ηταν τις πρωτες μερες που εκανε απιστευτα κακα, επρεπε να τα αποξηρανω να τα κρατησω :lol: δεν εχουν ξαναβγει ζαφειρι κακα!!!!

Αισθανομαι κι εγω την αναγκη ενος πρακτισιονερ να σε καθοδηγει και να σου λεει τι κανεις λαθος κι αν κατι που συμβαινει ειναι καλο η κακο. Ουσιαστικα παμε στα τυφλα.....κανουμε υποθεσεις και πειραματιζομαστε.

Επισης οταν εισαγεις τροφες να εισαι προσεχτικη, εγω υποφερω απο τρομερη λαιμαργια κι αυτο μου κανε χαλαστρα αυτες τις μερες και μας πηγε πισω. Κατι που δεν σε πειραζε πριν μπορει αν σε πειραξει παρα πολυ στην ιντρο. Τρωμε ξηρους καρπους να καταλαβεις , μουλιασμενους κλπ και μας διαλυουν καθε φορα, ενω δεν μας πειραζαν ποτε πριν ουτε αμουλιαστοι! Και αν φαμε μελι εχουμε διαρροια την αλλη μερα. Ο δε μικρος ενω πηγαινε καλα ξαφνικα κανει κακα παλι ξινα με κρεμωδη και τρελλαινομαι γιατι δεν μπορω να καταλαβω το λογο. Μια εχουμε διαρροιες και μια δυσκοιλιοτητα. Γι αυτο θελει πολυ αργα και προσεχτικα βηματα. Απο το τριτο σταδιο και μετα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα αλλα προσεξε μονο τα μικρα και αργα βηματα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Πλέον δεν αγχώνομαι ξέρω οτί όλα στην κατάλληλη ώρα θα γίνουν αν έχω πάρει την σωστή κατεύθυνση. Οι ηλικίες των μικρών είναι τόσο μικρές που η θεραπεία γίνεται πολύ πιο "εύκολα" και "γρήγορα". Κατάλαβες πώς το λεω..;)

Συμφωνώ μ' αυτό, κι εγώ εδώ κατέληξα!

Τα μικρά θεραπεύονται εύκολα και γρήγορα, το τοξικό τους φορτίο είναι μικρό και τα σωματάκια τους γερά.

Εμείς είμαστε το πρόβλημα... μια ζωή τοξίνες, άσχημη διατροφή και φάρμακα είμαστε δύσκολες περιπτώσεις! :lol:

Γι' αυτό για τα παιδιά δεν αγχώνομαι πια, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και σιγά-σιγά δυναμώνουνε όλο και πιο πολύ.

Αγχώνομαι για μένα, θέλω να είμαι υγιής γι' αυτά κυρίως και το έχω πετύχει σε μεγάλο βαθμό με την GAPS τώρα ένα χρόνο αλλά έχω δρόμο ακόμη.

Και στεναχωριέμαι για τον άντρα μου που τελευταία με αγνοεί και αρχίσανε τα γνωστά μικροπροβλήματα, πυτιρίδα, λίγη καταρροή, η ανάγκη να "καθαρίζει" το λαιμό του κάθε λίγο και λιγάκι κτλ :?

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Αυτό που λες για τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό! Η μεγάλη μου είναι ένα χρόνο στην γκαπς χωρίς ατασθαλίες ενδιαμεσα και θεωρώ ότι σχεδόν έχει θεραπευτεί. Πιστεύω ότι μέχρι τις αρχες του καλοκαιριού θα μπορέσω να της δίνω όταν πάμε έξω κάποια illegal που θα ζηλεύει' date=' ξεκινώντας βέβαια σταδιακά όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο. [/quote']

Εγώ θέλω να σχολιάσω ότι συγκινούμαι πραγματικά πάρα πολύ όταν βλέπω την τεράστια διαφορά από την προηγούμενη χρονιά με φέτος σε εσάς Νεραιδομαμά. Ξεκινήσαμε σχεδόν ταυτόχρονα και θυμάμαι ότι στην αρχή είχες απελπιστεί και ο άντρας σου σου έλεγε να σταματήσετε. Χίλια μπράβο για την επιμονή σου και τη δυναμή σου.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά την ίδια εξέλιξη.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Και στεναχωριέμαι για τον άντρα μου που τελευταία με αγνοεί και αρχίσανε τα γνωστά μικροπροβλήματα, πυτιρίδα, λίγη καταρροή, η ανάγκη να "καθαρίζει" το λαιμό του κάθε λίγο και λιγάκι κτλ :?

κι εμενα ο αντρας μου πλεον κολλαει ολες τις ιωσεις των παιδιων και τις περναει πιο 'βαρια' απο οτι τα μικρα (γιατι δεν τον κυνηγαω με τα φρουτα, τα λαχανικα, κλπκλπ απο πισω, μονο του φωναζω οτι δεν τρωει καλα αλλα δε το παραδεχεται). Για τα μικροπροβληματα που λες δε συζηταμε καν (κατσε να λυσουμε τα σοβαρα).

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω να σχολιάσω ότι συγκινούμαι πραγματικά πάρα πολύ όταν βλέπω την τεράστια διαφορά από την προηγούμενη χρονιά με φέτος σε εσάς Νεραιδομαμά. Ξεκινήσαμε σχεδόν ταυτόχρονα και θυμάμαι ότι στην αρχή είχες απελπιστεί και ο άντρας σου σου έλεγε να σταματήσετε. Χίλια μπράβο για την επιμονή σου και τη δυναμή σου.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά την ίδια εξέλιξη.

Να είσαι καλά Γιώτα μου! Πρέπει να περάσουν παιδί και γονείς από μεγάλες δυσκολίες πριν αρχίσει η βελτιωση. Αν οι γονείς είναι ενωμένοι και ειδικά η μαμά αποφασισμένη και σίγουρη για την αποφαση της, τότε αργά ή γρήγορα το παιδί θα αρχίσει να θεραπεύεται. Κι εγώ να κάνω την ίδια ευχή με εσένα. Καλή δύναμη σε όλες εδώ μέσα που κάνουν ή πρόκειται να ξεκινήσουν την ίντρο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Χάζευα το βιβλίο της Vogel και βρήκα ένα σκέυασμα με άρνικα, αιθανόλη, νερό και γλυκερίνη (φυτική) και hydroxypropyl methylcellulose (που δεν ξέρω τι είναι) που είναι μεταξυ άλλων και για το σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει τον σύζυγο για να ηρεμήσει προσωρινά μέχρι να πάρει πιο σοβαρά την διατροφή.

Επίσης Vera βρήκα ένα άλλο σκεύασμα που το προτείνει ως φυσικό αποτοξινωτικό-ηπατοπροστατευτικό από βότανα μόνο και είναι για θεραπεία ηπατικών νόσων, μεταξύ των οποίων και λιπώδες ήπαρ. Μάλιστα το προτείνει και για αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και ιούς καθώς και για καλή πέψη των λιπαρών τροφών. Μήπως να το πρότεινες στην μαμά σου? Λέγεται milk thistle complex

Eπίσης βρήκα μία βιταμίνη C που λέει: "από φρέσκα φρούτα ασερόλα 100% βιοαπορροφήσιμη" και στα συστατικά γράφει ότι περιέχει μόνο ασερόλα. Αυτή θεωρείται legal?

Τέλος πάνω που ξεφύλλιαζα αυτό το βιβλιαράκι, έπεσε το μάτι μου σε ένα άλλο που το πρότεινε ως αντισηπτικό-αντιφλεγμονώδες του ουροποιητικού και στις ενδείξεις έλεγε και για πρήξιμο στα μάτια, που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών από συσσώρευση τοξίνων. Και θυμήθηκα αυτό που μου συζήταγες Ρόζυ σχετικά με τον στρεπτόκοκο και τα κόκκινα μάτια. Επομένως καλό είναι να μην θεωρούμε άσχετες τις παθήσεις των ματιών μας, αφού φαίνεται ότι συνδέονται αμεσα με τοξικό φορτίο άρα και με die off. Vera αυτό αφορά και εσάς.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

κι εμενα ο αντρας μου πλεον κολλαει ολες τις ιωσεις των παιδιων και τις περναει πιο 'βαρια' απο οτι τα μικρα (γιατι δεν τον κυνηγαω με τα φρουτα, τα λαχανικα, κλπκλπ απο πισω, μονο του φωναζω οτι δεν τρωει καλα αλλα δε το παραδεχεται). Για τα μικροπροβληματα που λες δε συζηταμε καν (κατσε να λυσουμε τα σοβαρα).

Η Ρόζυ μου έλεγε πρόσφατα με αφορμή και την δική μου κατασταση αποσύνθεσης ότι η Καμπελ δεν συστήνει φρούτα και ειδικά τα citrus fruits καθώς και καρπούς κατά την περίοδο ασθένειας. Όταν πεφτει το ανοσοποιητικό πρέπει να καταναλώνονται περισσότεροι ζωμοί. Αυτό φυσικά καταρρίπτει το γνωστό, είσαι άρρωστος, φάε πορτοκάλια. Καλό είναι να πάρει κάποιο σκευασμα με βιταμίνη C, πχ camu camu, eldeberry ή κάποιο άλλο και να τρώει σουπίτσες με κρεατάκι. Περαστικά του κι εσύ κράτα γερά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τέλος πάνω που ξεφύλλιαζα αυτό το βιβλιαράκι' date=' έπεσε το μάτι μου σε ένα άλλο που το πρότεινε ως αντισηπτικό-αντιφλεγμονώδες του ουροποιητικού και στις ενδείξεις έλεγε και για πρήξιμο στα μάτια, που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών από συσσώρευση τοξίνων. Και θυμήθηκα αυτό που μου συζήταγες Ρόζυ σχετικά με τον στρεπτόκοκο και τα κόκκινα μάτια. Επομένως καλό είναι να μην θεωρούμε άσχετες τις παθήσεις των ματιών μας, αφού φαίνεται ότι συνδέονται αμεσα με τοξικό φορτίο άρα και με die off. Vera αυτό αφορά και εσάς.[/quote']

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, αρχίζουμε να βγάζουμε μια άκρη επιτέλους και για τα μάτια!

Δεν πρόλαβα καν να μπω στα Yahoo Groups να ρωτήσω γι' αυτό, αλλά όταν βρω χρόνο θα κάνω μια αναζήτηση για τα μάτια γενικά, με ενδιαφέρει και το θέμα των χαλαζίων που αν θυμάστε έβγαζε συχνά ο γιος μου σε μικρότερη ηλικία.

Για το σύζυγο μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά δεν ξοδεύω χρήματα για να του πάρω κανένα σκεύασμα, ούτε καν προβιοτικά ή μουρουνέλαιο δεν του δίνω!

Αν ποτέ αποφασίσει να πάρει σοβαρά το θέμα της υγείας του με χαρά θα του αγοράζω απ' όλα, αλλά δεν γίνεται από τη μια να λέμε δεν βαριέσαι και να τρώμε ό,τι θέλουμε και από την άλλη να παίρνουμε και τα δεκανίκια μας... :evil:

Νομίζω ότι και το σκεύασμα από το iherb έχει και Acerola μέσα, θα κοιτάξω αύριο.

Αυτές τις μέρες φιλοξενώ μια πολύ καλή μου φίλη Καναδή που κάναμε παρέα στην Αγγλία.

Είναι σίγουρα πάνω από 50 χρονών στην ηλικία, ίσως και 55, αλλά δεν φαίνεται και πολύ πάνω από 40... μου έκανε εντύπωση γιατί περίμενα να τη βρω πιο "γερασμένη" αλλά βρήκα ακριβώς το αντίθετο!

Και η κοπέλα ούτε καν βάφεται.

Θυμάμαι και ντρέπομαι που όταν συναντιόμασταν στην Αγγλία για φαγητό μου φαινόντουσαν άκρως ανθυγιεινά αυτά που έτρωγε, μπριζόλες, αρνί, μπόλικο βούτυρο κτλ μια και εγώ ήμουνα χορτοφάγος! :oops:

Ακολουθούσε πάντα μια παραδοσιακή καναδέζικη διατροφή με στοιχεία της κουζίνας της ανατολικής Ευρώπης μια και η μαμά της ήτανε Πολωνή.

Σήμερα έφτιαξα μπιφτεκάκια και μου πρότεινε να τα μαγειρέψει εκείνη: τα έβαλε στο τηγάνι με γκι (!) και τα τσιγάρισε μπρος-πίσω αφήνοντας τα ωμά από μέσα.

Μετά με ρώτησε αν έχω ζωμό από μοσχάρι (!) και της έδωσα (ξαφνιάστηκε που είχα έτοιμο στο ψυγείο!), τα έβαλε στην μαντεμένια κατσαρόλα με το ζωμό και τα σιγόβρασε, γίνονται και στο φούρνο μου είπε στη γάστρα.

Στο τέλος έκοψε και λίγο μαιντανό και τον πρόσθεσε στην κατσαρόλα.

Τι να σας πω, τα πιο ωραία κεφτεδάκια που έφαγα στην ζωή μου!

Τουλάχιστον πήρα κι εγώ το κομπλιμέντο μου, μου είπε ότι έμεινε έκπληκτη με το πόσο βελτιώθηκε η επιδερμίδα μου και πόσο καθαρό είναι το πρόσωπό μου τώρα, είχε να με δει από το 2008.

Και δεν είναι ότι είχα ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλά θαμπάδα και λιπαρότητα και τα θεωρούσα νορμάλ και έβαζα του κόσμου τις πανάκριβες χημικούρες για να το βελτιώσω! :?

Διαφημίσεις

επισης,μπορει η gaps απο μονη της να αποτοξινωσει ενα διχρονο με πολυ μεγαλες ελλειψεις σε θρεπτικα στοιχεια ?και σκεφτομενη οτι αυγο και κεφιρ ισως αργησει να τα παρει λογω αντιδρασης

η αισθηση μου ειναι οτι χρειαζεται βοηθεια με συμπληρωματα,κυριως αμινοξεα,αλλα ποιος θα με καθοδηγησει?

Δεν χρειάζεται τίποτα αν εφαρμόσεις τη διατροφή προσεκτικά με έμφαση στους ζωμούς και στις τροφές ζύμωσης.

Αναφέρει η Campbell ότι παμπολλες φορές πήγανε στο ιατρείο της αγχωμένοι γονείς με αποτελέσματα εξετάσεων όπου δείχνανε ότι τα παιδιά είχανε πολύ ψηλούς δείκτες βαρέων μετάλλων και ζητούσανε να αρχίσουνε chelation.

Αντίθετα η Campbell τους έβαζε αυστηρά στη διατροφή και μετά από λίγους μήνες λέει οι δείκτες ήτανε νορμάλ!

Το σώμα μας λέει μπορεί να αποτοξινωθεί μόνο του αν του δώσουμε τα κατάλληλα διατροφικά εφόδια χωρίς κανένα άλλο σκεύασμα.

Και ειδικά αυτό των παιδιών, μην αγχώνεσαι!

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, αρχίζουμε να βγάζουμε μια άκρη επιτέλους και για τα μάτια!

Δεν πρόλαβα καν να μπω στα Yahoo Groups να ρωτήσω γι' αυτό, αλλά όταν βρω χρόνο θα κάνω μια αναζήτηση για τα μάτια γενικά, με ενδιαφέρει και το θέμα των χαλαζίων που αν θυμάστε έβγαζε συχνά ο γιος μου σε μικρότερη ηλικία.

Eψαξα λίγο αγώ και τελικά η επιπεφυκίτιδα είναι γκαπς σημάδι. Μία κοπέλα συστηνει

Collidial silver is good for conjunctivitis and the like so you may want to try that - just put a drop in a.m. and p.m

Επίσης και αυτό

The other thing to watch with eye pain is that is sometimes an oxalate

symptom. You might check the oxalate load of his foods. If you take

out the eggs and the eye pain isn't going away I would do some

investigate a possible oxalate connection. The broths, especially if

cooked with a lot of veggie peels can be a tremendous oxalate

conductor

Και αυτό

we use SOS histadrops for unforseen allergic reactions, it is made of stinging

nettle and is a natural antihistamine. I think removing egg the is probably the

best thing to do. Some children can have extreme reactions to egg like my

daughter.

Και αυτό πολύ ενδιαφέρον:

It might be a sulfur reaction. I get this symptom with all sulfur foods (eggs,

dairy, legumes, sulfury vegetables).

Here is a list of high-sulfur foods:

http://livingnetwork.co.za/chelationnetwork/food/high-sulfur-sulphur-food-list/

(Scroll down to the "Foods high in thiols" list.)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Επίσης Vera βρήκα ένα άλλο σκεύασμα που το προτείνει ως φυσικό αποτοξινωτικό-ηπατοπροστατευτικό από βότανα μόνο και είναι για θεραπεία ηπατικών νόσων' date=' μεταξύ των οποίων και λιπώδες ήπαρ. Μάλιστα το προτείνει και για αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και ιούς καθώς και για καλή πέψη των λιπαρών τροφών. Μήπως να το πρότεινες στην μαμά σου? Λέγεται milk thistle complex

[/quote']

Ποιο βιβλιαράκι είναι αυτό; To milk thistle δεν είναι τίποτα άλλο από γαιδουράγκαθο. Το παίρνει και ο πατέρας μου για τον καρκίνο στο συκώτι του. Το έχει ο Μανδραγόρας σε 2 μορφές και δεν είναι πολύ ακριβό.

0A53p3.png

oC8dp2.png

κοριτσια θα σας το ξαναπω;ειστε ΠΟΛΥ μεγαλο στηριγμα,σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον:P

θα σας πω καποιες λεπτομερειες ακομα

η ομοιοπαθητικη φαινεται να αποδιδει,ο μικρος παει καλυτερα αν και εχει φλεματα ακομη,τα αυτακια του ειχαν λιγο υγρο την τριτη που τα ειδαν τελευταια φορα και ολα αυτα με ελαχιστη χημικη παρεμβαση-λιγες μασκες τις 2 πρωτες μερες που ηταν εντονα τα συμπτωματα

η ομοιοπαθητικος,που τυχαινει να ειναι γαστρεντερολογος και νομιζω ρωσιδα,τσεχα η κατι τετοιο εδειξε πολυ ενδιαφερον για το παιδι,ειχε ακουσει για την καμπελ οταν ηταν αγγλια και μου ζητησε να ριξει μια ματια στο βιβλιο της

η ιδια πιστευει οτι η ομοιο θα βοηθησει το παιδι και σε συνδυασμο με διατροφη θα μπορεσει να αποτοξινωθει,αυτο δηλ.που λες κι εσυ rosie

εκεινο που βλεπω εγω περα σε ψυχονοητικο επιπεδο ειναι οτι αφου περασαμε λιγες μερες με τρομερη γκρινια,φουλ εκζεμα,και προσκοληση σε μενα (αυτο που ελεγα σαν die off),εχει αλλαξει η επικοινωνια του προς το καλυτερο,λεει καινουριες λεξουλες και προσπαθει για ολες τις υπολοιπες λεγοντας τουλαχιστον μια συλλαβη και καποιες ηδη γνωστες τις λεμε 2 μαζι!αυτο που περιμενω το παιδι που ειδε η ομοιο την τελευταια φορα ηταν πολυ καλυτερο "κοινωνικα" σε σχεση με αυτο που ειχε δει πριν απο 10 μερες...τωρα μενει να το δω αυτο και ευρυτερα γιατι οπως σας ειχα γραψει με προβληματιζε πολυ αυτο,οτι δηλ οταν ειμαστε σε δημοσιους χωρους τρεχει ατελειωτα,δεν καθεται καθολου στην αγκαλια, και ειναι "καπως"με τους αγνωστους,κι ολο αυτο καταληγει σε γκρινια και κλαμα

για να κλεισω αυτο το κομματι,οσες ξερετε απο ομοιο,ειναι αναμενομενο κατι τυπου die off?η αγωγη που του εδωσε πιανει και την ιδιοσυγκρασια του

θα συνεχισω με τη διατροφη,ελπιζω να μην σας κουρασα:oops:

Eψαξα λίγο αγώ και τελικά η επιπεφυκίτιδα είναι γκαπς σημάδι. Μία κοπέλα συστηνει

Collidial silver is good for conjunctivitis and the like so you may want to try that - just put a drop in a.m. and p.m

Επίσης και αυτό

The other thing to watch with eye pain is that is sometimes an oxalate

symptom. You might check the oxalate load of his foods. If you take

out the eggs and the eye pain isn't going away I would do some

investigate a possible oxalate connection. The broths' date=' especially if

cooked with a lot of veggie peels can be a tremendous oxalate

conductor

Και αυτό

we use SOS histadrops for unforseen allergic reactions, it is made of stinging

nettle and is a natural antihistamine. I think removing egg the is probably the

best thing to do. Some children can have extreme reactions to egg like my

daughter.

Και αυτό πολύ ενδιαφέρον:

It might be a sulfur reaction. I get this symptom with all sulfur foods (eggs,

dairy, legumes, sulfury vegetables).

Here is a list of high-sulfur foods:

http://livingnetwork.co.za/chelationnetwork/food/high-sulfur-sulphur-food-list/

(Scroll down to the "Foods high in thiols" list.)

νεραιδομαμα με αυτη την παραθεση επιβεβαιωνεις αυτο που ψαχνω τοσες μερες και στο οποιο εχω καταληξει-οτι ο υδραργυρος,(στη δικη μας περιπτωση απο τα εμβολια και μενα) με τις ενωσεις του με sulphur τροφες κινητοποιειται και δινει ολα αυτα τα συμπτωματα που βλεπω στο παιδι,εξου και η αντιδραση στο αβγο,γαλα(υποαλλεργικο,το οποιο κοψαμε για 3 μερες και μολις του εδωσα μια δοση για δοκιμη τρελλη νευρικοτητα οποτε κοβεται οριστικα)σκορδο,πρασο και αλλα λαχανικα.για τα οξαλικα,νομιζω οτι εχει να κανει κι αυτο με τον υδραργυρο γιατι δεσμευει διαφορα αμινοξεα,μεταλλα που με τη σειρα τους δημιυοργουν προβλημα στα επιπεδα διαφορων βιταμινων στον οργανισμο οπως π.χ Β6 που ειναι απαραιτητες για να μεταβολιστουν τα οξαλικα.

το λεω απλοικα,οπως τα εχω συμπερανει μετα απο πολυ ψαξιμο στο νετ και η απορια μου ειναι πως να ξεκινησουμε gaps οταν oi βασικες τροφες ιασης ειναι sulphur kai oxalate?αντε οξαλικα μπορεις για λιγο να παλεψεις ,αλλα sulphur ποσα να αποκλεισεις και τι μενει να φας μετα προκειμενου να παιρνεις και θρεπτικα στοιχεια που θα βοηθησουν να αποτοξινωθεις για να μπορεις μετα να τρως sulphur τροφες?εκτος αν θεωρειται δεδομενο οτι πρεπει να τα εχεις μεχρι να ισοροπησει ο οργανισμος εξου και τα die off που τα εχουμε αναμενομενα στην gaps και στους ανθρωπους με υδραργυρο να ειναι πρωτιστως αυτη η παλη και οχι η αλλαγη της χλωριδας που ερχεται στην πορεια

επειδη με ρωτησατε για συμπληρωματα,απο ενστικτο σκεφτομουνα αμινοξεα,το λινκ της νεραιδομαμας προτεινει γλουταμινη(που βοηθαει και στην επουλωση του εντερου)και ισως glycine. επισης επειδη εχουμε πολυ μεγαλο προβλημα με το βραδυνο υπνο,του παιρνει πανω απο μια ωρα να αποκοιμηθει και στη διαρκεια αυτης εχει τρομερη ενταση,η καμπελ στα faq προτιενει 5ΗΤP μαζι με καποιες βιταμινες,κυριως Β και μαγνησιο.εννοειται οτι clo ειναι δεδομενο,και πιστευω και η C ειναι απαραιτητη -ειναι και natural chelator μαζι με το σεληνιο

το θεμα ειναι με ποια σειρα, τι δοσολογια και ποια ακριβως ειναι απαραιτητα?να γιατι εχω πελαγωσει,τι να αντιμετωπισω πρωτα?να του δωσω ρυζι που δεν ειναι gaps,ειναι ομως χαμηλο sulphur??

το θεμα του υπνου με απασχολει πολυ,αν κανεις σας γνωριζει κατι πειτε μου.η καμπελ το σχετιζει με τους νευροδιαβιβαστες που δε δουλευουν που κι αυτο εχει να κανει με το πως το σωμα μας χρησιμοποιει τα θρεπτικα στοιχεια-αν υπαρχουν!φαυλος κυκλος μου κανει ολο αυτο

Αποκλείεται να υπάρχει πιο ψαγμένη παρέα από εδώ. Motherly με άφήνεις άφωνη. Τώρα μόνο κατάλαβα γιατί ο πατέρας μου παίρνει ενδοφλέβια συμπληρώματα βιταμίνη C και σελήνιο για αντικαρκινική θεραπεία. Είναι απίστευτο ότι όλα περιστρέφονται γύρω από αυτά που αναφέρονται στην gaps.

Όσο για τον ύπνο, μην απογοητεύεσαι. Όσο το μικρό θεραπεύεται τόσο θα φτιάχνει και ο ύπνος του. Εμένα είχε πρόβλημα με τον ύπνο από όταν γεννήθηκε και όλα αυτά λόγω των προβλημάτων στο έντερο. Αφού άρχισε να θεραπεύεται όλα ήταν καλύτερα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικές και άμεσες λύσεις. Μόνο υπομονή και όλα με τη σειρά τους.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Αποκλείεται να υπάρχει πιο ψαγμένη παρέα από εδώ. Motherly με άφήνεις άφωνη. Τώρα μόνο κατάλαβα γιατί ο πατέρας μου παίρνει ενδοφλέβια συμπληρώματα βιταμίνη C και σελήνιο για αντικαρκινική θεραπεία. Είναι απίστευτο ότι όλα περιστρέφονται γύρω από αυτά που αναφέρονται στην gaps.

Όσο για τον ύπνο, μην απογοητεύεσαι. Όσο το μικρό θεραπεύεται τόσο θα φτιάχνει και ο ύπνος του. Εμένα είχε πρόβλημα με τον ύπνο από όταν γεννήθηκε και όλα αυτά λόγω των προβλημάτων στο έντερο. Αφού άρχισε να θεραπεύεται όλα ήταν καλύτερα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικές και άμεσες λύσεις. Μόνο υπομονή και όλα με τη σειρά τους.

γιωτα ακουσα απο γνωστο μου για γυναικα που ξεπερασε τον καρκινο πριν απο 5 χρονια με ενδοφλεβιες βιταμινες,C ( και αλλα )απο ενα πιλοτικο προγραμμα που γινοταν τοτε νομιζω με κατι ρωσους σε κλινικη η νοσοκομειο της αθηνας.δεν ξερω αν εκανε και χημειοθεραπειες

επισης στο διαδικτυο κυκλοφορει πολυ η θεραπεια με ενδοφλεβια baking soda του ιταλου tulio simoncini-φυσικα οι ιατρικοι κυκλοι τον εδιωξαν-εκεινος ομως μιλαει για επιτυχια ειδικα στις περιπτωσεις που αιτια ειναι μυκητας και δουλευει στην κλινικη του.καλη δυναμη σας ευχομαι οπως και να εχει

να πω οτι στο συμπερασμα με τα sulphur εφτασα μετα απο πολυ παρατητηρηση του παιδιου στις διαφορες τροφες και επειδη δεν εχουμε διαρροιες η δυσκοιλιοτητα,τα συμπτωματα μας ειναι νευρικοτητα,ευερεθιστοτητα,αργη εξελιξη στο λογο,δεν ειναι δηλ οι κλασσικες αλλεργιες με αμεση επιπτωση στο εντερο

οι βλενες και το αιμα που ειχε ως βρεφος το αποδιδω ως αμεση αντιδραση στα εμβολια-δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο

το αλλο που μου εμεινε ειναι οτι η καντιντα κρατα υπο ελεγχο τον υδραργυρο αρα το να την περιορισουμε πριν τον αποβαλλουμε ειναι ριψικινδυνο.καθε αλλαγη στην παρουσια της καντιντα συνδεεται και με τον υδραργυρο(οταν υπαρχει)

Η Ρόζυ μου έλεγε πρόσφατα με αφορμή και την δική μου κατασταση αποσύνθεσης ότι η Καμπελ δεν συστήνει φρούτα και ειδικά τα citrus fruits καθώς και καρπούς κατά την περίοδο ασθένειας. Όταν πεφτει το ανοσοποιητικό πρέπει να καταναλώνονται περισσότεροι ζωμοί. Αυτό φυσικά καταρρίπτει το γνωστό' date=' είσαι άρρωστος, φάε πορτοκάλια. Καλό είναι να πάρει κάποιο σκευασμα με βιταμίνη C, πχ camu camu, eldeberry ή κάποιο άλλο και να τρώει σουπίτσες με κρεατάκι. Περαστικά του κι εσύ κράτα γερά![/quote']

ευχαριστω! ναι αυτο με τους ζωμους το κανει, βεβαια βαζει μακαρονακι μεσα :shock:

Αλλα του λεω γενικοτερα οτι δεν τρωει καλα, τρωει μονο μια φορα τη μερα, το βραδυ φαγητο που εχω φτιαξει (δηλ γκαπς) ή κατι αλλο που επιλεγει μονος του (τζανκ σπιτικο ή απ'εξω). Εχει σχεδον αποκλεισει τα φρουτα, τα αβγα κα βασικα πραματα απο τη διατροφη του. Και μετα διαμαρτυρεται που τον ριχνουν κατω οι ιωσεις (καλα ειναι και ψυχολογικο...).

motherly και εγω θα σου ελεγα υπομονη λιγο με τον υπνο. Εγω τα φοβαμαι τα πολλα συμπληρωματα που μαλιστα δεν εχουν εφαρμοστει ευρεως δηλ πχ το 5ΗΤP. Δε ξερει κανεις τι αποτελεσματα μπορει να εχουν (και μακροχρονια).

Καλυτερα φυσικες τροφες, οπως ειπε και η Ροζυ, συντομα ο οργανισμος θα κανει τη δουλεια του.

Ποιο βιβλιαράκι είναι αυτό; To milk thistle δεν είναι τίποτα άλλο από γαιδουράγκαθο. Το παίρνει και ο πατέρας μου για τον καρκίνο στο συκώτι του. Το έχει ο Μανδραγόρας σε 2 μορφές και δεν είναι πολύ ακριβό.

Eνα διαφημιστικό με όλα τα προιοντα Vogel αναλυτικά.

Εχει 32% γαιδουρανγκαθο, 46% φυλλα αγκινάρας και καποια αλλα σε μικροτερες δόσεις.

Γιώτα ο πατέρας σου τελικά τι αγωγή ακολουθεί? Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν ακολουθεί την εντελώς κλασική. Αν θες και έχεις χρόνο κάποια στιγμή θα μπορουσες να μας πεις κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες? Κι εγώ να ευχηθώ πάλι περαστικά στον μπαμπά σου!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μotherly για σένα κυρίως:

I just listened to an interview. With NCM and Dr. Mercola and she does not recommend doing any chelation for heavy metals, she said the body takes care of it through the gaps program in about 80% of the people/children some have a little left after 8 mo for what ever reason and then she looks at some chelation then. She has seen most get rid of up to 3 quarters to half after six to 8 mo.

Αρα χαλάρωσε, ξεκίνησε την διατροφή και άσε τον οργανισμό να κάνει την δουλειά του. Μετά σκέφτεσαι για συμπληρώματα. Ακόμα είναι πολύυυυυυυ νωρίς.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...